A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Csöre! Wazzzzzzzzzzeeeeeeeeeeegggggggg! Hogy lennél te vén?
Tini vagy! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: már szeptembertől? Lesz hely a bölcsiben? Én a jövő szeptemberi helyekre hajtok, de azok is neccesek. Pedig akkor muszáj lesz munkába állnom.

krisz78

Hanna: nem, mostan, pár év múlva leszek vén :wink: de az tény, hogy nem pörög úgy az agyam, mint 10 éve, és ez most nem tiniség kérdése, egyszerűen több dologra kell figyelni, mint gondtalan egyetemista koromban. :wink: most is, felhívtam az iskolát, mert elfelejtettem, mint mondott Mesi, lesz-e szakkör, avagy sem :roll: :oops: :? (lesz)

Csöre
csöre74

Manocska! Akkor drukk a 12. heti uh-hoz. :)
Csodálkozol, hogy nyűgi?
Az időkép szerint front van ma. Hétvégén már megint meleg lesz.

Olivér hála, nem nyűgi kopp-kopp-kopppppppp.
A hintájában ül és "olvas" nekem. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Na itt vgyok, kiderült, hogy az internettel tegnap óta, amióta végre aktiválták nem volt baj. Én dugostam félre. Az internet csatlakozóját a telefonba, a telefon zsinórját meg a gépbe. :lol:
Meg lehetett rólam a véleményük. :lol:

Képek: majd teszek fel csak most még annyi minden dolgunk van, hogy azt sem tudjuk hol áll a fejünk.

Felülés: Zsófit sem merem már ott hagyni sehol, a hordozóban már hajol előre. Ha pedig megfogom a kezét, akkor húzza fel magát. Hason ha megtámaszto a lábát, akkor halad előre. Tegnap is ment már 2 cm-t. :roll:

Munkába állás: én mennék szívesen jövő év januártól. De mivel akkor állunk neki a tesó projektnek így ez elhalasztva. Majd a tesó 1 éves korában megyek vissza dolgozni.

Manócskák: vigyázz magatokra!! Drukkolok a 12 hetes UH-hoz.

Fogacskák: nálunk még sehol semmi. Tegnap azt álmodtam, hogy kibújt, aztán reggel megnéztem sehol semmi. Íny maszírozás, nyáladzás van.

Hanna, megvettem a borostyánláncot, a sima lekerekítettet. Nagyon jó, nem kezdi ki a bőrét.

Kép
Kép
cs_erika

ja, tegnap úgy leordítottam az apját! Ott hagyta Zsófit a pelenkázón. Kb 10 mp volt, és ugrottam azonnal, de akkor is. Mi van, ha leesik.
Persze közben ordítom, hogy " neeeeeeeeee haaaaaaaagyd máááááár ott!!!

Erre a férjecském, de hát nem esik le. Aztán mondom neki, hogy az első számú szabály, ahonnan leeshet, onnan leesik. Szóval gyereket nem hagyunk felügyelet nélkül.

Szerencsére nem történt baj, de egy pillanatra megállt bennem az ütő.

Kép
Kép
cs_erika

Krisz! O. nem megy bölcsibe. Itthonról tudok dolgozni, mivel ingatlanozok. Amikor pedig majd ügyfelezek, akkor Apa lesz vele.

Erika! Örülök, hogy jó lett a nyaklánc! Ugye megmondtam, hogy ott vegyél? :)

Csajok! Alapszabály! Gyereket magas helyen nem hagyunk ott!
Bármi van, inkább le kell tenni a földre, onnan nem esik le. :)
Láttam már sajna így tragikus balesetet. :(

Kép
hanna30

Csajok! Csak egy gyors kérdésem lenne, segítsetek légyszi! Napokkal le vagyok maradva az olvasással is.

Annak akinek a babója cumizik, alszik hosszabbakat egyhuzamban? Ádi mostanában 3-4x is felébred és visszaaltatást igényel, még álmos is, meg hát tudom mekkora az alvókája, de ha a hülye cucó kiesik felébred. Lehet hogy simán rászokott a kis lüke? Ha nincs a szájában el sem tudom altatni, csak cuppog a drágám és keresi a cumit. :( De eddig elaludt és ha ki is esett, azért aludt simán tovább! :(

Amúgy beteg az egész család, velem az élen (szétesik a nap 24 órájában a fejem, kiderült orrmelléküreg gyulladásom van :shock: ), alig élek, mert Ádi is beteg és alig alszunk éjjel is a sok porszívózástól, szörcsögéstől, sírástól. :(
Mági! A végén mitől gyógyult meg Bence? Te írtad, hogy nagyon náthás volt, ugye? Mit csináltál vele, amikor éjjel nem kapott levegőt? Eddig ha kiszívtuk legalább aludt reggelig, most meg fél óra múlva megint fulladozik, tele az orra. :(

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Tgyás:
Az én munkahelyemen annyira jólképzett a gazdaságis, hogy állítása szerint nekem nem jár tgyás, hanem el kellett volna mennem szülési szabadságra, méghozzá szerinte a szülési szabdság fél évre jár, és szülés után kell kivenni.... :shock: :lol: Egyébként a mai napig nem tudom mi lesz majd, mert Anna dec. 28-án töltötte a kettőt, Bence jn. 8-án született, és a köztes időszakban én sem gyed, sem gyesen, sem tp-n nem voltam, csak úgy lógtam a levegőben... :roll:

bartika:
Bence is cumis, de nála nincs összefüggés az elalvás és a cumizás között. Nélküle is el tud aludni, de vele is. Ennek ellenére ő is elkezdett nyugtalanul aludni éjjel, dobálja magát, kopácsol, és valószínűleg megint át akar állni a 3 órásnkénti evésre, de én meg ezt nem akarom, nagyon sűrűn és sokat eszik... :roll: Így szenvedünk, ringatom, cumi, paskolás, hogy bírja még...
Nátha:
Bence a Sterimaron, és rrszaváson kívül nem kapott mást. A Sterimarnak van új fajta sprayje, kifejezetten csecsemőknek, én azt használtam. Anyatej a nóziba? :roll: Nekünk nem nyomta ilyen durván, éjszaka jól tudott aludni... ágy lába alá vékony kis könyv, hogy megemelje? Nincs más tippem sajnos... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mágnes 2009.05.14 15:08-kor.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja a Minimanós lánc tényleg tuti jó :) Annyira tetszik, én is elhordanám :wink: Na és Bencének jól áll, pláne ez a szín :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Barti: hallod, egymást fertőzitek vissza. Akkor a holnapot is elnapoljuk? A sapek ráér. A lényeg, hogy gyógyuljatok. Dobok majd sms-t.

Mágnes: ezeket a gazdaságisokat mutogatni kellene. :evil:

Hanna: tök jó neked, hogy otthonról tudsz dolgozni. Pénz is lesz, meg Olivér is veled lehet. Ez az ideális dolog.

krisz78

Húha Mágnes akkor ez érdekes....de a két gyerek közt szabin is lehettél! Én táppénzen voltam mert a szabikat kifizették. Jelenleg fizetés nélküli szabin vagyok állományban tartva. Most akkor kaptál már tgyást? Ha igen akkor a szülés időpontjától? A munkáltatódtól nem kaptál semmit a két gyerek közti időszakra? Egyébként az is ok lett volna ha a gyed után azonnal tgyásra (vagyis szülési szabadságra mész). Buta a gazdaságis mert igenis jár a tgyás, gyed rendesen ugyanannyi, mint amit Annával kaptál mivel volt biztosításod és 180 nap munkaviszonyod is! AZ jó ha nem mentél gyesre a köztes időszakra mert az nem biztosításos jogviszony!
katuska79

cs_erika
Köszi, hát én is nagyon kíváncsi vagyok, most már csak azon lennék kiakadva, ha ikrek lennének. :shock: :shock:
Mind a két részről (nekem és a párom) van a családban iker.

hanna
Most ki vittem őt, úgy visított itt bent, hogy azt hittem beszakad a dobhártyám.

Most pedig süt a nap, nem normális időjárás van most.

manocskak

katuska:
hát ez az!! Háromszor mentem be emiatt a suliba (melóhelyem) még pocakosan, hogy a köztes időszakot hogyan oldjuk meg... Nézett rám, mint borjú az új kapura.. Most úgy néz ki, hogy dec. 28-ig kaptam a gyedet Annámra. január 5-ig semmit, sem szabi, sem táppénz, semmi, és január 5-től kórházi ellátáson voltam. Január 8-tól pedig ismételten tgyást kapok. Ott téptem a szám a gazdaságisnak, hogy táppénzre mennék, de a háziorvos szerint táppénzre csak akkor vagyok jogosult, ha aktív keresőként megyek rá, ergo: gyeden lévő nem mehet táppénzre..
A Mákot is felhívtam ,hogy mi lesz a későbbiekben ezzel az időszakkal, mert így nem folyamatos a munkaviszony, de nem akarta meg érteni, hogy nekem pl. a nyugdíj szempontájból is fontos, hogy folyamatos legyen, azt hajtogatta, ne a aggódjak a pénzemet folyamatosan kapom majd.. Ennyi agyilag hátrányos helyzetűt még nem találtam egy rakáson! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes ezek tényleg nem komplettek....a dokid is hüle....simán mehettél volna folytatólagosan táppénzre, hisz a gyed ideje biztosítási jogviszony. (kivéve a passzív gyedet) A táppénzed alapja az utolsó munkában töltött időszakod lett volna! De a munkáltatód simán szabira is vehetett volna. Csak most azt nem értem, hogy akkor ők hogyan tartanak nyilván abban az időszakban????? Mert hogy ők is megüthetik a bokájukat pl egy tb ellenőrzésen, hogy Te lógtál a levegőben, nem fizettek utánad semmit!
Megáll az agyam milyen emberek végeznek munkát!!!!!HAlvány lila fingjuk sincs hozzá....Ennyi erővel én meg elmegyek sebésznek.

Csöre! Oylan fiatalok vagyunk, hogy ha levágják a karunkat az még simán visszanő :lol: :lol:
katuska79

Csajok, hazaért a férjem, kibontottuk a csomagot.
Ez volt benne: http://manonk.blogspot.com/2009/05/ajandek.html
kisbogacs

Csajok akit érdekel szülés utáni pilates, innen letölthető:

http://barbara-dvd.blogspot.com/2009/03 ... lates.html
katuska79

Kriszti: az ajándék nagyon szép!!!!! Istenien áll a kiscsajodon!! Kitől kaptátok?
Mi is kaptunk ajándékot az Érdi önkormányzattól, totál meg voltamhatódva......nem is számítottam rá! Mondjuk nem ilyen szép inkább hasznos (pelus, törölköző, pokróc, fürdető, játék ilyesmi).
Tényleg nagyon szép! Tetszik nektek is?

KépKép
peni

Kriszti: ez szuper! Írtak hozzá valamit? Érdekes, hogy pont mi ketten kaptunk (jan. 3.)

Sacié ilyen: Kép

Mágnes: :shock: azért a gazdaságisotok nincs a helyzet magaslatán :shock: nagggyon gáááááz

Katuska: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni: Saci sem valami nyugis ma :( csak kézben van el.

Csöre
csöre74

Már kézben is üvölt :(

Csöre
csöre74

Ez volt a ma reggel kapott szívecske alakú romantikus csomagban, amit egy női feladó küldött a férjemnek címezve. Mint kiderült, párom valami régi haverja a csaj, és a férjem tudta, hogy jön valami csomag tőle a babának, csak nekem elfelejtett szólni róla. Levelet nem kaptunk hozzá. A kabátkát a lány saját maga kötötte :shock:
És nekem is nagyon tetszik :D
kisbogacs

Kriszti: :( pedig azt hittem, kiderül, hogy mi miért kaptunk csomagot... :roll: :D sebaj, lényeg, hogy csini kötött cuccokban nyomulnak a lányaink :wink: kedves figyelmesség a párod ismerőse részéről :D.

Saca még mindig nyomul. Ma a töredékét aludta a szokásosnak. Persze, hogy nyűgös, de akkor miért nem alszik?!

Csöre
csöre74

Sziasztok!

3 napig nem jöttem és annyit írtatok, hogy alig bírtam visszaolvasni :oops: Volt itt anyósom kicsit unokázni, dehát pont kifogta, hogy a frontok miatt olyan nyűgös volt Bálint :oops: Csöre: ma Bálint is töredékét aludta annak, amit szokott :oops: Remélem az éjszakánk nyugis lesz.

Krisz: voltam a C&A-ban, bár keresztelőre nem találtam semmit, jól bevásároltam Bálintnak és magamnak is :D Lasagne: régen én is a Knorr-t csináltam, aztán egyszer kipróbáltam anélkül és sokkal finomabb lett :D Azóta már egy csomó variációt kipróbáltam és mindig nagyon jól sikerül.

Munka: hát, nekem egyáltalán nem hiányzik :) Pedig régebben nagyon munkamániás voltam, még pocakosan is megkaphattam volna a munka érdemrendet, de most alig jut eszembe a munkahelyem, és ha mégis, visszamenni egyelőre eszem ágában sincs. Azt hiszem, majd valamikor tesóprojekt után, pár év múlva. Talán :D :D :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit: Zaza annak idején vajszínű kodnaciban én fehér kötött pulcsiban volt a keresztelőjén, szerintem nagyon csinos volt :) Bár nem tudom, lehet-e még kapni ilyet :(
Saci még mindig ébren van. Nem tudom, mi lesz itt még éjszaka, én már kimerültem :(

Csöre
csöre74

Sziasztok!!!

manócska:örülök, hogy az éjszaka már jobban telt, és nem kellenek a bogyók. Nekünk megint pocsék volt. 1-kor, fél 4-kor, fél 8-kor kelt Noi, nappal is 3*15 percet aludt, bár 4-6ig azért szunyált egy hosszat, de most megint fenn van. Betettem az ágyába, kíváncsi vagyok, elalszik-e egyedül most is.
Húú, jó drága vizsga, de hajrááá!
Örülök, hogy minden ok volt a dokinál! Uh-ra meg már nagyon kiváncsi vagyok!
Nagyon kedves a fiútól, hogy neked is vett ajándékot, és még inkább, hogy nem tett különbséget közted és az anyja között. Olyan furi látni az új vonalzót, de nagyon szép, és milyen igaz!!Tényleg, a közösségben tudják már? Mit szóltak?

Krisz:most kezdett nekem is elegem lenni, és 7végén szóvá szerettem volna tenni, persze megint nem jön haza.:( 2 hete azt mondták, az az utolsó 7vége, erre megint. Én akkor sem hittem el, és még jó, hogy valahol éreztem, hogy megint egyedül leszünk.:( Így persze mondhattam le a németet,áááá.
Ha majd egyszer bejutok egyedül, babával a városba, akkor körülnézek turi ügyben. Apámat örülök, hogy rá tudtam venni erre a 2 boltra, ahol használt, olcsó rucikat tudtam venni. Igaz így is 17 ezret költöttem összesen csak a gyerekre, de most nincs az, hogy 3 pólót kell beosztanom. Majd, ha csajszi hordja őket, teszek fel képet. És végre igazi csajos rucijai vannak. Eddig kaptunk ruhákat párom unokatesójától, de azok már 4 gyereken voltak, és nem valami szépek. Most is kaptunk, de nem volt közte nyári.:( Vettem aranyos szoknyákat, kantáros gatyót, kantáros farmerruhát, kis ruhákat, nyári sapikat, rövid nadrágot...Már nagyon várom, hogy feladhassam rá, és végre nem rugiban kell nyomulnia.
Amúgy én 61e Ft gyást kapok, és még a családinak se híre, se hamva, mert párom miatt kevernek vel.:( Már 2.szor küldtek vissza adatpótlást, mivel párom ugye kinn dolgozik, ezért mindkettőnknek le kell írni dátumszerűen hol dolgoztunk, mettől-meddig. Az a vicc, hogy páromnak volt vagy 15, és mind le kell írni, van rá 3 rubrika. 20-ig fel kéne adni, de nem tudom, mert párom nem jön haza...

hanna:nagyon ügyes Olivér!!!!Lassan futhatsz utána!:)

peni:próbálkozom, csak az is baj, hogy ő sosincs itthon, ha meg mégis, akkor annyi mindent el kell intéznie, hogy gyerek mindig kimarad.:( Amúgy tegnap apám is tett célzásokat, hogy már ő sem szívesen cipeli a seggünket. Így most mindenképpen keresnem kell vmit, mert jövő 7en csípő uh-ra kell vinnem a gyereket, utána kedden oltásra.:S

kisbogacs:nem csodálom, hogy meglepődtél, és lepörgetted a jövőt. Én is így reagáltam volna heves szívdobogással fűszerezve. Nagyon szép pulcsi! És milyen jól áll Ági babának!

Katuska:köszi a tippet! Lepörgött előttem a szitu, de sajnos már próbálkoztam korábban vele. Az volt a reakció, hogy mégis ki fizeti a számlákat? És akkor még nem volt gyerek! És akkor is minden fizum beadtam a közösbe. Sajnos az anyós a háttérből irányít, és így nagyon nehéz lesz. Majd ha végre egyszer hazajön megmondom neki, hogy én felruháztam a gyereket, így magamra már nincs lóvém, úgyhogy ha azt szeretné, hogy ne tehénül öltözködjek, akkor szépen vigyen el vásárolni. Mert nézegettem a ruhatáram, és katasztrófa...Most ugyan kaptam tőle 1 rövid és 1 halászgatyót, de úgy feszül a fenekemen, hogy nem merek leülni benne. Így 1 vászon nadrágon kívül semmim sincs. Mivel a melleim is szépen megnőttek, ami amúgy sem volt kicsi, így a tavalyi felsők is a szekrény mélyén maradnak.:(

:)pisilős sztori. Nyáron könnyebb lesz.:D

kaja:én ma kacsát sütöttem.:D Így holnapra is lesz kajcim.

Csöre:köszi a tippet! Holnap kendővadászatba kezdek.:) Míg van itthon pénz.

Gombócmakka:örülök, hogy benéztél! Sajnálom, hogy a munkáltató ilyen..... Nekem elég gyorsan jött.

A gyedet mikor kell elkezdeni intézni? És egyáltalán mit kell csinálni?

Bartika:sajnálom, hogy mindenki beteg. Jobbulást!

Keresztelő:már jó lenne elintézni, de sajna még mindig nem jutottunk el a paphoz. Pedig a rucit már kinéztem, de ha így folytatjuk nem lesz a méretében.:(

Lányos anyukák: ti már kilövettétek a babák fülét? Én már szeretném, de egyikünket sem viszi rá a lélek. Nagyon sajnáljuk Noémit, nincs szívünk hozzá. Nagyon fáj nekik? Mennyire vészes??

Kép
moffli82

Moffli! Elég önzőnek tűnik a leírásod alapján a párod! Te nem is férsz hozzá a pénhez? Mert ha igen ne habozz, vedd meg,amire szükséged van. El sem tudnám képzelni az életem ilyen korlátok között! :twisted:

Krisz! Ha Leventéből indulok ki, akkor kb 6 hónapom van még Milán inalásáig! :lol:

Katuska! A vasüton túlra! Szondi u.
Mozgásfejlődéssel egyetértek! Magától kell eljutnia minden szintre!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő:én azt sem tudom, mennyit keres a párom, mennyit ad a banknak, stb. Én csak annyit látok belőle, amennyit hazahoz. Külön van bankszámlánk, így az ő pénzéhez én nem férek hozzá.:( Mindig azt kell beosztanom,ami marad a borítékban a számlák feladása után, és az nem valami sok.:( Meg ugye mire hazahozza, mert 15-én utalnak neki, de pl. most is csak jövő 7en ér haza, addig meg már fel kéne adni pár számlát, de most már nincs itthon annyi, hisz a gyereknek vettem cuccokat.:(

Kép
moffli82

Moffli! A családihoz miért kellenek a férjed adatai? nem értem. Semmihez nem kellenek apa adatai a nevén és a taj számán kívül....legalábbis egy papírra sem kellett eddig ráírni. A gyed igényléshez ugyanúgy kell egy adatlapot kitölteni, az oep oldalán megtalálod GYED1.doc néven. Mellékelni kell megint az anyakönyvi kivonatot mert rá fogják írni, hogy megigényelted!

Én kilövettem réges rég Petra fülét....egy hónapos volt. Úgy voltam vele addig jobb, míg nem tudja piszkálni. Az nem tetszett neki, hogy le lett fogva. NAgyon gyors volt és egy perc alatt megnyugodott utána. JA és nem is volt zajos, mint ahogy azt sokan mondják. Nem csattant az a kütyü olyan nagyot! Utána forgatni kellett két hétig (minden szopinál tekertem rajta egyet), kenni nem szabad semmivel, fürdetni szabad. Ha kicsit megduzzad ami sűrűn előfordul nekünk nem volt iylen) akkor egy állással kintebb kell húzni.

Az már eleve nem jó ha egy kapcsolatban felmerülnek ilyen kérdések, hogy ki mit fizet ki mennyit keres stb stb. Egy család egy kassza elvet vallunk és a pénzre senki neve nincs ráírva....
Figyu próbálj meg zsebpénzt keresni! Add el a régi cuccokat vaterán, teszveszen itt ott! A kapott pénzt meg költsd csak magadra! Egy csomó dolgot el lehet adni, nem is hinnéd mi mindent keresnek mások ami nálad esetleg felesleges!
katuska79

moffli
A gyülire gondolsz? Ott még egyenlőre a párom a pásztorunknak mondta meg, meglepődött, hogy ilyen hamar jön a következő, de a gyermek ott áldás. De azért azt mondta, hogy ennyire nem kellene belehúznunk. :D
A párommal meg is beszéltem, hogyha megszültem akkor elköttetem magam, mert több babát nem szeretnénk.
Meg is beszéltem tegnap a dokival, most a kórház ezért a műtétért 35000ft-ot kér, mert a TB nem támogatja.

manocskak

Jó reggelt!

Csöre, Saci álomszép abban a kis lila szerelésben! Ha nem is ugyanonnan kaptunk kötött cuccokat, azt már megfigyeltem, hogy sok közös van a lányaink fejlődésében. Hiába, egy napon születtek. Tényleg, Saci hány órakkor jött a világra?

Moffli, olyan erős ingert érzek elkapni a párod és beolvasni neki! :twisted: A házasság családi vagyonközösség a csjt szerint is, nincs olyan (a személyes használati tárgyakat meg még egy-két dolgot leszámítva) olyan, hogy ez az enyém ez a tiéd!!! NEm lehet könnyű a helyzeted. De még ha nincs is sok bevételed, tessék azt a saját "szabadításodra" költeni: ruhákra, hordozókendőre; hogy végre emberek között lehess! Katuska Vaterás- zsebpénzes ötlete nagyon klassz!
Én lazán megkérdezném a férjedtől, hogy számoljon be, mégis hogy álltok anyagilag, mennyi pénzetek van? És elétenném a következő havi/két heti/ heti költségvetést, hogy erre és erre ennyi pénz KELL.

Katuska, sajnos van ilyen pont a családi pótlék igénylésnél, hogy "11. igénylő, illetve házastársa folytat-e kereső tevékenységet az EU (EGT) valamelyik tagállamában?" és ha igennel válaszolunk akkor egészen más az ügymenet...

Ma nem biztos hogy leszek még: holnap vendégeket várunk (párom rokonait), és tengernyi a dolog.
Megrendelték az ebédet: ne készüljek semmi különössel, csak legyen valami leves (én meg a férjem soha nem eszünk leveseket), meg valami hús, de ne legyen semmiben paradicsom, és ne legyen fűszeres. (A kislányuk diétázik). Természetesen hirtelen minden ami eszembe jutott, az vagy paradicsomos vagy fűszeres :D Leveseket meg nem is tudok nagyon főzni... :oops: Egyet tudok, így legalább már azt nem kell kitalálnom hogy a leves mi legyen :D
kisbogacs

Mágnes? Milyen babakocsit akartok venni?
Nekem Levente dec. 12-én született , így még december elején írtam egy kérvényt, hogy tekintettel, hogy Milán dec. 28-ra van kiírva a terhes gyermekágyit dec. 13-tól kérem.
Hol dolgozol? Rájuk uszítsam a TB ellenőröket? :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Móni, az elköttetés (ill. bármilyen más végleges fogamzásgátlás) nem tiltott a gyüliben?
kisbogacs

Enikő:
hát most egy quinny egy Pikolo ésegy top rider van versenyben, én az előbbire hajlok, nem is értem miért... :) Van valakinek quinnyje? Azt hiszem Hanna nektek... Mert az érdekelne, hogy összecsukva nagy helyet foglal-e el... :roll:

Enikő:
23. ker. Soroksár :) Nagy pancserek, helyettem írnak alá, volt, hogy nem továbbították a tp-s papírjaimat, így nem kaptam fizut (ez vetélés utánb volt, és akkor egy hónap táppénzen voltam..)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kriszti: tök édes a ruha. De kedves ajándék!

Moffli: nagyon önző viselkedés a párodtól, meg az apukádtól is. Mi az, hogy nehezére esik a lányát, meg az unokáját fuvarozni??? A férjednek meg igencsak megrángatnám a gúnyáját, hogy nem a középkorban van. Basszus, ezek a pénzügyek meg! 67 000 Ft a TGYÁS-od? :shock: Hát, akkor abból tényleg nem lehet megélni. (azt, gondoltam, annyit kapsz, mint én, merthogy te is tanár vagy, és nekem ennél jóval több) Persze túlórák, pótlékok, jutalmak is beletartoznak, ez alapján átlagolták.
A kendő nagyon jó ötlet, akkor ki tudsz mozdulni.

GYED: menj be a suliba és intézkedjenek! Fizetésnélkülit kell kérned a GYED idejére. Ad a főnököd erről egy engedélyt, amit a kitöltött igénylőlappal, meg az anyakv.i kivonat fénymásolatával el kell küldeni nekik. Meg aztán (bár ez számomra sem világos) a foglalkoztatónak 2 példányt elküldeni a kért dokumentumokkal együtt. (ez rajta van a kitöltési útmutatón) Javítsatok ki, ha nem így kell!

Enikő: tök jó, hogy vettetek házat! Milyen?

krisz78

Kriszti! Nagyon édes Ági az új kabátkában.

Edit! Kérek szépen jó lasagne receptet!

Moffli! Én úgy ledöbbenek a párodon! Én azt hittem ilyen már nincs. A leírtak szerint olyan érzés nekem, mintha a rabszolgája lennél. Tökéletesen megteremti azt a helyzetet, hogy függjél töle. :twisted: Ráadásul ez a bankszámlás sztori..... :twisted: :twisted:
Én ha őszinte akarok lenni és jót akarok neked azt mondanám menekülj! Én ennél rosszabbat nem tudok elképzelni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kriszti! jaaaa így már értem a csp-t!
Csinálj egy jó kis húslevest az nem nagy franc, utána meg rántsd ki belőle a megfőtt húst így a második féle is meg van oldva!
VAgy mondjuk egy tárkonyos raguleves sajtos pirított kenyérrel?
katuska79

Igen Krisz így van a GYED igénylés!

Enikő! dobok neked egy lasagne receptet ahogy én csinálom! Egyszerű alap recept.
katuska79

Katuska, pont tárkonyos raguleves lesz, a második pedig valami rakott-krumpli féleség, csak darált hússal kolbász helyett. :)
kisbogacs

Jó reggelt!

Látom, ma mindenki korán kelt.

Kriszti! Szuper a ruci. :)
Vendégekért nem vagyok irigy. Hozzánk vasárnap jönnek.

Mágnes! Hááááát, nem kicsi összecsukva a kocsi, de egy mozdulattal csukható. Milyen autótok van? Mert szerintem, ha nagyon pici, akkor utazáskor gondban lennétek.
Melyik kocsit nézted?

Moffli! A férjed! :twisted:
A pénzemhez én sem férek hozzá, mert letiltattam a bankkártyámat pin kód elfelejtése miatt, most intézzük a másik kártyát. :oops:
De nekünk mindig van itthon pénz.
Bármi történhet.
Nem értem, hogy mer így otthon hagyni.

Kép
hanna30

Összeírtam tegnap a szopikat, megtudni hányszor eszik egy nap a lányom. Kilencszer! :shock: :shock: :shock:

Namostmárténylegmegyekadolgomra :oops:
kisbogacs

Katuska!

Boldog születésnapot!!!

Kép

Kép
hanna30

Erika! Zsófinak Boldog Névnapot!!!

Kép

Kép
hanna30

Csatlakozom Hannához. Boldog szülinapot Katuska! Zsófinak pedig boldog névnapot!
Na, megyek. Szalad a lakás.

krisz78

Akkor mégsem megyek még :D Szülinap van?
Dejó! Katuska, boldog szülinapot!!!!
kisbogacs

Mágnes! Miért cserélitek le a babakocsit? Tudsz képeket tenni a versenyben lévő kocsikról?
A munkáltatódnak tényleg nem ártana a lábujjára lépni!

Moffli! Nekem van több kendőm és hordozóm is. Ha megadod a címed én szivesen elküldök neked egy kendőt (varrattam) és egy chicco hordozót!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Krisz! Még nem vettük meg! :lol: Ma viszonk oda szakértőt, hogy megnézze minden rendben van-e és ha igen hétfőn lefoglalózzuk.
Egy ikerházról van szó.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska!
Torát is sütöttem hajnalban neked. :)

Kép

Kép
hanna30

Köszi köszi! banyek XXX....ha kapok tortát küldök virtuálisan mindenkinek. VAny fénypost de az ablakot hagyjátok nyitva mert a csukott ablakon carul néz ki a tejszínhab :lol: :lol:

Kriszti! én is pont iylen darálthúsos krumplira gondoltam!
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: