Sziasztok!
Én is eltűntem egy kicsit

de a jó idő miatt folyton kint voltunk délelőtt megcsináltam a házimunkát főzéstaztán ebéd után szunyáltunk aztán 7-8 óráig kint voltunk.
Most viszont olyan pocsék idő van kint.......van időm kicsit visszaolvasgatni!
Megjött a kombinált eredményem negatív lett! Uh-ra majd júni 26-án kell mennem legközelebb....nagyon messze van még

addig viszont még megyek dokihoz és remélem kitudok egy potya uh-t sírni!!
Mocorgás: Szégyen, hogy második terhességnél nem vagyok biztos benne, de az elsőnél én egyértelmű rúgást éreztem először, most viszont inkább buborék, szárnycsapkodás szerű. És nem tudom eldönteni a kicsike csinálja e??
Már olyan kiváncsi vagyok én is a nemére....remélem legközelebbi uh-n megmutatja majd magát!
Neveink jobbára a fiúnevek a biztosak: Csongor, vagy Bátor, ezt még el kell dönteni. Lány én nagyon szeretném az Adélt, viszont erről még meg kell győznöm a páromat is
Hízás: Itthoni mérleg szerint még nem híztam

Annával ilyenkor már 3kg-nál tartottam igaz akkor nekem is sokat kellett feküdnöm,lehet azért ragadt jobban!
Beanic!
Ne aggódj az Afp miatt nagyon sokszor fars eredményt mutat!! Az uh-n minden oké lesz!!
Dy!
Tarts be szépen a pihenést!!! Ez a legfontosabb:
Ezt én se értem mi az hogy lejjebb fekszik??? Az csak nagyobb terhességnél van nem hogy hamarabb beékelődik?????
Krisztina!
Az alhasi fájdalom biztos a növekedéstől van!! És a magnézium jó rá. Nekem Annával folyton keményedett a hasam és arra is csak mg-t kaptam igaz annyit ért mint halottnak....
Valaki írta a pezsgőtablettát....megírnád pontosan melyik az? Mert magne B-t nem akarok szedni mert az tényleg semmit se ér!!
Fogorvoshoz én is készülök, de még várok 1-2 hetet nehogy elkapjon ott róka koma ha túl sokat nyúlkál a számba
Fogkövet muszáj lesz szedetni!! Brrrr
folyóügyek...általában éjszaka ill este mikor lefekszem mielőtt elaludnék kb 5x kikell mennem

ma du pedig szó szerint 5 percenként jártam ki.
Na azt hiszem most már befejezem...............hagyok helyet másnak is