A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:57-kor.
Vendég

zsu: nem ér ilyeneket írni!!!!!!!!!!fürdő,mécses,lazítás.....Apával kapcsolatban persze nem sokáig tart, csak szenyó amikor ilyeneket mond, de látom máshol is elő szokott kerülni ez a lemez.
Hogy lehet ilyen szar az idő is??????????????????? Hogy lesz így tali??????????

Kép
budabo

Millye!Köszönöm!!!Nagyon tetszik Ügyes vagy!!
Nehéz megcsinálni?Milyen prigi kell hozzá?Szeretnék Mukiról csinálni egy mini videót a kezdetektől mostanáig....

Következő albumunk lehetne fürdetős képek???

Háát ha később lenne a teli akkor talán mi is mehetnénk....
Ma reggel Muki kezdte a köhögést(felrobbanok smajli)

Köszönjük a lányok nevében ,,,rem segít is .

Panduska Tesódnak ++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++Energia !!Biztos nem lesz semmi baj!!!
Nektek is jobbulást !!

Zsu!!Ilyeneket nem ér írni!!!!!

Képzeljétek ma 1 éve ,hogy összeraktuk Mukit :oops: 8)

Kép
zümis

jajjajjajjj, ahogy fiam mondaná :( , szomorúan és kicsit megnyugodva olvasom, hogy nem csak az én gyerkőcöm romlott el az utóbbi 2 nap. Ezek szerint csak a levegőben van valami és nem végérvényes a változás, hurrá.... :(

Bocs Babanyul, hogy nem jöttem, szombaton még csak hisztiztünk ezerrel, ez volt az ok, mellé 2 óránkénti szopival, de a tegnap volt a megaszupercool, amikor 1 óránkénti szopira váltottunk és egész nap nem aludtunk semmit, zérót... Csinálhattam én bármit, csak a nyakamban akart lógni, vagy max szopik után közvetlenül volt el 10 percig valami játékkal. :(
Oh nekem megy a sírás baromira, tegnap tutti legalább 10-szer eltörött a mécses :(, mert apával sem voltunk túl jóban az Efehiszti mellett, szintén buta beszólás miatt (Bogi, nem vagy egyedül).
Előző éjjel se nagyon aludtunk, hulla voltam, nem is értettem tegnap hogy bírta manó cérnával egész nap, de szerencsére fürdés közben már kezdett ásítozni és utána szopi közben teljesen kidőlt, aludtunk is 5-ig, aztán azóta megint durmol még mindig. :)

És sajna most nekünk egyszerre jött a nemalvós és a tejcsikeveslős probléma... Asszem örülhetek ha a frigós tejjel együtt még kihúzzuk ezt a hónapot, hát ez van, pedig én is tényleg mindent megteszek, homeos bogyók kezdetektől, szoptatós tea, fejés, rengeteg szoptatás, de ez van... Most én is elkeseredtem. :(
Ma megint méricskélni fogom az evéseket, bár miután este az egyik cicit nem ette meg, kifejtem és képes volt 20 kemény ml lejönni felkészültem a legrosszabbra. :(

Részvétem a többi elromlott babás anyukának! Együttérzés megvan 100%-osan.

Kép
Kép
elif

zümis: szegény kis köhögős! :( Gyógypuszi neki! Ja igen, az előzőkhöz még az orrunk is folyik mindkettőnknek... Szóval szupcsi...

Zsu: na szép, van akinek meg ilyesmikre is van ideje :wink: :D , de ma csakazértis lenyúlom az ötletet... Már úgyis jóban vagyunk apával, birkózhat egy kicsit ő Efével igazán... :)

Panna: szerintem se aggódj a kaki miatt, úgy voltunk mi is mint Andusék, ha nincs hányás mellette (nekünk az is volt 1-2-szer), akkor semmi gond. Tesódnak minden ujjam keresztben, ++++++++++++++++++++++++.

Zetibebi:
iszlámban nem lehet közvetítő Isten és közöttünk, így semmi hasonló nincsen, mint keresztelés, vagy konfirmálás, ilyesmi... Ez az egyik amiért először érdekelni kezdett ez a vallás. :)

Efe ágyában magyaráz és nem óbégat :shock: , lehet jó napunk lesz, na neeeee... :) Ja tök poén olyanokat mond mostanában, hogy jójó, ok, jajjjajjj :D, és totál odaillő helyzetekben, megzabálom... Meg úgy dumál, hogy a nyelvét rakja ide-oda ki-be, közben tömi a kezét vagy valamit a szájába, extracuki...

Hát tali az így annyira nem pálya, gondolom mindenki így van most ezzel. :( :( :(

Nilaballi: Imádom Tatát, nem kizárt hogy majd megyünk kirándulni felétek, akkor feltétlenül szólok. :) Írtam is róla vagy 30 oldalas beszámolót még idegenforgalom szakon. Kedvencem!

Kép
Kép
elif

Jó reggelt!

Férj beteg volt hétvégén, tehát plusz egy gyermek :? Nagyjából azért visszaolvastam.

Sajnálom a nyűgös csemetéket és persze az anyukákat! Enyém gyermekem hajnal 5-kor kelt, gyors szopi, azóta alszik. Jelentem beálltam a paraanyukák táborába, én is elkezdtem aggódni a tejcsi miatt. Este csak rángatta, mintha nem akart volna jönni belőle :(

De majd ma elkezdem kapkodni a bogyókat! :)

Tali: a csütörtök nekünk sem jó, akkor megyünk oltásra :?

Zümis: mi is egy éve hoztuk össze Barbit :D Délelőtt paintball-ozni voltunk, felszabadult az adrenalin.......hát ez lett belőle! :D

Millye: ismét le a kalappal! Nagyon jó lett! Van valamilyen letölthető videó program?

Bocsánat, ha nem reagáltam mindenre, de mennem kell :? Gyermek ébredezik.

Megint esik :( UTÁLOM!

Kép

Kép
hel29

Panna: Pont akartam írni, amit anno nekem elif írt, hogy az a gáz, ha minden kajcsi után hígat kakil és mellé még hány is. Remélem, ma azért a biztonság kedvéért csak egyszer fog!!

elif: Na nekem nehogy tejparázz! A te cickóid méltán vehetik fel a versenyt a tejcsárda címért!! :)
Amúgy persze, hogy cicin lógott, hiszen nyűgös volt...

Bogi: Most, hogy megtaláltál iwiwen én is körbegarázdálkodom az ismerőseidet!!! Szóval készüljetek, jövök!! :D

Zümis: szerinted meddig fog számolni a terhesvonalzód? :lol:
Amúgy jobbulást a csajoknak, reméljük az a reggeli csak kósza köhintés volt Muki részéről!

Nálunk szerencsére apa is kényeztetős, járókából gyereket első nyüffre kikapkodós, így legalább az "elkényeztetem" lemez nem fut. De nem aggódni, van helyette másik lemez!! :D

ladmon

Sziasztok!

Hát a holnapi talinak szerintem már lőttek, mert úgysem fog felszáradni a föld, a fű, egész éjjel esett az eső! :x Utálom ezt az időt, nem csodálom, hogy a babák is ilyen nyügik, még a felnőtteket is megviseli ez a car idő! :evil:

Bence 7-ig aludt, most megint alszik 20 perce! :) Remélem ma jobb napunk lesz! Meg a többi babának is! :)

Bogi, hát nekem is nagyon rosszul esik, amikor ilyeneket vág a fejemhez, ja meg hogy ő dolgozik, én meg egész nap itthon vok, na de hagyjuk, mert csak felidegesítem magam! Persze tudom, hogy szeret, imádja Bencust, szerintem a fáradtság hozza néha ki belőle ezeket a beszólásokat! :roll:

Bogi, Zümis, Elif, már nagyon rég ültem be a kádba, és annyira lefárasztott az elmúlt 2 nap, hogy nemérdekelt már semmi, leraktam Bencét aludni, és tűztem a kádba! Jobban ellazított, mint egy gyors tusolás!

