A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ezt küldöm mindenkinek, akinek imádnivaló anyósa van :wink: . Később jövök reagálni is, vagy hajnalban :roll: .

Egy házaspár balesetet szenved, aminek során a feleség arca csúnyán összeég.
A plasztikai sebész bőrátültetést javasol, de a feleség, mivel kis
termetű, nem rendelkezik elegendő bőrfelülettel. Végül a férj hátsó
feléről vesznek le egy nagy bőrdarabot. A műtét sikerül, a feleség
szebb lesz, mint valaha.
Egy bulin, amikor mindenki dicséri a szépségét, örömtől sugárzó arccal
mondja a férjének:
- Annyira nagy jót tettél velem, hogy sosem tudom megfizetni neked!
- Ugyan drágám, nekem elég fizetség, amikor látom, hogy anyád
megcsókolja az arcodat...
dettyk

Fleur! Még jó, hogy a gyed 2 év marad! :) Én ennek örülök! Én amúgy sem maradnék 3 évig koráig itthon tesónál sem... :roll:

Mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk, ez a vicc kiraly!! :lol: :lol: :lol:
Majd akkor gyere am kesobb! :D
Regi, orulok, hogy maris jobb kicsit... :)
Szeli nagyon aranyos lehet, ahogy mondja a nevet! :D Rania ugy mondja a nevet, hogy Jaja.. :D
Vendég

Szeli már alszik, kidőlt a drágám... :)

„Pumpát” én is akarok majd venni. :lol: Szeli továbbra is leveszi a szandit. Bár elég jól elvan mezítláb, de azért néha mondja, hogy „au”... :lol: Ha meleg neki a beton (mert az is van az udvaron), vagy ha szúrja valami a lábát.

Móni! Ez az autóügy elég aggasztó... :(
Nemsokára nálunk is jó a cseresznye! :) Hogy főzöd a szörpöt?
Szerintem simán lehet a meleg miatt. Szeli ma bevágott 2 joghurtot, ez nála nagy szó! Ebédet ő is alig evett... :roll: Ja, persze, mert tízóraiztak az apjával... :?

Silka! Sok sikert az ottalváshoz!!! Remélem, összejön!!! ++++

Fleur! Húúúú, szegény P... :(
Nagyon kitartó vagy! Irigyellek ezért! :)
Bár Szeli néhány napja alig kéri a cumit, csak alvás előtt fél órával kb... (kopp-kopp-kopp)
Mindenesetre a cumiláncot tegnap este levettem (Heni!)? Csak egyszer nyöszizett éjjel, mert nem találta.
De ez a mellette alvás nekem azért gáz, mert az a legjobb szoba, és ott lehet a legjobbat aludni. :oops: Pedig simán alhatnék kint is, de ott meg se függöny, se redőny... és bevilágít egy utcai lámpa... :? Azt viszont mindenképpen meg kell várnom, míg elalszik (egyébként kijövöget, nem hisztizik, egyszerűen kijön, és röhög :lol:), és általában addigra én is alszom. :oops:
Az elalvása általában fél óra, ha nem álmos, akkor ¾, ha meg nagyon fáradt, van, hogy 5 perc alatt alszik, mint most is. De szerintem kipróbálhatnák ez az ülős módszert... :roll: Na, még erre rákészülök...

Vindo! Alvás: :( Betörés: :evil:

Niki! Jól teszed, hogy lekötöd magad! Gyorsabban telik az idő! :)

Kaptam gyerek övet, 720-ért... :) Azon a 2000-en nagyon kiakadtam a múltkor... ezt még elviseltem. :)

Kép

Kép
regcsiken14

hahó!

Csak néhány dologra emlékszem, pedig visszaolvastam. :?

Regi!
Örülök, h anyud jobban van, és remélem, te is gyorsan rendbe jössz!

Silka!
++++++++++

Móni!
Sztem érthető, h párod ideges. Építkezés + autó. Nem lehet neki könnyű. Sztem ne kényszerítsd otthoni pihenésre. Lehet jobb neki, ha kiadja a feszültségét máshol.

Panndi!
Én ringatok ezerrel. :roll: Botond után megfogadtam, h soha többet. Aztán most mégis. Lotti minden éjjel rajtam aludt, 1 hónapos koráig. Botond pedig ugye minden éjjel átjön hozzánk. Többnyire ő is hozzám akart bújni... Nem sokat aludtam éjszakánként.
Aztán Lottit le lehetett tenni magam mellé. Most ott tartunk, h nappal babkocsiban alszik vagy sétálok vele pár percet. Este szopi után felveszem, ölben akr lenni már amíg be nem fárad (kb 15 perc), utána séta, és beteszem a kiságyba (!) . Ott alszik az első szopiig (kb 2-3 -kor kel). Utána már nem teszem vissza , mert lusta vagyok. :roll:
Én sajna nem bírtam ezeket a kiságybanaltatós türelemjátékokat.

Rólunk:
Tegnap az állatkertben voltunk. Botond az elején eléggé idegenkedett, aztán nagyon belejött az állatnézegetésbe, ne meg a mindenki lbűvölésébe. Lottit felkötöttem, így ő is nagyon jól elvolt.
Aztán este Botond nagyon nehezen aludt el, majd hányt. Ma egész nap 38 körüli láza van, iszonyú nyőgös. Sztem napszúrást kaphatott tegnap. Kiscsillag olyan elesett. Este, ahogy feküdtünk le, követelte a meséjét, de elaludt rajta. Azóta már kétszer fenn volt.
Ha holnapra sem javul megmutatatom a gyerekorvosnak.

Miért nincs született feleségek?

Ildikó
KépKépKép
sense4

ne meg a mindenki lbűvölésébe = na meg a mindenki elbűvölésébe :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Zsozsitól megkérdeztem, hogy kakilt-e Gegi, erre ő határozott mozdulattal lehúzta a nadrágját, és megszagolta a fenekét.
Kép

Majd közölte, hogy nincs kaki (si kaki). Nadrág persze vissza.
Kép

Zsozsi jégkrémet eszik:
Kép

És ez is az én Fiam:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Itasd Botondot, ha tudod!

Kép
Kép
Kép
gremese

Altatás Zsozsinál: Ölben cipelés (ha leültem, sírt egyből), olben ringatás nappal-éjjel. 20 perctől talán 1 óra hosszáig is. Anya ezért hulla, főleg éjjel, mert ha néha bele is aludt a szopiba, én elmozdultam mellőle, akkor szem kipattan, visszaaltatás 3/4 óra.

Altatás Geginél: Sokszor bealudt a szopiba éjjel, és úgy aludtunk, ha éppen nem volt erőm visszatenni a kiságyba. Amúgy szopi, és kiságyba be, ő meg aludt. A mai napig.
Nappal az elején kellett kólikatartásban cipelészni hosszabb-rövidebb ideig, amúgy egy kis énekre, hátsimire elalszik. Sokszor azonban kitekeredik a kezemből, hogy tegyem már le aludni. :)
Szóval nincs gond.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Kakisképek : :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jaj, Mesi, de edesek! :D Micsoda nagyfius mar Gegi! :D Atyaeg, szinte egyforma a meretuk...Hatalmas fiu! :D

Sense, jobbulast kicsi fiadnak! Szegenyke.. :(
Vendég

Na látom a kétgyerekesek vannak talpon!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ez a jégkrém nálunk is nagyon menő. Ha Botond jégkrémet akar, akkor elkezdi nyújtogatni a nyelvét (ahogy nyalja a fagyit), után pedig berreg (family frostos autó). Ha én nem akarom, h egyen, akkor megy és kiszolgálja magát a mélyhűtőből. :shock: Mondjuk ő nem akarja kézben fogni,mint Zsozsi, hanem nekem kell fognom és leharapnom, és úgy a szájába tennem. 8) :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

lmóni! Ne aggódj, Gréti most éppen ezt kívánja. A védőnénink is mondta, hogy ne lepődjek meg, ha napokig ugyan azt hajlandó enni. :)

Niki! Két napja jobban vagyunk, én is türelmesebb vagyok, Zsozsi meg nem hisztizik nagyokat (6 hét óta). Kicsi nyöszik vannak, de az normális.
Ma nem aludt napközben, de még este 8-kor is úgy pörgött... Fogócskáztak Apájával.
:lol:
Jaj, nemsokára otthon leszel Alex-szel. :D

Regi! Pihenj sokat - ha tudsz!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Botond majd ráérez, és akkor megy a majszolás. :lol:
Olyan édes, mikor sátáni hangot hallat. Itthon próbáltam utánozni Apának, de ezt nem lehet. :lol:

Niki! Egyforma pelenkát hordanak. :lol:

:shock: Teregetnem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok a talisok közül van beteg baba-szülő Regin kívül? Lilla úgy tűnik kezd belázasodni. Legalábbis most határozottan ezt éreztem rajta este. Lehet, h valami bujkált benne és ezért volt olyan hiszti 2 napig.....:( majd holnapra meglátom mi lesz, most alszik.
5 perc alatt elaludt, de lehet annyi sem volt.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Az enyéim kicsit taknyik, de az nagy valószínűséggel a prevenar miatt van.
A múltkori tali után lett Zsozsi hányós-hasmenéses, ami végigment rajtunk. De persze egyáltalán nem biztos, hogy ott kapta el!

Nekem a talin Lilla nyüginek tűnt, nem csodálnám, ha beteg lenne szegényke. ++++++++++++++++++ Nem lesz beteg!

Kép
Kép
Kép
gremese

Meg a másfél gyerekesek :wink:

Nektarin! Boldog névnapot utólag!!!

Kispocc! Csodaszép Bulcsi és a Nagyfiad :lol:

Mesi! Hát Neked is gyönyörű gyerekeid vannak!!! Gegi nagyon jó fej!

Regi! Anyukádnak gyors felépülést kívánok!

Móni! Nektek meg kitartást ehhez a nehéz időszakhoz!

Rólunk: én már nagyon fájok, de egyben vagyunk :lol: Jól bírja a pocakom ahhoz képest, hogy már akkora mint egy ház :shock: (majd jön az ígért kép is hamarosan...) és Nati is odabent jókat nyújtózkodik, én meg azt se tudom, hogy merre kapaszkodjak :lol:

Nálunk is érik a cseresznye, meg epret is ma hozott az Anyukám egy ládával, gyorsan bezabálok belőle amíg lehet (szopi alatt nem szabad ugye...)

Sajnálom a talit, hogy megint kimaradtunk, de olyan nehézkes vagyok mostanság...
A képek szuperek, meg jó volt olvasni rólatok, hogy milyen jól éreztétek magatokat!
Viranka! Le a kalappal előtted!!! Nagyon szuper Háziasszony-Anyuci vagy!

Vindo
! Ma nálunk is volt kakiszívóautó (így neveztük el, hogy Nolka is értse) nagy élmény volt! Főleg szagilag...bár Nolkát nem zavarta, Őt roppantul érdekelte :lol: :lol: :lol:

A legjobban egyébként a hajolgatástól vagyok ki, inkább 4kézláb szedem össze a játékokat, meg persze megkérem Nolkát, hogy segítsen, nagyon okos kisfiú, mindenben segít (ma fürdetésnél mondom neki, hogy jön a lábikó, Ő meg kiemelte a vízből
:lol: olyan drága) na de ez oda-vissza van:
ugyanis nálunk a "seggeljünk" a nagy vesszőparipa, vagyis egész nap ezt hallgatom (mint Mesi Zsófija, hogy "gyere Anya") és annyit jelent, hogy segítsünk, vagyis maradjak ott vele, fogjam a kezét, játszak vele... Illetve még a "kérsz Nolka" amit a végtelenségig képes hajtogatni, de legalábbis addig amíg meg nem kapja amit akar :lol:

Na megyek mert lábam mislenbabalábra hasonlít... dagadok rendesen pár napja... Silka! Közelítek a Te lábikódhoz, (sose fogom elfelejteni azt a képed a lábadról :lol: :lol: :lol: )

Puszi Mamikák!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

csak gyorsan :) mindjárt indulunk vácra bőrgyógyászhoz :)

Sense!
Mírának uez volt vasárnap(mert szombat egész nap a napon rohangált sapi nélkül) :( csak feküdt hányingere volt,napközben egyszer bealudt,amit nem szokoott,forrosodott a feje :( a szomszéd csaj eü-s a kortünetei alapján diagnosztizáltuk a napszúrást :) hétfőn még itthon volt,de olyan rossz volt már akkor is :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Sense remélem nem komoly és Boti ma már jól lesz.
Nem erőltetném apának a pihenést, ha nem látnám, hogy milyen nagy szüksége van rá. Amikor megrázta az áram egyértelműen az Ő hibája volt.Nem figyelt eléggé mert fáradt volt. Az angyalkája vigyázott rá. 220 volt átment rajta, jobb kéz-bal kéz, bele se merek gondolni mi lehetett volna.

Regi http://antalvali.hu/boszorkanykonyha/eh ... kvar_szorp
én ezeket próbálom meg. Remélem ehető lesz.

Anitja várjuk a pocakfotót :)

Viranka cica hajnalban kelt. Lejöttünk a lépcsőn. Leült, hogy adjam rá a pumpát majd fogta a mei.tait belerakta a hátizsákomba és mondta Báji, si-hu-hu. Ha rajta múlik már nálatok vagyunk :D

:arrow: mennem kell , nyűgös és hisztizik

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tudtam, hogy nem kellett volna leírni a jó éjszakákat. Hetek óta nem kelt Zsozsi sírva, most ige, 3x is. :shock: Kicsit nehéz volt megnyugtatni szegénykémet. No de ezzel Gegit is felkeltette, akit - életében először - nem lehetett a kezünkből az ágyba tenni, különben jött a sírás. Kólikába bealudt, hason ágyban üvöltés.
No de akkor Mesike (f2-kor) jött a lázmérővel.
Szegénykém három akkora kakit kinyomott :shock: ... Ez volt a baj.
Utána szopi, bealudt, felvettem, büfi, és szépen le tudtam tenni.
f7-kor még szopi, f8-kor kelés. Zsozsi még alszik.
És most, hogy ezt leírtam, remélem jó éjszakák jönnek! 8)

Tudom, hogy azt írtam, a Prevenar-tól taknyosak, de most már nem vagyok biztos. A Prevenartól lehetnek taknyosak?
Ugyanis vasárnap a hugoméknál voltunk. Mikor odaértünk, az én "felelősségteljes" testvérem közölte, hogy Bendi beteg. Lehet, hogy napszúrást kapott, mert hányt. :shock: Na, én lefagytam egyből, majd felrobbantam, és tudtam, hogy nem napszúrás, mert taknyos is volt.
Na, anyu nagyon taktikusan (ő is kiakadt) elszeparálta Bendit egy másik szobába a TV elé. Megnézte: vírusos torokgyulladás! :evil:

Persze mi is hibásak vagyunk, hiszen sarkon fordulhattunk volna, de nem tettük. Én kerültem Bendit, de a négy gyerek azért keveredett. Szerencsétlen szétköhögte a teret, úgy kellett rászólni, hogy legalább a kezét tegye a szája elé. Olyan elesett volt. Még hogy napszúrás.... :evil:

Szóval ez volt vasárnap, hétfőn kapták a prevenárt, és arra is gondolok, hogy az ilyenkor érzékenyebb szervezetük bekapta a vírust. Vagy ez tényleg lehet a prevenartól? Már nem emlékszem Zsozsi hogy viselte az elsőt.

Kép
Kép
Kép
gremese

A napszúrással vigyázni kell, én kaptam már olyat, hogy éjjel az ügyeleten kötöttem ki, és két injekció tett helyre.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Kitartás, nagyon ügyesen csináljátok, már robogsz a cél felé. (Zsozsi 36+5-re született).

Miért nem szabad epret enni szopi alatt? :roll:

Viranka! Kérünk majd beszámolót!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KV :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

sehol senki?

Mesi mert apró magvas és a nagyon allergén meg fájhat tőle a pici hasa.
Eper, málna nem javasolt szoptatás alatt

Cica már kiakasztott pedig még csak reggel van. Über hisztis és mindezt 5:41 óta :?
a vérnyomásom már egekben, sírni tudnék Ő meg hisztizik és hisztizik. Így lenyugtatni sem tudom :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Mikor még a párom a vizügynél volt és tisztították gyerekekkel a balcsi partot és napszúrás gyanúsak volt valamelyik,akkor cukros vizet kellett itatniuk velük és hamar rendbe tette őket.

Na ezt jól megaszontam. :lol: :lol: Domi ezerrel tombol mellettem,pedig jó későn aludtunk el f11,mert rokon látogatásban voltunk.

Amúgy elvagyunk a napok össze folynak. :D De látom nem csak nekem. :)

Nagyon jók a képek. .:)
varga tünde

Sziasztok!

Jaj, én sem találom magam.. Fruzsi este már iszonyatosan éhes volt, fél tízkor evett, 11-kor aludt el, és hétkor evett megint, Közben volt egy fél órás hasfájós időszak, de azért jól aludtunk. Kiságyában még most sem marad meg :roll:

Na megyek kávét inni :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Máté is nagyon nyügi ma, biztos az idő :roll:
Bencusnak meg reggel hasmenése volt, próbáltam vele Smectát itatni, de annyira nem ízlett neki, hogy kihányta. Azóta semmi, majd meglátjuk.

Apa tegnap belement egy teherautóba, szerencsére nem lett baja, de a kocsin van mit csinálni. :? Amúgy céges az autó, de ha nagyon sok lesz a számla, akkor gondolom fizetnünk kell :( '92 óta van jogsija még soha nem volt semmi, látszik, hogy ő is kivan, mondtam neki, hogy ha többet dolgozik, többet is kell pihenni, még vasárnap reggel is dolgozott :evil:

Mesi: Annyira gyönyörű gyerekeid vannak!!!!! :D

Kiviszem őket a kertbe, ott jobban el vannak :arrow:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok, én is bejelentkezem.

Visszaolvasással még adós vagyok, de azt azért leírom, hogy az angol szóbelim egy pont híján nem lett meg :evil: :x :? A többi rész tényleg elég jó lett, de a labor nagyon sz...ul sikerült sajna.

Egy kicsit kiakadtam, mert most tuti sem energiám, sem pénzem nincs rátenni még kb. két hónap tanulást.

Kicsit elment az életkedvem.

Ráadásul R. reggel öttől hatig fenn volt és engem boldogított, de azért biztos, ami biztos, előtte is kelt vagy háromszor.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ráadásul megkerestek két kutatás kapcsán is. Ősztől kellene interjúzni, tavasszal meg esettanulmányt írni. De összesen 16 interjút kellene készíteni, és sajna nem tudom, hogy ha dolgozok esetleg, bele fog-e férni mellé. És vajon hová tenném addig Rugót???

Egy csomó pénz lenne pedig, tényleg sok :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo!
interjukra itt a topik :) sajnálom a vizsgát :( elhiszem h. nagyon dühítő :(

Mesi!
a képek :) haláliak :) nagyon édeseka gyerekek :) bogyót sikerült vennetek? könyvet ma postázom reményeim szerint :)

bőrgyógyászat : reggel hajnali7 előtt elindultunk szakadó esőben :) majd 2óra várakozás után sorra kerültünk,a dokibácsi(a HP bőrgyógyászatának volt főorvosa) alaposan megsimogatta,végigtapogatta Bálintot és Ő is azt mondta h. atopias dermatitise van :( kenegetni,kenegetni,kenegetni kell akár 2 óránként is.Írt fel egy krémet,ki még nem váltottam,mert B. elaludta kocsiban így nem álltunkmeg gyógyszertárnál :) persze ahogy leállt a kocsi rögtön magához tért :) bár most a bőre gyönyörű ahhoz képest amilyen állapotok uralkodtak :)

Niki!
ma hogy vagy? tök jó h. alig vérzel/barnázgatsz :) mikor menjünk angolhonba :) :)
hugi jobban talán,tegnap bementek a közeli város csecsemő osztályára(ism,. nőgyógyász barátnőjük odatelefonált fogadják) s diónyi nagyságú csomot masszíroztak ki amellbimbója mellől :roll:
azt mondta megváltás volt :) viszont feji a tejet,mert sebes acicije :( éjjel azért Álmibébit sikerült átvernie és szopizott :)
viszont előbb beszéltem vele,megint belázasodott :(

Nálunk Míra aki nagyon édesszájú,mint az anyja :) ha csokit talál addig jár rá,míg el nem puszítítja az összeset :) :oops:
Bálint annyira,sőt inkább nem szereti az édeset :) viszont itt a fagyizóban szokott enni tejmentes fagyi azt eszi :) mondjuk h. a tölcsér miből va azt nem tudom :roll: de csak nagyon ritkán megyünk be úgy h. Ő is ott van :) de tudja jól h. ott hammát lehet kapni :)

Móni!
pumpa :) reggel B. is azt akarta felvenni,alig tudtam acipőjétr ráadni :) visitozott h. pumpaaaaaaa :) szinte csak az van a lábám :)

ruhák:én első szülésem után,hiába fogytam vissza 2kg híjján a kiinduló súlyomra nem jöttek rám a régi cuccaim :( mellben és csípőben kissé összementek az állástól :) 2 zsák ruhát adtam oda az akkori pesti szomszédnak :( a szívem majd megszakadt :( aztán B. születése után a gatyáim lazán rámjötek(ami meglepő volt számomra :) ) felsők viszont kicsit rövidek lettek :) :)
+mikor hugi pocakos lett akptam tőle egy csomó általa kihízott gatyát,amik még kicsik kicsit :) szóval pár kgtól még meg kellene szabadulni :) mert oylan jók azok :)

Apákat meg mindenki üsse le,h. pihenjenek :) szükségünk van Rájuk :)

:arrow: kicsit enni :) kv-n kívül még semmit nem is ittam, ettem :oops:

KépKép
viranka

Jaj, Vindo, ugy sajnalom a vizsgat...az foleg bosszanto tud lenni, ha csak 1 pont....de azert annyira ne keseredj el, elvegre ez csak egy vizsga, megismetled, sikerulni fog... :)
Hat, ha jo penz, azt a kutatast valahogy jo lenne beszoritani...online nem tudsz interjuvolni? na, most lehet, nagy marhasagot kereztem, mert lovesem sincs, mirol va szo...en adok neked interjut...telefonon, emailben...? :roll: :lol:

Panndi, most hogy mondtad a kavet, beugrott, hogy mondtad, hogy sok kavet iszol...nem lehet, hogy ez a baj Fruzsinal? Ne erts felre, en is abszolut para-mentes mami vagyok, mint te, nem figyelgettem, mit eszek-iszok szoptatas alatt (mondjuk nem is volt gond, lehet azert.. :roll: ) es en is kaveztam, de nem olyan sokat, mint te..Talan segitene, ha kicsit leredukalnad.... :roll: egy probat talan meger.. :)

Tunde, sajnalom a kocsit...talan belefer a ceges koltseg-keretbe... :?
Vendég

Meryke :( :( de legalább apának nem lett baja!!!
Lassítani kellene neki is :roll:

Vindo :( :(
kutatás :D
egy papír egy toll
papírt kétfelé osztani
egyik fele mellette másik fele ellene.
rövid időn belül tudni fogod a választ

Cica 10:30-kor nagy sírást követően elaludt hozzám bújva. Most még alszik.
Kíváncsi vagyok, hogy fog ébredni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, elmentünk kicsit levegőzni, és arra jutottam, hogy a kutatást csak el kellene vállalni, majd megoldjuk a dolgot valahogy. Be tudnánk szinte rendezni belőle az új szobákat :roll:

Még Gáborral beszélek azért. Most bár szabadságon van, egy munkahelyi megbeszélésen vesz részt. Nemsokára haza kell érnie.

:arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Na, Viranka, ugyanazt javasoltad vindonak, mint en...csak az nem biztos, hogy mi vagyunk a megfelelo celcsoport a kutatashoz...lehet, hogy pl. ferfiak kellenek...vagy oreg nyanyak... :roll:

Szegeny Hugod, nyugtasd meg, hogy ezek csak a kezdeti nehezsegek!
Tali, ahogy irtam elobb, barmikor jo, amint innen hazakerulok...Merthogy legalabb a nalam rendezett talibol ne maradjak ki.... :roll:

Ma ejjel jon a lanyom... :D remelem, nem un ra Raniara nagyon hamar... :roll: Szuksegunk van ra, hogy vigyazzon ra, mert apanak dolgozni kell... :? De egy 16 eves lany lelkesedeseben sajnos nem lehet annyira bizni.. :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vazzeeeee.... Kijött minden felül. Most már legalább kapok levegőt is... :roll: De miért tartott ez ilyen sokáig??? Nem értem... :roll: Szóval ezek szerint tényleg gyomorrontásom volt... :? Most viszont, mintha kicseréltek volna! Eddig olyan volt a hasam, mint egy nagy lufi, most már le is tudok ülni! :) Egész délelőtt csak fetrengtem... Hát nem kívánom senkinek. Még jó, hogy Apa itthon tudott lenni, és Szeli is jól viselte a fetrengésemet. Mindig hozta a babát pelenkázni és öltöztetni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na akkor hajnal helyett megpróbálok most reagálni, bár mindjárt lefordulok a székről :roll: ...

Nektarin, Robesz nagyon helyes :D !

Panndi, Bence mindig bealudt a szopiba, próbáltam odaasonni vele a kiságyhoz, de amint hajoltam, azonnal ébredt :? , pedig még a lélegzetemet is visszafolytottam 8) . Aztán sétáltunk vele és énekeltünk neki, néha sikerrel, de egy idő után belefáradtam, és ő közöttünk aludt évekig :roll: . Pankát szinte amióta hazahoztam a kórházból, azóta le tudom tenni. Belealszik a szopiba, de nem ébred fel, amikor beteszem az ágyba, és-általában-remekül alszik reggelig :D . Kivéve mostanában, de ezt majd a végén...

Vindo, az jó lenne, ha lenne nálatok csana. Pankát szerencsére felvették a bölcsibe, de ha nem vették volna, mi is csanába mentünk volna, ráadásul vmilyen pályázatot nyertek, így 3x kajával is "csak" egy 20-as lett volna/hó, ha márciusban beiratkozunk.

Heni, hát ha a többség nem a tisztább fajta :wink: , akkor nem is csodálom, hogy nem sietteted az ovit :D . Bár a gyerektársaság sokszor jót tesz nekik, bár biztosan Péterke lenne a legnyugisabb kissrác az oviban :lol: .
Ablak-zsiráf, Mosó-Masa nálunk kötelező volt elsőben, ha a szülei nem eszik meg, akkor az jó szerintem :D .

Regi, anyukádnak továbbra is jobbulást!

Viranka, szerintem jó ötlet, hogy egymásnak küldözgetjük CD-n, neked is kevesebb idő...

Kaqk, milyen vizet kell majd venni, hogy Emmácska legyen rajta :D ? Várjuk a képeket!

Niki, akkor végre kicsit kikapcsolódtál :wink: :lol: !

Kispocc, gyönyörűek a fiaid :D !

Ruhák, rám is nagyok a régi ruháim, most 8 kg-al vagyok kevesebb, mint mikor teherbe estem Pankával (de 3 kg-al többet nyomok, mint tavaly nyáron :evil: ), viszont a sokkal régebbi ruháimba már soha nem fogok belefogyni (nem is akarok, -10 kg), és azok már nem is túl divatosak, úgyhogy újítanom kellett tavaly, mégis rá kell jönnöm, hogy alig van kimenős nyári ruhám :? (és az is mind világos, ami nem túl praktikus Panka mellett 8) ).

Panndi, ezt mi is megmondtuk 8) , senki meg nem mondta volna rólad, hogy most szülték :D . És tényleg nem tudom, miért, de a képek alapján én egy alacsony törékeny csajszinak gondoltalak, és nagyon meglepődtem, hogy magasabb vagy nálam 8) .

Silka, minden rendben lesz :D !

Fleur, hajjaj :D . Ha valami nem tetszik neki, első reakció a sikítás :? . Volt már, hogy a kezemben volt, és úgy a fülembe sikított, hogy egy időre megsüketültem, és sírtam, úgy fájt :roll: . Egyébként nem szokott meghatni, akkor idegesít nagyon, amikor vezetek :? .
Panka nem beteg, az orrát kellett ma törölgetnem 1-2x, de eddig nem párosult sem lázzal, sem köhögéssel, hapcival...szerintem csak a szél miatt. Lilla hogy van?

Sense, hogy van Boti??? Állítólag a Feleségeknél már nyári szünet van :evil: , csesszék meg, szó nélkül leveszik :? ...

Mesi, isteni a kakis képsorozat :lol: :lol: . Előtted pedig le a kalappal, én a Zsozsiéhoz képest minihisztiket is nehezen tolerálom :oops: . Hatalmas türelmed van :D !!!

L.Móni, :lol: :lol: :lol: , méghogy Gréti hajnalban akar vonatozni :lol: . Egyébként már Panka is felismeri a képeket, Grétit főleg, ő is mondja, ha meglátja Cicus vonalzós képét: Géti, si-hu-hu :D .

Viranka, mi volt a bőrgyógyásznál?

Vindo, sajnálom :( .

Panka totál borult, de ez biztosan az idő miatt van, és az uccsó 4 foga is kibújóban van...
Hét főn 4 óra delelés után felzörögtem :shock: . Nem tudom, mennyit aludt volna, bár tény, hogy én is szunytam kicsit a teraszon, nagyon nyomasztó idő volt...
Tegnap hajnali 5 órakor felébredt :shock: . Soha nem csinált még ilyet :? :oops: . Este leraktam 1/2 9-kor aludni, 1/4 10-kor sírva ébredt :( . Egész éjjel forgolódott és dobálta magát, nem is tettem vissza a kiságyba :? . Ma reggel 3/4 6-kor kijött utánam a konyhába: Szia, anya! :roll:
Most 11 óta alszik, én is mindjárt, mert ma is ugyanolyan nyomasztó az idő, mint hétfőn :? .
Fúj a szél, fátyolos az ég, a nap is ki-kisüt...hülye idő van...
Remélem, ma éjjel nem lesz gond, mert az a legnagyobb bajom, hogy ha felébred, rögtön ciciért sír, nekem pedig sokszor már fáj, hiszen szerintem már alig van benne, főleg éjjel :roll: . Arról nem is beszélve, hogy már cicim sincs :cry: ...

Valamit főznöm is kellene, mire felébred 8) ...
dettyk

Anyu már otthon! :) Meglepően jól van, azért fekszik. :)
Holnap délelőtt megyünk hozzá. Ma nagynéném vitte végülis haza, meg délután is ő megy fel. Azt mondta, vigyek neki valami filmet! 8)

Sense! Botond hogy van ma?
SzF-et én is hiányoltam este... :evil:

Mesi! Annyira aranyosak!!!
Remélem, nem lesztek betegek!!!

Szerintem is gyereke válogatja az altatást! Az egyik ezt igényli, a másik azt... :roll:

Anitja! Örülök, hogy jelentkeztél! Hajrá! ;)

LMóni! Köszi a linket! Majd elolvasom! :) Most nem merem, nehogy megint rohanjak... :? :lol:
Nem jól indult a reggeletek... :( Azóta mi a helyzet? Lecsillapodott Cicus?

Meryke! Nekem is Smectát hozott Apa a gyógyszertárból, azt ajánlották. Utána hánytam... :?
Jaj, nálatok is a kocsi... :(

Vindo! Nagyon sajnálom a szóbelit... :( Az az 1 pont... :evil:
Ez a kutatás jól hangzik! :)

Vera! Ez a 2 óránként kenegetés... szegény Báló! Remélem, majd kinövi! Kinőheti???

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,
akkor amire emlékszem

Mesi: kakis sorozat :lol: :lol:

silka: hv..ott alvás ++++++++++++++++++++

Vindo: sajnálom a vizsgát.. :( , kutatást mindenképpen!!!

Meryke: apa pihenjen..még jó h nem lett baja!

Regi: neked is és anyudnak is jobbulást!

Vera: börgyógyász..kenni, kenni :?

Niki: megy a lányod..juhéééjjj :lol:

Most ennyire emlékszem.. :?

Mi jól..fogacska még sehol..a képeket még nem kaptam meg...voltunk de-t angolon..nagyon jó volt..Emma szupi ügyes..egyre többet beszél angolul is..utánoz mindent. :-)

akkor pár kép!

Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki, az első egy héten semmi kávét nem ittam, és ugyanez volt :(
Vendég

Lilla láztalan, cserébe őrült hisztis. Egészségileg semmi baja. Kettőre tippelek fog vagy esetleg napszúrás.
Most is hisztizik totál kész vagyok a mai nap egy nagy ... eddig.....:(

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, kitartás, én tegnap este voltam készen.. Zsófi sírt, Fruzsi sírt, már nekem sem sok kellett... Este 11 elmúlt, mire mindenki elaludt végre...
Vendég

Megjöttek Fruzsi papírjai, intézhetem a piszkos anyagiakat :)
Vendég

Emma nagyon bájos! Jó a csúszda! :)

Fleur! :( Kitartás!

Szeli is tiszta nyügi mióta felébredt délután... :roll: Nem is ebédelt. Reggel evett néhány fornettit, ennyi volt a mai kajálása... :?
Lehet, hogy van valami a levegőben?

Hasam már nem fáj, de még gyenge vagyok. Apa elment Szelivel Zsozsóért, addig pihizek egy kicsit!

Nálunk az udvaron elég sok a fa, így szerencsére nem nagyon tűz, inkább csak reggel, akkor meg még nem olyan erős. Így remélem a napszúrást megússzuk.
Bár most egy ideig nem kell ettől tartani, nem lesz ez a nagyon meleg. Most jön egy kis tavasz... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, gyorsan reagálnék.

Fleur, hogy van Lilla?

Regina - Szeszi :D Neked maradt valami vissza a gyomorrontás után? Pihenj sokat!

Sense - Botonddal mi újság? Voltatok orvosnál? Mit mondott?

Emese - hát, Gegit nem ismertem volna fel erről a képről, nagyon nagyot nőtt :shock:
A második Pr. után Rugónak két hétig folyt az orra (és ez volt a kisebbik baj ugye, mert a 39,6-os láz nagyobb probléma volt).

Anitja - seggeljünk :D
Várjuk a képet.

Meryke, Móni, vigyázzatok a férjeitekre :!:

Viranka - húgodnak +++++++++
Szegény ezzel a diónyi izével :shock:

Bálintnak sok puszi a kis problémás bőrére.

Niki, Viranka - sajna kötött, hogy kivel kell majd interjúzni, mivel oktatás és demográfia lesz a téma, így igazgatók, önkormányzati emberek stb.
De veletek szívesebben interjúznék :idea:

Niki, majd írd le, a lányok hogy töltik együtt az időt :!:
HOgy vagy ma?

Kaqk - micsoda csúszda :shock: Emma szép, mint mindig. Tényleg, a vízivós képet is felrakod majd?

Dettyk, szegényke, akkor próbálj aludni majd.

Este vezetni megyek, mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Nem tudom, mi van a levegőben, de Panka is extra nyűg :? . Délben annyit aludt, amennyit szokott, alig evett, ma már 3x kakilt és egyre hígabbat, kicsit langyi is, de biztosan nem lázas...persze mindez lehet a 2 alsó, ami éppen áttörőben van :? ...

Csajok, én ma annyit szidtam a meteorológusokat, hogy egész nap csuklanak :P . Nálunk reggel volt 2 csepp szemerkélés, pont, mikor suliba indultunk, azóta nagyon felhő sem, most pedig olyan meleg van, mint az utóbbi napokban :? ...
dettyk

Ja, mire délben végeztem a hozzászólásommal, fel is ébredt, úgyhogy még mindig majd' leesik a fejem 8) ...

Anitja, ezen a "seggeljünk"-ön én is jót nevettem :lol: :lol: .
dettyk

Ja, és ami kimaradt:

- arra is rájöttünk, hogy mi volt a probléma tegnap apósommal. Kinn felejtettünk egy fél üveg pálinkát a konyhapulton :roll: El is tűnt délre, azért pattogott össze-vissza :roll:
Most már elpakoltunk minden piát. De úgy hallom, most osont ki a kapun, szerintem a kocsmába igyekezett :roll:

- valaki kérdezte, hogy hogy viseljük idegileg az építkezést. Szerintem nem különösebben rosszul. G. néha felhergeli magát, mikor öt tüzép árait kellene fejben tartania (nem hajlandó jegyzetfüzetet használni), aztán mindig le kell kicsit csillapítani. Mondjuk ő olyan mérgelődős fajta, jól fel tudja húzni magát :roll: Én inkább szomorú vagyok, ha valami nem jön össze, de nem ideges :roll:
A kupit rossz látni az udvaron :(
A locsolásra abszolút nincs időnk, minden döglődik kinn :?
Azért aránylag jól bírjuk szerintem. Holnap talán öntik a koszorút, és onnantól az ácsoké a főszerep, mi a háttérben meghúzódunk. És akkor apósom is hazamegy holnap, ha minden jól megy.

Ruhák: szerencsére a régi ruháimat tudom hordani, pont ugyan az maradt a méretem. Kezdetben mellben kissé szűkek voltak a passzosabb felsők, de szerencsére rendeződött úgy hat hónap után a helyzet.

MOst ennyi jut eszembe.
:arrow:

Kép
vindolanda

ugyanaz :oops:

Kép
vindolanda

Csajom csak romlott az alvás után :(
Legyen már vége a napnak :?
Kiviszem a játszira, hátha ott jobb lesz

Dettyk itt sem volt eső de olyan Sz@r a levegő, hogy meg lehet tőle fulladni :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nyugi! Hidegfront. Az én angyal-Gegi babám is elromlott, egsz nap sír, alig alszik, kézből nem lehet letenni. A pihiszékben aludt el, most először benne is hagytam.

Zsozsi megint nem alszik napközben, délelőtt ment az anya gyere, most már nyugisabb, legalább ő nem hisztizik.

Én 4-kor kiakadtam, mert nincs egy fél órám, hogy töltődjek, gyerekek nem alszanak. Zsozsi egyre többet van ébren egész nap, azaz egyre kevesebb olyan nap van, mikor délben alszik. :(

Vindo! Köszi a prevenar-os választ!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: