A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo:Ja mar latom hogy probalkoztok tobb keruletben.... :cry:

Add ki magadbol csak nyugodtan!!!Bar szerencsere nem sok van a mai napbol,remeljuk ennyivel meguszod mar...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na ez mekkora gaz!!!
Boo:a baratnodre ertem basszus!Nincs az a pasi,aki lealazzon en meg fussak utana csak azert,mert 30 eves vagyok,es jo lenne mar revbe erni!!!Az ilyen csaj mar bocsi de meg is erdemli szerintem!
En is 30 evesen szakitottam 2 ev utan...aztan jott egy pici onsajnalat...Aztan jott a PASIKAM!!!
Szoval azert nem ugy van az....es 32 evesen eskuvo....
En kivagyok az ilyen csajoktol nagyon!Amit kap,azt sajnos maganak koszonheti....
Lehet hogy ez igy tul kemeny,de ezt gondolom es kesz!

Egyebkent szerintem mi azert akadunk ki ennyire a pasikon,mert hevesebben eljuk meg a mindennapokat,a torteneseket,a pillanatokat.Ami igenis nagyon jo dolog,bar ki is cseszunk magunkkal...Bar a langyos kakiban uszkalastol nagyon tudok am hanyni...es az nem egyenlo a jolneveltsegbol fakado,belato halgatassal es bologatssal,de azert vannak sokan akiknel ennel tovabb nem terjed a dolog...
En is imadom a ferjemet,de rendesen ki tudja b@...ni a biztositekot nalam...de megis ez kell ugy latszik :wink: !
Szoval duhongj csak,aztan majd megenyhulsz...
Enyem pasim vasarnap mint a kisangyal sikalta a konyhat,azota is igyekszik.... :lol: :lol: :lol: de nagyon...ma mar ezerszer felhivtam es mondtam neki mennyire orulok hogy elintezte a dolgokat!!!
Es majdnem 4 napig fasirtban voltunk :oops: :?

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

4 napig!!!nem honapig...!!!De azert nem volt annyira durva,csak 2 napig...a tobbin azert enyhultem lassan...

Baratnod akkor tenyleg eszbe kaphatna!!!

A XI.keuletivel probalkoztatok?Annyira rendesek voltak velem...A terem tulelheto....az esemeny volt a fontos :wink: ! :wink:

Na vegre!!!Apro oromok a nap lezarasakent....lehet meg apa is meglep valamivel...intezkedjek?

Rank hatottak a drukkjaitok..szoval rajtam ne muljon :wink: !

Azert el tudtam olvasni....PUR :shock: akkor kimostad a szadat,szitkozodni ma mar nem fogsz tobbet az tuti!!!!

Kép
Kép
ancsurti

kicsidodi! :)

Hú, ez tényleg szívás. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nem vagyok jártas a témában, de itt nincs valami lehetőség, hogy deéntudomkéremszépencsak... :?:
Ha 50%-tól nézik, akkor tuti karó. Ha máshogy értékelik, akkor még van esélyed. :roll:
Akárhogy is, valahogy biztos ki lehet köszörülni a csorbát. A lényeg, hogy TI jól legyetek! :wink:

ancsurti! :)

De jó, hogy így alakultok ti is! :D A végén még beelőztök mindenkit -gabi1-ék kivételével- és ti fogtok először nyugodtan ülni a feneketeken. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Ezek a sztorik: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha ezt meg tudtad csinálni, akkor csak nem hagyod, hogy az esküvő kifogjon rajtatok? :roll: :roll: :wink: (Pláne, hogy látod Apa sem Leszbi Cicákat forgatja... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Legalább ennyivel több mindenre emlékezhettek vissza. :wink:
Most a viccelődést félretéve: ha így is jó és úgy is, akkor a kicsi érdekeit tartsátok szem előtt és kíméljétek meg magatokat a felesleges hivatali hercehurcától.

Kép
Kép
200907?

Dodi, sajnalom, marha bosszanto lehet, foleg, hogy tudtad az egeszet.... :evil:

Ancsurti, hianyollak am mostanaban, hogy ejjeli bagoly lettem!!! :D Orulok, hogy minden rendezodott!!!

Boo, ilyenkor mar kezdhet gorcsolgetni a has, ez is egyenenkent valtozo...nagylanyommal sosem szinte, Raniaval nagyon koran, de olyan szinten, hogy meg kellett allnom, ha epp labon voltam, ugy kemenyedett... Nem tanacsos simogatni ilyenkor a pocakot! Mehosszehuzodast okozhat.
Vendég

Dodi! Nagyon sajnálom a mai napodat,hogy így el lett cseszve,igazságtalanság!
Köszi a dokinénik nevét,még kigondolom,hogy mitévő legyek. Mi a XI.kerületben lakunk,végülis nincs is olyan messze,a kórház,csak ha mondjuk dugó van... Anyukádnak nincs magánrendelése?
Még azt szeretném kérdezni,hogy szerinted a bejárós orvosoknak van "külön szobájuk",ahol a saját kismamáikat helyezik el? Mert én egy kicsit tartok tőle,hogy nehogy valami "tömegszállásra" tegyenek,az alapítványiba nem akarok menni,mert úgy gondolom,hogy jó az,ha mimumum ketten vagyunk egy szobában,legalább tudunk segíteni egymásnak. A szobákhoz tartozik wc,zuhanyzó vagy ki kell menni? Te azért jártasabb vagy ebben a témában gondolom.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Olyan merges vagyok, egesz nap itt esz a fene, ram se hederitenek, aztan mikor raknak ra a buzi ctg-re? 2 perccel elotte, hogy apaek jonnek...persze Rania kapcsolgatni akarta, meg ki akarta huzni a papirt...amugy is eleg nyugos volt es almos...ugyhogy tok hamar el kellett menniuk!! Egesz nap oket varom, mint a messiast!!!!!! :evil: :(
Vendég

niki72! :)

Nem lehet előre tudni, hogy mikor csinálják a CTG-t? Össze-vissza van? :roll:

Aki még szeretne 4D-re menni, azok kedvéért:

Kép

Kép

Illetve ilyen a pocim, mint Snoopy orra:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo,
Annál nagyobb csapdát nem tudok elképzelni, hogy valaki olyan indokkal tart ki egy rossz kapcsolat mellett, hogy annál jobbat nem talál. Ha már most így bánik vele, akkor jogosan mondja majd később, hogy mit vártál, Aranyom?! Aki engedi, hogy beletörölje valaki a cipőjét, azt csak lábtörlőnek fogják használni. :( Egy házasságért, megéri küzdeni, ha van jövője, de látni kell, hogy ha valaki csak a másik személyiségét bombázza szét, hogy aztán mint egy tehetetlen bábot irányíthasson. Nem véletlen, hogy a legtöbb rendszeresen vert nő retteg attól, hogy a párja elhagyja. Ha valaki nem tud egyedül élni, hogy tudna megbírkózni egy kapcsolattal? :( Ha 30 éves nőként nem tud talpon maradni, akkor majd menni fog esetleg 40 évesen egy-két gyerekkel?? Ha igen, akkor ok, mert van olyan ismerős, aki miután megvolt a gyerek, dobta az alkalmatlan férjet. Barátnődnél viszont nem így néz ki a helyzet. :?

Próbálj azért egy kicsit nyugisabb lenni apával, ezt nem azért mondom, mert tiéd apa pártján állok. :roll:
Az első terhesség összehasonlíthatatlanul könnyebb, mint az utána jövő babás hónapok. Ráadásul lehet, hogy az ember érzékenyebb terhesen meg a többi maszlag, de egy társra igazából nem ilyenkor van szükség. Örülni a babaruháknak, hordozónak, sirdogálni egy uh-n a poén része a gyerekvállalásnak. Mondom ezt úgy, hogy összehoztam eddig két év hányást, már félidő óta olyan szinten fáj a derekam, hogy néha levegőt nem kapok.
Lehet, hogy nem érti meg, hogy milyen terhesnek lenni, de hogy is értené?? Még közel nem vagy a nehéz periódushoz. Ha majd eltellik az az első 3 vagy 6 hónap, akkor már igen, ott küzdelmes az élet. Ha megvan a kisbaba, hamar elmúlnak a rózsaszín felhők és marad a napi robot. Imádnivalóak a gyerekek, de keményebb meló, mint amit valaha is csináltam, pedig kemény fizikai munkától az iszony leterhelő szellemiig sokmindent kipróbáltam.
Ráadásul egy gyerekkel azt sem engedheted meg magadnak, hogy igazából feszült légy vagy türelmetlen, mert a gyerek, mint a villámhárító vonzza az érzelmeidet és sokszorosan visszaadja. Egy veszekés, amitől te kiborulsz és egész nap sír, hisztizik, akár bele is betegszik - ami örjítő. Ha meg egyszer belekerültök egy ilyen ördögi körbe, szinte lehetetlen kivergődni egyedül, mert lassan túl kimerült leszel, hogy ismét megnyugodj. Na ezen a ponton vagy higgadtan segít apa, vagy katasztrófa.

Felmosóban volt olyan négyzet alakú. Szivacs volt és hamar tönkrement (nem lehet napokig szárítani majd gyorsan felmosni vele), pedig nem egy occsó verziót választottam. Sokkal gyorsabb, de ha alapos akartam lenni a sarkoknál is, akkor az valahogy nem volt elég jó. A zoknis típust nem próbáltam. Ráadásul hogy ha azt akartam, hogy ne csorogjon belőle a víz, akkor kézzel kellett összepréselnem.

Ancsurti,
Garay? Hello szomszéd. :lol:

Dodi,
Szigorlat. :( Mikor lehet ismételni?

Niki,
Párodat elég jól felnevelte anyósod ahhoz, hogy őt válaszd gyermekeid atyjának. :lol: Remélhetőleg nem felejtett túl sokat. Még mindig jobb, mintha egy szedett-vedett 18 éves angolul sem beszélő au-pair-re kéne bízni, nem?
Tudom azért, hogy könnyen beszélek, anyós nálunk tünemény, Robi után az első, akire rá merném bízni csemetéimet.

Marietta,
Hááát, van olyan, hogy nincsenek konfliktusok egy kapcsolatban. :roll: :lol: Ez nem élethossziglanra vonatkozik, de veszekedésig évek óta nem jutottunk el. Pedig én egy elég robbanékony és kemény harcos vagyok, ha valaki az utamba áll (Persze nem annyira, mint Boo. :lol:) és enyém férj se egy túlságosan befolyásolható alkat. :lol:
Drukk megy, hogy minél hamarabb rendeződjön a lakhatásitok és a konyha is készüljön el rekord idő alatt!!

007,
Robinak sem esett le, hogy meg kéne kérnie a kezemet. 8) A lánykérés nálunk: Nem egészen 6 órával megismerkedés után költöztünk össze. Évek óta együtt éltünk már akkor. Ücsörgünk a kádban, én próbálok célozgatni, hogy haladni kéne a kapcsolattal. Amikor már nem lehetett félreérteni, csak annyit kérdezett, hogy "Akkor most hozzám akarsz jönni?" :twisted: Ő is tud adni a romantikának. :lol:
Dokinénihez járáshoz eszembe se jutott az eldobható alátét. Igaz, olyanom nem is nagyon volt. 8)
A hordozóban ahol hozzáért a gyerekhez valami, ott csorgott melegben. Egy kicsit szellősebb ha nincs hozzá szűkítő, van egy kis mozgástere. Enyém kölkök ezt értékelték. :lol:
Karnis: A gond, hogyha a porszívó csövével el akarnám érni a karnist (ha apa csinálja akkor is), jóval a fejem fölé kéne tartani, hogy elérje, ráadásul több fel-le mászás, mivel a nagy ablak 2m keresztben. Inkább veszek egy új karnist, minthogy leporszívózzam. :lol: A max nálam a vizes rongy - apa kezében.
A CMV-t tudom :D Ha az pozitív, akkor visszadobják az egészet? Pedig elég sokan élnek együtt ártalmatlanabb fajtáival.
nem árt, ha heti egy-két alkalommal olyan gyakorlatokat csinál az ember, ami javítja az egyensúlyt
Mondjuk a mérleg gyakorlat a parkban? :D
Te aztán tudsz mega hsz-eket gyártani. :lol:

Nikici,
Én is két ablakban olvasom a BBnetet. Másképp elfelejtem, hogy kinek mit akarnék írni. :wink:

Tabati,
Attól vizesedünk, hogy terhesek vagyunk. Az csak cimke, hogy a pihenéstől, vagy a mozgástól. :lol: Ilyenkor már semmi sem jó. 8)

Kép KépKép
lorca

Bond: :wink: Haladunk-haladunk....bar eltart meg egy darabig :wink: De ez legyen a legkevesebb!Vegre van mibol epitkezni!Azert anyukam itt lehetne,jol jonne egy kis segitseg...

Niki:Jonnek en,de eppen amikor Te raernel,akkor erkezik apa,es indulunk vasarolgatni,ilyesmi....Most eppen komodot festek,az lesz a pelenkazo...de annyi otletem van....a szoba festesere is,de sajnos annyira kicsi,hogy nem tehetem meg hogy telefestem,mert az rosszabb lesz mint ha semmi nincs lepingalva....
Szoval szorgoskodok vegre,mert mar untam am a tobbhonapos henyelest,es hat most meg mar alig birom...azert neha meg kell pihennem.

Ez annyira Murphy....mit csinaltak ezek egesz nap?Akkor nem volt valami jo a mai latogatas :(
Azert a latogatok estefele-delutan szoktak menni egy korhazba nem?Ezt tudhatnak....Ctg-zni nem tudnak reggel?
Es setalni egyebkent lehet kicsit?Van kertje gondolom a korhaznak...Talan holnap mar jobb lesz :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti....setalgatni....eloszor is szigoru agynyugalom....masodszor...nincs kert....harmadszor:elfelejtetted melyik orszagban vagyok??? Napok ota szakad az eso.... :evil:
A fenekemen mar borkemenyedes lesz... :?

Anyukad fog azert kesobb kimenni, ha meglesz Hanga?
Vendég

Na, rossz kapcsolat...

Egy ismerősöm két éve házasodott, most válik. A szép csak az, hogy bevallotta, már az esküvőt is le akarta fújni, már akkor kezdődtek a gondok, csak ha már megszervezte cikinek érezte volna lemondani. Hogy aztán miért szállt be egy közös házba amire 20 milka hitelt vettek fel, nem tudom... Talán a remény hal meg utoljára...

Kép
Kép
tabati

Bond: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Snoopy orra....=pocakod!!!

Lorca:Hello szomszed!!!!Sejtem hol lakhatsz ha ralatsz a cipoboltra :wink:
Azert mondtam am egyszer hogy siman mennek angolra hozzad...jo kozel volna......

Kép
Kép
ancsurti

Tabati:Azert ha mar az eskuvon is tepelodik valaki...Bar a mondasban lehet valami...

Kép
Kép
ancsurti

lorca! :)

A pasik azért sem értik ezt az egészet, mert amíg nekünk van 40 hetünk, hogy felkészüljünk az egészre és már menet közben is közvetlen tapasztalatokat szerezzünk a gyerekről, addig ők mindig, mindent csak másodkézből hallanak.
Ilyen vizsgálat, olyan eredmény, ezt kell venni, annakúgykelllennimert... Ehhez még hozzá jön az egyénenként eltérő zizis állapot. Ők igazából onnantól lesznek apák, hogy esetleg látták megszületni a babát, de méginkább, amikor először veszik a kezükbe és amikor először tudatosul bennük, hogy mit jelent egy kis tehetetlen csomag. A nyűgöt is és az örömöt is.

Ne tudd meg, mi kosz össze nem tud gyűlni ilyen alattomos helyeken a magasban... :roll: :? :? :? :? :? :?

A CMV-t én eddig nem tudtam minek a röviditése (illetve most sem tudom, hogy tulajdonképpen mi az :roll: :roll: :oops: :oops: ). Ha pozitív lesz valamelyik szűrővizsgálat eredménye, akkor általában nem javasolják a fagyasztást, de ha te ragaszkodsz hozzá, akkor megteszik. (Előbbi esetben a pénz egy részét visszakapod)

Nem a mérleg állásra gondoltam, de az is jó. :lol: :lol: :lol: Hanem pl. arra az általam igen rühellt gyakorlatra, amikor négykézlábra állsz is az ellentétes kezed illetve lábad behúzod a hasad alatt, majd kinyújtod illetve különböző irányba egyszerre elmozdítod. Eleinte lépten-nyomon pofára akartam esni, mostanra már egész ügyesen csinálom. 8) :lol: :lol: :lol: Pedig a hasam is nagyobb lett és a mozgásom is nehézkesebb.

Vizesedéssel semmi gondom, de nap végére most már rendszeresen érzem a hasamat, hogy feszül. Vagy "izomból" vagy úgy, mint most is, hogy olyan, mintha a bőröm legfelső rétegét becsíptem volna valahova. Marha kellemetlen érzés... :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Mindenkinek köszi az együttérzést :wink: ! Hiába vinnék igazolást, nem vonták kétségbe, hogy igazat mondok a dugóról, és hiába bizonygattam, hogy de tanár úr kérem, én készültem a lényegen sajnos nem változtat: ami a dolgozatomban van az édeskevés! Legrosszabb esetben jövőre szigorlatozhatok újra, de elvileg még ebben a vizsgaidőszakban lehetőséget biztosítanak a javításra. Annyira már nem izgat a dolog, mert legalább tudom mire számítsak (pl. dugóra :evil: :lol: ), meg most úgyis megtanultam rendesen, elég lesz csak átolvasnom, és kész. Csak felesleges procedúra megint, amit a hátam közepére sem....
Na, mindegy, téma ejtve, annyira nem lényeg!

4D-k!

Pont így érzek, köszi Boo :wink: :
"MINDENKINEK aki az elmúlt napban tette fel a babókáját, akartam írni, hogy nagyon szépek a pulyák :D :D :D
csak most kicsit szétesett a szoftverem, bocsi :oops: "

Nyuszi!

Anyu sajna nincs körzetben, és magánrendelése sincs, szóval csak fogadott orvosként tud veletek foglalkozni. Minden betegéhez ő jár ki, de ez más kórházi dokikkal is így van. Azt tudom, hogy nem dolgozik drágán, de nem tudom most mennyit kér. Ha érdekel megkérdezem, és elküldöm priviben.
Külön szoba szerintem nincs a külsős dokiknak, tehát ugyanazok a lehetőségeid, mint mondjuk nekem: az alapítványi szoba, amit írtál (van belőle páros, franciágyas verzió is), vagy a sima szobák, amik mind 3 ágyasak. Én nem láttam eddig, hogy lenne külön fürdő, szóval szerintem egy közös van minden "gyermekágyasnak", meg ugye az alapítványinak van saját fürdője (jobbanmondva a kettőnek egy, ami a két szobát összeköti.)

Szerintem is teljesen jó a 3 fős szoba, én ahányszor voltam bent valamelyikben, mindig csend volt, és nyugi. Reméljük nem fogsz ki vmi gázos szobatársat te sem.... :wink: . Én azért szeretnék az alapítványiba menni, mert velem úgyis ott lesz anyu, meg Ricsi, meg ismerem a nővéreket is, így lesz segítségem...De ha foglalt lesz mind, akkor sem leszek megijedve :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Nikici gratula a méretekhez. Nagyon jók a képek, édes kis manócska.

Mi még megyünk 4 D-re, mert a 36. heti nagy uh-ra én nem megyek a kórházba, mert 2 perc alatt lezavarják, és semmit nem mondanak. Így elmegyünk 4 D-re, amúgy is az előzőn semmit nem tudtunk látni belőle, mert úgy feküdt a drágám. Remélem most nagyobb sikere lesz majd.

Boo én is azt mondom hogy tedd félre most a haragod,meg a szomorúságod, és ha csak akkor van időpont ami a 36. hétre esik akkor akkor legyen. Testvéreméknek is annó annyira elhúzódott a válás, hogy végül szülés előtt 1 héttel tudott hozzámenni a gyerek apjához. Neki sem volt már idő ruhára, így ami otthon volt kismama ruhája abban volt. Az a fontos hogy boldogok legyetek.

Nekem is van ovulátiós mikroszkópom, ittam a cickafarkfűt, a palástfüvet, szedtem e-vitamint. És még ovu tesztem is volt, amit szintén használtam.

Tabati én már a lábdagadáson nem akadok ki,a cipőm már alig jön a lábamra, többnyire papucsban közlekedem. És a gyűrűk közül is már csak a karika gyűrű jön rám.
Én éjjel arra ébredtem, hogy fája hasam, olyan igazi menszi görcs volt, de nem keményedett mellé a hasam. Kicsit megijedtem. Felkeltem, elmentem wc-re, és utána teljesen megszűnt.
Ma nem volt semmi keményedés.

Viszont apa ma Szekszárdon van céges vacsin, holnap reggel jön haza. Annyira utálom az ilyet. Még sosem aludtunk külön, kivéve azt a pár napokat amikor a kórházban voltam szülés miatt.
Réka anyunál alszik, Norbi tesómnál, csak én meg Betti vagyunk itthon. De azt hiszem én is megyek és lefekszem, mert már kezdek álmos lenni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

En csaszarmorzsat akarok enni most azonnal!!!!!!!!!!!!!!!!Basszus!Mar nem birom tovabb az ellenallast!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Akkor feltétel nélkül add meg magad! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ja, Snoopy orra nekem is tetszett...az enyem is pont ilyen.. :lol: :lol:
Vendég

Marmint nem az orrom...hanem a pocakom... :lol:
Vendég

Hello!

Megint egy kis off ( :oops: ), de olyan büszke vagyok magamra :twisted: :twisted: !

Bevittem ma egy beadandót, aminek a határideje két napja volt (hát a kisf@szom fog csak emiatt becsattogni a suliba...), erre most kaptam egy e-mailt a tanárnőtől, (totál f@szfej stílusban) hogy nem fogadja el a dolgozatomat, és a tárgyat elbuktam, viszont párezerért van lehetőségem javítani, és ha ezt befizettem, hajlandó elolvasni :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: !
(Ja az egész tárgy egy vicc, a lényege, hogy tök mindegy miről, de a szakdolgozat formai követelményeinek megfelelő írást kellett készíteni, de ez a nő annyira komolyan veszi magát, hogy rettenet!!!)

Na, mivel biztos vagyok benne, hogy a dolgozatom se lesz neki elég jó, gyakorlatilag lemondtam a tárgyról, de azért írtam neki egy levelet olyan irónikus stílusban, hogy Örkény is büszke lenne rám :lol: :lol: ! Egy kis ízelítő:
Természetesen nem várhatom el Öntől, hogy ezt figyelembe vegye, vagy emiatt kivételt tegyen velem, ugyanakkor erre hivatkozva élnék az Ön által előzékenyen felajánlott javítás lehetőségével.
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok.

Bocsi az offért csak van egy Baby Sense légzésfigyelőm eladó.
Téves riasztás kizárva. 2 lapos. A kórházak is ezt használják. Én párat kipróbáltam de csak ez vált be. 10mp után kattog és rá 5 mpre meg éles hangon sípol. Most már feleslegessé kezd válni így ha van rá érdeklődő privibe keressen meg. eredeti dobozával csak arról most nem tudtam képet csinálni
15 ezer ft.
Kép

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Ancsurti,
Emlékszem írtad, hogy elég közel laktál a házunkhoz. De arra nem is gondoltam, hogy ennyire. :lol:

007,
Nem mondhatnám, hogy nagyon otthon vagyok a CMV dolgokban, de kb. Ez a herpes vírusnak egy rusnya változata, eléggé elterjedt. Lappanghat egy csomó ideig anélkül, hogy feltűnne, de akár jó kis dolgokat is okozhat, de főként akkor, ha az immunrendszer legyengült. Okozhat sárgaság szerű tüneteket, tüdőgyulladást vagy semmit. Ha egyszer valaki megkapta, akkor az egy életre szóló kapcsolat. Elkapható szexuális úton, de akár az anyatejen keresztül is. Ennél pontosabban csak akkor tudom, ha utánaolvasgatok. 8)
Négykézlábazás. :roll: Az még ok, de hogy állok fel ismét? :lol: Lassan ismét ott tartok, hogy ha leejtek valamit, akkor megvárom Robit, hogy hazajöjjön. :lol:

Dodi,
Ha először próbáltad a szigorlatot, akkor muszáj még lehetőséget adniuk ebben a vizsgaidőszakban. A halasztás is próbának számít. A felsőoktatási törvényben ez is benne van. :wink: Még nem vagyunk benne az uv időszakban, tehát minimum egy uv időpontot adniuk kell, de igazából négy dukál. Ezen felül van még a dékáni, amit pocakkal pláne ki lehet sírni. Ha már egyszer ennyi energiát belenyomtál, nem kéne veszni hagyni. :?

szakdolgozat formai követelményeinek megfelelő : Nálunk ez azt jelentette, hogy minimum 50 oldal. 8)
A beadandókat nem lehet e-mailen beküldeni?

Niki,
Nincs kertje a kórháznak? :shock: Egy olyan országban, ahol még egy garzonhoz is jár?!
Olyan túl sokat nem írtál még Raniáról, de egyben biztos vagyok, nincs hiperkinetikus szindrómája. 8)

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Elvileg lehet e-mailben is, a legtöbb tanár elfogadja, de ez a csaj tényleg túl komolyan veszi magát, nem 100-as :x ! Az órán leadott anyagát (megkapjuk írásban) szóról szóra lemásoltam a ZH-n (direkt), erre 3-ast kaptam, mert "jobban is kifejthettem volna" :evil: ! Az ő előadásánál jobban?!?!?! Persze, hobbiból külön kutatásokat végzek minden tantárgyamhoz :twisted: ! Totál zizi a csaj!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
A felsőoktatásban a legtöbb tanár zizi. :lol: Egy évig csináltam részmunkában, de azután boldogan visszatértem teljesen a középsuliba, ott volt olyan érzésem, hogy normális emberek között dolgozom, akik szeretik a munkájukat. Én csak egy dologra figyelmeztettem a diákokat, hogy aki többet hiányzik, mint a megengedett 3, azt kivágom. Volt, aki nem hitt nekem. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok.
Bocs, hogy nem reagálok most már az elmúlt 5-6 oldalra, amit most sikerült végigolvasnom, inkább csak magunkról pár szó:
Köszi még egyszer a drukkokat. Nóci sokkal jobban van, csütörtök és ma reggel is nagyon fájt még a torka, ma már voltunk is kontrollon, dokinéni szerint azért fáj reggel jobban, mert éjjel kiszárad.
Kispiskóta, Boo: kérdeztétek, hogyhogy ilyen hamar hazajöhettünk: 1 éjjelt kellett bennmaradni. Tavaly orrmandulával az ébredéstől számított 5 óra eltellte után engedtek el minket.
Az igazság az, hogy ez egy maszek klinika itt Szombathelyen, ahol megcsináltattuk a műtétet. A közkórházban asszem 3 nap lett volna. Tavaly nekifutottunk 2-szer a közkórháznak. Amit itt 1 nap alatt lerendeztek, azt ott 2 héten keresztül próbálták megoldani, minden vizsgálatra külön időpontot kellett kérni, és külön beutazgatni. Ha időpontra mentél szakrendelésre, akkor is legalább 3 órára kellett parkolójegyet váltani..... Ja, és mindkétszer felvonultunk, hogy most műtét, a fülész szerint lehetett volna, gyerekambulanciáról meg "visszadobtak" minket, hogy náthás a gyerek, kérjünk új időpontot. Anya-gyerek szoba éppúgy pénzbe kerül, mint maszekba, és amiatt 3 hónap múlva kaptunk volna csak új időpontot.
Most összeszámoltuk, hogy itt mennyit ér az, hogy megmondják, cakkpakk fizetsz xezer forintot, és 1 alkalommal megvan minden vizsgálat, teljes ellátás, még azt is megkérdezték, milyen ízű pudingot hozzanak a gyereknek, nekem komplett kaja, szobához tartozó fürdő, wc, sőt, még az ágyakat is összetolták, hogy tényleg közel lehessek a gyerekemhez. A másik verzió meg, hogy a közkórházban tejelsz a fülésznek, gyerekorvosnak, ápolónak, altatósnak, meg kb 5-6 alkalommal felutazgatni (kb 2000 ft csak egy kör), aztán 2 napig megtűrnek a gyerekem mellett egy széken, vagy fizetünk külön a családi szobáért, oszt wc valahol a folyosó végén, amit jó ha le lehet húzni.....
Szóval inkább összekapartuk a kis pénzünket, ami összességében nem több, mint amúgy lett volna.
Igaz, a gardróbszekrényemet elfelejthetem egy darabig.....

Kép
Kép]
hendegabi

Aztán tegnap én is sorra kerültem (arany Nócikám kísért mindenhová):
1. Reggel 8. nőgyógyászat Celldömölk: sorbanállás naplószámért. Hála égnek gyorsan ment a dolog.
Asszisztens számítógép felé fordulva: hányadik hétben van? Én: 32. Asszisztens: hátratolja a széket, elfordul rajt félig, felemeli a szemüvegét, rámered a hasamra.... majd ugyanez vissza és folytatja a gépelést.... Mondom: ennek meg mi baja?

2. Átbattyogni vérellátóba: külön kismamavérvétel egy olyan ajtónál, amit kulcsra zárnak, és hiába dörömbölsz, kutya nem jár arra. Vagy 10 perc után arra sétál egy fehér köppenyes: Kismama? Én: igen. Köppenyes: vérvételre tetszik várni? Én: magamban:ÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy ! Kifelé: igen.
Vérvétel 2 perc alatt lezajlik.

3. Cellből autózás Sárvárra.
Betekintés Nóci gyerekorvosához (kislányom maradj a kocsiban, míg anya leadja a zárójelentést). 2 gyerek épp rókázik a váróban......

4. 10.30 perc: Bond kedvenc időtöltésének adózunk: fogorvosnéni vár minket szeretettel. Mondom: gyereket mandulával műtötték. OK, messziről belekukkant: nagyon szépek a fogai. Anya már kevesebb dícséretet kap, de rossz fogat nem talált, kevéske fogkövet gyorsan leszedi: 5000 ft-om bánja.

5. Nap várva várt fénypontja: nődoki-bácsim rendelése 17 órától.
(csak 3an voltak előttem). Vizsgálat, UH kb 5 perc alatt lezavarva, ebben értendő a vetkőzés, öltözés is.
Méhszáj: C2000. BPD: 85 FL: 63, AC262, becsült súly 1662 gr. Tehát: méretei alapján: 32 hetes 1 napos (naptárhoz igazodó) magzat!
Doki: a múltkor nem fejvégű volt ez a gyerek?
Én: de igen, miért, megfordult?
Doki: meg-ám, medencevégű (grimasz).
Én: Nócival ugyanez volt, 34 hétre visszafordult.
Doki: hááááát........ még ez is megfordulhat.
Kösz.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Lassan egy órája csak olvasok, annyit termeltetek.

Fura módon még ébren vagyok, a barátnőimmel voltam vacsizni és egyrészt későn értem haza, másrészt úgy telekajáltam magam, hogy még nem merek lefeküdni...

Gyorsan rólunk:
Szerdán voltunk szülésfelkészítőn, ami érdekes volt ugyan, de e nélkül is simán meg lehet szülni. Voltak olyan dolgok, amiket jó volt meghallgatni, de elég hosszúra nyúlt, a Gábor lába közben jól bedagadt az ülőpozíciótól. A végén már meg se néztük a szülőszobákat (pedig eredetileg ez érdekelt volna a legjobban). Ráadásul este 8-kor bezárták azt a bejáratot, ahol bementünk az épületbe, és 8 után kb. 2 perccel szerettünk volna kimenni. Miután azonban zárva volt már, körbe kellett járnunk az egész kórházat (kb. negyed óra séta), úgyhogy mire kiértünk a kórházból az én drága férjem már annyira ki volt rám akadva, hogy csak na!!
Sajnáltam őt is, de hát én nem tehettem róla, hogy nem egy órás volt az előadás, hanem kettő, és hogy körbe kellett menni... :? :?

Csütörtökön mi is megkötöttük a Kriónál a szerződést, van már gyűjtőszettünk!! Bond! én azon izgulok, hogy az aksikat el ne felejtsem majd kivenni a mélyhűtőből, amikor eljön az idő! Azt találtam ki, hogy írok magamnak egy üzenetet és ráteszem a táskára, hátha így nem felejtjük itthon.
És tegnap még a pedikűrösömhöz is eljutottam.

Ma munka után elmentem a tesómmal a pelenkás boltba. Vettem textil pelust még 2 zacsival (2x8 db), vettem pelenkázó alátétet, vízhőmérőt, nedves törlőkendőket, cuki törülközőt.
Aztán átmentünk a Minimanóba is, ott is vettem egy csomó hasznos dolgot, meg némi dekorációt a Petra szobájába. Majd ha egyszer kész lesz, csinálok képeket.

Aztán meg elmentem a barátnőmmel meg a nővéremmel vacsorázni. Már rám fért egy kicsit elszabadulni itthonról. (Amióta a Gábor lábát műtötték, nagyon kevésszer mozdultam ki, pedig normál esetben heti egy barátnős programom szokott lenni.)

Boo!
Szerintem is érdemes több kerületet is felhívni, hátha valahol van időpont!
A ruci nagyon szép!!!! És szeresd magad egy picit jobban!!! Egyáltalán nem híztál sokat, nem vagy debella, tök csinos kismama vagy, és ha Apa is ezt mondja, akkor meg pláne lásd be, hogy nekünk van igazunk!!!!

Dodi!
Sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jártál!!! :cry:

Már nem emlékszem, hogy kik küzdenek a savval, de nyugodtan szedjetek rennie-t, csak arra kell figyelni, hogy ne vassal, magnéziummal együtt vegyétek be!! De tényleg használ, és nekem a háziorvosom azt mondta, hogy akár 4-5 szemet is el lehet szopogatni naponta. Persze ennyire nincs szükség, de azért nem kell szenvedni.

Kép
katy76

Bond!

A vérképem sajnos nem lett túl jó. A hgb ugyan felment 119-re, de a májfunkcióim rosszabbodtak, és most más értékek is elég szarul állnak. Hétfőn fel is hívom a házidokimat, mert nem tudom, hogy mennyire gáz, hogy pl. a lymfocytám már csak 4, míg a ref.tartomány alsó határa 20. Lehet, hogy a köv. alkalomra már el is fogy??? :roll:
Szóval azért rákérdezek...

Kép
katy76

Lányok, csak két gyors kérdés:

Másnál is van, hogy éjjel nagyon verejtékezik ok nélkül (nincs melegem..)? Nolkánál ilyen nem volt :roll: Mondjuk az igaz, hogy nem vizesedek, Nolkával meg "mischlenbaba" voltam.

A másik, főleg Ancsurti! Tudom, Neked is volt-van ekcémád. Most hogy alakult a terhesség alatt? Nekem Nolkánál totál elmúlt (úgy örültem...), most meg iszonyúan szenvedek, úgy nézek ki mint gyerekkoromban (vajon a terhesség miatt, vagy csak a vidéki élet :lol: ?)

Puszi Mamikák! Szép hétvégét!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Visszaolvasni nincs időm, a hét nálunk is zűrös volt, volt benne jósló fájás stb...de minden ok most!

Viszont csak azok kedvéért ahol valaki ki volt akadva a névválasztáson...ITT JEGYZEM MEG, HOGY EDDIG MÉG NEKEM MINDENKI NEVE NAGYON TETSZIK!!!!!! Az egyik ismerősömnek lánya született nemrég......a neve: Florinda....na gyerekek én akkorát röhögtem, hogy majdnem beestem az asztal alá(itt élnek Magyarországon és itt is fognak).... Mondjuk nem csalódtam a csajban, mindig is az a túl sokat akarok típus volt.... Spanyol szappanopera Rosalindája ugrott be azonnal. Pedig én tényleg nem szoktam lefikázni senki nevét sem, de ennél jobb poént már régen hallottam!!! Annyira gagyi, hogy már nevetséges!!

Őszintén sajnálom a Kislányt, nekem a helyében tuti első dolgom lenne megváltoztatni és megkérdezni Anyut, hogy figyelj, Te örültél volna amúgy ennek a névnek?????

Szóval akiknél otthon pampognak a nevek miatt...be lehet dobni ezt....szerintem úgyis nehéz ezt überelni
:lol: :lol:

Szép hétvégét!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok !!!

Bár nem hiányoztunk itt senkinek :? , azért elmondom mik történtek mostanában.

Először is mindenkinek gratula, nagyon szépen növögettek ti is és szépek a babák. A pocakméretemre én is általában ezt kapom :shock: , amikor esetleg megkérdezi valaki, hogy mikorra várható és válaszolok, akkor meg ezt :shock: :shock: :shock: :shock: Viccesek az emberek, pedig szerintem tök normális méretű vagyok, majd teszek fel képet és hát valahol el kell férjen a porontyom.

Megvettük a babakocsit ,sokáig keresgéltem , hogy jó legyen , szép legyen, megfizethető legyen, stb. .Igazából nem akartam kéket, hanem valami semleges színüt, de ez volt és mostmár nagyon szeretem. :D :D :D http://babyfun.axiomarket.hu/item/3in1- ... babakocsi- Ebben a boltban csak kék volt és nem akartam elutazni Bonyhádra , hogy megnézzem élőben a többi színt és esetleg beleszeressek valamelyikbe.

Az ágyat és a komódot csináltatjuk. Én "terveztem" :oops: :oops: :oops: Szerettem volna valami egyedit , kevésbé rácsos ágy jellegűt, átalakíthatót, sokáig használhatót, masszívat, szépet. Bükkből és préselt lemez keveréke lesz, csak az eleje lesz rácsos, de az is leengedhető, illetve idővel kiszedhető. Kb. három hét múlva lesz kész, úúúgy izgulok, hogy szép legyen.

Még kell vennünk jó pár dolgot, de az kb. egy fél nap alatt megoldható, összeírtam , hogy mit honnan, úgyhogy csak a lóvé kell hozzá, de remélem 2 héten belül megoldjuk. Akkor minden meglesz, ami szükséges. Fél évre előre nem gondolkoztam , illetve nem vásároltunk, majd idővel minden meglesz.

Tegnap voltunk védőnőnél és azt mondta szép a pocakom.Szívhangnézésnél azt mondta fejvégű fekvésben van a Babócánk, aki már hatalmas rúgásokra képes. Én jól vagyok, bár az alvás nem mindig jön össze egész éjszakára, mert sehogy sem jó feküdni. A teherbírásom minimumra csökkent, tök hamar kifáradok : házimunka , séta, mászkálás már csak részletekben illetve lassan komótosan jön össze. Fáj a hátam, még nem igazán látom, hogy vizesednék, de sokszor érzem, hogy "leszakad" a lábam. Enni nem sokat bírok, nem fér :D

Kedvesem dolgozik ma , én meg próbálom magam hasznossá tenni itthon. Már beraktam egy adag mosnivalót :lol: Nem semmi teljesítmény :roll: :roll: :roll: Azért még szándékomban áll főzni is és a nagy harci feladat : rendbe teszem a lábkörmeimet. Ez elég kemény meló lesz úgy érzem.

A babaruhamosást jövő hétre tervezem , aztán vasalás. Úgy szeretném már ha minden a helyén lenne már és minden meglenne. De legkésőbb három hét múlva minden meglesz és akkor már hátradőlve csak az a dolgom , hogy várjam Zsombit.

Na puszi Mindenkinek , vigyázzatok magatokra és a Manókra !!!

Kép
ikoka7

Sziasztok! 8)

Bond: igen, még egy héttel hamarabb kell befeküdnöm a terv szerint, mivel Bp-n szülök, és Szolnokon lakom.
A dongaláb kezelhető teljesen eleinte gipsz 5 hét múlva műtik, kb. 3 éves koráig ismét gipsz, és rendbe hozható. A legborzasztóbb az, hogy mind a két kicsi fejlődési rendellenességgel született, és sem 4D-ken, sem simákon nem derült ki, pedig nem egy és nem két orvos látta :shock:
Mi is itt voltunk 4D-n szóval csak ajánlani tudom :wink:

Most hirtelen ennyi jut eszembe, mivel sietek reggelizni, mert már éhen halok :lol:

f.nikici

Ikoka,
Hurra pihentető hétvége. :D Az én mai tervem a tiéddel szemben sok pihenés. 8)

Anitja,
Az ilyen verejtékezés nem az igazi. Már tippem sincs, hogy mik okozhatják, de szólj a dokinak.

Katy,
A lyphociták védekező sejtek, jó lenne, ha azért több lenne belőlük, az immunválasz alapja. :roll: Ezeket szokták elnyomni szervátültetéskor., mert az idegen sejteket pusztítják. Végülis a magzat is idegen, uh az alacsony vszínűleg jobb, mint a magas, de ez csak saját spekuláció.

Hendegabi,
Te sem unatkozol. :lol: Azért gyorsan visszafordulhatna. :?
Közkórházban (HeimPali) is hamar kidobják a mandulásokat. Natit késő délelőtt műtötték orrmandulával, másnap reggel 9 előtt már toporogtak, hogy mikor megyünk már el. :twisted: Alig tértem addigra magamhoz. :lol: Az ellátás jó volt, az ágyam kényelmes (pár ezer volt), kórterem tiszta. Senkinek nem fizettem, csak a büfésnek. Ami rossz, hogy tényleg heteket kellett várni a műtét kiírására.
Nincs otthon párásítótok? Éjjelre jó lenne odaállítani az ágya mellé. Most már kevésbé kell figyelni, de még mindig rohanás a kórházba, ha vért látsz vagy nagyon nyeldekel. :roll:

Kép KépKép
lorca

Ikoka:Mi sem hiányoztunk senkinek... :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ancsurti!

Veled beszéltük a múltkor a pelustáskát. Nekem a héten jött meg: 5.478,-Ft volt átszámolva és van benne 2 táska, egy cumisüvegtartó, meg egy pelusalátét! Kép

És a kocsinkhoz is megy a színe :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Jo reggelt Lanyok!

Hu, ejjel 3-kor tudtam csak elaludni, mivel agyban vagyok non-stop gondolom a szervezetemnek nincs szuksege sok alvasra... :? Remelem, kisfiam nem veszi at ezt a bioritmust... :? Otthon bezzeg mar 8-kor kidolok.... :lol:

Anitja, nekem is van verejtekezes...ejjel sokszor arra ebredek, hogy csurom viz a testem.... :? Nem tudom, mitol lehet, de en nem gondolom, hogy valami komoly lenne... :? A hohaztartasom amugy is valtozott, amugy nagyon fazos vagyok, most nehezen birom a meleget...

Hendegabi, orulok, hogy tul vagytok, es kislanyoddal minden rendben!! :D

Katy, szegeny apa... :? Ha mesz legkozelebb vizsgalatra, kerd meg oket, hadd kukkants be a szuloszobara....csak hogy legyen keped rola...

31 hetes vagyok ma....jipppppiiiiii........minden nap egy ajandek nekem....micsoda rettegesben voltam, mikor 25-28 hetesen vereztem, mint allat.....uuuuugy feltem!!!!! Kisbabam mar sokkal nagyobb biztonsagban van, barmikor is erkezik...de jooooo!!! :D

Mindenkinek szep hetveget kivanok!
Vendég

Sziasztok!

Dodi! Köszi az infókat,sokat segítettél.Azt megköszönném,ha megkérdeznéd anyukádat,hogy mennyit kér,bár igazából nem is az a fontos,hanem az,hogy a XI.kerületbe is kijön-e,ha arról van szó,mert mi itt lakunk. Ha esetleg lenne még kérdésem,írhatok neked? Jó lenne,ha egyszerre lennénk bent a kórházban,legalább találkoznánk és megoszthatnánk az akkor még nem létező tapasztalatainkat :lol: Végülis van rá esély!
Képzeljétek,én tegnap éreztem először,hogy úgy igazán bekeményedek,hát nem volt kellemes egy pár percig.
Niki! Gratulálok,én holnap töltöm a 31.hetet! Kitartás,már nincs olyan sok,bár ott elhiszem,hogy nem megy az idő.
Mit csináltok hétvégén? Nekünk most jön apa ausztrál partnere ebédre,csináltam neki egy jó paprikás csirkét,had egyen valami finomat is,aztán este a barátnőm jön át hozzánk,úgyhogy ez a nap is hosszú lesz,de még most próbálom kihasználni,hogy tudok jönni-menni mindenhova,bár én Lilivel is fogok menni,nem vagyok egy itthonülős típus.
Még jövök majd,ha lesz időm,de addig is jó hétvégét nektek!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Most van egy kis időm, úgyhogy leírom hogy állunk.

A kórházi befekvést eddig megúsztuk, igaz, az elmúlt egy hétben kétszer emelték a gyógyszeradagomat, mert az a fránya magas vérnyomás elég makacsnak mutatkozik. Ezen kívül ami kellemetlen az a vizesedés, de nekem nemcsak a lábam vizesedik (mondjuk az a legdurvább) , hanem az arcom is. Méhszáj továbbra is elsimulva, ezért ágynyugalom. Ennyit rólam.

Babucik: Szépen nőnek, a tegnapi "mérés" alapján Zsófi 1800 g, Zsombi 1700 g. (szerintem valamit elmért a doki, mert két hete volt közöttük 400 g különbség és gondolom kizárt, hogy ennyit behozott a pici fiúnk, míg Zsófi csak 200 g-ot hízott. Na mindegy, a lényeg, hogy nőnek szépen , a méhlepények állapota kiváló és a dokink szerint már csak 2 hetet kell kibírnunk így három az egyben. Én azért azt szeretném, ha jó sokáig bent maradnának, de ez függ a toxémiámtól is és nem utolsó sorban a méhnyak állapotától.

De optimista vagyok és úgy gondolom, hogy két hetet fél lábon is kibírunk!!! :wink:

Teszek fel két képet, amik a tegnapi uh-n készültek.

Az elsőn Zsófi arca látszik szemből (megjegyzem, hogy ez az első alkalom a 32 hét alatt, hogy sikerült elkapni valami részletet az arcocskájából)

Kép

Zsombi pedig oldalról:

Kép

Emmeg én lennék: (nem ér nevetni a két dagadt farönkön amin állok, meg a felpuffadt fejemen) Ja! Haskörfogat 118 cm. :)A kép pont egy hete készült.

Kép
nellike

Niki!

Ez így igaz, minden nap egy ajándék. Ezzel én is így vagyok mostanság:) KITARTÁS!

Dodi!

Sajnálom a szigorlatot. Szerintem is próbáld meg még az idén. Minél tovább húzza az ember, annál rosszabb újrakezdeni a tanulást.

Anitja! Én "michelinbaba" is vagyok, meg éjszakánként szakad is rólam a víz. Na ezt magyarázza meg nekem valaki... :?

Breki!

Cuki név! :wink: De a pelenkázó táska tényleg édi. :)

Boo!

Neked írtam pü-t.

Ancsurti!

A császármorzsát én is megenném! Én úgy látszik a 3. trimeszterre lettem édesszájú! :?

Az éjszakáim nekem már régóta csak a kínszenvedésről szólnak. Ülve alvás (reflux miatt) , forgolódás, pisilés és persze a két baba közül valaki mindig fent van és elszórakoztat. :) Legalább szokom. :wink:

Puszillak titeket, eddig bírták a lábaim, most megyek és bazira felpolcolom őket .
nellike

Levágtam a lábkörmeimet :evil: :evil: :evil: , rég volt ilyen szar élményem és nem is akarom többet. Igen , jól látjátok csak levágtam, kb. fél óráig , se reszelés , se festés, semmi extra. Jó szar lett, legközelebb megyek pedikűröshöz. Ráadásul tökre keményedett a pocakom, Zsombi nem értékelte túlságosan az ötletemet.

Kedvesem még mindig dolgozik, pedig jöhetne már, úúúgy hiányzik.Kaja kész.

Kép
ikoka7

Nellike!

Gratulálok a méretekhez és az Uh képekhez!!!! Nem nevettem, viszont azt jó látni, hogy Te mosolyogsz a képen!!! Van is miért nemsokára lesz egy Kisfiad és egy Kislányod is!!!!

Nagyon drukkolok!!!! Vigyázz Magatokra :D

Ja és még azt akartam írni, hogy csini vagy a képen és egyáltalán nem látszik, hogy 2 Baba lapul a pociban!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Nekiálltam takarítani, amolyan nagytakarítás jelleggel. Már teljesen kidöglöttem, pedig alig kezdtem pár órája és bőven van mit csinálni még. :?

Nellike,
Milyen jó gyerkőcök, hogy azért megmutatják az arcocskájukat. :)
Jó lesz szokni, hogy valaki mindig fent van. A Spektrumon régen volt egy műsor ikrekről. Ott volt, hogy ikrek ellátása heti 204 órát igényel(ne). :lol: A játszinkon több ikerpár is van, anyukáik nagyon sportosak. :D
Belegondolva milyen jó neked, hogy akármilyen kis ruci megtetszik, azt megveheted, nincs gond azzal, hogy fiús vagy lányos. 8) Én meg egy csomót álldogálok a lányka részlegen, nagyokat sóhajtozva. :twisted:

Niki,
Bár nálunk nem voltak vészjelek, én is úgy voltam, hogy csak érjük el azt a 30+ hetet. Jó, hogy minden ok nálatok, bár az a fekvés nem lehet túl szórakoztató. :?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok aussi today! :)

kicsidodi!

"párezerért van lehetőségem javítani, és ha ezt befizettem, hajlandó elolvasni "
Továbbá párezerért csináltathat magának szemüveget, úgy pofon vágod!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Menjen a pics@ba! (Már elnézést :oops: )
Ne hagyd magad, még idén tedd le azt a hülye szigorlatot. Egyrészt mert ne szórakozzanak már, amikor nemhogy tudod, de még jóval korábban le is adtad, másrészt pedig sokkal rosszabb lesz jövőre még ezzel is foglalkozni. Jó, hogy most tudod és addigra valószínűleg nem uralkodik el rajtad az Alzheimer-kór, de akkor is felejtesz egy csomót illetve egész más lesz az életed. (Amit most kirázhatnál a kisujjadból, ahhoz a középső kell majd. Jól felmutatva, hagy lássa a tanárnéni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

lorca!

"Lassan ismét ott tartok, hogy ha leejtek valamit, akkor megvárom Robit, hogy hazajöjjön."
Hirtelen úgy értelmeztem, hogy négykézlábalva várod meg. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"A beadandókat nem lehet e-mailen beküldeni?"
Én nem ismerem ezt a tyúkot, de szerinted, ha nemhogy egy köcsög, hanem egy komplett köcsögfa volt a jele az óvódában, akkor hajlandó lesz emileket olvasgatni...? :x :x :x :x :x :x :x

hendegabi!

Lehet, hogy fizetni kellett érte, de alaposan végig gondoltátok és -egyelőre úgy tűnik, reméljük tényleg így is van- rendesen el is láttak titeket. Reméljük, hamar meggyógyultok! :wink:

A kicsivel is minden okés, úgyhogy nagy gratula nektek! :wink: :D :D :D :D :D

A gardróbodat sajnálom, de az még összejöhet (de ha esetleg mégsem, akkor csak nem ezen siklik ki az életed :roll: ) :wink:

katy76!

Miért minden ilyen felemásan sül el? :x :cry: :cry: :cry: :cry: Végig ültétek a szülésfelkészítőt és pont a szülőszobát nem sikerült megnézni... Jó, hogy anélkül is szépen lehet szülni, ha nem látjátok, de ha bírja a párod lába -és még van kedvetek hozzá-, akkor nézzétek meg.

"én azon izgulok, hogy az aksikat el ne felejtsem majd kivenni a mélyhűtőből, amikor eljön az idő! Azt találtam ki, hogy írok magamnak egy üzenetet és ráteszem a táskára, hátha így nem felejtjük itthon"
Én már rágasztottam a cetlit, miszerint aksik a fagyasztóban és ha kivettük, akkor vagy egy törülközőbe vagy egy konyharuhába belecsavarni és úgy betenni a doboz két végébe, távol tartva a hőmérőtől. (A legszebb az egészben, hogy annyira megszokja az ember a látványt, hogy a végén már fel sem tűnik neki, hogy van ott valami és talán meg kéne nézni, hogy mi. Jártam már úgy, hogy pont azért felejtettem el valamit, mert már jó előre kiszögeztem magamnak a tacepaót... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:)

"ha Apa is ezt mondja, akkor meg pláne lásd be, hogy nekünk van igazunk!!!! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vérkép eredményedre nődokid mit mond? :(

anitja!

Én Manóval voltam úgy, hogy arra ébredtem időnként, hogy úszom a vízben, annyira szakadt rólam. Utálom ezt az érzést. :x
Most -egyelőre- elkerült. Az ember hőháztartása is megbolondul ilyenkor illetve őt szeptemberben szültem, tehát többet voltam terhes nyáron, mint amennyit most Hugival leszek.
Szerintem, nálad is hasonló a helyzet, csak te nem akkor ébredsz fel, amikor meleged van, hanem utána, a vizes érzésre.
Ha megemlíted a dokinak, azzal nem vesztesz semmit. :wink:

breki76!

Jó, hogy te is jelentkeztél! :D

Florindáról a szappanoperák mellett még Florida ugrott be, úgyhogy szegény gyereknek el kell viselnie egy-két beszólást, amíg felnő. :roll:

Ezek szerint ti nem gondolkodtok ebben a névben. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha gondolod, akkor örömmel olvasnánk egy kicsit részletesebb erről a hétről, hogy mi történt veletek. :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

ikoka7!

Ne mondj ilyet légy szíves, hogy senkinek nem hiányoztatok. :(
Azt nem mondom, hogy mindenki, minden egyes nap gondol minden hiányzóra, de igenis szoktunk titeket keresni. (Mint, ahogy például most keressük pl. conversanot, gumilanyt, máriát, szkarabeuszt, czigkát és mindenki mást, aki régen adott életjelet magáról. Nem csoda, hogy nem lehet mindenre reagálni, de egy gyors bejelentkezést mindenkitől szívesen veszünk :wink: )
Bebizonyítani ugyan a büdös életben sem fogom tudni, de te pont tegnap jutottál eszembe, czigkával együtt. :roll:

Örülök, hogy veletek is minden rendben! :D Ilyenkor már minden nehezebb, de ne aggódj, lesz ez még így se. :wink: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :?

Tök jó ötlet, hogy te találtad ki, hogy milyen kiságyatok legyen, ügyi vagy! :shock: :D :D :D :D :D :D Ha elkészült, akkor mindenféle képpen kérünk szépen képeket! :wink:

f.nikici!

Akkor ezek szerint mégsem maradtam le semmiről. :?: :shock: :shock: :shock: Csak azért kell 1 héttel korábban befeküdnöd, hogy kéznél legyél? (Jó, nem utolsó szempont, de egészségügyi okokról akkor nincsen szó)

Akkor mégiscsak jól sejtettem, hogy csak gipszeléssel nem kezelhető a dongaláb. :roll: :roll: :roll:

Ultrahang: velünk mindig aláíratnak egy papírt, miszerint tudomásul vettük, hogy nem képes mindent diagnosztizálni, bizonyos dolgok rejtve maradhatnak. (Az más kérdés, hogy kinek a "kezében" mit mutat... :roll: :? )

tímea83!

Neked is irgum-burgum! :( :( :(

boo!

Biztos, hogy "helyénvaló" ilyet érezni pisilésnél? :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Erről nem vagyok élből meggyőződve, de nem értek hozzá. Szokásos tanácsom: talán ha megkérdeznéd a dokidat...

nellike!

NAGGGYONNNN ügyes vagy hogy ilyen jól gyarapodtok és idáig sikerült elkerülni a befekvést is! :D :D :D :D :D :D Csak így tovább! :wink:

Ha pihenni kell, hát tedd azt, nemsokára úgysem sok részed lesz benne. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi képe hasonlít tímea83 Tamarájáéra, amikor olyan jó kis husisan lehetett láti az arcát ugyanígy, szemből. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

200907?

Nincs panaszkodás, csak a hidegfrontra beindult a Bébi...nagyon nagyon...meg a görcsök....na de megoldottuk. Hétfőn doki úgyis és majd Ő megmondja a továbbiakat mondta is Páromnak!

Szemvizsgálaton is ok minden, sasszem vagyok (csak a szemnyomás magas, de már évek óta....doki szerint csak vastagabb a szaruhártyám és ilyen szemidegek mellett nem lehet szó glaucomaról....de úgyis megyek minden évben hozzá...múltkor a tV-ben is volt....mert Ő retinaspecialista vagy mi a szösz :roll: :roll: ) A cukornak sincs nyoma a szememen.... hát ezek mennek, na meg a bárányfelhők! Most már nagyon erősen itt a finish, jönnek Anyumék, Férjem meg sokat lesz oda a ház végső készre vágása következik (anyós eltávolításával, minél messzebb annál inkább :):) kár, hogy nem a Holdra lőjük ki...az lenne a TUTI :):)), csak nyilván eddig nem hagyott egyedül éjjelre. Addig még kell az inzulinpumpához szereléket intézni etc.etc.....nem írnám le minden ügyes-bajos dolgunkat. A lényeg, hogy már nagyon várjuk a Babót!!!!!! A többit meg meg kell oldanunk!!!! "oszt ennyi"! Megyek is vízszintbe....bokadagadást elkerülöm!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Még mindig nem tudtam rávenni magam, hogy folytassam a rendrakást. :oops: Pedig ha most kihívnám a rendőrséget, tuti elhinnék, hogy betörtek hozzánk. :? Bár azt hiszem, hogy előbb egy kis ebédet szerzek magamnak - jó kifogás sose rossz. 8)

007,
A dongalábat nem feltétlenül műtik. Az ok lehet genetikai vagy kombinált - itt többnyire nem elkerülhető. Ha csak annyi az indok, hogy méhen belül kevés volt a hely és ezért deformálódott a láb, akkor gipszeléssel, fizikoterápiával, masszázsal próbálják helyrehozni, a műtétet lehetőleg elkerülve. A leggyakoribb születési rendellenesség, az első 2-3 hét alatt lehet a legtöbbet tenni, majd olyan 5 hónap gipszelés után derül ki, hogy kell-e a műtét vagy sem. Évekig tart a kezelés, mivel kiújulhat.
Nálunk volt a családban, de műtétre nem került sor, úgy tudom.

Kép KépKép
lorca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: