A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Zétivera, +++++++++++++++++++++++++++++++++

Panna, mi kaptunk rotát, de nem vettem észre, hogy hígabb lenne tőle a széklete, hacsak nem téves a megállapításom, hogy a joghurttól kakil hígabbat, ha eszek, lehet hogy a rota a bűnös nálunk is!? :roll: :?
Hanna egy kis tündér! :lol:

Zsufi, biztos sikerült a vizsga! :wink:

Bogi, nemsokára viszem Bencust babamasszázsra, aztán megyünk Apa munkahelyére megmutatni a fiatalurat! :D

Millye, ne aggódj, szerintem Andrisnak is nagyon fog tetszeni a Balcsi, és nem lesz semmi gond! :wink:
zsu83

Millye a házidoki a citomegalovírust említette meg még egyet, dupla neve van kötőjellel írva de nem emlékszek rá, ha hallanám megint akkor eszembe jutna. A homeós doki csak annyit mondott hogy vírus, semmi közelebbit. A házidoki a máját és a lépét szeretné uh-val megnézetni mert a májmegnagyobbodás a citomegalo jele. Asszem.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Na végre apa lelépett egy kicsit... Így jövök!

Húú Panna ez a kiscsaj nagyon édes! És tök jó a kép, látszik, hogy a nagypapi mennyire imádja!!

Crocus
: Én mindig gondolok rátok ilyen izgalmakkor, mint súlymérés! :) És, hát igen... A "csakmostnekakiljon" téma is ismerős.... :lol:

Amy:
Nagyon jók vagytok! Most már tényleg csak popónak kéne javulni... Amúgy van egy huszasom arra, hogy egyszer csak elmúlik majd a pirosság magától egyik napról a másikra és sose tudjátok meg, mitől volt....
Amúgy, ha egy baba egyszer megcsinált valamilyen mozgásformát, akkor azt meg tudja csinálni akkor is, ha utána hetekig nem alkalmazza! (A 7 kilós popókát azért én is nehezen emelném meg... :D)

ladmon

Crocus drukk megy, meglesz az a súly :wink:

Hanna annyira nőcis, ha kékbe öltöztetnéd akkor is látszana a kis arcán hogy ő egy kislány! Igazán szépséges!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ja meg azt akartam kérdezni, hogy ti nem érzitek még a frontot? Mármint a bébik! Olival nem tudok mit kezdeni, csak a babakocsiban ringatva van csendben, de ott sem alszik hanem a kezét szopogatja.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Én érzem a frontot, nemhiába a kor....
(Ja a bébi, azt nem érdekli... :lol: )

ladmon

De együtt érzek veled ám Vera!! Ha nem megy máshogy, ringasd, biztos nincs jobb dolgod... :wink:

ladmon

stelly: délelötti nagy alvás???? irigyellek. Nálunk reggeli után durmol aztán estig 1-2 órát. Lehet hogy rábeszélem apát egy olcsóbb felfújhatóra a semminnél az is jobb és abban legalább én is tudok pancsizni.

zetivera: kérlek egy kép erejéig!!! Ha már én is szegény Fügémből bohocot csinálok

millye: én is szeretnék Balcsira, de tény hogy körülményes, sok minden kell. Most a Debreceni egy hétből kiindulva. Mi oda is megyünk júli végén egy hétre. Szerintem nem lesz gond. Bírni fogja Andris.

zsu: babamasszás, na ezért is irigykedem!

Kép
budabo

Hú Ladmon, ha látnád hogy néz ki a ház! :D Néha alig találom meg Zétit a rumliban :D :D Hang után kell mennem keresni mert eltévedek a cuccok között :D :D :D De sebaj, jön délután anyukám Zétizni, na majd akkor kicsit ööszerámolok, talán amíg apa is hazaér addig kitart a rend :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera: :lol: Legalább Zétivel nincs gond, ha el van veszve.... :lol:

HUGIC: Remélem, olvasol azért! Most már sok helyen felmerült a kirándulás. Nálunk az a gond, hogy utoljára alig akart elaludni a dédinél (csak cicin), mert felismerte, hogy nem otthon van és csak sírt, de nem aludt el. Az utazóágy tűnik jó megoldásnak. Nektek van, ugye, jól emlékszem? Kell valamire figyelni a vásárlásnál? Meg egyéb tapasztalat?
(Persze, csak ha lesz 5 perc ráérő időd...)

Megyek is, mert apa hazaért, aztán viszi a gépemet magának!

ladmon

Kép akkorát röhögött Z mikor ráadtam :D tetszett neki :D

Kép egyébként nekem lehet hogy praktikus lenne ez a fürdőruha így szülés itán :D ha kinövi hátha nekem adja :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ladmon:nekünk is van, ha érdekel a véleményem, akkor olyat veszem amilyet akarsz :lol: Viccet félretéve, én olyanra hajtottam amiben van emelőbetét, hogy ne kelljen nagyot hajolni. Van rajta cipzár tehát később járókaként is tud funkcionálni. viszonylag egyszerű a miénket összecsukni, táskája van, játszóhíd hozzá - ami arra volt jó, hogy ráraktam egy plédet és nem zavarta a tv fénye - oldalra meg a rácshoz egy türcsit raktam, így onnan is eltakartam a kislámpa fényét és hatalmasakat aludt benne. Viszont mi vágattunk bele egy 5 cm-es szivacsot - így a légzésfigyelő is működik - és azt is cipeljuk magunkal.

Kép
budabo

zetivera: köszi!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Zéti füdrőruciban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , köszi Vera :lol:

Crocus, majd írd meg, sikerült-e az akció idejéig ledugózni a popót :wink:

Julcsi, Eszter, meg még 1 baba( :oops: ), gratula a forduláshoz, nagyon ügyesek vagytok. Léna már 3 napja nem csinálja, de előtte annyit, hogy szerintem elege lett belőle.

És Julcsi, tettél valamit a 20 perces szopiért, vagy Marci egyszercsak? Léna még mindig fél órát van 1 cicin :roll:

Ma nagy túrára megyünk ismét, be a városba vásárolni, aztán az ovimba évzáró ünnepséget nézni. Remélem, nem lesz vihar, mikor jövünk haza!

Kiműveltem mmagam a babaúszást előkészítő otthoni teendőkből, és tegnap piconyemmel a nagykádban úsztunk. Olyan édes, éas nagyon ügyes volt. Ja, és egész jól bírja már a 31 fokos vitetis. (én már kevésbé...)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

bogi: én mindent meg tudok inni. mondjuk nekm ez az izesitett van, az elején nem volt tul jo. de zutty le vele. ne gondolj rá mit iszol akkor menni fog.
nagyon jo füge fürdörucika, tiszta édes benne.

kreiszi, biztos ez csak egyszeri alkalom volt, ne aggodj.

millye: 8hos és 14 kg? jézus mekkora baba.

julcsi: nagyon ügyesek vagytok

zsany: hiányzol már nekünk!
hajni is régen volt már ugye . haho lányok vmi jelet kérünk.
panna: nekünk crosstrainerünk van de vhogy nem visz rá a lélek h ráálljak. hogy csinálod? nálunk nem volt a rotátol hig a kaki.
mi pontosan junius 19-én mgyünk haza.aztána férjem egy hétig marad csak aztán haza jön, és 1 hét mulva jön értünk. már alig várom. ti magyarban hol laktok?
tudom irtad már csak elfelejtettem. azért az annyira nincs messze sztem, nürnbergtöl 2 ora vot az ut de csak azért mert eltévedtünk, tehát sztem 1,5. nagyon szép hanna

sztem sem kell aggodni a fordulások miatt. még sok-sok idö van amig lehet. mandarin sem csinálja a hasrol hátrát most éppen. na meg csak most kezd el fogni, akkor nekem kéne aggodnom, de biztos ö kicsit késöbb ,,érö,,.

képzeljétek mandarin t tegnap lánynak nézték :twisted: hu a csunya néni

Kép
Kép
nicko

:lol: :lol: :lol: :lol: szóval 20kg akar az lenni.....ha 20g lenne, nem lennék ideges :):):) bocsi

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Hahó sorstárs ZetiBebi!!! Itt van az örök frontérzékeny Marci is!!! Az előbb úgy kelt a délelőtti alvásából, hogy csak nyüszített. :? Csak egy kis szopival sikerült megnyugtatni... És Anyós azt mondja, hogy ne vigyem ki szélben, persze. :o Kint jól érzi magát, itt bent pedig csak nyíg ilyenkor. Beöltöztetem, kiviszem, jobb ez így mindenki idegeinek... :D

Zsuzsi: Fél óra, per cici? :shock: jaj, szegénykém, hogy bírod? Cicik még a helyükön? Marci néha magától abbahagyja, de ez a ritka, többnyire elkezd nyámnyogni egy idő után és akkor kiveszem a szájából, és már ritkán sír, akkor elég neki. Szerintem Te is próbálkozhatsz őt így gyorsabb szopira bírni, persze nehéz, azt tudom... :oops: :roll:

Mennem kell, nyüszít, még jövök...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: hát én a Balcsiban egyelőre még nem fürdetném, a felfázás-fertőzésveszély miatt sem. A tesóm kislánya ugyanígy februárban született és ő is csak 1,5 éves volt, amikor először fürdött, pedig Almádiban laknak, szóval lehetőség lett volna bőven. Én még várok ezzel jövő nyárig.

Zsufi: hát én is remélem, hogy legközelebb legalább egy minitalit össze tudunk hozni, de most nem is fért volna bele az időnkben. Egész nap csak mentünk rokonoktól barátokig, olyan hulla fáradt voltam minden este, hogy csak bezuhantam az ágyba... de legközelebb mindenképp próbálok majd időt szorítani. :D

Pampers: nekünk nagyon bejött én nagyon szeretem. Eddig talán összesen kétszer fordult elő, hogy kifolyt a pisi. Több fajtát is kipróbáltam belőle és mindegyik jó volt, úgyhogy mi csak ezt használjuk. De a nővéremnek anno ugyanígy nem jött be, szóval biztos babája válogatja.

Monic: hát Apának is ez a baja, hogy dugjam el gyorsan, mert nem mutat valami szépen az antik bútorok mellett, de én sem tudom már hova tenni, úgyhogy tegnaptól ez is a lakás éke lett. :lol:

Ladmon: a képen a párom Apukája van és tényleg elképesztő, hogy mennyire odavan Hannáért, aki már mellesleg a 13. unokája. :D

Köszi lányok a dícséretet.... igazán dagad a mellem... :lol: Amikor vasárnap jöttünk vissza nagyon meleg volt, úgyhogy Hannán csak egy hófehér body volt. Megálltunk ebédelni Ausztriában és a szomszéd asztalnál ülők megkérdezték, hogy ugye kislány? Pedig semmi rózsaszín nem volt rajta és a közelébe, amiből lehetett volna következtetni... :)

Zetibebi: igazán vagesz Zéti fürdőrucija is! :lol:

Nicko: hogy csinálom? Hát nagyon megszállott tudok lenni, ha egyszer valamit a fejembe veszek. Már alig várom, hogy este megint tekerhessek és emeljem a terhelést... de miután reggelire benyomtam két nagy gofrit, muszáj lesz este letekernem... 8)
Ha otthon vagyunk, akkor Veszprém és Pest között ingázunk. A szüleim Veszprémben laknak és egy pár barátnőm is, a párom szülei viszont Pesten és a többi barát is. Úgyhogy ilyenkor pár napot vagyunk Veszprémben és pár napot Pesten. Jó lenne valamikor egy talit összehozni. Szerintem akkor mi is otthon leszünk. Ti hol lesztek?

El kéne csámpáznom a boltba, de baromira nincs hozzá kedvem... :?

Panna
pandusika

Zsu83 egyszóval megint csavarogni mentek :D mi meg punnyadunk itthon... :? a próféta szóljon belőled a nyaralást illetően... :D

Zetibebi nagyon szurkolok, hogy Zétivel minden rendben legyen! :roll: Ez komolyan úszódressz? Atyavilág! Ki az aki ilyenben viszi a gyerekét fürdeni? :D :D :D csinálhatnánk pocsék áruk fórumát :D

Budabo na azért Debrecen is messze van... le a kalappal azok előtt akik lazán elviszik több száz kilométerre a gyereket nyaralni vagy kirándulni több napra! Nekem mindig az jut eszembe, hogy amikor kicsik voltunk apukám elintézte, hogy a Velencei tóhoz megyünk nyaralni.. . a húgom akkor volt 7 hónapos és végigbőgte az éjszakát. Amúgy sem volt egy kiegyensúlyozott baba... na erre a szüleim összecsomagolták a holmiját és apu hazavitte anyut így fele család otthon volt fele nyaralni... szóval nem volt valami jó... :?

Gerendai Zsuzsi ne izgulj a fiam is imád cicizni akár fél órát is de este még többet.... :? meg is jegyezte tegnap a védőnő, hogy fejlett a szopóizma úgyhogy biztos, hogy szoptatom még... :shock:

Nicko Én szó szerint megijedtem a babától, pedig minden baba szép, de ő rá nem nagyon tudtam azt mondani, hogy szép... olyan húsi volt inkább :D

Kép

Kép

Kép
millye

Füge baba iszonyat édes a fürdőruciban!!! :D
+ Zéti is persze. :D

Köszi a vonalzódicséreteket! :)

Nálunk is megy az átfordulás, bár néha még Oli is meglepődik a nagy attrakción. :lol:

Kicsi fiam nyűgös egy kicsit, szerintem az idő miatt... Nyüszög össze-vissza. :D Kellene valami ebédet csinálnom a fiúknak, de nem nagyon hagy a kis tökmag. :roll: :lol:

Kép

Kép
gjéti

panna: ojaj mi messze akkor töletek.én villányi (pécstöl nem messze) vagyok. gjétit kérdeztem már h ö hol lakik mert at tudom h baranyai, de sajna soha nem válszol a kérdésemre:-(

millye: ja hát azt elhiszem h nem tudtál megszolalni:-)) a hosszu utazással kapcs meg csak annyi h muszáj sjanaa nincs más választás, jobb ha már ilyen kicsin huzzászokik sztem

ladmon: nem ismersz egy rabnecz nevezetü családot kecskeméten?

képzeljétek bejelntkeztam a hipp klubba és ma kaptam ajcsiba 2 ilyen üveges ennit mandarinnak. nagyon örültem.

ja és amit még akartam irni a hajvágással kapcsolatban: aki szeretné h erös legyen a baba haja ha a naptárban oroszlán jegy van akkor kell.

Kép
Kép
nicko

Nicko na majd meglátjuk ezt a nyaralást mert mondtam a férjemnek, ha nem lesz jó akkor nem megyek augusztusban még ha bukom is a foglalót... :? hajvágással kapcsolatban már írni akartam, hogy lassan a fiam szemébe lóg a haja de a lányok nem engedték a szexepiljét levágni... :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,hát a nyaralásotokra kíváncsi leszek majd azért, reméljük nem fog kihullani a hajad...:) , bár lehet,h nem is veszel észre majd változást, de a sok cucc amit vinni kell,az sem semmi,nem?!

haláli a kép Zétiről a fruciban, tényleg borzalom a ruci, Zéti meg édike.

Kép
kaandi

Frontérzékenység nálunk tegnap jelentkezett: egész nap nyüszmüsz ment, este meg szopi helyett egy óra üvöltés, alig tudtam megvigasztalni. Ma szerencsére szokásos menetrend van eddig, meg vidámság, remélem, így is marad, mert már megint minden a feje tetején áll, kicsit ki kéne már ganézni a lakást :lol:
én nem is értem, hogy akinek ilyen kis icergőficergőből több is van, az hogy képes mellettük a háztartást is vezetni... (reméljük másfél-két év múlva megtudom :D)
szóval ismét többgyerekes anyucik előtt fejet hajtok :D

KépKép

KépKép
stelly

Kaandi na igen a másik dilemma a rengeteg cucc amit el kell vinni...bár Bogi azt írta, hogy egy csomó mindent feleslegesen vitt Debrecenbe is... :? ezt a férfiak úgysem értik, hogy nekünk ez is a feladat, hogy nehogy bármi itthon maradjon... :shock: a férjem úgy van vele, hogy nálam a cici így a babakaja megoldva, ő viszi a horgászfelszelést és nem is kell más... na persze... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Helló újra!

Kérdésed köszönöm Bogi, 4x keltünk, ebből kettő evés, kettő visszanyugtatás. Végül viszont csak fél 8-kor, szóval ez jó, az 5-ös szopi után beraludtunk és reggelig velünk aludt a Manó hang nélkül... :) Lehet, hogy most szokik rá az együttalvásra? Remélem nem, de most, hogy nagyon nyűgösek az éjszakák, nem bánom. Még akkor sem, ha én így csak kényelmetlenül tudok.

Az viszont még mindig jobb, mint Kreisziéknél :shock: , fogadd együttérzésemet, az a halálom, ha órákig fent kell lenni éjjel. :? Szerencsére nem sokszor volt nálunk, de másnap mindig halál zombi voltam... Most jobb éjjeletek volt?

Zsufi, akkor csináljunk pénteken egy cserét, Pampersért és szívesen felajánlom a tescosat, nekünk az nem vált be. (midi) Ok így?
Gratula, hogy így nyomod a vizsgákat! Mikor tanulsz, éjjel?

Bizonybizony Pandus, Hanna nagoyn kislányos kislány. :D Én sem nézném fiúnak.
Az én fiam meg annyira fiús szerintem, tiszta Kispasi. Még soha senki nem nézte lánynak.

Zeti, továbbra is drukk, hogy vége legyen a megpróbáltatásoknak!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi a helyedben én is kivinném az tuti, nincs értelme kínozni bent ha kint meg jó neki.

Pocsék áruk fóruma: neveznék! :D Van még egy atom gyógyegér sapkája Znek, na ha felkelt lefotózom abban is. A fürdőruhát meg képzeljétek mikor levettem róla a fotó után visszakönyörögte és most abban alszik, de úgy hogy alatta van a rendes ruhája, arra kellett ráhúzni :shock: :lol: hát nem fázik meg a gyerek álmában az tuti :lol:

Stelly a háztartás nálam egy nagyon kényes téma 8) Nos, a kajával nem sokat bajlódok, egy héten kb kétszer küld valamit anyósom vagy nagyanyósom, a maradék napokon meg hamarkaja van, rakott krumpli, sült krumpli pulykamellel, "zacskós csirke" ami valójában nem teljesen zacskós mert a csirke igazi, csak a szósz zacskós porból van.
Takarítás: ha már két gyereked lesz az azt jelenti, hogy az egyik legalább 1,5-2 éves, így a játékokkal sok gondod nem lesz mert szanaszét lesz az egész. :D Egyszerűen nincs értelme összepakolni, eleinte még felvettem a kesztyűt Zétivel etéren, de mostmár csak max egy nap egyszer csipegetem össze a játékokat. Ha meglátja hogy valamit éppen elrakok akkor biztos az fog kelleni neki és újra elő kell szedni. Mosogatni apa szokott. Felmosni akkor tudok ha Z kint van az udvaron tartósan. Amit viszont nehéz összehozni az a porszívózás. Ahhoz az kell hogy mindkét gyerek ébren legyen mert ha alszanak felébresztem vele őket. DE: ha mindkettő ébren van akkor nyüzsi van, azért nem sikerül. Ruhát mosni akkor szoktam mikor Z a kádban van, amíg ott játszik addig berakom és mikor már mindenki alszik teregetek. Az sima ügy. Vasalás... :lol: :lol: :lol: ezt ugorjuk csak át :wink: Mi van még. Vásárolni apa szokott mikor jön haza melóhelyről. Fürdőszobát is akkor tudok takarítani mikor Z a kádban van. Nagytakarítani meg csakis akkor lehet ha van mégegy felnőtt itthon és kiviszi mind a kettőt az udvarra. Hát nagyjából ennyi :) Asszem a háztartáshoz is humorérzék kell :)

Most pl mindkettő alszik, így max ruhát hajtogatni tudok. De mivel jön délután anya Zétizni ezért most nem csinálok semmit, majd akkor :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi minden drukkot, raktározom őket :wink:

Julcsi nálunk még az együttalvás se jött be mikor egy-két óránként kelt Olivér :? Nekem is tök rossz volt mert nem tudtam pihenni de gondoltam hátha, és ugyanúgy felébredt, állandóan tömködni kellett vissza a cicit. Hát lassan levonul ez a front és helyreállnak szegénykék reméljük :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Megjöttünk a védőnénitől. A gyerek rendes volt, hazáig tartogatta a kakit (dugó nélkül :) ). Ennek ellenére csak 5,29 kg-ok vagyunk. Hát ez van, sose érjük utol a többieket (na ez persze nem igaz, csak türelem kell)! Jó az a 12 dkg hetenként! Otthon viszont épp akkor kakilt a drágám mikor pelenkáztam. Jutott a régi és az új pelusba is :lol: Viszont ha már ott voltunk kértünk orvosi igazolást a dokinénitől, hogy mehetünk babauszira. A csaj (aki tartja az úszást) honlapján az van, hogy ezt első alkalommal vinni kell. Ja és hogy nem elég az úszópelus, kell háromrétegű úszóbugyi, meg úszósapi is. Ti azt honnan szerzitek be?

Crocus
Kép

Kép
crocus

Minden tiszteletem a tied Zetibebi!

Crocus
Kép

Kép
crocus

nicko: próbáltam, de vissza jött, aloe löty kilőve
Mandarint lánynak nézték?? Rá se ránts, nekem Fügiről
kérdezték meg hogy ugye kisfiu - talpig fehérben és
rózsaszínben volt - mondom ja kicsit buzisan.

julcsi: remélem azóta már jobb a helyzet

panna: én sem fogom a Balcsiban, ősszel majd márigen
ha elmegyünk vhova. Kb. fél éves lesz mikor megyünk
Debrecenbe és anyuék akkor lesznek Hajdúszoboszlon,
nem tudom hogy ott gyk. medencében merjem-e, de addig
majd dokinőt megkérdezem.

millye
: mi is úgy voltunk, ha sírni fog hazajövünk,de
persze lehet hogy következő alkalommal fog,ki tudja.
Addigra már fogzás is lesz jobban..Jó fej a férjed.
Mekkora kocsitok van? Mi a kombi avencicába alig fértünk
el hárman.. :oops:

gjéti: köszönjük! Mi újság veled orvosilag??

julcsi: le a kalappal előtted, hogy ilyen nyugodt tudsz
maradni...én lehet hogy ennyire türelmes nem tudnék lenni
:oops:

Vigasztalhatatlan vagyok, ma sem kaptam a Kenguruban kalapot
Füginek :cry: Hol lehet ilyen piciket venni, ami ki is néz valahogy?????

nilababa,hugic,bjuti,helga...és a többiek?
Zsancy is azt mondta bejelentkezik itthonról.

Kép
budabo

ja Ladmon, akartam már írni, hogy rágom ezerrel Tomi fülét, hogy mikormámikormá, de a szemtelen nem rendezi át a melóját a kedvemért, úgyhogy a szegedi kirándulása átcsúszott jövő hétre (vagy utánira, de remélem, inkább csak a következőre). Szóval valamikor jövünk majd, de még kétséges, hogy mikor :) de úgyse hagyom élni, míg oda nem visz :D

KépKép

KépKép
stelly

Stelly, én meg Neked, hogy várunk szeretettel pénteken, ha tudnál jönni! :D Már tudod a járást. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, és Crocus, szerintem 5300 gramm az teljesen ok. :D Tegnap láttam egy 11 hónapos Gyerkőcöt, aki 13 kg volt... :shock: Szerintem az a durva! (Amúgy csak anyatejes, de elés erős tejecske lehet az :) )

Julcsi

KépKép
julcsi-79

crocus: uncsim kislánya 2500-el született most 11.5 hónapos és 7.5 kg, tehát no para

Kép
budabo

háztartásvezetés sok gyerek melett? Hát sehogy! Vagy a gyerekek vagy a háztartás, a kettő együtt nem megy, segítség ugye nincs, így szokni kell az állapotot....néha kiakadok, egy félnapos ordítás, szenvedés, aztán megin egy hónap szünet...és néha kis rend :) van még oylan könyves dobozom, mai költözés óta (2 és fél éve) nem volt kiőpakolva...azt se rom mi van benne, valószínüleg nem is kell, mert ennyire nem hiányzik, lehet ki kéne hajintani :) nincs is hova kipakolni :) na meg mikor..... Szóval izgi az élet :)

6 tesóm van igen,( nem tom ki kérdzte), én vagyok a legidősebb, és pont 10 év van köztem és a legkisebb közt :) egy ikerpár(fiú-lány), és összesen 4 fiú, és 3 lány van :):) Király a sok tesó, főleg ha összejövünk....nagy kapcsolat nekem nincs már a fiúkkal, mert én már igen nagy voltam hozzájuk, de azt jó látni, hogy egymással nagy az összetartás :) A kissebb hugommal viszont nagyon egysíkon vagyunk :) Anyukámnak bizti nem volt olyan hawai. Na hát ezért én tuti ennyi gyereket nem akarnék :lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

ja, akit érdekel, ítt van sok kép a keresztelőről, meg családi összfotó is, a nénikém fényképezett, mega barátok nem akartak rajta lenni:) amúgy minden jöttek hozzánk utána kajizni :):) mint egy esküvőn...és akkor még a nagyobb hugom nem is volt ott a pasival, meg gyerekkel, meg az ükmama sem, és a férjem rokonai közül senki , szóval a család hatalmas.
http://picasaweb.google.hu/lkveronika45 ... 5nGha68Qw#
na megyek, higgasztani kell a nagyokat, Vinci végre végre alszik....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Megjöttem! Babamasszázs nagyon szupi volt, Bencus imádja, sírt amikor abbahagytuk! :)
Apa munkatársai pedig odavoltak Bencusért! :lol:

Front: Mi egyenlőre még nem érezzük! kopp-kopp-kopp! :roll:

Zétivera, csúcs a kép! :lol:

Na megyek, átadom Apának a gépet! :D
zsu83

Budabo nekünk nem kombi az autónk... egy 164-es Alfa Romeo-nk van.... legfeljebb visszük az utánfutót is... :D
Úgy látom mindenki punnyadt ma... mert nem sokat írtatok, legalább nem kell sokat visszaolvasnom... :? :shock:

Zsu83 na te is bőbeszédű voltál... :D örülök, hogy tetszett a babamasszázs! :wink: Akkor Bencus jót fog aludni! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Zvera: Epstein- Barr? Alex is frontérzékeny, abból is inkább a hideg fajtára. Tegnap is nyűgis volt egész nap, de ma már minden ok.
Julcsi: köszi kérdésed, szupi éjszakánk volt :D . Este 10-kor fekvés, 4-kor gyors szopi félálomban, majd durmolás fél 9-ig. De este adtam neki chamomillát, lehet az is sgített.
Nicko: Mandarin igazán férfias sztem, vak volt az a banya :shock: ? Nálunk nem ez volt az első éjszakai kukorékolás, de szerencsére egyre ritkábban fordul elő.

Kolléganőm mesélte, egyszer úgy nézték fiúnak a lányát, h rózsaszín habos-fodros ruciban volt és kislányos fülbevalója volt :shock: :D .
Ma is edzettünk a talira, buszoztunk, hévvel utaztunk mei tai-ban, Alex jót aludt benne, ja és az ikreknél is abban voltunk. (ma 4 hónaposak, 4.5 kilósak)
kreiszi

millye: lehet hogy te ügyesebben és okosabban pakolsz majd mint én :lol: Szedem a Belladonát, de nem javul. Illetve voltunk ma vásárolni ott is ahol hideg és huzat volt megéreztem, de nem volt vészes, itthon viszont neki álltam főzni - kinn szél benn 28.5fok , ablakot nyitni nem tudtam mert huzat volt - és a melegtől estére pocsék lett, iszonyat,mega szar. Bevettem egy algopyrint is. Manó már itt, remélem marad reggelig és én is jobban leszek.

kreiszi: írtam én is, talpig fehérben-rózsaszínben kérdezték meg hogy ugye kisfiú :shock:

Kép
budabo

Millye, tudod itthon van Apa, aztán rövidre kell fogni a mondandómat, mert még azt találja mondani, hogy babanet függő vagyok! :wink: Amibe van is némi igazság! :lol:

Kreiszi, nincs az ikrekről kép? :)

Bogi, jobbulást Neked! Nekem a nyakam fáj! :?
zsu83

color=red]Bogi:[/color] Mi is megvagyunk, de tudod, két gyerek+háztartás +férj :D .
Nálunk sem egyszerű, de Zetibebi remekül megfogalmazta, gyerekjáték szanaszét, főzés vagy összejön vagy nem, olyankor szoktunk spontán megjelenni anyáéknál, hogy mi az ebéd :lol:

Kaptam ma egy új bicajt! Miután mindkét csemete elaludt, elmetem bicajozni, negyed 10- kor jöttem haza, most jól eldöntöttem, hogy minden este megyek, muszáj lenne 10kg-t ledobnom :?

8 hósan 14 kg??????? Enyém 3 éves és éppenhogy súrolja a 14-et :? , pedig esküszöm adok neki enni! :shock:

Nagyon szépek a keresztelős képek! Nálunk egyik sem lesz megkeresztelve :oops: De asszem Kaandi is írta, hogy náluk sem.

Jóccakát!

Kép

Kép
hel29

Naaaaaa, majdnem pirossal írtam a Bogit :lol:

Kép

Kép
hel29

Zsu: küldtem privit!

Bogi: de gyíkok, jó, h vannak transzik meg miegymás, de azért nem ilyen korban :shock:
kreiszi

Én is edzettem ma, mint Kreiszi, Délben indultunk, és fél 9-re értünk haza :roll: Hát, délután volt egy-két pillanat, amikor megbántam, hogy elindultunk, de a visítás hamar lement, és akkor már minden jó volt, kocsmáztunk a csajokkal 8) . Szegény, amilyen kis mormota, hát szuperül bírta. Azért a mei-taiban nem tud olyan hosszan és mélyen aludni, mint a bölcsőben, és fújt a szél is, és mégis bírta. Remélem, belejövünk és nem lesz gond a nyaraláson. Onnan nem lehet csak úgy hazajönni, mint a Balcsiról :roll:
Ja, még az alvásra mondta a védőnéni, hogy ne parázzak a sok alváson, sokkal több maminak baja a kevés alvás! És a táblázata szerint ebben a korban 15-18 óra alvásra van szükségük naponta, és akkor jajgassak, ha tartósan 18 óra felett lesz.

Julcsi, nem válaszoltam a pü.re még, fél 10-re érkezünk Lénával, és juhtúrós pogit próbálok alkotni. Már nagyon várom. Köszi, de szerencsére az én cicim nem sínyli meg a maratoni szopikat, nem ázik fel vagy ilyesmi, nem is fáj. És újabban úgy csinálom, hogy 1 cicit eszik meg egyszere, csak ebédre, és vacsira kap kettőt.Amúgy az a meglátásom, hogy a mormotkák inkább ilyen cammogósan szopiznak, Millye Andrisa is, a Te Marcusod is. :D

Crocus, Attila még így is majd1 kilóval több, mint Léna, ne izgulj 8)

mindjárt vége a meccsnek, jön Sanyi a géphez...
Nyugodt éjszakát nektek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Bogi, most olvasom, jobbulást!

Helga, Léna sem lesz megkeresztelve. Nem is tudom, Mandarin ehhez mit fog szólni. Lehet, felbontja az eljegyzést :cry:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nemtok részletesen olvasni, írni, rengeteg a lemaradás.. :(

Gyönyörűek a babcik! Hannába férjem is tiszta szerelmes lett. :D Füge eszméletlen édi a fürdőruciban! És persze a fiúk is tüneményesek, de mégiscsak udvarolni a lányoknak kell jobban... :p

Bogi: H&M-ben méztél kalapot? Mi ott vettünk extra cukit (szerintem), fehér vászon halászkalpag, azóta már magamnak is beszereztem ugyanolyat :D, csak hogy láttassam ki az anyja... :wink: Sokféle volt, mondjuk én csak a fiú részleget néztem, de a lányos általában még változatosabb... (Árkádban voltunk).
Efét sokszor nézik lánynak... ennyit a piros berakásról a babakocsiban... :( Azt birom a legjobban, amikor kifejtik szépen lassan, hogy jajjjjj d e sz é p e z a b a b a, a k i f i ú m e r t k é k r u h á b a n v a n. :roll: :D

kaandi:
taliról új fejlemény? Be tudom kötni az autósüléseket, nem gond. És kérdezted, a Lakos dokinál vagyunk továbbra is, megtaláltuk a közös hangot szerencsére. Tegnap kapta Efe is a 3 hós oltást, de most őt sem viselte meg úgy. Ma egész nap csaviztunk az MC-ben, persze senkivel nem taliztunk. :( Efe nagyon jó gyerkőc volt, kapott is egy kis ajit. :)

Zsuzsi: nagyon nagyon köszi a talin tanítgatásos felajánlást, teljesen rákattantam, és előre is örök hálám!!! Mi naggggyon benne vagyunk!

Már csak az kéne, hogy valaki egy kis Dévényes módszer bemutatást is tartson... :roll: mert mi még mindig nem forgunk, de azért nagyon nem aggódok, mert a kezecske viszont 2 nap alatt olyan szintre fejlett, hogy néhány féléves megirigyelhetné. Mindent megfog, a mozgó cuccokat is simán, és gyömöszköl a szájába amit csak ér nagy cuppogva... ééééédes... :)

Tejcikérdés úgy néz ki rendeződött, most sokkal tovább tartott, de a lényeg a lényeg. :) És rájöttem, hogy manó igényli a menetrendet és a délutáni alvást. Ma 16-19-ig alukáltunk együtt :oops: a nagy csavargás után, aztán szopi, játszi, fürcsi, kis pilledezés, szopcsi és 21:30-kor már durmolt is az ágyikójában. Mintagyerkőc megkerült végre az utóbbi napok esti hisztije után.

Panna: nekünk határozottan hígabb volt a széklet a Roták után! És a szaga is más volt.

Ja, egyébként a kakigondok is megszűntek néhány napja, már mindenhogy megy, nyugdíjaztuk a rotyiszéket :D, ma pl. hason alakított egy szépet, na erre nem volt felkészülve a pelusunk... :roll:

Andus, Stelly: gratula a fordulásokhoz a gyerkőcöknek! És Julcsi nektek a rövidebb szopcsihoz is!

És még valami, azt hiszem eddig nem hangsúlyoztam eléggé, pedig mindig elámulok Zsufi manó szépségességén, egyszerűen GYÖNYÖRŰ a kisfiad! Születése óta csak ámuldozom rajta!

Kép
Kép
elif

Zetibebi: sajnálom kicsi Zétit a nyirokcsomó miatt, olyan kis édes fiúcska, remélem gyorsan túllesztek ezen és meggyógyul a legény.

Na az elmúlt napok termése: "leányom" :D :wink:
Kép Kép
Minket is szorítanak a méretben nekünk szánt nacik, így abból már sokszor a 74-est adom rá, csak felhajtom a szárát... Nem értem miért kell a babanacikat ilyen szoros derékkal csinálni, én nem bírnám magamon elviselni, akkor a kicsire hogy adjam rá?
Kép
Kép Mit egyek ma?
Kép Heee, elefánt gyere csak ide!
Kép Nyammmm de finom. :D

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:20-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: