A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond, hogy te mindent tudsz..... :roll: :lol: Tudom, nem ez az elso, hogy racsodalkoztam micsoda informaciokkal rendelkezel.... :D

Nekem nem kell nyomogatni a magzatmozgast, a gep azt is jelzi. Igy pontosan ossze tudjak merni a pulzussal.
Vendég

Bond :lol: Nem is ertem, miert panaszkodom....private room, all inclusive...es mindenkinek a kedvence lettem... :D
Az ebedoszto neni tegnap megjelet egy sajtos szendviccsel, mert latta, hogy nem izlett az ebed.... :shock:
Nem tudom, honnan tudta, hogy a 30 talcabol melyik volt az enyem.... :shock: :lol:
Vendég

Ööööööööööö...a második bejegyzést csak bemásoltam a Netről... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (De azért kösz :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Na ugye!? Így kell hozzá állni a dolgokhoz! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csibe!
Nekünk is vannak ilyen polcaink, pont most szakítottam ki a falból az egyiket (még nem is használtuk, most akartam "beüzemelni").

Bond!
Ma be is fagyiztunk, kíváncsian várom az éjszakát (bár már most is kapar)
Manó, de édes (a konektoros megoldására gondolok)

Dodi!
Akkor marad, hogy beszélsz Boti fejével...

Agi!
Én öcsém még csak 17, úgyhogy képlékeny a jófejsége, pont a zavaros korban vannak.
Afelől kétségem sincs, hogy jófej krampuszaink lesznek
Na, akkor erőt vettem magamon és én is mértem neked. Egy Peg Perego Navetta mózes fekvőfelületének a szélessége 33cm.

Norka!
:shock: Micsoda f@sz. Ezek után remélem nem gondolja, hogy ott fogtok vásárolni. Vagy igen?

Mi Szonjival minden kaja után mértük (bár ne tettük volna), mert anyós itt lábatlankodott, hogy mérni kell, meg a gyerekdoki ígymegúgy. Aztán kitalálta, hogy keveset szopizik (szerinte) és adjak neki pótlást. Én hülye meg hallgattam rá (gondoltma orvos is meg 2 gyerek anyja), mindne szopi után kifejtem a maradékot és üvegből adtam neki oda. AZ lett az eredménye (mivel a gyerek nem hülye), hogy rájött, az üvegből könnyebb és amikor eljött a kajaidő, rá sem volt hajlandó szagolni a cicire. Fejegethettem ki az egészet és üvegeztünk, rémálom volt. Aztán besokalltam és egy este szemét módon nem adtam neki oda a játszócumit, volt nagy sírásrívás, meg sz@r éjszaka, de másnap reggeltől úgy szopizott ahogy a tankönyvben meg van írva. És 21 hónapos koráig szopizott is. Ezek után Marcinál eleinte minden este megmértem és szúrópróba szerűen egy-egy szopit, később pedig már csak hetente, csupaszon. Mérleget egyébként megvettük újonnan, úgy voltunk vele, hogy ha már nem lesz rá szükségünk majd eladjuk.

Ancsurti!
Ezt nem hiszem el...ma regegl főztem almakompótot. Múltkor meg a túrógombi.
Egyébként üdv újra itt! Csúnyaronda csípős légyszerzemények. Jacuzzit én nem bírtam volna kihagyni.
Azt nem tudod, hogy a szülés utáni méhösszehúzódásos fájdalomra mi lehet a jó homeós izé? Mert én Marcival nagyon szenvedtem tőle. Már itthon voltunk, de olyan fájdalmaim voltak, hogy apa mentőt akart hozzám hívni, úgy fetrengtem.

Katy!
Semmi különbség nincs közte, csak vhol így hívják vhol úgy (nst, ctg). De látom Bond megelőzött és jól utánakeresett a neten :D

Niki!
Örülök, hogy jó napod volt. Azért csak óvatosan a kocsikázással! :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Most hallottam Susan Boyle-t, ezúttal a Macskákból énekelte a "Holdfény"-t (Memory). Most jobban tetszett, mint múltkor. :) (Csakúgy, mint a jelentősen megvékonyodott szemöldöke. :roll: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:46-kor.
Vendég

sZIASZTOK
ma voltunk dr bácsinál:
egy élő magzat,koponyavégű fekvésben.BPD:85,4,TAD:102mm,FL:65mm.átlagos mennyiségű magzatvíz,placenta a mellső falon,rendes helyen tapad.jó magzati szívműködés,telődő magzati gyomor,és hólyag.
két hétmúlva ctg,vvétel,hüvelyvéladék!
2,3 kg lehet a baba,300 g 3+-

Kép

bertina! :)

"A doki azt mondta, ne is írják rá, hogy hány hetes terhesség, mert ez a baba jóval nagyobb"
Azért mégis, kicsit közelebbről ez mit jelent? :shock: :shock:
Gratula a méretekhez! :wink:

szonibaba! :)

Polc: :oops: :oops: :oops: :oops: :? :?

"Én öcsém még csak 17, úgyhogy képlékeny a jófejsége"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Teljesen jó az a másfél kiló. :wink:

lola29! :)

Szép a ti méretetek is. :) :) :) :) :)

Kép
Kép
200907?

Bond, neztem tegnap este a musort, tenyleg jo volt...huu, nagyon orult a csaj, hogy tovabbjutott.. :D

Nem semmi, Mano milyen protektiv! :D Lelemenyes, mint az anyukaja...Na, mi a helyzet a tablokep-feladvannyal...nem folytatodik??
Vendég

Hááát, ketten már eltalálták... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! Gyorsan megpróbálok írni néhány szót, amíg nyugi van.

Kispiskóta: köszi a kérdést, Nóci határozottan jól van. A hangja is visszatért (bár kissé vékonyabb lett, mint korábban), jobb az étvágya is. Holnap megyünk kontrollra, aztán remélhetőleg csütörtöktől ovi. A szerda meg átmenet: évzáróra próbálnak, oda beviszem, utána hazahozom.

Gabi1: kérdezted a nagyobbak viselkedését. Én eddig meg voltam győződve róla, hogy Nóci a műtét miatt (és azt azt követő kényeztetés, babusgatás miatt) csinál hatalmas hisztiket a napokban. De most, hogy írtad, nem kizárt, hogy a baba is bejátszik. Szerencsére éjjelente már csak ritkán jön át (akkor is inkább csak hajnalban) a mi ágyunkba.
Viszont a tegnapi éjszakánk pocsék volt. Amúgy is nagyon nehezen aludtam el, 3-szor kellett pisilnem, Nócihoz 7!-szer kellett átmenni, mert olyan sírást csinált. Indok: pl: viszket az orrom! Na ezt bírja valaki ép idegekkel!
Rémálmokról csak annyit, hogy ami keveset aludtam, akkor is elég marhaságot álmodtam. Lényeg: felébredtem (mármint álmomban), és közölték velem, hogy megszültem. De egy ping-pong asztalon feküldtem egy műhelyben, utána meg tök füst lett, és elindultam megkeresni a gyerekemet, de persze nem találtam.....

Eper: nálunk az eperszedés technikája idén a következőképpen alakult.
Szombaton kivonultam a kertbe egy kosárral a cseresznyefához. Azt kb 3/4-ig szedtem minden hajolgatás, nyújtózkodás és egyéb nélkül. Egy részéből cseresznyésrétest sütöttünk Nócival (ne kérjetek, mind megettük). A maradékot - egy nagy tupis tállal - felajánlottam a szembeszomszédomnak. Tegnap este visszahozta a tálamat: tele eperrel! :D
Csak azt tudnám hova lett :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Jaj, nem is mondtad...gyorsan megnezem.... :D
Vendég

Ancsurti: legyeken kívül mással nem találkoztál? Pl: Bambi?

Niki: jó olvasni most téged, mert érezhetően jobb a hangulatod!

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi, koszi...hat engem mar az is feldob, ha van egy olyan nap, hogy nem csopog a ver belolem..ilyen allapotban az teljesen eltorpul, hogy itt kell rohadnom honapokig...arra mar nem is gondolok, csak a verzes keruljon el, amig a kicsi megszuletik epsegben..
Orulok, hogy Noci teljesen rendben!

Bond-Livia, nagyon szep vagy a kepen. :lol: Mar amennyit latni engedsz magadbol. Es az nem semmi, hogy Sillia egybol eltalalta! Nem terek magamhoz. :roll:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:46-kor.
Vendég

Kémképző szakközép! :D

Kép
Kép]
hendegabi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:47-kor.
Vendég

niki72! :)

Köszi, de egy napig sem néztem úgy ki. :roll: Csak az utolsó két órát elengedte a tanárunk, így volt idő kiélni magunkat és másfél órán át ment a kenceficézés meg a hajszárítás. :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Már eljárt az idő a suli felett.

hendegabi! :)

"Kémképző szakközép!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Köszönöm szépen a kimerítő választ, most már mindent értek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kanapéval kapcsolatban akartam írni, hogy nekünk fotelban van ilyen, és arra érdemes figyelni, hogy ha majd már mindenkinek lesz megszokott helye a kanapén, akkor néha érdemes cserélgetni a párnákat (alul is + a háttámlát is). Mert egy idő után kijövögetnek a tollak belőlük, ha nagyon terhelve vannak. Gondolom Te kevésbé ülöd ki,mint a párod. Vagy esetleg pont fordítva....

Hendegabi!
Tök jó, hogy Nóci ilyen jól van már!!!!

Niki!
Tényleg érezhetően jobb a kedved!! De pihenj minél többet!!!

Nekem ma este görcsölgetett elég durván a hasam, most is érzem. Biztos gyakorol a méhem.... :roll:

A TV-ben most mutatják azt a sok eszetlen nőt, aki magas sarkú cipőben futott valami versenyen. Szerintem nem normálisak. :shock: :?

Kép
katy76

katy76! :)

A kanapét kb. 1 év múlva már úgy szeretnénk használni, hogy minden nap azon alszunk. Úgyhogy, tuti cserélgetve lesznek a párnák. Kösz a tippet! :wink:

Tűsarkúban futni? Az még egész jó. A kedvencem, amikor akciós menyasszonyi ruháért tépik, tapossák egymást szó szerint... :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Igen, ez eszembe se jutott, pedig nyilván nem véletlen, hogy a kihúzhatósat vettétek! :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Köszi a válaszokat csajok!

Ancsurti! Köszi a homeos felvilágosítást, sokat segítettél vele. A héten megpróbálom beszerezni a bogyókat!

Bertina: Én is szerdán reggel megyek NST-re, mert a dokim hétfőn-szerdán-pénteken van bent, a hétfő kiesett, mert pünkösd, így szerda lett, viszont utánna már hétfőn kell mennem.
Szép nagy babád van, tényleg lehet, hogy együtt leszünk a kórházban :lol: ! Én holnap megyek uh-ra, majd jelentkezem, mi volt.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:48-kor.
Vendég

boo! :)

Jól értem, az apa mondta meg, hogy mennyit adsz a fiának? :shock: :shock: :shock: :?: :?: Talán inkább a fia nyilatkozzon. Fizetni szülés után szoktak, így még azt játszhatod el, hogy végül nem fizetsz. :roll:

Segítek a döntésben: igen, ti össze szeretnétek házasodni. Még a szülés előtt. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sajna nem tudok ennyi mindenre reagálni, mint hétfőként szokott lenni amikor kmarad a hétvége!

Ami eszembe jutott!

Katy!

Én már csak hébe-hóba dolgozom. Múlt héten szerdán befejeztem a nagyüzemi melót. :D Holnap megyek pár órára, meg szerdán. Aztán jövőhéten ugyanígy. Majd már csak egy egy értekezlet lesz, az uccsó jún. 18án. Aztán mit fogok csinálni? :shock: :lol:

Voltam úszni pénteken, ma is meg megyek szerdán is hihetetlenül jólesik. :wink: Táncot viszont befejeztem, mert ugyan az is jólesett, de alig bírtam utána hazavánszorogni, meg kicsit be is görcsölt a hasam, de szerencsére rövid ideig és nem is tudom mi lehetett... Ja! Medencéből kijönni elég meglepő volt, szinte leszakadt a hasam. :lol: Azóta már mindig megfogom inkább, nehogy lehúzza a hirtelen jött gravitáció! :lol:

Voltam ma dokinál is, védőnéni elküldött, mert magasnak találta a vérnyomásomat. Na most: jobb kezemen jó, balon magas. Kaptsam beutalót ekgre, meg nyaki verőér uhra. De doki szerint nem nagyon magas, nincs gáz, de biztos ami biztos. Vicces az, hogy ilyen nyaki uh-n, már voltam, találtak is szűkületet, mondták, hogy kezelni kell a magas vérnyomásom. Akkor próbálkoztunk a babával és házidokim mondta, hogy nem adna nekem gyógyszert. MOst ugyanezt mondta, ami nekem szimpi, de akkor minek kell elmennem megint ezekre a vizsgálatokra... :roll: Ráadásul az uhra időpontot kapok, úgy rémlik elég sokat kellett rá várni, talán addigra meg is szülök már... :roll: :lol:

Hüle kérdés:

Én babim néha fura dolgokat csinál bennem... Én sűrűn hallom, már párom is hallotta párszor, olyan hangot ad ki(miközben mocorog), mint amikor pattog az ember csontja. Tudjátok a boka, térd amikor leguggolsz. (már akinek... :oops: ) Csak sokkal halkabb, de hasonló. Védőnőnek mondtam, nem nagyon értette. Valakinek csinál ilyet a babuja? :roll:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

A nagy lubickolástól ennyire csobog a magzatvíz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:48-kor.
Vendég

Norka:
Ez bennem is felmerült, de nekem a védőnéni is, meg anyukám is azt mondta, hogy ameddig van elég cucc a pelusban, addig nincs gond!! A védőnéni meg úgyis eléggé sűrűn méri majd ahhoz, hogy időben észre lehessen venni, ha valami nem oké.
Igaz mi örököltünk egy régi fajta hálós babamérleget, hetente egyszer szerintem megmérem majd. Sűrűbben, csak ha gond lesz.

Dodi:
De jó, gratula az új babásoknak!! Legalább meglesznek a játszótársak!:D:D:D:D

Bond:
Naná, hogy gondoskodó bátyus szerepét tölti be!!:D:D:D:D:D

Ancsurti:
Biztos csudijó volt a kirándulás. Jesszus ilyen agresszívak arrafelé a legyek? De az viszont jó, hogy nem egész nyáron vannak. Bár csak nálunk is így működnének a szúnyogok!!Várjuk a képeket!!!!
Engem az allergiás homeos dolgok érdekelnének. Anyukám szinte mindenre allergiás az állatszőrön kívül ( por, virágpor, stb.) Tudsz ajánlani pár bogyót erre is? vagy hogy merre keresgéljek ilyen ügyben?
Ez a CH-dolog ez mit jelent?

Lábdagadás:
Nekem "kopp-kopp" még nem vizesedik, de a zöldséges néni mondta, amikor ubisalihoz vettem ubit, hogy a nyers ubiból jó sok, és akkor nem fog vizesedni a boka. Hála ég én nem tudom ezt tesztelni.

Niki72:
De jó, hogy kimozdulhattatok kicsit!:D Annyira örülök, hogy ilyen jó hírekkel szolgálsz a napokban. 8) 8) 8) 8)

Bond:
Tényleg tök komoly hangja van a nőnek!!:D

Kép
szisz89

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:49-kor.
Vendég

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Tabati, remelem minden okes lesz a vizsgalatokkal!

Szisz, Boo, aranyosak vagytok, koszi!

Boo, en nem vonom ketsegbe, hogy egy kezdo orvos is lehet jo, nem mindig a kortol fugg, hogy ki a jo. Az is szep dolog a dokidtol, hogy igy egyengeti a fia jovojet, de nekem nem tetszik ez a dolog, amit csinalt.. :roll: Kicsit sumak...nem szeretem a sumak embereket.. :?
A vagasomat szivesen megmutatnam, most meg is vagyok borotvalkozva, es kicsit exhibicionista is vagyok.... :roll: :lol:
de technikailag nehez lenne megoldani, mivel itt vagyok, be kene hozatni a fenykepezot, meg a kabelt...apa nem ertene, miert kell... :lol:
Megprobalom tokeletesen leirni: a szemeremcsont felett van rogton a hajlatban, 8cm, es nagyon nagyon vekony, szinte alig vastagabb, mint a hajlattol kepzodott csik...szoval szinte lathatatlan, es tenyleg picike.
Vendég

Sziasztok

Boo nekem se tetszik ez a doki ügy. Már csak azért sem mert én úgy vagyok vele hogy akár rezidens akár nem, ha jó doki, akkor nem kell egyengetni az útjait.

Pl Az én dokim rezidensként kezdte a Bajcsyban, anyum akkor került hozzá. És már akkor annyian voltak nála hogy hosszú órákat kellett sorban állni. Én is ismertem mert engem meg az egészségügyiben tanított.
Egyszerűen annyian szerették a kedvessége a figyelmessége a türelmessége és a nyugodtsága miatt hogy aki először hozzá ment az nem ment többet máshoz.
Tarifa nem is volt nála, ha akartál adtál ha nem akkor nem, akkor is pont ugyan olyan rendes volt és ugyan úgy vizsgált. Ő volt az első aki olyan laparoszkópos elkötést csinált hogy nem kellett felvágni, és anyumnak csinálna meg először. És szintén ő az egyedüli aki ott abban a kórházban fordít babát, és még sosem volt semmi gond.
Csak kb 7 éve lett külsős doki, előtte rendesen alkalmazott ként dolgozott, de ettől nem lett nagyképűbb, vagy flegmább, ugyan olyan.

Én azt tartom pofátlanságnak amikor rendes fizetés mellett megszabják hogy neki mennyi hálapénz kell, majd én eldöntöm hogy mennyit akarok adni.

Az én dokimra nagyon sokan irigyek a kórházban a dokik, mert annak ellenére hogy vállalkozó lett még így is rengetegen járnak hozzá.

Tabati szerintem azért menj el a vizsgálatokra az a biztos, inkább most vizsgáljanak ki mint hogy valami gáz legyen szülésnél. De tutira minden rendben lesz. Ez olyan mint nálam hogy magasabb volt a cukor egy kicsit, de azt mondta dokim hogy inkább legyen megnézve rendesen és menjek el a diabetológushoz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Egy tegnapi pocakkép

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Boo

A taperolós nő az nagyon kiakasztó! teapa nem szólt be neki valamit legalább? Vagy elakadt a szava a döbbenettől :?

Amúgy csak csendben jegyzem meg, egy 40-es pasi még prímán szuper az ágyban.. sőt... :wink:

Tenger: ismered a dalt? Tudod: "Nekem Balaton a Riviéra..."

Niki

Mostanában derű sugárzik a szösszeneteidből :D Ennek nagyon örülök.

Én hamarosan indulok a védőnénihez, bár nem túl sok kedvem van. Holnap meg doki. Ugye van mégegy kötelező UH a szülésig? Az elmúlt napokban ritmikusan ismétlődő fájdalmas keményedéseim voltak, de már két napja nem éreztem ilyet. Persze összecsomósodik néha a pocakom, de ez más, ez nem fáj. Viszont úgy érzem mintha Lóci a helyére fordult volna.. Biztos nem lehetek benne, hiszen már nem tudom milye hol dudorodik, úgy érzem már mindenhol ő van :)
Vendég

Gabi

Aztaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D
Vendég

Sziasztok! 8)

Ismét volt termés, látom :roll:
:lol:

Most megyek a piacra, de majd jelentkezem, és viszaolvasok 8)

f.nikici

+s :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Norka81:
Ja tényleg...az eszembe se jutott, hogy Pünkösd van hétfőn. :oops: :D

Bond:
Betöltött 32 hetes vagyok, a monitoron meg láttam, hogy a feje 36 hetesnek, a többi testrésze 35 hetesnek felel meg. Erre mondta, hogy jóval nagyobb, mint 32 hetes kisbébi.:)

bertina

Boo:Én egy hatalmas tábla csokit(tudod azt az oriás táblát) felteszem az igen, még babus előtt összejön oldalra!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Ha a dokid átad a fiának, mert nem lesz itthon a szülésnél, akkor miért csak a 34. héttől ad át? Miért nem már most, hogy legyen egy kevés időd megismerni a fia praxisát is????? Vagy ez csak nekem lenne így logikus?

Gabi:Az én dokim pont ilyen. Egyszer mentem hozzá mert az akkori dokimat helyettesítette, és onnantól kezdve hozzá járok. 1 éve rendel itt Battán, de szerintem ez az egy éve alatt már hozzá járnak a legtöbben. másfél-2 hónapra van csak nála időpont annyian járnak hozzá. Tisztelettudó, nagyon érti a szakmáját, fiatal, jó fej.

Hűű Gabi!! Ez ám a poci!!!! :shock: :shock: :D:D:D 8) 8) 8)

Kép
szisz89

Ancsurti:Azért jó h ennyivel megúsztad a vadont! :lol: :lol:
Tegnap rám is rám jött h ki kéne törni a lakásból,bementünk a városba fagyizni,meg kiváltottam a Felicitas csomagot.
Nem túl nagy kirándulás,de jól elfáradtam és iszonyú meleg volt.
Sajna én most a zöldbe nem mehetek,pár napja elkezdődött az allergiám..
Ma délután megyek dokihoz,kíváncsi vagyok már nagyon!!!! :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Jó reggelt! :)

boo!

"Apa tök vicces volt ma, kiszúrta a védőnőnél a falon az ábrákat, amik illusztrálják, hogy hogyan fekszik odabent a csemete, mire vágott egy ilyen fejet: és megkérdezte a védőnőt, hogy akkor ez most tényleg így néz ki odabent? és hogy akkor hol van a gyomrom???
Na mondom látod, vazze, ezért nem vagyok éhes!
Mire a védőcsajszi tök jó fej volt, és mondta, hogy gondolhatja, hogy mennyire kényelmes ez a babának meg a mamának"

Még az is jó, ha csak ilyenkor kezdik el kapisgálni a dolgot. :wink: Szerintem vegyél elő valami jó kis rajzos könyvet a témáról és ha valamit hiába magyarázol neki, akkor a megfelelő ábránál dugd az orra alá. :lol: :lol: :lol: :lol:
A védőnő jó fej volt. :D

Belekönyöklés.
Brutálisan hangzik, de bizony szokták néha alkalmazni. Nem az orvos volt az állat (legfeljebb hülye... :x ). Hogyha túl van már azon a ponton a gyerek, hogy még császárra lehetne vinni, de veszélyben van az élete és annyira nincs már ereje vagy fájás gyenge a kismama, akkor vagy ezt a módszert alkalmazzák vagy vákumot (esetleg fogót).

Majd biztos odaadjuk a téteket...! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Elfogultság miatt te különben sem köthetsz fogadást magatokra. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Apuka foglalkozzon a saját praxisával. :evil: :evil: Legközelebb hagyd ott nála azt a pénzt amit máskor is és kész. Ha pedig legközelebb találkozol a fiával, akkor tőle kérdezd meg és ő mondjon valamit. Amit te majd eldöntesz, hogy mi legyen. (Illetve nem muszáj hozzá járni... :roll: :roll: :roll: :roll: )

Tengervíz = sós víz. Otthon is csinálhatsz a kádban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem az a 10 hét, ami még hátra van az elég sok ebben az értelemben és minden rendben van veletek. 34-35-ik hétig bevállalhatjátok az Adriát szerintem, csak sűrű pihenéssel és odafigyeléssel. :wink:

niki72! :)

Apának nem kell mindent érteni, tudni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Miért ne akarhatnád lefényképezni a kis szobácskádat? Például, hogy megmutasd nekünk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: ) :lol: :lol: :lol:
:lol:

tabati! :)

Örülök, hogy jól esett az úszás! :D
Inkább menj el a vizsgálatokra, bajod nem lesz tőle, viszont szülésnél még jól jöhet az eredményük. :wink:

gabi1! :)

Nem csodálom, ha már nehezedre esik a járás vagy egyáltalán bármilyen mozgásforma. A te súlyvonalad is erősen átrendeződött. De kitartás, a 38. héten meglesz a baba! Érzem. :wink: 8)

sillia! :)

Asszem a 36. héten van az utolsó kötelező ultrahang.

bertina! :)

Egy orvosi diagnózist, akkor sem lehet ennyivel elintézni, hogy inkább ne is írjuk a papírra, akkora. (Sőt! Még jobb is lenne, ha le lenne írva - szerintem...)
Mindenesetre tény, hogy szép nagyok a méretei. Esetleg pocakfotó...? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Hihetetlen! Na most vagy ti vagytok begyorsulva, vagy én lassultam le... :roll: :lol: Már korán reggel itt dumcsiztok, én meg majd elalszom. :roll: Jelentem már kevesebb, mint 5 hetem van hátra és érzem magamon. Az alvás úgy működik, hogy két napig nem alszom, aztán úgy kifáradok, hogy két napig szuper, majd minden kezdődik előről. Ezek szerint még holnap reggel is mosott sz. leszek... :roll:

Bertina!

Ez érdekes...Nem az a megoldás, hogy valamikor korábban fogant a bébi? Rendes volt a mensid? Nem volt valami galiba abban az időben? Másként nem tudom elképzelni, hogy egy egész hónappal nagyobb legyen....

Sillia!

Azt hogy érted, hogy összecsomósodik a pocid? :lol:

Gabi!

Hihetetlen a hasad, nem esel még előre tőle? :lol: Nem kell hátizsákkal kiegyensúlyozni? :lol: Érdekes, (de lehet, hogy már írtam) én világéletemben derékfájós voltam, féltem is, hogy várandósságom alatt mi lesz, de éppenhogy elmúlt. Szerintem a hasam kiegyensúlyozza a dógokat, úgyhogy nem is lenne érdemes lefogynom, legalább a derekam nem fájna. :lol:

Dokihoz elmegyek, persze, csak éppen feleslegesnek érzem, meg kedvem nincs hozzá, de ez van. :roll:

Niki!

Én is drukkolok ám, hogy minden oké legyen még pár hétig, csak tegnap már nem nagyon tudtam reagálni senkinek. Viszont örülök, hogy a császáros seb ennyire pici, mert én megnéztem a Bond féle videót...nem félek jobban a császártól, csak épp nem tudom elképzelni, hogy abból hogy lesz annyira pici seb, no meg legalább megtudtam mi az az elektromos kés. Én valami sokkal gázabbra gondoltam ami nagy és hangos, erre ez elég emberségesnek tűnik. Úgyhogy embere válogatja, nekem nem volt brutál a film. Párom viszont már attól rosszul lett, hogy elmeséltem neki. Pedig viccesen próbáltam,mert amikor varrták a méhet, az olyan volt, mintha Angelina Jolie száját varrták volna össze. :lol: Aki látta az tudja miről van szó! :lol:

Boo!

Én a helyesben inkább másik dokit keresnék, mert szerintem is sántít a dolog. Persze csak akkor, ha a fiában nem tudsz megbízni, de valahogy nem az a feltétlen bizalom sugárzik az írásaidból. :roll:

Ha úgyis váltani kell, akkor már mindegy, hogy az a fia, vagy inkább valaki, akit tapasztaltabbnak gondolsz és jobban el tudsz fogadni, nem? Mondjuk kérdés, hogy ilyen terhessségi korban elvállal e még valaki.. :roll:

Czigka!

Anyósomból is így préselték ki a gyereket, ez akkoriban bevett fogás volt. Ő még a mai napig hálás ezért a dokijának, mert szerinte magától nem tudta volna kinyomni... :roll:

Szisz!

Jó, hogy mondod az uborkát, akkor én is veszek, bár nekem is minimális amit vizesedik a lábam, de biztos ami biztos! :wink:

007!

most komoly, hogy csak lubickol? :oops: :lol: Olyan furi dolgokat tud csinálni, néha a frászt hozza rám. Gondoltam én már azt is rosszabb pillanataimban, hogy szegénykém epilepsziás :oops: , ugyanis néha annyira gyorsan rugdos, hogy hihetetlen. persze hüleség :oops: , gondolom az is a magzatvíz miatt van, hogy így érzem, no meg még ilyen rohamról anyaméhben nem hallottam, és hosszabb is lenne, mint amiket én érzek. Nade az embere rossz pillanataiban mikre nem gondol.... :oops: És még mindig nem tudom, hogy mije hol van, ez meg néha nagyon tud dühíteni. :x a fejét belőttem, de minden mást nem tudok, mert én mindenhol érzem a rúgdosást. A jelek szerint legalább 4 lába és négy keze van, vagy a doki annyira titkolódzott, hogy biztos ha nem akarjuk tudni a nemét, akkor azt sem, hogy ketten vannak odabent. :lol: Kezd gyanús lenni a dolog.... :lol:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Sikerült az ország legdrágább nőgyógyászát felkutatnod?! :shock: :shock: :evil: :evil: Még a Siklós is "csak" 10.000 úgy tudom, és ő nem passzol le szülés előtt :wink: !
Amúgy pont emiatt nem szokás gyereket "fordítgatni", mert ilyen veszélyekkel járhat :( ! Alapból mi is le tudnánk terelgetni szerintem, de ki tudja mekkora kárt csinálunk vele! Én nem is tudom Siklós hogyan csinálja, hogy mindig megy neki, és tényleg sokszor csinálta, gond nélkül, és szerintem nem is csinálná, ha nem tudná a tuti "trükköt" :wink: !

"most már értem miről beszéltél ideáig, hogy a fiad rugdossa a bordádat!"
Én is akaroooom megint! Mostanában kost játszik, és fejjel nyomja :? :lol: :lol: :lol: !

Gabi!

Pocak :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Én így néztem ki 12 évesen, mikor "gyakoroltam", és tesóm kosárlabdáját tettem a pólóm alá :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati, Bond
Ez egy kórházas UH volt, szerdán mindenképp megbeszélem a dokimmal.
Teljesen normális 26 napos ciklusom volt terhesség előtt....de én is gondolkodtam már, hogy lehet elszámoltak vmit.
Mondjuk foghatom épp a genetikára is... a férjem 5200g-mal született és 47 cm volt :D :shock: Most is 2 m és 150 kg, évekig versenyszerűen bunyózott is. Nálunk is mindenki 4kg fölött születési súllyal dicsekledhet.
Nem annyira zavarnak tehát a méretek, de bevallom kezdek izgulni, hogy hogyan tudom majd megszülni. 8) :D

bertina

boo! :)

Mivel a SOTE állami egészségügyi intézmény azok a vizsgálatok, amiket ott csinálnak TB finanszírozottak. (A kérdés az, hogy ez elég-e neked. Mert ugye ott is az AFP-t nézik például, de ha Down-szűrést szeretnél, akkor az már egy másik céggel kötött szolgáltatás közvetítése, tehát pénzbe kerül)
Ha semmilyen "extra igényed" nincs és megfelel az általános állami egészségügyi ellátás, akkor a TB fizet mindent. Ha esetleg van lehetőség valami kis extrára az már fizetős.

(Nekem nem lett szép a császár helye. :( Maga a varrás okés lett, csak kiforrta magát a seb. Nem illusztrálom. :( :( :( :( )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: