A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zsancy:
Mostanában a P. Active Babyból sem folyt ki a kaksi, viszont az nem áll rajta ilyen szépen... na meglátjuk, vettem egy Jumbo csomit Active Fit-ből, úgyhogy lehet végleg beleszeretek mire elfogy. :)
köszi a linket! A túlöltöztetésre is gondoltam...

Mindenki: nektek mostanság miben vannak otthon a manók? :?:

Panna: mi szoktunk olykor hálózsákozni, működik, de azért általában takaró van, mert hason csicsizunk... Ha háton alszik Efe, és nem elég mélyen, akkor rajta sem sokáig marad fenn a takaró... Úgy tudja döngetni a kiságyat a lábaival, egyszer leszakad alatta attól félek :D.

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:45-kor.
Vendég

Panna nekem is rémlik hogy volt ikres mamink.

Lázkérdés: Andussal egyetértek.
Szerintem egyébként nem árt az immunrendszernek ha kicsit hagyjuk a lázat. De a védőnő nekem úgy mondta hogy 38 alatt a babák nem lázasak úgyhogy Efe szerintem is okés, csak ne menjen feljebb.

Hálózsák: Zéti nem volt kompatibilis, nem tűrte magán, álmában is rátekeredett ahogy mocorgott (mindig az oldalán aludt). Olinak nappalra szoktam adni egy vékonyat, ő tűri. Éjszakára mostanában egy kicsi frottír pokróckát teszek a hátára (hason alszik, ahogy leteszem abban a pózban kel fel, nem mocorogja le).

(azt csak poénból írtam hogy nem hagyok bizonyos szakmákat Zétinek :oops: :) )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gabi nem semmi éjszaka :shock: nekem is volt egy énekelős kutyám, na ha az rázendített...állandóan ugatott éjjel, sok a macska a környéken, azok piszkálták szerintem.

Millye örülök, hogy gyógyulgat a férjed! A citológiáddal mi a helyzet? Mikor lesz kontroll? Szurkolok ám!

Ki a matektanár? Erről lemaradtam :D

Zsancy ez a ház szuper... :D nagyon szép!

Zsu hogy vagy?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Jövőhéten megyek HPV szűrésre és utána megbeszéljük a továbbiakat... :? köszi!

Zsu83: :?: Mizujs? Eltűntél nagyon! :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:46-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:46-kor.
Vendég

Gabi a lábát Oli is úgy tartja, állandóan ki van neki feszítve, ha meg a hátára rakom akkor a levegőben tartja, én képtelen lennék egy percig is úgy tartani a lábaimat :D

Ruha: úgy nevezem hogy "alsóruha": ez a body, erre megy egy hosszú ujjú body és egy nadrág ami vagy kantáros, vagy gumis derekú. A nadrág alá szoktam adni zoknit. Vannak pulcsijai de utálom mindet mert állandóan a nyakába csúszik és gyűrődik a kis háta alatt. Úgyhogy ha hűvösebb van akkor vagy ráadom pluszba a vékony pamut hálózsákot, vagy takaróba csavarom.

Húúú de takarítok :oops: de olyan fáradt vagyok, olyan jó hogy csend van már 10 órától, azóta alszik Oli, Z meg ugye nincs itthon...olyan jó kicsit egyedül üldögélni. (apa jön nemsoká, addig már így maradok...)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gabi egyre gondoltunk, nekem se nagyon van segítség, max ha anyósom elviszi Z-t akkor egy gyerekkel kevesebb. Ezért is olyan jó most üldögélni. Fodrászhoz vágyok de nagyon :roll: utálom már a fejem. Majd 2010-ben :D akkor már tuti nem szoptatok és le lehet adni a kicsit is :)

Nnnahh, fel is ébredt :D A kis dilettáns... :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Babanyul: De van fogyós homeó bogyó... de szoptatás alatt nem ajánlott senkinek!!! Antimonium Crudum 9CH azoknak akik szeretnek sokat enni. Fucus Vesiculosus 5CH; Graphites 9CH gyorsítja a lelassult anyagcserét. Solidago 9CH enyhe vízhajtó hatású. :wink: :lol: majd én is fogom szedni ha már nem szoptatok... :?

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:47-kor.
Vendég

húú,már van 2010 januáribabák.mindjárt lesznek 2010 februáriak is.hogy repül az idő!
Vendég

Babanyul: Antimonium Crudum 9CH evés előtt kell 5 bogyót bevenni (azoknak akik szeretnek sokat enni). Fucus Vesiculosus 5CH napi 1x5 bogyó; Graphites 9CH napi 1x5 bogyó gyorsítja a lelassult anyagcserét. Solidago 9CH napi 1x5 bogyó enyhe vízhajtó hatású.

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Gyors bekukk! Most anyumnál vagyunk, kijöttünk hozzá, itt élvezzük a nagy kertet, meg a jó időt!

Millye, látom hiányoltál, minden ok, ma már még jobban vagyok! Jót tesz a levegő is!

Apa lelkélkét is ápolnom kell közbe, kirúgták két nagyon jó kollégáját! :cry:

Baba képek szépségesek! :lol:
zsu83

Illetve látom többen hiányoltatok, aranyosak vagytok! :)
zsu83

Zsu83:
örülök hogy jobban vagy...jót tesz a friss levegő ,de a vesédre vigyázz!!!
Apának kitartás...ne szomorkodjon..inkább örüljön hogy neki még van állása...
babanyul...
evvel nem vagy egyedül..nálunk se jött senki segíteni...mindenre egyedül kellet rájönnünk és kitapasztalnunk mindent...de már nem is olyan nehéz mint az elején...
ruha:body(hosszú ujjas)és egy kisnagyrág gumis derekú+zokniha hidg van +1pulcsi(de az eddig nem kellet ide bentre.Ha meg egybe rucit veszünk fel akkor alá veszünk egy rövid ujjas rugit.kintre meg változó attól függ mennyire fúj a szél.
Kutya...
ne is mondjátok..apukám 2hete telefonált hogy a szomszéd feljelentette mert hogy ugat napközbe a kutya.(akkor ugatot ha elment valaki a ház elött jelzés képp,amugy nagyon jámbor barátságos kutya,gyerekszerető)..istenem mit tud az ember csinálni..nem tudom össze szígszallagozni a száját :lol: meg kutya...persze a szomszéd a nap legtöbb idejét a kocsmába tölti.(akkor nem értem mért zavarja)Igy kijöttek a polgármesteri hivataltól..megkérdezték a szomszédokat kit zavar a kutya...persze senki mást csak a ittas szomszédott.A vége az lett felszolitották apukámat hogy vagy tüntese el a kutyát vagy altassa el...3napon belül..ha nem pénzbirság...30000-felfele..egy 4éves ónémetjuhászrol van szó..ami az én kutyikám volt....a kutya ellett ajándékozva..Kecskemétre...Mindenkinek nagyon hiányzik...legföképp apunak..már csak ő volt neki...énis és tesóm is messze lakunk...úgy sajnálom szegényt...azt mondta neki soha többet nem kell kutya..pedig kutyat "buzi"
Na ezt lekellet irnom...a másik kedvenc kutyánk 2éve hallt meg rákba...egy rotti...na az még a postástol is félt olyan jámbor volt..imádtuk nagyon!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

látszik jó idő van,és 7vége....senki sincs jelen :)

zsancy

szöszgyűjtés: a tenyere is (én szopi közben szoktam takarítani neki), és a kis lábujjaival is minden lehetséges szöszt begyűjt, főleg ha plüssrugi van rajta :D
és nekünk is van bébilábszag, de én imádom szaglászni :lol:

Panna, azért a kilencven napos diétában a gyümölcs-nap az elég kemény világ... meg elvileg kell néha víz-napot is tartani, na én azt nem bírom megcsinálni.
Mi hálózsákban alszunk, de nem abban a paplan-vastagságúban, hanem simában, szóval én teszek rá takarót is. Én szeretem, tök édi benne, meg amíg keltünk éjszaka, sokkal könnyebb volt pelenkázni :)

Zsancy, zsííír! Egy ilyen lakást meg tudnátok venni? Király! Nem vagyok nagyon indiszkrét, ha megkérdezem, mit melóztok kint, meg egyáltalán hogy kerültetek oda? (tényleg ha nagyon magánügy, nem kell válaszolni)

falfúró melósok odáig fajultak, hogy elmenekültünk itthonról az ArenaPlazaba vásárolni inkább, szegény Adri totál kikészült tőlük, amikor újrakezdték, mindig megijedt, és nagyon keservesen sírt. Vásárlás közben meg szép nagyot aludt a kenguruban. Én meg kaptam új papucsot :D

Panna, ha jól emlékszem, az ikres lány csak kb egy vagy két hsz-el jött, aztán soha többet.

KépKép

KépKép
stelly

áááááááááá PÖTTYÖK: csajok, azt írtam, hogy tartsátok meg a papírokat, amikről feltöltitek a kódot??? ha nem, akkor most írom, hogy mostantól légyszi tartsátok meg a papírokat! Köszi!!! :)

KépKép

KépKép
stelly

Stelly...nem kp-ra hanem kölcsönre.....nem gond ha rákérdezel semmi nagy dolog nincs benne....itt nyaraltunk elöször és úgy taliztunk a mostani fönökünkkel...melóajánlat..elfogadás :) és most itt élünk 3éve :D Párom technikus(cnc gépeket állit be)én meg itt voltam zöld gomb nyomkodó operátor(most ugye gyes).... :lol: ...de én szeretem...igaz nem túl női meló de ez van....megfizetik... :P
Mivel otthon"nehéz "lenne az újrakezdés...igy itteni lakásba gondolkodunk...meg persze...benne van ha eladjuk otthon kastélyt kapunk az ártából...persze ha egyszer haza mennénk...Persze ez egyenlőre álom..még válság van itt is..addig nem merünk belevágni mig nem rendeződik a helyzet...ha rendbe jön a válság akkor érdeklődünk a banknál...remélem sikerül...vagy egy kisebb...persze most ez jó áron van..addig kéne mig a lakásárak a béka feneke alatt van...ha vissza lendülnek..letehetünk erröl a lakásról mert kb a 2szeresét kérnék érte szerintem...

A lábszagott én is csipem...azt hittem én vagyok az egyedüli "kattant"aki szereti szagolgatni...de olyan édes..ilyen pici azt "büdös a lábikája :lol:

zsancy

Zsu83: huh ide homloktörölgetős smile lenne jó... Megnyugodtam, hogy gyógyulgatsz és jobban vagy! :wink:

Zsancy: nevetséges ez a szomszéd! Őt kellene inkább elaltatni!!! Miért mit csináljon az a kutya Nyávogjon? Azért kutya, hogy ugasson és őrizze a házat... :twisted:

Stelly: felújítja a szomszédotok a lakást? Nem irigyellek érte... de még szombaton is fúrják a falat... :? :shock: panelban laktok vagy társasházban? :roll: de minden rosszban van valami jó és ezért vehettél egy papucsot magadnak... :roll: Én a 90 napos diétában a gyümölcs napot is nagyon jól bírtam mert pont akkor fogyóztam amikor dinnye szezon volt és én egész nap elvoltam gyümin... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu örülök hogy jobban vagy! :D

Zsancy ez a szomszéd... grrr! Szegény kutya...

Holnap megcsinálom a Pandus-féle csokitortát, van forma :D Az egy dolog hogy a múltkor a formáról megfeledkeztem, az is kiment a fejemből hogy rossz a sütő :oops: :lol: illetve jó az, csak én nem merem begyújtani, ezer éves ideiglenes kölcsönsütő volt. De ma tádááám apa elhozta a sajátunkat amit annyira szeretek, beépíthető, ügyes és szép 8) be is van kötve úgyhogy holnaP sütisütisütiii :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Szegény Adri, de rossz lehet hogy ijedezik :roll: csak kész lesz már az a lakás egyszer...

Millye azzal a három betűs dologgal nem csak ti vagytok lemaradva, nálun is csak mostanában áll vissza :oops: 8) nézd a jó oldalát, ha még sokáig húzódik hogy nem lehet, utána úgy fogtok egymásra ugrani :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: ahogy a "sánta" férjemet elnézem... egy darabig csak beszélünk róla :lol: :lol: :lol: TORTA TORTA TORTA..... nekem is ki kell valamit találnom... bár én ma bűnöztem.... ettem egy kis dinnyét :lol: :lol: :lol: nem merem nagy betűvel írni mert Ladmon lenyel keresztbe... jut is eszembe... holnap jön az Algida-s emberke... veszek Carte d'Or fagyit... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

C ajj persze...Carte d'Or? Óh citrom...óh vanília... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hahó Lányok!

Képzeljétek, ma a Nagypapám 90. születésnapját ünnepeltük! Nagyon szép és megható pillanatok voltak, Papónak 2 gyermeke van, 6 unokája és már 2 dédunokája is. :D Mind ott voltunk, énekeltünk, ünnepeltünk. A Gyerkőcök is jól viselkedtek, büszkék voltunk rájuk.
Az meg a ráadás, hogy holnap lesz az 1. házassági évfordulónk és Bogyesz is 3 hónapos lesz. :D Nem vesztegettük az időt! :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

És egy mai, közös kép...

Kép

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nahát, Bogyi csak nem a nászéjszakán készült? :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jaj de aranyos, Marci tekintetén látszik hogy te vagy neki az univerzum :D Simán ki lehetne nagyítani és kitenni a gyerekszobába!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

de :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsancy, na ez a szomszéd! :evil: Inkább neki kéne elvonókúrára mennie, gyanítom, hogy részeg pillanatába zavarhatta a kutya! :?
Nagyon sajnálom Apukádat, hogy meg kellett válnia a kutyustól! :cry:

Eszter, múltkor nálunk is nagy fúrás volt alattunk, szegény Bencus felijedt állandóan, mi is elmenekültünk itthonról, gondolhatod hova kívántam a szomszédot! :twisted:

Lábszag, imádom! :oops: :lol:

Millye, :wink: :lol:

JULCSI, NAGYON BOLDOG 1. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!! :lol:
Gyönyörű a kép! :D
zsu83

Nos, akkor reagálok is... :)

Tali: Felvetésemre senki nem válaszolt: nos, akkor június 2-a (4-ei esőnappal) jó lesz? Mindenki hoz magának kajcsit, vagy megosztjuk és közösen étkezünk?

Andus, hiányzol ám nekünk, de tudjuk, hogy dolgozol! :wink:

Elif: Szép-szép, egy ciciben 2 dl tej? :shock:

Gabi: Sajnálom a kaka éjszakát, utána tud ám zombi lenni az ember... :? Biztos a telihold. :)
Szoninak boldog 3-at!!! :D

Millye:
Menni fog az Apával, csak gyógyulgasson. :wink:
Nekem sem rég volt először, amikor igazán jó volt... :oops: Kell neki idő...

Pandus: Mi hálózsákban nyomjuk éjjel. Eddig volt egy vastagabb és most a barátnőm küldött ajándékba egy vékonyabbat. Marci szereti.

És egy kérdés: Ti mit tennétek a helyemben?
Múltkor itt nagy magabiztosan kijelentettem, hogy a Gyermekem 95%-ban elalszik egyedül a kiságyában napközben. Na, ilyeneket nem szabad mondani... :? Négy napja lázad.. Amikor meglátja, hogy teszem be az ágyába, őrült visításba kezd, aminek eddig mindig az lett a vége, hogy feladtam, kivettem és babakocsiban elaltattam. Kedve jó, nem fáj semmije, nincs front, kint és babakocsiban jól alszik... A max vísítás 15 perc volt, ma délelőtt, amit nagyon fájt, mert egyébként egyáltalán nem sírós, és akkor adtam fel a harcot, amikor már kapkodta a levegőt, úgy behergelte magát... :( Én tanultam fejlődéslélektant, és tudom, hogy az elején fontos nagyon a közelség, összebújás, nem kényeztethetjük el őket, nem szabad nevelni. De a Manó holnap 3 hónapos lesz, már nem újszülött. Mivel magyarázzam azt, hogy 3 hónapig semmi problémánk nem volt ezzel és pont most romlik el a dolog? Őszintén szólva, egy kicsit kezd az az érzésem lenni, hogy Bogyó elkezdte próbálgatni a határokat, és tudja, hogy úgyis feladom majd, és kiveszem. Másrészről pedig olyan kicsi gyerek még, nem hiszem, hogy konkrétan packázna velem és nagyon sajnálom... :cry: Ti ragaszkodnátok az ágyban alváshoz, azzal, hogy párszor beleüvölti magát az alvásba, vagy hagynátok a fenébe, és majd ha nagyobb lesz, akkor kiszoktatjátok? Amit mindenképpen meg kell tenni, az egyértelmű, hisz egyévesen már ki tud mászni a babakocsiból és akkor már késő... :?
Éste elalszik rendesen a kiságyában, és éjjeli etetések után is. (Ja, ma csak egyszer keltünk egyébként :))
Köszi, ha megosztjátok velem a véleményeteket, mert tudományosan sejtem, hogy hogyan kellene cselekednem, de az élet olyan más...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, az természetesen hozzátartozik még, hogyha sír, soha nem hagyom magára, mellette vagyok, énekelek neki, simizem a homlokát, nyugtatgatom, sajnos meglehetősen sikertelenül... :(, de ilyen állapotban semmi pénzért nem hagynám cserben, azzal nem értek egyet.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, nehéz ügy. Én, mint pedagógus azt mondanám neked,mint szülőnek, hogy mindenképpen a következetesség a gyümölcsöző, és a hosszú távon elért sikerekért érdemes küzdeni, még akkor is, ha azok sokkal nehezebbek, mint a rövid távú sikerek. De! Én, mint szülő azt mondanám, hogy csináld úgy, ahogy neked akkor könyebb! Ha úgy érzed, van erőd végigcsinálni azt a folyamatot, aminek a végén a te akaratod érvényesül, és közben a gyerek is el tudja fogadni a történteket, akkor csináld. De ha akkor és ott úgy érzed, most éppen ehhez semmi türelmed, erőd nincs, és vállalod, hogy legközelebb egy fokkal nehezebb lesz kivitelezni az eredeti elképzelést, akkor engedj! Bocs, ha esetleg okodóskodónak tűntem, nem akartam az lenni...

Stelly, fejest ugrottam a kukába, de csak a ma betett pontok papírjai vannak meg :oops:

Tali: nekem jó mindkét felkínált időpont!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ilyen sem volt még, h Oli ilyenkor alszik el... :roll:
Nem tudom mi van ezzel a gyerekkel, szerintem szerelmes
valamelyik szép lányba itt. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Hát lányok, úgy néz ki mindenkit utolér a három hós fordulat? Hogy meg tudnak változni ezek a babák... mi pl egy-másfél-kétórázunk megint, biztos az van mint Efével volt mostanában.
(Elif te hogy maradtál talpon? Nagyon kivagyok...)

Julcsi ha számít én Zétit nem is tudom, vagy nyolc hós koráig babakocsiban altattam bent a lakásban is, nem emlékszek mikor szoktattam le de már majdnem járt :oops: na jó még nem járt, de elég nagy volt. Mikor mással próbálkoztam lázadt, a szívem meg lágy volt és visszaraktam a kocsiba. Aztán meguntam idővel és azt csináltam hogy befeküdtünk az ágyba, összebújtunk és álomba simiztem, na ez tetszett neki, de mondom akkor már tök nagy volt. Ezt egészen addig így csináltam amíg most januárban kórházba nem került, ott nem tudtam mellé bújni a rácsos ágyban, így kénytelen volt egyedül aludni el, úgy hogy csak mellette üldögélek és simizem. Hááát volt koncert... de megszokta, nem volt más választása (én meg kibőgtem magam mikor elaludt) . Úgyhogy a helyedben én babakocsiznék mert le lehet szoktatni, igaz hogy az összebújással is függőséget alakítottam ki benne, de mindketten nagyon szerettünk úgy aludni, az esetek többségében még most is így alszik el délben, de van hogy egyedül. Szerintem le fogod tudni szoktatni a kocsiról, és így tuti nem törik meg a kis lelke sem.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sőt, pont most altattam Olivért és úgy csináltam, hogy beraktam a babakocsiba kicsit megdöntve a támlát hogy kilásson, rágcsálta egy darabig a kezét aztán szólt hogy álmos, lefektettem és ringattam egy kicsit amíg elbubukált és beraktam a kiságyába :D most ott alszik, és nem hiszem hogy hátráltatja a fejlődésben hogy nem ott ébred ahol elaludt, mert olastam valahol ilyet hogy ha nem azt látja ébredéskor amit elalvás előtt utoljára akkor megijed. Hát, az enyém nem ijed meg. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:48-kor.
Vendég

Jó reggelt!
Hát Julcsi nehéz kérdés: én is a lágyszívűek közé tartozom és lehet, h inkább jobb lenne,ha nem is írnám le: De én hagynám a helyedbe, h a babakocsiba aludjon el. Az is lehet, h nem lesz tartós állapot és néhány nap majd megint magától el fog tudni aludni a kiságyába. Soha nem voltam képes hagyni, h addig sírjon, h végül magától aludjon el....(egyik gyerekemnél sem) SZóval én hagynám a fenébe, ha nagyobb lesz úgyis megváltozik minden.... :lol: :lol:
Sajnos kevés esettől eltekintve az én fiam nem szokott magától elaludni a kiságyába. Irigykedtem is amikor írtátok,h ilyenek történnek Nálatok! Általában a kezemben vagy szopi közben vagy büfiztetés alatt. Aztán lerakom, na akkor berakhatom a kiságyába is akár alszik tovább. A legjobban megszokott dolog nálunk,h este 8-9 között mindig elalszik és akkor már nem is ébred fel csak hajnalban legkorábban. Ma pl. először fél 7 kor kelt, még visszaaludt, engem meg kidobott az ágy! :cry:

ELif: 230 egy ciciből!!!???? nem semmi! :lol:

Kép
kaandi

Jó reggelt!
Hát Julcsi nehéz kérdés: én is a lágyszívűek közé tartozom és lehet, h inkább jobb lenne,ha nem is írnám le: De én hagynám a helyedbe, h a babakocsiba aludjon el. Az is lehet, h nem lesz tartós állapot és néhány nap majd megint magától el fog tudni aludni a kiságyába. Soha nem voltam képes hagyni, h addig sírjon, h végül magától aludjon el....(egyik gyerekemnél sem) SZóval én hagynám a fenébe, ha nagyobb lesz úgyis megváltozik minden.... :lol: :lol:
Sajnos kevés esettől eltekintve az én fiam nem szokott magától elaludni a kiságyába. Irigykedtem is amikor írtátok,h ilyenek történnek Nálatok! Általában a kezemben vagy szopi közben vagy büfiztetés alatt. Aztán lerakom, na akkor berakhatom a kiságyába is akár alszik tovább. A legjobban megszokott dolog nálunk,h este 8-9 között mindig elalszik és akkor már nem is ébred fel csak hajnalban legkorábban. Ma pl. először fél 7 kor kelt, még visszaaludt, engem meg kidobott az ágy! :cry:

ELif: 230 egy ciciből!!!???? nem semmi! :lol:

Kép
kaandi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:49-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:49-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Köszi a válaszokat Lányok... Persze, hogy nem tudok szőrösszívű lenni, pedig hosszútávon lehet, hogy az lenne a jó. Úgy sírt most, mint aki totál cserben van hagyva és magányos, és én ezt nem bírtam. Az nem segített, hogy simiztem és beszéltem hozzá halkan. Kivettem persze és bőgtem egyet én is vele... :cry: Babakocsi, ott sem pillanatok alatt, de elaludt. Az a baj, hogy Marci sem ringatva, sem szopi után (kivéve nagy néha este) nem alszik el, kiságy kilőve, így egyedül a babakocsi marad, meg rámkötve... Egyébként sejtem, én hogy mi a baj, eddig elfogadta a cumit, napok óta hallani sem akar róla. Persze így nem lesz cumifüggő, ami jó, de ujját nem találta meg, szóval nem tudja mivel megnyugtatni magát. Biztos, hogy hosszú távon következetesnek kell maradnom, de még olyan pici és sérülékeny... És reménykedem benne, hogy talán Andinak igaza van és pár nap múlva akár még magától is javulhat a helyzet. Ki tudja?
Bocsi, hosszú vagyok és itt hosszan lelkizem, csak most kissé kiakaszt ez a helyzet... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gabi: Jaj, de ostorozd magad, ez bárkivel megtörténhet! Pont akkor fáradt el a kislányod, és kész. És ha a sógornőd olyan fantasztikus, akkor nem lehet rábízni Szonit kicsit? :roll: Pont azt írtad, hogy jó lenne, ha lenne egy kis szabadidőd...
Szemei gyönyörűek, és nagyon jó a kép! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Jelentem jól vagyok, kicsit fájdogál még a vesém, úgyhogy a férjem ragaszkodik egy holnapi doki látogatáshoz, bár kedden úgyis megyek uh-ra! :roll:

Julcsi, nálunk az alvás még mindig úgy megy, hogy rajtam alszik el, és utána kiságyba lerakom! Nagy ritkán elalszik magától is, ha nagyon-nagyon fáradt! :? Sokan mondták nekem, hogy miért nem hagyom a kiságyba, majd elfárad, és elalszik, álomba sírja magát! Hát ez nekem nem megy! Képtelen vagyok a másik szobába hallgatni, ahogy keservesen sír, ő mégis csak egy kis védtelen emberke, aki a szüleire számíthat csak!

Gabi, hogy lennél szar anya! Megjegyzem volt amikor én se tudtam Bencust megnyugtatni, és Apánál simán elaludt! Hát nem esett jól nekem, hogy Ő meg tudta nyugtatni, de rájöttem, hogy valószínűleg egy kicsit feszültebb voltam, amit Bence megérzett rajtam, és ezért nem tudtam megnyugtatni, elaltatni! :(
Nagyon édes Szoni! :lol:
zsu83

Zetibebi: hajrá csokitorta! :D Nekem túl édes volt így, de apának ízlett. Ő azt mondta hogy egyáltalán nem tömény, de ő tényleg elég édesszájú. Szóval ha nem szeretitek annyira a nagyon édeset, akkor szerintem csináld kevesebb cukorral, mert a csokiban amúgy is van cukor. Meg szerintem inkább vegyél valami jó minőségű csokoládét. Én simta "tortacsokival" csináltam, így is finom lett, de lehet hogy legközelebb Milkát vagy valami finom csokit használok fel. Ha a párodnak van kedvenc csokija, akkor szerintem próbáld ki azzal. :) Remélem ízleni fog. Nekünk bejött.

Én ma hagymás-sajtos muffint fogok sütni, ha valamikor végzek a takarítással... :? Bár apa sajnos ma is ügyel, de ha ráér, akkor viszek majd neki kostolót... :)

Képzeljétek kezdjük mi is kinőni a 62-es méretet... Olyán furák néha a számozások... van olyan rugija Hannának, ami 56-os, de még mindig jó és van olyan, ami 62-es, de már nem... :roll: Holnap megyünk szurira, úgyhogy biztos meg is mérik egyúttal, kíváncsi vagyok, hogy hány centi.

Hanna egyébként soha nem hisztizett, de a héten már kétszer is műsorozott.... :( Tegnap olyan hisztit csapott, csorogtak a könnyei, belilult a feje... csak néztünk apával, hogy most ez mi... :shock: De valószínűleg nagyon fáradt volt, mert egész nap csavarogtunk és nemnagyon tudott délután aludni... Szóval Julcsi még a múltkori kérdésedre válaszolva, néha ez a nemalvásnak a következménye...

Julcsi: őszintén szólva, amikor nálunk ez volt, én hagytam hogy sírjon, mert nem akartam rászoktatni a babakocsis altatásra. Bár ezek nem voltak igazi sírások, inkább csak nyafogás.Az elején ugyanis nálunk is az volt. Szerencsére hamar megtanulta, pár nap alatt és azóta is egyedül jól elalszik... Bár amikor nagyon sír vagy olyan "belilulós" hisztit csinál, mint tegnap, akkor én sem tudom úgy hagyni, de szerencsére ez csak nagyon ritkán fordul elő. Már nem is nyavajog, ha lerakom a kiságyba, mert megtanulta, hogy ez így normális. Én azért ragaszkodtam ehhez ennyire, mert a nővérem az elejétől fogva altatta a kislányát és annyira hozzászokott, hogy most már több mint 2 éves és még mindig csak úgy tud elaludni, ha hozzábújik a tesóm. Ami most, hogy már nő a pocakja és jön a második baba, egyre nehezebb lesz... :? és sajna egyelőre nemnagyon tudja leszoktatni róla.
Én sajna nem vagyok az az érzelgős típus, elég szigorú vagyok magammal szemben is... Meg is kaptam az elején, hogy milyen "káin" vagyok, de én akkor is ragaszkodtam az elképzeléseimhez. És láss csodát most mindenki el van ragadtatva, hogy milyen jó kislányom van, soha nem hisztizik és nagyon keveset sír. De az sem igazi sírás, inkább csak nyafogás... És továbbra is nagyon vidám, egyfolytában mosolyog és rengeteget gügyög...c :)
Szerintem sérülést akkor okozna a gyereknek, ha megszokta volna hogy igy altatom és hosszú idő után egyszer csak "cserben hagynám". Viszont én még nagyon az elején rászoktattam, így ez lett neki a természetes és így nemhiszem, hogy "sérült"....

Bocsi, kicsit hosszú lett... :oops:

Egy tegnapi kép:
Kép

Panna
pandusika

És amit még hozzá akartam fűzni: ugyanakkor végtelenül türelmes és kedves vagyok vele mindig és próbálom magam mindig úgy tartani, hogy jelét se érezze annak, hogy szomorú vagy feszült vagyok. És így elég kiegyensúlyozottnak látom, de mindenkinek másnak is ez a véleménye.

Panna
pandusika

Julcsi - no para. a babákat 4 hós kor után lehet "formálni". őszintén szólva Marcikám nappal kb 2 hetes koráig aludt a kiságyban, aztán azóta soha de soha többet - mármint nappal. babakocsiban minden ok ill. ha álomba ringatom és megpróbálom betenni az utazóágyba, de ott nem alszik mélyen és hosszan, max fél órát (túl susogós az anyaga, hiába van tele pléddel, és annyira mocorog benne, h felébred erre a hangra, meg arra h ringatózik a fekvőrész amikor mozog, márpedig sokat mozog).
szal sztem nyugi, majd megoldod később
hozzáteszem a sógorom itt volt vmelyik nap, és megkérdezte tőlem, h én is felmegyek nappal az ágyamba aludni? és hát nem, itt alszom a nappaliban, vagy a teraszon a napozóágyban. igaza van.

zsu - örülök, h kezded jobban érezni magad

zsancy - az a bunkó geny szomszéd! költözzön el ha vmi nem tetszik neki. de az önk se semmi. van tán olyan rendelet h nem lehet kutyát tartani??? :roll: azért ez milyen dolog már? hiába ez is csak a mi szép hazánkban történhet meg. büdös bunkó sutyerákok (már bocs de totál kiakadtam!!!)

Gabi - velünk kismilliószor volt ilyen. tesómék átvitték még vacsiztunk, h vigyáznak rá, mert nyügi volt. hallom csak nemsokára h tök nyugi van, nevetgél, mókázik velük :) vagy pl nálam nem nyugodott meg, páromnál meg szinte rögtön. eleinte én is megijedtem, h mi van velem, de aztán rájöttem, talán bennem volt kis idegeskedés vagy rossz rezdülés amit megérzett rajtam és ezért nem nyugodott meg nálam (és a párom is érzett már így)!!!

hábazz!!! velünk mi van? hajnali első kelés és kaja után lefejtem reggel 210 ml tejcit a balomból, h a 9es kajánál majd üvegből adom neki, mert jönnek a vendégek és nem akarok 1 órát most szopizással tölteni, mert még egy csomó dolgom van. erreeeee! ?ordít és nem fogaja el az üveget!!!! hát rátettem cicire. hogy mit szív azt nem tudom, de igen elégedett szal bizonyára van benne vmi :roll: viszont így a feséssel is elment az idő most meg a cicizéssel megy, szal nem csak a gyerecském "szív" hanem én is, csak én rosszabbul jártam :lol: na mindegy, majd a vendégek megcsinálják maguknak a tzatzikit :lol:

fúrás, fűnyírás, porszívózás, klopfolás, mindegy csak vmi hangosan zörögjön, és akkor Marci nagyon jól alszik (most pl. flexel a párom, Marci meg alszik a cicimen :))

na megpróbálom lecsatolni a tejforrásról, hátha mégse a vendégeknek kell megcsinálni a tzatzikit :)

KépKép
hugic

Gabi ilyen van hogy másnál nyugszik meg, ettől te még szuper vagy és hidd el hogy te vagy az alfa neki :D Hányszor előfordult ez velünk is, hiába ráztam valaki elvette és elhallgatott. Az lesz szerintem is hogy biztos feszült voltál. Ha mégsem, akkor meg passz, de nem vagy rossz! Ilyen sokszor lesz, ne vedd a lelkedre :) Viszont ezen a beszóláson én is megsértődtem volna :? főleg mert nem igaz.

Pandus a torta szuper lett, apának ízlik, nekem valóban kicsit édes, én rendes tejcsokit használtam nem tortásat, viszont étcsokit nem raktam bele csak 200g tejest. Legközelebb azt is rakok és úgy lehet hogy nekem sem lesz olyan édes, de így sem vészes, nagyon fini. Köszi a receptet :D Ez volt életem első süteménye :oops: 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Panna, gyönyörűek vagytok a képen! :lol:
Ruhaszámozások tényleg furák, mert még nekünk is van 56-os rugink is, ami simán jó! :)

Zétivera, gratula az első sütihez! :wink: :D
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: