A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Megint csak egy élünk-virulunk bejelentkezés ...nyakunkon a bárányhimlő :( négy napja nem alszunk,csak remélni merem,hogy ma már jobb lesz :roll: :roll: . Szobafogságra vagyunk ítélve,ma jön anyukám,hogy tehermentesítsen egy picit.Igyekszem majd visszaolvasni,hogy hogy vagytok :)

Múlt héten csütörtökön voltam uh-n.Bence faros,36 hetesnek felel meg a méretei alapján :shock: ,2870 gramm (600-zal több,mint Domi 32 hetesen :roll: ) ,szóval tuti megint csaszi :lol: ,már nem is készülök lélekben a sima szülésre :roll: ....de mekkora lesz mire megszületik?!?! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lidike 2009.05.19 05:55-kor.

Kép

Kép
lidike

Egy kép még a békeidőkből :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép

Kép
lidike

Sziasztok! 8)

Nem tudom felétek milyen az idő, de itt esik, dörög, és villámlik, és tök sötét van, :roll: pfújjj de utálom az ilyen időt!

tabati: ez a körömvágós kép nagyon jóóóóó :lol: :lol:

gabi: nekem 1500 volt a méhszájam 28 hetesen, a múltkor 1000, köv. vizsgálat jövőhéten lesz, kíváncsi vagyok hogy állunk, de én nem érzem amikor nyílok, vagyis lehet, még nem vagyok elég rutinos :roll:

Bond: nem tudsz egy olyan tel számot, ahol segítenek az adóbevallásban???? Te úgyis mindig olyan ügyesen tudsz mindent :lol: :lol:

f.nikici

Bond: egyébként, igen, nagy szerencséje volt a kisbabának, hogy elég hosszú volt a nyelőcsöve, és meg tudták oldani, nem kellett pótolni, illetve ebbe a műtétbe 5 baba közül 1 meghal. Még ha szerencsések is a körülmények (pl. megfelelő hosszú a nyelőcső). :roll: De a lényeg, hogy náluk minden ok!! :D

De annyira cuki az a cipő, majd felteszem, és megmutizom képen, ha találok róla neten :roll: de nekem annyira tetszik, valahogy beleszerettem :lol:

f.nikici

Lidike!

Gyógyulást a Picinek! Jó nagy Babátok lesz!

Marietta! Bocsi, hogy figyelmetlen voltam, nemtom miért volt bennem, hogy Kislány lesz, de attól még ugyanúgy nincs baj, hidd el!

Szoni!
Nem mondod, hogy 7-én telihold :wink: !? Csak azért mert én 03.03-án születtem és mondtam Apának milyen vagány lenne ha a Lurkó meg 07.07-én születne :lol: :lol: :lol: . Ha addig kibírja a hidegfrontokat. Én nem tudtam, hogy az este az volt (most már nézem majd), de hajnal 3-kor megint görcsikére ébredtem (na meg sem közelítette az előzőt, de fél óráig simiztük, meg befigyelt egy magne b6 extra, aztán belealudtam.

Amúgy még jó, hogy kórházba leszek, mert paráztam egy kicsit attól, hogy mi van ha nem ismerem fel a nagy fájásokat....ugyanis nekem cikluskor olyan görcseim voltak mindig, hogy a víz is kivert és majdnem elájultam, 4-5 fájdalomcsillapító volt bennem az első nap mindig....szóval az ilyen jellegű fájdalomhoz igencsak hozzászoktam már, de azért a csütörtöki kis ügy nem volt egyszerű.

Engem annyira nem érdekelnek az ilyen benga "celeb" pletykák...annyira szánalmasak és nevetségesek :lol:

Fejés...na én is csak néztem, nekem is van gépem (már régen megvettük :wink: :lol: ), csak meglepett, hogy ezt mondták!

Igen a bűzelzáró vödörbe elég drágák a betétek (légzésfigyelőhöz nálunk is aji volt, bár én sem hagynám napokig ott szaglani...inkább a parfümöket szeretem :lol: :lol: )

Körömvágós kép jóóó, bár én ülve csináltam, még ki is áztattam, meg is reszelgettem a talpam és ki is festettem a körmöm simán...a lényeg, hogy délelőtt legyen, akkor még friss a poci...este már nem kezdenék bele
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.05.19 06:56-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Lidike: akkor csak himlő? Én még lemaradtam ott, mikor a múltkor mutiztad a chaten a csajoknak az első két pöttyöt. Jobbulást akkor Nektek!!!!
Ketteske jól belehúzott :lol: :lol: A lényeg, hogy egészséges legyen :wink: És én még a múltkor el voltam képedve a Dorka 2 kilóján :lol: :lol:

f.nikici

breki: a párom nekem is azt mondta, hogy szerinte 7.7én születik, mondom persze akkor 2 hetet ülök kórházba csak a szülés előtt :lol: de elvégre nincs kizárva semmi :roll:

Jujjj de dörög :roll: :roll:

f.nikici

Nikici

Légyszi hajtsd errefelé a fellegeket dörgést villámlást esőt szelet és minden hűvöset, ugyanis én MEGFULLADOK!!
Itt csak pang a forróság tegnap óta, olyan vihar előtti nyomott a levegő. Alig aludtam valamit :(
Vendég

Sziasztok

Nikici végül is magát azt hogy nyílik a méhszáj nem érezni. De amikor görcsöltem, azt azért tudtam hogy ez nem sima keményedés, mert eléggé fájt, és vagy kb 2 órán keresztül. És mostanában is ha keményedek akkor nem csak bekeményedik a pocak, hanem mellé fáj is és a derekam is hasogat. Ebből gondoltam hogy tutira nyílt. De csak a külső.

Én szeretem a meleget, és eddig még nem okozott gondot, tök jól elvagyok a melegben. Annyi hogy érzem több folyadékot kell innom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Jó reggelt!

Marietta! Csatlakozom az előttem szólokhoz,ne ijedj meg,nem lesz semmi baj,azt mondják az okosabbak,hogy még az utolsó hónapban nő meg a duplájára a súlya. Van például egy csaj a kismama tornán,esküszöm,hogy fogalmam sincs hogy hol hordja a gyerekét,de semmi hasa nincs és ezt tényleg így képzeljétek el,max.akkora mint nekünk mondjuk 3 hónaposan és augusztus 18-ra volt kiírva és tegnap mesélte,hogy azt mondták neki,hogy meglesz előbb a baba,mert olyan nagy. Ok,vékony a csaj,de nem is mondanám magasnak,de én is vékony voltam és nekem azért van hasam. Remélem meg tudtalak kicsit vígasztalni!

KépKép
KépKép
nyuszi81

szép jó reggelt!
itt is esett kicsit,de nincs semmi villámlás,max zápor esők...

tabati!
körömvágós képed nagyon tetszik.erre a technikára nem is gondoltam,
de lehet majd kipróbálom.

lehet én lánykám is megérezte a lehűlést,mert tegnap egész nap bugizott.
igaz ma is elekzdte már,de nem olyan intenzíven,mint tegnap...

nikici!
itt egy link az adóbevallás kitöltéséhez:
http://www.apeh.hu/ebevallas/abevjava/szja_2008.html
ha így sem megy akkor pedig az apeh honlapon keress egy ügyfélszolgálatos
tel számot...

mai tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok :)

Most csak pár sor, majd később tudok csak visszaolvasni.

Tegnap este voltunk nődokinál, szerencsére minden OK, bár amikor megvizsgálta a méhszájamat, megállapította, h nem pihentem az elmúlt időben (ami igaz is :oops: :oops: ), mert megint romlott picit, úgyhogy meg kellett ígérnem, h ismét sokat leszek visszintben..remélem menni fog :roll:

Annyira szerencsétlen voltam tegnap (Boo együtt éreztem Veled!!), felvettem a kb 2 hónappal ezelőtt vásárolt kis balerina cipellőmet, ami most volt rajtam 2x. Direkt felhúztam a lábaimra egy kis titok zoknit + vittem ragtapaszt, hátha..mire felértem pestre és elvánszorogtam a Moszkva térre már alig bírtam menni. :? Bevonszoltam magam a Mammutba, leültem egy padra, h rendbe szedjem a lábaimat..ahogy ott ücsörögtem és lenéztem mindkét bokám be volt dagadva, meg a lábfejeim is :shock: - nem is csodálom, h alig fértek bele a cipellőbe - arra gondoltam kicsit megtornáztatom őket és egy hirtelen mozdulattal magam alá húztam mindkét lábam, de sajna a pad alatt keresztben futott egy fa tartórúd és sikeresen a véres sarkaimat teljes erővel belevágtam :shock: na ekkor azonnal riasztottam Apát, h vérben úszik a lábam és segítsen rajtam, mert ha nincs más én tuti mezítláb megyek a dokihoz.. Apa nagy hős volt, jött és elvonszolt egy boltig ahol kaptam Tőle egy papucsot, így gyorsan a cipőmet el is csomagoltam. 8) A nagy trauma után pedig elvitt a KFC-be (tudom, most lehet fujjogni, gyorskajálda, meg minden, de nekem akkor is nagy favorit!!! :oops: :oops: ) és kajáltunk egy hatalmasat. :oops:
Háát ez utóbbi nem volt túl szerencsés közvetlenül dokihoz menet előtt, mert miután ráállított a mérlegre kb így reagált :shock: :? :shock:

Nemsokára indulom kellene a védőnőhöz, de semmi kedvem hozzá.. :roll: lehet inkább csak egy telefon lesz belőle.

Sziasztok,
o.heni

Niki, 1500-as méhszáj????? Abból, hogy lett 1000-es?

Sillia, itt esett, de még fülledtebb a levegő... :?

Tabati jó a kép!!!!!

Marietta, tényleg nyugi, biztos minden rendben lesz. És még bőven van ideje híznia a babuckádnak!!!!

Borotva helyett én a gyantára esküszöm. :wink:

Én imádom ezt a meleget. Tegnap a játszón mindenki az árnyékba ült, én meg ki a napra. Rájöttem élet elemem a 40 fok. És most nem is dagadok.

kispiskóta

Ja fejés. Én nem viszek a kórházba, ha nagyon kell Apa utánam hozza. De szerintem az első napokban Bende megoldja a dolgot.

kispiskóta

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:29-kor.
Vendég

Sziasztok!

Na, most elgondolkoztattatok... A múltkor a doki már nst-re küldött, de a szülésznőm tág szemekkel mondta, hogy elszámolt valamit a doki, mert ilyenkor még nem szoktak nstre küldeni. Lehet, hogy nekem is nagyobbnak látta a babut és magában előrehozta kicsit a dolgokat? :shock: Bár ez múlt héten volt, és kb. 2000-2200 a becsült súly. ugyan nem volt a papíron, de van egy táblázat, ahol a haskörfogatból meg a fejkörfogatból ki lehet számolni a becsült súlyát. Mindjárt meg is keresem nektek! :wink:

007!

És a többi kukás! :lol: Vaterán vagy teszveszen (vagy mindkettőn) van valaki aki állandóan jelleggel árul ebbe az Angelcaros kukába zacsit. Tuti olcsóbb, érdemes megnézni.

Nálunk is dörgött nemrég, meg sötét volt, de eső semmi. MOst meg már süt a nap. Délutánra hiper meleget mondanak. Mondjuk én bírom, de ma vizsgáztatok és a teremben tuti jó kis fülledt meleg levegő lesz.... No, majd viszek vizet, meg hátha szerzünk valahonnan egy ventillátort. :wink: Majd bevetem könyörgő szemeimet! :lol:

Breki!

megértelek, hogy inkább a parfüm. :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok csajszik!

Kicsit eltüntem mert egy hete jöttem vissza Angliából, így sajnos csak futólag pilleztem ide..azért zajlik az élet.

Tabati, sztem is lányod lesz.
Nekem semmi bajom, nem fáj semmim, de az arcom az szörnyű. Sose voltam pattanásos, még serdülő koromban se de most puff, megkaptam. Nem is pattanás, olyan kis behatárolhatatlan piros izé. Azt mondják, ne aggódj elmúlik, na de ilyen fejjel melózni?
És tuti, hogy azért van mert kispöcsös van bennem, mondjuk nem tudom kinek mi a tapasztalata (nekem nem sok :D ) de pl volt e vkinek lánynál is pattanásos a bőre?
Mindenesetre csodállak azért, hogy nem akarjátok tudni, nekem tuti nehezen menne....

Dodi, aszem te is említetted még az elején, hogy neked is jöttek ki? elmúlt? vagy használtál rá vmit?
Én már mindent kipróbáltam, de semmi. :cry:

Persze családom, mondja, ezt a 2 hónapot már csak kibírod, na ja persze kibírom, de akkor is undi..

Gabi,
A vonalzódon akkor már a jó hét szám van? 33 hetes vagy vagy + 2 hét??ÚÚ, lehet te szülsz majd először..

Nekem még mindig olyan messzi ez az egész, meg a tudat is..

KépKép

KépKép
ronmay

Na ezt magyarázza már meg vki!
A szülésfelkészítős előadáson is azt mondták (és monst Bond is ezt írta), hogy többedszer szülők már a 10 perceseknél induljanak el. De miért? Nem jobb itthon vergődni? Nem értem, help!

Bond!
Mi az a "kis tutyi"?

Lidike!
Húúú, ekkora bébit. Pocód mekkora hozzá? Van összefüggés?
Barihimlit sajnálom, mi februárban estünk át rajta (duplán), kitartás, egyre jobb lesz!
Jaj, Domi de ééédes.

Breki!
Fel fogod ismerni, az tuti, de ha a mensi így megkínzott, akkor legalább nagyjából képben vagy, hogy mire számíts.

Nikici!
Gyere át hozzánk, itt szépen sütkél a nap

Ronmay!
Sziaaaa

Czigka!
Nekem tecc a nevetek :wink:
Viszont a "legrosszabb esetben császár": én köszi, kihagynám. Sajnos én már csak ilyen megszállott természetes szülés párti vagyok.

Heni!
KFC: én nem dobállak meg érte, én is bírom.
Lábid jobban van mára? (fenéket, mi?)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Heni!

:( Sajnállak a lábad miatt!! Együttérzek, amint a képen is látszik nekem is feltörte az új papucs :!: Szóval vigyázz a papucs is feltörheti! De szerencsére jött egy kis hideg, akkor hordtam a régi jól bevált cipőt, addigra meggyógyult és tegnap már nem törte, úgyhogy én nyertem! :lol:

Ronmay!

veled is együttérzek. (milyen kis empatikus vagyok :lol: ), nekem is volt egy időszakom, amikor valami baci volt a szervezetemben (állítólag... a kozmetikus mondta) és akkor az állam nagyon csúnya volt. Bioptron lámpás kezelés segített. Kérdezd meg, szerintem várandósság alatt is lehet ilyet!

Kép
Kép
tabati

Szonibaba!

Hát nem azért, mert nektek már csak kicsusszan a bébi? :lol: Gondolom a 10 percesek sem tartanak sokáig és nehogy otthon csússzon ki a baba...

Czigka!

csaszit én is kihagynám... :roll:

Kép
Kép
tabati

Kép
Kép
tabati

köszi a linket tabati!
máris kipróbálom...

Szonibaba!
én is úgy gondolom,mint tabati,hogy többedik gyereknél inkább
érdemesebb hamarabb elindulni...

Kép
Kép
csibe83

az uccsó uhus papírom néztem meg és nekem egyezzik teljesen azzal
amit az orvos mért.

Kép
Kép
csibe83

Igen, többen mondták, hogy elég jó ez a link! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Bizony Boo, én is abban reménykedem, hogy mire mi sorrakerülünk, már annyi szüléstörténetet fogunk hallani a többiektől, hogy leszakvizsgázhatunk 8) :lol: :lol: :lol: !
(Ezzel nyugtatom magam, mert amúgy biztos tök irigyek leszünk, hogy nekik már van babájuk, ráadásul túlvannak rajta... :roll: )

Jimbone!

Vizsgák: :shock: :shock: ! Szóval nem csak nálunk van fejetlenség :roll: !

Borotválás:
Én kistükörrel csinálom, amúgy már teljesen esélytelen, hogy rálássak a dolgokra :lol: !
Nálam épp tegnap volt "pedikűr". Végülis sikerül, de szüneteket kellett beiktatnom, és ziháltam is közben :oops: :lol: !

Pocak:
Én elég sokat keményedek, de nincs bennük semmi rendszer. Van ahol azt olvasom 10-nél több gáz, van ahol meg azt, hogy most már több is lehet csak óránként ne legyen több, mint 4. Hát nekem napi 10-nél több, de óránként 4-nél kevesebb. akkor most jó vagyok, vagy nem?! :?

Magzatmozgás:
Totál felesleges számolgatnom, mert örülök, ha nyugton van a lelkem :shock: :lol: :lol: ! Gyakorlatilag folyamatosan mozog :shock: ! Ha nem ficánkol, akkor kitolja az alkatrészeit, vagy csuklik, szóval nem is értem, mikor alszik! Sejtettem, hogy aktív gyerekem lesz, na de ennyire :shock: ...
(Breki, lehet az Aktívka nevet mi is bevezethetnénk :wink: )

Hátfájás:
Utolért :? ! Bár fájdalomnak nem mondanám, de eléggé kellemetlen. Lapockától a csipőmíg az egész hátizmomat érzem :? ! De ha pihizek, elmúlik. Barátnőm annak idején a lelkemre kötötte, hogy vegyek hastartó pántot, mert a vége felé kelleni fog! Hát, nem vettem, és tényleg kéne, szóval a héten tuti veszek!
Mondtam apának, hogy hát bizony nehéz a pocakom. Erre ő:
Most felvágsz? Nekem évek óta! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek után megállapítottuk, hogy az én bajomról ő tehet: ő ejtett teherbe. Az ő bajáról meg én: én főzök rá. :lol: :lol:

Vizsgák:
Rájöttem, hogy ez nem az én vizsgaidőszakom (pedig baromi lelkes voltam eddig) :evil: ! Ma reggel elindultam pótZH-t írni, ami azért nem sikerült, mert egyszerűen elnéztem a dátumot és nem mentem el :shock: ! Szóval indulnék vizsgázni, erre nem indul a kocsim :shock: :evil: :evil: ! (Kiderült: lemerült az aksim, mert tegnap volt Ricsi a biztosítóban vele, és kinyittaták a törött csomagtartót, amit nem lehet azóta visszazárni, így meríti az aksit :evil: :evil: ). Mire bebikáztuk már nem értem volna be, de amúgysem lett volna rá garancia, hogy hazafelé beindul, szóval ennyit a ZH-ról. Apa mondta, hogy menjek el a kocsijával, de úgy gondoltam nem kisértem tovább a sorsot!
Viszont a szigorlatos eset után úgy döntöttem, nem vagyok hajlandó idegesíteni magam a sulis dolgokon, szóval, kb. 5 perc után lesz@rtam a dolgot :twisted: :twisted: !

Ronmay!

Nekem meg pont mostanában kezdenek múlni :) . Egyre kevesebb az új! Állítólag a tesztoszteron miatt van. Én kértem anyutól kórházi fertőtlenítőt, és azzal tisztogatom őket, de csak konkrétan azt, ami gyulladásban van. Kozmetikus szerint nem szabad az egész bőrt pattanástalaítókkal áttörölni, mert csak zsírosabb lesz, szóval csak a patikat tisztitszd meg és kész. Többet nem tehetsz :? ! Ja, igyál sok-sok folyadékot, állítólag az is jó :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

lidike!

Bárányhimlő: :( :( :( :( :( Remélem, te már voltál és nem most fogod elkapni!!!!

f.nikici!

Nem vagyok teljesen értetlen, de esetleg egy kicsit több dolgot is elárulnál? Az APEH-nak kismillió kirendeltsége, ügyfélszolgálata van. A honlapjukon megtalálhatod őket, csak tudni kell, hogy hová tartozol.

A méhszáj nyílása alattomos, nem feltétlenül érezni. Van, akinél méhösszehúzódások kísérik, mint gabi1-nél, de van aki csak a dokinál tudja meg, hogy kinyílt, mert nem voltak összehúzódásai. (Illetve a görcsök nem feltétlenül járnak együtt a nyílással)

"De annyira cuki az a cipő, majd felteszem, és megmutizom képen, ha találok róla neten de nekem annyira tetszik, valahogy beleszerettem"
Hány ilyen dolog lesz még...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

breki76!

"Amúgy még jó, hogy kórházba leszek, mert paráztam egy kicsit attól, hogy mi van ha nem ismerem fel a nagy fájásokat"
Na ugye, hogy milyen jó dolgod lesz?! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia!

Erre sem esett és a levegőt sem érzem fülledtnek (egyelőre?)

nyuszi81!

Ezt soha nem értettem, amikor a környezete nem vesz észre valakin, hogy terhes és csak azt látják egyszer, hogy hopp, szült egy gyereket. :shock: :shock: :shock: :shock: :?: Az egy dolog, hogy nincsen (nagy) pocija, de a dereka full eltűnik és ő is átvált a pingvines jármódba. Arról nem is beszélve, hogy a vége felé azért ők is fáradékonyabbak és még egy csomó minden eszembe jut.

jimbone!

"így kitalálták, legyen másfél óra a szigorlatra majd utána a vizsgára , és fél 11-tól este fél kilencig leadják az egész féléves anyagot "
Ehhez csak gratulálni tudok... :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x :x :x :x

o.heni!

Ahogy ezt leírtad, majdnem az én lábam kezdett el fájni. :? :( :( :( :( :( :( :( A továbbiakban próbálj meg papucsot hordani, lehetőleg olyat, ami nem teljesen lapos sarkú.

kispiskóta!

A gyantát meghagyom Mel Gibsonnak. :lol: :lol: :lol:

marietta1982!

Azt még nem is mondtam, a tegnapi sztorit kiegészítve, hogy amikor Manót 3 héttel mondták kisebbnek, akkor a saját dokim nem volt ott. Aki helyette megnézte az eredményt azt mondta, hogy nem retardált (ettől a szótól majdnem hídba mentem), de nem sokkal van felette. Amikor pár napra rá megvizsgált a saját dokim, akkor rátette a 2 kezét a hasamra, megtapizta és azt mondta, hogy meglesz ez 3-3,5 kiló. És úgy is lett. :wink:

czigka!

Jó, hogy hírt adtál magatokról, gyere máskor is! :wink:

tabati!

Ezt most emlékezetből mondom ( :oops: :oops: ), de CTG-re talán a 36. héttől szoktak küldeni. Ha esetleg előbb mész, abból sem lesz bajod. Szerintem, menj el nyugodtan aszerint, amit az mondott, akiben jobban bízol. :wink:

Tegnap én is láttam azt a hirdetést. Szerintem "átverés" a dolog, mert egy sima szemeteszsáknak néz ki, amit csak átfűzöl a karikán és visszahajtod a pereme alatt. Ilyet pedig bárki tud venni akármelyik boltban.

A cuccnak tényleg nem érezni a szagát - hacsak nem jár úgy valaki, mint én. Az unokatesómék voltak nálunk vendégségben (a legkisebb gyerkőc 3 hónappal fiatalabb Manónál). Nézték, hogy mim van és meg mutatom nekik. Erre elindult a témázgatás, hogy melyik gyerek hogyan termel, stb. Közben gondoltam egyet és mondom, ha már úgyis itt tartunk, nem ciki, kiürítem most. Annak rendje és módja szerint elkötöttem, viszem ki és mutatom, hogy majdnem olyan magas a zacsi kígyó, mint én vagyok. És ahogy megemeltem megadta magát a súly alatt, elszakadt és az egész a földön landolt.
Az unokatesóm megpróbált segíteni összeszedni, de aztán feladta... :oops: :oops: :oops: :oops: A két nagyobbik gyerek pedig dőlt a nevetéstől és közölte, hogy úgy szeretnék hozzánk jönni, mert nálunk mindig történik valami. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay!

Angliai pihenő? Ej, de jó valakinek! :wink:

Ha megnyugtat: Manóval tök szép volt a bőröm, most meg Hugival egyfolytában azon küzdök, hogy legalább normálisan nézzek ki. :?

szonibaba!

Aki többedjére szül, az azért induljon el hamarabb, mert az ő izmai már nem annyira feszesek, már "be vannak járatva" valamennyire és könnyebben, gyorsabban tágulnak, tehát a vajúdás illetve a szülés ideje lerövidül. Döntően az figyelhető meg, hogy a többedik babák rövidebb idő alatt jönnek a világra, mint az elsők.

Ezek a tutyik:

http://brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=babadivat&submenu=babacipo&category=tutyi
Kis szövetcipőcskék, amiknek igazán funkciójuk nincsen, max. melegítik kicsit a lábat és jajjdearanyosak. Ennyi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.19 09:49-kor.

Kép
Kép
200907?

Tabati!

Köszi a linket :wink: !
Nekem is ugyanazt mérte, amit a doki :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Pocakkeményedés ellen minnél több nyugi javasolt, úgyhogy egyre többet tessék ülni a formás kis hátsódon! :wink:

A hastartó pánt az a bandázs akar lenni? :roll: :roll: :roll:

Ezzel a vizsgáddal mi lesz akkor? :?:

Kép
Kép
200907?

Én is lecsekkoltam. Nálam 3 gramm az eltérés. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Most írtam a tanárnak, hogy veriszorri (lefety-lefety), de szegény én (csak szolidan :wink: ) de az állapotom így-úgy (papíron a cukor miatt veszélyeztetett terhes vagyok), és nem lehetne-e, hogy valami beadandóval, vagy ppt-vel kiváltsam a ZH-t....
(Előfordult már mással.)
Amúgy ez egy nagyon normális nőci, szóval szerintem megoldható lesz a dolog, de ha nem akkor megcsinálom később ezt a ZH-t, mert ez nem nehéz, és most tényleg úgy vagyok vele, hogy oké, hogy gyerek mellett sokkal nehezebb, de akkor az már csak az én bajom, most viszont a lelki állapotom kihat a bébire, szóval tanulok rendesen, és megcsinálom, amit tudok, de felizgatni nem fogom magam, ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt eddig megszoktam!
Eddig mindig majdnem kitűnő voltam, és minden vizsgám sikerült, de ost nagyot változott a rangsor...

Nem, a bandázsnak szerintem nincs ilyen funkciója (legalábbis az enyémnek tuti nincs!).
Ilyenre gondolok:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... zo-haspant

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Az teljesen rendben van, hogy nem izgatod magd a vizsga miatt. (Pláne, hogy ilyen rafkósan próbálod meg megoldani a dolgokat) :wink:

Végül is bandázs is ilyesmi, csak ruhánák álcázva. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Húú de sokat írtatok!
Tabati:Tudod azért...én egy lépcsőfoknyi lábemelésnél majd betojok! :roll: A medencémnél,azaz a combtövemnél úgy fáj...
Tegnap én is megejtettem a körömvágást.A párom odaugrott h majd ő,de nem tudta úgy megfogni a lábam h ne visítsak,mert szörnyen csikis vagyok! :D
Fél óráig tartott de megoldottam magam..igaz kicsit csálék.. :lol:
Na majd jövök olvasni.
Ancsurti:Mi zujs?Készülődsz?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Tabati nst-re a 36. héttől kell menni, 4.-én amikor megyek én is 36+0 leszek.

Ronmay eddig is jó volt a hét szám ma vagyok 33+5. És 36+0-án egyek nst-re
Nekem pattanásos csak Norbinál volt, és feldagadva volt, szóval igen csak el voltam torzulva. Viszont a lányokkal tök sima volt az arcom, egy darab pattanás ragya nem volt. És sokkal szebb volt a bőröm. Most is az. És lányom lesz.

Szonibaba de jobb itthon vergődni, viszont többedszer szülőknél nem lehet pontosan kiszámolni hogy mennyire gyorsan tágulnak. Pl én 10 percesekkel mentem be zárt méhszájam volt még este, és hajnalban mikor megindult a fájás, és fél óra alatt a kórházban voltunk már bő 3 ujjnyi voltam. És 3 óra alatt meg volt. Első szülésem 6,5 óra, második 3,5 óra, harmadik 3 óra. Mindegyik első fájástól számítva. Tehát nehogy otthon szülés legyen belőle, vagy kocsiban szülés.

Nikici 1500-ból nem tud 1000 lenni. Ha egyszer már kinyílt akkor az nem zárul vissza.

Dodi nekem azt mondta a dokim hogy a 30. hétnél még nem valami jó a keményedés. De most a 34. héten már normális, főleg hogy már többedik terhesség. Még két hetet ha kibír odabent az tökéletes. Én mondjuk örülnék ha nem húzná ki a 40. hétig, mert megint nagy baba lesz, és jó lenne ha nem menne 4 kg fölé. Réka is 4 kg volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

007!

Na, én nem értek hozzá, hogy milyen zacsi való bele, ugyebár nekem nincs, csak amióta nézegetem mindig árul ez a valaki. De asszem írja is, hogy ezt valahogy másképp kell beletenni, de így is ugyanaz a hatás, csak olcsóbb a cucc. De ha szerinted sima kukászsák, akkor tényleg nem éri meg.

Dodi!

Látom én már, neked egyáltalán nem fűlik a fogad ehhez a vizsgaidőszakhoz! :lol: Mondjuk megértelek... :roll: :lol:

Kép
Kép
tabati

Kép
Kép
200907?

Igen, ezt olvastam én is, de én azt nem tudom, hogy az eredeti gyárit hogyan kell belerakni. :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Az eredeti gyári tulajdonképpen csak egy karika és bele van gyömöszölve egy egybefüggő, hosszú nejlonzacskó. A csaj által leírthoz képest annyi a különbség, hogy benne van a karikában a zacsi, nem pedig aláhajtod a karika alá. Ami a képekről lejön az sima, mezei szemeteszsáknak tűnik nekem.

Kép
Kép
200907?

Ja, értem. :roll: Szóval az utántöltőhöz eleve mindegyikhez van karika. Hát akkor tényleg necces, nehogy ezen múljon a szag bentmaradása...

Kép
Kép
tabati

Köszi a 10 perces infokat.
Nem szeretnék kocsiban szülni, de mi kb. max. 5 percre lakunk a kh-tól kocsival. Akkor most mi van?

Gabi!
Nálunk is mondhatni gyors szülések voltak eddig: Szonji 7óra, Marci 5,5 óra alatt lett meg (szintén a "most szülüünk?" fázistól az "óááá"-ig). Akkor most mire számítsak?

Bond!
Az a hastartó nem az, mitn a bandázs. Az utóbbi csak egy anyag, a hastartóban meg van vmi plusz izé, ami tényleg kicsit megemeli a hasat. Marcival vettem a dokim tanácsára, mert eléggé előre állt a hasam és azt mondta, hogy az beljebb fogja tartani és könnybben be tudja magát ékelni a bukójával a jó helyre. Tényleg jó dolog (bár annyira nem tart, mint amennyire nehéz a has), de én megőőőrültem tőle, hogy a hasamra volt tapadva a dög melegben. Viszkettem tőle, mint egy rühes disznó.

Na megyek ebédelni...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, Bond!
Azt hittem, hogy a "tutyit" csak te nevezted el. Ez marhajóóó :lol:
Ide is tanulni járok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nem hinném, hogy ezen múlna, hogy szaglik-e vagy sem, arról inkább a jó erős rugóval rendelkező belső műanyag zárófedél gondoskodik.
Csak semmi olyan plánét nem látok az általa annyira hirdetett zsákban, amit ne tudna egy mezei szemeteszsák.
(Egyébként mi is gondoltunk már rá, hogy sima zacsit teszünk bele, de a karikába belegyömöszölni házilag nem lehet, így visszatűrve meg eléggé bénácska... Kb. havonta 1 karikára jön ki az utánpótlás, ami 1.900.-Ft. Szerintem nem olyan vészes. Pláne, hogy már ezt is lehet multipackos kiszerlésben kapni)

Kép
Kép
200907?

Dodi, köszi az infot! Megpróbálom ezt is :) bár igazából nem olyan egyértelmű egy van itt és ott hanem az egész pirosas foltos, de megpróbálom!

Gabi, te kentél vmit az arcodra Norbinál?
A két hét nincs messze....

Bond,
pihi? háát persze volt az is :) de izgalom is, most meg megint itt az irodában, már alig várom a június 10.-t az utolsó napom.. úú és mennyi mindent kell csinálni :)

Szoni
Azért neked sem pici a pocakod, ma reggel megcsodáltam...

KépKép

KépKép
ronmay

szonibaba! :)

Induljatok csak el 10 percnél. :wink: Murphy törvénye szerint ilyenkor van útfelbontás, elterelés, tömegkarambol, forr fel a hűtővíz, jön a defekt illetve ezek kombinációja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Legfeljebb egy kicsivel tovább leszel bent a kórházban (arról nem is szólva, hogy az eddigiek alapján te is "gyorsan szülő" típusnak látszol :wink: :lol: :lol: :lol: )

Azért írtam, hogy ilyesmi a bandázs is, mert a haspántban gondolom valami kímélőbb, de strapabíró, masszív gumírozás van.
Nekem -többek között- már csak azért sem lesz a szülés után hasszorítóm, mert én is úgy járnék vele, mint te a haspánttal: meghülyülnék tőle... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

"úú és mennyi mindent kell csinálni "...az utódodnak. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Ronmay!

Tényleg miért nem kérdezed meg a kozmetikusodat, nekem mindig olyan jókat tud mondani, még anyajegyekre is. (mondjuk én orvosi kozmetikába járok, jó is, mert bőrgyógyászhoz nehezen veszem rá magam, hogy elmenjek...kiskori rossz élmények... vagyis inkább kamasz....Na, ezt elmesélem!

A mellbimbómon jött ki az ekcéma, és nem nagyon álltam meg, hogy ne vakarjam ki....véresre....úgyhogy irány anyuval a bőrdoki. Akkor még nem tudtuk, hogy ez ekcéma, mert természetesen a többi helyen ahol kijött sem tudták megállapítani, hogy mi lehet, csak kísérleteztek. Szóval ott állok kiskamaszként véres mellekkel, és meg mertem kérdezni, hogy ez vajon mitől van. Erre a doki: hát azt csak Ön (még le is magázott) tudhatja. :shock: Gondolom arra gondolt, hogy miért vérzik. De teljesen úgy jött le, mintha azt gondolta volna, hogy túl korán kezdtem a szexet, vagy mi és a barátom harapdálta volna ki, vagy mittomén. Anyu is csak nézett!! :shock: Én meg reménykedtem, hogy megmondja, mitől viszketett olyan veszettül.

No, megyek munkahelyemre megfőni! :roll: :lol:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Lassan hanyagolhatnád a hosszú gatyát illetve ha már rácsodálkoztál arra, hogy Nap is van az égen, akkor ÉSSZEL napoztathatod is egy kicsit az arcodat. :wink:

Balerina cipő: áááááááá, nem a gonoszság mondatja velem, de jól emlékszem, hogy jolesznekedoccó...? :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hál' Istennek sz én lábkörmeim lassan nőnek (de legalább jó kemények a nagyujjaimon :evil: :evil: :evil: :evil: ), úgyhogy már csak egyszer tervezem lemetélni őket a kórházba menetelig. Én viszont megpróbálom inkább magamhoz húzni a lábamat és úgy aktívkodom. (Nem is olyan nehéz - csak a karom rövid. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: )

Gyakorlati foglalkozás: :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy a szertartás alatt végig a szeretetről beszélt.

Kép
Kép
200907?

HÁt pedig nekem ez van a kiskönyvemben :shock: :shock:
C1500, C1000 akkor ez most mit jelent???

Mentem védőnőhöz viszem a kazettáit, később bekukk

f.nikici

Na, ezt vezesse le nekem valaki. :!: Most azzal vagyok elfoglalva, hogy félig itt irogatok, fél lábbal meg már készülődöm elfele, a vérvételre, agyam mindenfélén jár. És egyszer csak a nagy büdös semmiből beugrik, hogy Les Miserables. Magyarul: Nyomorultak, Victor Hugo-tól. HONNAN??????????? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Tabati

he he, nincs kozemtikusom, mert eddig példátlan volt a bőröm egész életemben :D de persze gondoltam rá, hogy most már aztán tényleg elmegyek. Persze anyós is mondta, aztán rácáfolt, ha hormonális dolgok miatt van, akkor gyakorlatilag "szart" se ér. Köszi most akkor mi legyen? :D De ma megkérdez nekem egy bőrgyógyászt mit lehet tenni..remélem nem az lesz mint neked, s normálisabb az orvos.

Bond

Persze a gyerekért mindent, ezért várom már :D

Boo
:D :D érdekes az én arcom annyira nem fehér (most), de az alapozó nekem is csak rosszabb volt :?

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: