Zsuzsa!
Szoritunk Neked, hogy Edina még par hetet a pocakodban maradjon!!! Akkor ezek a fajasok tényleg igazi fajasok voltak!
Swenson!
Köszi, hogy irtal a szerelmes történetekröl
, igazabol vicceskedésnek szantam, de nagyon aranyos Töled, hogy igy "beszamoltal". Nalunk ezen a téren az a helyzet, hogy a férjem egyre inkabb csak "Kisfarkas"-nak becézhetö. Az az igazsag, hogy miattam, nem is az a baj, hogy nincs kedvem hozza, csak vhogy mar nem jutunk el soha odaig, mert annyira lefaraszt mar az egész nap, és azzal vagyok elfoglalva, hogy melyik testrészem hova is helyezzem stb. Remélem ez ilyenkor mar normalis!? Az orgazmus miatt szerintem ne aggodj, csak nem lehet erösebb egy sima kis keményedésnél, az meg gondolom Neked is van, ugye?
Bellana!
Hogy van Dani? Ugye nem lett beteg?
A Balfacan-t én is imadom!
Latom nektek nem jött be a férjes oktatas, dehat masodik szülésnél mar tényleg nem lehet tul érdekes. Nekünk nagyon hasznos volt latni a terepet, a "szerszamokat" és a gépeket.
Mult héten, amikor egyedül voltam, mi is néztünk képeket a szülésröl, olyan "igaziakat", amik alulrol mutatnak mindent. Hat, nem semmi... En egy kissé beijedtem tölük, kar volt megnézni. El is hataroztam, hogy a férjem egész végig a fejemnél kell maradjon és mondtam neki, hogy a köldökzsinort sem vaghatja el. Szerencsére ö sem ragaszkodik hozza.
Bori!
Nagyon örülök, hogy Karcsi épkézlab megérkezett. Akkor Te is kezded nemsokara a CTG-t! Örülök, hogy Dorkaval minden rendben volt!
Es hogy allsz a kilokkal? En 10-nél tartok. A kiskönyvem szerint meg 8-nal. A 20 hét utan sokkal rosszabra szamitottam.
Vali!
Mostansag délutanra engem is utolér a hatfajas! Szerencsére egy jo alvastol, pihizéstöl elmulik. Most aztan tényleg tudom, milyen lehet Neked!
Madartej....hmmmm.. a nagymamam paszirozott egressel (mifelénk "piszké"-nek mondjak) szokta csinalni, isteni!
Szöszi!
En a hétvégén fogom bepakolni a korhazi cuccomat (tehat a 35. héten
). En is fogok hozza listat csinalni, mert pl azt a papucsot fogom bevinni, amit itthon is hasznalok, mert az mar olyan jol kicsampaztam, mas nem lenne jo.. Van még egy par dolog, amit csak az utso pillanatban fogok tudni betenni. Lazmérö: én ott alltam a bababoltban, bamultam a lazméröket és nem tudtam dönteni. Ezért ezt is a szülés utanra hagytam, majd megkérdezem a védönöt.
Munkaatadas: én még azt sem tudom, hogy ki fogja csinalni a munkamat! Azt tudom, hogy kevés a cégben a munka, ezért a meglevö dolgozok között fogjak felosztani a tennivaloimat. Mivel nem az én gondom, hogy kik lesznek ezek, elhataroztam, hogy csinalok egy listat a teendöimröl (nekem is majdnem minden a fejemben van) és elküldöm a két fönökömnek. Mar majdnem kész vagyok vele.
Az egyéb folyo ügyeket pedig probalom lezarni,
hogy nem érje szo a haz elejét.
Ferde hasam mar nekem is volt. Nekem az a legkellemetlenebb, mikor vmelyik csontos részét - vagy a térde vagy a labfeje lehet - kidugja a gyomrom környékén.. néha ugy érzem, hogy szétszakad a hasfalam. Na, azért ez tulzas, de néha mar kellemetlen. Szegény, biztos kevés mar a helye odabenn.
Aniko!
Tényleg szomoru, amit az anyukadrol irtal! Büszke lehetsz ra, hogy Neked mindezek ellenére ilyen kis ügyes csaladod van!
Milyen lesz az uj szoba? Végül is parasztos jellegü? Csak a baba lakik majd benne?
Ram meg jol ramijesztett Dr. Györfi a "szép nagy babaval", elképzeltem, hogy oriasbébim lesz és majd nehezen fogom tudni megszülni.
Egyébként szerintem Dömperke nem is nagy, inkabb normalis (ahogy a könyvekben olvasom az ekkori adatokat). Na, majd meglatjuk!
Egcsi!
Örülök, hogy mar vmivel jobb a kedved! Anyos megnyugodott mar? Mikortol kerül közelebb a parod? Akkor mennyivel tud majd gyakrabban hazajönni?
Most elküldöm ezt az adagot, mindjart folytatom..
Süncsi

(gondolom mindenkinek a kisebb gondja is nagyobb ennél...)