Ladmon, na mi van a lottóddal? :wink: :lol:
zsu83

Bencus ha felkel, eszik, aztán indulunk anyósékhoz, a bizti kedvéért viszem a homeós nyugtatóját! :wink:
zsu83

elif: akkor remélem csak az idő miatt voltak hisztisek a babák és bunkóbbak a papák.Mi éjszaka jól aludtunk és reggeli óta még mindig durmol. Tejcsire ne parázz rá, csak ártasz vele. Ügyes
vagy akár meddig is van tejed és fel ne add, lehet hogy a hiszti
viselte meg az ellátást :cry:

zümis: jobbulást!

helga: itt is esett egész éjjel de talán mostmár tisztul :lol:

ladmon: jaja kerestem a babaneteseket a wiwen, csak van pl. Millye akinek csak keresztneve van a táblázatban. Nálunk apa nem kikapodós.

zsu: biztos ők is elfáradnak, de szerintem egy teljes napot nem tudnának végig csinálni még ha akkor éppen tündérbűbájmosolygós babák lennének is gyermekeink. Tisztelet a kívételnek.

Kép
budabo

ladmon: tejcsárdaság, ez jó... :D Magam sem gondoltam volna, hogy egyszer majd a kis A-s alig látható cickókat fogom hiányolni :D. Na de most még inkább bajlódnék ezekkel, csak legyen elég kajcsi bennük... Már egy ideje nem ébredtem tejben ázva, de sz.r nekem. :roll:
De viccet félretéve az előbb 4 órás szunya után 170 g-ot evett, ami naon jónak minősül, vissza is jött belőle büfivel, szóval tutti jóllakott és ki is dőlt, hurray... :D
Ma akkoris mérek, mert kíváncsi vagyok hogy lett ebből az a 20 g estére... Efe sem ordított most a mérlegen, szóval ő is benne van. 8)

Zsu:
"a bizti kedvéért viszem a homeós nyugtatóját" :lol: :lol: :lol: Anyósnak nem viszel belőle? :wink:
Pancsit mindenképpen kipróbálom, már alig várom! :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Kérdés: eddig korábban elfogadta Marci a cumisüveget, tegnap viszont nem. Szerettem volna egy kis pótlást adni neki. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi a megoldás? Nagyon szeretnék elmenni moziba, de így nem fog menni.

Egy kis fevidulás (ilyen borús időre / napokra tartogattam ezt a képet):

Kép
Marci a jampi :lol: (elaludta a haját)

KépKép
hugic

Budabo: "Nem adom feeeelll... míg nem robbanok szééttt..." (a tejcsitől) :lol: Nekem már jó kedvem van, fél siker mára...
Zenét kell hallgatnom... de csak halkan mert a fiúkák alszanak :roll: .
És apócát hétvégén reggelivel szoktam kelteni nem bömbölő zenével.

Kép
Kép
elif

Jajjj de édes Marcika. :D

Elif, lehet h nálunk is beindult a javulás, Oli elvan egyedül is az
ágyon, nézelődik jobbra-balra. Meglátjuk mi lesz, lehet h ez csak a
vihar előtti csend. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Hugic: mi játszottuk ezt... de sajna megoldást nem tudok mondani, hogy moziba mehess :(, nálunk csak a gyakori cicizés ment, és akkor volt az, hogy másnapra be is indult istenigazából a tejcsi. :roll:
Illetve még egy dolog, hogy amikor már nagyon unta az 1-es cumit, akkor sem fogadta el az üveget, 2-esre cseréltem, kellett egy kis idő, mire rájött, hogy már gyorsabban jön, de utána elfogadta.
Az első esetben öklendezett is ha a szájához ért, a másodikban nem, csak kiköpdöste.
Marci nagyon cukorpofa!!! :) De jó, Efe is tépi magáról a ruhát, nem vagyunk egyedül. :D Tegnap akkor fogott el a nevetőgörcs, amikor bejövök és látom, hogy izomból fogja vigyorogva apa orrát, az meg hörög hogy nem kap levegőt. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.06.01 09:28-kor.

Kép
Kép
elif

Kaandi: én az első 1-2 hónapban voltam így. Akkor volt nekem, hogy elképesztően homályos volt sokszor a látásom. Főleg szoptatás után éreztem azt, hogy lemerültem, mint egy elem. Én a fáradságnak tudtam be és az is lehetett, mert amikor Hanna elkezdte átaludni az éjszakákat és kezdtem kipihenni magam, elmúlt.

A kaki még sajna mindig híg, de szerencsére csak kétszer volt tegnap és ma is még csak egyszer. De hogy mitől? Tápszerallergia, fogzás vagy baktérium... :? ezt kideríteni...

Képzeljétek Hani tegnap maratoni alvásba kezdett. Délután 5-kor elaludt és egészen reggel 6-ig nyomta... :shock: Este 9-kor megetettem álometetésben és hajnali háromkor is (ébresztőt állítottam). Aztán 6-kor kelt és azóta kukorékol... :)
Egyébként félelmetes hogy milyen jó kislány. Ő pl. akkor sem sír, ha éhes, hanem szép csendben vár, hogy megetessem. Nem szól, hogy éhes, viszont ha elkezdem etetni, habzsol - látszik hogy éhes. De magától nem jelzi. Apa szerint ez azért van, mert mindig időbe kapott enni és megtanulta, hogy nem kell sírnia ahhoz, hogy enni kapjon.
Szóval jó alvó, nem síró és elképesztően kedves kislány. :lol: Ennyi jó tulajdonság egyben...

Panna
pandusika

Panna: örülök, hogy kicsit javulni látszik a helyzet. Hannácskán látszik, hogy milyen kiegyensúlyozott baba. :)
A mostani nyűgit leszámítva Efe is szuperbaby, csak a férfi mivolta adja a különbséget, ő a cicit szokta ezerrel bámulni egy nyekk nélkül ha éhes, megkapja és habzsol. :D Azt még hozzá kell tenni, hogy azt a cicit bámulja ami szem előtt van, anyumét, barátnőjét :D. De persze mindig az enyémet kapja. (De ez még a 3 óránkénti evés időszakában volt. :( )

Gjéti:
remélem nem csak vihar előtti csend! Végre visszakaphatná mindenki az álombabákat... :)

Kép
Kép
elif

elif: helyes!!!!!!!!!!!

hugic: nagyon jó kép! A 2-es cumi lehet jó ötlet

pandusika: ügyik vagytok

Kép
budabo

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés: folyamatoan visít mindhárom kölyköm :twisted: :twisted: :twisted: ,lassan elgondolkkozom a füldugón,mint megoldáson. Hunor utálja a járókát, ha berakom üvölt. A díványra nem merem rakni, mert leesik. A földön a pokrócon nagyszerűen elvan,csak a nővérei nyiffantják ki csupa szeretetből :roll: (pl a kisebbik "játszásiból" megtapossa :? ) Hja, nem könnyű túlélni a gyerekkort :roll:
Nem tudok visszaolvasni, nincs időm. Nem tudok talira menni, mert 3 kölyköm van-és csak 2 kezem. A levegő munkacsoport vezetőjének úúúúgy kölcsönadnám őket egy napra, BKV-zon velük,v. vigyen 3-mat kerékpáron! :evil:

Kép
kangu

Jajjjj!Marcikának zabálni való mosolya van:)))

Nálunk is nagyon jól telet az éjszaka,csak egyszer kelt fel 2,30körül evett és aludt tovább 7-ig:)

pandiuska:Hanna baba nagyon ügyes,csak így tovább:)

Hugic:Sajna cumis üvegre nincs ötletem:(Nálunk Hanna nem cumizik és nem is cumisüvegezik egyelőre mindkettőt utálja:)

Zsu83:Kellemes napot anyóséknál,reméljük nem kellenek a nyugibogyók!!Ja és irigyellek,isteni lehetett a kádban lazulás:)

hel29:részvétem,ha egy férfi beteg az még rosszabb,mint egy gyerek,legolábbis az én férjemből kiindulva:)KITARTÁS!!!A cici ráncigálás miatt ne izgulj nekem is volt már ilyen,de aztán lett tejcsi utána is rendesen!

zümis:jobbulást reméljük nem lesz más a köhögésen kivül

phpBB: Kép
andrea17

kangu:Veled vagyunk,kitartás!!!!Egyébként minden elismerésem,nekem néha 1 is sok:)

andrea17

andrea:igaz a beteg férfi rosszabb mint egy gyerek

kangu:kitartás!

Kép
budabo

Budabo remélem Füge ma vidámabb és nem nyűgös mint tegnap :D

Andus70 sajnálom a nyuszitokat! Milyen nyuszitok van?

Zsu83 nagyon szívesen! :wink: Jól tetted, hogy csináltál egy romantikus fürdőt! Szóval ma is csaviztok? IRIGY IRIGY!!!

Zümis nagyon szívesen! A fürdetős képek lett volna a következő remekművem... :D ezt eltaláltad! :D Nem nehéz megcsinálni én a Muvee Autoproducer nevű progit használom. Nem csak fényképekből hanem videóból is tud nagyon jókat csinálni. :wink:

Elif küldök neked energiát és sok++++++ hogy a tejcid újra a régi legyen! :wink: Talán jön a jó idő és akkor Efe is megnyugszik.

Hel29 jobbulást a férjednek! :wink: én a Muvee Autoproducer nevű progit használom videószerkesztőnek.

Hugic sajnos nekem is ez a problémám... a cumisüvegből még a teát úgy ahogy megissza egy két korty erejéig, de valamelyik nap olvasztottam ki tejet és azt már nem volt hajlandó meginni... :? de szükség törvényt bont alapon majd ha rá lesz kényszerülve akkor csak meg fogja inni... :roll: csak így én sem hagyom szívesen anyuéknál amíg nem vagyok benne biztos, hogy enni fog. :shock: nagyon helyes Marci!

Kép

Kép

Kép
millye

2es cumi is kilőve :( még tegnap próbáltam frissibe, de az se kellett neki. se a cumi, se semmi. ez a gyerek cicifüggő....

nyűgös babócának mielőbbi jobbulást

KépKép
hugic

millye: talán jobb, jót is aludt, csak a forgása :shock: :shock:

Kép
budabo

hugic: pohár? van az a hosszú nyakú pohár, mondjuk szerintem baromi nyűgös belőle adni ááááááááá hülye ötlet

Kép
budabo

Budabo amióta forog azóta nálunk is bajban van mert vissza még nem tud forogni.. :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: hát ez az.....türelem amíg vissza is fognak forogni addig meg :shock: most itt kuksizik a rotyiban :lol: megyek vele a játszira kicsit hátha elpilled. Délután jön barátnőm, apa most ment el melózni estig nyomja. :cry:

Kép
budabo

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

andrea17

Bogi, sajnálom barátnőd babáját! :cry: (így legalább lesz ideje leszokni a cigiről, amíg nem próbálkozhatnak :roll:)

Millye, mikor nem fogadta el a cicit, nem adtam neki semmit. Anyunál voltunk, szóval nem is volt nálam felszerelés, meg úgy voltam vele, hogy ha nagyon éhes lesz, csak cicizik. Mondjuk ha este se kellett volna neki, kapott volna pohárból, de szerencsére addigra ismét "imádlakcici"-állapotba került :lol:
Örülök, hogy tudtatok Corázni Andrással :) ja és a "nem nagy szám"-ról annyit, hogy nálunk eddig minden kirándulás remekül ment, de szombaton futólépésben távoztunk az ElectroWorldből, mert a kisasszony besokallt, és szó szerint üvöltött :lol:
És a sütőben sül épp a pizza :D

Minitali örülök, hoyg jól sikrült, és a képek is jók :) pici törékeny lányka két stramm hapsival :D

[quote="hugic"]n írta:hugica... a panaszáradatom lapostetűre került :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azért jó hogy a szar helyzetekben sem veszted el a humorérzékedet :D azóta mi a helyzet Marciddal? Alakultok, vagy még mindig ugyanaz? Nem akarsz neki még egy kis időt adni? Azért kérdezem, mert nálunk Adri tényleg kb két hete pár perc ringatás és éneklés után egyedül elalszik az ágyában, és szerintem attól van, hoyg most érett meg a kis idegrendszere ehhez. Hátha Marcikának kell még egy pici idő, végülis a legfiatalabbak egyike itt.
cumis helyett én is a poharat próbálnám - kicsit macerás, meg hosszadalmas, de hátha...

Abencze, nálunk a napi szopi (Adri 6130 gramm volt pénteken) így néz ki átlagosan: 8.00 210 gr, 11.30 180 gr, 15.00 100 gr, 18.00 100 gr, 20.00 100 gr; és átalusszuk az éjszakát, szóval szerintem az az egy liter az elég eltúlzott.

Zsancy, boldogságos névnapot utólag is neked! :D

Panna, tesód hogy van? Örülök, hogy Hanna javulni látszik :D

Nyügibabik jobbak ma már? Remélem, igen! (Mi kivételesen megúsztuk a hétvégét különösebb műsor nélkül, bár azért szombaton volt egy óra, mikor Tomi kezébe nyomtam a gyereket, hogy én most megyek pihenni :lol:

Kangu, nem tudok jobbat, küldök neked sok-sok energiát, hogy legyen kitartásod!!! ++++++++++

Mi pedig azóta is minden ébredés után forgunk, de csak ébredéskor, és csak a kiságyban :D így:
http://www.youtube.com/watch?v=GDOi66O5Sj4

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok, elnézést a zavarásért, de segítséget szeretnék kérni!

Kislányomat Alexát beneveztük a nőiportálon egy szépségversenyre. Nagyon nagy a verseny. Szeretnénk az első 10-be bekerülni. Jelenleg a 19 és a 21-ik hely között mozgunk.
Szükségünk lenne néhány szavazatra, rendszeres szavazóra. A verseny június 20-ig tart, egy órában egy gépről csak egy szavazat adható.

Íme a link ahol szavazni lehet, nem kell regizni:

http://www.noiportal.hu/noiportal_babas ... p.472.html

Előre is köszönöm segítségeteket!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Budabo na majd ha kúsznak másznak... akkor már gondban leszünk :D :D :D akkor amikor nagy lesza csend biztos, hogy valami rosszat csinálnak... a lányom például olyan csendben ki tudta pakolni a hűtőt... meg a ruhásszekrényt :D :D :D

Stelly De szuper lett az Adriról a videó! Nagyon édes ahogy a kiságyban mozgolódik :D :D :D én a sikítós videót elszúrtam.... most megint vadászok hátha fel tudom venni a kacagós sikítást :?

Kép

Kép

Kép
millye

Lányok, szerintem a holnapi talit lefújhatjuk... :cry: Ti mit gndoltok? Még az előbb is esett at eső, ha holnapig (és holnap) nem is fog, így sem tud a Sziget normálisan felszáradni... Szerintem csak igazán jó időben lenne érdemes megtartani.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, én is lefújtam már fejben sajnos a talit :( (legalábbis nem kezdtem el megsütni a sütit, amit terveztem)

KépKép

KépKép
stelly

Szerintem is várjuk meg a jobb időt... :?

Kép

Kép

Kép
millye

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:58-kor.
Vendég

andrea: nagyon jó képek. Édes Hanna baba és te is csinos
mami vagy, a medencés képet nézve megy nagyon-nagyon
irigykedem!!!!

stelly: szerintem nem fog leszokni. Amikor voltunk bográcsozni azt is mondtuk hogy ne másszon bele a kutya szájába, mert nem az ő kutyája, ki tudja - lehet hogy butaság - én mondtam neki a nyers husokat is hogy vigyázzon vele, szóval nem tudom mi miatt történt, de remélem hamar összejön nekik újra. Most jön hozzám inszemes barinő. Adri ügyes, jó a videó!

millye: már nézegetem mit hova pakoljak, apának mondtam a géphez is ki kell vmit találni...és még sok apróság. Nekem van vidim de nem tom hogy kell feltölteni :oops: :oops:

julcsi: a holnap szerintem is lefújva, ha csak nem babanyul
felajánlásával élünk. De a sziget jó lenne, lesz még jó idő reméljük. :roll:

Kép
budabo

Stelly - a próféta szóljon belőled. Én már nem tudom... Tegnap cicin aludt el 3x és mindegyik alkalommal 40-60 percet aludt. Ennek már nagyon örültem, de tudom, h a cicinalvás sem jó. Most családi sétára mentünk, közben megálltunk egy ismerős pár építkezésénél, éppen ott voltak és megnéztük a házat meg beszélgettünk egy kicsit. Marcikám a karomon mondta végig a magáét (ma nagyon beszédes kedvében van), mikor úgy hallottam, h már olyan panaszfélésen beszélget, mondtam a páromnak h induljunk. Betettem a kocsiba, azonnal elaludt és azóta is durmol a teraszon, a babakocsiban (heuréka, majdnem 2 órája alszik már :))

Videó isteni! Adri baba nagyon ügyes!!! (meg a mama is h felvette :))

Na megyek, megérkezett a szomszídasszony almáspitéje! A legjobb a világon! (Szomszédom = TESÓM :))

KépKép
hugic

na most látom babanyul csak jövő héttől....

beus:szavazat ment

Kép
budabo

Gabi: Nagyon aranyos és nagylelkű a felajánlásod, de nem tudom, hogy jó ötlet-e... :( Tizenx felnőtt és legalább ennyi gyerek egy két szobás lakásban... :? Nem őrjítenénk meg egymást? Többiek mit gondolnak? (Magam ellen beszélek, mert én egy köpésre lakom onnan itt a 13. kerületben, ha Marci behisztizik, hazahozom egy perc alatt. Más a többségnek, aki távolról jön...) De abból kiindulva, hogy a múltkor itt nálunk 4 anyuka 4 gyerek is elég volt a 2 szobás lakásban... :? Szóval én inkább a szabadteret pártolom, akár elhalasztva, ha a héten nem jön össze)

Mindenki, akinek rossz napja volt tegnap: Nekünk is, de ma sokkal jobb! :D Remélem mindenkinek! Kezdve ott, hogy Marci egyszer kelt 2-kor, utána fél 7-ig aludt. :) Délelőtt nyomott egy két órás szunyát, amit ritkán szokott. És a kedve nagyon jó, amihez az is hozzájárul, hogy Apa itthon van és mindig van, aki szórakoztassa. :)

Elif: Nem lehet, hogy ez csak tejpara? Időközönként rám is rámjön, de aztán kiderül, múló félelem volt... Szerintem Nálad is! És ha nem, gondolj arra, hogy Efe a legfontosabb időben csak anyatejet kapott és lassan kezdhetsz hozzátáplálni.
Ja, és Stelly és Abencze példájából kiindulva: ez csak átlagolás, hogy kilógrammonként 150 milli kell naponta. Ahogy látjuk, kevesebb is elég lehet a megfelelő hízáshoz.

Nagyon édes Adrika, ahogy fordul. :D Mikor itt volt, én láttam ám, hogy lassan fordul és kúszik... Szerintem gyorsan fog neki az is menni, nagyon ügyes mozdulatokat tesz! :)

Pandus: Marcink is mindig kapott enni azonnal, ahogyan megéhezett, hidd el, mégis akkor is tud sírni, mikor egyik ciciről a másikra rakom át... :? Emellett ne felejtsd el, hogy a cumisüvegből sokkal gyorsabban ömlik a tejcsi, a ciciből erősen kell szívni... Szóval inkább erről lehet szó a Ti esetetekben és arról, hogy Hanna türelmes típus, nem arról, hogy bármelyikünk is éheztetné a gyermekét... :roll: (Bocs, kicsit furcsa, amit írtál :oops: vagy félreértettem...)
Ja, és pici gyereknél teljesen természetes, hogy sír a kaja után. Ez a legősibb életösztöne.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Eszter, Adri de édes! Azok az evezős motdulatok, na és a vigyorka a végén! Ilyen videók még jöhetnek! :D :D :lol: :wink: :P

Csajok, kicsit bepánikoltam a lezuhant air france gép hallatán :cry: ! Ugye egy héten nem esik le 2 repcsi? :shock:

Tali lefújás oké, kiváncsi vaggyok a csüt-re.

SÜT A NAP 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Andrea: Nagyon szépek vagytok! Honnan örökölte a színeit Hanna? Úgy látom, Ti mindketten sötétebb bőrűek és szeműek vagytok...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andrea17 - ez maradt le az előző hsz-ból: Nagyon szépek vagytok!!!

KépKép
hugic

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:59-kor.
Vendég

babanyul: hajrá!!!!!!!!!! a vágtán kell drukkolni Vandának?
És most látom Suták Vanda Nyíregyháza!!

julcsi: a szabadtér jobb,mert pléden a babák tudnak mocorogni...stb. Ma mintha nekünk is jobb napunk lenne, de még nem merem elkiabálni 8)

gerendai zsu: no para, nem fogtok lezuhanni. Én ugyan fel nem ülnék repcsire de én nem bírom a magasat és a bezárt helyeket. :oops: :oops:

Kép
budabo

Marcika is gyönyörű! Jó, hogy ma jobb napotok van, Magdi! :D Rosszabb napokra mindig jönnek a jobb napok! :)

Mi Marcink (sorozatkép ötlete Eliftől, bocs, lenyúltam, de a gyerek saját... :D )

Kép Jé, egy jegesmedve!

Kép Vajon hogyan tudnám bekebelezni?

Kép Megvan :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: tán csak nem éhes a gyermek???????? nagyon jó képek. Jó a jegesmaci!

Kép
budabo

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:00-kor.
Vendég

Julcsi - most jót nevetett a párom Marcidon! Egyöntetően elnyerte a hét legjobb fotósorozatát! Marcibogyes nagyon cééép :)

KépKép
hugic

Zsu: hát szerinted vettem lottót???!! :D Naszóval most újra próbálkozom: Derosszderossz, még nem nyertem meg a lottó ötöst!! (És ígérem, a héten veszek egy lottószelvényt!!) :lol:

Stelly:
Adri csúcs!! Ahogy dugja az égnek a popóját és még nyög is közben! Hát én jót vigyorogtam rajta! Ééédes!! :)

Hugic: Ha cicin alszik, akkor cicin alszik! Pont. Majd elalszik anélkül is pár hónap múlva!
Mindig is kikészültem a "mi lesz, ha 10 kilós lesz", meg "mi lesz, ha már nem lesz neki cici elalvás előtt" stb. Majd akkor is lesz valahogy. Ha az iccaka okés, akkor keine Panik. A nappali alvás meg úgyis nemsokára kettő lesz csak, aztán meg már csak egy délutáni....

Andrea:
Jók a képek! Ti babaúsztok?

Julcsi: Marcibogyeszt meg ne is ajnározzam ugye?? :wink:

Zsuzsi:
Láttad a Lostot? Imádom az a sorozatot!! Remélem a gép elejébe ültök... (Bár úgy emlékszem, hogy a poén, hogy a végében is voltak túlélők....)
Ja, hogy nem ez a kérdés! :lol:
Ááá, nem fogtok lezuhanni! Mint ugye közismert a vonat veszélyesebb!! :)

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: