A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zétibebi: Oli ügyes volt az éjjel, szuper! :)

millye: mire elszántam magam a bogyóra, már nem volt rá szükség... így szokott ez lenni. Pl tegnap egész nap nyűglődött Efe, de abban a 10 percben végig vigyorgott mikor a doki itt volt. :?
Na de nemúgyvanaz, Andrist is tessék hozni, Boginak igaza van, valamit tessék kitalálni, engem pl. apócátok sem zavar ha ő is eljön... :roll:

Kép
Kép
elif

Jó reggelt! Na jó, már egy órája fennt vagyunk, csajok 8-kor keltek :)

Nicko: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Zetibebi: Ne tessék rémeket látni! Barbinak van egy védőnő szavaival élve: érdagadata! Na gondolhatod, hogy mennyire beparáztam! Utána szakértettem a neten és hétköznapi névvel, ez egy eper-anyajegy és ha minden igaz 6-8 hónapos kora körül felszívódik és max. egy folt marad utána. NO PARA!

Ladmon: Már tuti legalább 5 kg lesz Eszter :D

Elif: csatlakozom az Efe rajongók táborába, tényleg nagyon édes, persze ahogyan a többiek is :)

Julcsi: ha már egyszer jól nem "kezdő" leszek, bekukkanthatok gmail-be? :oops:

Gyártás: pünkösd hétfőn lesz egy éve...........de messzinek is tűnik :) Pláne, hogy a doktorok szerint annyi volt az esélyünk a spontán gyermekre, mint a lottó ötösre :D Muszáj lesz lottóznom :D

Mentem boltba és főzni. Pfuj, pfuj, pfuj :(

Kép

Kép
hel29

Ladmon küldjön Oli puszit az Esztipopóra? Olyan fájdalom- és bekékülésellenes puszit a szuri helyére!

Millye hát igen, feleannyit sem értek a bogyókhoz meg a gyógynövényekhez mint te, de a honlapról számomra is kiderül hogy tök másra vannak ezek, Zétinek egy olyan tünete sincs amikre valók. Azt gondoltam hogy biztos az együttes hatásuk olyan ami Zétinek kell, mert valahol olvastam hogy szokott olyan lenni, hogy az orvos látszólag hasztalan bogyókat ír fel mert együtt adva őket megváltoztatják egymás hatását és úgy már illik a betegségre. Asszem ezt ott olvastam, a homeopatia.info.hu-n. Ezért bíztam a doki választásában. De most eléggé ki vagyok ábrándulva, most ott tartok hogy vissza sem megyünk akármilyen is a labor, ha jó a labor akkor nem kell izgulni és önkényesen átváltok a körömvirágra, ha rossz a labor akkor meg úgyis sebész kell, akkor a homóbogyó már nem segít.

Hogyha teljesen az én helyemben lennél, te folytatnád a doki bogyóit bízva abban, hogy végülis ő járt évekig orvosira, meg már vagy 30 éve gyógyít, meg ő ismeri jobban a bogyókat, vagy pedig mennél a saját fejed után?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo, Elif Csak vicc volt! Nehogy elhiggyétek, hogy egy babatalira baba nélkül mennék :lol: :lol: :lol: a férjem mondta, hogy írjam ezt, hogy mi lesz a reakció :lol: :lol: :lol:

Elif az a lényeg, hogy gyógyulgat és jól van Efe! :wink:

Budabo A munkahelyedre mentek ma be? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

hel: köszi :oops:

nicko: akartam írni, hogy a kezecskék miatt tényleg ne aggódj, én is rágtam a körmöm, hogy miért nem fedezi már fel, aztán egyszercsak megtörtént, és egyik pillanatról a másikra történt hatalmas változás, azóta le sem lehet állítani még szopi közben is matat, kapaszkodik, tép, fogódzkodik ezzel remekül elterelve a figyelmét, így a szopi néha kész küzdelem. :roll:
Forogni meg azóta sem, de majd az is egyszercsak...

Nem is írtam nektek a hasi UH-ról, csak hogy én is mutassam nem tejbepapi az élet... Efének mindkét oldalon láttak 30. héten kicsi vesetágulatot, na az egyik eltűnt, de a másik oldalon még van, megyünk vele majd kontrollra... Reméljük azt is kinövi. És "mongol jegy"ünk is van, ami a popsijánál egy barnás lilás nagyobb folt, és a sötétebb bőrű, török rokonság miatt kaptuk állítólag, hát ez van... De ez az ő szexeplije :wink: .

Kép
Kép
elif

Zetibebi Én megpróbálnék mást is... de ez az én gondolkodásmódom... mivel azt írtad, hogy jó orvos és már régóta akkor biztos van benne valami, hogy van mögötte tudás... ez most nem jött neki össze... nem azt az alkati szert ajánlotta ami Zétinek kell és ezt nem olyan könnyű kiválasztani. Én szorítok, hogy minden rendben legyen! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi csajok, megint csak köszi köszi :) komolyan mondom, már csak nyavajogni jövök meg után megköszönni a vigasztalást :oops:

Óóóóh tali :roll: teljesen sansztalan dolog. Pedig... óóóóh.... :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

millye: nem ér, ne tessék ilyen komoly dologgal, mint a tali szórakozni... :wink: :D

Kép
Kép
elif

Millye a medorrhinum az szerintem még talán jó is, mármint a leírás alapján, bár nem tudom Znek van-e trippere :shock: :lol: :lol: de az úgy nagyjából talált, viszont a másik kettő...mik is lehetnek ezek egyáltalán, calcium carbonicum, ez kalcium meg szén? A szén az nem inkább hasfogó? A másik meg arsenicum iodatum, ez meg arzén? Uh :shock: nem tom mi az, de rossz benyomást kelt a neve :D de a franc se bánná ha meggyógyította volna Zétit. Ja meg a másik dolog ami miatt bíztam a dokiban hogy basszus, ekkorát nem nyúlhat mellé :o ennyire totál más szereket nem adhat csak ha tud valamit amit én nem és jó oka van rá. :? Hasraütésszerűen még én magamtól is tudnék olyat mondani ami jobban megközelíti a Z gondjait...áhhh. De bosszantó. És még mindig ott motoszkál, hogy mi van ha abbahagyom ezeket a bogyókat és hosszú távon meg tényleg meggyógyította volna Z-t... nem könnyű dilemma.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bírom a férjed :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi-79 Megnéztem a képeket a közösben... hát ez már szerelem Adri és Marci között :oops: :lol: :lol: :lol:

Képek a közös tablóra lányok! Aki még nem töltött fel képet az légyszi tegyen fel mert a tabló megint hiányos lesz így és utólag nehezebb beletenni a babát... ja és aki nem írta oda a Nick nevet az írja a képhez, hogy kinek a babája mert nem mindenkiét ismerem fel... :? :lol:

TGYÁS rajtam kívül van még valaki aki nem kapta meg? Amióta megszületett a fiam azóta a családin meg az egyszeri anyaságin kívül nem kaptam pénzt... :( :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Elif :lol: Reméelem te is jössz talira!!! A másik vesetágulatot is kinövi! Ne izgulj!

Zetibebi Nem próbáltad a dokit megfűzni, hogy adjon más bogyót? :roll: Én a RHUS TOXICODENDRON-t , PHYTOLACCA-t vagy a KALIUM IODATUM-t adtam volna neki... a nagykönyvemben is az van, hogy főként a mirigyekre ható szer... de egy orvossal még é sem mernék vitába szállni... ez valóban nagy dilemma... :shock: :? annyi, hogy én megpróbálnék mást is.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye:milyen kis viccesek vagytok a férjeddel :lol: . Vásárlás és fél időben melóhely, mert Fügének ennie kell. Még mindig úgy áll a helyzet hogy januárban tipli vissza meló :shock: - a férjem itt dumál most mellettem....nem hagy koncentrálni - na majd később inkább.

Kép
budabo

Budabo és a babát hova teszed?????? :shock: na majd ezt megvitatjuk! Muszáj visszamenni? :?

Kép

Kép

Kép
millye

Na voltunk tegnap Julcsiéknál :) jelentem, Marci csoda egy kisfiú, még szebb, mint a képeken, és nagyon kis békés :) Adri hangoskodását, és izgését-mozgását is egy bölcs nyugalmával tűrte :) képek mindjárt a közösben (nem vagyok tehetséges fotós, de a gyerekek azért látszanak) :) felteszem mindet, Julcsi, hogy ki tudd választani, melyik tetszik :)
Marci tényleg megérdemli a Kiscápa becenevet, kiszívta a drága még a saját kis karját is - meg szerette volna megint kiszívni, ha anyuja nem akadályozza meg még időben :) pedig kapott enni tényleg! :)
azért az hozzátartozik, hogy az a szopi ott tényleg extra rövid volt, mikor hazaértünk, komolyabbat hamizott :) és kivételesen Tominak elmaradt a nagy szerdai megbeszélés, úgyhogy hamarabb hazaért, mint mi :lol: de nem sokkal, meg azt mondta, örül is, hogy csinálok magamnak programot, szóval babázni bármikor el vagyok engedve :D

Amy, kérdezted korábban, hogy összemelegszünk-e Adrival a kenguruban, nos, tegnap nem mondanám, hogy fáztunk :lol: de hozzá tartozik, hogy szerintem ha kenguru nélkül lettem volna is kimelegedtem volna. Adri is picit megizzadt, de azért nem volt vészes.

Ladmon, kérdeztem Tomit, lehet, épp jövő héten megy Szegedre, azt mondta, útközben kigurít minket a kocsiból, ha szeretném :D

Szia Helga, üdv újra itt! :)

Hugic, pirosodik Marcid a hajlatokban? Védőnő mit mondott?

Bogi, de jó, hogy jössz talira!!! :)

Nicko, boldog-boldog szülinapot!!! :)
szerintem is még van ideje mandarinnak nyúlkálni, ne aggódj! Ha szeretnéd fejleszteni ebben, lógass fölé püfölnivaló, csörgő-zörgő cuccokat, amiket akár véletlenül is el tud találni a kis kezekkel, segít neki a szem-kéz koordinációt fejleszteni.

Zsuzsi, nem akarlak bosszantani, de szerintem ha régi típusú (könyv alakú) személyid van, akkor csak útlevéllel tudsz menni, személyiből csak a kártya jó utazásra. Ez nem száz százalék, de azért kérdezz utána még időben...
(azért hozd el azt a három Rudipapírt is biztos ami biztos :))

Tömegközlekedés: én is csak bíztatni tudok mindenkit, minden helyzetet meg lehet oldani. S a kenguruban pl remekül lehet ringatni a gyereket, és mindkét kéz szabadon :)

Öltöztetésről is volt szó: mi is itthon, kertben, babakocsiban csak egy napozóban vagy rövidujjú bodyban nyomjuk, a kenguruba azért hosszúujjú-hosszúgatyás vékony pamutrugit adtam rá (alá semmit), hogy ne égjenek le a kis kilógó végtagok. Kobakra meg vettünk cuki kendőcskét napszúrás ellen :) (amúgy a Kenguru Goldban kismillió féle sapka, meg kendő van, ugyan nem a legolcsóbb hely, de tényleg hatalmas volt belőle a választék)

Elif, stipi-stopi Efe, amíg fotózol!!! Vagy Léna, ha Zsuzsi Efézik :) (bár hozzáteszem, hogy végül Marcit se ölelgettem meg tegnap, olyan kis nyugodtan heverészett, nem akartam kizökkenteni)

KépKép

KépKép
stelly

Csak egy órára tűntem el, aztán már megint alig győztem olvasni! :D

Bogi:
szerintem egyszerűen a rács állítja meg őket, ha nem lenne, tépnének tovább a kiságyban!
Képzeld, mi tegnap kaptuk kézhez az adókártyát! Persze tudtuk, hogy késni fog... De ezért nem kell bemenni az APEH-hez, mert kiállítják otomatice!

Elif: ne aggódj, Efe visszaszerzi a tejcsijét, ahogyan ismerjük... Amúgy nálunk elsődleges konfliktusforrás a mérleg! Az tuti, hogy a heti vitaadag ebből fakad. (Most vissza is akarja vinni a gonosz jún. 9-én, amikor lejár a kölcsönzési ideje... jaaaajjjj.....)

Nicko:
Nincs is jobb egy kis szülinapi vasalgatásnál! Jujj én is akarok gyűrűutalványt! :D

Most fogtam csak fel, hogy "jaj de sok kedvem van most találkozgatni" Stelly beelőzött és megtörtént Marcibogyesz elhappolása Esztikém elől.... Ahháááá... Szép, mondhatom!!
Na sebaj, még jó, hogy van sok-sok szépfiú, akik közül válogathatunk. (Bár újabb kislány konkurencia érkezett Barbi személyében...) :D

Ha már a fiúkáknál tartunk, Nilabali, megkaptad a levelet? És mit mondott a doki a vesecisztádra?

ladmon

Stelly: Naná!! Jejejejeeeee!

ladmon

Adri is olvas már:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

na kérem. annyit,de annyit írtok.... és nekem megint mennem kell dolgozni, mert Marci vmi véletlen folytán el talált aludni így ki kell használnom a kínálkozó alkalmat. köll a lé, mert megint meg kell venni azt a méregdrága captivakazit :( remélem van még a teszkógazdaságosból a brendonban (ez itt a reklám helye :lol:)

na miért is jöttem? JA persze!!!!
NICKO DRÁGA!!!

Kép

és még egy fontos Zsuzsinak: szájhúzással ugyan, de sztem be fognak engedni! (gondolom nem a keményfedeles, hanem a puhaborítós személyid van, a pici füzet, ugye?). Kolleginámnak hasonló volt mikor mentünk Ciprusra, kicsit fintorogtak, majd tovább engedték. Lénácskának megvan az útlevele?

A személyi igazolvánnyal történő utazás joga az [u]összes forgalomban lévő személyi igazolvány típussal gyakorolható[/u]. A gyakorlatban elsősorban az új típusú, kártyaformájú személyi igazolvány vagy útlevél használatát javasoljuk, mert ezen okmányokkal kapcsolatban nem merülhet fel értelmezési, azonosítási vagy okmánybiztonsági aggály.
A személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező, 14 év alatti kiskorú magyar állampolgárok továbbra is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre!

Ja és Te kérdezted a kéeket is ugye? 250 HUF / db volt. Lehet ma lesz este scannerem és akkor hozok ide néhányat belőlük!

Na lépek! Álpmbabám, kérek szépen még 2 órát tőled, mostantól számítva plíííz :D

KépKép
hugic

még gyorsan, gyorsan még egy 5let:
Zsuzsi! Hívd fel a nagykövetséget, h mit mutat a gyakorlat, itt a számuk:
Tel: +36-1-279 2500
emil: sanomat.bud@formin.fi
de siess, mert csak délig vannak hétközben!

Felébredt :( hiába no, nem lesz akkor kazetta :( :wink:

Ladmon - eltűnt a vonalzód :? pedig olyan édibédi volt!!! varázsold visszaaaaa :D

KépKép
hugic

,,.,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:38-kor.
Vendég

Gabi, jó, hogy újra vagy! :) kitartás az előtted álló három naphoz!!!

Millye, akartam már kérdezni korábban is: tesóddal hogy állsz? Sikerült neked vagy anyukátoknak beszélni vele?

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!!!

Ladmon, én is láttam tnap a Jóbarátok utolsó részét. Sajnos egy jópár rész kimaradt a végéről, és nem tudom, hogy mi lett Ross és Rachel kislányával. Hova lett???

Zvera: nem tudtam honnan ön a Szmötyi, öcsém nevezte el így Vendit...

Julcsi: és akkor az nem lenne baj, ha mi egy hosszabb időre pofátlankodnánk be hozzátok? merthogy nem nagyon van hova menni a gyerekkel egész nap... Ja, és még azt akartam, hogy a babakocsit tudom-e vinni, vagy inkább kengurut?

Hel: jó, hogy jöttél, gyönyörűek a lányok!

Nico: Boldog szülinapot!!!!

Képzeljétek tnap vettem végre egy ruhát az öcsémék esküvőjére. Annyira csudaszép!!! úgy örülök... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

jönnek az új topiklakók a másikon!!! :D :D :D
Vendég

millye: még jóhogy jövünk, már lassan nem a napokat, hanem az órákat számolom addig, annyira várom :D. Remélem kaandi tud vinni minket, mert ha nem akkor addig még ki kell találnom valamit...

Stelly: hogy ez az Adri milyen intelektüell... egyem a szívét... :D Efe meg majd kézről kézre jár, az új arcok nézegetésével tök jól elvan. :D

Én úgy szeretnék minden babócát megölelgetni, de persze azért nem fogom magam engedély nélkül senkire rávetni, ne izguljatok! :) :wink:

ladmon: hát igen, mindig megtanulom, hogy bízzak Efében tejügyben, de most mégis megint parázok szokás szerint, mééértem :oops: , 60 jött neki a 2 cickóból, igaz 2 óra elteltével, de akkor is, és még éhes volt, adtam neki egy kis pótlást, szerencsére hajnalban 120-at le tudtam fejni. :( Ez így most rossz...

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Ezt kapta ma Bencus gyereknapra, mert a másik játszi nagyon uncsi volt neki: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
Most várom hogy felébredjen, és megcsodálja, aztán megyünk sétálni a Duna partra! :)

NICKO, NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED BENCUSSAL!!!! :lol: :lol: :lol:

Gerendai Zsu, olyan szép amit írtál, megkönnyeztem! :oops: :)

Zétivera, olyan megható ahogy Zéti simizi Olit! :)

Elif, nagyon örülök, hogy Efe jobban van! :lol:
Köszönjük szépen a dícséretet, nagyon jól esik ám az anyai szívemnek! :lol:

Millye, Alsónémedibe szeretnénk venni házat, reméljük összejön! :roll:

Ladmon, Esztikének sok-sok gyógypuszit küldünk!!!! :)

Adókártya, végre-végre mi is megkaptuk, éljen az Apeh gyorsasága! :x

Eszter, nagyon jó az olvasós kép! :lol:

Gabi, kitartás a 3 naphoz!

Bogi, muszáj visszamenned dolgozni!? :shock: :?
zsu83

Millye!Ma beszéltem apával és éjszakás azon a héten ééés tudunk menni :D ... be mehetünk értetek is!!Tök szuper lenne..naa mit szólsz??

Kép
zümis

Zümis: éljen-éljen!!!! :D

Annyira sajnáltam, hogy a várandós-talin nem tudtunk ott lenni, ezt most nagyon nem szeretném kihagyni és olyan jó lenne minél többőtöket megismerni élőben is. Asszem minket csak betegség tarthatna távol... :D

Kép
Kép
elif

Annyira király gyerekem van!
Üvöltött egyet az oltás után, aztán vége, azóta vigyorog. Most nem volt olyan vészes, szerintem szerepe lehetett benne, hogy csak egyet döftek rajta!
Doki néni szerint kis sápadtka, sovánka, vékonka - adjunk neki vasat! Jóvan, én adok.... :D

Amúgy a kötelező 500 gramm megvan a hónapra (10-zel túl is szárnyalta és nőtt is 3 centit) így nem aggódunk (kb. egy hétig persze... :) )

Ennyi a helyzetjelentés!
Lépek, mert apa jön!

ladmon

Mivel mi még nem hoztunk sapis képet, és ezt a rucit lehet most először és utoljára is tudtam ráadni... és persze hátha valakinek a matrózok a gyengéi... :roll: :wink:
Szóval a sok gyógypusziért cserébe Efe ezeket küldi nektek: :)
Kép Kép

Millye: veled mi lett, hol vannak az Andris-képek??? :)

Nézegettem Efe egy-két hetes fotóit, milyen kis csimpi volt még akkor, pedig akkor azt hittem annál gyönyörűségesebb már nem is lehet... :D Fiába szerelmes smiley...

Kép
Kép
elif

Jaj, de cép Efe!!! Annyira helyes Kismatróz! :D

Zsuzsi: Gyönyörűen írtad, köszönjük! :oops: Én is napról napra boldogabb vagyok a Manócskámtól!!! Most délután lefekvés előtt összebújtunk és megölelgettük egymást, komolyan, úgy látom, hogy már Neki is szüksége van az ilyen percekre, nekem meg... :oops:

Amy Drága, egész napra is jöhetsz. Főzök majd valamit, előre bevásárolunk jó sok fagyit, van itt egy közös kert, ott is lehet altatni (hozz nyugodtan babakocsit), meg a konyhában is, meg el is mehetünk sétálni, majd kitaláljuk! Nagyon várlak Benneteket! Új csatlakozó??? :) (Zsufi, Zsuzsi, Ti meitai-jal, kenguruval jönnétek? Félek, hogy négy babakocsi nem fér el a lakásban! :? )

Stelly: Köszi a képeket! Nagyon jó, hogy itt voltatok, és hogy Tomi nem haragudott. :D Szerintem örül, hogy feltalálod Magad. :wink: Adri még aludt visszafele?

Alex nem lett beteg??? Kreiszi, csak egy sort írj, ha tudsz!

Helga: Na, így szép szülni és teherbeesni! :D Kérünk majd képeket a Csajokról, ha van. Priviben küldöm az elérhetőséget!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zümis, Millye, Budabo: Szuper, hogy jöttök!!! De gyönyörű Andris nélkül nem lehet. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

ladmon: jajjjj, de ügyes ez az Eszti! Abszolút teljesítettetek akkor, a 3 cm az meg végképp királyság, asszem ez a lány tényleg manöken lesz... Khmmmm, akkor viszont a telefonszámát már most szeretnénk elkérni ha lehet. :wink: :D

Kép
Kép
elif

ZetiBebi: Örülök, hogy Apa javul. Ez mindenképpen pozitív!
Olit hason altatod? Nem az a baj, hogy háton nem tud elaludni? Elhiszem, hogy nagyon fárasztó órákig hucolászni, akérmennyire is szereted! Főleg, hogy Ő is közelíti a 7 kilót, gondolom... :roll:
Zetinek jobbulást! Mindenképpen írd majd meg, hogy mik lettek az eredmények!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ladmon: Esztike oltásügyileg és hízásügyileg is nagyon ügyes! :D
Forgolódásról nem is beszélve! Azóta is gyakorolja?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

sziasztok!
Nem is tudom mikor írtam már, de régen...vissza se tudok olvasni, itthon rohan az idő...

nagyon meleg van, tegnap egész nap sírtunk, mer már ehogy sem volt jó, aludni semmit, szó szerint, végül egy Viburcol kúp, és este 7 kor végre bealudt kisvince....reggel 6-tól volt az ébrenlét...hát én mátr a hajam téptem :) Ma minden ok, alvás ezerrel...

Voltunk Szombaton babaúszáson!!!JÓ VOLT NAGYON!!!!!!!!!!!!!
Nekem is, Vincinek is, nem sírt egyáltalán, vigyorgott nagyokat, pedig még a víz is hidegebb volt mint áll. szokott(én fáztam benne), Vinci szája is remegett az elején.merülni még nem merültünk, de arcfröcsi volt, tetszett neki...főleg a labdakergetés...A fiúk kéket, a lányok pirosat kaptak, erre Vinci nem a szomszédunk piros lasztijára vettete magát!!?! Nagyon édibédi volt, jól ki is fáradt, alukált is nagyot utána, és tök jó kedve volt másnap is... Aztán indult a hét...

Nagyok abbahagyták a váci uszit, és belekzdtek itt gödön a vizilabdába, minden este 7-9ig edzés, és eddig minden nap mentek, hatalmas lelkesedéssel, alig várják már, hogy mehessenek, utána hatalmas zabálás este 10ig, aztán szabájosan esnek be az ágyba, reggel ennek ellenére maguktól kelnek fél 7kor, még kellteni sem kell őket, mint az edzések előtt....remélem tart még sokáig a lelkesedés.....

Remélem mindenki jól van, majd ha lesz időm visszaolvasok....

Vettem elemeket :):)
Így alszik édipofi éppen:Kép

Most vasárnap lesz a Kereszetlő....jön az egész család, összes tesóm(mind a 6), mindnek barát, és barátnő tartozéka...nagyik, dédik....és senki sem segít semmit...legalább sütnének egy sütit. Pap is jön, meg a férjem tesó+pasi, nénikém...iszonyat sokan a mi kis lakásunkba-kertünkbe, és akkor még a kerezstszülők 3 csemetéje is, az össz 6 pici gyerek....ó anyám!!!mit vállaltam!!! Fog sincs mikor fogom a sok kajcsit, sütit legyártani, mert Vinyó mellett lehetetlen...éjszaka hajnal 1-ig vasaltam tegnap, ma csinálok olyan sütit, a mi eláll sokáig...meg bodzaszörpit....az is eltart hajnalig....
aztán takarítani kell...apa alig van itthon. Na nem sírok! Biztos jó lesz a buli! Majd csinálok képeket :):):)

Ja és képzeljétek tegnap a hosszas vasalás után estem be az ágyba...erre apa felbuzdult, vinci is aludt, és végre-végre, mondhatnám fél év után először sikerült kedvet kapnom :):):)
A nagyok után nem volt ekkora szünet, mondhatnám majdnem egyből szülés után.....most valahogy elszaladt az idő :oops:
Na már nem vagyok szűz sem :lol: :lol:

lelövöm magam....Vinnyi megunta az üléskéjét, és ébredezik :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kérlek gondoljatok a Barátnőmre és A Párjára, így névtelenül és látatlanul! Ma mennek orvoshoz, a Barátnőm 9 hetes várandós és 4 hetesen majdnem elvetélt! Kérlek drukkoljatok Nekik, hogy egészségesen megérkezhessen decemberben a Kisbabájuk! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gerendai Zsuzsinak:
Bocsi a kép minőségéért!
Kép

Pedig én nem is vasaltam :lol:

Kép
zümis

Julcsi: köszi! :oops: Barátnődnek megy a drukk! :)

Verus: micsoda egy vízi család vagytok :D, ezek szerint nagyon jót tesz a csemetéknek az edzés, ez szuper... bár gondolom a hurcolásuk, és késői vacsiztatás sem olyan felemelően pihentető érzés mindig... :wink:

Zümis: De cuki... ebből a szögből tiszta olyan mintha Efét látnám. :D

Efém úgy bealudt, hogy ihajjjj, apóca meg végre elvitte a számítógépet szervízbe (jupííí), így most nagyon ráérek. :)

Kép
Kép
elif

Akartam kérdezni, hogy mi a véleményetek a 3 hónapos fogamzásgátló injekcióról? Van aki ezt adatta be? Én ezen gondolkodom most, mert igen hajlamos vagyok a tablettát elfelejteni...

Kép
Kép
elif

Stelly sajnos a helyzet változatlan :( már próbáltam vele beszélni baba nélkül... hétvégén volt apukám szülinapja... amikor a húgom meglátott minket beszaladt a házba... :( és egész végig a szobájában volt. Mondtam is anyunak, hogy ez már bunkósság tőle... amikor anyu megpróbált vele beszélni akkor 2 napig duzzogott... szóval egyenlőre ugyan olyan... :(

Amy81 mikor lesz az öcséd esküvője? Milyen ruhát vettél? :roll:

Elif szuper! Kíváncsi vagyok, hogy hányan leszünk :lol: kb meddig tart? Vagy ki hogy érzi magát alapon megy vagy a babák nyűgösségétől is függ? :roll: Gyönyörű a fiad abban a matrózos cuccban!!!! A fiamról teszek fel képet nemsokára... csak nem akartam túlzásba esni... mert még a végén megunjátok :lol:

Zsu83 mi s ma kaptuk meg az adókártyát... :? alsónémedi is szép hely!!! Duna partra sétálni? IRIGY..... hisztis irigy toporzékolós szmájli

Zümis Előre is köszönöm!!! Ha a férjem dolgozik akkor elfogadom a segítséget!!! :lol: :lol: :lol:

Julcsi-79 Nem hagynám otthon a világ minden kincséért sem... :lol: :lol: :lol:

Ladmon :lol: :lol: :lol: Lépek mert apa jön :lol: :lol: :lol: ez jó!!! és ő a mumus? Bezzeg ha nincs otthon... egész nap a gép előtt ülsz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Hogy én milyen mázlista vagyok ma... :D Remélem a talis fotóknál is ez lesz majd...
Csalni akartam és beletettem fiacskám kezébe a csörgöt, ha a kezéhez ér akkor ráfog szépen, és ekkor mit csinál... mire megnyomtam a gombot benyomta a szájába megkóstolni, de 2 másodperc múlva már ki is szedte persze. :D Teljesen véletlen a kép, és most először csinált ilyet, szóval happy vagyok nagyon. És ez még semmi, mert rájött, hogy ezzel mennyivel jobb és hangosabb püfölni a többi cuccost, és egy csomó ideig ezzel szórakozott, vigyorgott ezerrel. Mostmár kézzel csinálja ugyanezt, de nagyon elvan.

Millye: mostmár igazán jöhetnél te is képekkel, mert Efetúladagolok mindenkit itt. :oops: :roll:

Kép Kép

Kép
Kép
elif

Adri- Marci képek nagyon jók, Léna kis tündér, Efe tündéri kismatróz, Zoli- Muki cuki
Zsu: akkor a szomszédban fogtok lakni :wink:
Elif: örülök, h Efe jobban van! fiába szerelmes szmájli :lol: :lol: - ez tökre tetszik
Zsuzsi: nagyon szépet írtál!
Ladmon: ügyik vagytok!
Helga: komoly? Kár, h nem ismertük meg egymást, dumcsizhattunk volna. Azta, micsoda „sebesség”, jó gyorsan szültél. Ki volt a szülésznőd? Látom Julcsi elküldte a közös elérhetőségét, tegyél fel képeket! Millye csinál tablót, ehhez is tegyél egy képet.
Nicko: Boldog szülinapot!

Alex is ma kapta meg az adókártyáját, és jól van (kopp-kopp-kopp).
Zvera: nyugi, ne kombinálj előre! Nagyon arik a fiúk!
Gabi: kitartás, Bogi is túlélte :wink:
kreiszi

kreiszi: köszi! :) Örülök, hogy Alex rendben van, csak így tovább. :) Fiába szerelmes smiley-ra meg igen szükség lenne errefelé szerintem, ki lenne használva rendesen :D, na meg a lányába szerelmes is. :lol:

Julcsi: akartam írni, hogy ejjha, nem semmi a szívókája a kis szúnyogodnak... :shock: , nem csodálom, hogy fáj a szopcsi...

Efe kiabál a zsiráfnak :shock: :lol: .

Ladmon: engem a méricskéléstől lassan az fog megmenteni, hogy fiam kinövi a mérleget... már most is elég kényelmetlenül mérünk.

Kép
Kép
elif

[quote]
írta:
Ladmon :lol: :lol: :lol: Lépek mert apa jön :lol: :lol: :lol: ez jó!!! és ő a mumus? Bezzeg ha nincs otthon... egész nap a gép előtt ülsz :lol: :lol: :lol:

Ja, ezzel vádol, pedig dehooogy.... :wink:

Elif:
Így már vonzóbb a lyányom, mi? :D Mi bírjuk a matrózokat ám!
És engem egyértelműen a férjem fog megmenteni a mérlegeléstől.... De az hangos buli lesz... :lol:

Julcsi: Bizonyám! Csak nem reklámoztam annyira... Azt hittem, hogy csak egyszeri, aztán majd hetek múlva fogja újra csinálni, de neeem. Ide oda hömpölyög, hangulatától függően, de még csak az egyik irányba.
Döntöttél cumi ügyben? Megpróbálod leszoktatni?

A király gyerekem átment ölben nyűglődősbe, de most engedélye van rá az oltás miatt. Kár, hogy 40 fokban ez számomra csak apró élményt jelent.... :)

ladmon

Télleg ellopták a barikás vonalzómat!!!

ladmon

[quote="ladmon"]K írta:ladmonár, hogy 40 fokban ez számomra csak apró élményt jelent.... :)

:lol: :lol: :lol: , remélem hamar jó lesz a gépem, és minden nap jöhetek, mert ezekért a beszólásokért megéri. :D Tutti gyógyír vagy depresszióra!

Kép
Kép
elif

Ladmon, vassal kapcsolatba nekem azt mondta a védőnéni, hogy nekem kell szedni, és így átjut az anyatejen keresztül Bencusnak is!

Efe egyszerűen elragadó ebbe a matróz szerkóba! :lol:

Vince is nagyon édike! :lol:

Julcsi, barátnődnek nagyon-nagyon sok ++++++++++++++++++!

Zümis, nagyon cuki az imádkozós kép! :D

Millye, ha közel laknátok szívesen beugranánk értetek, és mennénk együtt! :)
Sajnálom, hogy a tesóddal változatlan a viszony! :cry:

Kreiszi, akkor majd átugorhatunk egymáshoz! :wink:
Örülök, hogy Alex jól van! :)
zsu83

Kreiszi: én sem messze alsónémeditől :) Te? merre?

Ladmon: sápadka?sovánka?vékonka? DE A TIETEK :D Pelikán elvtárs után szabadon :)

Stelly:ezt a könyvet már Barbi is elolvasta :) Sőt mesélni is szokott belőle :)

Julcsi: barátnődnek szorítok, sajnos tudom min megy keresztül, az elsőszülött nekünk sem volt egyszerű.....de annál jobban sikerült!

Julcsi,Ladmon: köszi! :lol:

Kép

Kép
hel29

Elif: Én is remélem, hamar lesz géped most már! :)

Zsu: Nekem azt mondta a védőnéni, hogy a vasból nem jut át a tejen keresztül megfelelő mennyiségű.
De az a jó, hogy székletfogó hatása lehet. Szóval újra indul a kakikommandó (mikor, milyen állagú és mennyi.... ) Pedig már olyan tökéletes volt pár hete napi 1-2 tökéletes babakaki. :cry:
Amúgy meg örülök, mert már többször volt vérszegénygyanúsnak kikiáltva, így legalább kap vasat!

Na megyek aztán nyomozok vonalzó ügyben!

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: