Zoe!
Drukkolok a randisoknak holnapra. Szugggerálom ám őket.
Csézjang!
Na látod, nem kell elkeseredni, még előbb kezdhetsz, mint gondoltátok volna. Milyen jó, hogy nem tűntél el?
Az ajtókkal kapcsolatban: először az öltözőbe (vagy vetkőzőbe?) kell menni, majd onnan mondja a doki, hogy merre menj.
Sajt@!
Holnapra sok sikert, majd számolj be mi volt!
Tubikriszta!
Köszi a drukkot. Uche-t mindig megcsodálom odaát, egyszerűen zabálnivaló
Vicky!
Szerintem láttalak. Nem te hoztad fel a papucsot az egyik csajszinak? Annyira le voltam lassulva, hogy mire szóltam volna hipp-hopp....
Lehet egyszerre megyünk eredményhirdetésre?
Rózsa!
Megcsodáltam a vonalzódat. Hortenzia ha jól tévedek
Rólam:
Köszi Lányok a drukkokat, aranyosak vagytok. Gyorsan leírom mi volt, nem vagyok most valami jól.
Berohantunk reggel 8 körül, már nyomták a kezembe a nyilatkozatot, öltöztem át és alig vártam, már hívtak is be. Ott már várt egy csapat, fel kellett feküdni, majd mindenféle kérdéseket tettek fel, majd az arcom fölé tettek egy maszkot, hogy lélegezzek be egy kis oxigént. Gondoltam magamban, minek ez, úgysem fogok elaludni, nem járnak túl az eszemen

Következő pillanatban csak azt látom, hogy a mennyezeti lámpák szétcsúsznak....
Amikor visszatoltak, állítólag tök hangosan magyaráztam mindenfélét, párom már úgy csitítgatott, maradjak már csendben, de erre sem emlékszem igazán.
Végül is elég jól éreztem magam napközben, nem fájt semmim, viszont most estére begörcsölt a hasam és eléggé fáj. Iszom a vizet, hátha segít.
Lényeg: 6 tüszőt tudtak leszívni, abból 2 fejlett, négy meg holnap kiderül. Meglátjuk.
Úgy néz ki pénteken visszaülti, úgyhogy azt számoltuk, hogy Zoe-val szinte együtt lesz az eredményhirdetésünk.