Szép napot!
Jól elkiabáltam, hogy enyémgyerek végleg elromlott... Jelentem, nem, hanem csak hiperérzékeny a frontokra. Mással nem tudom magyarázni, h ma olyan, mint egy kisangyal és ma már másodjára alszik az ágyában...

Olyan boldog vagyok! Kell egy kis simizgetés és ének, de az nekem is jólesik.
Úgyhogy Ladmon, igazad van, olyan, mint egy időjárás-előrejelző, lehet, h pénzzé kellene tennem a képességeit?
Ja, és egy dolgot szúrhattam még el az elmúlt napokban: hirtelen elkezdett csökkenni az alvásigénye, én pedig még akkor leraktam, amikor még nem volt olyan álmos, és ezen alaposan felháborodott ...
Ja, és
Ladmon: Tudod, tejpara örök!

(A családomban senki nem tudott eddig rendesen szoptatni, valószínűleg innen jön...) Amúgy nincs miért valószínűleg, Marci az elmúlt héten 250 grammot hízott (és a 150 gramm mindig megvan). A jobb mellem nagyon fáj megint, úgyhogy megfogadtam Magdi tanácsát, egy napig fejem és úgy adom oda nejki a tejet ebből a cicimből... Ha ez sem váklik be, mellbimbóvédő, amit nagyon nem akartam, de 3 hónapja ezt játsszuk. De már van vmennyi képem a mennyiségről: éjjel (négy napja már csak 1x kel!) és reggel 180-160 gramm, napközben 120-100 gramm, mindez 7x egy nap minimum, ennek elégnek kell lennie!
Pandus: Recept a közösben, a receptek között.
Zsuzsi: Szerintem is Rád hasonlít Lénácska, gönyörű!!! Jól gyarapodtok?
Crocus: Valóban, nekünk is május 10-én volt az esküvőnk móron, a Párom odavalósi.

Jaj, olyan szép volt!
Boldog évfordulót Nektek is! Egy évre rá volt a keresztelő? Milyen szép is ez!
Talit nem mered bevállalni?
Zsu, olyan jó, hogy jól vagy!
Zsufi Marcija olyan helyes, főleg a hasonfekvős képen: olyan kis okosak a szemei!
Bogi: kitartást, és gyere, ha tudsz, nekünk hiányzol!
Nila: Hasonló a helyzet, nekem csak pár hete volt először igazán jó, pedig én is császáros vagyok. Szerintem pszichés is a dolog, a nedvesedéssel van gond nálunk is, és azzal, hogy nehezen tudok másra koncentrálni, mint Marcipán. De javulok!
Tali: Margitsziget, és mivel ezen a véleményen van a többség, mindenki gondoskodik kajcsiról magának, de azért én is sütök majd sütit a közösbe!
Huhh, jó hosszú lettem, de én sem kérek bocsánatot!