Sziasztok aussi today!
kicsidodi!
"párezerért van lehetőségem javítani, és ha ezt befizettem, hajlandó elolvasni "
Továbbá párezerért csináltathat magának szemüveget, úgy pofon vágod!!!

Menjen a pics@ba! (Már elnézést

)
Ne hagyd magad, még idén tedd le azt a hülye szigorlatot. Egyrészt mert ne szórakozzanak már, amikor nemhogy tudod, de még jóval korábban le is adtad, másrészt pedig sokkal rosszabb lesz jövőre még ezzel is foglalkozni. Jó, hogy most tudod és addigra valószínűleg nem uralkodik el rajtad az Alzheimer-kór, de akkor is felejtesz egy csomót illetve egész más lesz az életed. (Amit most kirázhatnál a kisujjadból, ahhoz a középső kell majd. Jól felmutatva, hagy lássa a tanárnéni.

)
lorca!
"Lassan ismét ott tartok, hogy ha leejtek valamit, akkor megvárom Robit, hogy hazajöjjön."
Hirtelen úgy értelmeztem, hogy négykézlábalva várod meg.
"A beadandókat nem lehet e-mailen beküldeni?"
Én nem ismerem ezt a tyúkot, de szerinted, ha nemhogy egy köcsög, hanem egy komplett köcsögfa volt a jele az óvódában, akkor hajlandó lesz emileket olvasgatni...?
hendegabi!
Lehet, hogy fizetni kellett érte, de alaposan végig gondoltátok és -egyelőre úgy tűnik, reméljük tényleg így is van- rendesen el is láttak titeket. Reméljük, hamar meggyógyultok!
A kicsivel is minden okés, úgyhogy nagy gratula nektek!
A gardróbodat sajnálom, de az még összejöhet (de ha esetleg mégsem, akkor csak nem ezen siklik ki az életed

)
katy76!
Miért minden ilyen felemásan sül el?

Végig ültétek a szülésfelkészítőt és pont a szülőszobát nem sikerült megnézni... Jó, hogy anélkül is szépen lehet szülni, ha nem látjátok, de ha bírja a párod lába -és még van kedvetek hozzá-, akkor nézzétek meg.
"én azon izgulok, hogy az aksikat el ne felejtsem majd kivenni a mélyhűtőből, amikor eljön az idő! Azt találtam ki, hogy írok magamnak egy üzenetet és ráteszem a táskára, hátha így nem felejtjük itthon"
Én már rágasztottam a cetlit, miszerint aksik a fagyasztóban és ha kivettük, akkor vagy egy törülközőbe vagy egy konyharuhába belecsavarni és úgy betenni a doboz két végébe, távol tartva a hőmérőtől. (A legszebb az egészben, hogy annyira megszokja az ember a látványt, hogy a végén már fel sem tűnik neki, hogy van ott valami és talán meg kéne nézni, hogy mi. Jártam már úgy, hogy pont azért felejtettem el valamit, mert már jó előre kiszögeztem magamnak a tacepaót...

)
"ha Apa is ezt mondja, akkor meg pláne lásd be, hogy nekünk van igazunk!!!! "
Vérkép eredményedre nődokid mit mond?
anitja!
Én Manóval voltam úgy, hogy arra ébredtem időnként, hogy úszom a vízben, annyira szakadt rólam. Utálom ezt az érzést.
Most -egyelőre- elkerült. Az ember hőháztartása is megbolondul ilyenkor illetve őt szeptemberben szültem, tehát többet voltam terhes nyáron, mint amennyit most Hugival leszek.
Szerintem, nálad is hasonló a helyzet, csak te nem akkor ébredsz fel, amikor meleged van, hanem utána, a vizes érzésre.
Ha megemlíted a dokinak, azzal nem vesztesz semmit.
breki76!
Jó, hogy te is jelentkeztél!
Florindáról a szappanoperák mellett még Florida ugrott be, úgyhogy szegény gyereknek el kell viselnie egy-két beszólást, amíg felnő.
Ezek szerint ti nem gondolkodtok ebben a névben.
Ha gondolod, akkor örömmel olvasnánk egy kicsit részletesebb erről a hétről, hogy mi történt veletek.
ikoka7!
Ne mondj ilyet légy szíves, hogy senkinek nem hiányoztatok.
Azt nem mondom, hogy mindenki, minden egyes nap gondol minden hiányzóra, de igenis szoktunk titeket keresni. (Mint, ahogy például most keressük pl. conversanot, gumilanyt, máriát, szkarabeuszt, czigkát és mindenki mást, aki régen adott életjelet magáról. Nem csoda, hogy nem lehet mindenre reagálni, de egy gyors bejelentkezést mindenkitől szívesen veszünk

)
Bebizonyítani ugyan a büdös életben sem fogom tudni, de te pont tegnap jutottál eszembe, czigkával együtt.
Örülök, hogy veletek is minden rendben!

Ilyenkor már minden nehezebb, de ne aggódj, lesz ez még így se.
Tök jó ötlet, hogy te találtad ki, hogy milyen kiságyatok legyen, ügyi vagy!

Ha elkészült, akkor mindenféle képpen kérünk szépen képeket!
f.nikici!
Akkor ezek szerint mégsem maradtam le semmiről.

Csak azért kell 1 héttel korábban befeküdnöd, hogy kéznél legyél? (Jó, nem utolsó szempont, de egészségügyi okokról akkor nincsen szó)
Akkor mégiscsak jól sejtettem, hogy csak gipszeléssel nem kezelhető a dongaláb.
Ultrahang: velünk mindig aláíratnak egy papírt, miszerint tudomásul vettük, hogy nem képes mindent diagnosztizálni, bizonyos dolgok rejtve maradhatnak. (Az más kérdés, hogy kinek a "kezében" mit mutat...

)
tímea83!
Neked is irgum-burgum!
boo!
Biztos, hogy "helyénvaló" ilyet érezni pisilésnél?

Erről nem vagyok élből meggyőződve, de nem értek hozzá. Szokásos tanácsom: talán ha megkérdeznéd a dokidat...
nellike!
NAGGGYONNNN ügyes vagy hogy ilyen jól gyarapodtok és idáig sikerült elkerülni a befekvést is!

Csak így tovább!
Ha pihenni kell, hát tedd azt, nemsokára úgysem sok részed lesz benne.
Zsófi képe hasonlít tímea83 Tamarájáéra, amikor olyan jó kis husisan lehetett láti az arcát ugyanígy, szemből.