Dmaggie! A prevenár 2 éves korig INGYENES!!!!! Két éves kor felett 17e Ft/adag!!!!!!!!
Ma voltunk Gegivel a 4 hós oltáson, ott mondta a dokinéni, hogy igyekezzünk, mert Zsozsinak még kell a második adag.
Pár hát múlva meg is kapja, no meg Gegi is az elsőt.
Heni! A három állású hinta olyan, mint ami Virankáéknál van, van itt fent kép is róla.
Kutyusok megvannak, csak szegények kicsit el vannak hanyagolva. Ami annyit jelent, hogy nem viszem őket minden nap 1,5 órát sétálni.
Anitja! Zsozsi 21 nappal jött korábban (3300g/52cm). A 35. héten megállapították, hogy teljesen érett az agya, innentől bármikor megszülethet.
Gegivel óriási volt a pocakom, azt hittem jóval hamarabb jön, hát nem így lett, csak 4 nappal érkezett korábban.
Kitartás, tudom most milyen nehéz.
Viranka! Gratulálok Álmoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mirának micsoda kalapja van!
lmóni! Nem tudom mi lehet ez a lökdösődés. Talán az, hogy most dackorszakban vannak, és erősen bontogatják a szárnyaikat, feszegetik a határokat.
Jó múltkorában a 3 éves Bendegúz (Zsozsi uncsitesója) lökte meg Zsozsit. Nekem erre elborult az agyam, hogy miért bántja a kisebbet. Utánamentem, és megszorítottam a karját, miközben mondtam neki, ezt nem szabad, ő jóval kisebb, és fáj ez neki. Azóta nem csinálja. Mondjuk tart is picit tőlem, mert én nevelem a hugom helyett is.
De el fog múlni ez is, mint a hiszti! Kitartás, türelem, és szerintem jól csinálod, hogy az eszére próbálsz hatni.
Érti ő, és a hallja amit mondasz, csak átvág minden határt.
Ha meg hangosan kiabálva szólsz neki (én is szoktam

), az nem használ semmit.
Talán legyen a kezed ügyében valami játék, amivel le tudod szerelni.
Panndi! 6 hetes kontroll után hajrá? Huhh.. Nagyon merész.
Én két hányinger és hányás között Zsozsival alig bírtam foglalkozni, nemhogy két kicsivel. De biztosan ügyesen megoldjátok, ha hamar jön a harmadik.
Rólunk: Bevetettem a Sedatif-et. Remélem segít. Nappal már nincs vérhiszti (kop-kop-kop), éjjel viszont van sok-sok felébredés.
Ilyenkor álmodik, jönnek fel a nappal eseményei.
Tegnap éjjel például verte a fejét az ágy háttámlájába.

Erre keltem.
Általában hisztizik kicsit (de nem szeretem ezt a szót!), és ilyeneket mond: Zsozsié, meg add ide. Szokott sírni is, de nem vigasztalhatatlan.
Apósom is mondta múltkor, ő arra ébredt anno, hogy azt álmodja, pörög valami.
És nekem is eszembe jutott, hogy sokszor ébredtem úgy, hogy anyu csitítgat, én meg rúgkapálok a lábammal, meg csapkodom a kezem.
Szóval többedszerre is meg kell állapítanom, hogy ez normális folyamat, csak éppen azon vagyok, hogy Zsozsikám könnyebben túl legyen rajta.
Beszédfejlődés: Zsozsi eszméletlenül belehúzott. z egy dolog, hogy olyan dolgokat mond ki, mint rózsaszín, Zsebibaba, Malacka (malacca) de a mondatai...
Pl.
"Menjünk anyához!"
(Kikapcsolta a DVD-t) "Mi történt?"
(Gegi bukik) "Semmi baj!" (És letörli a száját).
(Gyógyszert vagy vitamint kap) "Nem fáj! Doktorbácsi." (Dottóbácsi

).
"Hol az iszi? Eltűnt! Itt az iszi!"
(Mai újak): "Ő ki?", "micsoda?".
(Kérdeztem: ezt megeszed?) "Mindjárt megeszem" (ragozások a helyén!)
A mai csúcs: "Másik iszi hova lett?" Na én itt majdnem leestem a székről.
(Gegi sír) "Gegikeeee! Ne sírj!"
És van még egy csomó, amiket nem tudtam még dekódolni. A fenti mondatai azonban nagyon tiszták. Persze nem tökéletesek, mert pl. a mindjárt az minnyá, de közel állnak a helyes kiejtéshez.
Holnap lesz a névnapja, csúszdát kap (a Heni által belinkelt akciósat. Én pár nappal korábban megrendeltem, holnap hozzák), megy egy medencét, aminek teteje van.
Nem: Közkedvelt szó, minden kérésemre rávágja. És hozzá az a jászaimari fej...

Én meg csak mondom neki, hogy oké, nem, de azért gyere. Várok kicsit, és jön, vagy csinálja, amit kérek.
Egyébként el kell látni feladattal, azt imádja. Én azt hitem, ugráltatom, és az mennyire nem szép, de nem így van. Vitetek vele ezt-azt, megkérem, hogy hozza ki a konyhába a papucsomat, menjen be az iszijéért, és lelkesen megcsinálja. Addig is lefoglalja magát.

[/b]