Mai uccsó hsz-em következik, ígérem
Leo, üdv itt! Majd gyere, ahogy időd engedi.
Banokla, én sem nagyon fogyok, inkább csak stagnálok a szülés óta, mint Nemlajos, sajnos elég elkeserítő időnként. Muszáj lesz valamit aktívkodnom...
De olyanról már hallottam, hogy valaki a szopi alatt hízott inkább, nem pedig a terhesség alatt. Játszótéri beszélgetésekből származó infó

Két anyuka is beszámolt ilyen tapasztalatról. A jó hír az, hogy a szopi befejezése után azért mentek lefelé a kilók.
Egyébként meg tényleg döbbenetes időnként, hogy hasonló dolgokra mennyire másképp reagál a szervezetünk: van, aki nagyon lefogy a szoptatástól, pedig aztán eszik rendesen, más meg hízik, hiába figyel arra, mit és mennyit eszik.
Katka, nagyon rendes nagymami került a családba, úgy látom... És ez a fotós mesekönyv is zseniális ötlet

Sikítva menekülő mérleg

No, ezt én úgy oldottam meg, hogy nem cserélek benne elemet (lemerült és úgy maradt - ez a digitális mérlegek előnye

), szóval én nem mérlegelek, a stagnálást onnan tudom, hogy nem nagyon jönnek fel a rucijaim rám vagy hülyén állnak rajtam...
Irita, tényleg nagyon szépek a gyerekeid!
Zárt topik téma: én kiváncsi vagyok azok véleményére, tapasztalatára, akik úgy jártatok, hogy zárt lett a topik és szétesett. Zazzy? Kukli, már írtad, hogy nálatok igazándiból egy valaki miatt esett szét. Nekem ez is fura...
és még valami: az, hogy idővel megkopik a topikok lendülete, az töktermészetes jelenség. Ez nyílt és zárt esetben is valószínűleg be fog következni... Mikor 2-3 évesek lesznek a gyerekek, sokan újra dolgozni mennek, és kevesebb idő-energia lesz talán fórumozni. Nálunk legalábbis ez történt Samu kortársai topikjával (mondjuk ott nem is voltunk ennyien...)
Nekem egyébként szintén mindegy, hogy nyílt vagy zárt, viszont annak örülök, hogy a felmerült téma kapcsán többen is bekapcsolódtatok!
És azt nagyon-nagyon nem szeretném, ha Kukli teherként élné meg a moderátorságot, és remélhetőleg nem jelent ez majd nagy felelősséget és pláne nem konfliktusforrást. Az egész nem ér annyit, hogy emiatt bárki is rosszul érezze magát...
Jó éjt!
RÉ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.05.14 22:30-kor.