Kangu alig láttam a betűket pedig szép nagyok

este megmutatom apának. Egyébként a múltkor rászólhattam mikor itt nyavajogtam mert tegnap este tök sok mindent megcsinált, igaz kérni kellett, de legalább...
Nila édi vagy

nekem Bazsi tompora a kedvencem

egyértelműen
Gabi recsegés: mikor Z kicsi volt említtettem a dokijának, azt mondta nem egyszerre nő az ízület és a csontja, ezért recseg, totál életkori dolog. Ha az ízület mérete a megfelelő lesz abbamarad a recsegés, valóban így volt Zvel. Ha meggondolom pl a feje is gyorsabban nő mint a végtagjai, azaz nem egy ütemben, nem arányosan, meg kamaszkorban a végtagok megnyúlása...szóval logikusnak hangzik.
Hú szegény Zsancy
Üdv Bea, mesélj magatokról!
Nicko szuper hogy nincs nagy baj a kis szemével!
Jaj lányok, én már komolyan...egyszerűen...

tegnap nagyon kivoltam, megérezhette a két vacak és délben öt perc leforgása alatt kinyúlt mindkettő, Oli a kiságyban aludt két órát úgyhogy én is bubukáltam kicsit, amúgy csak szédelegtem volna egész nap. Este apa szopi után lenyomott még neki 100 tápot, hogy ezzel ne legyen gond éjjel. 10 óra volt mire mindkettő elaludt, jó későn, én volt vagy 11 mire elaludtam, egyszerűen túl fáradt voltam. Egykor Z felvisított, Oli erre felébredt, nem kapott enni csak visszaringattam. Felébredt háromnegyed 3kor, akkor is visszaringattam. Felébredt fél négykor, akkor bedugtam a cicit a szájába mert nem bírtam máshogy altatni, fél ötig lement a kaja-büfi-altatás, visszaaludt. Aztán ébredt fél hétkor és azóta vigyorgás, ököl-tömködés, most kezd nyűgi lenni. Reggel rendesen boldog volt

mi a frász van vele??? Nem éhes, kaka volt szépen, papírgatya tiszta volt, büfi nem maradt bent, a front már elment...az idegrendszere azt gondoltam hogy már elég érett, volt négy "átaludt" éjjele (bár akkor is 4:30kor kelt minden alkalommal...). Apa reggel azt mondta hogy lehet hogy megszokta hogy felkel. Igaza lehet, az ilyesmi mindig bejön neki. Ha meg lehetne oldani hogy Z ne ébredjen fel rá akkor megpróbálnám a Zsuzsi-módszert, hogy nem veszem ki, vagy ha kiveszem csak annyira hogy megsimizzem. Csak ha megnyikkan Z egyből felkel és egyszerre kettőt nem tudok tutujgatni. C ajj...

olyan béna vagyok

Három hónap és egy nap alatt 4 "átaludt" éjjel, a többi mind ilyen, néhány 6 órás alvással tarkítva, elvétve.
Épp tegnap mondtam apának hogy a természet milyen szépen elrendezte, ha bárki más ugráltatna ennyit éjjel tuti elküldeném melegebb helyre, de ezek a kis pockányok...nemhogy haragudni nem lehet rájuk de még rajong is értük az ember, minden nyűg ellenére.