Na voltunk tegnap Julcsiéknál

jelentem, Marci csoda egy kisfiú, még szebb, mint a képeken, és nagyon kis békés

Adri hangoskodását, és izgését-mozgását is egy bölcs nyugalmával tűrte

képek mindjárt a közösben (nem vagyok tehetséges fotós, de a gyerekek azért látszanak)

felteszem mindet, Julcsi, hogy ki tudd választani, melyik tetszik
Marci tényleg megérdemli a Kiscápa becenevet, kiszívta a drága még a saját kis karját is - meg szerette volna megint kiszívni, ha anyuja nem akadályozza meg még időben

pedig kapott enni tényleg!
azért az hozzátartozik, hogy az a szopi ott tényleg extra rövid volt, mikor hazaértünk, komolyabbat hamizott

és kivételesen Tominak elmaradt a nagy szerdai megbeszélés, úgyhogy hamarabb hazaért, mint mi

de nem sokkal, meg azt mondta, örül is, hogy csinálok magamnak programot, szóval babázni bármikor el vagyok engedve
Amy, kérdezted korábban, hogy összemelegszünk-e Adrival a kenguruban, nos, tegnap nem mondanám, hogy fáztunk

de hozzá tartozik, hogy szerintem ha kenguru nélkül lettem volna is kimelegedtem volna. Adri is picit megizzadt, de azért nem volt vészes.
Ladmon, kérdeztem Tomit, lehet, épp jövő héten megy Szegedre, azt mondta, útközben kigurít minket a kocsiból, ha szeretném
Szia Helga, üdv újra itt!
Hugic, pirosodik Marcid a hajlatokban? Védőnő mit mondott?
Bogi, de jó, hogy jössz talira!!!
Nicko, boldog-boldog szülinapot!!!
szerintem is még van ideje mandarinnak nyúlkálni, ne aggódj! Ha szeretnéd fejleszteni ebben, lógass fölé püfölnivaló, csörgő-zörgő cuccokat, amiket akár véletlenül is el tud találni a kis kezekkel, segít neki a szem-kéz koordinációt fejleszteni.
Zsuzsi, nem akarlak bosszantani, de szerintem ha régi típusú (könyv alakú) személyid van, akkor csak útlevéllel tudsz menni, személyiből csak a kártya jó utazásra. Ez nem száz százalék, de azért kérdezz utána még időben...
(azért hozd el azt a három Rudipapírt is biztos ami biztos

)
Tömegközlekedés: én is csak bíztatni tudok mindenkit, minden helyzetet meg lehet oldani. S a kenguruban pl remekül lehet ringatni a gyereket, és mindkét kéz szabadon
Öltöztetésről is volt szó: mi is itthon, kertben, babakocsiban csak egy napozóban vagy rövidujjú bodyban nyomjuk, a kenguruba azért hosszúujjú-hosszúgatyás vékony pamutrugit adtam rá (alá semmit), hogy ne égjenek le a kis kilógó végtagok. Kobakra meg vettünk cuki kendőcskét napszúrás ellen

(amúgy a Kenguru Goldban kismillió féle sapka, meg kendő van, ugyan nem a legolcsóbb hely, de tényleg hatalmas volt belőle a választék)
Elif, stipi-stopi Efe, amíg fotózol!!! Vagy Léna, ha Zsuzsi Efézik

(bár hozzáteszem, hogy végül Marcit se ölelgettem meg tegnap, olyan kis nyugodtan heverészett, nem akartam kizökkenteni)