A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ma keveset írjatok, hogy sokáig lehessen nézegetni Lénust a laptetőn :wink: persze csak vicc..., írjatok, ami csövön kifér 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nahát milyen nagylány Léna, már egyedül eszik kanállal :lol: és nagyon hasonlít rád, Zsuzsi!

KépKép

KépKép
stelly

zsuzsi:Léna nagyon aranyos,és mekkora szemei vannak!szép kislány!

millye:nem üledéskes a pisi,viszont elég kellemetlen a szaga!szegény többiek,bocsi,a részletes pisileírásért!de millye boszi itt rendel!

ladmon:mákos guba????????????IMÁDOM!ide vele!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Hát képet majd később tudok küldeni, mert még a gépben van, és apa szokta onnan kiszedni. Amúgy magáról a keresztelőről nincs (mert elfelejtettük magunkkal vinni a templomba a gépet). :twisted: :twisted:

Amúgy ma valami horror volt a délelőtt, folyton nyűgösek voltunk és álmosak. Gyakran ébredtünk, és mindig ébredés után követeltük a cicit. Szerintem kb. óránként :? kár hogy nincs nyelvkilógatós emotikon....

Na, lassan indulunk sétálni, kíváncsi vagyok hogy alszik-e a babakocsiban, és remélem nem ázunk el. Amúgy most meg aranyosan gagyarászik a játszószőnyegen, mintha nem is ő lett volna délelőtt a nyűgös-király :)

Crocus
Kép

Kép
crocus

Gyönyörű babák! Tyű Lénának mekkora a szeme, de szép :D

Hát ilyet, Millye butulásra is van valami? Megint elfelejtettem mit akartam... :oops:

Bea üdv, várjuk a képeket!

Fszoba-szétverés megúszva, apósom elérte kívülről a hibás részt, beásott a kád alá az udvarról :shock: rendesen a ház alá! Nem tom hogy csinálta de már nem forog a vízóra ha nem megy a csap :D micsoda megkönnyebbülés!

Zsu de jó hogy meggyógyultál, és főleg hogy homeóval!

Ladmon ezt a sulit befejezem, nincs is más választásom, meg ha már 3,5 évet belefeccoltam...meg ha ezt abbahagyom megint mibe kezdjek...áhhh, majd megyek kérdezőbiztosnak, az akkkora buli :roll: :? meg biztos jó lóvé...

Olivér szegény hót nyűg, tuti az idő, lóg az eső lába. Éjjel is volt program, Z is visított egy jó negyed órát félálmában, bár ő a foga miatt inkább. Most alszik mindkettő, ledőlök különben megzombulok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ésssssssssssss,jöjjenek a képek,de egy csomó szokás szerint: Kép játék közben Kép kettecskén..,hát szépségvesenyen csak a fiamnak lenne esélye! Kép talán már benevezhetünk a tokavesenyre,egyenlőre ennyi,de van még kettő talonban,de azt majd csak holnap,kiváncsiak vagytok,i?

Kép
nilabali

Stelly: Ok :lol: :lol: :lol:

Nilabali: akkor szerintem az Apis mellifica 15CH napi3x5 bogyót kezd el szedni! Valamint a királydinnyét sem ártana beszerezni... (tribulus terrestris) :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

na,ha nincs itt senki akkor töltöm az oldalt: Kép meztelencsórika..csak a csajok kedvéért! Kép mindjárt meglesz.... tényleg ennyi!

Kép
nilabali

Szép napot!

Jól elkiabáltam, hogy enyémgyerek végleg elromlott... Jelentem, nem, hanem csak hiperérzékeny a frontokra. Mással nem tudom magyarázni, h ma olyan, mint egy kisangyal és ma már másodjára alszik az ágyában... :D Olyan boldog vagyok! Kell egy kis simizgetés és ének, de az nekem is jólesik. :)
Úgyhogy Ladmon, igazad van, olyan, mint egy időjárás-előrejelző, lehet, h pénzzé kellene tennem a képességeit? :lol:
Ja, és egy dolgot szúrhattam még el az elmúlt napokban: hirtelen elkezdett csökkenni az alvásigénye, én pedig még akkor leraktam, amikor még nem volt olyan álmos, és ezen alaposan felháborodott ... :roll:

Ja, és Ladmon: Tudod, tejpara örök! :D (A családomban senki nem tudott eddig rendesen szoptatni, valószínűleg innen jön...) Amúgy nincs miért valószínűleg, Marci az elmúlt héten 250 grammot hízott (és a 150 gramm mindig megvan). A jobb mellem nagyon fáj megint, úgyhogy megfogadtam Magdi tanácsát, egy napig fejem és úgy adom oda nejki a tejet ebből a cicimből... Ha ez sem váklik be, mellbimbóvédő, amit nagyon nem akartam, de 3 hónapja ezt játsszuk. De már van vmennyi képem a mennyiségről: éjjel (négy napja már csak 1x kel!) és reggel 180-160 gramm, napközben 120-100 gramm, mindez 7x egy nap minimum, ennek elégnek kell lennie! :D

Pandus: Recept a közösben, a receptek között. :)

Zsuzsi: Szerintem is Rád hasonlít Lénácska, gönyörű!!! Jól gyarapodtok?

Crocus: Valóban, nekünk is május 10-én volt az esküvőnk móron, a Párom odavalósi. :) Jaj, olyan szép volt! :D
Boldog évfordulót Nektek is! Egy évre rá volt a keresztelő? Milyen szép is ez! :D
Talit nem mered bevállalni?

Zsu, olyan jó, hogy jól vagy! :D

Zsufi Marcija olyan helyes, főleg a hasonfekvős képen: olyan kis okosak a szemei! :D

Bogi: kitartást, és gyere, ha tudsz, nekünk hiányzol! :)

Nila: Hasonló a helyzet, nekem csak pár hete volt először igazán jó, pedig én is császáros vagyok. Szerintem pszichés is a dolog, a nedvesedéssel van gond nálunk is, és azzal, hogy nehezen tudok másra koncentrálni, mint Marcipán. De javulok! :)

Tali: Margitsziget, és mivel ezen a véleményen van a többség, mindenki gondoskodik kajcsiról magának, de azért én is sütök majd sütit a közösbe! :)

Huhh, jó hosszú lettem, de én sem kérek bocsánatot! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gerendai Zsuzsi: Léna nagyon helyes!

Nilabali: Bazsi is nagyon cuki!

Zetibebi: :lol: :lol: :lol: Acidum phosphoricum 15 CH hetente 2 x 5 golyó :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Szia Bea!
Milyen cukik a képek Csajok!!
Zsu: klassz, hogy meggyógyultál antibio nélkül!!!

Bogi: kitartást! már csak néhány nap..........
Bocikám nagyon jó fiúcska, sokat pihen, hagyja anyát melózni,
na jól van akkor visszavonulok dolgozni..... :shock:

Kép
kaandi

Kép "Ajcival" (Karcsival, a nagyapja) horgászok

Kép eközben a legédesebb a hintában alszik, nagyi nyakig bebugyolálta

Kép hát én még aludtam volna...

Kép tanácsadásról megyek hazafelé

Kép általában így közlekedünk

Vera
Kép
Kép
zetibebi

megint itten... :lol:
de JULCSI: szuper!!!!! mármint,hogy Marcika ismét jól alszik!! Örülök!

lehet,h én is megleplek benneteket egy kis nasival... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Ja, Bea, üdv közöttünk! :)

Zeti: Jó, hogy megoldódott a fürdőszobagond!
Fiók továbbra is gyönyörűek, és olyan személyiségük van, átsüt a képeket! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Fiók=Fiúk :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Végre esik, mostmár talán enyhül az idő, tiszta szélvihar volt. Olit sikerült álomba cicizni. De én miért itt gubbasztok még mindig...

Millye kösz, talán pont van is itthon :D

De jó Bazsaképek, az a férfias hátsó... :D

Hárombetűs mostanában alakul, leszámítva hogy apával most megint hadilábon állok... :? a régi téma, nem fürdet, nem öltöztet, nem büfiztet, nem játszik, ha kérem rá fáradt...aztán valamelyik nap beugrott a gyerekkori barátja, most is a top3-ban van neki, 3 fiuk van, a srác reggel 7re jár és estig dolgozik, ennek ellenére reggel háromféle kávét-kakaót csinál külön a feleségének és a két nagyobbik fiának, és este amíg anya fürdet ő vacsorát csinál...nem tudom miért nem megy ez a mi apukánkak. A barátja is fizikai munkát végez, a fáradtság nem kifogás. Áhhh, megint panasz :roll:
Szóval a lényeg, hogy a hárombetűs alakul, valóban lelkileg össze kell kapni magát az embernek, én is a kölkökre gondolok állandóan (de mire is gondolnék ha sose lépek ki a mókuskerékből). El kell vonatkoztatni róluk, megbeszélni magammal hogy ők most alszanak, nincs semmi bajuk, nem éhesek, nem fáznak, szuszog mindkettő, stb. Én is császár, lent így minden oké úgyhogy arról nincs tapasztalat.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi köszi, ari vagy :)
Tök jó hogy így kiismerted Bogyeszt, így fel tudsz készülni ha jön a front. Lehet hogy egy camomilla is jót tenne ilyenkor neki, nem? Megelőzni a nyűgit.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A hárombetűshöz még annyit,hogy nemcsak a hüvelyi szülésből kell regenerálódni,hanem olvastam,hogy a hormonok is befolyásolják a dolgokat...bár javulgat a helyzet,remélem hamar rendbejön mindenkinek az alfele..

vera:Oliról jó a sapis kép,és Zis vagányul balalg,igazán büszke lehetsz rájuk!Szuper,hogy nem kell bontanotok!

julcsi:kezet foghatunk időjárás ügyben,ma már írtam Bazsa is milyen lüke volt tegnap,és nem emlékeztem,hogy te írtad,hogy,Bogyesz is nyűgi volt.Ha belegondolok,akkor általában frontkor "romlik" el az én álomgyermekem is!

Na húzok vasalni,ennek a Bazsalikomnak nagyobb a ruhatára,mint kettőnknek összesen......és úúúúúúúúúúúútálok vasalni,de amikor az ő gönceit vasalom a párom szerint olyan anyus mosoly van az arcomon,biztos azért mert olyan jó egy ilyen csöppségről gondoskodni!

Kép
nilabali

Millye, mégegyszer köszönöm, örök hála! Orvosi diplomára előterjesztelek! :wink: :lol:

Bea, üdv közöttünk! :lol:

Nagyon ügyi volt Adri baba! :lol:

Na lépek, mert itthon van Apa, vele is kell foglalkozni! :lol:

Nagyon szépek a fotók! :lol:
zsu83

Végre én is ide jutok egy kicsit...
Amikor lenne időm írni, akkor meg nincs net. Szörnyű :roll:

Visszaolvasni képtelenség... :?
Látom a babók szépen nőnek, mindegyik annyira édes!!! :D

Oli változatlanul egy csodagyerek, soha nem csinál semmi rosszat. :lol:

Nálatok h áll a hajhullás?

Lányok, SOS :!: valaki tegyen fel valami diós receptet!!!
Lehet süti, v bármi egyszerű, mert meghalok vmi fincsi diós cuccért. :lol: :!:

Kép

Kép
gjéti

Julcsi, móri a férjed és informatikus? Hihihi ismerek egy srácot, aki szintén móri és szintén informatikus, lehet, ismerik egymást :D

ZVera, jó hír, hogy nem kell bontani :) így legalább ezzel nem kell foglalkoznod :) fiúk imádnivalóak! :)

KépKép

KépKép
stelly

diós cucc? hááááát aranygaluska? mondjuk azt nem nevezném egyszerűnek..............

KépKép

KépKép
stelly

zsufi: köszi, majd rakok még. lehet nem jo idöpotot kapsz el amikor lerakod aludni. az nem lehet? tul késön vagy tul korán. nekem is ez volt a baj amire rájöttem mikor van a megfelelö pillanat. probáltam én akkor lerakni mint amit a suttogo irt h az elsö ásitásnál, nem jött be. addig szoktam várni amig elkezd nyüglödni, lerakom aztán 5 perc és alszik. na jo tegnap ota kicsit tovább tart.
jo h leirtad ezt a kenguruzást. marci tündéri

zsu: ez jo hir h nincs semmi baj. fáj még a veséd vagy már sokkal jobb?

crocus: na akkor most megnyugtattál h attila is ilyen.
ladmon: semmi cicjavulás? én nekem sikerült ma már 30at kifacsarnom a balbol. jo h esztike hizott. jaj olyan jokat szpktam röhögni itt egymagamban az irásaidon.

nilabali: na ezt megfigyelem háth Mandarin is libaböös:-) nem vagy indiszkrét, már én is gondoltam megkérdem de vhogy én uhy gondoltam mint te h lehet gáz. hát én is érzem mit ne mondjak nem tul jo még de remélem alakul. megnyugodtam kicsit mert én is azt hittem velem van baj. édi ez a bazsalikom nagyon

verus: jo kis gép meg kell hagyni

panna: jobbulást a férjednek. nálunk sem kötelezö semelyik oltás.

zsuzsi: mandarin már morzsolgatja a kezét ugy várja a fotot. azt mondta siess feltenni. közben látom h raktál. hát mandarin itt feszitett a képernyö elött ám, mondta h nézd lánus milyen izmos gyerek vok:-) és azt is mondta h szép kislány és tetszik neki

milley: boszikánk:-) nekem is félorával kaja elött vagy után kell bevennem ezt a csodaszert? és fém kanélra nem rakhatom?
zeteibebi: jo hir h nem kellett a fürdöt szétbombázni.

vtunk méreckedni 6700g és 65 cm mandarin és ismét kiakadtam köcsög hülye osztrákokon. azt hiszem fel is adom a bnö keresést mert az össze egy tusko.

Kép
Kép
nicko

Gjéti: Nekem is elkezdett hullani a hajam... én lycopodium clavatum 9CH és Sepia 5CH-t szedek rá :wink: diós süti... csinálj diós muffint

Hozzávalók:
10 dkg margarin,
25 dkg porcukor,
2 tojás,
2 dl tej,
10 dkg darált dió,
20 dkg liszt,
1 csomag sütőpor.

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra, a muffinformákat kivajazzuk, vagy kibéleljük papírral. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a tojásokkal. Hozzáadjuk a tejet, a darált diót, majd a lisztet és a sütőport. A formákba adagoljuk, 20-25 percig sütjük.

gyors, egyszerű finom és diós.... :lol: :wink:

Zetibebi: Fel a fejjel nem mindegyik pasi egyforma (szerencsére) van amelyik fáradékonyabb van amelyik kevésbé... biztos a gyerekkori barátjának is vannak hibái... gondolom, hogy rosszul esik, hogy nincs segítséged... én hétvégén voltam így... a lányom a férjemnek segített mivel, hogy a baleset miatt fájt a lába... én meg egyedül főztem, takarítottam babáztam... :?

Zsu83: Köszi aranyos tőled :oops: :lol: Bárcsak Aminak is tudnék segíteni, hogy Vendinek ne legyen piros a lágyéka... :?

Nicko: Vagy evés előtt vagy evés után minimum fél óra... nincs megszabva ennél valamint ne fém kanálba tedd csakis műanyag kanálba és ne nagyon tapizd :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi Millye! :D

Nekem nem hullik a hajam szerencsére, a kis tökösöm hajára gondoltam. :lol:

Kép

Kép
gjéti

millye: ne aggódj, én viszont beállok a hajhullósok táborába. Ma elmentem hajat mosni, de rájöttem, hogy nem kellett volna... A nagy harcban tömegesen estek el a hajszálkatonáim... :cry:
Figyi, abban van valami, hogy nem szabad a homeós bogyó mellé gyógynövényteát is inni? Vagy ez is csak tévhit?

gjéti: Oszt az érettségivel mi van?

Nicko: Köszönöm kérdésed, a defektes cici még mindig az, kb. annyi a javulás, mint nálad. Valamit javult, de nem az igazi. Most attól tartok, hogy már napok óta a ballal kezdjük a szopit, nehogy lepukkanjon a jobb is. Szóval holnaptól újra váltva nyomom majd asszem...

Zétivera: jaja, én is úgy gondoltam, ha már idáig eljutottál, akkor fejezd is be! Hova jársz amúgy?

Én is úúúútálok vasalni.... De muszááááj...

ladmon

Azt mondtam, hogy a szuri ellenére normális napunk van? No azóta túl vagyunk egy másfél órás "mintakitnyúznak"-bőgésen, semmi nem segített. Aztán hosszas erőlködés árán csak rákapott a cicire, és ott megnyugodott. Azóta kimerülten kiterülve fekszik az ágyában... Szegénykém, azt hiszem, a kis combija fáj, mert ha hozzáértem, még jobban visított :cry:
Viszont lesz végre megint mérlegünk (az előzőt béreltük, bazi drágán, úgyhogy visszavitettem), most lőttem egyet vaterán, mert a sok tejcsielfogyás miatt nem merek mérleg nélkül lenni. Engem megnyugtat, hogy mérem a gyarapodást, meg kb kéthetente egy nap összes szopiját. Így talán időben észreveszem, ha esetleg fogy a tejci.

Hajhullás: noigen, ha így folytatjuk, még egy hajmosás és tényleg kopasz leszek. Konkrétan marokszám hullik :( (szerintem most pótolja, hogy nem hullott, míg terhes voltam)

KépKép

KépKép
stelly

sziasztok!

Panna:
Apának gyógyulást kívánunk!Itt sem kötelező egy oltás sem..sőt szülés előtt a vizsgálatok sem.

Nicko
:Ne add fel...lesznek barátosnék csak meg kell találni a legjobbat...nekünk is sokáig tartott míg össze jött a kis csapat(12fő)akíkel rendszeresen összejárunk,a fiúk söröznek néha :wink: most szervezünk bogrács partyt remélem jó idő marad jövö héten is..
Zs83:
Tök szupi hogy meg gyógyultál...DR MILLYE segített
Nilabali:
Tegnap nálunk is front volt
:shock: :shock: azt hittem soha nem lesz vége a hisztinek..ilyen még nem volt.Semmi tapasztalatom nincs hiszti napra...de túléltük...ma már megint jól vagyunk és sikitozunk játszunk.
Zetibebi
:cry:
G.Zsuzsi:Kocsi marad otthon úgyan is magyar..a rend őrei(bocs Bogi)meg rákaptak a külföldi autók ellenőrizgetéseire..és elég rizikós vele járni főleg hogy apa 60km-re melózik...végig az autópályán ahol tök sok a zsaru...nincs kedvünk egy 100.000dkk-ás csekket kapni :shock:
Dr Millye:
Lenne egy kérdésem,nem tudom hogy van e ilyen hómeos cucc de próba cseresznye.Apa már volt sok vizsgálaton a soványsága miatt.180cm magas 65kg nád száll :? pajzsmirigyével nincs probléma sőt semmivel nem találtak...de mégse hizik...csoki édesség megy 1000-el és a főt kaja is.Étvággyal nincs probléma.Hizni szeretne de nem megy...próbált kiegészítő italokat de azoktól ment a hasa...igy feladta a próbálkozást.Ilyen problémára van valami csodaszer?
Bogi:
Kitartás..nem lesz kellemes ez az 1hét :shock: Sok sikert!!!
Na csajok csütörtökön csípőszürés..péntek oltás :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Nos, vasalástól megmentett a drága gyermekem!
Átment hisztibékába az elmúlt órában és sajna nekem sincs rá forgatókönyvem... Érthetetlen...
Nem baj, nemsokára bevágjuk a fürdőkádba, majd ott kivirul!

Szegény Adribaba...

De Léna barátnénk igen cuki!

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:26-kor.
Vendég

millye: kérdés a bogyoval kapcsolatban. na ugye amit mondtál számok olyan itt nincs,söt olyan h CH egyáltalán, most ferrum metallicum d30ast kaptam, azt mondta a néni h ez egy középerösségü mivel itt van gyengébb amiböl több bogyot és van erösebb amiböl kevesebbet kell beszdni. na de most ebböl mennyit szedjek?
zsany : már pont akartam kédezni hol vagy
babanyul, bogi meg még aki tápot ad: ugye minden 30ml vizhez egy kanál por megy és elvileg igy 5ml-rel több lesz. na de nekem pl ha 150et keverek be abbol az életben nem lesz 175 hanem kb 160. vmit rosszul csinálok ?

azt hiszem a mi babáink közt telpátia van és mindig megdumálják egymással, hogy most akkor melyik nap hisztizünk együtt :lol: :lol:
nálunk is nem tudom mi van tegnap du ota. mondjuk nem üvölt csak ugy semmi sem jo
szépséeges alvást mindenkinek

Kép
Kép
nicko

klassz ez a telepátia, de én fél órán belül tökön lövöm magam.....

ladmon

millye. kicsit utána néztem ennek, hát lehet ez a hülye p.csa nekem a legerösebbet adta? mert én ennél magasabb számut már nem találtam.

Kép
Kép
nicko

Gjéti: :lol: :lol: ez jó bocsi :lol: :lol: azt hittem neked hullik a hajad :lol: :lol: :lol:

Ladmon: lehet gyógyteát inni... csak illóolajokat nem lehet használni meg erős illatú fűszereket illatszereket mert akkor romlik a hatása vagy egyszerűen hatástalanítja...

Zsancy: étvágyjavító van, de írtad, hogy étvágya van,de nem hízik. Nincs állatotok? Kutya, macska...? Székletmintát is néztek nála? :shock:

Nicko: Ez igen magas potencia... ebből naponta elég ha 1x3 bogyót beszedsz de ez a maximum!

Kép

Kép

Kép
millye

Nicko a D30-as a 15CH-nak felel meg. Amúgy a legmagasabb potenciál a D200-as. :wink: ne izgulj!

Kép

Kép

Kép
millye

Nicko, Ladmon: Gondolunk Rátok Nilabalival, Stellyvel és Zsancyval, mi tegnap asszisztáltunk a hisztihez.... :) Ágyban vannak már?

Millye:
Felrakhatom a recepted a közösbe?

Amy: Én sem aggódnék egy ilyen súlyú gyereknél... Mondjuk ha még egy hétig nem hízik, akkor talán érdemes megkérdezni az orvost. Popsi?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79 igen, köszönöm :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

hello csajok!
egy órája csak olvasok....annyit írtatok! Szépek a gyerekek továbbra is! Lénababa jól mutat a lap tetején hatalmas szemeivel! :)

diós cucc: dióstészta :lol: :lol: :lol: a legegyszerűbb.... vagy dióval sült alma, mézzel :)

Az én gyerkőcömnek olyan pici feje van, hogy egy sapi sem jó rá....mármint nyári...végre találtam egy édibédi kalapot, de vasalás után az is körbeforog....hát talán nem kell kivasalni :)
hát mivel folyton lemerül a gépem, épp csak egy fotóra futja, hát így sikerült:
"Keresztapa! Ígérem többet nem hibázok!"Kép
a kép elkészülte után majdnam eldőlt mint egy zsák...még el tudtam kapni...de persze mire elkattant, már nem rám nézett :):)
és akkor egy szolidabb:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

megszakadok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi csajok, de annyira vicces lett az a kép....tényleg mint egy maffiózó....itt rötyögök már egy negyed órája, apa már jött, hogy valami baj van???? és ahogy markolja a pelust... És ráadásul az én gyerekem!!!!!!! Bocsi tényleg... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Nicko, szerencsére már nem fáj, egy hete még nem gondoltam volna, hogy ilyen jól leszek! :lol:

Millye, lehet hogy fog használni Vendinek is a homeós cucc, csak több idő kell! :roll: Az nem lehet?

Adrinak továbbra is küldöm a vígaszpuszikat! :)

Ikverus, nagyon cuki ez a kép! :lol:
zsu83

Ladmon:
Tegnap Petra visitott ,már annyira k ivoltam én is szinkronba vele sikitottam:lol: Ki is kerekedett a szeme rendesen..és hüppögve nézet rám kérdőn hogy te mit csinálsz csak nekem szabad ilyet :lol: :lol:
Nálam ágyba van a lurkó és alszik,igaz a fürcsi kimaradt(jobbnak láttuk kihagyni) :shock:
De tegnap nem akart aludni még 23:30kor sem :shock: pedig 8kor kellet volna aludni...aztán nagy hisztiel elaludtunk..de 1ig :shock:
Millye:
Széklet is jó volt :D
Az állat ebbe a családba én vagyok :D

zsancy

Jó reggelt!

Én manókám durván tegnap 18-óra óta alszik :shock: este evett 20-órakor utoljára azóta semmi....nem tudom mi van vele..de aggódok..vagy ez normális?....mert ha korán is elalszik legalább egyszer eszik...de most semmi.
Súly:
Én dokim azt mondta ha a gyerek nem hizik egy héten a megszokottat,akkor még nem kell meg ilyedni..ha huzamosabb ideig nem hizik..na akkor menyünk le hozzá...de Amy nem úgy néz ki a babókád mintha aggódni kéne a súlya véget
:wink:
Millye:
A doki azt mondta mikor meglettek az eredmények ,hogy fogadja el ilyennek magát,amúgy se divat a dagat pasi :lol:
Igaz apukája is ilyen vékony volt,és állitólag 30év felett kezdett meghízni...nem tudom...tegnap felvetetem neki a ötletet..lehet hogy tudsz valamit..és képes lenne e végigcsinálni....nem kellet győzködni :D egyből helyeselt :D

zsancy

jó reggelt!
tegnap este névszerint reagálta mindenkinek és állandóan leszakadt a net és elveszett minden, kétszeri is próbáltam.
Szóval igy globálisan mindenkinek köszönöm a biztatást, nagyon nagyon jól esik. Füge imádnivaló jól érzi magát, bár tegnap estére kapott egy 20 perces üvöltő rohamot aztán elpilledt 40 percre felkelt és mosolygott, megvacsizott és aludt reggelig mint a bunda. Vele én úgy érzem semmi gond, hálás kiegyensúlyozott kisbaba. itt magyaráz a hátam mögött :twisted: a banya
Banyára ,mert mostmár kiérdemelte ezt a nevet évek óta ilyen, elég érzékenyen reagáltam a bunkóságira, de most Fügével jobbára kimosolygom, bár a pián dühöngök. Irtam hogy nem igen foglalkozik Fügcsivel, tegnap mögöttem húzta meg az üveget és a pia hatására egyből jött és Fügézett és a 3 négyzetméteres fürdőszobába ott toporgott hogy hogyan fürdetünk. Hát már Hugic szavaival érve hábaz az én gyerekem csak piásan érdekes, na ezen most dühöngök. És ez a banya nézi le az én dolgos, falusi szüleimet és nem jön hozzánk évek óta.
tegnap a képeket is végig futottam, nagyon jók!
Örülök hogy Zsu nincs gond. Remélem aki beteg babus volt is meggyógyult.
Julcsi: nálunk családi vonás a nincs tej, de azért a banya oda állt fölénk mikor ettük a tápcsit és magyarázat Fügének hogy milyen sz..t adnak neked, nem jó ugye, és tovább sopánkodott hogy ő nem tudott szoptatni és milyen borzalmas, mert micsoda lelki kötödés lehet ez anya és baba között. Én belül zokogtam, de ránéztem és mosolyogtam.
Az a baj hogy férjem úgy van vele hogy birjuk ki ezt a pár napot és ne szóljunk, szegénykén ő próbálná hogy hát mégis csak az első unoka, nagypapa több érdeklődést mutat mint a banya. amugy nagypapa az alki, de ő megállja amig itt vagyunk, ő nagyon aranyos tud lenni. Laci hál Isten nagyon sokat segit és mellettem van, nekem ad igazat, ami jól esik, mert évekig nem látta milyen bunker a banya.

Szex............most ugye amugy sem menne, de amúgy mi is az??? ciki nem ciki de mi még nem...
amy: sűrű a program de ha jó idő lesz megyünk holnap a nagy erdőre a pagonyba, esetleg ott is talizhatnánk? ha összejön csörgök :D

Kép
budabo

Lányok mégegyszer köszönöm, nagyon jó itt kiirnom magamból ezt, bár ténleg nem visel meg annyira mint évekig. Ma is elhúzúnk egész napra Vámospércsre barátokhoz, csak este jövünk haza. Drukk hogy jó idő legyen!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok!!!!

Kép
budabo

jo reggelt!
kicsit aggodom. mandarinnak a bal szemesarka bepirosodott ma reggelre. olyan piros eres neki. gondolkoztam h esetleg huzatott kaphatott, de hol mert nem csináltunk mást csak amit szoktunk minden nap. felhivom az orvost kicsit késöbb, de aggodom. nekem van ilyen érzékeny szemem. lehet örökölte? :roll:

Kép
Kép
nicko

Több mint két napja egy-két órázik Olivér és nem akar több tej lenni, éjjel vagy tizenkétszer ugrasztott ki tegnap is, ma is, tegnap estétől annyira szédülök hogy álltó helyemben billegek :roll: ha a tej nem lesz több hiába szopik egész nap és egész éjjel akkor kinek jó az ha kifekszek...úgyhogy asszem felbontom a tápot. Reggel ott álltam felette, megfőztem a vizet de Oli olyan szépen játszott, úgyhogy akkor tea lett a vízből, de mostmár felbontom. Azért ekkora dilemma mert ha kibontom a zacsit tuti rá fogok járni. Este fix hogy adok neki, nem bírok ki mégegy éjszakát, tényleg durván kivagyok. Megint a nyavajgás...bocsi. Most nem is olvastam, majd jövök ha lesz erőm. Z is fogzik..

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetivera: Kitartás... Jobbat nem tudok... Persze jó ez a "rá fogok járni a tápra" :)
Csak keveset adj neki, még van esély rendeződni simán! Lehet, hogy nem egyszerre növeli meg a mennyiséget ám. Nálunk pár hete evett volna többet egyik napról a másikra, de nem mindig volt persze annyi tej, aztán egy hét alatt növelgette meg 20-30 grammal az egyszerre elfogyasztott mennyiséget . Nem mindenkinél megy le a dolog 1-2 nap alatt!

Bogi: Hábaz.... :D Már szerda van!!

ladmon

Sziasztok csajok!

Úgy látom mi sem hiányzunk áltaában senkinek :cry: , talán mert csak ritkán tudok jönni, és akkor sem tudok mindenre reagálni. Csak pár dolog: mi megúsztuk tegnap ordítás nélkül Vili részéről, csak Ricsi volt sokkal nyűgösebb, sajna a fogak miatt. Viszont éjjel kétszer kelt Vilmó, pedig általában 1x szokott, szóval én is kivagyok, teljesen együüt vagyok lelkiekben veled ZVera. (Komolyan két kicsivel 1edül nagyon durva, azt hiszem köv életembne apáca leszek, de a gyerekek min 5 éves koráig no sex.) egyébként a szárazság ilyenkor a másféle hormonok miatt van (lásd prolaktin, a tejtermelő hormon), plusz emiatt van a libidó hiánya is, plusz a fáradság is közrejátszhat, hisz a szexhez is energia kell (nálam mindhárom dolog fennáll).

ZVera: a tápszer adáshoz én is nagyon közel vagyok egy horror éj után, bár nálunk általános az éjjeli egyszer kelés folyamatosan, utána pedig 5-6 között, és ez megy már 3 hónapja, nemtom meddig bírom. Megkérdem a dokit jövő 7en, hogy leghamarabb mikor lehet hozzátáplálni, mert Vili még így is napi 8x eszik.

Bogi: kiartás!!! (Én anyósom talán a legrendeseb asszony a földön, nálunk inkább az én anyukám a nehezebb eset...)

Millye boszi: remélem párod már gyógyulgat! Jöhetek én is egy problémával? A férjemnek sajnos időként előjön az aranyere. Hogy lehetne ezen segíteni, vagy megszüntetni? (Sajna nem túl sokat mozog, de a táplálkozására próbálok figyelni.)

Zsu: szuper, hogy meggyógyultál!!!

Bocsi, hogy a többieknek nem írok, de mindenki babája csodaszép!!!

:D
yve

Ladmon köszi, igazad lehet. Egyébként felbontottam, és nem kellett neki :shock: na mondom, szééép. Esetleg türelmetlen hogy lassú? Kicseréltem a kettes cuclit a variábilisra, bedugtam a szájába a leggyorsabbra, persze ömlött a szájába a cucc, és úgy felhúzta a kis töpszli orrát!!! Ekkora fintort ilyen kicsi gyerektől :shock: :lol: Mondtam neki hogy legközelebb csak délben kap enni úgyhogy használja ki a lehetőséget :) Evett már ilyen tápot még régebben és akkor nagyon ízlett neki, nem hiszem hogy az a baj, az üveget is elfogadja, tegnap előtt megivott egy deci teát a kettes cucliból. Hát, meglátjuk meddig lesz csend, most még bámészkodik.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: