Mindenkinek köszi a teás tippeket, alighanem veszek majd teát, de majd csak akkor fogom inni, ha szükség lesz rá. De lehet, hogy előbb a homeós bogyót fogom kipróbálni, a már említett hasfájásos mellékhatás miatt
007: hát eddig a cucc a sarokban van, több szatyorban /megvásárlás után úgy maradt
A kis hackeren nem csodálkozom, hiszen mindig azt látja, hogy apának és anyának a klaviatúrán jár a keze ezerrel, és mindig történik valami érdekes. Persze, hogy ő is ért hozzá!
/a császáros filmet én is megnéztem volna
Tiedapa: lehet, hogy ez is úgy működik, hogy első gyereknél minden másodpercben csak rá gondol, másodiknál meg úgy van vele, hogy ha az elsőnél minden jó volt, a másodiknál mi baj lehet?
Láttunk már rólad g-stringes pocakos képet, meg most ez a térdfotó.... Lassan összeáll a kép, és oda az inkogninód
niki: sajnálom a vérzésedet, de legalább ilyen szempontból tényleg jó helyen vagy
Mentél a kukoricásba?
sillia: a süti még mindig nem ért ide...
A bruttó 220 van, ahol átlagos, van, ahol meg álom... épp ma olvastam az átlagkereseteket /ezek nettók/: Bp II. ker: 158.650, míg a legszegényebb település Siklósbodony: 29.818. Van "némi" különbség...
tabati: nagyon rendes a párod, nem hagyott esélyt a kísértésre...
szonibaba: képzeld, én öcsém 1977.07.07- én született. Mikor mondtam anyunak, hogy 13- ra van kiírva a baba, azt mondta, hogy szerinte meglesz hetedikén
Gratula a jó vizsgához!
nyuszi: jajjj, lecsó!
hendegabi: enyém szomszéd néni még "csak" 80 éves, de már 3 éve azt hallom tőle: "nem ismerek magamra". Ha annyi ezresem lenne, ahányszor ezt hallottam, már felvásároltam volna itt a fél utcát, pedig ezen a környéken elég drágák a házak
lorca: az állatkák abc- rendben vannak?
Most akkor hogy is van a fogyás? Szülés után pár hétig szabad? De akkor is szopizik már a baba, nem?
boo: nekem a felső tetszik, és nem árt, ha tudod, hogy nem dagadt vagy, hanem babát vársz!
Szerintem az ekrü cipő a nyerő, pláne, ha fekete tatyó lesz nálad, akkor az bőven elég feketének..... szerintem, bár én nem értek hozzá
heni: vizsga remélem, sikerült
Rólunk kicsi: csütörtökön bementem az ocsmányirodába, egy négy éve eladott autómról levetetni a banki opciót / ezt már rég megtettem, de most kiderült, hgoy valamiért nincs a rendszerben/. 11- kor kezdődik az üf. fogadás, pont nyitásra értem oda, én voltam az autós ügyintézésre várók közül a kilencedik. Leültem, vártam. 40 perc múlva három /!/ ember dolgát sikerült elintézni, két ablaknál! Odaballagtam az infós csajokhoz, s mondtam, hogy enm várnék tovább, adjanak időpontot. Miért? Mert nem akarok még több, mint egy órát üldögélni, már kezdett bedagadni a lábam, marha szar érzés volt
Ezek után beugrottam egy barátnőmhöz az üzletbe, ahol dolgozik. Nagyon szeretem őt, de úgy felhúzott! Elkezdte mondani: hát, egy hónapot se ad, de meglesz a baba, olyan nagy a hasam! Ja meg hogy biztos császáros lesz, mert nagy a baba! ÁÁÁÁÁÁÁ! Mondtam neki, hogy akkor most hagyjuk ezt a témát, mert rohadtul felidegesített! Nem értette, hogy miért.....
Viszont tegnapra meg mondták a bazi nagy vihart, na abból nálunk nem lett semmi. Délelőtt úgy 10- ig kicsit borongós volt, aztán meg hétágra sütött a nap, tökre fülledt meleg volt. Este hét körül nekiállt szemerkélni az eső. Ez konkrétan annyit jelentett, hogy a motorháztetőn 7 db. esőcseppet számoltam meg. De azért a front hatását éreztem: gyakorlatilag átaludtam az egész napot, csak enni meg pisilni keltem fel