A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Micsoda hír fogad itt!!!
Szívből gratulálok Panndi, nagyon jó egészséget nektek!!!

Most csak ennyi, mert Dávidka szétszedi a szobát /újabban 6 előtt kelünk :? /

Kép
aniko15

Panndi! Szívből gratulálok Nektek! Kívánok sok tejecskét a pici Lánynak! Jaj, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm kérdéseteket, Zsozsi egyelőre végigaludta az éjszakát, f9-9-től. Még mindig alszik. Gegi most szopizott, ő is alszik még. :D

KV :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt, lányok!

Rugó alszik, én iszom a kakaómat, babanetezek :arrow: ideális reggel 8)

Ha Zsófi sokat aludt, akkor már biztos jobban van :roll: :!: Remélem, hamar rendeződik a dolog, nem kell kórházba menni :? Mesi, majd tudósíts, hogy mi újság veletek.

Rólunk - szegény Gábor ma fél háromkor felkelt. Azóta szerintem már Zalaegerszegen van :roll: Remélem, nem alszik el vezetés közben :?
Mikorra hazaér, lehet, R. már aludni fog megint :?
Ma el kell mennünk egy hatalmas virágcserépért a virágosba, ahol megrendeltünk egy 50 cm átmérőjűt.
Na, kíváncsi vagyok, hogy egyensúlyozzuk haza :wink:

Rugó társaságban elég visszafogott, olyan eltevékenykedő típus. Nem nagyon szeret a középpontban lenni, azt hiszem. De ha nagyobb lesz, lehet, ez még változik.

Hörcsög, majd ingatlan-ügyben írd le a fejleményeket :!:

Dettyk - micsoda lovagod van :D

MOst ennyi jutott eszembe, szép napot, V.

Kép
vindolanda

DRÁGA PANNDI!!!!GRATULÁLOK, MINDEN JÓT NEKTEK, NO ÉS SOK SOK TEJCIKÉT!!!!!!HURRRRRÁÁÁÁÁ

húúúú, most én jövök! :wink:
kispocc

Napsugarast :)

Vindo!
s mikor aludt Gábor :shock: vigyétek a talicskát :) R.biztos élvezné :)

KTimi!
annyira aranyosak vagytok aközös képen :)
ha Regi még nem válaszolt volna akkor CEFAMADAR a homeos bogyó neve :)

Mesi!
de jó h. Zsófi jobban van :) azért még mennek a +++++++++++++
kv :) jó ötletet adtál :)

Aniko80!
Rectodel kúpot nem kaptatok biztonság esetére? s esetleg homeos bogyókat nem próbáltál adni Marcónak?

Mi meg tegnap elmentünk barátnőmmel köklykök nélkül kikapcsolni :) Persze h. ne legyen egyszerű utunk :) vasútállomás piroslámpa lejtős kézifékes indulás,Vera áll legelől :shock: ez a parám állandóan :oops: persze sebességbe nem tettem a kocsit,mire rájöttünk :) Aztán folytattuk utunkat,mentünk tankolni :) két szőke nő :)(na jó én most vöröses 8) ) hogy kell kinyitni a tanksapkát :) persze ilyenkor egy kutas sem volt a láthatáron,de fasza csajok vagyunk megoldottuk :) aztán tanakodtunk hogy kell tankolni és hogyan szabályozzuk a mennyiséget :oops: látszik abszolut kezdők vagyunk :) Onnan már sima utunk volt :) fagyiztunk dumáltunk és olyan gyorsan elment az a másfél-2 óra :?
Annyira felpörögtem,h este nem tudtam elaludni :)

:arrow: mert nyúzzák egymást :)

KépKép
viranka

Viranka, nagyon ügyesek voltatok!
Én már előre parázok a tankolástól. Ha eljutok oda, persze.

Silka, kösz a szőlőmagos infót.

Rohanok betont locsolni :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Látod mondtuk mi, hogy itt az idő:-)

Emese örülök, hogy jobban van ZSozsi:-) jó hogy megúsztátok a kórházat!nem is tudom, hogy tudtad volna kivitelezni.

Én is itt óvom magunkat még a széltől is, aztán apa hazahozza a bacikat:evil: az egész bagázs náthás. :evil:
Péterkének fut, Áronnak viszont nem, ő csak szuszog, de ha cseppentek neki, feloldódik és kibirom szivni, bár csak akkor ha nagyon szuszog. Nem szeretem én az orrszivót, tudod!
Egész éjszaka nem aludtunk, borzasztó ha betegek a gyerekek
:cry: meg én is , de az mellékes.

Heni
KépKép
heni81

Szép Reggelt!

Panndi hatalmas gratula sok sok tejecskét!

Mesi: Örülök hogy Zsozsi nem lett rosszabbul az éjjel.

Kispocc:Hajráááááááá! :D

Viranka: Legalább tényleg kkapcsolódtál! Máskor több időre menj :lol: és teljesen feltöltődsz :lol: :D

Dettyk: Nagyon megható lehetett az anyáknapja.Biztos nagyon jó volt. :D

Silka: Lizkó beszédfejlődése egyszerűen csúcs! Bemutatkozik :shock:

Az éjszakánk meg brutál volt felsírt sokszor.De tuti a foga lesz a lúdas 8)

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Panndi! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánok Nektek!

Azért tegnap délután szívbajt kaptam amikor olvastalak, hogy reggel mentek be a dokihoz :shock:

Mesi! Jaj szegény Zsozscsi, jobbulást kívánok neki!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni, Anikó! Nálatok is jobbulást+++++++++++++++++++++++++

Silka! Csodalányotok van! Tuti felveszik ezek után a bölcsibe!
ÁÁÁÁÁ nem is bírnám sztem a 40. hétig, már most fáj mindenem...

:arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Panndi hatalmas gratula sok sokegészséget, boldogságot és tejecskét!

Mesi: Örülök hogy Zsozsi tudott aludni..akkor már talán kifele lábal a vírusból!

Kispocc:Hajráááááááá!

Viranka: De jó h kikapcsolódtál! Ügyesek voltatok a tankolással...majd megy ez már rutinból !:-)

Dettyk: Megható lehetett az anyáknapja!

Silka: Lizi beszédfejlődése hihetetlen! Bemutatkozik , elköszön... :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Hírek Panndiékról :)
Este 19:50kor csengettek a szülőszobán 21kor meg már babáztak :) Szerinte hasonlít Zsófira Fruzsi,csak szombat du. mehetnek haza.

:arrow: Míra még kint,Bálint meg már alszik :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Újra itt, csak röviden válaszolok, gyorsan olvasok! :)

Zsozsi, Gegi nagyon édesek! Gegi-hiszti! :lol:
Irina! Nem könnyű így dolgozni, az biztos!!! Kitartás!
Mmarica! Esetleg együtt fürdés a nagy kádban? (Mi úgy szoktuk, itt már 3asban! :)) De szerintem nem olyan nagy baj, ha állva fürdik. Most kapcsolok, hogy Szeli sose ül le fürdésnél, állva játszik mindig.
Panndi! Jók a majálisos képek! :) Cuki kalap! :)
Vindo! Meleg vizes medencében voltunk + csúszdásban + vízkörforgóban (vagy miben?), Szeli imádta mind! :) Cumi meg kiesett Apa zsebéből és elsodorta ez a körforgó, aztán kint vártuk, mikor ér körbe! :lol: Elég vicces volt! :)
Marci nagyon helyes! :)

Hisztinél nálunk harapás is társul, de odáig ritkán jutunk el, mert hamarabb szoktam teljesíteni a kívánságát... :roll: De ez nem is hiszti, hanem inkább türelmetlenség... pl. szomjas, és én még befejezek egy mondatot... stb. ;)
Szeli is általában 2 órát alszik délben, de néha 3-at

Panka cuki a bábbal! :)
Locsoló Rugó! :lol:
Péterke és Áron baba nagyon aranyosak! :)
Lmóni! Annyira nem tudok angolul... :oops: Ne fáradj vele, köszi, de azért ari vagy! Tegnapi részt délelőtt megnéztem! :)

Délután megyünk bölcsis nyitott napra. :D Előtte meg én megyek pajzsmirigy kontrollra. A leletem határértéken belüli, de a doki biztos leszólja, hogy „nem az igazi”... :roll:

Panndi! Szívből gratulálok!!! Jó egészséget, és várjuk majd a fotókat! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! De jó az a fotó! :)
Vindo! Mert Szelit hívtuk Mazsolának, míg pocakban volt, és mindenki engem szólított úgy, ez volt az oka. Ez már az én nevemből van! ;)
Timi26! Féltékenység: :(
Vera! Jók a minitalis képek! Mindenki nagyon csini! :) (irigy, a tali miatt)
Vindo! Szeli is csak pár szót mond, nyugi! :) (de nagyon megy még a hinta-palinta, a tessé(k) és egy újabb szó a égy=légy! :lol: Nagyon fél tőle... :roll: Szeli is sok mindent megért, még azt is, amire nem gondoltuk... :)

Silka! Lehet, hogy én is inkább hazamentem volna. Meg nem biztos, hogy a nagyszülők is tolerálták volna, ha 1-2 éjszakát végighisztizik Lizó... :roll: Persze az ész azt mondja, hogy maradnotok kellett volna, de nem könnyű...
Nálunk az együtt alvást akartam még csírájában elfojtani, Szelit hagytam sírni, de Apa közölte, hogy aludni szeretne, mert reggel 5-kor kel, és dolgozik... :? Így ennyi volt a leszoktatás... :?

Boldog szüli- és névnapot azoknak, akiket mostanában kihagytam! :oops:

Zsozsi hogy van???
KTimi! Jó a kép! :lol: Cefamadar, homeopátiás étvágycsökkentő. Most kezdem újra egyébként, eddig kicsit szünetet tartottam, de jól esett! :) Sok sikert hozzá!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Na, csak megkerülök én is. :oops: Napközben be sem kapcsolom a gépet, most is csak azért, mert tegnap este átfutottam a történéseket és kíváncsi voltam, megérkezett-e Fruzsi. Ééééés igeeeen!!!

Panndi, Drága! Szívből gratulálok, minden jót kívánok Nektek! Sok-sok boldogságot az egész családnak!

Nekünk mindig van v.milyen programunk, csak kapkodom a fejem. Bercó újabban alig alszik (vagy nem is újabban :roll: )délben. Napok óta csak egy órácska, ha összejön. Az meg szinte semmire nem elég. Este is általában kilenc után alszik el valamikor, reggel meg 7 körül ébred. Nem viszi túlzásba, az már biztos. Néha cserélnék Timivel v. Vindoval. :lol: Ja, és persze éjszaka is ébred néhányszor. No, de csak nem marad ez így.

Viranka, jót mosolyogtam a történeten. Nagyon ügyes vagy!!!!!!! Nálunk apa tankol, a múltkor ugyan befordultam az utca végén lévő benzinkúthoz, de csak a szélvédőt akartam lemosni. Szerencsére azt sem nekem kellett. MIndjárt ott termett egy kedves emberke. :lol:

Betegeknek mielőbbi jobbulást!

Isten éltesse Senset, a Mónikat és a Timiket!

Zsozsinak nagyon drukkolok ám. Most jutott eszembe Emese, hogy ti nem adattatok valamilyen védőmicsodát ezekre a hányásos dolgokra, mert mindig ezek jönnek elő? MIntha úgy emlékeznék, csak a neve nem jut az eszembe. :oops: Vagy az másfajtára jó?

Dettyk! Eszméletlen, hogy milyen helyes fiatok van!!!! Hogy feszít. Az ölelkezős képtől meg elolvadtam.

Vindo, mi du-n készülünk cserepet venni. Tegnap vettem paradicsom palántát, azt akarom majd elültetni. Bercó imádja a paradicsomot. Kis virágokat is vettem, azokat már tegnap elültettem. Már csak a teraszt kellene lomtalanítani. :oops:

Lizi őrületes!!!!!

Bocs, de tényleg nincs időm, most csak ennyit hirtelen.
dmaggie

Petra édes a pereccel! :) Jaj, én is mennék már állatkertbe!!!
PÜ-t kérek szépen, hogy mikor lesz Veráéknál tali!!! :) 10. nem jó nekünk, Apa szülinap...
Szeli a csemege uborkát imádja! Mutogat a hűtőre, felemelem, és azt választja! :lol:
Atyaég, az a kazetta... :shock: :lol:
Sense! Lottesz megvárta a cicit... :( Így nehéz elmenned bárhová is. :(
Ágica! :lol: :lol: :lol: (állatsimogató)
Anitja! Nekem küldhetsz sms-t, attól függetlenül, hogy hosszasan nem tudok ideülni, be tudom írni a hírt! ;) Csini poci! Hatalmas! :)
Kaqk! Derekad?
Szeli imádja a kutyákat, bezzeg a legyektől hogy fél... :lol: Nem örülök neki, de simogatja is a kutyákat... :? Persze ha olyan, amelyiket nem ismerem, nem engedem neki...
Egyébként a gmail-re továbbra sem tudok felmenni, valaki megadhatná még1x a felh.nevet és a jelszót... nagyon béna vagyok biztos... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Szívből Gratulálok Panndi!!! .. :)
varga tünde

Lizónak jobbulást! :( Eszméletlen okos! :shock:
Fleur! Ne légy beteg!!!! +++

Anikó! Szeli inkább elvonul, és játszik maga Ringatón. A múltkor az üres ásványvizes palackokat pakolta az asztalon. Nála szerintem csak annyi van, hogy unja ezt a foglalkozást, és nem akar részt venni a játékban. De abbahagyni sem szeretném, mert itthon imádja a mondókázást, és ott rengeteget tanulok, ezért megoldjuk úgy, hogy megyek vele mást játszani, közben fülem ott, és énekelek én is... ez van... :roll:
Tulajdonképpen rosszul ő sem érzi ott magát, csak máshoz van kedve. :)

Kispocc! Hajrá! :)

Vera! Ügyik voltatok! :)
Képzeld, Zsolti meg kapott egy autót (leselejtezték a haverja cégénél), szerinte jobb, mint ami volt, szerintem rosszabb, kinézetre biztos, de ez egyterű, erre vágyott... Ígérgeti itt nekem, hogy ősszel kapok egy kis autót, de azért én ennek még nem sok realitását látom... milyen jó lenne! :)

Heni! Jobbulást!

Kép

Kép
regcsiken14

Mi is ültettünk paradicsomot, paprikát, uborkát, és görögdinnyét! :) (Illetve Apa meg Mami, én csak utána megnéztem... :oops: mivel én főztem közben... :))

Lassan várható az ébredés...

Kép

Kép
regcsiken14

Panka nagyon édes, ahogy magyaráz a telefonba! :lol: Szeli is szokott ilyet játszani, meg nagyokat nevet közben - a telefonba! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie: jó h megkerültél! :lol:
Regi: derekam..fáj..eléggé..ezért Emma is nyűgösebb mert sajnál..jön simiz..bújik..Apával menetk ma angolra..hát nem sikerült i jól..haza kellett jönni a felénél....hiányolt..nem akart semmit csinálni csak haza..haza..:-( Mindent én csinálok vele..lehet ez baj..az altatás a múltkor próbálta apája..de nem sok siker..ígymost meg sem próbáltuk..hát nem mondom hogy nem láttam csillagokat és majd sírva fakadtam ( csak nem lehet Emma előtt mert megijed) mikor emeltem be az ágyába fekve.... :cry: de így 2 perc volt az altatás...előtte jó kis ölelkezés.....ezek szerint anyás.. :oops: :D én meg azt hittem apás! :shock:

Panndi: ez aztán villám szülés volt!!! Nagyon stram csajszi vagy!! alig várom a Fruzsis képeket... :lol: Zsófi hogy viselte nélküled?

KépKép
kaqk
Debrecen

fürdés: most jut csak eszembe h Emma is áll a kádban....csak ha vmi olyatjátszik vagy már jég hideg a feneke akkor tudom rávenni hogy pár pillanatra becsücs a kádba.

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi gondoltam ám, hogy ilyen jó hírek fogadnak. Szívből gratulálok Fruzsi érkezéséhez.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Regina, ezek a legyek :shock:

Rugó egyszer meg akart vizsgálni egy bogarat - a lábával :shock: Már nem tudtam megmenteni :roll:

Írtam pü-t.

Kaqk - hogy van a derekad? Szedsz valamit rá?

Maggie, na, megkerültél akkor :!: Na, képzeld, a cserepet nem merte megvenni a virágos, mert szerinte sokba került, és félt, hogy nem kell. Megerősítettem, hogy 1500 ft-ért is igényt tartok az 50 cm átmérőjű bödönre, holnap mehetek érte :evil: :evil: :evil:

A közös udvarotokban kertészkedtek? Van lekerített rész termesztgetni ezt-azt?

Irina, drága, merre vagy?????
Az állás-pályázatokkal kapcsolatban kérdezném Tőled, ha erre jársz, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny on-line verziója (ahol le lehet tölteni a számokat pdf-ben) késésben van a papír-alapú verzióhoz viszonyítva?
Nincs kedvem bemenni Db-be, meg Rugóval könyvtárakban bóklászni...
Ami a legutolsó fenn a weblapon, az április 26-i.

Emese, hogy van Zsófi?

Ja, akartam még írni, hogy kora du. akartam altatni Rugót. Ez nálunk ugye zenés videók nézésével indul (mesék, videoklipek). Ezeket néha megunja, és újabbakra kell lecserélni őket, a kedvencek mindig változnak. Na, már épp álmosodott a lelkem, amikor kipróbáltam egy addig nem látott filmecskét (Sesame Street, Manamana - bábok előadásában). Lányok, végigröhögte, teljesen felébredt :shock: Hangosan. Elkezdett csuklani, és még tíz per múlva is fel-fel kuncogott. Úgy kiment a szeméből az álom, hogy egy órát kellett várni az altatás újrakezdésével :roll: :roll:

Szép délutánt.

Itt elment épp az áram, gyorsan elküldöm ezt :arrow:
Remélem, hamar visszajön, mert ilyenkor nincs fűtés sem, ha lehűlne a ház közben

Kép
vindolanda

Persze ha más is ki tud segíteni közlöny-ügyben, azért hálás vagyok.

Az áram végül visszajött :D
Rugó felkelt.
Megyek, iszok egy forró csokit :arrow:

Van hozzá Hulahula márkájú tejszínhab (növényi alapú habspray) 8)

Kép
vindolanda

Nem is Hulahula, hanem Hulala. A forró csokit meg Rugó megitta előlem :?
Kíváncsi vagyok, kiütéses lesz-e tőle. Megpróbáltam elvenni tőle, nagyon sírt.
Tejből csináltam :?

Kép
vindolanda

Vindo: jobban vagyok..csak emelni nem merem Emmát mert néha belehasít és félek h elejtem..de már mozgok, hajolok..óvatosan..Homeopátiás szerrel kenegetem..+ Ceragem masszázs ágyuk van anyuéknak..először rosszabb..de utánna jobb..hát de-t ráfeküdtem picit rosszabb lett de mostmár mozgok..lehet altatás után ráfekszek megint..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert mire vegigolvastam, Rania felkelt, igy biztonsagos helyre kell tennem a laptopot... :roll: :D

Szoval:

Panndi! Szivbol gratulalok, es sok-sok boldogsagot Nektek!!! :D

Niki
Vendég

Sziasztok,

Áron baba már szunyál 8) jól lefárasztották a fiúk délután, alig birta ki a szopit.

Péterke még vukkot néz, és beszél neki :shock: nagyon bejön neki most ez a mese :D ja és a játszószőnyegen fekszik.

Elővettem délután a játszószőnyeget, hát valami hihetetlen szenzáció volt Péterkének :shock: na nem is Áron babának :shock:
Kép Kép

Bátyus ágyában aludni jó:-) 8)
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, milyen aranyosan pihenget Áron az ágyban :D Akkor Péterke örül a játszószőnyegnek :wink: Kétszer is kihasználja.

Képzeljétek, az egyik szomszédban, ahová járunk, a 29. hétre született meg az első unoka :( Születéskor agyvérzést is kapott. Ennek ellenére - az orvosok szerint - egyelőre úgy tűnik, károsodása nem maradt vissza, és a súlya is elkezdett gyarapodni (600 gr-ról egy kiló körülre hízott egy hónap alatt). Kislány, így szívósabb is. Az anyjának már volt több vetélése is ezelőtt.

Szörnyű ezekbe belegondolni. Mert az, hogy R. nem alszik magától, hát ehhez képest tényleg nem probléma :?

Remélem, minden rendben lesz. Majd rákérdezgetek, hogyan van, mert ez most szíven ütött :roll:

Kép
vindolanda

Heni!
nagyon cukik :) milyen szép Áron :)

Vindo!
:( de milyen erős kiscsaj :) csak így tovább :)

Silka!
a networkos címedre küldtem mélt :)

KépKép
viranka

Panndi gratulálok Fruzsi baba megszületéséhez :lol: Sok boldogságot a 4 tagú családnak :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka!

Van Rectodel kúpunk, de szerencsére még soha nem volt annyira rosszul, hogy használjuk.

Csajok segítsetek! Ez mi lehet Marci hátán?

Kép
A kép annyira nem adja vissza, de rózsaszín 10 Ft-os halvány rózsaszín felhő formájú enyhe dudorokkal van tele a háta. Nem viszket neki, nincs láza, szerintem nem bárány és nem rózsahimlő.
Szerintetek mi? Remélem csak valamilyen rovarcsípés. Esetleg lehet az antibiotikum mellékhatása?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Na, már meg is van a válasz: Csalánkiütése van, egy kicsit utánaolvastam a neten. Remélem gyorsan elmúlik!

Tanácsokat szívesen elfogadok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó! Az a biztos, ha megmutatod a dokinak. Én is egyből vittem Szelit, mikor az antibiotikumtól pöttyös lett. De neki apró pirosak voltak... :roll:

Nem olvastam, csak ezt.

(Pajzsmirigy rendben, szeptemberben kontroll... már egy kicsit unom, hogy ilyen sűrűn vesznek vért, mikor az utsó 2 leletem már határértéken belül volt...:?)
Szelit 2-kor fel kellett ébresztenem (direkt letettem 11-kor), gyorsan ebédelt, aztán rohantunk, hogy beérjek a dokihoz...

Nagyon jó volt a bölcsis nyitott nap! Hoztam képeket! :) Kint voltunk az udvaron.

Kép Kép Kép

Ez meg játszóházas:

Kép Kép

A szembe lévő ház kutyusánál (az utca kedvence, járnak hozzá a környék gyerekei bedobálni neki a játékait, mindig visszahozza :D):

Kép

Szeli megfogta a kislány kezét, csak úgy :)

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó! Az lehet... :roll: Én passzolok, hogy kell kezelni... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Jobbulást! :(
Szeli is odáig van az apjáért, de nélkülem „levegőt se tudna venni”, persze ezt most eltúloztam, de valami ilyesmi a helyzet! :)
Tipikus: ablakon kiabál kifelé az udvarra: apa, apa... lelkes, édes hangon, ha meg valami kell neki, mély hanglejtéssel, és utasítóan: aaany... no comment... :lol: És akkor is ezt mondja, amikor az apjától akar valamit... :lol:
De engem is szeretget, simogat, ölelget! :) Imádom! :)

Heni! :lol: Szeli egyenesen utálta pici korában, most már néha elővesszük, és ő is imádja! :) Aranyosak! :)

Vindo! Jézusom! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Gratula Fruzsi babához!
Egyszerűen nincs időm írni. Apa csak éjszaka van itthon, a Valti náthás nekem meg dolgoznom kellene.
De minden baba nagyon gyönyörű!!!!!!!!!

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

A képek megint nagyon jók. :D

Nem semmi milyen gyorsan kibújt Fruzsi :D

Aniko!
Mivel nem rég Ildinek is volt és még szokott is lenni
csalánkiütés nekünk fenistil cseppet írt a dokinő.
De azért vidd el orvoshoz.

Engem meg 3/4 6-kor kidobott az ágy fel ébredtem és már nem tudtam vissza aludni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

jó reggelt!

Anikó!
a kisokosom ajánlja az Apis mellifica-t 9-15 ch tünetek enyhüléséig félóránként 5 golyócskát,vagy Histaminuk 15 ch napi 2*5 golyó
viszont egyik ovistárs anyuka mesélte neki a fiait bármi megcsípi tele lesznek kiütéssel :shock: s akkor adaj az Apis mellificat :)
Gégehurutra meg írja a Stodalt mint köptetőt :)

Nálunk is az van h. elvannak az Apjukkal ha olyan kedvük van,amúgy ha bármi bajuk van csak anya jó :) s mikor mind2nek én kellek :) megy a hiszti azért h. ki kit lökjön el tőlem :) mert hiába ölellem őket :) harcolnak :)

KépKép
viranka

Hoztam képeket.

Van mivel játszani.
Kép
Kép
A nagy ho-ho és a kis ho-ho horgász na meg a keresztapa
Kép
És az én első halam :D
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Betegecskék hogy vannak?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok,

Panndikám, tiszta szívemből gratulálok, az egész vadiúj családnak, jó egészséget Nektek!

Csak életjel erejéig írok, de örülök, hogy ilyen nagyon jó hírre jöttem. Azért próbálok olvasgatni.

A képek, a gyerköcök egyszerűen szuperek, a taliról is nagyon jók, szóval olvadozom.

Mi jól vagyunk, túl családi náthán, kazánjavításon, klímaszerelésen, és egy negatív teszten:(, eddig pontos volt, most persze nem jön meg, úgyis aktuális egy rákszűrés, így hívom ma a dokimat, legalább rámnézn, több mint egy éve nem voltam nőgyógyásznál.

Robesz jól van, annyit dumál, bár sokszor nem értem, de egy hete be sem áll a szája, és bilibe pisil, a kaki viszont még nem megy, az valahogy mindig a peluba megy, viszont annyira szívesen üldögél rajta délelőtt, játszik, olvas, esténként is ráül fürdés előtt, és néz mi van benne.

Anyák napja, nálunk aranyos volt, kapott apjától virágot, és hozta örömmel.

Na megyek is, próbálok jönni.

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt!

Anikó - tényleg jobb, ha orvos látja az ilyeneket :roll: Majd írd meg, hogyan alakul Marcika bőre :!:

Hörcsög - hú, mekkora hal :shock: Nekem, aki még sohasem horgászott :wink: Ez jó program lehetett a gyerekeknek. Karcsika jelentősen közreműködött a horgászásban :D

REgina, aranyos fotók :D Kíváncsi vagyok, ha R.-t betennénk ennyi labda közé, mikor lehetne kirángatni közülük :shock:
Itt Db-ben olyan vízforgó szerintem nincs is, amiről írtál :(
Na mindegy, azért szeretnénk elmenni valamikor az Aquaticumba megint, de lehet, nyáron majd Szoboszlóra is leugrunk :roll:
Cumi :D

Rólunk:
Na, szegény Gábor kilenc után nem sokkal ért haza Zalaegerszegről. El is aludt utána nem kevéssel, először ülve a gép előtt, majd sikerült az ágyba vonszolnia magát - azóta is alszik 8) Rugó elég sokáig húzta, 11-kor dőlt ki. Ami viszont érdekes, hogy én is úgy maradtam Rugóval együtt - még a kis plédjét sem tettem be az ágyba, a kaja kinn maradt a konyhapulton stb. Reggel fél nyolckor ébredtem fel, mikor R. reggelizni óhajtott. Ő persze visszaaludt :roll:

Megjött a papír a doktori avatásról. 6-án lesz, és szerencsére 11 órára tették, ami R. alvási szokásait tekintve több mint ideális :D Utána lehet, még az ebédet is kibírja. Le kell majd foglalni egy olcsó vendéglőben pár helyet - talán a Batthyány-utca sarkán lévő pub-ban :roll:

Reggel kaptam sms-t is, megjött a virágoshoz a bödön. Ma Gábor szadadnapos (tegnap reggel háromtól este kilencig tartott a munkanapja, így még szép), szerintem át is ültetjük a gigantikus fikuszt 8)

Itt sajna tegnap sem esett eső. Porzik minden, a gyepet meg a növényeket mindig locsolni kell - a betonról nem is beszélve :? Egész tavasszal egyszer esett eddig - na, hátha bepótolja.

A hónapban már kijönnek az álláshirdetések is, amelyek kapcsán érintett vagyok :roll: De ha el is tudok helyezkedni, vajon mi lesz szegény Rugóval??? Mondjuk olyan háromszor hat órára csak meg tudjuk oldani az elhelyezését szegénynek. Remélem, jól viseli majd. Már ha felvesznek :roll:

Szép napot mindenkinek.
Ma előre láthatóan nem tudok a szokásos aktivitásommal jelen lenni a fórumon, mert G. itthon tartózkodik. Este vezetek.
V.

Kép
vindolanda

Panndi!
Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

Anikó én mindenképpen elvinném orvoshoz!

Regi micsoda bölcsi! azta! Szeli láthatóan élvezte, jó lesz ott neki:-)

Horcsog KArcsika nagyon ügyes! szép fogás!

Nálunk megint szörnyű éjszaka volt :cry: Nehezebben viselem az éjszakai szoptatást, ami eléggé macera amúgy is.

Tegnap hozattam a tv elé egy lavór forró vizet apával, mert tört a hideg, fáradság, gyengeség, aztán lábbal a lavórban beszunyáltam ülve, sőt apa azt mondja, még horkoltam kis :shock: nagyon ko vagyok.

Péterkét meg meg kell dicsérni, kis okos, most már teljesen egyedül jár aludni. CSak még egy hibája van, hogy korán kel. Ma is 5.30kor, no de apa rendezi, mert ő úgy is akkor kel, kakaó és vuk kell neki csak, aztán elvan ezzel 7ig.

Heni
KépKép
heni81

Heni!

Botond is rákattant a régi játszószőnyegére. És Lottesz is szereti már.

Viranka!
Ha a tali most szombaton lenne, akkor mi is tutnánk menni.

Anitja!
Micsoda tekintélyes pocid van! Remélem, jól bírod. És még csak most jön a kánikula.

Hörcsög!
Nagyon aranyosak a gyerkek a képen. Na meg a hal is. :wink:

Regi!
Jövő héten és is újat akarok kipróbálni Botonddal. Eddig ugye a Cili féle zenebölcsibe járunk. De van Gödöllőn csiribiri torna is. Lehet, hogy ez a mozgásosabb fajta jobban bejönne Botondnak. Aztán majd kiderül.

Rólunk:
Tegnap megjártuk a Heim Pált. Kontrollra vittük vissza Botondot a tejallergia-gyanú kapcsán. Mentünk mind a négyen. Lottit nem hagyhattam itthon az említett eset után. 9.30-ra beszéltük meg az időpontot a doktornővel. Egy ismeretlen asszisztens volt, aki nem talált minket a listában. És a doktornőnek sem szólt, hogy itt vagyunk. Dél előtt pár perccel hívott be minket, amikor már az összes gyerek elment! Sztem azt hitte, hogy nem volt időpontunk. A doktornő teljesen ki volt akadva, amikor kiderült, hogy mennyit vártunk. Ráadásul még akkor kellett laborba menni. Még szerencse, hogy a várakozás közben Botond sokat ivott, és jött rendesen a vére. Szegény kicsi, hogy sírt! :( Majdnem én is sírtam.
De Lotti nagyon jól elvolt. Nézelődött végig. :)

Remélem, hogy most sem igazolnak semmi allergiát. Én nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Már reggel és este is tejet kap. Reggel 2,5 decit, este 1,5 decit.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Meghalt a nagyikám. :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma mindent megérez, azonnal észre veszi h szomorú vagyok.......sírni sem lehet előtte...nagyon nehéz így

bocsi .. :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nagyon sajnálom, együttérzek veled :cry: !!
dettyk

Kaqk, sajnálom, és részvétem :(

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: