Sziasztok mamocak!
Koszi a dicsereteket Hangoca neveben is

!
Sillia:Nem csodalom hogy ilyeszto volt a friss ver latvanya!Jo lenne ha nem lenne komolyabb problemad belole...en ugy felek ettol,nekem 1x volt 21 evesen(hasmenestol)szerencsere gyorsan gyogyult.....
Annyira tetszik amit ugykodtetek Loci szobafalaval!!!Ugyesek vagytok apaval...a szalveta technikaval csodas dolgokat lehet csinalni...nagyon sokat el kellett ajandekoznom mikor idejottem...es egyebb kellekeimet

Most meg szerezhetem be ujra a nemtudom honnan...
Bar most talaltunk egy jo kis halozatot,tele kreativ dolgokkal,sot,itt a dollarboltba,ami otthon a szazasnak felel meg,tele vannak plasztikus,fabol keszult betukkel...kuldjek haza csajok???
Bertina:Biztos nem lesz am akkora a kisfiatok....Hangat is nagyobbnak mertek eddig,de apaja csak magas(192cm)de vekony,szalkas..en sem alacsony(174cm)sportos...Hanga csontjai hosszuak,de nem annyira ducika...szeretnem ha apajara utne inkabb

Alkat ugy latszik most apae,de az arca,az alla,az enyem...meg a dokineni is azt mondta
Csibe:Hurra beszerzo-korut!!!En egynemut varrni szeretnek,remelem a jovoheten mar sikeul anyagot vennem...
Lorca:Zeneloforgo...a mienk nagyon halkan is jatszik zenet,es nem vettunk igazan tobb "jatekot"egyenlore.En nem szeretem ha tele van a baba agya mindennel,felesleges...de erre en is ugy vagytam mar

Meg kapunk pihenoszeket,es bebi hintat...van jatszoszonyege,amin egyenlore csak siman fog majd fekudni,jatekok nelkul....remelem az elejen inkabb pihizik mint akciozik majd.
Nikici:Huuu ez a hordozo mizeria nem egyszeru...szerencsere nekunk nem kell egyenlore.Mikor a korhazbol hazajovunk,egy ismerosunk elhoz a sajatjaval.Itt ki sem adjak a babakat anelkul

Csak szabalyos,profi hordozoban hozhatod,se mozes,se semmi mas....
Jonak latszik es az autos tukor...baratnomnek is van,de csak a sima fajta,de nagyon jo hogy ralat a gyerek arcara...!
Agi:Sok kismamitol hallottam igy a vege fele a bubis viz kattanast

!Rakott-kel:imadom!!!!jo otlet!Nagyon kifogyok am az ihletbol,mi is legyen a kaja....!
Szisz:Nagyid szuper!!!!

Lakashoz megy a drukk,jo lenne he nem ulnenek rajta sokaig....
Lola:Internet kavezoooo!!!

Neha nezz azert be valahogy!!!
Marietta:4d-vel mizu van???
Gabi:Jaj!Nem eleg a kemenyedes,meg ez is?Gyogyulgassatok hamar!!!
Timi:Szetutlek

!Ne olvass mindenfele remseget,vagy ha igen,ne gondolj arra hogy barmi ilyesmi is lehetene!Kozvetlen kozeli ismeroseimmel is tortentek mar szornyu dolgok...de igy nem szabad felfogni!Minden rendben lesz,rendeben lesztek,mindjart a karjaidban foghatod majd Tamarat!!!
En is fajok am itt-ott,meg ha sokat megyek leszakad a hasam alja...de tudjuk,ezek ilyenkor mar igy vannak...mar nagyon nem jo semmi sem!Szoval csak fel a fejjel,es ugyesen!!!
Latom ma mar jobban vagy!!!Csak igy tovabb!!!
Nyuszi:Jo vasart csinaltal!En nem ertek az autokhoz

de biztos szupi a jargany!!!
Boo:Remelem mar jobb a kedved!!!En a koraszulott mentosoket lattam multkor...hat teljesen kiborultam
Lilisgabi:Jo ajandekot talatal ki

!
Katy:Ugyanezt csinaltam multkor:szortelenites utan,detto beszartam a ver lattan!!!Csak pillanatok mulva esett le hogy mitol van...
Akkor kovetunk titeket meretben!Remelem apa jobban van mar!!!
Bond:Iwiwes hulyeseg:en is tegnap vettem eszre hogy ertekeltek...hat ezt a baromsagot!Mi a francnak kell meg ez is oda...
Mano labat lehet nem kell ennyire szbalyozni,lehet hogy tenyleg eleg az egyszeru csikizes!!!
Szuper ez az esernyo-kocsi!!!
Tegnap en a baratnom frizurajat tettem rendbe..festes-vagas!Nagyon ugyes vagyok,nem kell sapkat hordania!!!
Maria:Orulok hogy jol sikerult az eloadas!!!
Kispiskota:Akkor egyutt gondolkodunk!Mert a cicam Marci(Marton)Mindig imadtam ezt a nevet...ezert ha most fiunk lettt volna akkor Botond,mert a Marci az kilove

Szerencsere enyem apanak tetszett a Hanga,megvolt az egyetertes!
Tabati:Jesszusom,,,mar megint 1 honappal elobb indulnak a babocak???A majusiak is igy kezdtek!!!Remelem jol vannak!!!
Pelus:Nem foglalkoztam a kerdessel egyenlore jobban,vettunk egy kezdo csomagot ami 4,5 kiloig jo,aztan majd meglatjuk...a bolt kozel van,majd szerzunk meg...En nem is akartam tulzasba vinni,mert ki tudja mekkora,milyen alkatu...
Koszia homeos dolgokat!Malnalevelem van ,ittam mar azt babavaras elott is!(itt kozben is fogyasztjak

)
Szoni:Vegul is Bodza lesz a lanyotok?Mert imadom ezt a nevet!!!
Moncsy:Helyes a lnykad,szep unnepseg lehetett!Pihizzel azert!
A hasmeret miatti joslatoktol mar keszen vagyok!!!Szerencsere nem ugy van az

!!!!
Breki:De jo hogy jol vagytok,es hogy beneztel!Jo kis kreativoskodast!!!En is most szorgalmasan tervezem a gyerekreszleg falfestetset,keresem az otleteket,mar vettem par festeket,ecsetet....nemsokara papirravetem a tervet!!!Ugyesen!!!
Na jol van,most ezt elkuldom,mert behalok ha elszall!!!