Krisz: barátnőd

nagyon sajnálom. A hideg kirázott én rengeteget ülök kocsiba általában egy két gyerekkel a hátam mögött

. Nagyon óvatosnak kell lenni bár sajnos ez kevés.......
Hozzátápi: Mivel Zétény tápszeres baba mi elkezdtük 1 hete a hozzátápit. Inni iszik, nehezen tudom eldönteni, hogy mikor szomjas és mikor nem így megkínálom naponta háromszor. A vizet hangos berregéssel köpi rám, így vettem hipp almalevet és 2/3 babavíz 1/3 almalé arányban koktélt gyártok

, fene nagy sikere van, addig issza amég adom neki és bömbizik ha elveszem.....
Elég tanácstalan voltam, hogy mit csináljak, adjak-e neki üveges gyümölcsöt tudjátok a bébikajásat vagy vegyek frisset és adjam azt (amióta annyit lehet hallani, hogy milyen zöldségen, gyümölcsön mennyi tartósítószer, növényvédő szer van) így arra jutottam, hogy adok üvegeset amit állítólag kőkeményen ellenőriznek és amikor tudok biztos forrásból szerezni nagyjából vegyszermentes almát, barackot...akkor majd azt.
Én hipp gyümiket vettem, almával indítottunk, kanállal adom neki és olyan édes a kis szájával szó szerint beszopizza a kanálról. Evett már alma-banánt is és őszibarack-banánt. 2 napig ugyanazt adom neki délelőtt két kaja között 2-3 kanálkával egyenlőre. Az alma ment eddig a legjobban....talán mert az volt a leghígabb. A banánosat annak dacára hogy az finom édes nem ette, azt hittem azért nem mert iszonyú sűrű, de miután kis babavízzel felhígítottam úgy sem tetszett a fiatalúrnak.
Régebben szerdánként délelőtt a budaörsi virágpiac területén volt biopiac, jártam néhányszor ott, vettem ezt-azt. NEm tudjátok van az még ott?? Esetleg 1-2 szem almát vennék ott azt talán nem kezelik mindenféle vegyszerrel..........vagy ez csak egy hiú ábránd?
Van egy hölgy aki segít vigyáz a gyerekekre ha kell ő falun él, úgyhoyg lesz jó gyümölcs meg zöldség csak még egy kis idő.....
Valahogy a cora almához amin argentina felirat van nincs sok bizodalmam, el nem tudom képzelni, hogy ér az ide argentinából anélkül, hogy megrohadna....mikkel tartósítják vajon?
Túlparázom szerintetek?
Ezek a hipp meg kecskeméti bébikaják elég drágák bár...ami azt illeti a jóminőségű bionak mondott gyümölcs sem olcsóbb semmivel.
Ti mit gondoltok erről?
Zéténynek annyira folyik a nyála, hogy egy textílpelust össze tud nyálazni úgy egy óra alatt, hogy tocsog és most nem túlzok. Fogacskának viszont még nyoma sincsen....a nagy fiamnak 2 hónaposan kibújt az első, rengeteg kínlódás után. Zétény nem kínlódik csak úszunk a nyálban

. Megmértem ma csupaszon 6 kiló 80 deka. Nagyon formás kis pocakos. Megkerestem Soma babakönyvét ő ennyi idősen majdnem 9!!! kiló volt....igaz majdnem 5 kilóval született. Fura, hogy Zétény ilyen "picike" nagyon jókedvű, mosolygós úgyhogy szerintem jól érzi magát a bőrében

.