Sziasztok!!!
manócska:örülök, hogy az éjszaka már jobban telt, és nem kellenek a bogyók. Nekünk megint pocsék volt. 1-kor, fél 4-kor, fél 8-kor kelt Noi, nappal is 3*15 percet aludt, bár 4-6ig azért szunyált egy hosszat, de most megint fenn van. Betettem az ágyába, kíváncsi vagyok, elalszik-e egyedül most is.
Húú, jó drága vizsga, de hajrááá!
Örülök, hogy minden ok volt a dokinál! Uh-ra meg már nagyon kiváncsi vagyok!
Nagyon kedves a fiútól, hogy neked is vett ajándékot, és még inkább, hogy nem tett különbséget közted és az anyja között. Olyan furi látni az új vonalzót, de nagyon szép, és milyen igaz!!Tényleg, a közösségben tudják már? Mit szóltak?
Krisz:most kezdett nekem is elegem lenni, és 7végén szóvá szerettem volna tenni, persze megint nem jön haza.

2 hete azt mondták, az az utolsó 7vége, erre megint. Én akkor sem hittem el, és még jó, hogy valahol éreztem, hogy megint egyedül leszünk.

Így persze mondhattam le a németet,áááá.
Ha majd egyszer bejutok egyedül, babával a városba, akkor körülnézek turi ügyben. Apámat örülök, hogy rá tudtam venni erre a 2 boltra, ahol használt, olcsó rucikat tudtam venni. Igaz így is 17 ezret költöttem összesen csak a gyerekre, de most nincs az, hogy 3 pólót kell beosztanom. Majd, ha csajszi hordja őket, teszek fel képet. És végre igazi csajos rucijai vannak. Eddig kaptunk ruhákat párom unokatesójától, de azok már 4 gyereken voltak, és nem valami szépek. Most is kaptunk, de nem volt közte nyári.

Vettem aranyos szoknyákat, kantáros gatyót, kantáros farmerruhát, kis ruhákat, nyári sapikat, rövid nadrágot...Már nagyon várom, hogy feladhassam rá, és végre nem rugiban kell nyomulnia.
Amúgy én 61e Ft gyást kapok, és még a családinak se híre, se hamva, mert párom miatt kevernek vel.

Már 2.szor küldtek vissza adatpótlást, mivel párom ugye kinn dolgozik, ezért mindkettőnknek le kell írni dátumszerűen hol dolgoztunk, mettől-meddig. Az a vicc, hogy páromnak volt vagy 15, és mind le kell írni, van rá 3 rubrika. 20-ig fel kéne adni, de nem tudom, mert párom nem jön haza...
hanna:nagyon ügyes Olivér!!!!Lassan futhatsz utána!:)
peni:próbálkozom, csak az is baj, hogy ő sosincs itthon, ha meg mégis, akkor annyi mindent el kell intéznie, hogy gyerek mindig kimarad.

Amúgy tegnap apám is tett célzásokat, hogy már ő sem szívesen cipeli a seggünket. Így most mindenképpen keresnem kell vmit, mert jövő 7en csípő uh-ra kell vinnem a gyereket, utána kedden oltásra.:S
kisbogacs:nem csodálom, hogy meglepődtél, és lepörgetted a jövőt. Én is így reagáltam volna heves szívdobogással fűszerezve. Nagyon szép pulcsi! És milyen jól áll Ági babának!
Katuska:köszi a tippet! Lepörgött előttem a szitu, de sajnos már próbálkoztam korábban vele. Az volt a reakció, hogy mégis ki fizeti a számlákat? És akkor még nem volt gyerek! És akkor is minden fizum beadtam a közösbe. Sajnos az anyós a háttérből irányít, és így nagyon nehéz lesz. Majd ha végre egyszer hazajön megmondom neki, hogy én felruháztam a gyereket, így magamra már nincs lóvém, úgyhogy ha azt szeretné, hogy ne tehénül öltözködjek, akkor szépen vigyen el vásárolni. Mert nézegettem a ruhatáram, és katasztrófa...Most ugyan kaptam tőle 1 rövid és 1 halászgatyót, de úgy feszül a fenekemen, hogy nem merek leülni benne. Így 1 vászon nadrágon kívül semmim sincs. Mivel a melleim is szépen megnőttek, ami amúgy sem volt kicsi, így a tavalyi felsők is a szekrény mélyén maradnak.

pisilős sztori. Nyáron könnyebb lesz.
kaja:én ma kacsát sütöttem.

Így holnapra is lesz kajcim.
Csöre:köszi a tippet! Holnap kendővadászatba kezdek.

Míg van itthon pénz.
Gombócmakka:örülök, hogy benéztél! Sajnálom, hogy a munkáltató ilyen..... Nekem elég gyorsan jött.
A gyedet mikor kell elkezdeni intézni? És egyáltalán mit kell csinálni?
Bartika:sajnálom, hogy mindenki beteg. Jobbulást!
Keresztelő:már jó lenne elintézni, de sajna még mindig nem jutottunk el a paphoz. Pedig a rucit már kinéztem, de ha így folytatjuk nem lesz a méretében.
Lányos anyukák: ti már kilövettétek a babák fülét? Én már szeretném, de egyikünket sem viszi rá a lélek. Nagyon sajnáljuk Noémit, nincs szívünk hozzá. Nagyon fáj nekik? Mennyire vészes??