Hanna: Milán eöööeeeeeeee öeeeöööööööö-kel altat... Olyan durván, hogy sokszor még a TV-t sem hallani

Apácska kérdezte is, hogy nem lehet-e erről leszoktatni. Mondtam neki, hogy nem. És különben is inkább így altassa magát, és aludjon el egyedül, minthogy rázni kelljen a senekét

Meg az a ajó ebben, hogy meg lehet különböztetni az alatatós dumáját a normáltól, és tudjuk mikor fog következni az alvás, és aztán láss csodát csend lesz. (Mint éppen most is ez volt a menet, Milán az adamo hintában nyomul, és már bealtatta magát

)
Krisz: Gyerek alszik, megyek is muffinozni
Addig is egy kérdés: ki milyen gyerekülést fog venni (vett), ha manóink kinöveik a jelenlegit? 9-18, 9-25, vagy 9-36 kilóig valót? Melyik az az árfrekvencia, aminél már biztos megbízható az ülés? Láttam már 17 ezerért is, na meg persze 80 körül is

Ja, és mire figyeljek, lehessen dönthető, meg még mire?
Ja, és a másik milyen kanalat vesztek, vettetek a hozzátápihoz? Még nem kezdünk, de gondoltam veszek kanalat, hogy Manót ne érje meglepetésként, hogy mit akarok a szájába dugni, ha eljön az idő, hanem a kanalat már ismerje

Van annyiféle, hogy csak lesek, de melyiket érdemes megvenni? Lehetőleg márkákat és beszerzési helyet is dobjatok!!! Köszi!
Megyek muffinozni