Sziasztok!
Hihetetlen! Na most vagy ti vagytok begyorsulva, vagy én lassultam le...

Már korán reggel itt dumcsiztok, én meg majd elalszom.

Jelentem már kevesebb, mint 5 hetem van hátra és érzem magamon. Az alvás úgy működik, hogy két napig nem alszom, aztán úgy kifáradok, hogy két napig szuper, majd minden kezdődik előről. Ezek szerint még holnap reggel is mosott sz. leszek...
Bertina!
Ez érdekes...Nem az a megoldás, hogy valamikor korábban fogant a bébi? Rendes volt a mensid? Nem volt valami galiba abban az időben? Másként nem tudom elképzelni, hogy egy egész hónappal nagyobb legyen....
Sillia!
Azt hogy érted, hogy összecsomósodik a pocid?
Gabi!
Hihetetlen a hasad, nem esel még előre tőle?

Nem kell hátizsákkal kiegyensúlyozni?

Érdekes, (de lehet, hogy már írtam) én világéletemben derékfájós voltam, féltem is, hogy várandósságom alatt mi lesz, de éppenhogy elmúlt. Szerintem a hasam kiegyensúlyozza a dógokat, úgyhogy nem is lenne érdemes lefogynom, legalább a derekam nem fájna.
Dokihoz elmegyek, persze, csak éppen feleslegesnek érzem, meg kedvem nincs hozzá, de ez van.
Niki!
Én is drukkolok ám, hogy minden oké legyen még pár hétig, csak tegnap már nem nagyon tudtam reagálni senkinek. Viszont örülök, hogy a császáros seb ennyire pici, mert én megnéztem a Bond féle videót...nem félek jobban a császártól, csak épp nem tudom elképzelni, hogy abból hogy lesz annyira pici seb, no meg legalább megtudtam mi az az elektromos kés. Én valami sokkal gázabbra gondoltam ami nagy és hangos, erre ez elég emberségesnek tűnik. Úgyhogy embere válogatja, nekem nem volt brutál a film. Párom viszont már attól rosszul lett, hogy elmeséltem neki. Pedig viccesen próbáltam,mert amikor varrták a méhet, az olyan volt, mintha Angelina Jolie száját varrták volna össze.

Aki látta az tudja miről van szó!
Boo!
Én a helyesben inkább másik dokit keresnék, mert szerintem is sántít a dolog. Persze csak akkor, ha a fiában nem tudsz megbízni, de valahogy nem az a feltétlen bizalom sugárzik az írásaidból.
Ha úgyis váltani kell, akkor már mindegy, hogy az a fia, vagy inkább valaki, akit tapasztaltabbnak gondolsz és jobban el tudsz fogadni, nem? Mondjuk kérdés, hogy ilyen terhessségi korban elvállal e még valaki..
Czigka!
Anyósomból is így préselték ki a gyereket, ez akkoriban bevett fogás volt. Ő még a mai napig hálás ezért a dokijának, mert szerinte magától nem tudta volna kinyomni...
Szisz!
Jó, hogy mondod az uborkát, akkor én is veszek, bár nekem is minimális amit vizesedik a lábam, de biztos ami biztos!
007!
most komoly, hogy csak lubickol?

Olyan furi dolgokat tud csinálni, néha a frászt hozza rám. Gondoltam én már azt is rosszabb pillanataimban, hogy szegénykém epilepsziás

, ugyanis néha annyira gyorsan rugdos, hogy hihetetlen. persze hüleség

, gondolom az is a magzatvíz miatt van, hogy így érzem, no meg még ilyen rohamról anyaméhben nem hallottam, és hosszabb is lenne, mint amiket én érzek. Nade az embere rossz pillanataiban mikre nem gondol....

És még mindig nem tudom, hogy mije hol van, ez meg néha nagyon tud dühíteni.

a fejét belőttem, de minden mást nem tudok, mert én mindenhol érzem a rúgdosást. A jelek szerint legalább 4 lába és négy keze van, vagy a doki annyira titkolódzott, hogy biztos ha nem akarjuk tudni a nemét, akkor azt sem, hogy ketten vannak odabent.

Kezd gyanús lenni a dolog....