Nemtok részletesen olvasni, írni, rengeteg a lemaradás..
Gyönyörűek a babcik!
Hannába férjem is tiszta szerelmes lett.
Füge eszméletlen édi a fürdőruciban! És persze a fiúk is tüneményesek, de mégiscsak udvarolni a lányoknak kell jobban... :p
Bogi: H&M-ben méztél kalapot? Mi ott vettünk extra cukit (szerintem), fehér vászon halászkalpag, azóta már magamnak is beszereztem ugyanolyat

, csak hogy láttassam ki az anyja...

Sokféle volt, mondjuk én csak a fiú részleget néztem, de a lányos általában még változatosabb... (Árkádban voltunk).
Efét sokszor nézik lánynak... ennyit a piros berakásról a babakocsiban...

Azt birom a legjobban, amikor kifejtik szépen lassan, hogy jajjjjj d e sz é p e z a b a b a, a k i f i ú m e r t k é k r u h á b a n v a n.
kaandi: taliról új fejlemény? Be tudom kötni az autósüléseket, nem gond. És kérdezted, a Lakos dokinál vagyunk továbbra is, megtaláltuk a közös hangot szerencsére. Tegnap kapta Efe is a 3 hós oltást, de most őt sem viselte meg úgy. Ma egész nap csaviztunk az MC-ben, persze senkivel nem taliztunk.

Efe nagyon jó gyerkőc volt, kapott is egy kis ajit.
Zsuzsi: nagyon nagyon köszi a talin tanítgatásos felajánlást, teljesen rákattantam, és előre is örök hálám!!! Mi naggggyon benne vagyunk!
Már csak az kéne, hogy valaki egy kis Dévényes módszer bemutatást is tartson...

mert mi még mindig nem forgunk, de azért nagyon nem aggódok, mert a kezecske viszont 2 nap alatt olyan szintre fejlett, hogy néhány féléves megirigyelhetné. Mindent megfog, a mozgó cuccokat is simán, és gyömöszköl a szájába amit csak ér nagy cuppogva... ééééédes...
Tejcikérdés úgy néz ki rendeződött, most sokkal tovább tartott, de a lényeg a lényeg.

És rájöttem, hogy manó igényli a menetrendet és a délutáni alvást. Ma 16-19-ig alukáltunk együtt

a nagy csavargás után, aztán szopi, játszi, fürcsi, kis pilledezés, szopcsi és 21:30-kor már durmolt is az ágyikójában. Mintagyerkőc megkerült végre az utóbbi napok esti hisztije után.
Panna: nekünk határozottan hígabb volt a széklet a Roták után! És a szaga is más volt.
Ja, egyébként a kakigondok is megszűntek néhány napja, már mindenhogy megy, nyugdíjaztuk a rotyiszéket

, ma pl. hason alakított egy szépet, na erre nem volt felkészülve a pelusunk...
Andus, Stelly: gratula a fordulásokhoz a gyerkőcöknek! És
Julcsi nektek a rövidebb szopcsihoz is!
És még valami, azt hiszem eddig nem hangsúlyoztam eléggé, pedig mindig elámulok
Zsufi manó szépségességén, egyszerűen GYÖNYÖRŰ a kisfiad! Születése óta csak ámuldozom rajta!