A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Csöre: nálunk még dörgés se :(
Elképzelem, ahogy lobog Saci, mint Károly bácsi Frakk után :D :D
magdolnasz

Szerintem valami fog esni,mert nagyon nehéz meleg van itt.Fáj a fejem is.Károly bácsi :lol:

Eszter

Kép
eszterem

csöre:
ne is mondd! Várom az esőt, mint a messiást, de olyan hülye helyen lakunk, hogy minket folyton elkerül! :cry:

Magdi:
ez a mosoly nagyn ott van :) (a ti láncotok is hosszabb :roll: )

Bence majdnem hasra fordult ,szerintem pár nap, és meglesz :) Az tartotta vissza, hogya könyöke útban volt, így visszagurult. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Eszter üdv itt! Gyönyörű a lányod!

Nórinak is milyen gyönyörű mosolya van! Én sosem tudok vigyorgós képet csinálni mert amint meglátja a fényképezőt egyből elkomolyodik és vizsgálgatja...

Mágnes! hajrá hajrá Bence!!!! meglesz az a fordulás! Ppróbáld ki a következőt, hogy leteszed egy plédre ami össze van hajtogatva szóval egy picit magasabban legyen, mint a szőnyeg. Tedd a szélére és ahogy oldalra fordul könnyebben átlendül hasra így és még a kezét is ki tudja húzni. Hipp hopp ráérez a technikára így! Vagy lehet egy picit segíteni, hogy megemeled a plédet és löketet adsz. Csak egy nagyon picit, hogy sikerélménye legyen!

Vickybabe! A péceli úton a boribonban van baba-mama torna 3 hónapos kórtól! Ha esetleg érdekel...

Petra ma is szinte egész nap aludt. Szerintem mormotát szültem. Délután amikor Máté is aludt 3 óra hosszát olyan jót szundiztunk összebújva:)
katuska79

Magdi: Frakk :lol: :lol: :lol: :lol:

Mágnes: hááát, elég közel lakunk egymáshoz, tudom, miről beszélsz :wink: Nálunk van olyan mondás, ha az eső meglátja a falutáblát, visszafordul :?

Hajrá Bence! :lol: :lol: :lol:

Viszont, megjött Ő, az esŐ :lol: :lol: :lol: igaz, nem sok, de mégiscsak víz. Kb 10 percet esett, de úgy, mintha öntenék. Azért nem baj, hogy locsoltam.

Csöre
csöre74

Sahli: gratula a házassági évfordulóhoz! Mesélj majd a meglepiről!

Eszter: üdv. itt! Nem semmi, milyen ügyes Eszter baba!

Csöre. Itt egy csepp eső sem volt :shock:

Katuska: nálunk is az van, hogy mosolyparádé, aztán fényképezőgép elő, mosoly el.... Néha ébredés után kapok el egy-egy mosolyt, fel is teszem a mostani kedvencemet:

Kép

Nóra is tündérien mosolyog :D

Mági, így utólag is boldog szülinapot, Milánoknak pedig boldog névnapot!!!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok!

Üdv Eszter, nagyon cuki a lányod!

Itt sem esett egész nap, itt is locsolni kell...megy az öntöző minden este....

Olyan éhes vagyok egész nap majd éhen veszek...másnak a melegben nincsen étvágya én meg....na mindegy.
Mi Siófokra megyünk...még sosem nyaraltam 2 gyerekkel...érdekes lesz :lol: .

KépKép
peni

Katuska! Nagon ügyes Petra! Tök jó a haja Máténak!

Köszönjük szépen a Milánköszöntéseket!

Csöre! A bodzat mi is imádjuk, de én tavaly olyan sokat tettem el, hogy idén nem kell eltennem! :lol:
Nálunk még nagy kedvenc a feketeribizliszörp!

Krisz! Ádámnak gyógypuszit küldök a szurira! Szép méretek! :D

Sahli! Boldog 2 évfordulót! Majd mesélj hol voltatok!
Nyugodtan tervezhettek nyaralást. Levente öt hónapos volt, amikor mi voltunk és imádta a vizet! Csak vinni kell ilyen strandsátort, hogy ha nincs más árnyék, akkor id védve legyen!
Mi egy csónakot vettünk és abba vittük be a vízbe is! Nagyon élvezte!
Kép
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszter! Üdv itt! Édes a pici lány!

Magdolna! Tündéri Nórika! Neki is gyógypuszi a szurira!

Krisz! Biztosítással kapcsolatban: nekünk annak idején, amikor összetörték nem kellet semmit intézni. Elvittük a szervízbe, ott a hibát kijavították és a biztosítónak a számlát benyújtották! Nálatok nem így van?
A Böszörményi úton van egy szamos cukrászda, ott most is isteni a fagyi!

Edit! Tündéri mosolya van Bálintnak!

Sahli! Levente nem 5, hanem 8 hónapos volt. Elírtam, bocsi.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska:
köszi, megpróbálom :) Annyira új ez nekem ,mintha első gyerekem lenne Bence :lol: Anna 7-8 hónaposan fordult hasra először, és ali volt hason ezután is, utálta.. Ezért most újdonságként élem meg :lol:

Csöre:
nem ér! Kifacsartátok a felhőket! Ide már semmi sem jutott! :twisted: Önző népség :wink:

Fiam leszakította a rácsvédőt a kiságáyról... :? Továbbá rájött ,hogy a kezével nem éri el a forgóját, de a lábával igen, így most dönget, mint egy elefánt, rugdossa őket, és dumál nekik... :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló nők!

Gyors bejelentkezés, aztán megyek, hulla vagyok és asszem egy kis kezdődő depim is van (ma reggel nem akaródzott felkelni, Borikám ott gügyögött mellettem, de nem volt energiám hozzászólni, stb, stb....)

Tényállás: eddig Kiskunhalason voltam, apukám nagyon le van gyengülve, őt ápoltuk, vigyáztunk rá... már amennyire hagyta és amennyire egymásra tudtunk hangolódni. Megjegyzem, nem könnyű.
Múlt hétfőn mentünk le, tegnap jöttünk meg Bori, Juli és én. Holnap már megyünk is vissza Borival, Juli és a fiúk maradnak.

Egy kis Parkinson-kór, lukas szívbillentyűcske, szívritmuszavar, cukorbetegség.
Ja, és 13 féle gyógyszert szed, a gyomra szerintem romokban van, azért nem bír enni, ráadásul az egyik gyógyszer tönkrevágta. A neurológus doktornéni duplájára emelte az adagját, azóta nem bír enni, inni, ezért aztán hallucinál, hányingere van, meg ilyenek. Úgyhogy én hétfőtől lecsökkentettem az adagját az eredetire... :?
Pénteken bevittük a kórházba, le se sz...rták, kapott egy kis infúziót, egy kicsit felpozoták, aztán szombat délután kiengedték azzal, hogy naponta legalább 2-3 liter folyadékot igyon meg (kérdem én: akinek a gyomra tropa, s nem bír enni napok óta, az hogy a fenébe tud meginni ennyi folyadékot?!). Ja, és egymásra mutogatnak, a házio. a szakorvosra ééés fordítva. Ráadásul a kórház HospInvest-kórház, úgy szar, ahogy van.

Úgyhogy most szerencsére sikerült ápolót fogadni, jövő hétfőn kezd, én hétfőig leszek otthon Borival (Valamelyik éjjel Bori éppen szopizott, amikor ki kellett vinni apukámat a vécére. Szegénykém úgy sírt, de muszáj volt kivinnem Apukámat...
Szóval nem lesz könnyű, lehet, hogy egy kis ideig kicsit csendesebb leszek és ritkábban jövök. Ráadásul nagyon félek, mert anyukám két éve velem ment el, nem merem újra átélni az elmúlást... Pedig biztosan valamit meg kell tanulnom, ha újra ezt a feladatot kaptam... Az tuti, ha én leszek ilyen állapotban, valószínűleg nyugtatót veszek be és el fogok aludni. A kiszolgáltatottság borzasztó...

Sziasztok, majd ha megint itthon leszek, bekukkintok, addig s nagy ölelés mindenkinek!

Küldök egy Halason készült képet az én Kóc-Borimról. :D Kép Rokoni kézben anyára bambulva... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, ötleteket és mindenekelőtt a bíztatást!!!
Utána kérdeztem, 6 éves korig nem vehetik el tőlem Noémit, hacsak nem leszek alkoholista, drogos vagy IDEGBETEG!
2 kilót fogytam már, alig bírok enni, de most már kicist jobb. Sikerült lehiggadnom, és most már érzem, nincs mit vesztenem. Elmondtam apukámnak a gondjaimat, és ami eddig nem volt:egyetértett velem!!Igaz nem szívesen, de felajánlotta, hogy ha úgy alakul, mehetek hozzájuk. Bár ő nagyon ellenne Noival, nagyon szereti. CSak anyám a nagy kérdés. Átmenetileg jó megoldás, és majd valami csak alakul.
Kezdek egy listát írni, és és ha egyszer hazajön az "édes" párom, akkor higgadtan, nyugodtan rázúdítom az összes eddigi bánatom, gondom. Ha látom, hogy megbánta a dolgot, és látom, hogy tesz az ellen, hogy vavuljon a helyzet, akkor még adok 1 esélyt, a gyerek miatt, hátha. Ha nem, akkor legalább nyugodt szívvem megyek el, mert tudom, hogy rajtam már tényleg nem múlott semmi.
Van egy segítségem, akivel megbeszélem párommal való gondjaim. Kiderült, hogy a munkahelyén mindenkivel összekapott már, csak a csaj párja tartja még vele a frontot. Beolvasott már a főnököknek is, így csak üzengetnek neki. Ők sem értik mi történhetett vele, de teljesen kifordult önmagából. Most vagy az anyja irányítja, vagy van kint vmi nője, vagy volt, de elhagyta, ezért kattant be(találtam egy osztrák sim kártyát, amiről még a kollégája sem tud).
Most már kezdem összeszedni magam, és volt sikerélményem is! Rámjött 1 tavalyi halászgatyóm, fehér. :lol: És 2 hét után tegnap és ma elvittem gyerkőcöt sétálni(eddig nem tudtam kitenni a lábam otthonról a depi miatt, csak ha muszáj volt apuval elmenni vásárolni).Szépen felöltöztem, fehér gatyó, tanga :lol:, persze bő felső.Jól éreztem magam benne. ÉS bejelentkeztem szombatra fodrászhoz, és levágatom a hajam. :wink: Utolsó forintomon is rendbehozom magam. :)
SAjnos ma kaptam még 1 tőrdöfést a szívembe. Tavaly a munkahyelemen nem kaptam 4 hónapig fizut+ semmilyen túlórát, plusszt nem fizettek ki. Bepereltük az alapítvány, és decemberben meg is kaptam a 400ezer Ft tartozásukat. Ezután azonban nem fizettek be utánam semmit. Ma végre apukám elhozta a könyvelő ismerősétől az adóbevallásomat, és be kellett fizetnem hirtelen 27e Ft szja-t. Már csak ez hiányzott nekem. :cry:
Bocsi, ha hosszú voltam, de jól esett kiírnom magamból.

Ne haragudjatok, de csak gyors reagálások:

Nagyon édesek a babák! Képeket még-még-még! Olyan jó nézegetni!

Milánoknak és persze Mágnesnek nagyon sok boldogságot!

shali:Boldog házassági évfordulót! Hajrá gyémánt lakodalom!!!

mágnes:gratulálok a tejcsihez!!CSak így tovább!Szupi lehetett az indiai kajci!

katuska:nagyon ügyes Petra baba! Noi is csak oldalra fordul. Hason már a popsi elfordul oldalra, de a felsőrész még nem követi. :lol:

Eszterem:üdv. itt a fórumban! NAgyon édes a pici Lány! És már milyen ügyesen ül!

batkata: :( apukád. Kitartást!!Most nagyon nehéz lehet, de már könnyebb lesz, ha megy az ápolónő.

vihar:nálunk hétfő éjjel volt hatalmas. Persze előtte öntöztem. Nagyon féltem éjjel. DE legalább esett. :lol:

ruha:ti mit adtok kint a gyerkőcre? Persze nem 40 fokban. 3 után szoktam kitenni a teraszra a járókába. Mindig kell rá sapi? Mert sosem tudom, hogy kell-e, ha árnyékban van, vagy nem. Bodyt meddig kell alá adni? Tudom, hülyeségeket kérdezek, de pl. nem tudom, ha kis napozószerűt adok rá, kell-e alá. :shock:

Ha esetleg eljutunk Balcsira(nagybátyámnak van Fonyódon egy kis garzonja), miben altasam a gyereket? Járóka kissé nagy ahhoz, hogy elvigyük. Utazóágyunk nincs. A kis medence jó ötlet, biztos veszek babónak nyárra, had pancsizzon. :lol:
Enikő ötlete tetszik:Ha kb. 6-7 hós lesz Noi, mikor lehet lejutok vele Balcsira, akkor így bevihetem én is a vízbe?

Köszi, és bocsi a hülye kérdésekért!

Végül néhány kép(remélem nem baj):
Kép cumizom Kép ébredezem Kép komoly vagyok Kép Na mi van? Kép fini lovacska Kép Egy életen át!

Kép
moffli82

Jó reggelt!

Batkata: sajnálom Apukádat és Téged is, hogy ezzel kell megbírkóznod! Sok erőt kívánok! Bori gyönyörű!!!

Sahli: boldog évfordulót!

Enikő: köszi :) Milánnak utólag boldog névnapot!

Bálintanyu: tündéri ez a kép!

Mágnes: lemérem a láncot, hogy milyen hosszú. De nem lehet, hogy csak azért tűnik rövidebbenek, mert Bence sokkal nagyobb, mint Nóra? (Most nem emlékszem, milyen méreteket írtál a múltkor, de úgy rémlik elég nagyokat.)

Moffli: jó, hogy pozitívabb vagy! Így van, tessék fodrászhoz menni és büszkén sétálni a gyönyörű lánykáddal!!!!
Noit terveztétek? A férjed is akarta? Nem lehet, azért fordult ki önmagából, mert már nem csak körülötte forog az életed?
Munkahely :twisted: Nem a Kincsesháznál dolgoztál? Arról hallottam ilyen rémtörténeteket.
magdolnasz

HELLÓ!
Ti milyen koránkelők vagytok!Negyed9kor kelt fel a lányom,fejjel lefelé a kiságyában . :lol:
Én csak egy body-ban,vagy egy napozóban viszem ki a teraszra,de árnyékban van a járókája.Meg meztelenül egy kis kalapban ilyen melegben,hagy napfürdőzzön!Meg-meg mártogatom a medencébe,de csak combig.
Itt olyan szép babók vannak ám!Az én tündérkém is olyan nagy már,mégis pici :lol:
Moffli:Férjed :shock: :( :? :evil: :?: :!:
Mágnes:Fiad :o :lol:
Bálintanyu: kis nyuncut a fiad mosolya :D
Na elaltatom még kiskirálylányt a tízórai előtt...Mit adjak ma neki :roll: Finifőzeléket,abból tegnap csak egy fél üveg ment le,pedig simán bevág mindenből 1 üveggel.Főleg ha gyümiről van szó :!:
Na meek

Eszter

Kép
eszterem

eszter: Te már bébiételt is adsz neki? Mióta? Hol szültél?
magdolnasz

Eszter üdv közöttünk, édes a kislányod!!

Moffli, ez az, csak pozitívan. Ami engem illet én nem biztos, hogy adnék újabb esélyt. Abból amit leírtál már rengeteget kapott. A gyerek miatt, meg nem biztos, hogy jó együtt maradni. Sokszor pont ezt sinylik meg.
Hajrá fodrász!!

Kép
Kép
cs_erika

Moffli: igaza van Erikának, Noi szenvedi meg, ha csak miatta maradtok együtt. A lista jó ötlet, nyomd a kezébe, és kiderül, mi a helyzet. Hajrá fodrász :)

Eszter: hű, miket eszik már pici Eszter!

Öltöztetés: én kint mindig adok rá sapit. Napozó alá nem kell body. Belefő szegényem :) Egyébként én nem viszem ki, ha nagyon meleg van. A lakás kellemes, most 21 fok van, de a legnagyobb melegben is eddig 22 volt a max, ilyenkor tuti nincs melege. Tegnap este, amikor locsoltunk, kint olyan 27-28 fok volt, fülledt meleg, Saci egy bodyban volt, mégis tiszta melegkiütés lett.

Batkata: kitartás. Sajnálom Apukádat :(

Bálint, Bori és Nóri is nagyon szép :) Borinak az a sörény! :shock: :lol:

Enikő: azért ám! Néztem, hogy miket csinált Levente 5 hónaposan, és tátva maradt a szám :) de már látom, hogy 8 hónapos volt :)
Mi is kis csónakkal nyomultunk, Saci majd kap újat, mert a másik már eléggé le van strapálva.

Mágnes: hááát, azért itt nem állt a víz, mint Kecskemétán :wink: Fél órával az eső után már száraz volt az út.
Saci a lábával sem éri el a forgót :roll: :shock:

Csöre
csöre74

Batkata! Nagyon sajnálom, hogy apukád ennyire beteg! Sok erőt kívánok neked! Borikád gyönyörű!

Moffli! Nagyon jó hallani, hogy a kezedbe vetted a sorsotok feletti irányítást! Legyél kitartó és na hagyd, hogy ideig-óráig elkápráztasson majd igéretekkel, csak ha tényleg komolyan gondolja, akkor maradj, különben csak a szenvedésetek tart tovább.
Ruha! Napozó alá, ha ilyen meleg van nem kell semmi, vagy adhatsz rá csak body-t is, vannak nagyon jó vékony ujjatlanok. Sapi, akkor kell, ha fúj a szél, akkor olyan, ami a fülét védi (vékony nyári), ill. ha napon van, hogy a fejét ne süsse a nap. (kalap).
Szerintem be lehet vinni, de arra kel vigyázni, hogy a napon ne legyen sokat, és egy kis vizet én a csónakba is tettem mindig. A beleülős uszogumit igazából 1,5 évesen tudtuk mi használni, 8 hósan abba még elsülyedt, belelógott a feje a vízbe és sírt is benne.
Nagyon édes Noémi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre! Azok a fránya billentyúk megvicceltek! :lol: De jó, hogy észrevettem, még melőtt a frászt hozom a topikra, hogy 5 hósan már ilyeneket kell tudni! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Milánnak boldog névnapot!!!

Táviratilag: élünk. Most mentek el a rendőrök, fényes nappal be akartak hozzánk törni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Csöre
csöre74

Moffli! örülök, hogy pozitívan fogod fel a dolgokat és apukád megért Téged! HAjrá hajrá! És a lányod gyönyörű!

BAtkata! sok sok erőt, tudom min mész át :cry: de Bori micsoda kóci baba!!!!

Öltöztetés melegben. Én is úgy, ahogy Enikő írja. VAgy body, vagy napozó és sapka csak akkor ha napon van vagy nagyon fúj a szél. Egyébként nem mert nagyon be tud melegedni! A babakocsiban pedig nagyon vigyázzatok mert ha felhúzzátko a kupolát be tud fülledni!!!! Időnként bujjatok alá ellenőrizni a hőmérsékletet!

ÉS képzeljétek Máté már második teljes napra száraz marad nappalra!!!! Most már kézen fog, hogy vegyük le a nacit ha pisilni kell és séta közben is szól! NAgyon tetszik neki az állva pisiliés. Igaz kicsit béna vagyok ezügyben de majd apa megmutatja a helyes technikát:)
katuska79

Na elaludt és én is jól laktam.Mindjárt megyek hajat mosni,amíg alszik.Én már 16 hetesen elkezdtem az almát(üveges)Szépen fokozatosan.Most 20.hetes,de még majd csak mostanában akarom az ebédet is elkezdeni.Na a hajmosást elkiabáltam!Leraktam hasra aludni,most meg már a hátán virgonckodik...
Jöttek valami szülők lettünk csomaggal az előbb.Könyvek vagy mik...Kell a fa**omnak!Na megyek felveszem a tankinim és csobbanok egyet a lánnyal,mert ömlik rólam a víz! :roll:

Eszter

Kép
eszterem

úristen Hanna! :? :evil: Nálunk minden nyáron megkisérlik a betőrők,több,kevesebb sikerrel.Ja tavaly nem voltak...hálisten.Majd idén kíváncsi leszek,remélem nem jönnek,mert a férjem tuti elássa és bebetonozza őket!Kőműves a lelkem :lol:
Rohadjon meg az összes pálottszájú rablóbanda! :twisted:

Eszter

Kép
eszterem

Hali!
Gyorsan pár képpel jövök, rohanok palacsintát sütni :) Majd jövök olvasni is!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242807244.0461.jpg[/img] A cumi mindig kéznél van...

[/img] Kép a nyakláncos kép,nekünk eddig ér... :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242807297.6172.jpg[/img] babakocsis

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt képek

Kép
Kép
Kép
katuska79

Eszter! szívemből szóltál a betörőkkel kapcsolatban....
Nem volt kicsit korán az alma?

Mágnes! oyaln, mintha Bencének punkja lenne:) gondolom több a haja a feje tetején:)
katuska79

Képzeljétek el, nem tudom megnyírbálni a képeket. :x

Eddig nem a saját gépünkkel neteztem, mivel az anyósoméknál voltunk. Mint tudjátok. :D
A saját gépünkkel meg valamiért nem tudom szerkeszteni a képeket.

Pedig feltennék egy párat.

Kép
Kép
cs_erika

Hanna! :shock:

Nálunk a szomszéd kutyái akadályoztak meg egy betörést, még amikor nem laktunk ott.

Kép
Kép
cs_erika

Le tudtam kicsinyíteni, kiderült, hogy egy szupi képcsináló programunk van, még a piros szemet is kiszedi

Zsófi:

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242810859.2904.jpg[/im%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242810868.5326.jpg[/img] g]

Mindjárt jövök az új ház képeivel is:))

Kép
Kép
cs_erika

Kép

Ez valamiért nem ment át

Kép
Kép
cs_erika

Szóval képek a házról:

Kép gyerekszoba
Kép gyerekszoba másfelöl
Kép háló
Kép Konyha még bútor nélkül
Kép nappali
Kép nappali megint

Szóval ezeken dolgoztunk 5 hónapig, és még mindíg, és valószínüleg életünk végéig. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Üdv Eszterem!

Batkata: kitartást a betegápoláshoz! Nagy-nagy türelem kell hozzá. Az ápolónő biztos sokat fog segíteni.

Nálunk nem esett, csak a szél fújt.

Mofli: ez az! Csak ügyesen! Fehér nadrág, fodrász, dobj fel egy kis sminket is, mindjárt sokkal jobb kedved lesz!

Nagyon szépek a babák!

Jelentem voltam az OEP-nél, ma utalnak. A melóhelyem hiányosan küldte az adatokat, hiánypótolni kellett.

A lányka éjjel másfél óránként kelt. Tiszta hulla vagyok. És még csak fél órát aludt délelőtt.

Kép
gombócmakka

Erika nagyon szép a ház, nagyon jók a színek!
És jó tágasnak is tűnik!

Kép
gombócmakka

Hanna:betőrők :shock: :x :(

Majd írják, hogy minden rendben van-e, és mi volt!

Kép
gombócmakka

Nálunk meg pont az van, hogy Zsófi a többiekhez képest szerintem rengeteget alszik. Ma pl. most alszik másodszor, pedig még csak dél van. És du is fog vagy 2*, hacsak nem alszik egyben másfél, két órát.
Lehet, hogy ezért nem alussza át az éjszakát? Bár miután evett simán visszaalszik.

Móni, hogy vagy? Uh-ra mikor mész?

Kép
Kép
cs_erika

Saci is most alszik másodszor, így szokott, vagyis 4x, mint Zsófi. Éjjel ő is sokszor kelt. Volt, hogy bealudtam Sacival a cicin.

Csöre
csöre74

Erika: az a másodiki kép szuper Zsófiról :) gratula a lakáshoz, szépen alakultok :)

Csöre
csöre74

Hazaértünk a TESCO-ból. Dög meleg van, a gyerekről folyik a víz. Úgy megizzad a hordozóban. Muszáj volt venni neki nyári ruhákat. Vettem napozókat, kis pamut rövidgatyókat. Meg a gyereknapi ajándékát, egy felfújható medencét. Jó nagy az erkélyünk, szuper lesz oda.

Erika: nagyon jó a lakás. Tetszenek a színek.

Édesek a babák. Olyan szép mindegyikük!!! :D Olyan jó látni, hogy mennyit nőttek, értelmesedett a tekintetük. Tavaly ilyenkor meg paráztunk, hogy ki tudjuk hordani őket. Hogy telik az idő!

Hanna: ne már!!! A kocsid után még ez is. Otthon voltatok? Rohadjon szét a sok s...fej! Gondolom, semmi nyom. Holnap egy másik családnál újra próbálkoznak.

krisz78

Királylány megint elaludt tízórai után.Kicsit csúszunk,hogy később kelt,de nem számít,mert amúgy is 13-14 óra között ebédel.Most majd 15kor fog.Úgyis 18kor van uzsi és fürcsi után vacsi.Úgy bevágta a finifőzeléket,hogy aszittem,még a kanalat is lenyeli.Rendesen rágcsálta miközben szörpölte be róla az étket :lol:
Katuska:Én nem gondolom,hogy korai lett volna az almapép.Szerinted igen?Tetszett neki és ízlett is.Én úgy gondoltam,már adhatom.Mindenki másképp...
Itt még nem kezdte el senki a hozzátápit,vagy pont mostanában? A 3hós oltáson aszonta a doknő,hogy nyugodtan el lehet kezdeni,ha akarom.Akkor még nem,de 16hetesen,már megpróbáltam és sikere volt a gyüminek.Aztán ment szép lassan fokozatosan minden.
Szép a ház Erika,Zsófi meg gyönyörű!Az én lányom is szinte minden kaja után bealszik,ha nem,akkor 1 óra múlva.És az éjszakát is 2hósan már végigaludta.Néha-néha felkel 3kor,de akkor csak a cumi kell neki és egyből vissza alszik.
Nem mertem kimenni csobbanni,mert olyan vok mint egy kékbálna.Ráadásul gyantáztatni is kéne mennem :lol:
De úgy úszkálnék már,ilyenkor már mindíg csoki vagyok.Most meg halovány színű,csíkos kismalac :roll: :lol: 8a szét repedt bőrömre értettem) :?

Eszter

Kép
eszterem

Én a hozzátápit akkor kezdem el, amikor már egyértelműen nem elég neki az anyatej.
Most éppen egy hónap alatt 500 gr-t hízott. Szóval úgy gondolom, hogy még elég. És egyébként jókedvű, és nem ordít kaja után.

Ma megyünk 4 hós oltásra, ha a gyerekorvos szerint el kellene kezdenünk akkor el fogjuk, de ha ő is úgy gondolja, hogy még nem feltétlenül muszáj, akkor maradunk csak az anyatejnél.

Kép
Kép
cs_erika

Igen,ez is 1szempont.Én sem azért kezdtem,mert nem elég a tej.Hálisten,van bőven!De hát had kóstolgassa az ízeket a kiscicám.Nem a nagykönyv szerint nevelek.Meg amúgy is mindenki mást mond.Ezért inkább magamra hallgatok,meg az ösztönökre :D

Eszter

Kép
eszterem

cs_erika
Szia, köszi kérdésed, egy kicsit fáradtan, mert Joelhez elég sokat keltem föl mostanában és még nem volt alkalmam kipihenni magam, most is kinn van az udvaron, de még egy cseppet sem aludt, lassan megint etetnem kell.
Uh-ra majd csak 3.-án megyek délre.

manocskak

Ha a gyerek a nap 3/4 részében tápszert kap, akkor már megkínálhatom almalével? A védőnő azt mondta, igen, de ahányan vannak, annyit mondanak.

Katuska: kaptam almareszelőt! Felismertem! :lol:

Moffli: ez az! Ne vállald az elnyomott, otthonülő feleség szerepét! Megnéztem az iwiwen a képeid, és nagyon csinos vagy! A férjed meg összetehetné a két kezét..... Új fizura, hajrá!

krisz78

Hanna: olvastam a blogodban, hogy történt. Nagy ölelés neked.

krisz78

Halihó!
Magdi:
hát lehet, hogy azért kisebb a láncunk mert Bence nagyob... :roll: Most 8 kilós a drágám..:)

Batkata:
kitartást nektek és Apudnak, együtt érzek.... :cry:

Udvari ruci:
Mi kantárosban nyomulunk. Nagyon csípem, mert a derekat védi, mégis lenge. Azért még adok alá bodyt, de az is igaz, hogy 5 előtt nem megyünk ki. Sapit csak akkor kap, ha napra megyünk, vagy fúj a szél.

Hanna:
Nagyon durva a betörés, elhiszem, hogy rettegsz.... Tettesek megvannak?

Katuska:
milyen kis kócos Petra ébredés után :lol: Hát igen, Bence hajügyileg nincs eleresztve, pláne oldalt nem, neki az összes a feje tetjén nő.. :roll: :wink:

Hozzátápi:
Ha lenne tejem, 6 hónapig várnék. Most, hogy nincs, és Bence 2 és fél óránként éhes, elkezdem a héten. Az akadály az almareszelő, az ugyanis költözésnél kámforrá vált, újat kell venni...

Kurta meleg van, én hüye meg a palacsintával rátettem még 2 fokot! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna:Gyerekek voltak?Nem mondod!?Ciguk?a múltkor,mikor az optikusnál voltam a férjem szemüvegéért,sorolta a nő,hogy az iskolás gyerekek randalíroztak a boltja előtt.Dobálták kővel a kocsiját,meg ordibáltak neki,hogy ilyen büdös kúr*a,meg ilyenek.Gyorsan hívta a rendőröket,de már bent voltak az üzletben és meg akarták lincselni,csak megilyedtek a rendőrök miatt.És iskolás gyerekek voltak részegen....Kemény :evil:

Eszter

Kép
eszterem

Azért nem semmi, hogy iskolások.. és ki vannak akadva, hogy le akarják szállítani a büntethetősági korhatárt 12 évre.. A múltkor valami megerőszakolás ügyén volt erről szó, az etnikailag hátrányos helyzetűek pedig fel voltak háborodva.. :twisted: Hát ,ha az a 12 éves gyerek tudja, hogy a micsodáját hová kell dugni, és mit kell vele csinálni, akkor igenis legyen büntethető! Nyilván nem börtönbe kell zárni a felnőttek közé, de vannak javító-nevelők is...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: