Vállalkoztam végre a lehetetlenre, és visszaolvastam a hét elején kimaradt oldalakat. Úgy égek mindig, hogy kétnaponta becsámborgok, és sosincs időm visszaolvasni
Enikő, gratula Milán fogacskáihoz!
MÁgi,indiai étterem, irigy-irigy... Örülök a visszatérő tejcsinek! Bencének gyönyörű hajszíne van
Eszter, bár már váltottunk ma pár szót, azért had üdvözöljelek így utólag is a csapatban!

Tényleg, valójában csak a picilányt hívják Eszternek, vagy mindkettőtöket?
Nyaralás: tervezünk menni, de mostanában annyira rám tört a paramamiság, legszívesebben lemondanám az egészet

Ági 2 hónapja egyáltalán nem viseli el az autót, nekem pedig nagyon fáj órákon át hogy annyira sír. Ha tehetném, legalább őszig nem tenném kocsiba, de ezt ugye nem lehet, és nem is lenne helyes. Így most örlődöm minden családlátogatásnál is, úgy érzem kínzom a gyerekem
Milánoknak, Zsófiknak, Ritáknak, Julcsiknak utólag is boldog névnapot!
Shali, grat a házassági évfordulóhoz!
Katuska, Petra nagyon ügyes és csodás-szép szeme van

Máténak hajrá-hajrá a szobatisztasághoz! Nem is tudtam hogy agráros vagy... Csak ámultam a sok infón, amit írtál a vegyszerezésről...
Joel baba is nagyon ügyi
Magdolnasz, már wiw-en is néztem az új vigyorgós képet Nóráról, tündéri
Bálintbaba mosolya is lenyűgöző
Enikő, a csónak tök jó ötlet... Csúcs az a sapi Leventén, igazi kis zsivány azzal a mosollyal
Szuper fagyizó: Bécsi úton, a Margit kórházzal szemben "Don Bosco" isteni, és óriási gombócot adnak...
Batkata, örülök hogy láttalak, viszont nagyon sajnálom a rossz híreket

Kitartást! Hogy Bori mennyit nőtt...
Moffli, örülök hogy jobban vagy. SZJA

Férjedről továbbra is megvan a véleményem, de továbbra sem tűr a vélemény nyomdafestéket.

Van egy megérzésem vele kapcsolatban, de nem akarom az ördögöt a falra festeni. Az szuper, hogy 6 éves koráig mindenképp veled lesz Noi, így könnyebben és bátrabban tudsz a későbbiekben döntéseket hozni. Noi csodálatos, és az a kézenfogós kép nagyon megható... Újabb esély: egy utolsót mindenki megérdemel. A kérdés csak az, hogy ő már megkapta-e?
Erika, Zsófi bűbájos

Isteni színe van a babaszobának!
Büntethetőségi korhatár: Anyám most írt szakdolgozatot a témában. Felsőbb nyomásra az lett a dolgozat tanulsága, hogy nem szabad leszállítani a korhatárt, hanem a megfelelő nevelés, az odafigyelés stb. stb. a megoldás. Persze, hosszútávon egyetértek. De hova nevelgessük a már most garázdálkodó 10 évest? Főként azzal a szülői háttérrel amit ugye a gyerek mögé sejthetünk...
Krisz, király ez a retro kép
Vizsgák: imádok szóbelizni, a semmiből is ki szoktam hozni a dícséretes ötöst. Általában. Úgy minden huszadik alkalommal viszont átlát rajtam a tanár és úgy kipenderít...
Biga.Csiga, kutyád
Bio cuccok: mindig azt figyeltem meg, hogy számos gyereket az anyjuk kicsap az utcára egész napra amint járni tud, a gyerek temérdek koszt-mocskot összeszed, úgy eszik is, és mégis makk egészséges. Mások meg burokban tartják a babát, mégis minden baja van... Valahogy mintha a túlzott óvatosság ártana az immunrendszernek... Szóval bár sosem fogom úgy kicsapni Ágnest az utcára ahogy az a társadalmi réteg, túlzásba sem akarom vinni az óvatoskodást. Mindentől úgy sem tudom megóvni, és nem is szabad.
Petne, Julcsi micsoda kis huncut
Lucus, baleset
Holnap nem leszek, megyünk anyumékhoz engem ünnepelni
Írjatok jó sokat, hogy legyen megint mit pótolnom