Sziasztok
Előkerültem, én is. De, eddig is olvastam a háttérből a topicot
Dittáról, nem tudtok, semmit????? Elég régen nem írt már ebbe a topicba, de ahogy láttam az előbb, már a másik topicból is hiányolják!!! Ditta, jelentkezz!!!!!!!!!!!
Remélem, jól vagytok
Kati: Sajnálattal olvastam, hogy a reggeli teszted negatív lett, de a lily teszt 25 érzékenységű a BMC-ben meg 10-es érzékenységűvel kell tesztelni

Én, még bizakodom, és nagyon szorítok neked
Vasikáné: Neked, is nagyon szorítok, és örülök, hogy ilyen nyugodt vagy

Ha, én el jutottam volna idáig mint te, akkor én már tuti be lennék sózva, és már a hétvégén tesztelgetnék, de mint tudjuk nekünk csak a leszívásig sikerült eljutni
Trix: Hú, nem semmi elhiszem, hogy megijedtetek. De a lényeg, hogy a babák, nagyon szépen növekszenek.
És, már bizti, szép kis formás pocid lehet!!!
Szöszi: Veled, mizus?? Te, is régen írtál??
Ti, hogyan döntöttetek? Folytattátok?
Én, azért nem írok, már a topicban olyan sűrűn, mert már nem fogunk vissza menni a BMC-be.
Ez a félig elkezdett lombik, eléggé padlóra vágott minket. Szenvedtem, küzdöttem a semmiért
Ne, tudjátok meg, hogy én milyen rosszul voltam a leszívás után.
A hormonok rendesen kikészítettek!!!
Eldöntöttük a férjemmel, hogy talán ez valami égi jel, volt, hogy nem sikerült befejezni a lombikot, és lehet nekünk nem is így lesz kistesó, ha nem úgy mint Viktória spontán fogant.
Csak, rohadt nehéz kivárni, és ki kapcsolna az agyat, hogy az amiért eddig küzdöttünk egyik-napról a másikra el felejtsük. Talán, ez soha nem fog menni.
De, próbálunk nem a baba témára gondolni, hanem csak egymásra, és Vikire, ha meg jönni akar majd a tesó, mi leszünk a legesleg boldogabbak
Vasikáné: Ha jól emlékszem, te kérted ki a leleteidet!! Hogyan működik ez? Elég egy telefon, és előkészítik, és csak fel kell érte menni?
Puszi nektek, és mindenkinek nagyon nagyon szorítok