Na akkor hajnal helyett megpróbálok most reagálni, bár mindjárt lefordulok a székről

...
Nektarin, Robesz nagyon helyes

!
Panndi, Bence mindig bealudt a szopiba, próbáltam odaasonni vele a kiságyhoz, de amint hajoltam, azonnal ébredt

, pedig még a lélegzetemet is visszafolytottam

. Aztán sétáltunk vele és énekeltünk neki, néha sikerrel, de egy idő után belefáradtam, és ő közöttünk aludt évekig

. Pankát szinte amióta hazahoztam a kórházból, azóta le tudom tenni. Belealszik a szopiba, de nem ébred fel, amikor beteszem az ágyba, és-általában-remekül alszik reggelig

.
Kivéve mostanában, de ezt majd a végén...
Vindo, az jó lenne, ha lenne nálatok csana. Pankát szerencsére felvették a bölcsibe, de ha nem vették volna, mi is csanába mentünk volna, ráadásul vmilyen pályázatot nyertek, így 3x kajával is "csak" egy 20-as lett volna/hó, ha márciusban beiratkozunk.
Heni, hát ha a többség nem a tisztább fajta

, akkor nem is csodálom, hogy nem sietteted az ovit

. Bár a gyerektársaság sokszor jót tesz nekik, bár biztosan Péterke lenne a legnyugisabb kissrác az oviban

.
Ablak-zsiráf, Mosó-Masa nálunk kötelező volt elsőben, ha a szülei nem eszik meg, akkor az jó szerintem

.
Regi, anyukádnak továbbra is jobbulást!
Viranka, szerintem jó ötlet, hogy egymásnak küldözgetjük CD-n, neked is kevesebb idő...
Kaqk, milyen vizet kell majd venni, hogy Emmácska legyen rajta

? Várjuk a képeket!
Niki, akkor végre kicsit kikapcsolódtál

!
Kispocc, gyönyörűek a fiaid

!
Ruhák, rám is nagyok a régi ruháim, most 8 kg-al vagyok kevesebb, mint mikor teherbe estem Pankával (de 3 kg-al többet nyomok, mint tavaly nyáron

), viszont a sokkal régebbi ruháimba már soha nem fogok belefogyni (nem is akarok, -10 kg), és azok már nem is túl divatosak, úgyhogy újítanom kellett tavaly, mégis rá kell jönnöm, hogy alig van kimenős nyári ruhám

(és az is mind világos, ami nem túl praktikus Panka mellett

).
Panndi, ezt mi is megmondtuk

, senki meg nem mondta volna rólad, hogy most szülték

. És tényleg nem tudom, miért, de a képek alapján én egy alacsony törékeny csajszinak gondoltalak, és nagyon meglepődtem, hogy magasabb vagy nálam

.
Silka, minden rendben lesz

!
Fleur, hajjaj

. Ha valami nem tetszik neki, első reakció a sikítás

. Volt már, hogy a kezemben volt, és úgy a fülembe sikított, hogy egy időre megsüketültem, és sírtam, úgy fájt

. Egyébként nem szokott meghatni, akkor idegesít nagyon, amikor vezetek

.
Panka nem beteg, az orrát kellett ma törölgetnem 1-2x, de eddig nem párosult sem lázzal, sem köhögéssel, hapcival...szerintem csak a szél miatt. Lilla hogy van?
Sense, hogy van Boti??? Állítólag a Feleségeknél már nyári szünet van

, csesszék meg, szó nélkül leveszik

...
Mesi, isteni a kakis képsorozat

. Előtted pedig le a kalappal, én a Zsozsiéhoz képest minihisztiket is nehezen tolerálom

. Hatalmas türelmed van

!!!
L.Móni,

, méghogy Gréti hajnalban akar vonatozni

. Egyébként már Panka is felismeri a képeket, Grétit főleg, ő is mondja, ha meglátja Cicus vonalzós képét: Géti, si-hu-hu

.
Viranka, mi volt a bőrgyógyásznál?
Vindo, sajnálom

.
Panka totál borult, de ez biztosan az idő miatt van, és az uccsó 4 foga is kibújóban van...
Hét főn 4 óra delelés után felzörögtem

. Nem tudom, mennyit aludt volna, bár tény, hogy én is szunytam kicsit a teraszon, nagyon nyomasztó idő volt...
Tegnap hajnali 5 órakor felébredt

. Soha nem csinált még ilyet

. Este leraktam 1/2 9-kor aludni, 1/4 10-kor sírva ébredt

. Egész éjjel forgolódott és dobálta magát, nem is tettem vissza a kiságyba

. Ma reggel 3/4 6-kor kijött utánam a konyhába: Szia, anya!
Most 11 óta alszik, én is mindjárt, mert ma is ugyanolyan nyomasztó az idő, mint hétfőn

.
Fúj a szél, fátyolos az ég, a nap is ki-kisüt...hülye idő van...
Remélem, ma éjjel nem lesz gond, mert az a legnagyobb bajom, hogy ha felébred, rögtön ciciért sír, nekem pedig sokszor már fáj, hiszen szerintem már alig van benne, főleg éjjel

.
Arról nem is beszélve, hogy már cicim sincs
...
Valamit főznöm is kellene, mire felébred

...