A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rony, pont azt akartam mondani, hogy a legjobbkor jött a laptető!!!!!

Kedden megyek IR re, aztán ha annak megvan az eredménye akkor gondolom megbeszéljük, hogy mi merre hány méter, és utána kezdés!!!! Ma vagyok a 28. napon, úgyhogy a következő mensiben szerintem kezdünk, ha minden rendben!!!!!

Érdekes, már nem is izgulok annyira, mint eddig, mert most sikerülni fog, azt érzem ( reméljük tényleg úgy lesz )

Kakti!

Drukk a fickóknak, pihend ki magad, mert este vagy holnap reggel még rá kell dolgozni, egy otthoni inszemmel :wink: :oops:

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Hollárihóóó!

Nyanya:
Érdekes dolgokat írtál, mintha bújócskázna a picikéd. Remélem minden rendben lesz és előkerül a kis huncutka! Nagyon drukkolok érte! +++++++++++

Szöszi:
Jó, hogy újra rászántátok magatokat, így azért nagyobb az esélyetek, nemigaz? A babákat a kanapéról tőlem lehet igényelni - már amíg van raktáron :wink:

Heni:
Sebaj, lehet, h. én nem figyultam eléggé rád. :oops: Nem is gondoltam, h. ki kell hagyni a rossz IR miatt. Nem örülnék neki...
De nekem természetesen szuper lesz és kész!!!

Rózsa:
Energia felvétel??? :roll: Eszik-e vagy isszák-e? :)
Én kedden voltam alvósbaba, hazamentem a munkából és elaludta a kimerültségtől. Este 9-kor már újból bőrön kerszetül néztem a világot, pedig én igazi bagoly-üzemmódban szoktam nyomni, abból is a hardcore verziót (korán kelés-későig ébren). Szerintem a vérvételek és a dilis időjárás volt az oka.

Rony:
Ok. Sajttál megy, ablakot nyisd ki: küld. fénypost.
+++++++++++++

Kakti:
Szorítok nektek, pihizzél! :D ++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

rony: Csak a jövő héten pénteken derül ki. Tesztet már vettem, kemény 699 Ft-ért. Jó az, csak előre tudjam, ne ott kelljen megtudnom. ÉÉÉÉÉÉSSSSSSS laptető!!!!!

heni: Végülis három a magyar igazság.

Nem tudom, mostanában miért hívják ilyen korán vissza az inszemeseket. Nekem is 10:30-ra kellett legutóbb visszamennem és én is 1 óra körül kerültem be. Ha lesz legközelebb, én biztos nem megyek 12 előtt.
vicky79
Budapest III. kerület

Rózsa!

Te is készülhetsz!
A műtőben hallottam, hogy holnap 11 transzferes lesz! Szóval asszem, te sem kerülsz korábban sorra, mint én! :)
Legyél nagyon türelmes, ne idegeskedj! Csak cseveréssz a szobatársakkal! Én is ezt tettem! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, újabb idegörlő várakozás? :lol: nagyon helyes a vonalzód!

Én holnap UH-ra (10.cn.). drukkoljatok, ne is azért, hogy az üres bal oldalam megteljen, hanem hogy a jobb oldali tömegnyomor miatt ne fújják le az inszemet... ma már eléggé éreztem a pfészkem. nem repedést, csak a tömeget :shock:
pedig a pregnyl ott figyel a hűtőben :)
kpn

Na, ez a mamanet sem egyszerű... :lol: megpróbáltam megcsinálni, hogy a tickeremnek ne legyen háttere. De nem lehet! Ilyen hüyeséget! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kpn:
Jujj de izgi! Nagyon szurkolok, hogy holnap jó hírekkel térj vissza :) Szeretném, ha Pregnyl komával rövidesen belsőséges viszonyod lenne!

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti:
Pedig a jó "háttér" nagyon fontos :D

Pá Drágáim!
sajt@

Akire?

Sting?

Csézjang?

Vasikáé?

:cry:

Pá Drágáim!
sajt@

kpn: Drukkolok, hogy legyen inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok !!!!!!!!!!!!!!

Hát lányok igaz az a mondás hogy 3 a magyar igazság:3.jára végre sikerült apa eredménye!!!!!!

negativ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
nagy kő esett le a szívemről!!!! :lol: :lol:

kakti:hajráááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsám:rád is gondolok nagyon :P :P :P :P :P :P :P

Rony:szia!!!!!!köszi elvagyunk most már csak konzi és remélem nem találnak nálam akkora nagy bajt és akkor köv hóban tudunk kezdeni!

mikit holnapra várom azért csúszunk :? :? :?

Kép
sting1982

kismamik:hogy vagytok?????????

Akire,Trix,Ditám???????reméelm jól vagytok!!!!

Vasikáé:halóóóóóó?nálad mizus????pusszantalak :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Rózsa!
Drukkolok holnapra, remélem babó lesz belőle :)

Vicky!
Ja, igen én is a kövi péntekre gondoltam, nem voltam egyértelmű :?

Kpn!
Hajrá inszem! Jó lenne, ha nem lőnék le a dolgot. De mondjuk az elég ritka lehet, hogy mindegyik megmaradjon. Lenne egy kanapényi babád :lol: :lol: :lol:

[quote="sting1982"]k írta:sting1982ismamik:hogy vagytok?????????

Köszi, megvagyok :lol: :lol: :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sting:
Na végre!!! Hurrá!!! :lol: :lol: :lol:
Konzi mikor lesz, tudod már?

Pá Drágáim!
sajt@

Sting!

Na végre negatív!!!! Gondolom már a szkafandert is bevetettétek a cél érdekében :lol: Hát akkor ti is kezdtek végre :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem korábban, de inkább szundítottam egy kicsit a pihenő időmben.

Kakti drukk neked. Sokat gondoltam ma rád.

Nem tudom hogy fogok ma aludni, már tiszta ideg vagyok. Beparáztattak, hogy lehet méhenkívüli terhes vagyok. Állítólag a tüneteim olyanok. Mondjuk múlt héten mondta a drnő, hogy nem lát semmit se kívül, sem belül. Holnap majd rákérdezek.

Rózsa ha nem taliznánk holnap, akkor szorítok neked nagyon.
És neked is Kpn.

Jó éjt nektek

Kép
Kép
nyanya77

sziasztok.

Csak azért nem nagyon írogatok mostanában mert nem sok minden történik velem, de azért olvasgatlak titeket ha ráérek, és drukkolok mindenkinek.

Sting!

Örülök hogy végre minden rendben apa vizsgálatával!
Végre kezdhettek!!!!

Akire!

Mi van veled?

RÓZSA!

Neked is megy a drukk, gondolok rád.

SAJT!

Te is írj mi van veled!

NYANYA!

Nagyon izgulok hogy minden rendbe legyen!

Puszi minden csajnak.
csézjang

csézjang: Azért örülök, hogy jössz néha. Hogy van a sejhajod? Fáj még? Mit mond a doki? Nem vagyok nagyon képben.
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="sajt@"] írta:sajt@ Nem is gondoltam, h. ki kell hagyni a rossz IR miatt. Nem örülnék neki...
De nekem természetesen szuper lesz és kész!!!

Természetesen mindkettőnknek jó lesz az eredmény!!!!!

Sting!

Végre jó lett az eredmény, gratula!!!! Ki érti ezt???? na mindegy, lassan ti is kezdhettek, jajj de jó!!!

Vicky!
Ne izgulj, csakis így tovább, nyugodtan, ahogy eddig is csináltad, meglesz az eredménye meglátod!!!! Drukk+++++++++++

Kpn!
Drukkolok, hogy ma minden rendben legyen, és hamarosan "belőhessenek" téged is!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nyanya!
Az összes drukkom a tied mára, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, és előbújik KisBarni a rejtekhelyről, és megmutatja magát a doktornéninek!!!!!

Kakti!
Pihenj sokat, randisugarakat küldöm!!!!

Vasikáé!
Hogy vagy életem? Tervek?

Akire????
Nagyon eltűntél!!!! Jelentkezz!!! Mikor mész UH ra?

Puszi mindenkinek

heni77

Mi lehet kubuspace ékkel? Aszem ő volt aki donorkodott, vagy nem?
hol tarthatnak?

heni77

hello mindenkinek!

köszi lányok a sorokat amiket irtatok!ténleg örülök hogy túl vagyunk ezen a bacis témán.már a hócipőm kivolt vele jah a páromnak a t..ke
tele volt vele hogy mi van már!! :? :?
konzira csak jövö hóban tudok menni most amúgy is várom mikit és utánna kérem az időpontot!ha a jó istenke is úgy akarja júniusban kezdünk!

Henikém:te valahogy igy kezded nem??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ir-ről:én nekem alig akart a cukros viz bent maradni annyira tömény volt és viszonylag rövid idő alatt kell meginnod ott a nővérkék elött!!!!! :? :? :? :? de túl leszel azon is...

Csézjang:ténleg mizus veled??

sajt@:nálad mizus???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: Hát persze hogy úgy akarja!
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:köszönöm kedves tőled a bíztatás!!!! :lol: :lol:
még 8nap és minden kiderül??????ez neked inszem??de nem az első már jó párom túl vagy nem??

pont azért fog most sikerülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vicky:kérdés:
még nincs meg az éllettársi papperem !úgy nem is tudok menni még konzira sem???
sting1982

sting: Ez már a 4. inszemem volt. Az élettársi papír nélkül mehesz kivizsgálásokra és konzultációra is, csak a beavatkozásnál kérik. Valaki írta, hogy önkorményzattól is lehet kérni igazolást és azt is elfogadták, de ebben nem vagyok annyira biztos, meg kellene kérdezni őket. A közjegyzős 15.000 Ft és csak egy intézményre jó, mert bele kell írnia a felhasználás helyét. Én is remélem, hogy ez lesz az utolsó inszemem.
vicky79
Budapest III. kerület

STING ÉDES!

A sebész azt mondta hogy ez az a betegség amit nem tudnak hogy mikor gyógyul meg, hasonló mint a Chron betegség,/ tudod a bélnek gyulladásos folyamatairól van szó/ és bár azt mondta hogy nagyon szépen gyógyul, lehet hogy még hónapok mire vége lesz, de ha nem gyógyul meg teljesen még lehet hogy újra műteni kell. Na ezek után fin..om sincs hogy mikor tervezzek gyereket?????

Tudod ez az egész nem zavarna ennyira ha már túl lennék két gyereken de így most azért idegesít, mert idén már 33 éves vagyok, és így legjobb esetben is 34 évesen szülök majd ha összejön /mert ugye azt nem tudom hogy mikor jön össze /és csak pár évem van arra még biológiailag hogy összehozzam.
Ez kicsit frusztrál. Még jó hogy már van egy kisfiam, de ő is nő mint a gomba és a szívem szakad meg hogy nincs kistesvére és tudom hogy szeretne. :(

A másik meg az, hogy ha még elszarozunk ezzel egy fél évet, újra kell kezdenünk az összes vizsgálatot, amiken végre már túlvagyunk, és a franc se akarná újra kezdeni a sok vérvételt, vércukrot, hsg-t, apának a spermavizsgálatokat, meg minden szart ami ezzel jár.
Azt hiszem hogy legkésőbb augusztusban belevágok az inszembe bármi lesz, mert legalább az inszemeket tudjam le a fél év alatt, és ha nem jön össze, legalább nem kell mindent pl: hsg megcsinálni újra januártól a lombikhoz.
Hát én így vagyok. A doki biztat, de a végleges gyógyulást még ő sem tudja. Lehet hogy 1 hónap, lehet hogy 1 év. De úgy tűnik most jó úton vagyok.

De addig is majd te legalább segítesz nekem ha szükségem lesz rá, mert mire odakerülök, te már penge leszel inszem ügyben!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mikor kérsz konzira időpontot???Tök kíváncsi leszek mi a gond nálatok! Nálunk hálisten csak kisebb problémák vannak, ami Szűcs szerint könnyen orvosolható, még akár spontán is bármikor összejöhet/ peteérés probléma, spermaérzékenység méhnyaknál / ezért idegesít hogy ott állunk a kapuban, de még várnunk kell. Te melyik orvost választod???
csézjang

köszi az infót!
4.inszem?már elég is lessz!!!!!bőven!
az önkormányzatnál megkérdeztem de itt nálunk Kalászon nem működik ez az élettársi papper csináltatása!
amúgy elég húzós ez a közjegyzői ár!
:? :?

de akkor szerintem fel is hívom BMC-t és kérek időpontot konzira!
egyébként félek az eredményeimtől!valami miatt nem sikerül a kis manó és mivan ha valami nagy bajom van???????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......
sting1982

stin: Elég kevés olyan problémáról hallottam, amin ne lehetett volna segíteni. Hidd el, minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Böbe Drága!

Látod: a kismanónk nekünk sem jön össze, és Szűcsdoki szerint a leleteink alapján nincs semmi kizáró ok! Szóval ne aggódj! Nem lesz semmi baj!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

STING!!!

Ne félj az eredméynhirdetéstől, nekem tök jó volt hogy megtudtam hiszen erre vártam másfél évig amióta próbálkozunk, hogy a mi a fenéért nem jön össze a baba, és így majd megkönnyebbülsz, hidd el. De tényleg.Jó érzés volt utána úgy hazajönni hogy láttam a célt, és a hozzá vezető utat végre.
Egyébként szerintem is csak bevatkozásokhoz kell a papír, konzihoz biztos hogy nem.
Nem tudod hogy mind a 6 inszem kötelező? Vagyis ha például 4 nem sikerül akkor nem lehet kérni a lombikot? Ki tudja ezt? Jó, tudom ott még nem tartok, de érdekel.
csézjang

Drága csézjang:

Hát ezek nem túl bíztató dolgok hogy nem tudni mikorra jössz teljesen helyre hogy lehessen kezdeni az inszemet!!!!
még jó hogy ott a kis fiad!!!!!de hát egy gyerek nem gyerek!!!!!!!!!ezt szokták mondani!!!!!
egyébként maga ez a sok kivizsgálás valahol nagyon jó mert mindent megnéznek rajtad,csak nagyon hosszadalmas egy folyamat :? :? .tudom nem vigasztal de kár ezen görcsölni!
de ugye fájdalmaid nincsenek???????? :shock: :shock:
jah én is nagyon kiváncsi vagyok mi lessz a gond de nagyon parázok is!!!!!!!!!!!!!nekem Szűcs a dokim!nekem nagyon szimpi!!
spermaérzékenység ????????hát az hogy lehet??????ilyen is van????egyébként peteérés zavarom az tuti van azt már az előző dokkerem is mondta!
sting1982

csézjang: Nálunk úgy néz ki, ogy végig kell csinálni, ha az inszemekből nem lesz baba. Zeke doki a harmadik után mondta, hogy megnézi a papírjainkat mégegyszer és ha talál bármit, ami a lombik felé billenti a dolgot, akkor javasolni fogja. De nem talált semmit, amivel alátámaszthatta volna. De nem tudom, hogy ez a többi dokiná hogy megy.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,
na megjártam. Annyi öröm van, hogy még nem állították le a stimulálást. A helyzet nem jobb. A legnagyobb 15, aztán van egy 13 és kb 5-6 10-es. Várjuk, hogy a nagy rájöjjön, hogy menni kéne és reménykedünk, hogy nem lódulnak utána túl sokan. Drnő nagyon aranyos és lelkisismeretes volt. Elment és megkonzultálta Z.dokival, hogy mit-hogy. Szúrunk tovvább, kedden megint UH.
Attól félek, hogy a ma 15-ös keddre megreped :?
Köszi mindenkinek a drukkot, nem vagyok túl boldog :cry:
kpn

csézjang:én nem annyira tudom ezt a 4.inszem utáni dolgot de szerintem mindha már olvastam volna orvosi indoklással ki lehet kerülni a többi inszemet de szünetet kell hagyni 3hónapot!de lehet most baromi nagy hülyeséget irtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

aranyosak vagytok,egyébként ténleg megkönnyebülnék!!!!!!!!de erre lelkileg fel kell készüljek bár én is akarom tudni miért is nem sikerült a kis manó!
sting1982

sting: Pé-s gndjaim nekem is voltak és most meg néha le se lehet állítani a petefészkeimet. Az első inszem is a sok tüsző miatt maradt el. A spermaérzékenység azt hiszem az, mikor a nyálkahártya a hüvelyben kinyírja a spermahadsereget. Ezen az inszem segít, mert ott ezen a közegen nem mennek át a fiúk.
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn:hát sajna hogy nem akarnak ezek a kis petécskék növögetni........... :cry: :cry: :cry: :cry:
de a dokkernő biztos tudja mit csinál!!!!!!!!!!! :lol: :lol: ne idegeskedj!!!
sting1982

kpn: Szerintem nem reped meg magától. Pont annyi szurit írhattak fel a dokik, hogy ne legyen a hétvégén gond. De legalább nem állt le a stimu, ez is valami.

A 3 hónap kötelező pihi a lombikok között van, de ezt is ki lehet kerülni, ha an fagyibaba. 100.000 Ft-ot kell fizetni és akkor már a következő hónapban mehet a beülti. A tb csak 3 havonta fizeti a lombikot.
vicky79
Budapest III. kerület

oh Vickykém:te milyen kis okos és tapasztalt vagy!!!!!megint okosabb lettem :D :D :D :D :D :D
sting1982

Az a helyzet, hogy sztem nagyon sokan vagyunk, akiknek igazából nincs semmi „látható” probléma, mégsem jön össze. És ez a legbosszantóbb. Mert ha van mit okolni, akkor könnyebb feldolgozni is. Míg így, hogy nem tudni, mi okozza a sikertelenséget, így kicsit nehéz a dolog.
Azt hallottam, de nem biztos, hogy így van, hogy csak orvosilag indokolt esetben lehet hamarabb lombikra váltani. Ha jól sejtem, az olyanoknak, mint mi, akiknek nem látszik semmi probléma, végig kell próbálkozni a hat inszem alkalmat!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sikerült a Tickert megcsinálnom! YESSSSSSSSSSSSSSSS

(ha kell vkinek, szóljon, és küldöm!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

CSAJOK!

Igen attól félek hogy mivel nálunk nincsenek nagy problémák, végig kell vinni a 6.inszemet. Az a legbosszantóbb hogy ahogy Kakti is írta, nincs nagy gond, mégsem jön össze, szóval a fene se tudja hogy miért... :?

A spermaérzékenységet a Szűcs doki magyarázta a konzin, hogy ez azt jelenti hogy: például 30 millió helyett csak 5 millió spermium jut át a méhnyakon, ami kevés lehet a megterményüléshez, hiába van szuper spermalelete a férjemnek, és hiába vagyok én is tök egészséges a leleteink szerint.
Magyarul elpusztulnak a méhnyakban. Azt is mondta hogy ez nagyon érdekes dolog, mert nem kizáró oka a terhességnek, vagyis bármikor összejöhet, akár 1-2 hónap alatt is, de lehet hogy csak sok év után.
Azt is mondta hogy a szarakodó menstruációim/ 30-33 naposak barna pecsételésekkel /meg arra utalnak hogy elégtelen lehet a peteérésem, de mint mondta, ez tök könnyen orvosolható. Hát remélem. Szóval elég biztatónak látta Szűcs a helyzetünket, ezek után kíváncsi leszek ha már eljutok az inszemig egyszer hogy mikor jön össze. De persze még így se biztos a siker, minthogy Kakti esetében sem sikerült elsőre, meg más lányoknál sem...De ami késik nem múlik csajok, ne adjuk fel!!!

Tudjátok az a fura hogy nekem a 4 éves kisfiam az első hónapban megfogant 2005.-ben !!!!!!
De vajon hogy lehet???? Akkor még nem volt a spermaérzékenység? Vajon ez utólag is kijöhet? Vagy már akkor is volt és csak szerencsénk volt???? Egyszerűen nem értem.!!!!! :roll:
csézjang

Vicky! Kakti!

az inszemet mikor állítják le, ha hány tüsző növöget???? :roll:
ez ritkán fordul elő hogy leállítják???
csézjang

csézjang:nem tudom a te esetedben ez a spermaérzékenység mitől hogyan miért alakult ki?ténleg ez kialakulhat v mitől?
:? :? :?
Kakti:Sikerült a Tickert megcsinálnom!ez mit takar??????? :P :P

csak egyébként mire valaki végig csinálja a 6 inszemet addigra a péztatyója teljesen kiürül szerintem :? :? :? :?
sting1982

egyébként érdemes lenne szerintetek még mostanság időpontot kérnem konzira mert ha valami van addig talán következő mensiig orvosolható????????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

jah ha nekem bacim lett volna akkor azt mondták volna ugye????
Kakti szeinted????? :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

[quote]T írta:udjátok az a fura hogy nekem a 4 éves kisfiam az első hónapban megfogant 2005.-ben !!!!!!
De vajon hogy lehet???? Akkor még nem volt a spermaérzékenység? Vajon ez utólag is kijöhet? Vagy már akkor is volt és csak szerencsénk volt???? Egyszerűen nem értem.!!!!! Rolling Eyes

Ezzel én is így vagyok, 2004 ben az első hónapban össze jött a lányunk, most meg már 2 éve nem akar jönni a tesó :cry:
BMC-ben azt mondták, hogy semmi bajunk nincsen, csak nálam egy enyhe pco, szóval szerintem nekünk csak nagy szerencsénk volt akkor :roll:

Kép

Kép
edinka

Böbe:

1.) A ticker az a kis valami, ami a vonalzódon a mutató. Mivel ilyen tesztes ticker a mamaneten nem volt, én csináltam egyet. De kicsit megszenvedtem vele, mert eleinte csak úgy sikerült, hogy egy fehér négyzet alakú háttérben volt. De sikerült megoldanom, és most már tényleg csak a teszt-kazetta látszik. :)

2.) Azt gondolom, ha nagy gond lett volna menet közben a leleteiddel, valószínűleg már szóltak volna, hogy idő közben orvosolni lehessen. De ez nem biztos. Azt tudom, hogy konkrét dolgokat a recepción nem mondanak - erre van az orvosi konzultáció.

Csézjang:

Csak ismételni tudom, amit korábban írtam és amit nekem Szűcsdoki mondott:

[quote="kakti"]
írta:
kakti- inszemnél az a cél, hogy 1 vagy esetleg 2 tüsző legyen, de az nőjön meg rendesen.
- lombiknál az a cél, hogy minél több tüsző érjen, amiket le tudnak szívni.

És azt is említette, hogy ha esetleg három van repedés előtt, akkor alá kell írni valami papírt, hogy ha 3-as ikrek lesznek, akkor is vállalod. De sztem - én úgy vettem ki a szavaiból - 4 repedésre kész, érett tüszőnél már nem csinálják meg az inszemet.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edinka!

Én is azt hiszem hogy csak szerencsénk volt... :(

Sting!

Én külön felhívtam a recepciót konzi előtt mert ez nekem is eszembejutott, hogy oké hogy apánál nincs baci, de nálam??? :roll: Nagyon kedvesen válaszoltak is a csajok a recepción hogy nálam sincs semmilyen baci, szóval nyugodtan hívd fel őket, én is mindig zaklattam őket a hülye kérdéseimmel, illetve nem is hülyék a kérdéseink...
Én az utolsó vizsgálat utáni következő hétre kaptam időpontot a konzira, és én ugyanígy voltam vele mint most te, hogy minél előbb akartam menni, mert pont akkoriban kellett megjönnie.
És már mehettünk is volna utána egyből pár nap múlva a 3.napi mensi uh-ra ha nem jön közbe nálam ez a fos betegség...Na de mindegy, majd 1-2 hónap múlva.
csézjang

Kakti:igen tudom mire való az orvosi konzultáció.de valamit csak mondtak volna a recepción mikor érdeklődtem????nem??
nah sebaj!majd a dokker elmondokálja mi is a bajom!!!
de azért köszis! :lol: :lol:
sting1982

Edinka!

Ti is rögtön a fogi.gátló utáni hónapban már kezdtétek a bébiprojectet az elsőnél? Mert mi igen, és az orvos azt mondta hogy valószínűelg azért jött össze olyan hamar, mivel az addig legátolt petesejtek hirtelen elkezdtek érni, és így sokkal de sokkal nagyobb esély van a teherbe esésének. Ti is így voltatok???
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: