A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Köszi Andus! Én is gondoltam már a napelemre, de jelenleg éppen elvagyunk egyik hónapról a másikra, így sajna kizárt, h erre félretegyünk :( remélem, mielőbb javul majd a helyzetünk. Nagyon kéne már az az állás apának!
Valaki aki odafönt vagy, lécci lécci lécci segíts már :lol:

KépKép
hugic

jééé laptetős vok :) asszem még nem voltam.

KépKép
hugic

ladmon: igen erre már én is gondoltam h amikor visszajön neki a kaja. mert a torkát is megnézte multkor a doki és nem volt semmi.
zsancy:ne is mond a külsöm. igazábol csak az abaj h nem férek bele a régi ruháimba, de vhogy nincs kitartásom most h kicsit kevesebbet egyek.
julcsi: örülök h ma már jobb a hangulatod. most itt csücsül nálam a rosszhagulatmano:-) mindenképp mondom az orvosnak ugyis megyünk szerdán.
cicizés: én megprobálnám a hekyedben leszivni föleg ha néha ennyire fáj már. amikor a korházban én probáltam szopiztatni nekem is iszonyat fájt, nem is tudom milyen lett vna késöbb.
crocus: ügyi attila nagyon. mit kell ezen a kinizsin csinálni pontosan? még soha nem hallottam rola.
millye: köszi, be fogom szerezni amint tudom
stelly: nagyon szépségesek az ékszerek. nagyon cuki adri eben a szerkoban.
amy: olvastam vmit a pirosságra. tölgyfakéreg kivonat. nálunk a gyogyszertárban lehet venni.
bogi: ilyenkor refluxosnak lenni? azt tudom h visszajön neki a kaja. de ez nem születési dolog? késöbb is jöhet? azt gondolnám h minél nagyobb lesz ez annáljobban elmulik
hugic: köszi ez most jol esett. ja meg elegem van mégbbol is h ugy mennék a gyerekemmel vhova csinálni vmit. azt hiszed találok vmit. már babauszást is néztem. hát nincs majd csak összel.
már ötletem nincs minek nézzek utána.

Kép
Kép
nicko

Hahó! :)

Megvagyunk, a múlt hét az kriminális volt, éjjelente fél óránként, óránként, kétóránként kelt Olivér, nem jöttem rá mi baja, este pótoltam táppal ás úgy sem aludt úgyhogy passz. Tegnap éjjel végre volt egy kb 5 órás egybe-alvás.
Ma kapott két oltást,az előzőnél nem volt gond, most sem lesz :wink:
Lőttem teszveszen egy marhajó játszószőnyeget, alig várom :)

Nem tom milyen lett a kép de azért felrakom : (én csináltam..)

Kép nem tom mennyire fog látszani

Kép meg egy alvós

Vera
Kép
Kép
zetibebi

illetve vegyes

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibaby: jó lett a képsorozat :wink:

zsufi: nekem is megvana könyv és én is nagyon szeretem.

nicko: nekem egy csecsemős füll-orr-gégész mondta és rám parancsolt hogy már most olyan tápszert irassak a babának ami refluxos kicsiknek való, a gyerekorvos meg azt mondta hogy amig nem refluxos a baba addig felesleges. Szerintem idővel a reflux nemmúlik el.

Én olyan deolyan nagyon irigykedem a medencésekre :oops: Úgy szeretnék pancsolni,de ilyen kis dundin,csíkosan nem akarok. Nagyon zavar. Max egy éjszakai fürdőzésre amikor nincsenek, köntösben elhussanok a medence szélére,köntös ledob, csobb, majd vissza ue. Így talán-talán. :oops:

Kép
budabo

Zsufi, naná, hogy érdekel :)

Hugic, lehet, írtad már, de mit melózik(zna) férjed?

KépKép

KépKép
stelly

Cserkészkolbász: Hát én annyira nem vagyok híve a teljesítménytúráknak. Én eddig még csak 25 km-en voltam, de nem tetszik benne az, hogy a szintidő miatt nem nagyon lehet megállni bámészkodni, fényképezni. A férjem sincs valami nagy kondiban, tavaly ősz óta csak most volt két hete egy 70 km-es túrán, előtte semmi. Na, úgy is jött haza mint egy pingvin, alig tudott járni csak totyogott ( vagy inkább vánszorgott).

Nicko: A teljesítménytúrának az a lényege, hogy van egy kiindulási pont, ahonnan elindítják a népet,s ahol kapnak egy itinert (útvonalleírás) , és a megadott útvonalon végig kell gyalogolni, miközben állomáshelyeken pecsételnek az itinerre, és felírják az időpontot, amikor ott jársz. Egy adott szintidő alatt, ez a 100 km-es Kinizsin 24 óra be kell érned a célba. A jó benne, hogy nincs első, második stb. hanem teljesítetted, vagy nem. A végén kapsz egy kitűzőt ill. oklevelet.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Nickó:
Akkor mi egy cipőbe járunk..a gyereken kivül nekem sincs nagy programom..de talán most a baba úszi...
Én se járok semmere..pedig jó lenne valami hobby vagy valami elfoglaltság nekem is a gyereken kivül,ahova rendszeresen járhatunk a picivel...
Most még én se veszek vissza az evésből főleg míg szoptatok....majd utána...este 22-órajor ettünk rántott sajtott sz.krumplival...nem épp fogyókurás kaja..

Bogi elképzeltem ahogy lopakodsz....hát :lol:
De a hasam nekem is csíkos....de én tojok rá...szültem egy csuda szép hercegnőt...és ez a legfontosabb
ZEtibebi:
Jók a képek...mindenki ilyen kreatív csak én nem... :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

bogi: de te is normált adsz fügének nem a rfluxot?
ja és te megnézted jobban azt a képet amin ,,jol,, nézek ki??? :roll:
csak figyeld meg jobban mert itt buggyan meg amott egy kis háji. fuj, rosszul is vtam megint amikor megláttam magam. de vhogy nem tudok nem zabálni. olyan jol esik minden :oops:

crocus: :shock: hu ez nem semmi azért, le a kalappal h ezt csinálja a férjed.

zsufi: minden jöhet

zetibebi: irjam még az alvos dolgot?

Kép
Kép
nicko

Crocus: Hú, én szeretem nagyon a teljesítménytúrázást, de az általad említett hátrányok miatt műveltük a geocaching-et, de sajnos azt sem csináltuk már egy jó ideje. Nekem az Isaszegi Csata emléktúra volt a leghosszabb ( 50 km), de éreztem, hogy tudnék még menni jócskán. Szerintem a Kinizsinél még gázabb a Mátrabérc ( azon el sem mertem volna indulni).

Na bocs az offért, többet nem dumálok erről, csak úgy megörültem, hogy feljött Lili mellett a másik kedvenc témám... :D

Budabo: "az anyósok olyan kis oktondik tudnak lenni" nagyon-nagyon szépen fogalmaztál... :lol:

Kép
cserkészkolbász

zsani: ez az h én nagyon mennék de hova ha nincs semmi. komolyan nem akarom elhinni h itt van 3 város körülöttünk és sehol semmi nincs. 22óra? na akkor én már alszok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.05.18 15:29-kor.

Kép
Kép
nicko

Ja, már három napja Norbizok. erre tegnap lehajoltam, és a nadrágom derekáról lepattant a gomb és elrepült két méterre... :lol: És ez nem is ám a terhesség előtti gatyám, mert azok rám sem jönnek... :?

Kép
cserkészkolbász

Julcsi: annyira megérdemelnéd már tényleg a fájdalommentes szoptatást!! Igaza van a csajoknak, biztos, h nem sokan csinálnák utánad ezt, LÉGY büszke magadra! Reméljük a főzelékezés majd kicsit megkönnyíti a dolgokat, lesz majd ideje a cicidnek regenerálódni! :wink:

Azt akartam még hozzáfűzni a forgolódáshoz, h Bocikám szerintem hamarabb fog hátról hasra fordulni, ha levetkőztetjük hát megzabálom annyira édes,ahogy próbálkozik emelgeti a combiját, koncentrál piszkosul.... :lol: :lol: imádom, olyan kis cukika. :lol:

A homeos tejszaporítóval kapcsolatban szeretném kérdezni, h mennyi idő múlva hat? egyáltalán jól szedem, ha napi 2x5bogyót elszopogatok vagy szétrágok??? LEhet utána inni??? vagy fél óra szünet? ????? :roll: :roll:
(utrica)

Nicko: ugyanilyen pólóm van, H&M-es??? Csak sajna 1 éve nem tudom hordani..... :x kicsit kicsi ugyanis.... :cry: :cry: mint ahogy minden....

Medi: Andus nálunk is megszaporodnak a vendégek nyaranta....idén én sem szorgalmazom annyira. Nagyon klassz dolog különben, nem kell szégyenkeznem a gyönyörű habtestemmel senki előtt... :oops: :cry: , szóval praktikus. Drága uram és néhány segítő csinálta, baromi kevés pénzből.... :lol:

Zsancy: iszonyat lehet ez a "meleg" nyár.....hogy bírod? Bár a muszáj nagy úr,tudom. ÉS igen BOTI féltékenykedett, titta idegroncs volt, a rivális láttán! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Kicsit aggódom, de tényleg kicsit, mert a súly miatt pedig nem kéne,(közelebb van már a 8 kg-hoz..na jó ruhába,kaja után pelussal.),de olyan diétás kajákat ver le Boti, átlag 100ml!!!!!! Mi lesz így lefogy??? Lehet ,h a meleg miatt??
Nálatok mennyiket esznek a babák??? evésenként ill napi szinten??
köszi

Kép
kaandi

Hozzám bárki jöhet Közületek pancsizni.....koktélozni medence szélén....... :lol: :lol: traccsolni.........

Kép
kaandi

Kaandi:
Ne aggódj Boti nem fog lefogyni :lol: sok minden közrejátszik miért nem akarnak a babák egy nap mindig a maximumot enni...Nálunk is változó az étvágy de ha baj lenne nem tartanánk 7kg-nál :shock: Én pl hetente nem is mérem..minek felesleges szerintem ,persze annál babánál akinél nincsenek evési problémák.Havonta 1*lemérem és kb legyen meg az egy kg plusz...az tök jó....pl ma evet kb 60at nem mértem le...de utána kellet mind a két cici...
Meleg miatt is ehet kevesebbet,meg hogy milyen kedve van..mennyire éhes stb...szerintem felesleges magadat marcangólni ezen...Botikának nagy nagy puszika...és bocsásson meg....csak az övé vagyunk... :lol: (Nicoval csak flörtölgetünk :lol: )

Hómeos bogyó Nagyon jó!!!!Én is szedem....első beszedés után látványos fejlődés volt....én is 2x5bogyót szedek mert napközben nem tudom tartani a 3at....mikor bevenném tuti épp akkor leszek szomjas vagy éhes :) olyan murphy...
Millye a szakértő ebben de én egy órát hagyok ivást és evést ki elötte és utána....

zsancy

Köszönöm az együttérzést Lányok, Andusnak is jár, Ő is ugyanezt csinálja, pedig én azt hittem, Ők már túl vannak rajta. :? :(

Igen Magdi, próbáltam egy napig, utána jobb is volt vagy két napot, és utána újrakezdődött.... :( Lehet, hogy újra megpróbálom kicsit hosszabb ideig és beszélek tényleg egy szakemberrel.

Ladmon: Na igen, de az Andik dolgoznak mot is, mikor mi csupán babázunk, szóval megérdemlik a medit! :)

Efe gyönyörű, Elif, ezek a szemek! 8) Az elalvós és álomban mosolygós képen pedig meg kell zabálni, annyira aranyos! :)

Adribaba csudahelyes, és kancsalságnak nyoma sincs. :) Legalábbis nem nagyon látni a képeiteken... Tamás pedig nagyon figyelmes, Stelly, és úgy látom tudja,, mi áll jól Neked! :wink:

Köszi Zsufi, nekem megvan az anya taníts engem, és szoktam használni is. Már én is ajánlani akartam, de mindig elfelejtem... :oops: Vannak benne nagyon jó ötletek!

Nicko, Zsancy:
Gyerekek olyan helyesek, Ti pedig nagyon csinosak vagytok!!! Zsancy: egy cici 220 ml??? :shock: És erre hányszor vagy képes egy nap? :roll:
Nicko, egy kis édesség nem segítene a hangulaotdon??? :D

Olinak is mennyi arca van!!! Nagyon helyes!Zétiről van ilyen összeállításod régről? Mert meg lehetne vizsgálni, hogy mennyire hasonlítanak.. :wink: Hidd el, rossz éjszaka ügyében mélyen együtt tudok érezni... :? Reméljük innen nyerünk!

Budabo, Amy, Zsufi : Anyósügyben is nagyon empatikus vagyok mostanság... Enyimé nagyon igyekszik (csak ne beszélne egész álló nap, a falnak megyek tőle... :x ), Após is, de azt én is nagyon bírom, hogy ha nyíg a Gyerek, akkor vagy éhes, vagy fáj valamilye (füle, bőre stb), mert a felelőtlen anyja kivitte: A) amikor hideg volt B) amikor meleg volt C) amikor fújt a szél D) amikor szélcsend volt és nem burkolta be otthon vastag vattába... :evil: Ahhhh! :evil: Komolyan, csodálkozom, hogy hogy nőtt fel a Férjem...szegény...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kaandi: vigyázz, szavadon fogunk és megyünk... :lol: :lol: :lol:

Verus: Térded jól van már?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elmegyek Fügét altatni ti meg itt irtok egy csomót,nem győzök olvasni....

julcsi: :lol: :lol: :lol: tetszett az anyós-após duma. Kitartó vagy. Rossz hír: jun.2-án férjem dolgozik és én vele tudtam volna menni a talira. :evil: Megpróbál vmit kavarni,hátha sikerül. Hány óra körül gondoltátok?

zsancy: :wink: Áááááááááá én akkor egy önző hiu dög vagyok. Imádom Fügét, büszke vagyok de attól még nagyon zavar a plusz kiló, és a csík is. A súlyom mindig is kényes pont volt. Ez van. Ezért most bánatomban ettem egy marcipánrudat. :oops:

cserkészkolbász: :lol: :lol:

nicko: én boldog lennék ha csak ennyire buggyangatnék...Nem adok neki refluxos tápot, amig ez beválik és nem látom okát se a gyerekorvos addig nem. Ja én a feje alatt megemeltem..

Kaandi: ti nem fogtok lefogyni!!!! Fügém 170-eket eszik és nem hízik, tegnap hogy hazajöttünk férjem legnagyobb tiltakozásom ellenére megmérte és másfél hét alatt 170-et hízott. Mi nagyon vigyázunk az alakunkra. :wink:

millye,babanyul? Zsut nem is keresem mert CSAVAROG......de jó neki. És a medencéseknek :oops:

Kép
budabo

Sziasztok!

Gyors bekukk, igyekeztem visszaolvasni, de most bocsi, hogy nem reagálok mindenkire!
Velencei tónál voltunk ma megint, úgylátszik nálunk ez a favorit! :D Nagyon jó idő volt, kaptam fincsi gyrost! Bence pedig jót aludt a levegőn!

Bogi, végre-végre itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8)

Nilabali, tényleg nagyon jó, hogy a férjem sokat itthon van, elhatároztam, hogyha dolgozik ezentúl nem fogok mérgelődni, ha későn jön, mert utána mindig van 4-5 nap ami csak a miénk! :lol: És tényleg maximálisan kihasználjuk ezeket a napokat, mindig megyünk valahova!

Eszter, gyönyörű ékszereket kaptál! :lol:

Babaképek pedig gyönyörűek!

Zsancy, nem értem mi baj a fejeddel, nagyon jól nézel ki a képen! Na meg persze Petra is csudi édes! :lol:

Hugic, tök jó, az ujjszopis kép, annyira édes Marci, én mindig gyönyörködök Bencusba,amikor az ujját szopja, olyan cuki! :lol:

Nicko, a köhögés miatt ne aggódj, Bencus is szokott köhécselni a visszabukott tej miatt, irritálja a kis torkát! :?

Julcsi, anyós! :evil:

Zétivera, nagyon jó a képösszeállítás! :)
zsu83

kaandi: igen H&Mes polo. na ha jol megnézed rajtam sem az igazi :oops: de nincs másik

julcsi: hát nincs semmi itthon a csokin kivül, azt meg nem eszem meg. sütögélni meg nincs kedvem vhogy ma.

zsu: a velencei to tényleg nagyon szép

bogi: marcipánrúd? én is én is, küldj egy kicsit.

zsani: nem vagy egyedül a hideggel. nálunk sem jobb.

Kép
Kép
nicko

Stelly nagyon csini Adri! Na meg te is... a közös képetek nagyon jó lett!

Amy81 nem próbáltad az Aloe First bőr regenerálót a lágyékra? Anyósod azért csúcs... nem is értem, hogy miért azzal kezdik, hogy felneveltem már pár gyereket... :twisted:

Hugic remélem a fiam nem találja meg az ujját... eddig nem szopizta az ujját? :roll:

Budabo Miért nem megy hozzátok anyósod? Anyukád és anyósod nem szeretik egymást? Végül is az nem rossz mert még a végén ott is aludna... :shock:

Zsancy Mentolos illóolajat én sem ajánlanék na meg erős illóolajokat sem... a homeó bogyók sem úgy hatnak ha van illatosító a lakásban. :wink:

Zetibebi nagyon jó kis tablót csináltál!

Cserkészkolbász :lol: :lol: :lol: erről a Feketék Fehéren című film jutott eszembe: "a nadrágom derekáról lepattant a gomb és elrepült két méterre" bocsi, de elképzeltem :lol:

Kaandi Elméletileg már a következő nap látványosan nő a tej mennyisége. Napi 2-3x5 bogyó és a nyelved alá kell tenni. Előtte és utána nem szabad inni sem enni fél órán keresztül. Ha az Urtica nem válna be akkor a Ricinus Communis-t szedd. :wink:

Zsu83 fényképezőgépet vittetek? :roll: gyros!!! nyami!!! :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Amy: Nincs javulás??? Ha nem segít, van még valami, amit ajánlottak... Tesóm is azt mondta, hogy tej, vagy tojásallergia is lehet... :( Vizsgálatra nem küldött a doktornő?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na ma nekünk is volt citromsárga bukás :shock: De szerencsére, hála a babanetnek, én már nem ijedtem meg (szerencsére nem hányás, csak egy kis buki volt).
És ma harmadszorra voltunk lenn megkapni végre a 2 hós oltást, és még mindig nem! És nem, és nem, és nem! :evil: Még egy hét hízás! Remélem, azért Léna ott tud majd lenni a ballagásán, és nem akkorra lázasodik be az előző nap megkapott 2 hós oltás miatt! :D

És Lénas is a jobb ujjacskát szopizza. A kéz dominanciának 6 éves korra kell kialakulnia.

Vera, de jó kis kollázs, ügyes vagy. Ja, és jó volt a kis modell is!

Ladmon, Csenge születési súlya a küszöbötökön? :shock: Ez igen! Gratula! Mi még mindig fényévekre!(Talán ezért is fordul olyan könnyen Léna, elég egy kis szellő, és már át is pördült :wink: )Ma mért a védőnéni 4430-at :roll:

Julcsi, nagyon jó ötlet a szoptatási tanácsadótól segítséget kérni, biztosan fog megoldást találni neked, nagyon sok erőt a szopihoz addig is! :P

Stelly, de édes Adri napozóban! Tominak meg nagyon jó az ízlése :wink:

Na lehet én is beállok az anyóson bosszankodók táborába. Csütörtökön megyünk hozzá, nagyon össze kell szorítani a fogamat, hogy kibírjam. Ja, és ráadásul Sanyi nem is jön! ki nem állhatja az anyját! Sajnos viszont Léna még nem tud egyedül elmenni a nagymamához ! Na de majd nekem meg Bogi fog lebegni a szemem előtt :D

Most mondja anyós, valami narancssárga riasztás van kiadva?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

zsu: Velencei tó?????????? és még dicsekedsz is vele???? Használjátok ki a szabad napokat!

nicko: küldtem neked virtuálisan és kekszes milkát is mert az is van a hűtőben,de ahhoz nem nyúltam

millye: mert az esküvőn megsértődtek egymásra - akkor sem tudta anyósóm hol a határ pohár emelgetésben - és kicsit máshogy emlékszik az évek távlatából a dolgokra. Akkor közölte hogy őt nem érdekli az esküvő oda adja a pénzt és azt csinálunk amit akarunk - most már úgy emlékszik hogy mi akartunk így mindent - akkor az esküvő hetében feljött - panzióban lakott - pár nappal korábban, hogy ki pihenje magát - mert neki volt rá szüksége - eljött egy napot sütit inni, megivott egy üveg martinit. Tudod amikor iszik akkor mindig megsértődik és persze ő a városi dáma, ő nem hibás semmiért a tüzet mindig tudja szítani és a másikban a szálkát keresni, benne egy villanyoszlop van de azt nem veszi észre. Huuuuuuuu ez röviden elég lesz???

gerendai zsu: jól néz ki Léna, nem úgy mint aki alultáplált, ne aggódj. Kitartást az anyósód miatt!!!!

És most mondja meg valaki hova tűnt az én álomlányom????? Kiabál, panaszkodikmár vagy fél órája. Megint úgy behergeli magát, hogy ő fog győzni és kiveszem az ágyból. Már nem birom hallgatni szegényt és sajnálom.......na most van itt a perc.

Kép
budabo

Millye, igen vittünk, de csak Bencusról készültek képek, én inkább nem fényképeszkedtem! :oops:

Zsuzsi, sok erőt az anyóshoz! :wink:
Igen, narancssárga riasztás van, állítólag zivatarok várhatók! :roll:
zsu83

és már félékézzel.....de nem kiabál. attól tartok próbálgatja a szárnyait....vagy a meleg :cry: :cry: :cry:

Kép
budabo

Bogi :oops: :lol:
zsu83

nappali: 27.5, gyerekszoba:27.4 még jó hogy hisztis :shock: :shock:

Kép
budabo

Ja, azt hittem a narancssárga riasztás az anyósveszélyre vonatkozik!!
Én tartom a három lépés távolságot, nem mesélek semmit, így nincs mibe belekötni...

Millye: :lol: tényleg úgy volt...

Kép
cserkészkolbász

Millye: köszönöm!!! Akkor rosszul csináltam,hogy először szétrágtam, utána nem ittam fél órát,nem ettem, 2x pedig lenyeltem, 3x. pedig szopogattam.........akkor nem hat,ha nem úgy csinálom?? Pedig mintha lenne változás.de nem biztos....
Egész pontosan a nyelv alatt tartom,míg elolvad? Bocsi :lol: :lol:

Bogi: Botinál is lecsappant a hízás, most kb 40 dkg hízott 2 hét alatt,ha jól számoltam.... :lol: :lol: ,eddig meg volt havi 1 kg. Majd meglátjuk. Viszont alszik reggel 6-ig, volt,h tegnap fél7, ha kevés lenne sírna valószínű. :shock:

Kép
kaandi

Jucsi: Fogjatok ám szavamon!!!! :lol: :lol: Szívesen látlak!

Kép
kaandi

Budabo ma a fiam is a cicin lóg... úgyhogy inkább front lesz... állítólag eső várható. Anyósod nem semmi... még ő sértődik meg?... elég szomorú, hogy ilyen... nem is értem, hogy aki iszik az miért mindig a másikat akarja bűnbaknak beállítani... :?

Gerendai ZsuzsiNe izgulj a nemhízás miatt... Léna már most ügyel az alakjára... :wink: úgy látom az anyós utálók többségben vannak... :lol:

Zsu83 mi az, hogy te inkább nem fényképezkedtél... olyan csinos vagy hogy csak ámulunk bámulunk... !!! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Cserkészkolbász Én is azt hittem a narancssárga riasztás az anyósveszélyre vonatkozik!!! :lol: :lol: :lol:

Kaandi Hatni ugyan talán hat...de a lényege, hogy a nyálkahártyán keresztül szívódjon fel és ezért jobb ha a nyelved alá teszed amíg elolvad... így jobb a hatásfoka. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, tényleg jó meleg van nálatok a lakásba! :? Nálunk most van 24 fok!

Millye, hát sokan mondják, hogy nagyon jól nézek ki, ahhoz képest, hogy nemrég szültem, de én nem érzem így! A hasammal nagyon elégedetlen vagyok! Na de sebaj, majd csinálok vele valamit, ha már tornázhatok! :wink:
zsu83

zsu: igenis rólad is fénykép!!!!!!!! Jól nézel ki, már amit láttam belőled idáig.

millye: na ja, de már megszoktam, 8 éve vagyunk együtt párommal és kb. 5 ilyen pocsék a helyzet.

kaandi: enyém gyerek most is megevett 170-et és mégsem hízik. De szép fejlett, hurkás, két kézzel fogja a rágókáját, dumál, szóval nem hinném hogy gond lenne. Botinak ha ilyen jó alvókája van akkor tuti nem éhes.

Képzeljétek füge nyomta a hisztit rendesen, próbáltam ugye következetes lenni, de nem jött össze. Kivettem,kapott vizet, ment a rotyiszékbe és ott elvolt egy darabig,majd ott is kiabálás, de én csak azért is beakartam fejezni a porszívózást és be kellett hordanom az ágyneműt. Szóval behoztam egy adagot fordultam volna a következőért és egy rohadt nagy lódarázs beszökött addigra. Én úgy megijedtem, mert a nappaliban volt Füge is. Visitottam,Fügét bevittem a szobájába és pont akkor láttam hogy férjem áll be, hívtam hogy jöjjön gyilkolni. Nagyon megijedtem, hogy mi lett volna Fügével. Valamelyik nap én is úgy jártam hogy már este felengedtem a szúnyoghálót, tetőtéri ablak becsuk, lefekszem és a vállamon volt egydarázs ami igy jól megcsípett ahogy lefeküdtem. Frászban aludtam el, hogy mi van ha allergiás vagyok a darázs méregre és megfulladok. Jó hülye vagyok mi.. :oops: Ja és persze én hülye hallgattam a sógórnőmre és hosszúujju bodyt adtam Fügére és hosszúgatyót. :oops: Most már naci nincs rajta és body feltűr. Lehet hogy ezért is volt nyafi a gyerekem :oops: Na eldugulok.

Kép
budabo

Bogi én is nagyon félek a darázstól, főleg a gyerek miatt. Erik kb másfél éves volt, mikor megcsípte darázs vagy ilyesmi, szerencsére nem lett semmi baja. Ha allergiás valaki akkor az elsőnél előjön már vagy csak másodszorra ismeri fel a szervezet?!Nem tudom. Ti tudjátok??? Mert nekem a gyógyszerrel másodjára jött elő.
170!? Az igen, nálunk reggel fordul elő többnyire, napközben ritkán.

Köszi MIllye, igyekszem a leírtak szerint majd holnap!

Ruha a gyereken: kb déltől rövid ujjú body árnyékban. Így is folyik róla a víz. Estére nem tudom mit adják rá, de valószínű, h egy hosszú ujjú + meg egy nagyon vékony gatyesz.

Stelly, de csecse a smukk-od! :lol: :lol:

Anyós ügyben részvétem! Nekem az első volt alkesz, borzalom volt. Szegény már meghalt. A mostani csak szimplán fárasztó, de inkább én vagyok vele türelmetlen, egyébként segítőkész a végtelenségig.!

puszi Nektek

Kép
kaandi

kaandi: én azért idejdtem meg, amikor engem is megcsípett, mert egy barátomat amikor megcsípte pár éve - mondjuk őt három-négy egyszerre- és rosszul lett, rohammentő vitte kórházba, és perceken múlt csak az élete. Fügém ilyen szépeket eszik és mégsem hízik :shock: . Ha megyünk oltásra megfogom kérdezni a dokinőt hogy mi a teendő darázs csípésnél.
Ruha: éjszaka hosszúujju body és vékony hálózsák. Napközben magamra fogok hallgatni inkább és rövidujju, meg lehet hogy benn csak kiszokni.

Most még mindig 27.5 fok van nálunk.Ingyen szauna csajok!!

Kép
budabo

kaandi: ha allergiás vagy állítólag percek alatt kijön és elsőre is.

Kép
budabo

Mi is megvagyunk ám, a tegnapi buli és nagyon-nagy meleg után kissé nyűgin... :? Olika nagyon ügyi volt, bár elfáradt, aludni nem
nagyon tudott a babakocsiban, mindenki nyúzni akarta, és kiakadt egy kicsit a drágám. :D De különben nagyon jó volt az egész,
várom h mikor lesz a kis szaros keresztelője. :lol:
Ma még sírdogált egy kicsit, bár sokat aludt, most is tátva van a szája. :D

Másik Oli nagyon édes, + Stelly és Nico babája is! :)

Kép

Kép
gjéti

Ladmon vagyok, mérlegfüggő...
:( :( :(

ladmon

Ladmon: Mesélj, Drága! :cry:

Bogi: Szerintem 27 fokban elég a rövidujjú... :shock: Huhh, jó meleg van Nálatok! :?

Nem is meséltem Nektek, Marci múlt héten két kézzel megtartotta a cumisüveget, a játékait már stabilan tartja, és ma rájött, hogy ha rázza a csörgöjét, akkor hangot ad ki. :) Nagyon édes volt, ahogy ez az összefüggés összeállt az agyában... :)

Holnap beszélek a szoptatási tanácsadóval, akit kinéztem. Kicsit izgulok, remélem tud mondani valami használhatót... :roll:

Mindenkinek jó éjt!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi 79:
Minden reggel ennyit tudok fejni..nekem ez nagy előre lépés...de napközbe is rajta vagyok a ügyön...hogy több legyen!Meg a gyógyszer is segítet..olyan lettem töle mint egy púputeve.
Zsu83:
Na a másik!!! :twisted: tök jó alakja van és nyafog...úgy nézel ki mint aki nem is szült...semmi felesleg...és azt irja hogy nem jó az alakja...ejnye -bejnye...csak jussak haza..összes nyafógost valagba billentem...nagyon csinik vagytok.

Ha nagyon melegetek van...jöhettek hozzánk látogatóba...szivesen várok mindenkit szerény hajlékunkban.

zsancy

ladmon: ????????????????????????????????

julcsi: szerintem is eléglesz. Képzeld még most is 27 fok van, pedig nyitva van az ablak. Szerintem éjszakára is résnyire nyitva hagyom. Talival kapcsolatban??? Jó lenne ha cici dolgo rendeződne végre nálad :cry:

Kép
budabo

Bogi, köszi aranyos vagy! :)
Tegnap hozzánk is beszökött egy kisebb darázs, és megbújt a függönyön, még jó hogy a férjem észrevette!
Jó meleg van nálatok! :shock:

Gjéti, mikor lesz a keresztelő?

Ladmon, mi történt? :?

Julcsi, nagyon ügyes Marci! :D
Ne izgulj, biztos tud egy-két jó tanácsot adni a szoptatási tanácsadó!

Zsancy, kezdek félni tőled! :)
zsu83

Zsancy, de a hasam igenis lóg, nyúlott a bőr rajta! :cry: :cry: :cry:
zsu83

Kaandi: Bocikának (kicsit megkésve) és Eriknek boldog névnapot kívánok! Alexnek is ma tartjuk neve napját
súlykérdés: az norm. ha lelassul, mert ha ilyen ütemben hízna, 1 éves korára egy ovis súlyával vetekedne :D
B79andi Erikjének is boldog névnapot! Régen hallottunk felőletek!
Zvera: jók a képek!
Bogi: szörnyű meleg van nálatok! Légkondit nem akartok?
Stelly: szépek vagytok, az ékszerek is!
Zsancy: mi 3 éve, április végén voltunk Dániában, akkor nagyon szép idő volt. Fél napot a tóparton ücsörögve töltöttem tanulással egy vékony pulcsiban. Ezek szerint véletlenül kifogtuk a jó időt?
Julcsi: sajnálom a cici fájdalmat. Nekem az jutott eszembe, ha esetleg 1 hétig csak lefejt tejjel etetnéd Bogyeszt, lenne ideje a cicidnek regenerálódni, de tovább filózva…..lehet a hosszú kihagyás után még rosszabb lenne. Még arra is gondoltam, h nem a cumi kavart be nektek? Annak más a formája, mint a bimbónak.
Zsu: mi szombaton megyünk a Velencei tóra, még soha nem voltam :oops: .
Zsuzsi: Finnország? Mentek szaunázni :D ?
Ladmon: "nemá"

Lányok, annyit feszegettétek a saját súlyprobléma témát, h elszégyelltem magam, mivel akkora vagyok mint egy kardszárnyú delfin, (kékbálna várandósan voltam) és mivel tavasszal amúgy is rám szokott törni a fogyni vágyás, 2 napig nem vacsoráztam, aminek az eredménye a kevesebb tej lett. Így maradt a vacsora, tejcsi újra több. Ez van, meg a frusztráció. Lehet, inkább nem is megyek a talira, ne égessem a csapatot magammal.

Anyós téma: mi jól megvagyunk, mióta nem lakunk együtt, meg persze már én is másként látom a dolgokat, mint 19 évesen. Holnap jönnek is hozzánk apóssal, ebédet is hoz. Szal jó fejek, szeretem őket.
kreiszi

Tali: Nekem mindegy, én olyan délelőtt 10-re gondoltam. Az jó lenne mindenkinek? Szerintem egy csendesebb helyre kellene letelepedni, egy wc közelébe. Tudok egy csendesebb rétet, de onnan csak az usziba lehet beszökni wc-re. Az nagyon gáz? :oops:
Ott viszont el lehet bújni szopiztatni... Verus és mindenik, aki autóval jönne: lehet parkolni a szigeten, de pénzért. Viszont nálunk, az Árpád híd pesti hídfőjénél lehet ingyen parkolni, és akkor mehetünk együtt, busszal, én is úgy fogok.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kreiszi, eszedbe ne jusson nem jönni!!!! Velem gyűlik meg a bajod!!! :lol: Mi az, hogy égetjük magunkat Veled???? :x Ilyet nem mondunk, mert nem igaz!
Alexnek boldog névnapot, puszi a szép arcocskájára, légyszi add át!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: