A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Niki: nem is értem miért voltál depis..mikor egy jó srácc jár be hozzád!! :lol: :lol:
Vindo: 45 perc..az nem sok..Emma is ébredt 1,5 óra után..de visszaaludt..3 óra után ébresztettem...aztán volt hasmenés..megint beindult a foga...De annyit eszik...csak nem hízik..még mindig csak 9,8kg

Ma nagyon ratyi idő van.....egy kis barátunknál voltunk aki 1 hónappal idősebb Emmánál..olyan édesen eljátszottak. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki: hát azt mondták...de hát azért azt is hogy majd 2 hét múlva...szóval türelemmel kell lenni...a másik cégnél akitől már írtak hogy megkapta most írtak hogy csak be kéne menni még egy fordulóra ...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ez a cég nekem nem is szimpi annyira...meglátjuk .. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, Drágák!
Próbálok sorban reagálni:

Niki: :cry: :cry: :cry: , azért remélem, a szexi orvos gyakrabban megy hozzád... ;-)

Panndi: gyönyörűséges cukorfalat a Fruzsi! És tiszta Zsófi! Tünemények együtt (és külön is) :-)

Maggie: sajnálom nagyon a betegséget, jobbulást pici Bercónak! Nagyon hősies vagy, hogy ezt a rengeteg alig- és nem-alvást ilyen jó kedvvel tudod viselni! Lesz is majd egy "Maggie is my hero" pólóm, az tuti! :-)

Vindo: na, a nyelvvizsgádra el is felejtettem napokkal ezelőtt reagálni... szóval ne izgulj a labor miatt. Az mindig hülyén jön ki (mármint a helyzet). Én mondjuk megfogadtam, hogy Rigó vizsgát soha többé, nemhogy nem laborban nem csinálták a (nyelvsuliba) kihelyezett nyelvvizsgát, hanem egy osztályteremben vizsgáztunk, egy pici, ósdi magnót hozott be a vizsgáztató, amiből esetleg elől lehetett valamit hallani, kiborító volt. Komolyan gondolkodtam rajta, hogy szólok, hogy ezek nem normális nyelvvizsga-körülmények. Páran hangosan berzenkedtek is, erre az volt a válasz, hogy aki úgy véli, nem fogja hallani, üljön előrébb,
és legyen olyan jó néhány ember, hogy akkor majd átadja nekik a helyét... kabaré volt.

Dettyk: tündér vagy, köszönöm a csúszdás képeket (Heni, Kaqk Nektek is!), linkeket nagyon!!! :-)

Kaqk: párodnak sok-sok drukk!
Neked sok erőt kívánok a dédi temetéséhez, szerintem boldog volt, hogy ilyen család vette körül!
Emmus milyen ügyes angolból, ejha!

K. Timi: hát nem nagyon tudok segíteni Ádámoddal kapcsolatban, nálunk nagyon gyakori a "műsoros" est, most éppen vagy egy hete megy a fürcsi-hiszti (hasonlóan Maricáékhoz, de talán nem annyira durván), meg az éjjeli üvöltés (kicsit Mesiékhez hasonlóan) meg amúgy is lépten-nyomon van valami. Szóval nálunk ez az alap, de szerintem is az van, amit a lányok írtak: mindig lehet betegség, fogzás, fejlődési ugrás az ilyen változások mögött. Meg nemrég olvastam a kismamablog.hu-n, hogy 1,5 éves kor körül is van egy szeparációs szorongásos időszak, amiről nem is tudtam korábban...

Anitja: valami isteni ez a "Nolka meglovagolja az acélcsigát" kép!!! :lol:

folytköv.[/b]

Kép
Kép
irina

:) :)
Álmos és Míra :)

Kép

Kép

majd keresek Bálint születés utáni képet :) annyira hasonlítottak abban a pillanatban :)

KépKép
viranka

Viranka: gratulálok Eszternek a babához, sok boldogságot kívánok!!!

Vindo: elbűvölő Rugó a képeken!, főleg ha elmereng.:-)
Örülök, hogy jól van a korababa.

Maggie, Vindo: cytológia: remélem, semmi-semmi gond nincs, ne is legyen soha!

Fleur: nagyon ügyes vagy, nálunk a délutáni és esti alvás is zenés-műsoros produkcióhoz van kötve. De én inkább bármit, mint az üvöltés. Remélem, anyóspajtás szépen viselkedik (tényleg, mit szóltak a kistesó híréhez?)

Móni: nagyon örülök, hogy halad a ház!
Cicushoz: szerintem ez átmeneti lesz. Ádi is mostanában a hisztijei mellé olykor rámcsap, pedig ilyet itthon sose látott, ő se kapott soha. Szerintem is csak azt lehet csinálni, hogy nagyon határozottan rászólni, és ha nem hagyja abba, elvinni onnan, akárhol is van épp az ember vele. Az összes gyerekpszichológiai műsor és könyv szerint a káros viselkedésformákat büntetéssel nem lehet szankcionálni, kizárólag a nem-megerősítéssel, pl. akkor leülünk messzebb, és megvárjuk, amíg elmúlik (de nem nézünk csúnyán, nem büntetünk, semmi, egyszerűen semlegesek maradunk, vagy legalábbis ezt mutatjuk a gyerek felé). Hihetetlen, de minden esetben működött, hisztiknél is. No én könnyen beszélek, mert még nem próbáltam ki, de hátha...

Heni: a pici pocinak jobbulást!

Sense: szépségesek vagytok!

Mesi: Gegi-méretek :shock: Szerintem ez Guinnes-gyanús ;-)

Hát, lányok, totál ki vagyok akadva. Ádit nem vették fel a bölcsibe, a várólistán is a huszadikak vagyunk (!).
Csak azt nem értem, hogy akkor kiket vettek be, mert nekünk decemberben szóltak egy helyről, de tévesen hitték azt, hogy már akkor mennénk. Szóval mi beadtuk úgy a jelentkezést, hogy itt van két közalkalmazott (nem köztisztvis.), aki nem saját házban él, dolgozik. Azt hittem, ez elég lesz. Anyám szerint biztos sokan vittek minimálbéres papírt (amúgy elég volt nyilatkozni, nem kellett a fizetést igazolni). Ja és nem volt protekciónk.
Namármost ősszel vennénk lakást (és ez mindenképpen így lesz, mert én itt már nem bírom sokáig), lakástörlesztő részlet ugye, erre jönne rá valami magánbölcsiféle (legalább heti 2-3 napra), szuper lesz és anyagi csőd. (A mostani felállás nem megy, anyámékat sem vonnám be már ősszel a gyerekfelügyeletbe számos okból, meg úgyis elmegyünk innen.)
Egyébként tényleg nem tudom, hogy képzelnek bármit a döntéshozók. Ezek szerint a férjem közalkalmazottijából és az én gyesemből kéne megélnünk hármónknak...
Dühös vagyok, csalódott és nem tudom, merre hogyan. Ja és még az állásom se biztos.:-([/b]

Kép
Kép
irina

Viranka: nagyon szép baba az Álmos, köszi a képeket, ez feldobott kicsit.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Panndi!Sense!
Nagyon jók a képek :D

Mesi!
Szép súlya van Geginek,biztos jólvan tartva :D

Viranka!
Nagyon szép kis fiú Álmos. :D
micsoda csini lányod van :D

Kaqk!
A mi lányaink nagyon egy hullám hosszon vannak súlyilag.

Képzeljétek a lányom meg akarta etetni a babáját palacsintával :D és mondta mellé baba hamm :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dmaggie! A prevenár 2 éves korig INGYENES!!!!! Két éves kor felett 17e Ft/adag!!!!!!!!
Ma voltunk Gegivel a 4 hós oltáson, ott mondta a dokinéni, hogy igyekezzünk, mert Zsozsinak még kell a második adag.
Pár hát múlva meg is kapja, no meg Gegi is az elsőt.

Heni! A három állású hinta olyan, mint ami Virankáéknál van, van itt fent kép is róla.
Kutyusok megvannak, csak szegények kicsit el vannak hanyagolva. Ami annyit jelent, hogy nem viszem őket minden nap 1,5 órát sétálni.

Anitja! Zsozsi 21 nappal jött korábban (3300g/52cm). A 35. héten megállapították, hogy teljesen érett az agya, innentől bármikor megszülethet.
Gegivel óriási volt a pocakom, azt hittem jóval hamarabb jön, hát nem így lett, csak 4 nappal érkezett korábban.
Kitartás, tudom most milyen nehéz.

Viranka! Gratulálok Álmoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Mirának micsoda kalapja van! :D

lmóni! Nem tudom mi lehet ez a lökdösődés. Talán az, hogy most dackorszakban vannak, és erősen bontogatják a szárnyaikat, feszegetik a határokat.
Jó múltkorában a 3 éves Bendegúz (Zsozsi uncsitesója) lökte meg Zsozsit. Nekem erre elborult az agyam, hogy miért bántja a kisebbet. Utánamentem, és megszorítottam a karját, miközben mondtam neki, ezt nem szabad, ő jóval kisebb, és fáj ez neki. Azóta nem csinálja. Mondjuk tart is picit tőlem, mert én nevelem a hugom helyett is.

De el fog múlni ez is, mint a hiszti! Kitartás, türelem, és szerintem jól csinálod, hogy az eszére próbálsz hatni.
Érti ő, és a hallja amit mondasz, csak átvág minden határt.
Ha meg hangosan kiabálva szólsz neki (én is szoktam :oops: ), az nem használ semmit.
Talán legyen a kezed ügyében valami játék, amivel le tudod szerelni. :roll:

Panndi! 6 hetes kontroll után hajrá? Huhh.. Nagyon merész. :D
Én két hányinger és hányás között Zsozsival alig bírtam foglalkozni, nemhogy két kicsivel. De biztosan ügyesen megoldjátok, ha hamar jön a harmadik. :D

Rólunk: Bevetettem a Sedatif-et. Remélem segít. Nappal már nincs vérhiszti (kop-kop-kop), éjjel viszont van sok-sok felébredés.
Ilyenkor álmodik, jönnek fel a nappal eseményei.
Tegnap éjjel például verte a fejét az ágy háttámlájába. :shock: Erre keltem.
Általában hisztizik kicsit (de nem szeretem ezt a szót!), és ilyeneket mond: Zsozsié, meg add ide. Szokott sírni is, de nem vigasztalhatatlan.
Apósom is mondta múltkor, ő arra ébredt anno, hogy azt álmodja, pörög valami.
És nekem is eszembe jutott, hogy sokszor ébredtem úgy, hogy anyu csitítgat, én meg rúgkapálok a lábammal, meg csapkodom a kezem.
Szóval többedszerre is meg kell állapítanom, hogy ez normális folyamat, csak éppen azon vagyok, hogy Zsozsikám könnyebben túl legyen rajta.

Beszédfejlődés: Zsozsi eszméletlenül belehúzott. z egy dolog, hogy olyan dolgokat mond ki, mint rózsaszín, Zsebibaba, Malacka (malacca) de a mondatai...
Pl.
"Menjünk anyához!"
(Kikapcsolta a DVD-t) "Mi történt?"
(Gegi bukik) "Semmi baj!" (És letörli a száját).
(Gyógyszert vagy vitamint kap) "Nem fáj! Doktorbácsi." (Dottóbácsi :) ).
"Hol az iszi? Eltűnt! Itt az iszi!"
(Mai újak): "Ő ki?", "micsoda?".
(Kérdeztem: ezt megeszed?) "Mindjárt megeszem" (ragozások a helyén!)
A mai csúcs: "Másik iszi hova lett?" Na én itt majdnem leestem a székről.
(Gegi sír) "Gegikeeee! Ne sírj!"
És van még egy csomó, amiket nem tudtam még dekódolni. A fenti mondatai azonban nagyon tiszták. Persze nem tökéletesek, mert pl. a mindjárt az minnyá, de közel állnak a helyes kiejtéshez.

Holnap lesz a névnapja, csúszdát kap (a Heni által belinkelt akciósat. Én pár nappal korábban megrendeltem, holnap hozzák), megy egy medencét, aminek teteje van. :)

Nem: Közkedvelt szó, minden kérésemre rávágja. És hozzá az a jászaimari fej... :lol: Én meg csak mondom neki, hogy oké, nem, de azért gyere. Várok kicsit, és jön, vagy csinálja, amit kérek.

Egyébként el kell látni feladattal, azt imádja. Én azt hitem, ugráltatom, és az mennyire nem szép, de nem így van. Vitetek vele ezt-azt, megkérem, hogy hozza ki a konyhába a papucsomat, menjen be az iszijéért, és lelkesen megcsinálja. Addig is lefoglalja magát. :D [/b]

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nézik a mesét. (Gegi éppen Apát). :D
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Fruzsi kereken öt órája ordít :shock: Ebből csak evés alatt volt csöndben...
Vendég

Sziasztok!

Zsófiknak Boldog Névnapot kívánok! :D
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Zsófiknak sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

nem enged írni majd jövök

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönjük Zsófi nevében :)
Vendég

Köszönöm Zsozsimozsi nevében!!!!

Átaludta egy nyikk nélkül az éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Éljen a Sedatif PC!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Örülök, hogy Zsozsi jobban van!

Én mindjárt elalszom :? Kemény éjszaka volt, hülye dolog ez a hasfájás...
Vendég

Sziasztok itt is :D !

Hát, Lányok, én még mindig 2 in 1. Pedig görcsölgetek, méhszájam nyitva...de Bulcsikám csak hömbizik, simogat belülről, és nem akar jönni :twisted: :D !Pedig ha nem jön, be kell feküdnöm hétfőn, itt Veszprémben ez a "divat!"Szóval most minden felém küldött energiának nagyon örülnék :wink:

Drága ZSÓFINAK ÉS ZSOZSIMOZSINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Mesi, éljen az átaludt éjszaka!! :wink:

Fruzsival mi újság, Panndi? Pocakja miatt sírt ennyit? Remélem tudtatok aludni!
kispocc

Aham, a hasa fájt, egyértelműen. Éhes nem volt, néha kisimult a feje, mikor távozott valami bentről, amúgy ordított... este 7-től éjjel egyig :shock: Ötkor Zsófi sírt fel. Fél hatkor visszaaludt. Akkor kelt Fruzsi. :lol:
Vendég

Irina!Nem is tudom, mit mondjak...sajnálom a bölcsit. Borzasztóan felháborít, hogy idáig jutottunk, hogy egyszerűen nem tudunk megélni abból a nagyon kevésből, amit a fizu és az anyasági támogatás nyújtana. És hiába próbálna az ember lánya dolgozni, ha nincs hova tegye a gyermekét. Ez egy lehetetlen helyzet, és nagyon dühítő :cry: . És nagyon remélem, hogy valami úton-módon sikerül megoldást találnotok!!Az elhatározáshoz, hogy különköltöztök, nagyon sok sikert, és kitartást kívánok Nektek szívből!!! :wink:

Viranka!Jaj de édes Álmos!!!!

Mesi!Gegi súlya :shock: :shock: :shock: Te jó ég!!!! :D Nagyon jók a képek!!

Sense!Lotti milyen szép kislány :wink: !!Gyönyörűek a gyerkőckéid, és mennyire hasonlítanak!Annyira jó Botond arckifejezése, ahogy rákoncentrál a kertészkedésre!

Niki,hogy vagy??

Boitikám bekakilt :arrow:
kispocc

Jo reggelt Lanyok!

Velem minden ok, tegnap nem voltam valami happy, remelem, konnyebben viselem a mai napot....nem egyszeru ez a helyzet, akarmennyire is probalom tartani magam...legfokepp persze Rania miatt...probalok eros lenni...vasarnap belepek a 32. hetbe, ami szuper, nagyon megnyugtato...
na, mindjart folytatom, jott a reggeli...
Vendég

Sziasztok, villámreagálás következik.

A Zsófiknak boldog névnapot kívánunk!

Irina, rettenetesen sajnálom. A bölcsődét is, a munkát is, a költözést is meg a jövőbeni törlesztőket is :( Ez most szépen összejött akkor :(
És az a vicc, hogy max. úgy tud az ember segíteni magán ilyen esetben, ha kapcsolatokat keres, ami eleve nem etikus :roll:
A pályázatot akkor nem tudni, hogy kiírják-e?

Még mi sem nagyon tudjuk, mi is lesz R.-val, ha esetleg elkezdek dolgozni. Ugyanakkor erre a baby sitter költségek lényegesen alacsonyabbak, mint Bp-en.

De ennyi sz... dolog után azért leginkább egy felfelé ívelő periódus szokott következni :roll: Általában :roll:

Ha hirtelen munkanélküli lennél, azért járna most támogatás, ugye? Bár tudom, hogy ez nem perspektíva...

A labor itt is egy koszlott magnóval történt egy teremben, ahol a leghátsó sorban kellett ülnöm. Korábban, míg a nyelvvizsgaközpont az egyetemen volt, egyéni fülhallgatós megoldással nyomultunk, na, azt lehetett érteni.
Bár annyit azért elrontottam ott is, hogy aznap egy jó nagy bazi fonott kontyot tettem a fejem tetejére, és a fülhallgatót csak azután tudtam feltenni, hogy azt rohanva lebontottam. Addigra meg már elmondták a szöveg felét egyszer. De azért az csak jobb megoldás volt.

Panndi, sajnálom a hasfájós Fruzsit is, meg a nemalvó anyáját is :(

Emese, de legalább Te hoztál valami jó hírt.

Viranka - jó képek :D Húgod hogy van? Hányadik babája Álmos? Mírának tetszett?

MOst röviden ennyi, mert R. várhatóan fel fog kelni :arrow:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Eltűntetek :wink:

Mára várunk egy adag sódert, egy webáruházas csomagot, valamint boltba is el kell mennünk pár helyre. Délután G. és a kőműves pörzsölik a kátránypapírt az aljzatra, és nyomják estig 8)

Olyan pattogós nap ez is :roll:

Felkelt R. Az ágyból Spongya Bobot néz, almát majszol közben.

Kép
vindolanda

Na, megvolt a reggeli..

BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK A ZSOFIKNAK!!!!
Irina, en is nagyon sajnalom ezt az egeszet, nagyon bosszanto...hogy gondoljak ezt az egeszet... :evil: es mi lesz, amikor mindenkinek 1 ev utan vissza kell menni dolgozni?? Hova teszik a gyerekeket? :shock: Ez a rohadt nagy fejetlenseg Mogyarorszagon nagyon bosszanto... :evil:
Bizok benne, hogy azert minden megoldodik!

Panndi, szegeny hasfajos Fruzsi...talan ez csak egy kiveteles eset volt.... :? Neked meg kitartast, de teged nem abbol a fabol faragtak, hogy egy almatlan ejszaka csak ugy levesz a labadrol! :D

Mesi, szuper, hogy Zsozsi jol aludt!! Csak igy tovabb!! :D Szuperek a kepek ismet, es Zsozsi beszedfejlodese... :shock: amulatba ejto...

Anyukam szerint en masfel evesen teljesen tisztan es folyekonyan beszeltem....a szomszed 20 eves lany mindig athivott, mert velem olyan jokat lehet beszelgetni... :D Aztan amikor anyukam ment ertem, en keresztbe tett labakkal trecseltem.... :lol:

Vindo, nem tudom, miert pocskondirozod a hajadat akkor..."jo nagy bazi konty" a fejed tetejen.... :shock: hat nekem is nagyon szar hajam van, de max egy kis gomb nagysagu kontyot lehetne kihozni belole... :? :lol:

Kispocc! Kitartas, barmikor beindulhat Bulcsi!!! Elhiszed, hogy irigyellek???????? :lol:
Vendég

Niki, az jó, ha már nem vagy depis :wink:
A bazi kontyhoz azért az is hozzájárult, hogy akkoriban elég hosszú hajam volt, és be volt fonva, de olyan bársony hajgumikkal rögzítettem, ahogy csavartam belőle egy kúpot :wink:

Úgy már rögtön egy nagy izé lett a fejemen. Nincs sok amúgy.

És ez annak fényében gáz, hogy a családban mindenkinek - rajtam kívül - hihetetlen mennyiségű és loknis/göndör barna haja van (pl. a bátyáimnak)
:roll:

Én meg egy igen távoli ősre ütöttem (az egyik dédmamámra), neki volt egyedül ilyen haja és fülcimpa nélküli apró füle. Mondjuk a többieknek a családban nagy lapátfüle van :wink: És őszülnek is :wink:

És a kórházban többféle vega kajából lehet választani amúgy?

Kép
vindolanda

Niki, igen. Elhiszem :) . Így van ez, az ember elégedetlenkedik a sorsával, holott örülnöm kéne, hogy ilyen stresszes, hajtós várandósság mellett kihúzta az időt. De már akkor is annnnnnyira türelmetlen vagyoooook...és én Panndiékra irigykedem :D .

Nikikém, Te is szépen haladsz, hidd el, nem lesz semmi baj!!!Kitartást!! :D
kispocc

Kipocc, akartam kérdezni, ha szülni mégy, Boti felügyeletét hogy tudjátok megoldani?

Kép
vindolanda

Vindo, jaaa, ilyen trukk nekem soha eszembe sem jutott :roll: ....hat, akkor tenyleg peches vagy a hajaddal, ha mindenkie loknis es suru... :D
Vendég

Sziasztok!

Panndi sajnálom az éjszakátokat! Ez a legrosszabb! Reggel a reggeliben volt éppen szó a hasfájásról. Mondta a doktornő, hogy vannak babák, akik ringatásra, mások kis bugyolálásra vágynak. Mi utóbbi közé tartozunk. Pár napja kivettem a pólyából, hát nem aludt szinte egész éjszaka, csak nyöglődött, szenvedett. Most elkezdtem őt olyan cipzárolhatós plédben altatni, na hát imádja. Teljesen körbe van bugyolálva.
Gyógyszert nem mondott a doktornő reggel. Én sem adom a espumisant inkább, mert megfigyeltem, hogy görcsöl tőle, jó van eredménye is, de még várok.
Marad a tea, az beválik, ha már nagyon tekeredik kap teát és attól rottyant egyet.

Emese hurrá átaludott éjszaka:-) Szupik a képek! Szegény kutyusok :cry: de hát gondolom az udvaron kedvükre csaholnak.

Nálunk ma érkezik meg a csúszda:-)

Kispocc hajrá!!!!

Irina:-(

Boldog névnapot Zsófiknak!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Vindo!

Ha éjszaka jön Bulcsi, az anyósom jön át vigyázni rá a szomszédból. Ha nappal...hááát, valószínű akkor is :) .
Ma délután jön anyukám hozzám látogatóba :D , én már nemigen merek menni egyedül, Botival.

Botikámnak holnap lesz a névnapja, kap tőlünk triciklit - és reméelm Kistesót is :D .

Most ebédelt, és lefektettem. 10 percig kiabált a helyén, hogy anyaaaaa. Olyan nehezen bírom hallgatni, nem is hagyom soha sírni, de muszáj volt letegyem, mert 5 kor kelt, és nagyon fáradt, ezért a veszekedés :? . És nálunk nem jön be a simike, sem a ringatás, se semmi. És az esetek 90 %-ában maga kéretőzik, és megy aludni...de mikor így túlfárad :roll:
kispocc

hali

csak egy pár sor..

Zsófiknak nagyon boldog névnapot!

Köszia páromnak küldött vodu-t sajnos egy teszt nem sikerült elég jól..:-( úgyhogy nem kapta meg... :cry: :cry: :cry:

Még meg van a másik ajánlat...ahova elvileg felvették.majd újabb interjúra hívták....most beszél velük h akkor kell e menni ..vag ynem ..meg a képzésre....:-( remélem összejön az..aztán keres tovább ha nem szimpatikus.

Nagyon ránk férne egy állás..mert a gyed..az semmi.....az ír melóból meg már nem igazán fizetnek. :-(

kissé szomorúak, csalódottak lettünk.

Most már jöhetne valami jó is....

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan.

Viranka!
Gratula Álmoshoz! Éédes! :)

Mesi!
Nekünk azt mondta a dokinéni, h április óta nincs második prevenár, így mi félbemaradtunk, csak egyet kaptunk. Ezt nem értem, úgy látszik minden doki mást mond.
Nagyon szépek a gyerekek.

Irina!
Sajnálom a bölcsit. Ez tényleg iszonyú dühítő! :twisted:

Panndi!
Jobb éjszakát kívánok!!

Vindolanda!
Hát igen vagy szép fül, vagy sok haj! :wink:
Hát nem unatkoztok! Hol tégla, hol sóder....

Kispocc!
Hű, már mindjárt megérkezik Bulcsi! Hajrá, hajrá!!!!!

Küldtem pár képet gmailre. Az esküvőik nem lettek jók, így azt nem küldtem, van helyette olyan, amin látszik Zsuzsu fülbevalója.
Most lehet, h egy ideig nem jelentkezem, mert elutazunk egy időre .
anyuékhoz. Persze igyekszem néha gép közelébe férkőzni és bekukkantani hozzátok, mert sokáig nem bírom ki nélkületek már. :oops:

Puszi
Gica

Kép
gica1

Kaqk!
Sajnálom. :(
Remélem azért a másik állás összejön.

ZSÓFIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Gica

Kép
gica1

Anitja!
Mit kerestetek a József A ltp-n. Ugye ott készült a csigás kép?
Gica

Kép
gica1

Gica: köszi...reménykedünk..

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, sajnalom... :( pedig ugy szurkoltunk...de biztos vagyok benne, hogy hamarosan minden rendben lesz, osszejon egy szuper allas.. :) mi volt ez a teszt, hogy ennyit nyom a latba?.. :shock:

Gica, nagyon edesek, es gyonyoruek a gyerekeid...milyen szuper, hogy ketten vannak!! Olyan szuper lehet ikres anyukanak lenni!! :D
Vendég

Niki: nem tudom pontosan. 30 perc alatt kellett feladatokat megoldani..csak nem oldott meg eleget. :-( nem tudom milyen feladatok voltak..hm hát ez van. :-(

hogy vagy ma?

KépKép
kaqk
Debrecen

Hat, a francba, mintha ilyen hulye feladatokon mulna, hogy alkalmas-e a munkara.. :evil:

Koszi, icipicit jobban vagyok, mint tegnap, most a verzes egesz minimalis, barnas, ilyenkor egy kicsit fellelegezhetek, aztan ki tudja, mikor, varatlanul megint lecsap...alattomos dolog...
Mentalisan vagyok egy kicsit melyponton....hianyzik Rania, meg persze apa, es az otthonunk, meg az egesz kinti elet.... :( Azert tartom am magam! :)
Vendég

Zsófiknak boldog névnapot

KépKép
viranka

Megjött a csúszda, Zsozsi tök örül neki, erre hiányzik az ülőke része. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsófikáknak boldog névnapot!!! Kép

Gica! A Nagymamám lakik a JózsefA.ltp-n, igen ott készült a kép.

Irina! Facsiga :lol:

Viranka! Gratulálok Hugidnak!!!

Mesi! Jesszus, micsoda méretek :shock: Nemsokára utoléri Zsófit :lol: Ügyik vagytok!

Niki! Kitartás, pikk-pakk elrepül ez az idő, pihenj amennyit csak tudsz, ha kibújik Kisfiad úgyis lesz elég dolog :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

HAJRÁ KISPOCC!!!! HAJRÁ BULCSÚ!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Zsófiknak boldog névnapot!!
dettyk

Mesi nekünk is ma jöttmeg, de nekünk minden része megvan!

Péterke hihetetlenül boldog tőle, aludni is elfelejtett örömében.

Heni
KépKép
heni81

Csúszdázunk:-)
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni:Látom Péterke nagyon szereti a csuszit..ha minden igaz akkor hétfőn feladják..és egy hét múlva már akár élvezhetjük is.,..:-(

Mesi: :-(

Niki: sajnálom h ilyen lett a terhesség vége de még egy kis kitartás...Mentálisan nehéz nagyon..folyamatosan győzködni magad....de nagyon ügyes csajszi vagy...és nemsoká azon kapod maga h már otthon babázol Alexanderrel.. és Rania-val. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok, segítség... :roll: 4 óta fájok, néha 20 perc, néha tíz, az előbb két kétperces, majd ismét 15 perces :roll: ...Ez most az???Vagy jósló? Úristen, mintha soha nem szültem volna... :roll: :lol:
Panndi, Nálad hogy volt? Mikor induljak?Jajjjjjj
kispocc

Kispocc szerintem még csak jósló, de figyeld, mert rendszereződhet. Zuhizz le szerintem, attól ha jósló leáll.

Heni
KépKép
heni81

Kispocc: na zuhiztál? leállt..vagy már be is mentél???

KépKép
kaqk
Debrecen

Kispocc!
forró vizes kád vagy zuhanyozd a pocakodat forró vízzel :) ha nem múlnak akkor azok már igazi fájások :) Bulcsú kifelééééééééééééé :)

Mesi!
azta :shock: a fiad nem semmi méretekkel rendelkezik :)

Míra beszélt hugival telefonon,megfenyegette elhozza Álmost :) miután befejezték az eszmecserét,így szól a lányom:Anya akkor elhozom Álmost jó?
kérdem én:mivel fogjuk etettni?
erre Ő :Anya hát a cicidből
É:de nincs tejem 8)
M:de Bálintnak jutott nem????????? 8) :lol:

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: