A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rony!

Nem tartottam magamban 1 napig! Csak ma teszteltem! :lol:
Én nagyon drukkolok, hogy egyszerre legyünk kismamik (na jó 1 hónap különbséggel) :lol:

Kép
akire79

Akire!

Kép
GRATULÁLOK SOK SZERETETTEL!

Kép

Orsi
orsiborsi

Akire,

Gratulálok! Nagyon szuper!

Kriszta :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Akire!

Gratulálok :)

Orsi!

Mivan veletek?
Gondolok rátok :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vasikáé, Dita, Tubikriszta, Orsi, Witch és még mindenki más!

Köszönöm a gratulációkat, nagyon jól esik.

Kép
akire79

Akire!
Gratulálok! Ránk fért már egy pozitív teszt!

Lányok! kérjük a következőket!

Vasikáé! Jó látni, hogy azért jössz és már van kedved viccelődni.
szöszi1977

Witch,
itt vagyok,de csak olvasóban.
Most elszorult a szivem,mert olyan nagy boldogság a jó hír.
Csöndben drukkolok mindenkinek,közben járogatok a vizsgálatokra és próbálok türelmesnek lenni.Ez nem mindig sikerül!
:?
Jamina hogy van?
Orsi
orsiborsi

Orsi!

Köszönöm jól, igazi jó kislány :)

Szorítok nektek, azért néha adj életjelet, még ha priviben is :)

Puszillak titeket

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

rony: Nekem holnap inszem. Remélem találkozunk. Mennek a drukkok.

tigriske: Igen, holnap lesz a nagy nap! Köszi, remélem sikerülni fog.

akire: Ezer gratula!

Holnap ha túl vagyok a dolgokon, akkor megpróbálok jönni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Iszonyatosan drukkolok!
Remélem 1 szobába kerültök Ronyval!

Mindkettőtöknek küldöm a drukkot, jó lenne együtt kismamáskodni++++++++++++++++++

Kép
akire79

Kösssz Drága Akire!
Remélem megszolgáljuk Vickyvel a drukkhegyeidet :wink:

Vicky!
Majd holnap keressük egymást, ha nem is kerülünk egy kórterembe, fenn a váróban biztos talizunk.

Orsi!
Örülök, hogy jelentkeztél, jó hallani felőled.

Lányok ma reggel ünnepélyesen ellőttem az uccsó szuri(ka)t!!! Már arra gondoltam pezsgőt bontok, el sem hiszem hogy vége. Aztán meg majd kárpótlásként jön az utró :? Még soha nem altattak, remélem minden ok lesz. Gondoljatok majd rám. Éreztem ám a tüszőket rendesen ma egész nap.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Akire, juhhhhhééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, szuper! NAgyon gratula!!!!!!

Lukacsne, nagyon ügyi vagy! Gratulálok!

Rony, Vicky, holnap ügyesek legyetek Csájék! Gondolok rátok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tigriske, hogy vagy?
lugi

Ja, és vicc!

-Doktor úr, valami nagyon ketyeg a hasamban?!
-Előírásnak megfelelően vette be a gyógyszert?
-Igen, ahogy tetszett mondani, étkezés előtt egy órával!
lugi

Rony,

Szorítunk nagyon! Vigyázz magadra és mindent a babáért :)
majd írj, hogy mi volt!
puszi
kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Akire

nagy gratula neked, már megérdemelted nagyon :D :D :D

Rony Vicky
holnapra drukk nektek

rózsa neked is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lugi

köszi a gratulációt

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Akire:
Kép
Eszem-....om megáll! Ekkora jó hírt a Született feleségek után!!! :)
Annyira örülök, vigyázzatok magatokra nagyon! :)

Vasikáé:
Amikor elemedben vagy (ált. így van) megdolgoztatod az érzékeimet rendesen! Hol a sírás kerülget a meghatottságtól, hol meg majd' lefordulok a székről a röhögéstől! :) A kutyáim meg nem tudják mi baja a gazdinénak, csak jönnek bújni, tolják a fejüket a combomra :D

Lukácsné:
Neked duplán gratulálok:)
1. diploma - ez igen!!!
2. nem tudsz megszökni a BMC-ből, meglett a kartonod :wink:

Vicky és Rony:
Holnap ügyik legyetek, már egy "nagy" gondolkodó is megmondta: Nem kell félni, nem fog fájni! :D Nagyon szurkolok nektek, küldöm Kína éves átlagát egy oltári nagy kalapban összegyűjtve :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Pá Drágáim!
sajt@

Jójcakkát kismamik és leendők :) !

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, köszi! Tuti jó nap lesz! Imádom Annie Lennoxot!

Szép napot csajok!
lugi

Rony,Vicky,
mindkettőtöknek szorítok ma!
Tavasz környékén mindig nagy dolgok születnek!
A gólyák már "kisgólyások",rajtatok a sor!

Orsi
orsiborsi

Sziasztok Lányok!
Akki ma ment a BMC sok sikert és beszámolot kérünk!Hát csajok köszönöm hogy vagytok és tartjátok benem az eröt meg lelkileg is mert meg vagyok magamon ütközve hogy be adtam magamnak az elsö szurit nem is olyan szörnyü mint ahogy én gondoltam.Picit meg szurtam az ujjam ,meg felszivtam a gyogyit és vissza kuszot az üvegbe de aztán sikerült.Most egyébként ugy érzem a hullámok csapkodnak a fejem fölöt jönnek a bajok.De ugy indultunk neki ennek sikerülni kell.
Vasikáé!
Örülök hogy ilyen vicces kedvedbe vagy biztos nehéz de fel a fejjel és folytatni kell :!: :!: Puszi
Kakti!
Egy nap van köztünk ugye?Te mikor mész uh.ra?Én hétfön
majd nézek valami vitamint.Puszi mindenkinek legyen szép napotok!

Kép
rózsa11

Szia Rózsa!

Nem egészen egy nap. Inkább 2. Én vasárnap kezdtem el a böködést. Már 3-on túl vagyok! :D
25-én, hétfőn megyek UH-ra.

Én vitaminnak a Femibion 800-at szedem + 500mg-s C-vitamint.
És nem fáj a pocim tőle, meg más bajom sincs (bár ez egyénfüggő).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt Mindenkinek!
Itt egy vicc:

Egy ügyvéd elmegy kacsára vadászni. Lő is egyet, de a kacsa beesik egy elkerített birtokra. A birtok tulajdonosa, egy öreg székely éppen ott kapálgat.
- Uram, legyen szíves, adja már ide azt a kacsát! - kéri az ügyvéd.
- Dehogy adom, az én földemre esett, tehát az enyém! - mondja az öreg székely.
- Nana! Én egy ügyvéd vagyok, velem ne szórakozzon! Ha nem adja ide, akkor úgy beperelem, hogy mindenét elveszti! - fenyegetőzik az ügyvéd.
- Várjon csak! Itt, vidéken a vitás ügyeket a "három rúgás törvénye" szerint rendezzük. Hajlandó alávetni magát?
- Az mit jelent?
- Én kezdem. Maga megfordul, én meg háromszor jó fenékbe rúgom. Ha bírja, akkor cserélünk, és maga jön. Annál az igazság, aki tovább bírja.
Az ügyvéd végigméri az öreget, és azt gondolja: "Ezt a fazont kirúgom a világból is, ennél egyszerűbben úgysem tudnám elintézni a dolgot."
Szóval, belemegy. A székely bácsi kezd. Nekiszalad, és egy akkorát rúg az ügyvédbe, hogy az beleremeg.
A második rúgás akkorára sikerül, hogy az ügyvéd az orrával felszántja a földet.
A harmadikra még a szeme is könnyes lesz..
Leporolja magát, és odafordul az öreghez:
- Na, forduljon meg, most én jövök!
A székely megpödri a bajszát:
- Jól van, feladom. Vigye a kacsáját!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Na végre, ismét gépközelben vagyok…….

Vasikáé!
Teljes szívemből sajnálom, beszéltetek folytatásról? Buksisimi neked!!!

Vicky!

Hétfőn lestelek , és tök megörültem egy csajnak piros-fekete hátizsákkal. Persze egyből letámadtam, de nem te voltál. Mindegy, drukk a mai inszemhez+++++++++++++++

Rony!

Drukk a mai leszíváshoz, ne izgulj, csak termeld a petikéket!!!!!!

Nyanya!

Nem semmi a sztorid……….A mensid ugyanolyan volt, mind mindig? Nem volt esetleg kevesebb, vagy valami szokatlan???? Azért drukkolok hátha!!!!!!

Kpn, Csézjang BOMBANŐK!!!

Nem értek veletek egyet, ami 14.napon negatív, az a 17.en igenis lehet Zebrás!!!!
Egy másik fórumon az egyik csaj minden nap csinált tesztet a 14.naptól kezdve.Az első halál negatív lett, de megcsinálta másnap is. Nagyon nagyon halvány zebrás lett ( bár én akkor sem láttam a második csíkot ) a tapasztaltabbak már látták, aztán 2 nap múlva tök csíkos lett neki, és a vv is beigazolta . Úgyhogy nem szabad feladni, SOHA!!!!! Utró szigorúan menjen szerintem a BMC s tesztig mindenképpen!!!!

Lukácsné!

Gratula a diplomádhoz!!!!

Akire!

Juhéjjjjjj!!!!!! Nagyon gratulálok, megérdemlitek!!! Itt bőgők örömömben!!!! Csodaszép teszt!!!!
Részletek az eredményhirdetésről???? Biológus is ott volt??? Mesélj!!!!

Én hétfőn megyek, IR vizsgálatra. Kaptam glükózt is. Ezt az egészet fel kell oldani 2 dl vízben????
Most hétfőn voltam a BMC ben nőgyógyi vizsgálaton, meg apa bacivizsgálaton, mondtam is neki, hogy sikálja meg a kezét mielőtt bemegy, az nem baj, hogy egy órája fürdött
:shock: :shock:
Ki jár Skriba dokinőhőz? Nekem elég szimpi, merthogy ő hívott be a Szűcs doki rendelőjébe, mivel gondolom a Szűcs doki épp a műtőbe volt. Lehet hozzá fogok járni!!!!

Bocs, mert nagyon hosszú lettem!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt Mindenkinek!

Vasikáé: nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Annyira elszomorodtam, mikor olvastam mi történt Veletek. Őszintén sajnálom, remélem azért lesz majd lehetőségetek valamikor továbbmenni. Kitartást kívánok és fel a fejjel!!!
puszikállak

Akire: Te vagy az ellenpélda!!! Ezer és millió gratula a pozi teszthez!!! Látod, most teljesen másra koncentráltál és összejött!!!!
Boldog és problémamentes babavárást kívánok újdonsült Kismami!!!

Rony, Vicky: mennek a drukkok Nektek ezerrel! Rajtatok a fórum szeme!!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Akire
Szívből gratulálok !!!

Rony, Vicky
Egy kalappal mára ....

Kép
Kép
rilla_

Szia Heni.
én Skirba dr.nöhöz járok.Nics vele semmi bajom csak mindig róhan és nem tudok töle kérdezni semmit!Ne keverd össze a lötyöt ott helyben meg csinálják neked,csak vigyel citromot is.
Kakti!
Mi is akkor megyünk uhra!Lehet hogy össze futunk!
Pusza nimdenkinek megyek mert rengeteg elintézni valom van!!

Kép
rózsa11

Heni!

Az IR-re a glükózt NE oldd fel otthon, mert megköt! Rohadt sűrű! :lol:
Vigyél két deci jó citromos csapvizet, és majd ott, a laboros nénik megcsinálják neked a koktélt! Isteni lesz! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

mára mennek a drukkok, csak nyugodtan 8)
Heni, tegnap (14.nap) a teszt után délután meg is jött. befejeztem
az utrót, mindjárt hívom őket, hogy mehetek-e a pénteki tesztelés helyett csüt-ön uhura? :lol:
AKIRE, CSODÁS HÍR!!!! Erőt ad nekünk a jövőre. Halkan gratulálok :D
kpn

Húúú csajok köszi az infót, simán bekevertem volna :shock: :shock: :shock:

Trixikém!

De jó itt látni téged!!! Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked!!!! Nem is lehetne szebb ajándákod, mint a két kis lurkód!!!!

Dita???
Te, hogy vagy?

Puszi

heni77

Kpn!

Nagyon sajnálom, hajrá következő!!!!
Bár nekem anno mindig azt mondták, hogy a BMC s tesztig semmiképpen nem szabad abbahagyni az utrót....... :?

heni77

Henikém: köszi a köszöntést! Aranyos vagy és igazad van a két kis lurkó az ajándékom!!! Tudod, tegnap megbeszéltem velük, hogy ma megmozdulnak, remélem tényleg így lesz!!! Ez lenne csak az igazi ajándék!!!
Jelentem Szmöre már egy-két hete távozóban, néha előbukkan még időnként, de nagyon ritkán, szerencsére!!!
Drukkolok nagyon Nektek, továbbra is figyellek!!! pusza

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok Lanyok!Hat nem is tudom mit irjak,nagyon zajlik mindenkinel,minden.Sajt! Koszi az erdeklodest,hetfon jol ment a punkcio,es most nincs tulstimu,szoval holnap megyunk a parommal visszakapni a kicsikeinkbol!!!Hetfon amikor megjottunk,inkabb a meleg viselt meg,de persze bekapcsoltam a gepet,mert vartam a jo hirt Vasikaetol.Oszinten sajnalom...te voltal a pozitiv hozzaallas mintakepe szamomra.Ezek szerint azert a + hozzaalas nem eleg.Kivanok kitartast,a folytatashoz!!!!Sajt!!En meg tartom a velemenyem,hogy vitasd meg dokival,hogy most varj,vagy mit lehet tenni most.Akire!!!!Hatalmas gratula!!!!!!!Vicky,Rony,amint tudtok jelentkezzetek!!!Udv Mindenkinek Zoe
zoe33

Ha nem is irok mindenkinek kulon,termeszetesen szoritok mindenkinek,es ha nem is irok naponta,olvaso uzemmodban vagyok!!!Puszika Zoe
zoe33

Sziasztok csajok!

AKIRE!

Miket hallok??? Annyira gratulálok!!!!!!

RÓZSA, SAJT!

Nekem is és a tesómnak is a terhességet elsőnek a clear blue teszt mutatta ki, ami azért furcsa mert állítólag az 50.-es, a többi meg 20-as, 25-ös, és mégis a clear blue volt a legmegbízhatóbb.
De egyébként még a Lily is tök jó pedig az tök olcsó.
Egyébként pedig azt gondomom ha terhes valaki, azt minden teszt kimutatja előbb vagy utóbb.

KAKTI!

Megy a drukk a második inszemhez!! :)

STING!

Pénteken viszitek az apa cuccot a BMC-be? Mondták hogy így is megengedik? Az jó, csak kéne valami megoldás inszemre is mert azt csak helyben lehet. Szegény, biztos ki vagy már bukva néha.Tehát júniusban akár mehet is az első inszem?

CSAJOK!

Nálam az van hogy tegnap voltam a sebésznél kontrolon, és mondta hogy nagyon szép a sebem, úgyhogy ha így halad és nem jön vissza újabb újabb gyulladás, /amit nagyon remélek!/akkor július-augusztus körül mehet is az inszem!!!!!!!! Ennél jobb hírt nem tudott volna mondani!!!!!!!
Várom majd a segítségeteket akkor hogy mikor mit kell csinálni az első inszemnél mert sík hülye vagyok még hozzá.

Először is, aki Szűcshöz jár/ mert én is/ megjelenik a mensi 3.napján és felküldik az emeletre mert ott van a Szűcs vizsgálója? És a kettő közül melyik? Mert én egyszer voltam ott még a konzin és akkor láttam hogy két ajtó van ott. Melyikbe kell menni? Vagy ott majd szólnak név szerint hogy hova???És utána egyből adják a receptet amit ott ki kell váltani, majd vissza bmc-be és belém is bökik???
Úgy izgulok hogy végre már én is kezdhetem 1-2 hónap múlva.
Tudom röhejes hogy ennek is tudok örülni, de aki hónapokat kényszerül kihagyni annak ez is hatalmas élmény... :roll:
csézjang

Rózsa, Sajt!

ti hol tartotok???? Bocsi csak nem mindig tudok visszaolvasni. Konzitok már meg volt? Vagy már tovább jártok? Bocs ha nem tudom... :oops:

Nyanya!

Mi újság hsg ügyben? Ugye te vársz arra, jól emlékszem?????
csézjang

Sziasztok!

Akire jaj de jóóóóóóóóóóó :lol: :lol: Nagyon örülök neked :lol: Nagyon szép a teszted :D

Vasikáé örülök, hogy jó kedved van :D Nagyon megható volt az irományod :)

Roni és Vicky! Gondoltam rátok, gyertek majd beszámolni.

Húú! Leszünk egy páran a fórumról úgy látom hétfőn a BMC-ben. Most úgy érzem lehet tesztelek egyet a 7végén, mielőtt megyek hétfőn. Amilyen könnyen sírok még képes lennék elbőgni magam ott helyben, mikor Skriba drnő közli, hogy egy elhalt terhesség volt :( Akkor inkább majd én megbizonyosodom róla előre.

Kép
Kép
nyanya77

Csézjang!

Jól írtad a menetet, kb így működik.
Szűcsdoki rendelője az ajtóval szemben enyhén jobbra lévő ajtó, de mindkét vizsgáló oda nyílik. Majd mondani fogják, hogy melyikbe menj be. Amúgy a bal szélső ajtó öltöző vagy pihenő a dokiknak, ha jól sejtem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Megjöttem és nagyon köszönöm a drukkokat, mindegyik utólért. :) A páromnak azt mondták reggel, hogy 10:30-ra már menjek be. Persze mikor kerültem a műtőbe? 1/2 1-kor. Ilyen az én formám. Egész jó társaság gyűlt össze, de sajnos Ronyval nem sikerült összefutnom, mert engem az első emeleten szállásoltak el. Minden rendben amúgy, nem repedt még meg minden tüszőm (csak hogy cisztára is maradjon), de Zeke doki azt mondta, hogy holnap még dolgozzunk rá. 5-én megyek tesztelni.

rózsa: Gratula az első szurihoz. Mindig az első a legnehezebb.

heni: Sajnálom, hogy nem találkoztunk. Hány ember járhat piros-fekete hátizsákkal? Azt hittem ez jó ismertető jel lesz, hát nem így lett. A glükózból az egészet fel kell oldani (majd ott), de vihetsz citromlét és akkor olyan, mint egy tömény limonádé. Remélem jó eredményeid lesznek, nem olyanok mint az enyém. Én szörnyű eredményeket produkáltam.

csézjang: Örülök, hogy eddig jól alakulnak a dolgok. Ne izgulj, most már remélhetőleg nyáron inszem.

nyanya: És mi van ha pozitív? Akkor is bőgni fogsz, nem? Én biztos azt tenném. Csinálj nyugodtan tesztet, de akár aznap is csinálhaszt reggel.

Jók a viccek csajok! Csak pozitívan és jókedvűen. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zoe!
Mennyi embrió lett, marad fagyitok is a kistesóhoz?

Csézjang!
De jó, hogy gyógyul az a fránya seb, csak meglesz a kistesó is időben!!!!

Nyanya!
Lehet, hogy még mindig terhes vagy, nem egy emberről hallottam, hogy hónapokig mensizett a terhessége elején!!!! :shock:
Hajrá, nagyon drukkolok, reméljük, hogy jókedvűen fogsz sírni!!!!!

Vicky!
Hát igen, nem láttuk egymást, sajna :( Hajrá kismami!!!!!

Hétfőn én is megyek, de csak reggel a sorban leszek megtalálható, mert utána a nagylaborba telik a fél napom.

Puszi mindenkinek

heni77

Kép

Orsiborsi:
Legyen igazad, szívesen követném a kisgólyás csapat példáját!

Rózsa:
Próbálj meg csak magadra koncentrálni, a többi le van tojva. Ügyi vagy a szurikkal, de tényleg!

Kakti:
Viccced nagyon ott van :D :D :D

Heni:
Kívánom, h. jók legyenek a leleteid, az IR miatt nem irígyellek, de azt mondják, h. citromlével feljavítva ki lehet bírni.

Pá Drágáim!
sajt@

Trix:
Na végre, h. rókica távozóban! Olyan hamar megy az idő, már mekkorák lehetnek a szépségeid. :)

Zoe:
Ez nagyszerű, már holnap talákoztok :wink: Kíváncsi vagyok hányan lesznek :roll: :)

Czézjang:
Ó, hát ez szupi lenne! Sebecskének üzenem: csak tessék szépen gyógyulni és a gyulladásnak, h. elhúzni naggyon messzire, ne is halljunk többet felőle!
Szerintem aki ilyen helyre tolta a biciklijét, természetes, h. örül a kezdésnek - mégha az hormonkezelésekbe kerül is. Mi aztán mindent megteszünk azért, hogy kifelé jövet már min. ketten legyünk azon a cangán :wink:
Nekem össze-vissza a bládim/nem bládim...

CSAJOK: Holnap megpróbálom felhívni Szűcs dokit, hogy mitévő legyek? Benéz hozzám :wink: , vagy netán utrózzak-e, hogy megjöjjön utána. Szerintetek utol lehet érni egyáltalán telefonon? Ha igen, mely órákban ér rá jobban? Mindig sok a dolguk, lehet h. elhajt a saját nődokimhoz? :roll:

Vicky:
Nálunk ált. 5-e fizetésnap :D :D Remélem ez csak jól sül el nálatok :wink:

Tegnap felpiszkáltak a lyányok a teszteléssel, ráadásul alig-alig bládi/barnabi... Ilyen még nem történt velem amióta élek: éjjel fél egykor még nem voltam álmos, viszont majd' megvesztem savanyúkáposztáért és rámtört valami kimondhatatlan éhségroham. Nekiiramodtam és bevettem magam a hűtőbe! Aztán amit értem... Ne tudjátok meg :( Savanyúkáposzta paradicsommal, paprikával, citromlés tonhallal - aztán desszertnek csokiszelet, majd biztonságból fél pohár tejföl. Ezek után - mintha a világ legtermészetesebb dolga volna reggeli édesdeden aludtam.
Mondom, én még sosem ettem éjjel...
Reggel kipihenve magamtól felébredtem és eldöntöttem, hogy tegnapi kósza ígéretem beváltom, tehát Lily-t lepislantom.
Sajnos valami gonosz manó ellopta a második csíkot a tesztemről :(
De majd egyszer visszaszerzem!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok!
vicky:Megy a drukk ezzerel!Lehet hogy holnap már nem leszek ilyen bátor!
Sajt!
Nagyon nehéz ennyi gondal a fejem fölöt de a drágám mindig azt mondja meg oldjuk valahogy.Egyik jön a másik után.Probálok vigyázni magamra meg igérem.
Csézjang!
Mi elkezdtük az elsö inszemet és magamnak adom be a szurit itt a lányok meg dicsértek /ÉS KÖSZÖNÖM NEKTEK/hétfön kell menni uh.aztán majd meg látjuk.vettem elevitet folsav,meg cickafark tea.
Az uj házi dokim totál rendes ma is voltam és felvette az adataimat meg táp.akart irni de meg beszéltük hogy a beavatk.után megyek és mondta nagyon vigyázak magamra nehogy fel fázak a munka helyemen.Mert tudja milyen hely.
Trix:
Nagyon sok bolldog szüli napot neked! Kép
Röviden ennyit!
Zsuzsi:
Hol vagy?????
Hétfön ugy látom leszünk egy páran.Mi nem tudom még mikor indulunk!Szerintetek meg lesz még ebben a hónapba az inszem?

Kép
rózsa11

sajt: Nálunk most már 1-je előtt lesz fizu, de azért megvárom az 5-ét. :D

rózsa: Az, hogy még ebben a hónapban meg lesz-e az inszem, az attól is függ, hogy milyen hosszú ciklusaid szoktak lenni. És persze hogy hogy érnek a tüszőid a szuriktól, de ezt még nem tudhatod. Drukkolok, hogy még ebben a hónapban meg legyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt! orulok,hogy raszantad magad a telefonra!!!!Heni!Most meg nem szeretnem leirni,a multkor nem hozott szerencset,de hamarosan megosztom veletek!!!!Udv Zoe
zoe33

Heni! Ezt elfelejtettem!!!Aranyos vagy,hogy mar a kistesora gondolsz!!!!
zoe33

Megy v.ki holnap reggel a bmc-be? Inkább becsasztuzkázom én is, eldöntöttem! 8-ra kb. ott leszek, velem lesz a kedvenc lombikolós kolléganőm, akit én vettem rá, hogy jöjjön ő is ide :)
Szürke-halványrózsaszín(mályva)-fekete hátizsákkal leszek, asszem barna felsőben.
Na?

Pá Drágáim!
sajt@

Zoe!
Drukkolok a randisoknak holnapra. Szugggerálom ám őket. :)

Csézjang!
Na látod, nem kell elkeseredni, még előbb kezdhetsz, mint gondoltátok volna. Milyen jó, hogy nem tűntél el? :)
Az ajtókkal kapcsolatban: először az öltözőbe (vagy vetkőzőbe?) kell menni, majd onnan mondja a doki, hogy merre menj.

Sajt@!
Holnapra sok sikert, majd számolj be mi volt!

Tubikriszta!
Köszi a drukkot. Uche-t mindig megcsodálom odaát, egyszerűen zabálnivaló :)

Vicky!
Szerintem láttalak. Nem te hoztad fel a papucsot az egyik csajszinak? Annyira le voltam lassulva, hogy mire szóltam volna hipp-hopp....
Lehet egyszerre megyünk eredményhirdetésre?

Rózsa!
Megcsodáltam a vonalzódat. Hortenzia ha jól tévedek

Rólam:
Köszi Lányok a drukkokat, aranyosak vagytok. Gyorsan leírom mi volt, nem vagyok most valami jól.
Berohantunk reggel 8 körül, már nyomták a kezembe a nyilatkozatot, öltöztem át és alig vártam, már hívtak is be. Ott már várt egy csapat, fel kellett feküdni, majd mindenféle kérdéseket tettek fel, majd az arcom fölé tettek egy maszkot, hogy lélegezzek be egy kis oxigént. Gondoltam magamban, minek ez, úgysem fogok elaludni, nem járnak túl az eszemen :lol: Következő pillanatban csak azt látom, hogy a mennyezeti lámpák szétcsúsznak....
Amikor visszatoltak, állítólag tök hangosan magyaráztam mindenfélét, párom már úgy csitítgatott, maradjak már csendben, de erre sem emlékszem igazán.
Végül is elég jól éreztem magam napközben, nem fájt semmim, viszont most estére begörcsölt a hasam és eléggé fáj. Iszom a vizet, hátha segít.
Lényeg: 6 tüszőt tudtak leszívni, abból 2 fejlett, négy meg holnap kiderül. Meglátjuk.
Úgy néz ki pénteken visszaülti, úgyhogy azt számoltuk, hogy Zoe-val szinte együtt lesz az eredményhirdetésünk.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony:
Köszi, kedves tőled.
Remélem egyre jobban leszel. Két szép tüsző az szuper! Kíváncsi vagyok a többiek hogyan alakulnak. Csakis a legjobbakat kívánom nektek!

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: