Jó reggelt!
Anikó - tényleg jobb, ha orvos látja az ilyeneket

Majd írd meg, hogyan alakul Marcika bőre
Hörcsög - hú, mekkora hal
Nekem, aki még sohasem horgászott
Ez jó program lehetett a gyerekeknek. Karcsika jelentősen közreműködött a horgászásban
REgina, aranyos fotók

Kíváncsi vagyok, ha R.-t betennénk ennyi labda közé, mikor lehetne kirángatni közülük
Itt Db-ben olyan vízforgó szerintem nincs is, amiről írtál
Na mindegy, azért szeretnénk elmenni valamikor az Aquaticumba megint, de lehet, nyáron majd Szoboszlóra is leugrunk
Cumi
Rólunk:
Na, szegény Gábor kilenc után nem sokkal ért haza Zalaegerszegről. El is aludt utána nem kevéssel, először ülve a gép előtt, majd sikerült az ágyba vonszolnia magát - azóta is alszik

Rugó elég sokáig húzta, 11-kor dőlt ki. Ami viszont érdekes, hogy én is úgy maradtam Rugóval együtt - még a kis plédjét sem tettem be az ágyba, a kaja kinn maradt a konyhapulton stb. Reggel fél nyolckor ébredtem fel, mikor R. reggelizni óhajtott. Ő persze visszaaludt
Megjött a papír a doktori avatásról. 6-án lesz, és szerencsére 11 órára tették, ami R. alvási szokásait tekintve több mint ideális

Utána lehet, még az ebédet is kibírja. Le kell majd foglalni egy olcsó vendéglőben pár helyet - talán a Batthyány-utca sarkán lévő pub-ban
Reggel kaptam sms-t is, megjött a virágoshoz a bödön. Ma Gábor szadadnapos (tegnap reggel háromtól este kilencig tartott a munkanapja, így még szép), szerintem át is ültetjük a gigantikus fikuszt
Itt sajna tegnap sem esett eső. Porzik minden, a gyepet meg a növényeket mindig locsolni kell - a betonról nem is beszélve

Egész tavasszal egyszer esett eddig - na, hátha bepótolja.
A hónapban már kijönnek az álláshirdetések is, amelyek kapcsán érintett vagyok

De ha el is tudok helyezkedni, vajon mi lesz szegény Rugóval??? Mondjuk olyan háromszor hat órára csak meg tudjuk oldani az elhelyezését szegénynek. Remélem, jól viseli majd. Már ha felvesznek
Szép napot mindenkinek.
Ma előre láthatóan nem tudok a szokásos aktivitásommal jelen lenni a fórumon, mert G. itthon tartózkodik. Este vezetek.
V.