Sziasztok!
Megerkeztunk

!De nagyon faradtnak erzem magamat..egyebkent jol telt,kellemes idonk volt,eltekintve a sok-sok harapos legytol,amik most rajzanak odafent a tavak kornyeken

Kimozdulni nem igazan lehetett a hazbol emiatt,hiaba kenegettuk magunkat,meg kaptam is a helyi boltban kifejezetten termeszetes kencet ajandekba,fustoloztunk....de semmi haszna nem volt.Szerencsere jo nagy a haz ahol voltunk,van szunyoghalos terasza is,ott sutogettunk...bar a bogracsos kaja is ott keszult a barbequen

de isteni lett!
En megprobalkoztam napozni egy rovid ideig,volt egy ikeas baldachinos szunyoghalo,de meg azon is attortek a fenevadak....
Fajt a szivem a jakkuzi miatt,a fiuk ottpancsoltak mikor elult estere a legyinvazio...de majd jovore en is megtehetem!
Szombat estere beiktattunk egy szalonna sutest,mar annyira vagytam ilyesmire...bar itt beszerezni hozzavalo szalonnat...

Mindenesetre jol sikerult!
Sajnos nem tudtak a fiuk halat fogni,egy suger akadt horogra csupan....ember legyena talpan aki birja a legyek harapasat!!!!
Hosszura sikeredett a hazafele ut,alapjaraton 3 oras helyett kis kiterovel 5 ora alatt ertunk haza...mar nagyon jol esett,mert a bokaim felelmetes mereture dagadtak
DE!!!Kaptam egy nagyon fasza hintaszeket,ebben aztan van anyag rendesen!Este meg is hintaztattam gyereket benne

Meg hoztam pafranyt is,remelem jol birja majd a "teraszi"klimat,tavaly is egeszen szepen zoldult....
Hanga nem semmi mutatvanyokat adott elo...azt hittem kidugja magat a hasamon,hogy o is latni akarja ezt a szep videket!Szinte alig volt olyan perc,hogy ne mozgolodott volna.Tegnap este ez mar azert atment kellemetlenbe egy kicsit...talan mert elfaradtam/tunk kisse...
Nem sok foto keszult,mert ugye mozdulni sem lehetett kifele,de majd dobok fel...
Bar embertelen mereteket kezdek olteni,szoval a publikusok is kezdenek fogyatkozni....
Visszaolvasni meg nem tudtam,de latom mar vartatok!

Ez nagyon kedves toletek csajok!
Latom a
homeos dolgok kerdesesek...Vajudasban ugyan nincsen tapasztalatom,de olvasok rola sokat,miket ajanlatos alkalmazni...
Ha nincsen semmi gond a trehessegeddel,a 36.hettol kezdve igazabol szedhetoek,mindjart bemasolok meg par dolgot.
Semmi mellekhatas,nem kell felni,nagyon sokaknak bevalik,egeszen a babak apolasatol kezdve mindenfele megelozesre,segitsegre,gyogyitasra....
En almatlansagra,folyasra,fejfajasra,takonyra mar sikerrel alkalmaztam,tesom allergiara,ekcemara....
Nem tudom mi a kerdes pontosan,de ezek johetnek szamitasba szules kornyeken!Gyogyszertarban beszerezhetoek,de ugyelni kell a CH-jukra,mert az a nem mindegy!Ja es a malnalevel tea siman ihato mindezek mellett!Es az etkezes es a bevetel kozott legalabb teljen el 20 perc,ne fogdosd oket,femekkel ne erintkezzenek,es ne tarold mikro kozelebenNagyjabol ennyi!
Felkészülés a szülésre I. - Homeopátia
HOMEÓS BOGYÓK
A 34-36. héttől:
* CIMICIFUGA CH30 napi 1*5 golyó szülés megkönnyítésére, ha túl gyengék a szülési fájdalmak
* CAULOPHYLLUM CH30 napi 1*5 golyó (Homeopátiás oxytocin) a méhnyak puhítására, fájások rendszereződésére
Esetleg még a 34.-36. héttől:
* ARNICA 9CH napi 1x5 golyó vérzésmegelőző, visszérjavító, és a majdani sebgyógyulást elősegítő
* PULSATILLA 15 CH ez a depresszió megelőzésére, rossz hangulat ellen
Vajúdás kezdetén:
* ARNICA 9CH 1x5 golyó vérzésmegelőző, visszérjavító, és a majdani sebgyógyulást elősegítő
Vajúdás közben:
* CIMICIFUGA CH30 óránként 5 golyó (szülés megkönnyítésére, ha túl gyengék a szülési fájdalmak)
* CAULOPHYLLUM CH30 óránként 5 golyó: elősegíti a tágulást (méhnyak felpuhulása, fájások hatékonysága)
Esetleg még vajúdás közben:
* GELSEMIUM, ha nem akar tágulni a méhszáj
* PULSATILLA 15 CH rossz hangulat ellen, ha hosszú lenne a vajúdás
Kitolási szakasz elején:
* ARNICA 9CH 1x5 golyó vérzésmegelőző, visszérjavító, és a majdani sebgyógyulást elősegítő
Szülés után:
* ARNICA CH15 napi 1*5 golyó: a szülés után vérzéscsillapító, sebgyógyító, fájdalomcsillapító hatású.
* URTICA URENS CH5 napi 1*5 tejelválasztás serkentő
Esetleg még szülés után:
* STAPHYSAGRIA 30 CH napi 2x5 golyó, gátmetszés vagy császármetszés sebgyógyulását serkenti, javítja, és fájdalomcsillapító hatású.
* APIS 30 CH napi 3-4x5 golyó, gátmetszés után javasolt, ha a gát és környéke duzzadt, szúrón fájdalmas és a jegelés jólesik.