STING ÉDES!
A sebész azt mondta hogy ez az a betegség amit nem tudnak hogy mikor gyógyul meg, hasonló mint a Chron betegség,/ tudod a bélnek gyulladásos folyamatairól van szó/ és bár azt mondta hogy nagyon szépen gyógyul, lehet hogy még hónapok mire vége lesz, de ha nem gyógyul meg teljesen még lehet hogy újra műteni kell. Na ezek után fin..om sincs hogy mikor tervezzek gyereket?????
Tudod ez az egész nem zavarna ennyira ha már túl lennék két gyereken de így most azért idegesít, mert idén már 33 éves vagyok, és így legjobb esetben is 34 évesen szülök majd ha összejön /mert ugye azt nem tudom hogy mikor jön össze /és csak pár évem van arra még biológiailag hogy összehozzam.
Ez kicsit frusztrál. Még jó hogy már van egy kisfiam, de ő is nő mint a gomba és a szívem szakad meg hogy nincs kistesvére és tudom hogy szeretne.
A másik meg az, hogy ha még elszarozunk ezzel egy fél évet, újra kell kezdenünk az összes vizsgálatot, amiken végre már túlvagyunk, és a franc se akarná újra kezdeni a sok vérvételt, vércukrot, hsg-t, apának a spermavizsgálatokat, meg minden szart ami ezzel jár.
Azt hiszem hogy legkésőbb augusztusban belevágok az inszembe bármi lesz, mert legalább az inszemeket tudjam le a fél év alatt, és ha nem jön össze, legalább nem kell mindent pl: hsg megcsinálni újra januártól a lombikhoz.
Hát én így vagyok. A doki biztat, de a végleges gyógyulást még ő sem tudja. Lehet hogy 1 hónap, lehet hogy 1 év. De úgy tűnik most jó úton vagyok.
De addig is majd te legalább segítesz nekem ha szükségem lesz rá, mert mire odakerülök, te már penge leszel inszem ügyben!!!!!
Mikor kérsz konzira időpontot???Tök kíváncsi leszek mi a gond nálatok! Nálunk hálisten csak kisebb problémák vannak, ami Szűcs szerint könnyen orvosolható, még akár spontán is bármikor összejöhet/ peteérés probléma, spermaérzékenység méhnyaknál / ezért idegesít hogy ott állunk a kapuban, de még várnunk kell. Te melyik orvost választod???