Köszönöm az együttérzést Lányok, Andusnak is jár, Ő is ugyanezt csinálja, pedig én azt hittem, Ők már túl vannak rajta.
Igen Magdi, próbáltam egy napig, utána jobb is volt vagy két napot, és utána újrakezdődött....

Lehet, hogy újra megpróbálom kicsit hosszabb ideig és beszélek tényleg egy szakemberrel.
Ladmon: Na igen, de az Andik dolgoznak mot is, mikor mi csupán babázunk, szóval megérdemlik a medit!
Efe gyönyörű, Elif, ezek a szemek!

Az elalvós és álomban mosolygós képen pedig meg kell zabálni, annyira aranyos!
Adribaba csudahelyes, és kancsalságnak nyoma sincs.

Legalábbis nem nagyon látni a képeiteken... Tamás pedig nagyon figyelmes, Stelly, és úgy látom tudja,, mi áll jól Neked!
Köszi
Zsufi, nekem megvan az anya taníts engem, és szoktam használni is. Már én is ajánlani akartam, de mindig elfelejtem...

Vannak benne nagyon jó ötletek!
Nicko, Zsancy: Gyerekek olyan helyesek, Ti pedig nagyon csinosak vagytok!!! Zsancy: egy cici 220 ml???

És erre hányszor vagy képes egy nap?
Nicko, egy kis édesség nem segítene a hangulaotdon???
Olinak is mennyi arca van!!! Nagyon helyes!Zétiről van ilyen összeállításod régről? Mert meg lehetne vizsgálni, hogy mennyire hasonlítanak..

Hidd el, rossz éjszaka ügyében mélyen együtt tudok érezni...

Reméljük innen nyerünk!
Budabo, Amy, Zsufi : Anyósügyben is nagyon empatikus vagyok mostanság... Enyimé nagyon igyekszik (csak ne beszélne egész álló nap, a falnak megyek tőle...

), Após is, de azt én is nagyon bírom, hogy ha nyíg a Gyerek, akkor vagy éhes, vagy fáj valamilye (füle, bőre stb), mert a felelőtlen anyja kivitte: A) amikor hideg volt B) amikor meleg volt C) amikor fújt a szél D) amikor szélcsend volt és nem burkolta be otthon vastag vattába...

Ahhhh!

Komolyan, csodálkozom, hogy hogy nőtt fel a Férjem...szegény...