Sziasztok!
lidike!
Bárányhimlő:

Remélem, te már voltál és nem most fogod elkapni!!!!
f.nikici!
Nem vagyok teljesen értetlen, de esetleg egy kicsit több dolgot is elárulnál? Az APEH-nak kismillió kirendeltsége, ügyfélszolgálata van. A honlapjukon megtalálhatod őket, csak tudni kell, hogy hová tartozol.
A méhszáj nyílása alattomos, nem feltétlenül érezni. Van, akinél méhösszehúzódások kísérik, mint gabi1-nél, de van aki csak a dokinál tudja meg, hogy kinyílt, mert nem voltak összehúzódásai. (Illetve a görcsök nem feltétlenül járnak együtt a nyílással)
"De annyira cuki az a cipő, majd felteszem, és megmutizom képen, ha találok róla neten de nekem annyira tetszik, valahogy beleszerettem"
Hány ilyen dolog lesz még...!
breki76!
"Amúgy még jó, hogy kórházba leszek, mert paráztam egy kicsit attól, hogy mi van ha nem ismerem fel a nagy fájásokat"
Na ugye, hogy milyen jó dolgod lesz?!
sillia!
Erre sem esett és a levegőt sem érzem fülledtnek (egyelőre?)
nyuszi81!
Ezt soha nem értettem, amikor a környezete nem vesz észre valakin, hogy terhes és csak azt látják egyszer, hogy hopp, szült egy gyereket.

Az egy dolog, hogy nincsen (nagy) pocija, de a dereka full eltűnik és ő is átvált a pingvines jármódba. Arról nem is beszélve, hogy a vége felé azért ők is fáradékonyabbak és még egy csomó minden eszembe jut.
jimbone!
"így kitalálták, legyen másfél óra a szigorlatra majd utána a vizsgára , és fél 11-tól este fél kilencig leadják az egész féléves anyagot "
Ehhez csak gratulálni tudok...
o.heni!
Ahogy ezt leírtad, majdnem az én lábam kezdett el fájni.

A továbbiakban próbálj meg papucsot hordani, lehetőleg olyat, ami nem teljesen lapos sarkú.
kispiskóta!
A gyantát meghagyom Mel Gibsonnak.
marietta1982!
Azt még nem is mondtam, a tegnapi sztorit kiegészítve, hogy amikor Manót 3 héttel mondták kisebbnek, akkor a saját dokim nem volt ott. Aki helyette megnézte az eredményt azt mondta, hogy nem retardált (ettől a szótól majdnem hídba mentem), de nem sokkal van felette. Amikor pár napra rá megvizsgált a saját dokim, akkor rátette a 2 kezét a hasamra, megtapizta és azt mondta, hogy meglesz ez 3-3,5 kiló. És úgy is lett.
czigka!
Jó, hogy hírt adtál magatokról, gyere máskor is!
tabati!
Ezt most emlékezetből mondom (

), de CTG-re talán a 36. héttől szoktak küldeni. Ha esetleg előbb mész, abból sem lesz bajod. Szerintem, menj el nyugodtan aszerint, amit az mondott, akiben jobban bízol.
Tegnap én is láttam azt a hirdetést. Szerintem "átverés" a dolog, mert egy sima szemeteszsáknak néz ki, amit csak átfűzöl a karikán és visszahajtod a pereme alatt. Ilyet pedig bárki tud venni akármelyik boltban.
A cuccnak tényleg nem érezni a szagát - hacsak nem jár úgy valaki, mint én. Az unokatesómék voltak nálunk vendégségben (a legkisebb gyerkőc 3 hónappal fiatalabb Manónál). Nézték, hogy mim van és meg mutatom nekik. Erre elindult a témázgatás, hogy melyik gyerek hogyan termel, stb. Közben gondoltam egyet és mondom, ha már úgyis itt tartunk, nem ciki, kiürítem most. Annak rendje és módja szerint elkötöttem, viszem ki és mutatom, hogy majdnem olyan magas a zacsi kígyó, mint én vagyok. És ahogy megemeltem megadta magát a súly alatt, elszakadt és az egész a földön landolt.
Az unokatesóm megpróbált segíteni összeszedni, de aztán feladta...

A két nagyobbik gyerek pedig dőlt a nevetéstől és közölte, hogy úgy szeretnék hozzánk jönni, mert nálunk mindig történik valami.
ronmay!
Angliai pihenő? Ej, de jó valakinek!
Ha megnyugtat: Manóval tök szép volt a bőröm, most meg Hugival egyfolytában azon küzdök, hogy legalább normálisan nézzek ki.
szonibaba!
Aki többedjére szül, az azért induljon el hamarabb, mert az ő izmai már nem annyira feszesek, már "be vannak járatva" valamennyire és könnyebben, gyorsabban tágulnak, tehát a vajúdás illetve a szülés ideje lerövidül. Döntően az figyelhető meg, hogy a többedik babák rövidebb idő alatt jönnek a világra, mint az elsők.
Ezek a tutyik:
http://brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=babadivat&submenu=babacipo&category=tutyi
Kis szövetcipőcskék, amiknek igazán funkciójuk nincsen, max. melegítik kicsit a lábat és jajjdearanyosak. Ennyi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.19 09:49-kor.