A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kpn:
Mennyi E-vit. és meddig kell szedni, hogy meghozza?
Irgum-burgum, tessék pozitívabbnak lenni!!!

Vicky:
Hát a 2 tüszőcske az szuppper, abból már valóra válhat az álmod!
"alagútásó" - jó duma! :)
A Norculutot/Proverát nődoki is felírhatja, vagy csak az endokrin? Annak is kiírják aki még nem diagnosztizált pcos?

Tigriske:
Csak ügyesen és pozitívan!
Aranyosak a viccek! :)

Rony:
Nem semmi szurik, te hős vagy! A sok szurka helyén nem jön ki amit lenyelsz ? :wink: Gondolom már szita a hasid...

Vasikáé fogyós módszerét terjeszteni kéne :)

Wigi idejében nekem sosem a folyosón kérdezték meg, h. folytatom-e. Nem értem én sem mire jó ez a tapintatlanság, ráadásul sérül az emberi méltóság és a titoktartási kötelezettség is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.13 21:39-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti:
Éjen a laptetűcsípés !!!! :D Legyen ön is milliomos! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

sajtkukac, nem tudom mennyi kell az E vitamiból, a neten nem írnak semmi okosat? pl az nlc-s szakértő, talán Radványi Krisztina??? szokta ajánlani...

Kakti, ha 10 nap alatt ürül a repesztő, akkor szerintem nálad már lehet valós eredmény +++++++++
kpn

Sziasztok!

Rony:

Mi már nem inszemelünk, mert menet közben "elvesztettem" mindkét petevezetékem. A 3. ( egyben az utsó ) lombiknak kezdünk neki, csak újra kell csináltatni mindent, mert 1 évet kihagytunk. Ha minden okés a leletekkel, és az IR is rendben lesz, akkor sztem a következő ciklusban stimu!!!!!
Vonalzómnál is ott van, de semmi gond én is mindig elveszítem a fonalat, ki hol tart.

Én nagyon gyűlöltem a parancsszexet, olyan gázos….figyelj Édesem, ma d….gnunk kell mindenképpen,……..volt, hogy jót nevettünk ezen, de előfordult már vita is ebből, mert szegénykém mikor legyen beteg, ha nem akkor, amikor nekem tüszőrepedésem van?!?!?!?!? …….és akcióznunk KELLLLLLL és kész :lol:

Na Kakti:

Teszt előtt laptető!!!!!!!, ez tuti siker, :lol: , ha gondolod nyugodtan vegyél tesztet, bár lehet már meg is vetted közben,:P ezt neked kell eldöntened, mikor jobb, ha megtudod az eredményt. Én mindenesetre nagyon nagyon drukkolok nektek!!!! +++++++++++++++++++
Szóval, megcsináltad már???? :lol: És mit mutatott??????

Zoe!

Sok sikert nektek is, ez hányadik lombik lesz?

Sajti!

Küldök 1-2 mensimanót hozzád :arrow: :arrow: :arrow:

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt lányok!

Kakti mennek a drukkok!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

nem nagyon tudok megint visszaolvasni!!!!!!
de mindenkit puszilok és simikézem!!!!!!
jah nekünk megint 2.jára sem volt jó se nega se pozitiv apának az eredménye!!!!!!!!nem tom mi a szar van már!!!!!!!kivagyunk!!!!!!
újjabb probálkozás pénteken 22.én!!!!!
én tudtam semmi nem lessz egyszerű de hogy ennyire már az elején......... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

na puszi mindenkinek :lol: :lol:

Kép
sting1982

Kakti!

szerintem vegyél 2 tesztet, egyet ma egyet holnap reggel. És így megnyugszik az ember.

Rony!

Igyekszem a ++++ gondolkodással.

Lugi!

Most kezd kapaszkodik a babánk. :-)

E vitamin hogy megjöjjön? Én azt szedem hogy megmaradjon a baba. Akkor most hogy is van ez?????? Ne szedjem???
tigriske1978

Sting!

Ó annyira sajnálom, és pont nálatok van ez, amikor apa olyan nehezen viseli..........Alaposan kezett mosott / mostatok előtte? Már azon is gondolkoztam, hogy nem e a kilincsen van valami baci.
Csajok!! Kesztyűt vigyen mindenki, amivel kinyitja az ajtót!!!!

Tigriske!

Hajrá, jól csinálod, csak így tovább, pozitívan!!!!
Igen ez az E vitaminos kérdés bennem is felmerült, bár azsem Trix is ezt szedte, és most ikreket vár.......
Na most hogy is van ez??????

Kakti, vettél tesztet???

Puszi

heni77

Kakti,

zugolvasásból kilépve nagyon szorítok Neked. és természetesen Mindenkinek.

Ha emlékeztek anno leírtam a történetünket (talán 541-542 o) lényeg a lényeg h én nem bírtam ki a visszarendelés napjáig és előző este vagy inkább délután csináltam egy tesztet. Belelógattam, leraktam és mentem a dolgomra, aztán egyszercsak ránéztem és én voltam a legjobban megdöbbenve hogy két csíkot látok. Szóltam apának hogy ugyan ő is nézze már meg mert valószínűleg odaképzelem csak. De nem, ott volt...
Ja persze másnap eljátszottam a laborban és a dokinál is hogy én aztán nem tudok semmit :D

Szóval tiszta szívemből egy ilyen képet kívánok most Mindannyiótoknak aki tesztelés előtt áll

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Megvettem a tesztet. Lily-t vettem, 2 db-ost. De nem tudom, hogy oldjam meg itt a munkahelyemen, hogy bevigyek egy poharat a wc-be... :D Márpedig ez olyan, amit bele kell lógatni a cuccba 10-15 mp-ig... Jajjajjajjajj... Micsináljak! :)

Böbém!
Ne addjátok fel a csüggedést! :lol: a végére már rutinosak lesztek! De a viccet félretéve: nagyon figyeljetek mindenre! A drogériákban lehet kapni a HiGeen kézfertőtlenítőt! (http://higeen.tripod.com/id1.html) Szerezzetek be egyet, és már bent a szobában, mielőtt hozzákezdenétek, érdemes használni! (Amúgy nálam mindig van ilyen arra az esetre, ha esetleg nem lenne mód kezet mosni valahol.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Fáj a hasam...
Olyan piroskás fájdalom... :?:?:?:?:?:?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

A Lili egy jó teszt, az olvastam, hogy elég érzékeny. Nincs egy kidobható poharad vagy müa. edényed? Pisi bele, aztán hajrá. :-)
tigriske1978

sziasztok csajok!!!!

kakti, bármit is csinálsz (mármint tesztelsz vagy nem) ++++++++

ezt találtam az nlc-s dokinőnél:
Kérdés
Kedves Doktornő!

A kérdésem az lenne, hogy mi lehet az oka annak, hogy már kb. két hete fáj és érzékeny a mellem és már tizenkét napot késik a menstuációm. A párommal minden alkalommal óvszerrel védekezünk, és eddig még nem történt olyan baleset, ami terhességre engedne következtetni. Lehet az is az oka, a tüneteknek, hogy pl. beköltözem a koliba, aklimatizálódás...stb? Mert vizsgaidőszakban és stresszes helyzetek sorozatában van úgy, hogy kihagy egy hónapot a menstuációm. Ön szerintem csináljak terhességi tesztet, vagy forduljak orvoshoz? Vagy ez még normális?

Nagyon szépen köszönöm a választ!!!
bibi22
10658. kérdés: bibi22 2008-09-15 08:33:21
Egy teszt mindenképpen megnyugtató lenne. Valóban a felsorolt okok okozhatják, ha negativ a teszt, akkor napi 200 mg E vitamin két hétig meghozhatja.
kpn

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek tegnap nagyon megijedtünk :shock: , elkezdtem barnázni a 14. héten. Reggel egyből hívtam is a dokimat, hogy most mi legyen. Mivel tegnap kellett visszamenni a 3 hetes kontrollra, így megvártuk a délutánt.
Szerencsére nincs baj a Babákkal :lol: :lol: , szépen feljődnek, lubickoltak ezerrel. A probléma, hogy van egy vérömleny a méhlepény helyezkedése miatt és ez okozza a vérzést. De szerencsére sok teendő nincs vele, a dokim szerint el fog múlni, amint a méhlepény feljebb húzódik.

A két kis Picúrkánk fej-fej mellett fejlődik. 8,4 cm-esek a kis fejük (halántékok között mért távolsága) pedig 2,7 cm. :lol: :lol: :lol:
Az egyikük mindig szopizta a kis ujját, Ő jobb kezes lesz. A nemüket még sajnos nem tudjuk.
Legközelebb máj. 27-én megyek dokihoz, AFP vizsgálatra. Majd a kövi UH jún. 3-án lesz.
Na, de rólunk ennyit, a lényeg, hogy minden ok!!!! :) :)

Minden inszemesünknek, ill. lombikosunknak nagyon drukkolok a pozitív eredményhez!!!!!! Most csak azért nem nevezlek meg Titeket név szerint, mert elég sokan vagytok! Mennek a drukkok ezerrel!!!!! +++++++++++++++++++++++++ pusza

Rony: ne aggódj a sok szuritól, látod nálunk meg lett az eredménye. Vasikáénak igaza volt, tényleg napi 6 Merionalt szúrtam az utolsó héten és a leszívás is késett kicsit. Ez csak azért lehet, mert nem nőttek a kis Petikék kellő ütemben. De látod, a mieink is így lettek nagyon jó minőségűek a leszívásra ill. megtermékenyítésre és most két kis Picúr növekszik bennem!!!! Remélem Nálad is minden rendben lesz én nagyon drukkolok!!!! :lol:

Heni: nagyon remélem, hogy Veletek is minden rendben lesz a vizsgálatok során. Már nagyon várom, hogy belekezdhessetek a stimuba!!!!!!! puszi :lol:

Dita: nagyon eltűntél. Mi van Veletek? Remélem nincs probléma.... :? :)

Te kis sajtkukac: remélem nemsokára megjön a Miki. Látod én nem hívtam mégis vérzek, bár más okból... :roll:

Kép

puszi Trix
trix78

kakti bakker most látom, hogy már itt rágod a körmöd :lol:

indulj el úgy a pohárral, hogy víz is van benne, mintha innád és ottragadt volna a kezedben :wink:
kpn

Én ezt találtam az E vitaminról.

Akkor közkívánatra: beszélgessünk arról, mivel segíthetjük a spontán baba vagy a beültetett embriók megtapadását!

1. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

Ezekről már volt szó (lásd néhány fejezettel alább), most csak néhány momentumot emelnénk ki:

- Megfelelőnek tartott magzatvédő multivitamin (orvosod segít a kiválasztásában) szedése a terhesség előtti hónaptól (mert ugye feltételezzük, hogy terhesek leszünk :))

- C-vitamin: kollagéntermelést szabályozza, segít a petesejt utáni sebgyógyuláskor, és segít a vetélés megelőzésében is;

- E-vitamin: gyógyulást támogatja, elősegíti a beágyazódást

- Cink: sebgyógyulás, beágyazódás, hormontermelés szabályozása
tigriske1978

az a helyzet, hogy mióta megtudtam, hogy tesztközelbe kerültél, nem tudok dolgozni, koncentrálni sem. olyan jó lenne valami nagyon pozitív példát látni magam előtt :lol:
kpn

Sziasztok lányok!
Csak be ugrotam mert ezzer egy dolgom van!Nem is tudom hogy irjam még nincs semmi!Most még a hasam sem fáj!Ki vagyok már akadva tisztára!Hát nem tudom mi van már.Lehetséges hogy a teszt nem jó?Remélem hétvégén ki derül már mi van!Szerintetek mit csináljak hétfön ha semmi nem lesz?Az már 8.nap lesz.Akinek kell annak megy a drukk ezzerel!Sziasztok és legyen szép napotok!Ja és Apa mindig azt mondja mikor kérdi mi a helyzet én meg mondom változatlan erre a válasz hosszu barna haju.

Kép
rózsa11

tigriske, nálam elevit+méhpempő kombó van.
uram C és E vitamint szed.
a többit a BMC-re bízom :wink:

rózsa, szerintem menj dokihoz és ha már itt tartunk sajt@ te is :D
ne próbálkozzunk házi praktikákkal, meguhuz, aztán ad valami gyogyót. Ezekszerint az E vitamin elég sokfélét tud művelni...
kpn

Kpn!

Nálam már olyan rutin van, hogy csak na.
Reggel: méhpempős méz+femibion 800+E vitamin+Cvitamin
Délelőtt: palástfű tea
Később: Magnézium pezsgőtabletta
Este: C vitamin+ tonhal vagy tojás

És persze az elmaradhatatlan és utánozhatatlan Utro :-))) Imádom! :-)
Lehet, hogy soknak tűnik, de mindent a cél érdekében, nehogy már ne sikerüljön. :-)

Még a Gynevac kúrán gondolkozom. Valakinek tapasztalat?
tigriske1978

Bár nekem már nem kell Gynevac kúra, mert a pindurpandúr most fúrja be magát a külön neki növesztett helyre. Éjlen a kis alagútásóm!
tigriske1978

Trix!

Ne ijesztgess basszus :shock: :shock: :shock:
Azt hittem valami baj van, amikor az első mondatodat olvastam, :shock: gondolom ti is jól megijedtetek, de szerencsére semmi baj nincsen, huh....... :lol: :lol: :lol:

Kakti???
Ezek szerint nem teszteltél, nagyon drukkolok, egy kalappal holnapra!!!!!!!

Puszi

heni77

Sajt: Gyógyikat szerintem nőgyógyász is felírhatja és nem kell, hogy pcos legyél, elég ha nem akar időben megjönni. Szerintem.

Kakti: Mennek a drukkok holnapra ezerrel.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Heni:
Köszike, remélem idetalálnak a manók :wink:
Kesztyűt? Szalvetta nem kell? :)

Sting:
:shock: Az meg hogy lehet? 2x-ra is semmilyenes teszt? Nem mondták, hogy mi lehet az oka?

Kpn:
Cuppcurupp! Édes vagy, kiprószálom :)

Trix:
Te mázlista :) Két tündérke szépen fejlődik a pocidban és már láttad is őket, ez olyan klassz! 4D-s (remélem jól írtam :roll: ) UH-ot tervezel? Szmöre invázió elmúlt?
Ja, a Mikit átveszem szívesen, szerintem rossz címre küldték.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Hááát, ha hétfőig nem jön bládiméri - a' lessz a vége, hogy benődokizom. Úgyis köll még a rákszűrés is.

Pá Drágáim!
sajt@

Kukucska, Ditucska - merre vagy? :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok! Heni! Koszi a szurkolast,ez a 2. lombik,ami sikeres lesz!!!Megkerdezhetem,ti miert hagytatok ki 1 evet???(ha publikus)Akkor nalatok is minden felporog most!!! Trix!!!Gondolom,megijettel,de szuper lehetett latni oket,barcsak mar mi is ott tartanank!!!Sting!!Most nalatok a kisfickokkal,amugy minden ok,es a bacit nem tudjak,hogy van-e,vagy nincs??? Lehet,hogy csak nekem nem egyertelmu,akkor bocsika.Udv mindenkinek Zoe
zoe33

Sziasztok!

Napközben jól elszórakoztattam magam. :-)

Kakti! Nagyon drukkolok! Mindent bele holnap reggel.

Lugi! Nagyon eltűntél. Minden rendben?

Kpn: Te hogy vagy? Te tesztelsz 22.- előtt?

Rólam:
Ma van az inszem utáni 7. napom. Egész nap során többször érdekesen fájt a méhem, úgyhogy remélem ez a beágyazodás tünete lesz. Már nem a bal oldal fájt, hanem kifejezetten középen.

Nagyon jó lenne, ha tényleg az lenne amit gondolok.

Mindenkinek küldök egy kis +++++ (nekem most sok van)!
tigriske1978

Rony! Most nézem csak, hogy mennyit szúrsz. Úristen! Nem semmi, le a kalappal az összes lombik előtt álló nő előtt. Nagyon kemények vagytok. Meghajlok előttetek. Kitartás. Szép ikerbébik lesznek.
tigriske1978

@ hékám, aztán nehogy túlvitaminozd magad, aztán meg niagara legyen :lol: inkább akkor a dottore, lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy mit műveltem veled :shock:

tigriske, holnap lesz a 10. nap (ugye te sem számolod az inszem napját?). ha össze akarnám foglalni egy mondatban, sőt inkább szóban, akkor azt mondám továbbra sincs semmi. de az jó nagy betűkkel. szerintem én ebből a körből most kimaradok... aznap reggel lepisilek egy tesztet, ha addig nem bírnám, akkor talán korábban is. bár ki tudja mikorra ürül az ovitrelle.

kakti nahahagyon gyanús, elmeséli, hogy ott a teszt, a fene megeszi hogy megcsinálja valahogy, majd teljesen eltűnik. ez vagy valami baromi jót jelent vagy orrlógást. ha ez utóbbi esetleg, azért még holnapig ne mondj le a dologról! de persze tuti ++++++++++++
kpn

Kpn!

Elveszteetem a fonalat: niagara, dottore?

Nekem múlt csütörtökön volt az inszem, így én azt nem számoltam bele.

Egyébként sokan nem érzenek semmit. Nekem egyik barátnőm, tesóm sőt anyum se érzet semmit. Tehát semmit nem jelent, hogy Te nem érzed.

Nehogy már feladd! Majd ha ott a negatív teszt, akkor lehet ráálni anyilag a következőre, addig tessék erre koncentrálni.

Kakti mizu?
tigriske1978

bocs, igazad van, női irodában dolgozom és már van szakzsargonunk:
niagara-vérnéni, dottore-orvos :D :D :D
kpn

köszi a fordítást! :-)
tigriske1978

most nézem elírtam: szóval ráállni agyilag a következőre!

Bocsi
tigriske1978

Sziasztok Lányok!

Minden oké! Próbálok nem rákoncentrálni a babára folyton. Ezért keveset is vagyok itthon, de mindig olvaslak benneteket :D

Várom a pozitív teszteket!

Kitartást lányok! Csak pozitívan!
lugi

Nagyon lapítanak a csajok, vajon mi az ábra? Ugye minden ok?

Kpn:
Remélem magától megoldódik, ha nem TE LESZEL A HIBÁS!!! :twisted:
Na jó, csak vicceltem :D :D :D Szóval hétfőn, de legkésőbb a jövő héten elmenyek a puncifikációs celebabrátoromhoz, hogy ugyan kukkanson be má' hezzám!

Mindenkinek akit érint, hiper-szuper erős ragacsová:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Pá Drágáim!
sajt@

Szió Lugi!
Mire leírtam, addigra legalább már te megjöttél. Örülök, hogy próbálsz elterelődni, valóban fontosak a poz.gondolatok. :) Hajrá!

Pá Drágáim!
sajt@

Nö pá!
Megyek pihizni, mert holnap az Üzbég étterembe megyünk pár ismerősömmel meló után és egész héten alig aludtam... Rágyúrok egy kicsit, hogy ne legyek olyan gyűrött :wink:
Jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

[quote]e írta:lmenyek a puncifikációs celebabrátoromhoz

Sajt@, te nagyon hülye. :lol: :lol: :lol: Bocsánat a kifejezésért, de nem bírtam magammal. Honnan a jó büdös f---ból szeded ezeket a kifinomult elnevezéseket? Én akkorát röhögtem hogy mindenki engem nézett mi a bajom. A lányom kérdezte is hogy mi az. Lefordítottam neki. Akkor már nem egyedül röhögtem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!Bocsi de most értem haza a meloból és még mindig semmi.Telosztam Pestre és azt mondták ha megjön ha nem hétfön irány felfelé!Majd meg látjuk mi lesz!Puszi megyek mert nagyon fáradt vagyok!!

Kép
rózsa11

Jó reggelt Mindenkinek!

Legalábbis jobbat, mint az enyém... :(
Megcsináltam a tesztet: annyira határozottan egy csíkos, hogy elszállt minden reményem. Nem hiszek benne, hogy a BMC-ben majd 2 csíkos lesz. :( Ennyit a pozitív hozzáállásról!

Nem vagyok valami jó passzban, de lassan azért elindulok a János kh. felé. Sajnálom, hogy nem sikerült Colin nyomdokaiba lépni, és „jópéldát mutatnom” az utánam/későbbiekben tesztelőknek... :cry: :cry: :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ó, Kakti, Igazán sajnálom...
lugi

jó reggelt, én is miattad jöttem, hátha... ne csüggedj. ha jól emlékszem neked is az első volt. Fogd fel úgy, hogy ez volt a főpróba, megnézted mit bír a szervezeted és hogyan reagál a gyogyókra!!!

puszillak
kpn

Sziasztok!

Zoe!
Semmi titok nincs, hogy miért hagytunk ki egy évet. Mi úgymond melós emberek vagyunk, tök átlagos fizuval ( vagy talán átlag alattival???? :? ) és egész egyszerűen elfogyott a pénzünk. 3 inszem, és 2 lombik után kiürült a buksza.....Na de majd most tuti sikerülni fog, ahogyan neked is :lol:

Kakti!
Hidd el, mindannyian tudjuk mit érzel most, de túl kell esni a kudarcokon, és csak előre nézni.
Pár nap múlva túlteszed magad rajta és ismét újúlt erővel fogsz nekivágni. Sajnos én személyszerint 5 ször átestem ezen az érzésen, de látod, most ismét felvagyok töltődve, és alig várom az újrakezdést. Csak kitartást tudok neked kívánni, hogy elérd a sikered.

A pozitív hozzáállásról meg annyit, hogy igenis nagyon sokat számít, de ez még nem azt jelenti, hogy pozitív hozzáállástól terhes lesz valaki, de nagyon nagyon megnöveli az esélyeket. Ha így lenne, nem kellenének pasik, nem???? :)

Tudom, hogy most a bánat ír belőled, de megnyugszol és minden jó lesz. Buksisimi neked, puszillak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2009.05.15 07:15-kor.

heni77

Kakti!

Fel a fejjel, majd a következő. Azért írj mi volt a BMC-ben.

Sajt!

puncifikációs celebabrátoromhoz :-) :lol: :D Nem vagy egyszerű

Lugi!

Örülök, hogy jól vagy. Csak így tovább. Gondolok rád. És 25-én találkozunk.
tigriske1978

Jó reggelt, mindenki!

Jaj.... :( Én azért még kicsit bízok hogy az otthoni teszt nem volt tuti. Kakti, ..... szóval.... inkább most nem írok többet. Én még bízok benned.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé, akkor most rajtad a világ szeme a hétfői vv-en !!! :lol:
Kakti, azért ugye hozzánk szólsz, ha megjártad a BMC-t?
Tigriske, Lugi mi a helyzet?
Nekem most épp úgy fájdogál a hasam, hogy asszem mindjárt megjön. Nem is tudom már mikor lenne esedékes :shock:
Akirénél is mostanában esedékes a teszt ha jól emlékszem...
kpn

Sziasztok

Előkerültem, én is. De, eddig is olvastam a háttérből a topicot :wink:

Dittáról, nem tudtok, semmit????? Elég régen nem írt már ebbe a topicba, de ahogy láttam az előbb, már a másik topicból is hiányolják!!! Ditta, jelentkezz!!!!!!!!!!!
Remélem, jól vagytok :!:

Kati: Sajnálattal olvastam, hogy a reggeli teszted negatív lett, de a lily teszt 25 érzékenységű a BMC-ben meg 10-es érzékenységűvel kell tesztelni :wink: Én, még bizakodom, és nagyon szorítok neked

Vasikáné: Neked, is nagyon szorítok, és örülök, hogy ilyen nyugodt vagy :D Ha, én el jutottam volna idáig mint te, akkor én már tuti be lennék sózva, és már a hétvégén tesztelgetnék, de mint tudjuk nekünk csak a leszívásig sikerült eljutni :cry:

Trix: Hú, nem semmi elhiszem, hogy megijedtetek. De a lényeg, hogy a babák, nagyon szépen növekszenek. :wink:
És, már bizti, szép kis formás pocid lehet!!!

Szöszi: Veled, mizus?? Te, is régen írtál??
Ti, hogyan döntöttetek? Folytattátok?

Én, azért nem írok, már a topicban olyan sűrűn, mert már nem fogunk vissza menni a BMC-be.
Ez a félig elkezdett lombik, eléggé padlóra vágott minket. Szenvedtem, küzdöttem a semmiért :cry:
Ne, tudjátok meg, hogy én milyen rosszul voltam a leszívás után.
A hormonok rendesen kikészítettek!!!
Eldöntöttük a férjemmel, hogy talán ez valami égi jel, volt, hogy nem sikerült befejezni a lombikot, és lehet nekünk nem is így lesz kistesó, ha nem úgy mint Viktória spontán fogant.
Csak, rohadt nehéz kivárni, és ki kapcsolna az agyat, hogy az amiért eddig küzdöttünk egyik-napról a másikra el felejtsük. Talán, ez soha nem fog menni.
De, próbálunk nem a baba témára gondolni, hanem csak egymásra, és Vikire, ha meg jönni akar majd a tesó, mi leszünk a legesleg boldogabbak :wink:

Vasikáné: Ha jól emlékszem, te kérted ki a leleteidet!! Hogyan működik ez? Elég egy telefon, és előkészítik, és csak fel kell érte menni?

Puszi nektek, és mindenkinek nagyon nagyon szorítok :D

Kép

Kép
edinka

Akire, Vasikáné!

Mennek a drukkok ezerrel 18-ára.

Kpn!

Nálam semmi helyzet. Tegnap fájt a méhem, mára mintha elvágták volna. Meglátjuk, én nagyon bizakodom, hogy itt van már a pocaklakóm/vagy még jobb lenne ha pocaklakók lennének.
Lehet hogy neked pont most dolgozik odabent. :-)

Edinka!

Sok ilyet hallottam már. Mármint hogy sok hormon után pihenés közben összejött. Én szurkolok.
tigriske1978

Sziasztok!

Edinka!

Akárhogyan is döntötök, nagyon nagyon sok sikert kívánok nektek a kistesóhoz.

Vasikáé!
Az összes drukkom a tiéd hétfőre, és persze Akire é, mert úgy emlékszem 1 napon fogtok tesztelni.

Csakis +++++++++++++ eredmény lehet!!!

Puszi

heni77

Tigriske!

Laptető????? Húúú ez csak jót jelenthet!!!!

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: