A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok! :lol:

Mindenkinek köszi a teás tippeket, alighanem veszek majd teát, de majd csak akkor fogom inni, ha szükség lesz rá. De lehet, hogy előbb a homeós bogyót fogom kipróbálni, a már említett hasfájásos mellékhatás miatt :D

007: hát eddig a cucc a sarokban van, több szatyorban /megvásárlás után úgy maradt :oops: /. Ami eszembe jut így hirtelen: melltartó betét, szopis melltartó, fertőtlenítő kendő, papír wc ülőke, gombos hálóing, pizsi ugyanígy, újszülött méretű pelus, tena betét, hálós bugyogó /ezt még fel is kellene próbálnom/, popsitörlő, textilpelus, tetra kifogó, pár ruci a babának, Bepanthen, mini Pilóta keksz, müzliszelet :lol: - ilyesmik. Meg még lesz mellé pár dolog, amit nem most kellett megvennem. Ezekből mit dobjak ki? :lol:
A kis hackeren nem csodálkozom, hiszen mindig azt látja, hogy apának és anyának a klaviatúrán jár a keze ezerrel, és mindig történik valami érdekes. Persze, hogy ő is ért hozzá! :lol: :lol:
/a császáros filmet én is megnéztem volna :lol: /
Tiedapa: lehet, hogy ez is úgy működik, hogy első gyereknél minden másodpercben csak rá gondol, másodiknál meg úgy van vele, hogy ha az elsőnél minden jó volt, a másodiknál mi baj lehet? :lol: Mint az a lista, amit nemrég valaki bemásolt.... :lol:
Láttunk már rólad g-stringes pocakos képet, meg most ez a térdfotó.... Lassan összeáll a kép, és oda az inkogninód :lol: :lol:

niki: sajnálom a vérzésedet, de legalább ilyen szempontból tényleg jó helyen vagy :D
Mentél a kukoricásba? :lol: :lol: :lol:

sillia: a süti még mindig nem ért ide... :cry: Úgyhogy kénytelen voltam kienni a hűtőből a következőket: óriás pöttyös, csokis tejberízs, meg egy kis jégkrém, s utána némi milka luflée... mindezt a nyálcsorgatásra ingerlő sütid miatt :lol:
A bruttó 220 van, ahol átlagos, van, ahol meg álom... épp ma olvastam az átlagkereseteket /ezek nettók/: Bp II. ker: 158.650, míg a legszegényebb település Siklósbodony: 29.818. Van "némi" különbség...

tabati: nagyon rendes a párod, nem hagyott esélyt a kísértésre... :lol: Olyan, mint az enyém: még tavaly, mikor még nem tudtam, hogy összejött- e a baba, voltam Kittseeben, ott van egy csokigyár, aminek van mintaboltja, ahol fillérekért lehet venni csokit meg bonbonokat. Na, ott vettem /többek között/ egy brutál nagy hengerrel a rumkókuszgolyóból. 1,2 kg- ot 6 euróért. Ez átszámolva 1500 pénz, mert még 250- es eurómból vettem :lol: Aztán rá két napra pozitív lett a tesztem! :lol: Viszont onnantól ugye én már hozzá sem nyúltam ehhez a nassihoz, a párom viszont feláldozta magát, betermelte egyedül! Jó gyorsan, nehogy kísértésbe essek! :lol: :lol: Ilyen rendesek ezek a pasik :lol:

szonibaba: képzeld, én öcsém 1977.07.07- én született. Mikor mondtam anyunak, hogy 13- ra van kiírva a baba, azt mondta, hogy szerinte meglesz hetedikén :lol: Végülis esély megvan rá, pláne így, hogy telihold lesz... :lol: Akkor lehet, hogy a topic túlnyomó része akkor fog szülni :lol: :lol:
Gratula a jó vizsgához! :lol:

nyuszi: jajjj, lecsó! :lol: :lol: Alighanem nemsokára csinálnom kell... :lol: :lol:

hendegabi: enyém szomszéd néni még "csak" 80 éves, de már 3 éve azt hallom tőle: "nem ismerek magamra". Ha annyi ezresem lenne, ahányszor ezt hallottam, már felvásároltam volna itt a fél utcát, pedig ezen a környéken elég drágák a házak :lol: :lol: :lol: / mi csak bérlők vagyunk, sajna :cry: /. De a legszebb: úgy két hónapja mondtam nekik, hogy babánk lesz. Aranyosak voltak, még örömükben tapsoltak is. Erre úgy három hete mondja nekem: jajj, gratulálok, hallottam hogy lesz babátok :shock: :shock: :shock: Ó, mondom, én mondtam! Erre a férje / aki 83/ bólogat, hogy igen,de a mama nagyon feledékeny :D Szerintem te szomszédnénid is az, ezért mondja el mindig ugyanazt a sztorit :lol: :lol:

lorca: az állatkák abc- rendben vannak? :shock: :shock: Na, ez nekem teljesen új..... :lol: De végülis nálunk nincs ám Auchan :lol: Csak a budaörsibe meg a szfváriba szoktam járni :lol: Aktívan dolgozós koromban hetente :lol: :oops: De mégsem tűnt fel :oops:
Most akkor hogy is van a fogyás? Szülés után pár hétig szabad? De akkor is szopizik már a baba, nem?

boo: nekem a felső tetszik, és nem árt, ha tudod, hogy nem dagadt vagy, hanem babát vársz! :lol: Csak szólok..... :lol: :lol:
Szerintem az ekrü cipő a nyerő, pláne, ha fekete tatyó lesz nálad, akkor az bőven elég feketének..... szerintem, bár én nem értek hozzá :lol:

heni: vizsga remélem, sikerült :lol: Hustler? :lol: Biztos van a családban/ ismerősök közt olyan pasi, aki nem bánta volna :lol: :lol:

Rólunk kicsi: csütörtökön bementem az ocsmányirodába, egy négy éve eladott autómról levetetni a banki opciót / ezt már rég megtettem, de most kiderült, hgoy valamiért nincs a rendszerben/. 11- kor kezdődik az üf. fogadás, pont nyitásra értem oda, én voltam az autós ügyintézésre várók közül a kilencedik. Leültem, vártam. 40 perc múlva három /!/ ember dolgát sikerült elintézni, két ablaknál! Odaballagtam az infós csajokhoz, s mondtam, hogy enm várnék tovább, adjanak időpontot. Miért? Mert nem akarok még több, mint egy órát üldögélni, már kezdett bedagadni a lábam, marha szar érzés volt :cry: Mondák, hogy jogos :roll: Ez mondjuk nem is volt kérdés.... De ha én így végeztem volna a munkám, biztos, hogy elég hamar kib@sztak volna, de úgy tűnik, közalkalmazottéknál másképp működik :evil:
Ezek után beugrottam egy barátnőmhöz az üzletbe, ahol dolgozik. Nagyon szeretem őt, de úgy felhúzott! Elkezdte mondani: hát, egy hónapot se ad, de meglesz a baba, olyan nagy a hasam! Ja meg hogy biztos császáros lesz, mert nagy a baba! ÁÁÁÁÁÁÁ! Mondtam neki, hogy akkor most hagyjuk ezt a témát, mert rohadtul felidegesített! Nem értette, hogy miért..... :roll: Pedig neki is van gyereke, szült már, igaz, 15 éve volt, talán már elfelejtette, hogy milyen érzés kismamának lenni. Nem is maradtam sokáig- egyrészt mert lassan lejárt a parkolójegyem, másrészt meg fagyit kellett ennem gyorsan! :lol:
Viszont tegnapra meg mondták a bazi nagy vihart, na abból nálunk nem lett semmi. Délelőtt úgy 10- ig kicsit borongós volt, aztán meg hétágra sütött a nap, tökre fülledt meleg volt. Este hét körül nekiállt szemerkélni az eső. Ez konkrétan annyit jelentett, hogy a motorháztetőn 7 db. esőcseppet számoltam meg. De azért a front hatását éreztem: gyakorlatilag átaludtam az egész napot, csak enni meg pisilni keltem fel :lol: Amúgy mostanság szinte 3 óránként ennem kell :lol: Lehet, hogy készülök a babás időszakra? :lol: Majd amíg Kata szopizik, én is nyomok valami kaját, utána meg együtt alszunk :lol: :lol: Ez az igazi visszafejlődés! :lol: :lol: Na megyek is apával egyet szusszantani! :lol:

Kép
agi125r

007

sac/kb 1971-ben...
Vendég

Sziasztok!
Mivel nekem a Lili is császáros lett,így én már végignéztem az összes császáros filmet,amit találtam a jutubon.Akkor elég erős az idegzetem? :wink: Engem megnmyugtat,hogy mindenhol ugyanúgy végezték.Mondtam is a dokimnak,hogy ezt tettem,azt mondta,akkor ne nézzek többet,mert a végén kiveszem a kezéből a kést. :D
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:35-kor.
Vendég

agi125r! :)

Akkor mondom, hogy mit tegyél ki a pakkból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : mehet a textilpelus illetve a tetrakifogó.
Előbbit gondolom, hogy a bukás miatt gondoltad. Kisebb helyet foglal, ha inkább textil vagy papír előkét viszel magaddal. Ha saját magát bukja le, akkor az is jó, ha meg téged vagy a kórházi felszerelést, az meg úgysem számít. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A kifogót meg azért gondolom feleslegesnek, mert fürdetni gondolom nem te fogod, a csecsemősök meg nem fogják hiányolni.
Ruciból tényleg csak pár darab kell:minden napra számolj egy-egy bodyval, annyi elég. A pelusból nem valószínű, hogy kifigyel a cucc, de ha mégis, akkor van még mit ráadnod, amíg megszárad amit bent kimosol. (Illetve a kórházakban azért általában van egyen ruha, senki gyereke sincsen csupasz popsival. Csak nem szeretik reklámozni, mert azoknak a tisztítattása is plusz költség a kórháznak). Sapi viszont mindenképpen legyen bent!
A többi cucc rendben van, szerintem. Még ott tudsz spórolni a hellyel és a súllyal, hogy nem viszel be egy komplett pelusos, Tena-s illetve melltartóbetétes csomagot, csak pár darabot belőlük. Nem valószínű, hogy 3-4 nap alatt elfogyasztasz belőlük huszon-harmincat... De ha mégis gyorsan fogy, akkor Apa úgyis tudja neked vinni az utánpótlást.
Kencékből sem kell mindenből normál kiszerelés: elég ha kisadagos tusfürdőt, krémeket viszel. :wink: Türcsiből viszont kettővel számolj magadra!

Amikor Manót vártam, akkor sem gondolt minden percben rá, de tény, hogy több figyelmet kaptunk akkor, mint most. Nem is ez volt a melója...

Inkognitó: kétségtelen, hogy most könnyen lebuknék. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :?

Azért igazán rendes TiedApa, hogy így vigyáz a vonalaidra és a helyes étkezésedre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha mindenki 07.07-én fog szülni, akkor marha nagy pangás lesz itt pár napig. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én úgy tudom, hogy a szopi ideje alatt tilos a fogyókúra. De nem is tudom, hogy kinek van rá ilyenkor energiája. Az első hetek azért húzósak tudnak lenni pláne, ha kevés pihenésben van része az embernek. Ráadásul maga a szoptatás a(z egyik) legjobb módja a fogyásnak. :wink:

Ocsmányiroda: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ügyintézés: :? :? :? :? :? :?

sillia! :)

Oké, te nyertél! :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Nehogy lenénizd silliát, mert különben nem áll velünk többet szóba! :roll: :roll: :roll: :roll:

Igen, a huzat cserélhető. Csakhogy a választék -legalábbis a mi kecónk tekintetében- kimerült a nemtetszik és a nemjóban. :?

jimbone! :)

Jó, hogy minden rendben és haza mehettél! :D :D :D :D De ha a másik verzió az volt, hogy befektetnek akkor nem biztos, hogy annyira nyomatni kéne azt az államvizsgát... :roll: :roll: :roll: :roll: Vigyázz magatokra! :wink: :!:

Kép
Kép
200907?

czigka

valami előnyöm is lehet a koromból nem? :D :D

Reggelente egyre riadtabban pillantok a tükörbe: Kövér a fejem :shock: :shock:
Vendég

Gépelés közben Nyuszi rádőlt a karomra és elaudt. Kis szaros... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egy kis játék mára (hétvégére). Ki tudja, hogy ez mit takar: próbafülke hostess. :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bond: Ígérem, hogy küldeni fogom a képeket, de ha most látnátok mi van nálunk, mintha egy kisebb fajta bomba robbant volna :shock: :shock: , totál káosz, minden szanaszét, szörnyű :( .
Hogy van a lábad?? Jó a kanapé :lol: :lol: !! Nekem nagyon tetszik ez a szín :D !!!

Boo, Czigka, Sillia: Olyan tündéri a gyerekkori fotótok :lol: :lol: !!!!!!!!!! Sillia: a fejem nekem is kövér én nem tudom, de oda hízok, szerintem :roll: !! Férjem , azt szokta mondani, olyan vagyok mint egy jól lakott óvodás :shock: :lol: , vagy mint egy kölök gólya :shock: :lol: !!

Heni: megy a drukk a vizsgára :D !!!

Niki: kitartás , jó kezekben vagytok, szorítok értetek nagyon!!!

Kép
marietta1982

marietta1982! :)

Lehet, hogy most kaotikusnak érzed a dolgokat (és valószínűleg olyan is :lol: :lol: :? :? :? ) és esetleg tartasz tőle, hogy hogyan lesztek kész, mire jön a kicsi, de nyugodj meg: minden rendben lesz. Érzem! :wink:

A lábam köszönöm jól van. Továbbra sem fáj, de legaláb díszlik: kezd átmenni mély lilába.

Köszi, erősen remélem, hogy tényleg bejön majd a kanapé. Semmi más kinyithatós cuccot nem találtam sehol sem, aminél ne kételkednék abban, hogy egy idő után nem fog reggelre leszakadni a derekunk, vállunk. Ennek adok 20 évet. 8) ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Holnap Nati szülinapozunk, a mai nap a takarítás jegyében telt. :D Két gyerek lepasszolva anyósnak, apa kezébe lista az elvégzendő dolgokról. Már vagy az 5. mosás pörög, még szerencse, hogy ilyen jó idő van, mert szinte annyi idő alatt megszárad, amíg lejár a következő adag mosás. Persze a listának a feléig se jutottunk, de abba kellett hagyni, hozni kell a gyerekeket. Majd Robi éjjel összerakja Nati ajándék bicaját. :lol:

Sikerült előásni a miniruha készletet is. Jól emlékeztem, nem tankoltam túl magunkat. 8) 56-os rugiból van 5 db, amiből 3 plüss, body sincs sokkal több. Remélem, hamar kinövi. :lol:

Jimbone,
Sajnálom, hogy feküdni kell, de így legalább nincs az a mosogatás, ami eltérítene az államvizsgára tanulástól. :wink:

Lilisgabi,
Ha császárra készülnék, akkor nem nézném meg, hogy is készül az ilyen, ahhoz már túl gyáva vagyok. :lol: Tényleg jó idegekkel rendelkezel. 8)

Ági,
A tetra kifogót (nem a te cuccod kell fürdetéshez) kiraknám és bepakolnék valamilyen üdítőt (n sokat kell inni), szőlőcukrot (jó lehet szülés közben, v csoki is jó). Wc papír, evőeszköz, pohár, tányér, szatyor a szennyes napi hazaküldéséhez.
Azt hiszem, költözök a II. kerületbe. 8) Nem rossz dolog átlagosnak lenni, hajlandó vagyok rá. :lol:
Az a 30e elkeserítő. :? Pedig Baranya még csak nem is egy szegény megye.
A fogyás szülés után azért nem rossz dolog. 8) Szerintem teljesen egyéni, hogy ki hol találja meg az egyensúlyt. Az elején szinte alig kell tej, ráadásul csurig vagyunk hormonokkal, ezért nehéz elapasztani. Éhezni semmiképp nem szabad, de pont amiatt, hogy a szoptatáshoz több energia kell, mint a terhességhez, egy kis ideig eltart, amíg átáll a szervezet a nagyobb fogyasztásra, ezt ki lehet használni. A tejigény szépen növekszik, a hormonok csökkennek, ha beindul a menstruáció, kész küzdelem is lehet szoptatás. Meg a friss babás rózsaszín felhők is rengeteg energiát adnak. :lol: Még egy hasfájós baba is nyugis az első 1-2 hétben, csak utána kapcsolnak rá. A fáradtság kb az első hónap végére várható, sztem addigra már nagyon kell vigyázni, mert a kimerültség galibák tömkelegét hozza.
Tornázni, persze a megfelelő gyakorlatokkal kezdve, a normál szülés másnapján el lehet kezdeni, császárnál se kell sokat várni, csak ott egy jó ideig óvni kell a hasizmokat. Ebben segít, hogy minden babának van egy beetető szakasza. 8) Amikor az ember azt hiszi, hogy az ő gyereke csak eszik-alszik-hasonlít, és úgy gondolja, hogy innentől ez még csak javulni fog. :lol:

Sillia,
Azt hiszem, nyertél, én max '74-esekkel tudnék versenyezni. :lol:

Lola,
Ruci kérdés passz, sztem is próbáld a kórházas topicot.

007,
Egy konyak még nem elég ahhoz, hogy örömködve megszüljek. 8) De ahhoz igen, egy jó darabig azon parázzak, hogy ki érzi meg rajtam az alkoholszagot.

Amikor Natit műtötték a Heim Pálban, én is fizettem azért, hogy ott lehessek vele, viszonylagos kényelemben. Arra sajnos nincs anyagi (állami) keret, hogy mindenki saját szobát kapjon. Tényleg rosszul érzem magam amiatt, hogy van, aki ezt nem engedheti meg magának, de ilyenkor előjön azért belőlem az önző anyatigris és nagyon örültem neki, hogy van ilyen lehetőség. Azért egy kicsit megnyugtat a tudat, hogy azzal, hogy én fizetek, egy picit talán azoknak is megkönnyítem a helyzetét, akik nem tudnak. A SOTEn is egy csomó beruházást az ilyen fizetős dolgokból fedeztek, ami azért mindenkinek a hasznára válik.

Niki,
Az a két hét az elég is lesz, próbálj minél kevesebbe aggódni. :wink:

Kép KépKép
lorca

Bond, kösz a bíztatást, hát tényleg kaotikus állapot uralkodik, de erről inkább nem küldők képet :? :? !!
Szerintem jó lesz az az ágy kinézetre kényelmesnek tűnik :lol: :lol: , a színe meg totál az én ízlés világom :D . Imádom a barna és bézs különböző árnyalatait :lol: :lol: !
Akkor jó, hogy legalább nem fáj, ne is fájjon, remélem a lilaság meg minél hamarabb elmúlik!

Kép
marietta1982

lorca! :)

Örülök a bicajnak, de azért lesz torta is? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Nati tud cajgázni vagy most fog megtanulni?

A szülés egyre többször eszembe jut, de addig még nem jutottam agyilag, hogy leessen a tantusz, hogy nálunk is át kéne nézni (de inkább pakolni) Manó ruháit és betárazni helyette Huginak. (De azért már érkezőfélben van, csak még nem koppant... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Eleinte nálunk is hasfájós volt Manó (a fiúk állítólag hajlamosabbak rá). Masszírozással, tornával próbáltunk rajta segíteni. Véncsoroszlyadoktornéni azt mondta, hogy majd elmúlik, ha már tud büfizni. S valóban! :shock: :shock: :D :D :D :D :D Pár hétig volt csak ilyen gondunk. :P

Ha egy konyak ilyen hatással van rád, akkor többet kell innod. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aki nem engedheti meg magának, annak a szempontjából mindegy, hogy más miért tud magának szobáért fizetni. De az is más -az én szememben-, amikor egy kisember kuporgatja össze rá a pénzt és az is, hogy pénzemvanidevele. (Illetve a zsebbe rakás is más és az is -mint ahogy a SOTE-n is van-, hogy egy alapítványnak fizetsz, ami a kórház fejlesztését finanszíroza. Csak ilyen alapítványi szobákról én nem tudok most... :roll: :roll: :roll: :roll: :?: )

marietta1982! :)

Ahogy magamat ismerem, mire elmúlna ez a plezúr, már folyamatban lesz az utódja. :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Lilisgabi:
igaz megírtam privibe is, de én battára járok előadásra csütörtökönként.
Egyébként kinél fogsz szülni?

Bond:Én sem szeretnék hamarabb szülni. Maradjon csak bent a kis pöcsös!! :D
A szobák nem lepukkantak, lehet, h én írtam el. Sőt pont h nagyon kellemes a hangulata. Abszolút nincs kórterem feelingje.
A térdével mit művelt tésasszony?
áh meg is van a későbbiekben olvastam...
Ettől a császáros videótól totál elment a kedvem a császártól!!!!!Nem mint ha eddig azzal szerettem volna szülni. :? :? :? :?

Lorca:
a 10e/éj tényleg húzós. S, hogy bevalljam nem a mi pénztárcánknak való. Nekem tökéletes lesz az 5 ágyas szoba is. Ott legalább lesznek mellettem tapasztalt mamik arra az esetre ha kérdésem lenne hirtelen.

niki72:
Ez nem túl jó hír. Megy a drukk, hogy minél tovább egyben legyetek!!! Pihizz sokat, és ne idegeskedj!!

Agi:
De jóóó, nem csak nekem nem tűnt fel, hogy az állatkák abc rendben vannak!! :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Lorca:
Boldog születésnapot Natinak!!!

Rólunk:
Barnival minden rendben, aktív mint mindíg. Viszont az elmúlt héten már másodjára görcsöl be a vádlim. Persze egyből ittam a Ca-mot. De ma hajnalban nagyon dúrva volt! Vagy 5 percig húzta a görcs a lábam, amíg apát ki nem tudtam rángatni az ágyból h hozzon nekem Ca-mot, mert nem tudok felkelni a görcs miatt. Ma ennek örömére kibicegtem a konyhába, és csináltam somlói galuskát vigaszképpen. Szerintem mostanra már összeért a cucc a hűtőben, szóval azt hiszem ugrok egy fejest bele. :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:
Enyém apa már kezd kiborulni, hogy nem lehetünk úgy együtt, és annyiszor mint eddig. De azért próbálok megtenni mindent az ügy érdekében.
Szúnyogok... Na hát engem megőrjítenek!!!!! ÚÚÚÚTÁÁÁÁÁLOM A SZÚNYOGOKAT!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Rajtam nem hogy kettő, vagy 15 csípés van!

Kép
szisz89

Boo,
Soha nem késő új szexuális tapasztalatokat szerezni. :lol:

Szisz,
Köszi a köszöntést Nat nevében. :D
Első babával szerintem is jobban jársz, ha van néhány szobatárs. :?

007,
A mostani bicaj 16'-es és van hozzá pótkerék. Anélkül még nem hinném, hogy menne. Ez kb 6 éves korig jó, akkor remélem már meg tud rajta tanulni. A jelenlegit majd Szabi örökli, ő nem hinném, hogy tudná hajtani. Majd a nyár végén, amikor már nem lesz bicajos idő. 8)
Még jó, hogy 2 évenként jönnek a gyerekek, egy gyerekbicaj amúgy is 2 évig jó. Micsoda takarékosság. :lol:
Ne vegyen senki 12'-es bicajt! :wink:
Nagyon gazdaságos vagyok alkohol terén. Az elmúlt 5 évben többnyire terhes és/vagy szoptatós voltam, kész antialkoholista lett belőlem. :lol: Szerintem egy adag rövidtől egész délután körberöhögném a fejemet.
A SOTE-n vannak alapítványi rendelők, abból a pénzből finanszírozták, amit pl én fizettem, amikor elkértem az összes kórházi papírom másolatát és ennek a ktg-ét az alapítványba fizettem. A Heim Pál, ahol szintén az alapítványt gazdagítottam az ott alvásommal, szintén kórházfejlesztésre (is, gondolom) fordítja a pénzt.
Aki meg nem tudja megengedni magának az extra szobát, abból profitál, hogy az alapellátású szobákban kisebb a zsúfoltság. A Péterfyben ezért lehetett, hogy a szobák nem voltak tele, de az alapítványiak igen.

Kép KépKép
lorca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:36-kor.
Vendég

Csudi finom lett a somlói. Egy jókora adagot bevágtam belőle.
8) 8) 8) 8) 8) 8)
Képet nem rakok fel, mert az már nagyon gonosz húzás lenne tőlem!!
Bár ahogy látom ma mindenki nasizott elég rendesen:D 8) :D 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

Sziasztok!

Boo! Ezt én is szoktam érzeni,de én úgy jellemezném,mintha "lüktetne" lent. Nem tudom mi lehet.
Amúgy Lili is valamit alkot ott bent,mert állandóan azt érzem,hogy a bal oldalamon van valami kemény testrésze. Lehet,hogy már forgolódik befele?! Éjjel eléggé szúrt az alhasam a bal oldalamon,de nem akartam idegesíten apát,de szerencsére délelőtre el is múlt.
Ma voltam az Árkádban apával és ettem fagyit azon a helyen,ahol találkozni akarunk. Imádom ott a fagyit,jólesett.
Niki! Azért bízzál benne,hogy igazuk van a szülésznőknek és tényleg még kibírja a babu 2 hétig. Ha mégsem,akkor legalább az vígasztaljon,hogy jó helyen vagy!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

szisz89! :)

Te azt írtad, hogy minden tetszik. Lilisgabi írta, hogy a szobák leppukkantak, ezért nem értem. :roll:

"Elment a kedvem a császártól": mert ez így megy... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Görcsre somlói galuska? Micsoda új recept! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Eddig még nem volt szerencsém hosszú távon is kényelmes kinyithatós kanapéhoz vagy ülőgarnitúrához, ezért is van most franciaágyunk. De ez olyan, hogy a fekvőfelület 2/3-a becsúszik a kanapé vázába és csak az utolsó 1/3-ánál van visszahajtva, tehát csak ott van törés benne. Az meg már bőven a lábunkhoz esik, nem lesz zavaró. (Legalábbis ebben bízom most :roll: :roll: :roll: )

Emlékszel? Mondtam korábban, hogy lesznek ilyen együttlétek (vagy inkább együtt kínlódva röhögések). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, hogy milyen nyilallást érezhetsz. :oops:

lorca! :)

A rendelőket tudom, hogy alapítványiak. És azt is, hogy a amit a 4D-re fizettem lóvét, az is oda kerül majd valahova. De szobák nincsenek.

czigka! :)

"Tényleg jobb nekem úgy készülni a szülésre, hogy nem tudatosítom magamban, hogy mennyire fog fájni, milyen rossz lesz"
Nem kell megnézni ezeket a videókat. De -szerintem- azt igenis tudasítani kell magunkban, hogy fájni fog, de NEM SZABAD FÉLNI tőle. Mert akkor tényleg "rossz" lesz.
A gyógytornásznő szerint, ha végig gondolod magadban, hogy mi fog történni, megpróbálod magadnak lejátszani és átélni, hogy mi várható (ami persze csak feltételes, amíg nincsenek saját tapasztalataid), akkor ezáltal elfogadod a dolgot. És amikor már élesben megy a dolog, akkor jobban el tudsz lazulni. Ilyenkor is az agyban dől el minden. Ha nem próbálsz ellenállni és engeded, hogy a fájdalom átjárjon, akkor kevésbé fog megviselni. Aki tud relaxálni vagy ismeri az agykontrollt az ezeket jól tudja ilyenkor hasznosítani.

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Felőlem nyugodtan rakhatsz fel képet. Elhiszem, hogy Isteni lett, de nekem nincs annál finomabb, mint ahogy az anyám csinálja - több literes kiszerelésben. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A befordulásra akartam még írni.
A minap mondták az előadáson, hogy akinek már befordult a baba a 36. hét tájára, az nagy valószínűséggel úgy is marad. Akinek viszont faros maradt annak sem kell idegeskednie. Nemegyszer előfordult, hogy az utolsó pillanatban meggondolta magát és gyorsan irányt váltott. (Fordítva ez nemigen szokott megtörténni. :wink: :D :D :D ) Ezért, akinél császárra készülnek a farosság miatt még közvetlen a műtét előtt mégegyszer lecsekkolják ultrahangon.

Kép
Kép
200907?

Hat sajnos verzek, verzek...kicsit lecsillapodik, aztan ujra...
Holnap jon a foorvos es ugy nez ki, hogy 34. hetre hozzak elore a csaszart.. Csak addig birjam ki.. :(
Vendég

niki72! :)

Kibírjátok, nyugi!!!!!!!!! :wink: 2 hét RENNNNGETEG idő, sokat számít a kicsinek. Menni fog, ne kenődj el. :wink:

Kép
Kép
200907?

Koszi, Bond, aranyos vagy....hat, eleg eros a verzes, es mar masodszor csapott le ma...a szerda ejjelirol nem is beszelve...eddig azert csak 2 hetente volt az erosebb verzes...valahogy nem tudom elkepzelni, hogy ilyen tempoban kitartunk 2 hetig... :?
Vendég

Sziasztok! :lol:

czikga: sajnos, az élet hozta a gúnynevet.... :lol:

007: ok, kifogóról meggyőztél :lol: meg a kis kiszerelésű dolgokról is :lol:
Próbafülke hostess: aki adja a számot, hogy mennyi cuccot vittél be / :?: / :lol:
Eddig azt hittem, hogy nem vagy naív, nade most.... egy kanapénak adni 20 évet??? Max, ha nem használják.... :lol:

lorca: ok, kifogót most már biztos kirakom :lol: A költözködéshez meg sok szerencsét! Biztos van a Rózsadombon, aki nem akar majd fizetni ingatlanadót :lol: :lol: :lol:
Natinak holnap nagyon boldog szülinapot! :lol:

szisz: a somlóit is szeretem! :lol: :lol: De nincs itthon, csak némi isler.... sebaj, majd azt harapom be! :lol: :lol:

Nálunk is a VIP szobák díja, a kórházban elvégzett 4D, a sima uh- n készült fotó díja mind alapítvány számlájára fizetődik be, ebből fejlesztik a szülészeti- nőgyógyászati részt. Szerintem ez tök jó, mi többek közt ezért is a kórházban csináltattuk meg a 4D- t, mert ott legalább az alapítvány számlájára megy a lóvé, nem valami vállalkozó zsebébe :lol:

Akik már beszerezték a babakocsit: a tieteknek a fekvőfelület 33- 35 cm- nél szélesebb? Mert találtam a neten egy nagyon szimpi babakocsit, gyanúsan olcsóért, s anyukám mondta, hogy túl keskeny. A mózes 33 cm, a sima rész 35 cm széles. Szerinte ez kicsi. Én meg nem értek hozzá :oops: Egyébként is anyuéknak mikor bejelentettük az unoka érkezését, lestoppolták maguknak a babakocsi és a hordozó beszerzését :lol: :lol: Úgyhogy rájuk bízom, de erre véletlenül ráakadtam, és nagyon megtetszett. De ha nem praktikus, akkor hiába szép.... :cry:
Ez lenne az: http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... nert_a_008

Kép
agi125r

niki: én hiszek benne, hogy még kitartotok két hétig! :D :D Ügyesek voltatok eddig is nagyon, úgyhogy biztos menni fog! :D

Kép
agi125r

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:36-kor.
Vendég

Nem, nem nyert a próbafülke hostess. De lehet tovább próbálkozni! :lol: :lol:

Csak azért adok 20 évet a kanapénak, mert IKEA-s (és persze elég stramnak tűnik)

A mi babakocsink mérete nyitva H-SZ-M (cm): 98-56-106. Szerintem nem lehet nagy különbség a belső fekvőfelültének a méretében sem. Nem tudom pontosan, hogy hány a mennyi, de szerintem nem keskeny. (Ha nem felejtem el holnap, akkor lemérem :oops: ) Amit mutattál az -nekem- nehéz a 12 kg-jával. De nekünk nincsen kocsink, így azt kell mérlegelnetek, hogy mennyit kell emelgetetek. A kereke nekem határeset. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Kisfiam alszik, Apa tanul, most van időm kicsit netezni, viszont már elfelejtettem, h délután miről is olvastam :oops: , így csak néhány dolog ami eszembe van:

Először is nagyon köszönöm csajok a drukkot, nagyon jól jött, de közben én is megpróbáltam mindent bevetni: elvittem elsőszülöttet is, hátha megesik a tanár szíve rajtam :roll: ….a csoportársaim csak röhögtek, aztán persze végül úgy döntöttem, h nem áldozom fel szegénykémet, inkább Apával menjenek csak a büfébe amíg én szóbelizek.
A tanár egyébként nagyon rendes volt, 5-öst kaptam. :D

Vizsga után kicsit csavarogtunk (volna) de Barnabás annyira kiborult a sulitól, h rögön elaludt, mihelyst visszakerült az autósülésbe, így a hatalmas csavargás az abból állt, h elmentünk a Dunakeszi BuyWay-be: a fiúk autókáztak én meg nézelődtem, vásárolgattam: játékbolt, Kenguru, DM. A Kenguru-ba csak a kismama rucik miatt mentem be - 6-án lesz az egyik, szintén kismami barátosnőmnek az esküvője, és vmi felsőt szerettem volna venni, de mivel 15.000 Ft körül voltak inkább csak nézelődtem. :shock:

Aztán Apa megunta az autókázást, Barnus meg felébredt, így átmentünk az Auchanba, de olyan kínlódás volt, h csak kb a listám felét sikerült megvenni. Rég volt ilyen határozatlan a fiam (volt kitől örökölnie, Anya dettó! :roll: ) nem tudta eldönteni, h sétálni szeretne, v ölbe lenni, v beülni a bevásárlókocsiba. Ha ölbe fogta Apa akkor le akart jönni, ha kocsiba tette akkor is ki akart jönni, ha letettünk, h ok akkor sétálj, megtorpant, h nem jön..lám lám mit is tesz a kialvatlanság. :?

Lorca, lila foltos jobb csípő :lol: ez ismerős én is napjában többször cipeltem babakocsit vagy gyereket+babakocsit a 2.emeletre, és vicces de nekem is napok kellettek mire rájöttem, h mitől is lehetek kék-zöld foltos.

Ne is emlegessétek ezt a vasalás dolgok :x (szerintem nagy kedvet csinálunk Ancsurtinak a jövő heti programjához :wink: ), nagy kedvencem, elég erről annyit, h Apa ingbe jár dolgozni..nálunk úgy néz ki a gardrób, h vasalt ingek tömkelege, de mindez szellősen, nehogy gyűrődjön (mert nem vagyok hajlandó 2x dolgozni, arra meg végképp’ nem vagyok rávehető, h hajnalban, munkába indulás előtt izzítsam be a vasalót) ...így én kiszorultam a gardróbból, és kb az összes ruhám be van dobozolva, de hát mit is akarok én egyrészt úgysem jönnek már rám, meg hát ugye elég nekem a strandpapucs és a melegítő is itthonra. :roll:
Holnap délelőttre nálam is be van tervezve egy hatalmas kosár gyűrött ruha kivégzése. 8)

Niki, nagyon-nagyon szorítok, h minden rendben legyen! A legjobbakat kívánom!!

Cziga, hogy Te milyen szép vagy az esküvői képen! :) Most is ilyen még a hajad?

Boo, csinos a felső, nagyon szép leszel benne az esküvőn! :D A cipőről nem tudok vélemény alkotni, inkább talán a fekete…Vmi szép nyaklácon nem szeretnél, vmi rövid szolídat?

Ancsurti, jaj de nagyon szuper jó most Nektek!!! :D És hogy Te is irigykedj egy kicsit: már két napja túrógombócot eszek!! :wink:

Bond, még neked akartam írni, h nálunk sincs ketteske körül olyan őrült nagy felhajtás. Míg BArnussal volt Anya kényeztetés, minden napos lábmaszírozás, pocaksimi-puszi, Babónak meseolvasás..most szegény Zalán ebből szinte semmit nem kap. :( Apa korán megy, későn jön haza munkából, esténként meg örülhetek, ha Ő altatja Barnust, így is nagyon sokszor még éjszaka dolgozik, vagy tanul. Mint pl ma is, mert hétfőn szigorlatozik. Szóval nem egyszerű, de nem is hánytorgatok semmit, tudom, h én magam sem tudok annyira odafigyelni Zazára, mint anno tettem egyeskével. Így nálunk a legtöbb, ha esténként összebújunk Apával és átöleli a hasam, h a kis manó is érezze Apa is itt van Velünk.
Egyébként pont vmelyik nap mondta Apa, h tudja, mennyire elhanyagolt minket az utóbbi időben, de bírjam még ki egy kicsit, mert még a június húzós lesz (suli, melóhely), de utána teljes gőzzel ránk fog koncentrálni. 8)
o.heni

Niki! Csak ismételni tudom agi125r-t, czigkát, és nagyon szorítunk értetek!
o.heni

Somlói, csoki, fagyi, banánturmix??? Nekem ilyenekről este 10-kor még csak olvasnom sem szabad, lányok ne kínozzatok!! :oops: :roll:
o.heni

o.heni! :)

Gratula a vizsgához! :D :D :D :D :D :D

Sehogysem jó: ismerős. :x :x :x :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"bírjam még ki egy kicsit, mert még a június húzós lesz (suli, melóhely), de utána teljes gőzzel ránk fog koncentrálni"
Addigra pont megszülsz. :roll: :roll: :roll:
Tulajdonképpen nincs miért panaszkodnom, mert tisztában vagyok vele, hogy ez a munka ezzel jár. Amikor "Igen"-t mondtam Apának, akkor ezt is bevállaltam. Most néha ugyan van egy kis hiányérzetem, de Manóval imádják egymást és gondolom Hugival sem lesz másképp. Tűzbe menne értük és ez a legfontosabb. :wink:
(Biztos fogok még jópárszor egyedül fürdetni vagy egyszerre fog a két gyerek két irányból cibálni és ezért ideges leszek, de ez hozzá tartozik a dolgokhoz. Ez van. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Koszi-koszi lanyok...

Bond: probafulke hostess szerinte az a leanyzo, aki ad szamokat, hogy mennyi ruhat vittel be.... :roll: nem??
Vendég

Heni, nagyon-nagyon ugyes vagy, gratulalok!! :D
Vendég

Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok, úgyhogy sokat kell nekem is válaszolnom...

Dodi!
Örülök, hogy a papád jobban van! Ez most nagyon nem hiányzott se Neked, se anyukádnak!
A vizsgákhoz gratulálok!!! Szonibaba, Heni! Nektek is!!!!
Lehet, hogy én jártam régen suliba, de annak idején a szigorlatok mindig szóban voltak. El sem tudom képzelni másképp… Pláne egy összevont szigorlatot.

Sillia!
Tökéletesen átérzem a 4. emeleti problémádat… Mi is egy lapos tetős ház 4. emeletén lakunk. Van ugyan klíma, de egyelőre próbálunk nélküle lenni, mert különben a villanyszámlát nem fogjuk tudni kifizetni.

Szisz!
A battai házacska a Dózsa György úton van. Megvan?

Nikici, Csibe!
A tesóm egyszer a Coránál még a rendőröket is kihívta, mert meg volt győződve róla, hogy ellopták az autóját. Mindezt természetesen 5 hónapos terhesen, együtt az anyukámmal, aki szintén csak szín alapján ismeri meg az autókat… Aztán kiderült, hogy másik kijáratnál parkoltak le. A rendőrök csak egy picit voltak idegesek…:roll: :roll: :lol:

Nikici!
Nagyon durva, hogy nem vették észre az ikerterhességet! Elvileg a patológiából ki lehet mutatni. Nekem pl. mikor volt tavaly a missed ab-m, a patológia eredményem miatt felmerült a gyanúja a szimultán terhességnek (1 méhen belül, 1 méhen kívül). El is kellett mennem egy vérvételre, mert ha a hcg szint nem ment volna le, akkor meg kellett volna ismételni a küretet.
Szóval elég fura, hogy nem vették nála észre ezt! FELELŐTLEN ORVOSOK!! Remélem, hogy nem kapott pénzt mindezért….

Amúgy édes vagy, hogy Ronmay-t azzal vigasztaltad, hogy a babája nem túl nagy, Boo-t meg azzal, hogy a babája nem túl pici!!!!:D

Boo!
Tök csini vagy a képeken! Nekem a felső is tetszik, és a világos cipellővel nekem jobban bejön! Talán azért, mert az zárt, így elegánsabb a hatás.
A barackot én írtam. Nekem csütörtökön állati szar barackot sikerült vennem. Úgy látszik, nem mind jó.
Viszont a sárgadinnyét nem tudom eltéveszteni. Tavaly egy zöldséges elmondta a titkot, hogy hogyan kell jó sárgadinnyét venni. Eddig mindig bejött.

Apának felolvastam a hozzászólásodat, közben egyszer elcsuklott a hangom is. Büszke volt magára!!!!! :lol:

Engem meg a hajnövesztési láz kapott el! Ez kb. 2-3 évente tör rám, és 4-5 hónap nagyon durva szenvedés után levágatom mindig rövidre. Most már 6 hete nem voltam fodrásznál!!!!
Én ha minden igaz, akkor kislányt várok, de csúcsos a hasam. Szerintem azért, mert faros, és a fejecskéje meg a popsija mindig ki van dudorodva.
Mindenki azt hiszi, hogy fiút várok. Néhány hét, és kiderül, hogy van-e összefüggés a has formája és a nem között. Amúgy Anyunak is fiús hasa volt velem.

Bond!
Ágy alatti porszívózást próbáld meg úgy, hogy a két sarkad közé ülsz, úgy egyenes háttal be tudsz „dőlni”az ágy alá. Kényelmesebb!!!
Én hajolgatás helyett vagy guggolok, vagy letérdelek.
Amúgy kutyát papucsban sétáltatni elég bátor dolog…. A sima talpú zárt cipő a tuti.

Azt a szót, hogy cajgázni, kb. 20 éve hallottam utoljára! Olyan volt most olvasni, mintha megnéztem volna a Lolka és Bolka egy részét!!!!

Bocs! Most láttam a térdedet, úgyhogy visszavonom az előbbi javaslatomat!! :roll:

Jimbone!
Megy a drukk! Pihenj sokat, és vigyázz magadra!!!

Heni!
Hustler előfizetés!! Nem is értem, hogy pláne jelen állapotodban miért nem kell?? :lol:

Niki!
Ne keseredj el! 32 héten túl vagytok, ha már csak napok vannak is hátra, minden esély megvan rá, hogy teljesen rendben legyen a pici! És próbálj meg keveset idegeskedni, mert azt biztos megérzi ő is!
A sógoromék mindkét kisfia koraszülött volt, az egyik 31 hétre, a másik 32 v. 33 hétre született, és minden rendben volt velük, és a mai napig alig betegek, teljesen egészséges kisfiúk!!!!!

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:37-kor.
Vendég

És egy picit rólunk:
Ma megvettük a kókuszmatracot is. Kettőt vettünk, mert anyukámhoz is vettünk egyet, és a kasszánál megkérdezték, hogy ikrek lesznek? Én meg gyanútlanul mondtam, hogy ááá, neeem, csak az anyukámhoz is veszünk egyet. Mire az eladó mondta, hogy kár, mert akkor 20% kedvezményt kaptunk volna.... Hát ha tudtuk volna, akkor egy iciri-picirit füllenthettünk volna. Na mindegy.

Vettünk kis lámpát is a gyerekszobába. Kinéztem a Baby Outlet oldalán a lámpát, 3.500 ft, amúgy máshol mindenhol 8-10 ezer. Elmentünk, hát ott már 5.900 és 6.900 volt, figurától függően.
Megvettük azt a kis macisat, ami nekem nagyon tetszett, de azért elég pipa lettem, hogy más ár van kiírva a weboldalon, mint amennyiért árulják. Ráadásul még csak nem is a belvárosban van, hanem jó sok km-re.
Ilyen amúgy:
Kép

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:38-kor.
Vendég

Czigka!
Sárgadinnye:
Azt a részt, ahol a szára volt, meg kell kaparni (én bele szoktam vájni a körmömet, és úgy kaparom meg) és ha ott jó az illata, akkor tuti édes a dinnye. Ami fontos, hogy úgy kell csinálni, hogy a zöldséges ne nagyon vegye észre... :D :D

Kép
katy76

Próbafülke hostess: hideg, hideg... Holnap délig kaptok haladékot. Addig vagy kitaláljátok saját kútfőből vagy "csaltok". :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Cora-s parkolás: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Egyszer mi Pécsett nem találtuk a Trabinkat. A francnak sem tűnt fel, hogy két bejárata van az üzletháznak. Akkoriban ez még nem volt divat itthon. Már majdnem kétségbe estünk, amikor feltűnt, hogy nem teljesen olyan a parkoló, mint amilyenre emlékeztünk. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Pénzt a dokiknak? Örüljenek, ha nem perlik be őket... Kétszer átélni egy ilyen traumát és úgy, hogy benne van a pakliban, hogy a második mégiscsak egészséges volt...

Soha nem sétáltattam kutyát, viszont mindig "okos" vagyok. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Matrac: legközelebb vágj ilyen fejet: :shock: :?: , és ha válaszoltak, akkor reagálj csak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is kedvenceim az olyan hirdetések, ahol a feltüntett ár azt jelenti, hogy AKÁR már annyiért is megveheted. Csak érdekes módon valahogy sosem az kerül annyiba, mint ami megtetszik az embernek... :? :? :? :?

A sárgadinnyét én megnyomkodni és szagolni szoktam. Ha éppenhogy csak alig tudom megnyomni az oldalát, akkor pont jó. Ha egy kicsit jobban, akkor az már túl érett. De ha már messziről érzem a cukros illatát, akkor már nagyon nem lehet mellé lőni. A végein általában kicsit jobban érezni. :wink: (Sárgadinnyében én nem tudok mellé lőni, görögdinnyében pedig Apa. Fordítva nem müxik. :shock: :shock: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Ééééééééééééés íme Bond leleplezi magát :wink: :

Kép

(Na, de melyik ő? :shock: :shock: :shock: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:39-kor.
Vendég

Jó reggelt! :)

Kiscsalád imént ment el, én meg itt maradtam kartondoboz hegyek között. Ugyanis meghozták a kanapénkat. 8) Már csak össze kéne szerelni, de arra majd csak Forma-1 után kerül sor (pedig titkon reménykedtem benne, hogy már arról fogom nézni :roll: ). Addig is kihasználom, hogy nincs aki menet közben lerángassa rólam a nadrágot vagy a lábam között tekergjen, mint valami macska és takarítani fogok. Így este már szép csilli-villi szobában csekkolhatjuk le, hogy milyen lesz majd a kanapén aludni. :)

czigka!

Persze, hogy tudod nagyítani. Lemented a gépedre és a mittudoménmilyenképnézegetőprogitokkal nagyítasz rajta. (Csak minnél nagyobb a felbontása, annál rosszabbul látszik. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

bond: ha akkor is szőke voltál, a tippem: jobb szélén a középső :lol:

Kép
agi125r

Te sem találtad el, mint ahogy czigka sem. :lol: :lol: :lol: :lol:

(Már nincs hátra 3 óra sem és kiderül, hogy mit csinál a próbafülke hostess. Addig még bőőőőőőőőven van idő találgatni. :wink: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bond, jelentem én nagyítottam rajta, de abból meg semmi nem látszik :( :( :( , próbafülke hostess :roll: :roll: :roll: én is arra gondoltam amire a többiek :oops: :oops: :oops:

Kép
marietta1982

007: próbafülke- kiállításon szórólaposztogató, próbafülkét mutogató csaj? :lol: :lol: / elképzelésem sincs.../

Kép
agi125r

Nem és nem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jelentem lemértem: 36 centi a babakocsink belső szélessége és az teljesen jó. (Tök büszke vagyok magamra, hogy nem felejtettem el és ráadául ilyen korán reggel 8) 8) 8) 8) 8) :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: