A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

És én vissza is írtam! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kati! Ha a mellfeszülés csak és kizárólag a progi miatt lenne, már legalább 2 napja a tünetek enyhüléséről kéne beszámolnod, ehelyett viszont erősödnek, ami szerény véleményem azt jelenti, hogy... (Nem írom le, mert nem akarom elkiabálni.) Bár nem vagyok híve a korai tesztelésnek, a Te esetedben már lenne értelme. Mivel nem kaptál Ovitrelle-t, nálad a ß-hCG jelenléte egyértelművé tenné, hogy elindult valami... 8)

Melánia: nagyon drukkolunk! Mivel nem írtad, hogy a mellfeszülés egyébként is jellemző-e nálad a ciklusaid második felében, így bátorkodunk reménykedni. :D A hangulati hullámzás és az állandó éhség is bíztató, mert dolgoznak a hormonok.
A héten kiderül, hogy kezdhetünk-e, de egyelőre erről nem írnék többet, mert nem akarom elkiabálni.

Rencsi! Ha a víz sem marad meg benned, az már régen rossz. Ha egy napnál tovább is fennáll ez a dolog, sürgősen lépni kell. Főleg most, hogy ilyen meleg van. Nyilván nem kellemes kórházban lenni és infúziót kapni, de ha elkerülhetetlen... :roll:

Miciona: a vitaminok nem fogják megakadályozni, hogy "benyalj" valamit. (Ha jön az ellenség, csata lesz, csak az nem mindegy, hogy mennyi idő alatt nyered meg.) Nálam korábban az immunrendszer eléggé érdekesen működött. Ha ősszel, vagy a tél elején elkaptam valamit, tavaszig küzdöttem a tünetekkel (bármennyi gyógyszert is kaptam), magyarul képtelen voltam leküzdeni a legegyszerűbb bacit is. Bezzeg ha egy ártatlan virágpor a közelembe ért, az immunrendszer azonnal teljes pályás letámadásba kezdett. :shock: A vitaminszedés nálam ezt fordította meg. Ha most "benyalok" valamit, pár nap alatt kijövök belőle még a tél kellős közepén is, az allergiám meg szinte teljesen elmúlt, pedig az orvosok szerint, mivel 5 évesen kezdtem, egész életemben jelen lesz ez a dolog és kb. 60 éves koromig "élvezni" fogom a tüneteket. Ha ehhez azt is hozzáveszem, hogy a hadsereg létszáma másfél év alatt 300 ezerről 68 millióra nőtt, nem gondolom azt, hogy rossz úton járnék. 8)
Egy jó tanács: ha kaptál egy jó képű bacit, cinkből vigyél be naponta minimum 100 mg-ot. Többet ér, mint egy maréknyi C-vitamin. 8)

Renna: Lenkeiből a napi 1 tabletta kevés, már ami az ásványi anyagokat illeti. Vitaminból talán elég lenne, de az egyenletesebb felszívódás miatt napi 2-3 mindenképpen jobb és ehhez még mindig kell cink (min. 50 mg) és szelén (min. 100 mcg). Ha a jelenlegi állapot a vitaminok és az ásványi anyagok hiányára vezethető vissza, akkor ne foglalkozzatok az RDA-val! Ez olyan emberkék szükségletét mutatja, akik teljesen egészségesek és egy steril környezetben egész nap csak egy karosszékben üldögélnek. Ha baj van, ezek a mennyiségek már egyáltalán nem irányadók és akkor jönnek a terápiás adagok. Ha a "raktárak" már fel vannak töltve és az eredmények is bíztatóak, akkor lehet csökkenteni az adagot, de nem az RDA szintjére, hiszen a korábbi állapot azt tükrözi, hogy az addigi életmód mellett az ásványianyag-és vitaminellátás nem volt megfelelő. Mivel a katonáknak a cink és a szelén nagyon fontos, itt van egy-két nagyon jó árban lévő készítmény:

Cink:

25 mg, 100 db, 1120 Ft (0.45 Ft/mg):
http://delibo.hu/info/cink--25-mg---delibo-/?id=1239

50 mg, 100 db, 2260 Ft (0.45 Ft/mg):
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=178

50 mg, 100 db, 1290 Ft (0.26 Ft/mg):
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5148

100 mg, 100 db, 1890 Ft (0.19 Ft/mg):
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4876

Szelén:

50 mcg, 100 db, 1390 Ft (0.278 Ft/mcg):
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5513

50 mcg, 100 db, 1380 Ft (0.276 Ft/mcg):
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5820

100 mcg, 100 db, 2420 Ft (0.242 Ft/mcg):
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=182

100 mcg, 200 db, 1914 Ft (0.096 Ft/mcg):
http://delibo.hu/info/szelen-100-mcg--swanson-/?id=1098

Ha ezekhez napi 2x1 Lenkeit szed a párod, az már nagyjából elég. Nyilván van még jó pár olyan, jó árban lévő készítmény, ami ajánlható lenne, de mi speciel ebben a két boltban szoktunk vásárolni és a jó választék miatt nem is keresgélünk mást.
szimba

Rencsi!

Mi az a tuti táp? Most Royal Canin-t eszik, vagyis csak nagy duzzogva.
Eddig a konzervhez van hozzászokva. Most az íze kedvéért keverünk bele i/d-s konzervet, de az sem az igazi.

Van aki PCOS-val jár a Dévaiba? Hogy állnak hozzá ehhez a betegséghez? Valahol azt olvastam, hogy nem nagyon díjazza a Dévai a metet. Én pedig szeretném szedni a 12. hétig!
agnyes

Szimba!
Köszönöm a biztatást! Már ErcsiApu is megjegyezte, hogy "már nem egykezes a cicim"! :) Reménykedem, hiszen a remény hal meg utoljára! Tegnap este lefekvés előtt pár percig (kb. 10) éreztem azt a fura "mindjárt megjön" érzést, de aztán elmúlt! Ez a nap folyamán többször előjött, de amint nem figyeltem rá el is tűnt! Most hogy itthon vagyok és nem "kötöm" le magam annyira többször érzem, de amikor nem figyelek oda nem is érzem! :) Hát ez van! :) A furi az, hogy nekem szokott fájni mensi előtt, de csak 2-3 nappal előtte, most meg mensi előtt 9 nappal kezdődtek a tünetek és nem enyhültek. Sőt! :roll: :lol:

Agnyes!
Nekem két angol bulldogom van ami köztudottan válogatós fajta! Nekem kb. 50.000,-Ft-om ment rá mire rájöttünk, hogy melyik táp az ami bejön nekik! Én is adtam nekik Royal Canain Bulldog 24, mert gondoltam ezt nekik tervezték! Hát nem is mondom, hogy úgy kellett beleimátkoznom a kaját! Most jelenleg Happy Dog-ot esznek abból az IRLAND változatot! Ez bőr, szőr, köröm, emésztés problémákkal küzdő kutyáknak tervezték! Nekünk ez vált be! Nálam amíg csak a fiú kutyus volt ő kapott konzervet, de hamar leállítottuk róla, mert állítólag nem valami jó a gyomornak és a fogaknak sem! A kislány is csak párszor kapott amíg "junior" volt! :) Én ennyiben tudtalak hozzásegíteni a kutya táplálkozásához! Ha kérdésed van írj nyugodtan akár privit is! :)

Rencsi!
Hogy vagy? Enyhültek a tünetek? Sokat gondolok rád, hogy minden rendben legyen! :) ++++++++++++++++++

Melánia!
Mennek a drukkok folyamatosan! :) +++++++++++++++++++

Miciona!
Írj majd hogy mi a helyzet! Tudom holnap lesz a nagy találkozás. Szorítok, hogy minden rendben menjen! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kati!

Nem csinálsz egy tesztet? Szerintem is érdemes lenne!
:lol:

Kösz a táp-tippet. Kipróbáljuk, hátha ízleni fog.
agnyes

agnyes!

Én PCOS vagyok, Dévai az orvosom.
Nyugodtan kérdezhetsz! Kivéve a metet, mert fogalmam sincs, hogy mi az. :D
s.mónika

Mónika!

Néztek nálad IR-t?Lombikozol?
agnyes

Agnyes!
Nem szeretnék még tesztet csinálni! Annyi negatívat láttam már, hogy szeretnék már egy pozitívat is látni! Szóval úgy döntöttem, ha még pénteken sem jön meg, akkor szombaton és vasárnap is csinálok egyet! Majd kiderül! Úgyis tudni fogjátok, ha csináltam, és azt is, hogy mi lett a "vége"! :):)

Kép

KépKép
ercsikati

agnyes!

Nem volt nálam IR. Én azt sem tudtam, hogy PCOS vagyok. Csak azt tudtam, hogy valamiért nem esek teherbe hosszú-hosszú évek óta. Így kerültem Dévaihoz. Ő mondta ki a bűvös szót: PCOS.
Nem szedtem előtte semmit.
Nem, nem lombikozom, mert Dévai már babához segített minket. Tavaly nyáron született meg a kislányom. Ovuláció indukció volt.
s.mónika

Sziasztok!

Ercsikati: nagyon drukkolok! A cicifájás, feszülés nagyon bíztató jel. Nekem annak idején óriásira megnőtt és nekem is annyira fájt, hogy hason nem is nagyon bírtam aludni. És aztán ott volt a pozitív teszt! Kívánom, hogy pár nap múlva te is zebrás tesztet lássál végre! :lol: :lol:

Gmelcsi: Gratula a 17. héthez! Hogy megy az idő, hiszen még jól emlékszem, mikor kiderült, hogy baba van a pocidban.

Rencsi79: Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad! :cry: Kivárod a pénteket, hogy menjél apánkhoz? Én a helyedbe már elmentem volna hozzá, hiszen ez tényleg nagyon nem jó, hogy a víz is kijön belőled! Remélem, mihamarabb megoldódik ez a kis kellemetlenség és a továbbiakban problémamentes babavárásod lesz!

Vjulcsi: Lehet, hogy találkozunk pénteken? Én is akkor megyek UH-ra.

Mindenkinek drukkolok és bocsi, akit kihagytam!

Ma megvolt Kitti cica 1 éves szülinapja. Majd rakok fel 1-2 képet, ha gondoljátok!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma reggel megmértem a reggeli hőmet, mert nekem tüszőrepedés utáni 14. napon megszokott jönni! Hát ez most is így lesz! :( A hőm 36,8 volt! Szóval egy újabb hónap elé nézek! :) Csak pozitívan! Bár még a vörösök nem kopogtak be, de ma már várhatóak! Picit sajnálom, de még nem borultam ki! Majd ha hazamegyek, és elmondom otthon, hogy hát ez most nem sikerült! Na akkor tuti ki fogok! :cry: :cry: :cry: De aztán szerintem ha ErcsiApu is úgy gondolja akkor belevágunk a következőbe. Akkor holnap reggel hívom Apánkat, és délután - a céges rendezvény után - megyek hozzá!

Csomee!
Boldog 1. Születésnapot Kívánok Kitty-nek! :) Természetesen várjuk a képeket! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Kata, sajnálom :( De azért még ne írd le, láttunk már picit alacsonyabb hővel is babát, még felmehet. Amúgy a 36.8 nem olyan alacsony, eddig mennyi volt? Ugye ezelőtt is mérted, nem csak ma?
vjulcsi

Commee boldog szülinapot Kittinek, és tegyél fel képeket :)
vjulcsi

Jó reggelt mindenkienk,

Csomee, boldog születésnapot Kitti babának. Kérünk képeket.

Kata,
ne idegesíts már. 36,8 az még nem hő leesés. Mennyi szokott egyébként lenni. Akkor borulj ki a holnap reggel alacsonyabb lesz.
Nem mindenkinek megy 37 fölé. Lehet neked alapban is alacsonyabb.

Kép
gmelcsi1

Kata,

Azt hittem megjött ,azért a sok szomorú fej. Ez még nem alacsony!!
Nekem sem szokott 37 fölé menni ,mivel alapban is alacsonyabb.
Még bármi lehet!!!

Kittinek boldog szülinapot kívánok én is!!!!
miciona

A helyzet, hogy nekem a középidőben tüszőrepedés után 37,1 vagy az felett szokott lenni! Szóval ez már hőleesés. De már a barna hadsereg tiszteletét tette, tehát délutánra számítok a vörösökre is!

Kép

KépKép
ercsikati

Hülye barnák és vörösök :( :(
Sajnálom :(

De akkor tényleg egyszerre szülünk, mert akkor most mindkettőnknek sikerülni fog!!! :) :)
vjulcsi

Valaki holnap délután (17-körül) valaki lesz Apánknál?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kitti nevében is nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!

Ercsikati: Sajnálom a barnát! Pedig nagyon bíztató jelek voltak!

Képek: Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Tündéri a kiscsaj! :) Majd ha nagyobb lesz összehozom Mikey-val! A szülei is biztos örülnének, ha ilyen szép barátnője lenne! :):):):)
A barnákat meg ne sajnáld. Elég ha én sajnálom! :( De pozitívan kell felfogni a dolgokat! A következő hónap az inszemmel sikerülni fog! Bízom benne és Apánkban is Nagyon! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati!

Köszönjük szépen! Csak nyugodtan hozzd össze Mikey-val, hiszen nem lehet elég korán kezdeni! :lol: :lol: :lol:

Igazad van, csak pozitívan! A következő hónapban sikerülni fog. Én is rögtön az eléjén tudtam, hogy előbb-utóbb apánk fog nekem (nekünk) gyereket csinálni. És a bizalom a mai napig töretlen! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Katám,
sajnálom :cry: a következő tuti sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!

Melánia,
hogy vagy? Nagyon szorítok++++++++++++++++++++

CSomee,
ezek a képek! :D az utolsó a kedvencem az a nagyon csokis pofis, tündéri!!!!!!

Agnyes,

nekem is PCOS van, egyéb dolgok mellett. Már kb. 6 éve tudom, de Dévai nagyon lazán kezeli, azt mondta, annyit foglalkozzak vele, mint azzal, hogy zöld a szemem. Ettől még simán lesz babám és így is lett.... :D

táp ügyben: A kutyusoknál a szója és a csirkehús allergizál a legnagyobb %-ban. Akármilyet veszel, ez legyen a fő szempont. Mi egy spéci tápot adunk nekik, de ezt elég nehéz beszerezni, mert csak egy helyen árulják Bp-en. (Zuglóban) Ha érdekel, megírom a részleteket priviben. A mi kutyusainkkal folyamatosan baj volt, amíg egy állatorvos barátunk el nem árulta a fenti titkot! :D

Kép
rencsi79

Az előbb voltam a mellék helyiségben, és találkoztam az általm utált Vörösökkel! :twisted: :evil: ÚÚÚÚTÁLOM ŐKET! Most elmondtam nekik, hogy legközelebb 12 hónap múlva szeretnék velük találkozni! Remélem megértették! :lol:

Csomee!
Én is úgy vagyok vele, mint Te! Előbb utóbb úgyis minket is hozzásegít majd egy baby-hez! De remélem előbb, mint utóbb! :)

Rencsi!
Te hogy vagy? A gyerkőcnek ízlik már a kajcsi?

Holnap nem nagyon leszek gép közelben, ezért Már most

KÍVÁNOK JULCSINAK NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
De ígérem, amint hazaértem Apánktól írok Nektek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi: Már a 10. hétben vagy! Uram isten, hogy szalad az idő! :roll: :shock:

Nekem is kedvencem a nagyon csokis kép, de élőben mire elvettük tőle a tortát tetőtől-talpig csokis volt, úgyhogy csak zuhany alatt tudtam megmosdatni (ez volt számára a kellemetlenebb rész)! :P

Kati: Hajrá következő hónap!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Katám,

hát, nem könnyű a helyzet, mert egyfolytában éhes vagyok. Ma már bennem maradt egy fél szelet vajas kenyér meg egy kis krumplipüré. De úgy hogy icipici falatonként és folyamatosan úgy éreztem, hogy na most már vissza is küldi. Ez is eredmény, de úgy szeretnék már egy jót enni. Ami viszont érdekes, hogy a fogyás ellenére is látszik már a hasam. :D :D

Akkor most már nem ov.indukció, hanem inszem lesz neked?

Kép
rencsi79

Rencsi!

Ez már nagyon szép eredmény, hogy az a pici étel is megmaradt. Nagyon kellemetlenek ezek a tünetek, de reméljük már hamarosan túl leszel rajta. Csak így tovább és gyarapodjatok szépen.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Agnyes:PCOS, mi ez?
Csomee:Kitti baba nagyon aranyos!
ercsikati:Nagy,nagy lelkierőt és kitartást nektek!
Sikerülni fog!
kitti4

Sziasztok.

Rencsi:megvagyok.Hol így hol úgy.Hol pozitívan hol negatívan.Még szerintem max2hét és tudsz nagyokat enni. :lol:

Kata:hát én annyira biztos voltam abba hogy neked sikerült!!!! SAJNÁLOM!!! De nézd a jó oldalát már kezdhetsz is.Inszem biztos sikerülni fog!!!

csomee:tündéri kislányod van!! Én is AKAROK!!

Rencsi:irigy, irigy a pocakodra.De csak jószándékú irigység. :lol:
szimbáék:akkor csendben drukkolok. :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Kata,
Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést, te vagy az első :)
Sajnálom, hogy a vörösök betámadtak :( Sajnos ezeknek a tüneteknek nem szabad hinni, nekem is fájt a cicim, még amikor megjött, akkor is :( Sajnos nem ismerjük még, hogy a mesterségesen bevitt hormonok milyen hatással vannak a szervezetünkre, hogy azok miatt van-e egy-egy tünet, vagy a baba miatt.... Remélem, köv. hónapban már a baba fogja okozni ezeket!
Viszont miből gondolod, hogy most inszem lesz? Mondta a doki?

Commee,
Kitt gyönyörű:)) Nekem a sejtelmesen-kedvesen mosolygós, utolsó előtti képe tetszik nagyon :) Persze a többi is szuper :)

Rencsi,
Örülök, hogy már picit jobb. Talán most kezd el javulni a helyzet? Szerintem ha fogytál, attól még csak jobban látszik a pocakod, legalábbis én azt vettem észre, hogy vékonyabb embereknek ugye hamarabb kidudorodik... De jó érzés lehet nézegetni a tükörben :)

Melánia,
Te mikor tudod meg, hogy hogy vannak a babók? Tesztelni mikor fogsz? Nagyon drukkolok neked!!!

Lányok lemaradtam valamiről, Szimbáék is kezdtek már?
vjulcsi

Katám, K.... életbe, pedig annyira hittem, hogy sikerült, de az inszemmel fog, mint ahogy nekünk. :wink:

Csomee, gyönyörű Kitti baba. Zabálni való.

Rencsi, örülök, hogy marad végre benned egy kis kaja. Kitartás.

Julcsi, boldog névnapot. :)

Hívtak az Istenhegyi útról, hogy a négyes teszt eredménye, amiben az AFP is benne van, negatív lett. :wink:

Kép
gmelcsi1

Csomee!

Gyönyörű ez a kislány! :lol:

Kata!

A francba! Olyan biztató jelek voltak! Na majd a következő!

Megértelek, hogy utálsz tesztelni. Én is láttam már jópár negatív tesztet. Most LH tesztet csinálok, az legalább kétcsíkos. Remélem ebben a hónapban lesz egy igazi pozitív belőle.

Melcsi!

Akkor jó híreket kaptál az Istenhegyiről. Gratulálok!

Julcsi!

Csatlakozom én is!

Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kitti!

Itt olvashatsz a PCOS-ról. Sajnos ez már szinte népbetegség. Plusz nekem társul hozzá egy kis inzulin rezisztencia és magasabb TSH szint! Csupa öröm az élet. :(

http://www.pco-szindroma.hu/index2.html

Rencsi!

Neked lombikod volt?
Remélem hamarosan már nem lesz gondod a kajával. Semmit nem szeret? Mindent visszaküld?

Ja és előre is kösz, hogy írsz a tápról.
Talán ez beválik!

Meli Drága!

Miért gondolod azt, hogy nem sikerül? Mindig csak pozitívan gondolkodj!
A mai ragacs!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
agnyes

Agnyes,

igen lombik volt, ICSI. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi ízlik neki, ami tuti, ha csak egy falatot eszem/fél óra.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
rencsi79

Melánia: Neked is lesz babád! Méghozzá legalább ilyen szép, mint az enyém! Drukkolok! :lol:

Kitti4, Melánia, Vjulcsi, Gmelcsi, Agnyes és a többiek, nagyon szépen köszönjük! Büszke is vagyok rá! (Persze kicsit elfogult vagyok vele, de szerintem is egész jól sikerült gyerek!)

Gmelcsi: Már mondták, hogy mi van a törpi lába között?

Julcsi: Boldog Névnapot!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Drága Julcsi!

Boldog névnapot kívánok Neked !!!!
(és mivel ma van ,ma én vagyok itt az első mégis :))))
miciona

Kata,
remélem nem szomorkodsz túlságosan ,hanem már a B tervbe belekezdtél és indulsz az inszem felé.
Köszönöm a fotost!! Tegnap lebeszéltünk mindent ,megírtuk a szerződést. Kedves lány a kolleganőd is.

Csomee,
az én anyukám is ilyen kis barna kislány unokát szeretne :)
persze apa világos hajú, így nem sok esély van rá.

Melánia,
mikor jár le a 3 hét? megy a nagy adag babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
miciona

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a sok névnapi köszöntést, Miciona külön köszönöm, hogy ilyen korán felkeltél miattam :) :)
Otthon is már reggel 6-kor orchideát kaptam, olyan jó volt:)

Reggel voltam Apánknál, megint jó sok tüszőm van, bár még picikék. Megint mondta a doki, hogy ha sok baba lesz, adjak neki egy lányt, mondtam, ha összehozza, adok :) :)

Melánia,
Nagyon drukkolok!!! Mikor tesztelsz?

Kata,
Hogy vagy? még nem válaszoltál, hogy miért inszem lesz?

Melcsi,
Szuper,hogy negatív lett! Tényleg, mikor mutatja már meg magát a kicsike? lehet, hogy a fiúneven már nem is kell gondolkodnotok :)

Rencsi,
Kitartás! Remélem most már hamarosan javul a helyet, és nem lesz ilyen válogatós a pici :)
vjulcsi

Sziasztok,

Julcsi, nekünk is mindig ellövi ez a poént, de én mindig mondom neki, hogy nem adom oda. :lol:

Hát remélem jövő hét kedden megmutatja magát, mert már nagyon kiváncsi vagyok. Én kislányt érzek, apjuk pedig kisfiút. :wink: Egyikünknek igaza lesz. :lol:

Katám, mikor mész Apánkhoz?

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Szüli és névnaposoknak nagyon sok boldogságot!:-)))

Viszont ma ezt a cikket találtam:
http://index.hu/belfold/2009/05/22/somo ... _az_allam/

:-/

Kijavítottam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára modrooka 2009.05.22 15:49-kor.

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

DÖBBENET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsánat, de nem tudok most visszaolvasni, ezt azonban el kell küldenem Nektek. Indexes cikk.

"Túl sok lombikbébi-próbát fizet az állam...

A fizetős páciensekkel dolgozó Ciris klinika tulajdonosa, Somody Imre azt javasolja, hogy csökkentsék az államilag finanszírozott beavatkozásokat ötről 2+1-re."

http://index.hu/belfold/2009/05/22/somo ... _az_allam/

Kép
bodza2005

Sziasztok!
Julcsi:Boldog Névnapot!
Bodza2005:Felháborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem találok szavakat a felháborodástól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agnyes:Köszi!világos!Neked itt vették észre?
Gmelcsi:Mikorra sikerült a baba?[/quote]
kitti4

Nya, én is azt a cikket akartam berakni, mint bodza, de most látom, hogy nagy mérgemben nem azt sikerült:-/:-/

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Kitti, szerencsére 1 inszemre. :D

Kép
gmelcsi1

Sziasztok.

vjulcsi:én is szeretnélek köszönteni. Kép
SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kata:gondolok rád!!!

gmelcsi:1 inszemre.Ezt nem is tudtam.Hú de szerencsés vagy! :lol:
Teszt?:hát hétvégén már szerintem lehetne de nem visz rá a lelkem.Ma már a férjem is mondta,hogy teszteljünk.Még nem teszteltem. :oops:

miciona:hát egyenlőre a 3hét még messze van.Transzfer+11. napon vagyok ma.Én furcsáltam is apánkat hogy azt mondta hogy 3hét múlva tesztel egy pozitívat.Nem sok az egy kicsit?
agnyes:hát tudod hol pozitív az ember hol negatív.De ezt te is tudod.

Kép
Kép
melánia

Lányok!
Köszi még egyszer a köszöntést, aranyosak vagytok :)

A cikken iszonyat feldühítettem magam, még jó hogy inszem előtt vagyok :)
Hülye görény, annyira átlátszó, hogy azt szeretné, ha többen mennének az ő intézetébe. 3. lombiktól fizetős, és mivel persze az ő intézete rendelkezik a legjobb sikerrátával, majd mindenki odamegy....

Kellemes hétvégét! :)
vjulcsi

Na ezen a cikken én is jól felhúztam magam!
Nem tudom mit hasonlítgat össze bennünk Angliával meg Németországgal. Igaz ott is drága a lombik, de azért egy kicsit többet érnek a bérek.
A párom az előbb felhívott, hogy olvastam e a cikket. Azt mondta, ha meglátja szembeköpi. :lol:

Kitti!

Én még csak tervezem a Dévait. Majd a jövő hónapba fogok időpontot kérni.
A PCOS-t a nődokim mondta, mert nagyon cisztás volt a petefészkem, aztán az elmúlt, de hormonjaim és az IR megmaradt.
agnyes

Szimba!

Kaptunk ma egy doboz Foreveres Nature-Min ásványi anyag tablettát. Elvileg van benne cink, szelén stb. Szerinted ezt adhatom a páromnak?
agnyes

Sziasztok!

Ezen a Somodyn én is kiakadtam.

Ma voltam átjárhatóságin apánknál, utána mondta a párom, hát az ilyen profitorientált emberek nem kellenének az egészségügy egyetlen területére sem! Csak azért, mert neki nincs szerződése az OEP-el.

De azért annyira mégse tudott feldühíteni, mert a HYCOSY jól sikerült, átjárható vagyok hála a Jóistennek. Apánk is nagyon aranyos volt, még két puszit is kaptam utána. (bár volt egy kis hiszti, mert nagyon féltem, de ha tudom, hogy csak ennyi, akkor nem idegesitem magam.)
Mindenesetre nagyon gyorsan lezajlott az egész, mindenki aranyos volt. Utána nagyon minimálisan görcsöltem kb. 5-10 percig, aztán az is elmúlt.

Most a mi részünkről nyári szünet jön, kipihenjük magunkat, és szeptemberben elkezdjük az inszeminációkat ovuláció indukcióval!

Nektek pedig azt kívénom, hogy addigra babásak legyetek!!! :wink:
kislibus

Rencsi! Neked pedig azt, hogy múljon el ez a rosszullétes időszak, hogy végre álvezhesd a várandósság áldott állapotát! :)
kislibus

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, és hogy ma is csak ilyen "későn", de volt még pár dolog amit el akartam intézni! Na hát ez megvolt!

Tegnap voltunk Apánknál ahol találkoztam ismét Rencsivel! :):):):) Hát újfent Ovu. ind. lesz, mondván mindketten egészségesek vagyunk, így sikerülnie kell. Nem volt túl jó kedvében. :( Hétfőn kezdem a Clotit és reggel szúrni kell egy Merionalt! :roll: Aztán szerdán UH. Azt mondta legalább 3 sikertelen ovu.-nak kell megtörténnie, hogy tovább tudjunk lépni! Szóval újra Ovu. Ind. de ismét pozitív vagyok! Főleg azért mert szerdától - reményeim szerint - betegállományban leszek! Kimegyek a háziorvoshoz és megbeszélem vele, hogy írjon ki az UH-k idejére, hogy ne kelljen folyton késnem, mert előbb vagy utóbb megkérdezik, hogy hová járok, és én nem szeretnék hazudni, és elmondani sem. Szóval ez a B terv! :):):)

Rencsi!
Tegnap hazaértetek időben? Nem ültetek sokat a dugóban? A fagyi hogy ízlett? Na és a babócának?

Julcsi!
Neked is kell szúrni most Merionalt? Nekem furcsa, mert az előzőnél, csak a 2. UH után írta fel! :roll: :roll: Ennyiben változik a stratégiánk! :) Egyébként aranyos volt Apánk, csak nem volt túl kirobbanó kedvében!

Miciona!
Örülök, hogy segíthettem, és hogy szimpatikusak voltak Neked! :) Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyiért vállalta a csaj és hogy mennyi képet meg ilyesmit! Ha kérem leírod nekem priviben, hogy mennyit fizettél és hogy mi van az árban?

Bodza!
Én tegnap a Hír Tv.-ben láttam ezt az egész lombikos dolgot! Felháborító. ErcsiApu azt mondta, ezzel azt akarják, hogy cigány világ legyen itt. Hiszen nekik nem gond a szülés. Ha lehetne évente több gyereket is pottyantanának! Ahelyett, hogy örülnének, hogy ebbe a világba még valaki szülni akar, nemhogy támogatnák, nem inkább elveszik! Hihetetlen mi folyik ebben az országban! Nyilatkozott Kaáli György a Kaáli Intézet igazgatója, és képzeljétek annyira fel volt háborodva, hogy el sem tudom mondani!

Melánia!
Nagyon-nagyon Drukkolok! Mikor tesztelsz? Mert ugye tudod, hogy előbb vagy utóbb egyet kéne csinálni!?!?

Majd még jövök du.! legyetek jók!
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Tegnap vendégség volt, ezért nem jöttem. Voltam uh-on, minden rendben, kb. 9 tüsző van. Hétfőn újabb uh.

Ezen a cikken én is teljesen kiakadtam. Felháborító!!!!!! :evil: :evil:

Melánia: drukkolok, hogy zebrás legyen az a teszt!

Ma is vendégeskedés lesz, úgyhogy amint tudok, majd jövök!
Kellemes napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: