Sziasztok!
Időnként előkerülök
Zsófiáknak nagyon boldog névnapot kívánok! Kiemelten Beni Anyu Zsófinak, mert Ő annyira kedves, hogy időnként meglep engem egy- egy üzenettel. Én pedig galád voltam és nem válaszoltam rá- elnézést érte.
Nicike! Neked is nagyon örülök! éljen a járóka!
Koadri! Dorkának jobbulást kívánok! Niki szeme szerencsére már majdnem teljesen helyrejött, szinte semmi nem látszik a duzzanatból. Az autóban pedig óvatosan! Talán mégis megpróbálhatnátok bekötni.
Autósülés tudjátok ez nekem is nagy parám. A legröveidebb útra is bekötöm és inkább kilométereket gyalogolok, mintsen beleüljek egy olyan autóba vele, amiben nincs ülés. Én is látom mennyi felelőtlen ember van. Sajnos bennem élénken él a terhesség alatti baleseteim emléke. Főleg az, hogy amikor hátulról belénk jöttek, hogyan repült ki a torta a kezemből. Szorosan fogtam, de mégis a szélvédőn landolt. Valószínűleg hiába fognám a gyereket, vele is ez történne.
A Kiddy üléssel én is szemeztem, de Niki nagyon izzadékony, azt hiszem nem lett volna jó választás. Meg elképzeltem, hogy télen anorákostul bekötve. Így maradt a Römer.
Szeret benne lenni, így én ,, visszaköltöztem,, az anyósülésre.
Járóka ezzel sincsen gondja. Már volt olyan, hogy Ő kéredzkedett bele, mert ott van az összes játéka. Általában szabadon kóricálhat a lakásban, de van egy pár helyzet, mikor szigorúan járókázik. Vasalás, Anya fürdik...egyebek. A konyhaajtó helyére is rács került, mert annyira picike helység, hogy egy ember épp elfér benne. Ott nem szabad négykézlábazni, felállni, rosszalkodni. Mikor főzök a rács elé leterítek neki néhány szőnyeget és azon játszik. Így lát engem is.
Evés Mindent megeszik. Kedvence a gesztenyés bébiétel, de sajna nagyon drága lett, ezért ritkán kap. Általában én főzök neki ebédre. Tejpép, gyümölcsös túrókrém, babapuding, babajoghurt, kifli, valamilyen minőségi baromfi felvágott és kövezzetek meg Virsli. Utóbbi kettőből csak minőségit vásárolok. Nekem azt mondták ehet virslit, szereti is, de kb 2 hetente egyszer kerül a repertoárra. Akkor sem nagy mennyiségben.
Alvás éjszaka mostanában sokszor ébred, de gyorsan vissza is alszik. Nappal 2-3 alvása van. Egy rövidebb reggeli után, aztán még egy rövidebb ebéd előtt és egy 3 és 4 között. Azt hiszem elég jól beosztja mert este minden cirkusz és altatgatás nélkül elalszik kb 8 körül.
És akkor most kicsit Nikiről- kúszik, mászik, de most már az állás a sláger. Kapaszkodva már lépeget is. Fog két ujjal is. Apropó fog. Egyelőre kettőnél tartunk, de érezni, hogy a többivel is igyekszik.
Babakocsiban, háti hordozóban simán elvan. A hordozót különösen szereti, ha én viszem simogatja közben a hajam, ha az apja viszi, akkor a körmét húzogatja a gyöngyvásznon, amit viszont borzasztó hallgatni.
Könnyű babakocsi Nekünk a nagy Teutonia márka, mivel imádom, maradtunk ennél a márkánál. Sikerült teszveszelnem egy használt jó állapotú Solanot 16 ezerért. Nem csalódtam. Ez is tökéletes. A legjobb a teleszkopós rúgózása. Majdnem az összes esernyőkocsiban zötyög a gyerek, de ennek tényleg tökéletes a lengés csillapítása. Egyelőre csak akkor használjuk, ha kocsival megyünk valahova, mert könnyebben befér a csomagtartóba.
Most mennem kell. MIndenkit üdvözlök. Barbit, Nikianyut, Aprókát, Csandit, Bonikót, Szilvit, Ritust.. elnézést akiket kihagytam. ...Még dobok fel néhány fényképet, aztán megígérem még jelentkezem.
Felicia- nagyon sajnálom és fel a fejjel. Talán jobb lenne, ha kicsit tovább maradnátok a szüleidnél, a párod, meg döntse el, hogy mit szeretne. Lehet, hogy megleplek majd egy privivel.