Bogi, sajnálom barátnőd babáját!

(így legalább lesz ideje leszokni a cigiről, amíg nem próbálkozhatnak

)
Millye, mikor nem fogadta el a cicit, nem adtam neki semmit. Anyunál voltunk, szóval nem is volt nálam felszerelés, meg úgy voltam vele, hogy ha nagyon éhes lesz, csak cicizik. Mondjuk ha este se kellett volna neki, kapott volna pohárból, de szerencsére addigra ismét "imádlakcici"-állapotba került
Örülök, hogy tudtatok Corázni Andrással

ja és a "nem nagy szám"-ról annyit, hogy nálunk eddig minden kirándulás remekül ment, de szombaton futólépésben távoztunk az ElectroWorldből, mert a kisasszony besokallt, és szó szerint üvöltött
És a sütőben sül épp a pizza
Minitali örülök, hoyg jól sikrült, és a képek is jók

pici törékeny lányka két stramm hapsival
[quote="hugic"]n írta:hugica... a panaszáradatom lapostetűre került

azért jó hogy a szar helyzetekben sem veszted el a humorérzékedet

azóta mi a helyzet Marciddal? Alakultok, vagy még mindig ugyanaz? Nem akarsz neki még egy kis időt adni? Azért kérdezem, mert nálunk Adri tényleg kb két hete pár perc ringatás és éneklés után egyedül elalszik az ágyában, és szerintem attól van, hoyg most érett meg a kis idegrendszere ehhez. Hátha Marcikának kell még egy pici idő, végülis a legfiatalabbak egyike itt.
cumis helyett én is a poharat próbálnám - kicsit macerás, meg hosszadalmas, de hátha...
Abencze, nálunk a napi szopi (Adri 6130 gramm volt pénteken) így néz ki átlagosan: 8.00 210 gr, 11.30 180 gr, 15.00 100 gr, 18.00 100 gr, 20.00 100 gr; és átalusszuk az éjszakát, szóval szerintem az az egy liter az elég eltúlzott.
Zsancy, boldogságos névnapot utólag is neked!
Panna, tesód hogy van? Örülök, hogy Hanna javulni látszik
Nyügibabik jobbak ma már? Remélem, igen! (Mi kivételesen megúsztuk a hétvégét különösebb műsor nélkül, bár azért szombaton volt egy óra, mikor Tomi kezébe nyomtam a gyereket, hogy én most megyek pihenni
Kangu, nem tudok jobbat, küldök neked sok-sok energiát, hogy legyen kitartásod!!! ++++++++++
Mi pedig azóta is minden ébredés után forgunk, de csak ébredéskor, és csak a kiságyban

így:
http://www.youtube.com/watch?v=GDOi66O5Sj4