Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, ötleteket és mindenekelőtt a bíztatást!!!
Utána kérdeztem, 6 éves korig nem vehetik el tőlem Noémit, hacsak nem leszek alkoholista, drogos vagy IDEGBETEG!
2 kilót fogytam már, alig bírok enni, de most már kicist jobb. Sikerült lehiggadnom, és most már érzem, nincs mit vesztenem. Elmondtam apukámnak a gondjaimat, és ami eddig nem volt:egyetértett velem!!Igaz nem szívesen, de felajánlotta, hogy ha úgy alakul, mehetek hozzájuk. Bár ő nagyon ellenne Noival, nagyon szereti. CSak anyám a nagy kérdés. Átmenetileg jó megoldás, és majd valami csak alakul.
Kezdek egy listát írni, és és ha egyszer hazajön az "édes" párom, akkor higgadtan, nyugodtan rázúdítom az összes eddigi bánatom, gondom. Ha látom, hogy megbánta a dolgot, és látom, hogy tesz az ellen, hogy vavuljon a helyzet, akkor még adok 1 esélyt, a gyerek miatt, hátha. Ha nem, akkor legalább nyugodt szívvem megyek el, mert tudom, hogy rajtam már tényleg nem múlott semmi.
Van egy segítségem, akivel megbeszélem párommal való gondjaim. Kiderült, hogy a munkahelyén mindenkivel összekapott már, csak a csaj párja tartja még vele a frontot. Beolvasott már a főnököknek is, így csak üzengetnek neki. Ők sem értik mi történhetett vele, de teljesen kifordult önmagából. Most vagy az anyja irányítja, vagy van kint vmi nője, vagy volt, de elhagyta, ezért kattant be(találtam egy osztrák sim kártyát, amiről még a kollégája sem tud).
Most már kezdem összeszedni magam, és volt sikerélményem is! Rámjött 1 tavalyi halászgatyóm, fehér.

És 2 hét után tegnap és ma elvittem gyerkőcöt sétálni(eddig nem tudtam kitenni a lábam otthonról a depi miatt, csak ha muszáj volt apuval elmenni vásárolni).Szépen felöltöztem, fehér gatyó, tanga

, persze bő felső.Jól éreztem magam benne. ÉS bejelentkeztem szombatra fodrászhoz, és levágatom a hajam.

Utolsó forintomon is rendbehozom magam.
SAjnos ma kaptam még 1 tőrdöfést a szívembe. Tavaly a munkahyelemen nem kaptam 4 hónapig fizut+ semmilyen túlórát, plusszt nem fizettek ki. Bepereltük az alapítvány, és decemberben meg is kaptam a 400ezer Ft tartozásukat. Ezután azonban nem fizettek be utánam semmit. Ma végre apukám elhozta a könyvelő ismerősétől az adóbevallásomat, és be kellett fizetnem hirtelen 27e Ft szja-t. Már csak ez hiányzott nekem.
Bocsi, ha hosszú voltam, de jól esett kiírnom magamból.
Ne haragudjatok, de csak gyors reagálások:
Nagyon édesek a babák! Képeket még-még-még! Olyan jó nézegetni!
Milánoknak és persze Mágnesnek nagyon sok boldogságot!
shali:Boldog házassági évfordulót! Hajrá gyémánt lakodalom!!!
mágnes:gratulálok a tejcsihez!!CSak így tovább!Szupi lehetett az indiai kajci!
katuska:nagyon ügyes Petra baba! Noi is csak oldalra fordul. Hason már a popsi elfordul oldalra, de a felsőrész még nem követi.
Eszterem:üdv. itt a fórumban! NAgyon édes a pici Lány! És már milyen ügyesen ül!
batkata:

apukád. Kitartást!!Most nagyon nehéz lehet, de már könnyebb lesz, ha megy az ápolónő.
vihar:nálunk hétfő éjjel volt hatalmas. Persze előtte öntöztem. Nagyon féltem éjjel. DE legalább esett.
ruha:ti mit adtok kint a gyerkőcre? Persze nem 40 fokban. 3 után szoktam kitenni a teraszra a járókába. Mindig kell rá sapi? Mert sosem tudom, hogy kell-e, ha árnyékban van, vagy nem. Bodyt meddig kell alá adni? Tudom, hülyeségeket kérdezek, de pl. nem tudom, ha kis napozószerűt adok rá, kell-e alá.
Ha esetleg eljutunk Balcsira(nagybátyámnak van Fonyódon egy kis garzonja), miben altasam a gyereket? Járóka kissé nagy ahhoz, hogy elvigyük. Utazóágyunk nincs. A kis medence jó ötlet, biztos veszek babónak nyárra, had pancsizzon.
Enikő ötlete tetszik:Ha kb. 6-7 hós lesz Noi, mikor lehet lejutok vele Balcsira, akkor így bevihetem én is a vízbe?
Köszi, és bocsi a hülye kérdésekért!
Végül néhány kép(remélem nem baj):

cumizom

ébredezem

komoly vagyok

Na mi van?

fini lovacska

Egy életen át!