A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Zsuzsa!
Szoritunk Neked, hogy Edina még par hetet a pocakodban maradjon!!! Akkor ezek a fajasok tényleg igazi fajasok voltak!

Swenson!
Köszi, hogy irtal a szerelmes történetekrölKép, igazabol vicceskedésnek szantam, de nagyon aranyos Töled, hogy igy "beszamoltal". Nalunk ezen a téren az a helyzet, hogy a férjem egyre inkabb csak "Kisfarkas"-nak becézhetö. Az az igazsag, hogy miattam, nem is az a baj, hogy nincs kedvem hozza, csak vhogy mar nem jutunk el soha odaig, mert annyira lefaraszt mar az egész nap, és azzal vagyok elfoglalva, hogy melyik testrészem hova is helyezzem stb. Remélem ez ilyenkor mar normalis!?
Az orgazmus miatt szerintem ne aggodj, csak nem lehet erösebb egy sima kis keményedésnél, az meg gondolom Neked is van, ugye?

Bellana!
Hogy van Dani? Ugye nem lett beteg?
A Balfacan-t én is imadom!
Latom nektek nem jött be a férjes oktatas, dehat masodik szülésnél mar tényleg nem lehet tul érdekes. Nekünk nagyon hasznos volt latni a terepet, a "szerszamokat" és a gépeket.
Mult héten, amikor egyedül voltam, mi is néztünk képeket a szülésröl, olyan "igaziakat", amik alulrol mutatnak mindent. Hat, nem semmi... En egy kissé beijedtem tölük, kar volt megnézni. El is hataroztam, hogy a férjem egész végig a fejemnél kell maradjon és mondtam neki, hogy a köldökzsinort sem vaghatja el. Szerencsére ö sem ragaszkodik hozza.

Bori!
Nagyon örülök, hogy Karcsi épkézlab megérkezett. Akkor Te is kezded nemsokara a CTG-t! Örülök, hogy Dorkaval minden rendben volt!
Es hogy allsz a kilokkal? En 10-nél tartok. A kiskönyvem szerint meg 8-nal. A 20 hét utan sokkal rosszabra szamitottam.

Vali!
Mostansag délutanra engem is utolér a hatfajas! Szerencsére egy jo alvastol, pihizéstöl elmulik. Most aztan tényleg tudom, milyen lehet Neked!
Madartej....hmmmm.. a nagymamam paszirozott egressel (mifelénk "piszké"-nek mondjak) szokta csinalni, isteni!

Szöszi!
En a hétvégén fogom bepakolni a korhazi cuccomat (tehat a 35. hétenKép). En is fogok hozza listat csinalni, mert pl azt a papucsot fogom bevinni, amit itthon is hasznalok, mert az mar olyan jol kicsampaztam, mas nem lenne jo.. Van még egy par dolog, amit csak az utso pillanatban fogok tudni betenni.
Lazmérö: én ott alltam a bababoltban, bamultam a lazméröket és nem tudtam dönteni. Ezért ezt is a szülés utanra hagytam, majd megkérdezem a védönöt.
Munkaatadas: én még azt sem tudom, hogy ki fogja csinalni a munkamat! Azt tudom, hogy kevés a cégben a munka, ezért a meglevö dolgozok között fogjak felosztani a tennivaloimat. Mivel nem az én gondom, hogy kik lesznek ezek, elhataroztam, hogy csinalok egy listat a teendöimröl (nekem is majdnem minden a fejemben van) és elküldöm a két fönökömnek. Mar majdnem kész vagyok vele.
Az egyéb folyo ügyeket pedig probalom lezarni,
hogy nem érje szo a haz elejét.
Ferde hasam mar nekem is volt. Nekem az a legkellemetlenebb, mikor vmelyik csontos részét - vagy a térde vagy a labfeje lehet - kidugja a gyomrom környékén.. néha ugy érzem, hogy szétszakad a hasfalam. Na, azért ez tulzas, de néha mar kellemetlen. Szegény, biztos kevés mar a helye odabenn.

Aniko!
Tényleg szomoru, amit az anyukadrol irtal! Büszke lehetsz ra, hogy Neked mindezek ellenére ilyen kis ügyes csaladod van!Kép
Milyen lesz az uj szoba? Végül is parasztos jellegü? Csak a baba lakik majd benne?
Ram meg jol ramijesztett Dr. Györfi a "szép nagy babaval", elképzeltem, hogy oriasbébim lesz és majd nehezen fogom tudni megszülni.
Egyébként szerintem Dömperke nem is nagy, inkabb normalis (ahogy a könyvekben olvasom az ekkori adatokat). Na, majd meglatjuk!

Egcsi!
Örülök, hogy mar vmivel jobb a kedved! Anyos megnyugodott mar? Mikortol kerül közelebb a parod? Akkor mennyivel tud majd gyakrabban hazajönni?

Most elküldöm ezt az adagot, mindjart folytatom..
Süncsi
süncsi

Jerry!
Latom Te is küzdessz a mhelyi kaosszal, sok kitartast hozza! Meddig dolgozol még?

Mariann!
Remélem mar megbocsatottal a bakimért!Kép
Varom a beszamolodat a 4D-röl! Es persze képeket is kérünk!
Anyos-ügy: nekem az anyukam hajlamos néha "tulbuzgo" lenni, és azért nehéz kezelni, mert az egészet tényleg joindulatbol csinalja. Nekem mondjuk annyibol könnyebb, hogy a sajat anyukam, és én nagyon nyiltan beszélek vele. Megmondtam mar neki pl. hogy ne vegyen semmit a babanak, mielött nem beszéljük meg és elolvastattam vele egy-két mostani nézetü irast a szoptatasrol és egyéb dolgokrolKép Kisebb dolgokban meg rahagyom, igy nem mondhatja, hogy mindenbe belekötök. Az a jo, hogy nagyon értelmes nö, megért azonnal mindent, amit szeretnék, csak néha egy kicsit "Gözmozdony", ahogy a férjem neveziKép Egyébként a férjem is nagyon nyiltan és öszintén beszél vele, nalunk ez bejött, probald ki Te is! Es mindig legyen par dolog, amiben ugy érzed, hogy engedni tudsz, hogy érezze, hogy vmit segitett. Szoval ez volt az én véleményem, ugyis ugy lesz, ahogy Te jonak érzed.

Nixi!
Az utazasrol csak annyit, hogy én naponta összesen kb 1 orat utazom, nekem nem artott eddig. Séta is van közben, ami legtöbbször nagyon jol esik.
Hogy sikerült a szigorlat?

Orsi!
Gyogyulast a torkodnak! Tényleg mar ilyen jol alltok a hazzal? Akkor biztosan hamarosan nyugisabb idök következnek!

Chello!
Gyogyulast Neked is és köszi a gratulaciot!

Pano!
Ovoda-kérdés: nem értem, hogy mas gyerekeket miért vesznek fel, ha nekik is otthon van az anyukajuk. SzomoruKép
Felujitas: elörelathatoan meddig fog tartani? Kismacskak hogy vannak?Kép

Ildiko!
Szia!
Bori nagyon klassz kis összefoglalot irt!!! Most mar gyere nyugodtan!
Mondjuk elég önzetlen volt és sajat magarol nem irt, ezért szeretném kiegésziteni a történetet:
Bori hetek ota a mi Oriaskiflinkkel almodik (amit legtöbbször a labunk között tartunk), szoval nagyon megirigyelte ezt a praktikus segitöeszközt, igy tegnap vett maganak egyetKép
Egyébként ök is jol vannak, ügyeseket föz a kis csaladjanak.

Es Te hogy vagy babaügyileg? Mekkora mar a pocakod? Van mar név-ötlet?

CSAJSZIK,
most nekiallok és felteszem vmi levédett oldalra a kismamaporté képeit, elküldöm sokmindenkinek a cimet, aztan aki nem kapta meg majd reklamaljon. Elöre is elnézést, ha vkit felhaborit ruhatlan megjelenésem, a baratnöim és a csaladom mar latta, szerintük egyaltalan nem vészesek...

Sok puszi Mindenkinek!
Süncsi
süncsi

Bnm!
En emlészem am Rad a "Ma megint megjött.."-böl!
Ezen tul gyerek gyakrabban!

Süncsi
süncsi

Csajok!

Vmi baja van az emilemnek és nem tudom elküldeni a kismamaportré webcimét. Ma késön jön Tomi, ugyhogy talan csak holnap sikerül megoldani a problémat.
Addig is ne türelmetlenkedjetek!Kép (gondolom mindenkinek a kisebb gondja is nagyobb ennél...)

Puszi
Süncsi
süncsi

Süncsi,
én itt türelmetlenkedem!
Egyébként küldtem neked mail-t, nem ez ügyben, persze.
Kérdezted a kilóimat: tegnap megmértem, és 69 kg. Tehát maradt a 12-13 kg plusz. Kicsit lassabb ütemben gyarapszom, mint néhány hete.

Zsuzsának én is csak szurkolni tudok, remélem, minden rendben lesz.
Hű, Kishercegnőnek ez nagy próbatétel lesz! Na, meg Apájának is.

Egri Nők miatt sajnálatomat kell kifejeznem, és most az jut eszembe, mi lesz velünk, ha Zsuzsánk addigra nem kapja össze magát?!
Most nem tudom a táblicskuját visszakeresni, de én úgy emlékszem, 2-3 emberrel még a Marcello vezet, ugye?

Chello,
gyógyulást,
Panó,
kitartás,
Linda,
merre jársz,
Swen,
rádborult egy könyvkupac?!
Egcsi,
de jó, hogy jobb a kedved!!!
Anikó,
voltam tegnap a Bergonban, és rögtön bele is szerettem a kocsijaikba, nem is értem, hogy lehet ekkora különbség kocsi és kocsi között, eddig akárhányat végignéztem (vagy 200-at!), egyik sem tetszett, még a 100e felettiek sem, de itt 40-ért szuper jót találtam.
De - mivel nem volt kártyás fizetési lehetőség, és már nem volt erőm átkutyagolni a Pólusba pénzért, nem vettem meg, marad a jövő hét!
Ma egyébként sikerült végre egy pár ruhát vennem a Megatoys-ban, csak még egy halásznadrágra fáj a fogam, de nem tetszett egyik sem magamon, pedig volt vagy 5-6 féle.

Most viszont annyira hulla vagyok, hogy elköszönök tőletek, sőt, a helyesírást sem vagyok képes átnézni.
Szia mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Huhhh, megszenvedtem, egyenként elküldtem az oldalt és sikerült!

Bori,
valaszoltam, köszönöm.
Szoval Nalad is lelassult a gyarapodas! Tök jol allsz!

Örülök, hogy talaltal babakocsit, szivesen néznék rola képet, ha mar meglesz!

Jo pihit, mostmar én is itthagyom a gépet...
Süncsi
süncsi

Sziasztok!
Igyexem válaszolgatni most én is.

Bellana Kép
Remélem, férjed epéje jobban van már. Valahogy mindenképp küldd el dokihoz. Persze csak a szám nagy, nem tudom, hogy kéne. Talán mondd el neki, amit nekünk leírtál, hogy félted. (Mondjuk a pasasok vs. orvosok meccsről regényt lehetne írni...)

Egcsi Kép
Nem semmi hétvége lehetett... Még jó, hogy azért happy enddel zárult.

Mariann Kép
Te anyósod se semmi. Tényleg kezdek hálás lenni, hogy a mi anyáink messze laknak. (Bár az enyém már ajánlkozik, hogy jön majd segíteni szülés után...) Tényleg szépek vagytok a képen, most néztem csak.

Chello Kép
Meggyógyultál már? Ha nem, jobbulást!

Vali Kép
Minden elismerésem a tiéd! Próbáltam feküdni most pár napig, de max. 1 órákat bírtam egyszerre. Nagy hős vagy most a szememben, komolyan. Mióta is fexel?

Hú, most értem Zsuzsa görcsöléséhez, nagyon drukkolok neki, hogy semmi komoly ne legyen.

Bnemethm Kép
Szia itt megint!

Meg még egy (remélem) gyors beszámoló magunkról: hétfő-kedden véreztem, meg vasárnap-hétfőn iszonyúan fájt a hasam, azt hittem felrobban. Itthon voltam egész héten, jót is tett a pihi. Voltam ma dokinál, a vérzés a seb volt, nem komoly, a hasam szerinte nem kemény. (Szerintem baromira, napok óta folyamatosan, és nem időnként keményedik, hanem egyfolytában.) Viszont az UH-n kiderült a turpisság: rosszcsont kölök megfordult, és most popsival lefelé ücsörög, minden jel szerint vasárnap a megfordulását éreztem, és így nem fér el olyan jól, mint eddig, ezért feszít belülről ennyire. Cukromra a doki sápítozott kicsit, meg elküldött belgyógyra, majd ők eldöntik, mi van. (ha valaki esetleg ért hozzá: éhgyomri 4,2, egy órás 11,1, két órás 7,7) Valószínűleg csak a diétát kell folytatni. Sebaj, legalább nem hízok.

Viszont most leszakad a hasam, egy óra alatt tudtam csak elolvasni a lemaradásomat!
Puszi mindenkinek, és köszi a drukkolásokat!

Dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Sziasztok!

Csak picit nézek be, mert mindjárt ülve horkolok!

Süncsi!
Semmi gáz! Egyáltalán nem haragszom!

Zsuzsa!
Ezt azért nem kéne! Látom, ez a görcsölés neten át is terjed! Vigyázz magatokra és szorítunk ezerrel!

4D: ma voltunk, a doki 2x is kiküldött sétálni, hogy hátha meg tudjuk nézni egyetlenem arcát, de az istennek sem mutatta! Hol az egyik kezét tette oda, hol mindkettőt! Ezért csak videokazink van (a doki lebeszélt a dvd-ről, mert az plussz 3000ft), arról meg még most nem tudok képet feltenni, de ahogy áttesszük dvd-re, azonnal megmutatom! Képünk is csak egy lett, az is csak azért, mert rajta van a bizonyíték: PUNCIS!!! Szóval mostmár tuti, hogy kislány! Ha véletlen mégis fiú jönne ki belőlem, esküszöm elgondolkodnék az ufókon!
A méretei alapján 6 nappal kisebb, mint kéne, viszont a combja 35 hét 4 naposnak felel meg. Apja lánya! Valójában pedig ma vagyunk 33 hét 2 naposak. A súlya kb. 2250 g és teljesen fejjel lefelé fordult már, ezen kívül végig aludta a 3x fél órás vizsgálatot.

Anyós: Kezdi érteni a problémámat. mostmár odáig eljutott, hogy megkérdezi, mit szólnék, ha... meg jöjjön-e, vagy nincs szükség rá stb. Ez már előrelépés nála. De szerencsére jövőhéten elmennek nyaralni, úgyhogy lesz egy szabad hetünk. Remélem, addigra az összes pakolás kész!

Most viszont megyek, mert elalszom!

Jó éjt! Mariann
marcsababa

Jó reggelt!

Most istmét én vagyok a korán kelő, pedig több mint 5 órát tudtam egyhuzamban aludni! Kép

Zsuzsának : NAGY DRUKK! Remélem minden rendbe jön nála.

Mariann: Gratulálok a lányodhoz! Az anyós meg majd bepuhul.

Dzscsiga: Köszönöm a megértést, már 4. hete kell feküdnöm és még van legalább 8, de hősként viselem a kihívásokat, azon kívül a családtagjaim sem járulnak hozzá semmi máshoz! Nagyon szigorúak velem.

Anitabori!
Örülök, hogy neked is bejött a Bergon! Azt nekem nem is mondták, hogy nem lehet kártyával fizetni. Mi is ott fogubk megvenni mindent (iker babakocsi, kocsiülés, pelenkázótáska, stb.), de csak a babák születése után akarom. Majd én is várom a képet a telitalálat babakocsiról. Veled is udvariasak voltak, és mindent megmutogattak?

BNM:
ÜDV!
VKOrsit én az őszi babák ill. mintha az ikres topikban is láttam volna (Az ikres nem biztos).

Magunkról:
Tegnap iszonyu fárasztó napom volt. Mindenki hozzájárulása mellett (orvosok, férj, stb.) belementem abba, hogy a TV2 Magellán műsorának riportot adjak a Kapcsolat analízisről, úgyhogy csajok most lehet, hogy egy kicsit (kb. 2-3 perc erejéig) médiaszárok lesznek a babáim.
Délre jött a stább, itt voltak 1/2 3-ig, utána mentünk át kapcsolat analízisre és ott még 1/2 6-ig forgattak. Persze ott én már az utólsó két órát fekve töltöttem.
A jövőhétre van még egy forgatás időzítve, amikor az UH vizsgálatot akarják felvenni a Nyírőben és ott is interjút akarnak csinálni a nőgyógyászommal, de szerencsére elvileg nekem már nem kell nyilatkoznom (remélem).
Amint hazaértem olyan fáradt voltam, hogy azonnal le kellett feküdnöm, pedig vittek-hoztak Két órát egyhuzamban tudtam is aludni, és az esti lefekvés után is 5 órát aludtam, tényleg nagyon fáradt lehettem, ha még a hátfájásom sem billentett ki az alvásból.

Remélem nem lesz túl rossz a felvétel, ez már a második riport a terhességem alatt, úgy tűnik az én babáim vonzák az ilyesmit, mivel a beültetéskor is forgattak a Nyírőben, és akkor is én voltam a vágókép ill. vamami nyilatkozatomat is bevágták (állítólag), babonából nem néztem meg a filmet, ezért nem vagyok benne biztos.
Hát kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.

Szép napot mindenkinek!
GYÓGYULÁST A BETEGEKNEK!
Engem ma fekvésre ítéltek a tegnapi nap miatt, így nem biztos, hogy tudok még jönni.

Vali
cvali

Jó reggelt!

Zsuzsa: gondolunk Rátok, csak szép nyugodtan feküdni!!

Süncsi: addig dolgozom, amíg nem érzem kényelmetlennek, hogy be kell járnom. Május végéig biztos, aztán meglátom. Remélem addig tényleg lezárom a dolgaimat, utána meg megyek betegállományba.
Én nem kaptam meg a képeid elérhetőségét Kép

Üdv bnemethm! Még egy aug 23-ikai baba! Kiváncsi vagyok, mennyi a százalékos esélye annak, hogy hármunk közül legalább az egyikünk 23-án szül? Szerintem 3 különböző nap fogunk szülni, és egyikünk sem 23-án Kép
Nem választanál valami könnyebben leírható megszólítást?

Vali: és a gyerekek egymás közötti kapcsolatáról szól a film? Írd meg, ha tudod már, hogy mikor adják le, ott kell kuksolnunk a tv előtt!
Jó fekvést, és türelmet! (Ez vonakozik a többi fektetett Anyukára is - Mucska, Zsuzsa)

Egyébként ma megyek én is dokihoz, megnézzük, hogy minden rendben van-e odabent.
Nagyon irígylem a júniusi mamikat, szeretnék én is 2 hónappal előbbre járni.

Jerry
jerry

Jo reggelt!Kép

Ma csak roviden...

Zsuzsa!Kép
Nagy drukk, vigyazz a kiscsajra!!!

Suncsi!Kép
Nagyon irigy lettem...en is, en is, en is!!! Gratulalok, szepek is vagytok, nem csak kedvesekKép Honnan szedjek most egy fotost?

Vali!Kép
Ugye, majd megmondod mikor kell nagyon-nagyon figyelnunk a tv-t?

bnemeth!Kép
Isten hozott!Kép Vegre megvagy! Micsoda kerdes, hogyne emlekeznek Rad... Kozben Orsit latom megtalaltad.Mit szolt Apa, hogy lanya lesz? Nekem nagyon tetszik a Reka nev.Mostmar ne tunj el, gyere gyakran, jo?

Megyek dolgozni, ez ma "elvileg" az utolso teljes munkanapom.Hetfotol negyoras leszek, ha igaz...

szoszi
szoszi

Meg valami:
1.- Csak a lanyok ijesztgetik az anyjukat? Aki gorcsol mind kislanyos...

2.- Tegnap a Tescoban tudjatok milyen akciot lattam? Lactacyd Femina es Plussz vas pezsgotabletta osszecsomagolva...Ez meg milyen parositas ?Kép Ott rohogtem a pult elott.Tuti kismamaknak talaltak ki. BoriKép, rad gondoltam, Te ilyet iszol, ugye?

szoszi
szoszi

Szia lányok!
Ma nincs ovi, így mi is későn keltünk. Ez egyébként marha jó, hogy anyuka dolgozzzon, ha azt akarja, hogy a gyereket felvegyék, de mindig tudja megoldani, hogy ne vigye a gyereket oviba, mert valamiért épp nincs ovi. És elég gyakran nincs!

Bmemethm!
Üdv. újra itt, gratula a kislányhoz és beteszlek majd a táblázatba!

Süncsi!
A macskák köszönik jól vannak anyukájukkal együtt. Állítólag, ha nem akarok újabb kiscicákat, anyukát máris el kéne vinni megműteni. De mi lesz addig a kiscicákkal? Még csak 8 naposak!
A felújítás nálunk előreláthatólag 6-7 hétig fog tartani. Ha elkezdik tényleg mikorra ígérték és ha nem szülök előbb, mint kéne, akkor elvileg kész lesz szülés előtt. De ha nem, az se baj, majd befejezik nélkülem.
A képek nagyon klasszak, most néztem meg őket. Nagyon szép kismami vagy!

Dzscs!
A cukrod tényleg kicsit magas!
Rosszcsont kölköd pedig beszéld rá valahogy, hogy tessék szépen visszafordulni fejjel lefelé!

Mariann!
Akkor neked is hosszú combú manöken lányod lesz, mint Chellonak!

Vali!
Nem is tudtam, hogy már most ilyen népszerűek a babáid! Mikor lesztek a tévében? Nagyon kíváncsi vagyok rátok! akkor most viszont tessék pihenni!

Mindenkinek szép napot, bár itt elég borongós.
Mi most indulunk a Corába (bár Rita még alszik, de majd mindjárt felkeltem), Chello, nem jössz?

Bellana!
Remélem nincs semmi baj veletek! Adhatnál valami életjelt!

Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Bori!Kép
Pontositom a kerdest: a "te ilyet iszol?" termeszetesena Plusszra vonatkozik, nem a Lactacyd Femina-ra...Kép
Huuu, de lokott vagyok ma.
szoszi
szoszi

Szia Kismamák,

Süncsi,
megkaptam a mailt, és megnéztük a fotókat a párommal, mindketten le voltunk nyűgözve. Nagyon szép vagy!
Vigyázz magatokra, és természetesen felteszem majd a babakocsi fotóját a jövő héten - remélem, addigra meglesz.
Egyébként muszáj meglennie, mert bevallom, Zsuzsa tegnapi esete nagyon kibillentett amúgy sem tartós nyugalmi állapotomból. Most aztán ezerrel nekiállok megvenni azt a "néhány" dolgot, ami még hiányzik. Vasárnap börze, aztán elutazásig (pénteken megyünk el 6 napra) meg szeretnék venni mindent.

Vali,
nagyon kíváncsian várjuk a tv-műsort, legalább azt is megtudom, mi az a kapcsolat-analízis.
A Bergonban nagyon kedves fiatal lány volt, s bár mondtam neki, hogy nem "kezdő" anyuka vagyok, azért nagyon alaposan elmondott mindent. Kedves volt, ahogyan egy normális eladónak illik is!
Tegnap a Megatoys-ban láttam szopis párnát, 5900-ért, szerintem a Csalogányban is ezt a fajtát árulhatják annyi pénzért...Azt hiszem, Chello írta, hogy ez nem az, ami nekünk van, és bizony teljesen igaza van, ezt még sz@r utánzatnak sem nevezném! Nem szabad egy fillért sem rááldozni.

Szöszi,
jól emlékeztél, én vagyok, aki iszom a Lactacyd-et! Nagyon jót tesz a vérképemnek!!!
Jövő héttől már csak négyórázol? Hurrá. Tudsz majd sokat pihizni, készülődni.

Panó,
miért nincs ma ovitok? Nevelői értekezlet? Továbbra is felháborítónak tartom a felvételi hercehurcát ott Érden.
Jó hosszú lesz az a felújítás...Kitartás.

Mariann,
gyarapítod a kislányos tábort? Név/nevek/ van már tarsolyban?

Dzs,
vigyázz azzal a cukorral. Reméljük, hamar rendeződik.
EZ a vérzés elég nyugtalanító. Fognak valamit csinálni szülés után a sebbel?

Eltűnt kismamák, merre jártok?
Linda, Lino, Zsuzsi, Kinga, Kakukk, Swen? És valahány név a naptárban?

Anikó,Maci,Orsi,
hányra tervezitek a börze-kezdést? Én megpróbálok odamenni 8.30 körül, de mivel a babakocsiról szinte teljesen lemondtam (a Bergon miatt), nem fogok annyira sietni. Van egy ingyen belépőm, csak az unokaöcsém még nem tudta ideadni, pedig azzal mgúszhatnám a sorállást...
Puszi nektek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ja, még valami,
valaki - aki elmentette annó - át tudná nekem küldeni Zsuzsánk óriás listáját a kelengyéről, mamafelszerelésről?

Előre is köszönöm
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok Várandósok!

Ma csak nagyon rövid leszek, mert a tanulmányaim fekete fellegként tornyosulnak felettem, s már látom, hogy így sem végzek sajnos.Kép Ebből kifolyólag Niki, teljesen átérzem a helyzeted már én is padlón vagyok. tegnap este már annyira kivoltam, hogy egyszerre bőgtem meg röhögtem, szegény férjem meg azt se tudta mit csináljon velem. Tudom, hogy a baba miatt nem kéne görcsölni, meg kiborulni, de ugye más az elmélet meg a gyakorlat. A legjobban meg az tud kiborítani, amikor ilyenkor azt mondják, hogy könnyű nekem, mert ugye nagy pocakkal csak elnézőbbek az emberrel, de ugye azt mégsm tehetem meg, hogy betolom a pocakom és kérem a papírom. Valamit muszáj produkálni. Na mindegy nem is ezzel akartalak terhelni benneteket, bocsi a kifakadásomért.Kép

Kinga, másik sorstársam merre jársz?

Süncsi! Gyönyörűek a képek, de tényleg annyira, hogy csak na!!!!!! nagyon büszke lehetsz magadra és köszönöm, hogy megosztottad velem is!!!!!
Egyébként tudom, hogy a szerelmes beszámolót nem szó szerint értetted.Kép Nálam egyébként szerencsére kb. a 22. hét óta nincs keményedés, reméelm ez is normális.

Zsuzsa! Nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!!!
Kriszta, köszi az infót!

Ma reggel arra ébredtem, hogy tejfoltos a hálóingem. Szerintetek ez normális????

A bébim egyébként jól van, legalábbis tovább mocorog ezerrel.

Puszi nektek és vidám órákat ezen a borús napon.

Linda mi van veletek?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt!

Panó, most nem megyek a Corába, kedden voltam. Mit vásároltok?

Vali, nagyon várom a műsort, majd megírod mikor lesz? Addig is pihenk sokat.

Jerry, mi is ma megyünk a doktorbácsihoz. Már alig várjuk. Kép

Süncsi, köszi a képeket, nagyon jól nézel ki, tök klasszak. Kép

Szöszi, örülök, hogy hétfőtől kicsit visszaveszel. Már az is csoda, hogy idáig bírtad. Mikor lesznek képek a szobáról?

Dzsungelcsiga, tényleg magas a cukrod egy kicsit, úgy tudom, hogy 6,7-ig fogadják el, a fölött diétázni kell. Miből áll a diétád? Amúgy köszi, gyógyulgatok, ma már jobban érzem magam.

Anitabori, szerintem sem sokat ér a másik szopis párna. A miénk a nyerő! Kép

Mariann, gratula a nagy lányodhoz! Kép

Chello
chello

Anitabori, Orsi, Anikó - valószínűl 1/4 8 körül mi már ott leszünk a férjemmel a sorbanállás miatt.
Ha jöttök és megtaláltok minket, szoljatok nyugodtan, majd veszünk jegyet.

Bne - szia! Hurrá, még egy aug. 23-i baba!

Zsuzsa! Mi van veletek?

Süncsi - szabad megnézni a képeket? Nagyon kíváncsi vagyok, biztos szépek. (küldeném a címemet neked)

Maci
maci2

PanóKép
Sajnálom az ovit és a telefonodat is. Én ezért nem veszek méregdrága, legújabbtípus telefont, mert ha elhagynám megütne a guta.Kép Az ovihelyzet nagyon gáz, csinálhatnának valamit az illetékesek, bár az ő fizetésükből telik magánovira is, nekik nem sürgős.Kép

KrisztaKép
Kösz az infót Zsuzsáról, megy a drukk!Kép

BnemethKép
Halihó!Kép Nagyon örülök neked és gratula a kiscsajhoz, már elkelt az erősítés a lánycsapatban! Orsiék jól vannak, ikrei lesznek és természetesen nagyon boldog. Cat szintén jól van túl van az AFP-n és neki is ikrei lesznek.
Örülök, hogy visszataláltál!Kép

SüncsiKép
Nem tudom mikortól helyezik át a férjemet, remélem minél hamarabb. Szerintem akkor kéthetente is haza tud ugrani, 500 km nem olyan vészes mint 1500. Majd megbeszéljük, ha már végre hazatalál!
Anyós lenyugodott és én is.Kép
Írtam mailt!Kép

AnitaboriKép
Örülök, hogy tetszett a Bergon! Milyen típust választottál? Lehet őket tologatni az üzletben? Én ki szeretném próbálni.Kép Jövő héten már nekem is lesz!Kép Jó, hogy írtad, hogy nem lehet kártyával fizetni, legalább lesz nálam kp.Kép

DzscsKép
Pihengess! A cukorra nem tudok semmit írni, remélem diétával megúszod!Kép

MariannKép
Ezek a lányok!Kép Timi babája is eltakarta az arcát, afülét volt hajlandó csak megmutatni és kicsit a profilját. Lényeg, hogy egészséges.Kép

ValiKép
Nem is dicsekedtél, hogy médiasztár vagy! Mikor leszel adásban?Kép Pihenj szorgalmasan!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

szoszi

Egcsi és mindenki!

Még nem vagyunk média sztárok, egyszerű véletlen az egész. Mi úgy voltunk mind a két forgatással, hogyha más leendő ill. már meglévő kismamákat ezáltal hozzá tudunk juttatni új és számukra is értékes információkhoz, miért ne vállaljuk el. Mi több mint 5 évet vártunk a babákra, csak azért mer semmilyen infónk nem volt, és az évek során szépen lassan okosodtunk ki. Lassan teljesen képzett leszek a nőgyőgyászati kezelések felől ill. a terhesség alatti babafejlesztési és mama kondíció javítási módszerekből is. EZ NINCS A RIPORTBAN BENNE!
De minden esetre, nagy bánatom, hogy a különböző szakorvosok nem figyelnek egymásra, holott, ha egy kicsit is együtt működnének sokkal hatékonyabb eredményeket tudnának elérni.
Ezt az én példám is mutatja.
Én a 3. lombik előtt elmentem egy ÁLLAMI nőgyógy szanatóriumba (ingyenes), ahol teljesesen természetes módszerekkel (hévizi iszap, timsófürdő, mikro, masszázs, gyógytorna) az inmunrendszeremet annyira rendbe hozták, hogy utána tünetmentessé vált a betegségem és a babuknak is sikerült a hasimban maradniuk! EZ A LÉNYEG! Ez sem hangzik el a riportban.

Ez a riport a kapcsolat analízisről szól. Amit az agykontrollhoz tudnék hasonlítani, a lényege, hogy már a magzati korban képes felvenni a mama a babájával a kapcsolatot.
Nálunk a férjem nagy rajongója ezeknek a dolgoknak. Régebben egy rádió riportban nyilatkoztak róla gyerekorvosok, ezért próbáltuk ki, s végül annak ellenére ott ragadtunk, hogy én az elején nem nagyon hittem benne. Mostmár így több mint 3 hónap után azt hiszem megérte, mert nagyon jól reagálnak a babáim, mind a mentális mind a szóbeli üzenetekre és kérésekre.

Egyébként teljesen két tábor van ebben a témában. Van aki teljesen ellenzi és van aki rajong érte.

Mi most már végig csináljuk, mert annak ellenére, hogy én voltam a szeptikusabb ez ügyben, sőt a 10. óra körül abba is akartam hagyni, azonban Chello megkért rá, hogy írjam meg neki a tapasztalataimat és akkor jöttem rá, hogy bizony van fejlődés, egyre jobban vissza igazolódott az idők folyamán, hogy van értelme, de csak hosszú távon.

Majd megírom mikor lesz adásban. Én szerintem csak néhány percet leszek benne + vágókép.

Vali
cvali

Sziasztok Kismamik!

Nem sorolom egyenként a neveket, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a dicséretet a képekekkel kapcsolatban. Azért a fotos is ügyes volt!Kép

Jerry,
bocsi, nem volt szandékos a dolog, délutan otthonrol neked is elküldöm a cimet.
Ne akarj elöbb tartani, élvezd ki a terhesség minden pillanatat!

D.Cs.,
ha ilyen "kis forgos" a babad, hogy a 30. héten még megfordult, akkor még siman vissza is
fordulhat!
Vigyazz magatokra!

Mariann!
Gratulalok a hosszulabu puncishoz!Kép

Vali!
Erdekes lehet ez a kapcsolatanalizis, bar én is inkabb szkeptikus vagyok a dologban. Esetleg ha lesz idöd egyszer, irhatnal rola bövebben! A riport biztos rövid lesz, mondjuk én ugysem tudom megnézni, talan majd a többiek beszamolnak.
Tovabbra is pihizz sokat!

Szöszi!
Fotost keresel?Kép A férjem az ötletet egy bababoltban lelte, ki volt téve egy mintakép és egy fotos cime. Végül egy masikkal dolgoztattunk, akit a neten talalt.
Ez, hogy a lanyok ijesztgetik az anyukajukat, tipikus Szöszis kalkulacio!Kép Reméljük nem igy van!
4 ora mar klassz lesz, mert tudsz otthon délutan alukalni, pihizni esteleg sétalgatni!
Otthon van neted?

Pano!
Macsekkal talan varj még egy kicsit, csak nem lesz megint olyan gyorsan terhes! Egyébként ez a mütét biztos nem hülyeség, mert a lany-macsekok (szomszédasszony tapasztalata) rengeteget szülnek. (ovszer és egyéb védekezési mod meg ugye nem jöhet szobaKép)
A felujitashoz meg kitartast, de igazad van, nélkülded is be tudjak fejezni!

Bori,
közben én is elküldtem a freemail-edre a listat, ide volt elmentve a munkahelyi gépemre, Word-ben.

Swen,
a többieknek nincs igazuk, ugyanugy kell neked is produkalnod a vizsgan! Kitartast, mar nem sok van hatra!
Szerintem tök jo, hogy nem keményedik a pocid, azért nalam sem tul gyakori!

Maci,
persze, neked is küldök kép-elérhetöséget, csak dobj egy emilcimet!

Bellana??? Csaknem Dani betegeskedik?

Es a többiek?

Zsuzsa remélem jol van és a csaladja is jol boldogul nélküle!

Most rohanok haza. Este szinhazba megyünk, mar nagyon kivancsi vagyok!

Sok puszi
Süncsi
süncsi

Lanyok!Kép

Hetvegen van a hazassagi evfordulonk.(masodik). Nem fogok nagy ebedet tartani csaladnak, meg ilyesmi, talan lesz meglepi gyertyafenyes vacsora etteremben (remelem a ferjem ezzel keszul...). Segitenetek, hogy mit lehet venni egy pasinak, foleg ilyen alkalomra? Nem nagy dolgot, keves penzbol, szimbolikusan es ugy, hgy kezugyesseg, stb nalam 0. Talan ha hamarabb eszembe jutottak volna a kepek, akkor az lehett volna, de igy...
Szoval, Ti miket szoktatok?
szoszi
szoszi

Szöszi!

én a férjemet a következő könyvecskékkel leptem meg: A kismama működése, A kisbaba működése.
Nagyon jópofa, együtt nevettünk rajta.

Maci
maci2

Sziasztok,

Süncsi, Szöszi,
köszi, hogy előkerestétek nekem a listát, még nem néztem meg, de mindjárt rohanok!

Szöszi,
nekünk is holnap van a házassági évfordulónk!!!
A 6.

Egcsi,
lehet tologatni, persze!!! Sőt, ha szerzel egy kölcsönbabát, bele is teheted, szerintem.
Én egyébként bolygókerekeset (fixálható) választottam, kétirányból tolható kar, a kar megassága állítható, más extra nincsen. Gyönyörű huzatok vannak, remélem, a vasárnapra meghirdetett akciójuk miatt nem fogynak le nagyon. (Megkérdeztem, mi az akció lényege: néhány anyagtípusra vonatkozik csak, de az engedmény mértékét nem tudták megmondani.)

Leszakad a hátam, délelőtt a pincében voltam, végre felhoztam MINDEN szükséges babaruhát, felszerelést, találtam még vadiúj cickóbetéteket is! Jövő héten nagymosás, nagyvasalás.(utóbbit annnnyira utálom!)(el is hívom anyukámat...)

Börzések, akkor kint találkozunk! Hajni, jó korán kimentek...Minden tiszteletem.

Most elköszönök a hétvégére, nemsokára megyünk Ráckevére, majd csak börzére jövök haza. Talán vasárnap este lesz még erőm beköszönni.

Puszi mindenkinek,
vigyázzatok magatokra,

Swen, kicsi kitartás még, tudom, az utolsó napok a legnehezebbek, ilyenkor aztán mindig úgy érzi az ember, hogy semmit, de semmit nem tud...Én legalábbis így voltam vele.

Azt hiszem, most megpróbálom még Zsuzsát elérni telefonon, hacsak nincs kikapcsolva. Ha megtudok valamit, még bejelentkezem.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Kijöttem kispapiért a munkahelyére, így gyorsan írok nektek pár sort!

Mi jól vagyunk, a kiscsaj a pocimban meg nem állna egy percre sem. Viszont dokibácsi szerint sokat híztam. Azt mondta, hogy ne igyak! Meg is lepődtem, mert nem azt mondta, hogy ne egyek!Kép De tud valamit a dokibácsi, mert így is fél óránként járok wc-re, hogy nem iszok, de már nem annyira kellemetlen...Kép

Puszi Mindenkinek! Legyetek jók!

Timi és Lillababa

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Süncsi!

Küldtem neked mail-ben infót.

Vali
cvali

Sziasztok!

Végre túl vagyok egy vizsgán, de kiderült hogy még lesz 4-5 belőle. A szigorlat jó lett, de félre néztem egy tételt és mást dolgoztam ki, biztos a kicsi vonta el a figyelmemet. Alig tudtam kimagyarázni magamat.

Süncsi.
Hát erről az utazásról beszéltem a dokibával is, de ő se tudott jót mondani, amíg bírom csináljam, de a vezetést már nem ajánlja, ha nem muszály.
Nekem az utazással az a gondom, hogy 5 óra és ez egy kicsit kikészít, ma csak kocsival volt 2 óra, de alig tudok ülni állni.
De majd csak túljutunk a nehezén.

Voltunk dokinál, UH-on, minden szép és jó és rendben van, és most már tuti a kislányunk.
Bár a papája mondott már ma mást nevet neki, de szerintem maradunk a réginél.
Már szeretnék venni rózsaszín ruhácskát, olyan kislányosat is.

Na tényleg megyek, mert a párom holnap vitorlázni megy, és nekem még be kell neki csomagolni, meg pár szendvicset csinálni.

Jó éjt nektek!
NIKI
nixi
Irország

Sziasztok!

Elöször is nagy drukk Zsuzsának!!!!!!!!!!
Írtam neki sms-t: jobban vannak, hétfőn hazajöhet és mindenkit puszil! Kép

Mi megvagyunk, de nem tudtam netezni, mert Dani elég nyűgi a nátha miatt és ha ő nem akkor én. Kép
Biztos most az én hormonjaim jutottak el erre a szintre. Ádival is sokat vitázunk. Elég fáradt vagyok, de nem tudok pihenni. Úgy érzem egész nap csak mosogatok, mosok, pakolok, söprök, felmosok...És aztán 10 perc múlva minden tök gané. Most is könyvek lepakolva, bugyik, gatyák széthajítva, röhej. Dani mindent szétszed, 5 percet sem bír ki magában. Úristen, mit fogok csinálni ha Gergő is kinnt lesz? Megfogok zakkani?
Na, jó végülis ezek nem igazi problémák, csak elég bosszantó.

SÜNCSI: a képek egyszerűen gyönyörűek!!!!
Plakátra, újságba lehetne tenni őket!!! Kép Kép
Látom nálatok az oktatás azért jobban működik. Nálunk csak a duma van, nemhogy a férjek oktatása masszír ügyben. szerelmeskedés terén én is lusti vagyok, nem igazán van hozzá kedvem, bár tény, hogy elméletben sokat szövegelek erről. Kép
Viszont az egész napi Danizás után, mire a lurkó elalszik, jó esetben este 11 óra van és akkora minden lelkesedésem tovaszáll...

ORSI: én is nagyon feldobódtam a csevejtől! Kép
Hogy van a torkod?
Remélem gyakorolsz a mi kis koncertünkre? Kép
A börzén azért vigyázzatok magatokra! Puszi!

ANIKÓ: te is vigyázz magadra, bár t már rutinos vagy, ugye? A depid elszállt? Puszi!!!

BORI: milyen jókat írtál megint! Az összefoglalód is nagyon tetszett amit Ildikónak írtál. Kép
nem isgondoltam arra, hogy egymás után többször mérjek a digitálissal, (igaz a popsissal sem. Kép)
de most megtettem és nekem ugyanazt az értéket hozta ki.

EGCSI: mi újság veletek?
Szerintem az NST és a CTG ugynaz, csak kórházanként máshogy hívják. Danival CTG-re jártam és most itt NST-re fogok. Kép

SWEN: köszi az ölelést! Úgyolvastam, hogy rád is rádférne úgyhogy én is küldük neked. Kép

CHELLO:hogy van a kórságod? Múlóban?
Jó, hogy írtál az óriáskifliről, mert a gutaütés kerülgetett, hogy mi mennyiért vettük és most mennyiért hirdetik!

DZSCS: nem jó hír ez a cukorról. Én még nem tudom az enyémet, de eddig majdnem minden leletem gázos volt, miért pont ez lenne rendben? Kép Akkor majd konzultálunk a diétáról. .)

VALI: kiváncsi leszek arra a műsora. Mikor lesz?
Tényleg kár, hogy a lényeget kihagyják. Kép

PANÓ: nem semmi ez az óvoda sztori!
Nekünk 2 lány cicánk volt (anya és lánya) és ivartalanítva lettek. Persze anyuci a szoptatás után. Kép

Na, most megyek mert lejárt a mosógép még jövök:
Bellana
bellana

ValiKép
Mindenképpen ott ülünk a képernyő előtt, ha adásban lesztek. Én nem ellenzem a kapcsolatanalízist, nem nagyon ismerem, de ha nektek bejött, akkor az a lényeg!Kép

AnitaboriKép
Én is bolygósíthatót szeretnék, de előbb ki akarom próbálni. Kitartást a börzéhez, remélem jó sok cuccot sikerül beszerezni a babócának!Kép

NikiKép
Gratula a szigorlazhoz, lényeg, hogy jó lett! A többi vizsgához pedig kitartást!Kép

BellanaKép
Szerintem két gyerkőc mellett toleránsabb leszel a kupival szemben. Elvégre nem várhatja el senki, hogy kisgyerekes házban minden élére legyen állítva! Nyugi, menni fog!Kép

Mindenkitől hatalmas drukkot kérek, ugyanis holnap elindul a férjem hazafelé! Szeretném, ha ezúttal meg is érkezne! Sajnos a Praxisban nem volt hely hétfőre, pedig nagyon jó lett volna bejutni.Kép Így csütörtökön megyünk. Nem megy valaki esetleg hétfőn, aki hajlandó velem cserélni?Kép

Pusszancs:
Egcsi(El sem hiszem, hogy ma 28!Kép)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bellana, köszi, már kicsit jobban vagyok. Lassan kezd emberi formám lenni és már csak néha köhögök!

Örülök, hogy megnyugtattalak a kiflivel kapcsolatban. Kép

Szöszi, Anitabori, gratulálok a házassági évfordulótokhoz, remélem kellemesen töltöttétek el! Kép

Tegnap voltunk uh-n és láttuk a kis Noémit, nagyon édes volt. Már 1500 gramm körül van a drága. Kép Méhszáj is rendben szerencsére. Már csak egyszer megyünk 4 hét múlva és utána jönnek a CTG-k. Hihetetlen, hogy repül az idő.

Mucska jól van, tegnap beszéltem vele. Igaz, hogy volt egy kis ízgalom de valszeg csak a gép mutatott hülyeségeket mert görcsölni egyáltalán nem görcsöl.

Zsuzsának is drukkolok, hogy hétfőn haza engedjék.

Kellemes hétvégét!

Chello
chello

ChelloKép
Már szép nagy a lánykád!Kép Örülök, hogy jobban vagy!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!Kép

Jerry, Maci2 Kép
Hát a 23-ára én is kiváncsi vagyok, ritka amikor bejönnek ezek a dátumok. Nekünk aug. 18-án van a házassági évfordulónk, szép ajándék lenne, ha Réka akkor bújna ki!Kép

Jerry!Kép
A bnm-re is "hallgatok"!Kép

Szöszi!Kép
Apa is nagyon örült a leányzónak. Minden este "játszik" vele, rárakja a fülét a hasamra és hallgatózik, picilány pedig mindig fülön rúgja, ezen jókat szoktunk nevetni!Kép

Chello!Kép
Majd megpróbálok feltenni képet, bár még nem próbáltam, remélem sikerül majd. A Praxis Rendelőben voltunk. Egész úton odafelé nagyon aktív volt a bébi, aztán a 20 perc csúszászt már nem bírta kivárni és elaludt, de szerencsére nem fordított hátat, szépen lehetett látni a pofikáját, meg mindenét.
Próbálta a doki ébresztgetni, na akkor befogta a fülecskéjét és elfordította a buksiját!Kép

Júniusban elkezdünk vásárolgatni, már alig várom, be vagyok indulva teljesen.
Ismerősöktől kaptunk már kisruhákat, a jobbakat kiválogattam, dehát van még bőven mit beszerezni, és olyan hamar itt lesz az augusztus, hogy az csak na!Kép

Na megyek befejezem a főzést!
Jók legyetek, vigyázzatok a babócákra!

Üdv:
bnemethm
Bnm

Lányok!
Most eltűnök, remélem legalább egy hétre! Legyetek jók és vigyázzatok a babócákra és magatokra!Kép Ha esetleg a Praxis-problémámra tud valaki megoldást, Anitabori tudja a mobilszámom, de szóltam a recepciós hölgynek is a rendelőben, ha valaki lemondja hívjon. Szóval reménykedem.Kép Legyetek jók!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, gratula a 28. héthez. Kép A férjeddel meg kényeztessétek egymást. Praxis ügyben sajna nem tudok segíteni, mi jövő szombaton megyünk.

Bnemethm, ezek a babócák már csak ilyen huncutkák. Kép A miénk is aludt amikor voltunk és nem nagyon örült a doktorbácsi ébresztgetésének. Kíváncsi vagyok legközelebb mit fog produkálni.

Chello
chello

Jó estét!

Egcsi: most már biztos rendben megérkezik a férjecskéd. KépGondolok rátok! Kép
Gratula a 28-ik héthez! Kép

Chello: örülök, hogy jobban vagy. Kép
Noémi szépen fejlődik. Kép Másodszorra mész a Praxisba? Nem tudod véletlenül, hogy ismét igénybe lehet venni a kedvezményt itt a babaneten?
Danit anno a CTG-hez ébresztgették, úgy, hogy a szülésznő megrázta a hasamat. Kép Alig akart ott mozogni. Persze amint eljöttünk nekiállt tombolni. Kép

Bnm: szerintem mi még nem "találkoztunk", szia! Kép
Mit főztél?

Bori, Szöszi: boldog évfordulót nektek. Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Köszönöm a vizsga gratulációt, de sajna még lesz rá módotok, mivel van még egy pár.

Bergonos pártik!
Nem lehet az üzletben kártyáéval fizetni? 2 hét múlva mennék vásárolni végre kocsit, és mi is ez mellett döntöttünk.
Tehát készpénz kell? És meliyk üzletben a Nagykerben vagy a Mintaboltban a z Örsvezértéren? Ti hol voltatok hol vásroltatok?

Nagyon csúnya idő van, íygy bent maradtunk a délután során.
Hazajöttem szüleimhez, és így kicsit jobb a helyzet, lesik a kivánságomat, és azt veszik meg és azt főzik amit csak sueretnék, a vacsi is tintahal karikák voltak, tehát kényesztetnek.
Ilyenkor eszembe jut anyósom, hogy neki miért nem jut ilyen eszébe.

Voltunk Uh-on és már biztos a rózsaszín rugik színe. A kicsire azt monták 1498 g és 40 cm, és minden szép és jó körülötte. A méretei nálatok is ekkorák voltak 30 hetzesen?
Pont akkora amekkora az adatai.

Kicsit vérszegény vagyok lehet valamit ellene csinálni?

Ismeritek a kézi Medela mellszívót? Aki ismeri vagy hallott róla milyen véleményt?

Hát most megyünk aluzdni, mert hajnalba keltem és levezetttem 150 km.t és el is féradtam már.

Majd holnap újra itt.

Jó éjt nektek
nixi
Irország

Szia Niki!

Akkor majd jó sokszor gratulálunk a vizsgákhoz. Kép
Az anyósoddal ne törődj, gondolj arra, hogy a szüleidnek fontos vagy és ez nagyon jó! Kép
Valakinek a szülei is tojnak a fejére. Kép
A babád szép nagy már. Kép
A Medelát nem ismerem én az Aventbe vagyok jelenleg -igaz még plátóian- szerelmes. Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Most beszéltem Zsuzsával,és már jól vannak,Magnéziumot kap,és hétfőn jönnek haza.Kép
Pont bent volt Zsófi is,hallottam a háttérben csacsogni.Kép

Bnm:Üdvözöllek,és grat.Rékához! Nekünk aug.17-én lesz a házassági évfordulónk.Kép

Chello:Örülök,hogy gyógyulsz! Uh :Kép

Süncsi:Megkaptam a képeket! Gyönyörűűű!!!
Nem parasztos lesz végül a szoba.Ez a mi hálószobánk lesz,csak velünk lesz Bence is egy darabig.Majd teszek fel képeket,ha kész lesz.Kép

Bori:Bergon Kép Mi 7 körül már kint leszünk,de már van jegyünk.
Nagyon helyes halászgatyókat láttam a C & a-ban,úgy két hete.Érdemes még Neked ilyesmit vásárolni?
Hová mentek 6 napra?
Boldog házassági évf-t!

Dzscs:Jó,hogy nincs nagyobb baj!Kép

Mariann:Grat.a kislányhoz! Anyós-szabi Kép

Vali:Írd meg feltétlenül,hogy mikor lesztek a TV-ben!

Panó:6-7 hetes felújítás?! Nem irigyellek!Kép

Szöszi:Grat.Nektek is a házasságihoz!Kép

Timi:Örülök,hogy benéztél!Vigyázz Magatokra!Kép

Niki:Én nem bírnék minden nap ennyit utazni!Kép
UH:Kép Rossz,hogy párod itthagy! Grat. a szigorlathoz!

Bellana:Már úgy hiányoztál!Daninak jobbulást!Neked pedig kitartás!Én is féltem Gergő után,hogy hogy fogom bírni kettővel,Ő ugyanis nem volt egy egyszerű eset.Kata viszont olyan jó baba volt,hogy időnként észre sem lehetett venni,hogy ott van.Hátha Neked is ilyen szerencséd lesz.Kép
Igaz,hogy rutinos börzéző voltam,de az már nagyon régen volt.Most nagyon izgatott vagyok!Kép
Depim az hol van,hol nincs,most éppen nagyon jól vagyok.Kép
Mikor lesz cukor eredményed?

Egcsi:Drukk férjednek ezerrel!!!Praxis:Hamar eljönKép

Most megyek,mert holnap korán kelünk,jó éjt Mindenkinek!

Anikó
vakili

Niki:Közben Te is írtál,csak most olvastam.
Én is Bergon-párti vagyok,és a nagykerben voltam a XV.ker-ben a Szentmihályi úton.Itt van szerintem a készpénzes fizetés.Én azért megpróbálok holnap a börzén olcsóbban venni.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam itt! Először a számítógépünk kapott valami jó kis vírust, aztán meg valahogy mindig annyi minden összejött, hogy sose fértem ide. Igyekszem majd visszaolvasni mindent.

Betegeknek jobbulást! Depiseknek hangulatjavítók!!!

Remélem Zsuzsa tényleg hazamehet hétfőn!

Süncsi: a képek nagyon-nagyon jók!!! Köszönöm, hogy elküldted!

Mi tegnap voltunk UH-n. Szerintem szinte 1000%, hogy kislány, de persze nem kérdeztük meg, de nagyon úgy néz ki mint a másik két lányom Kép Gömböc úgy néz ki teljesen egészséges, a 34+0 napon 2650 gramm a becsült súlya, két héttel hamarabbi szülésdátumot kaptunk, viszont dinka is a drágám, mert most abszolút keresztbe fordult újra, és ha ki is mozdul innen akkor is max. farfekvéses állapotba. Ez nem jó hír, nagyon nagyon remélem, hogy még meggondolja magát, mert nem szeretnék így a harmadikra egy császárt Kép Méhlepényem is jól bírja magát: I-II-es, a magzatvizem több az átlagosnál, de ez a lányoknál is így volt.

Vizesedés még tartja magát, tartok tőle így is marad. Hányás mintha javulóban lenne, volt egy nap amikor nem hánytam!!! Most meg egyszer, max kétszer egy nap. A nagy rohangálásban beszereztem már mindent a babának + magamnak, most már csak valami kis apróság kell, amit Ő hoz a lányoknak amikor megszületik. Lilinek Nóra anno egy teletubbies figurát hozott, nagyon örült neki. Ja és majd valamikor be kell csomagolnom. De az még ráér, ez még csak a 35. hét.

Mindenkinek sok puszi:
Szilvi
Ui: mindjárt megpróbálok a profilomba rakni egy képet Gömböcről!
lino

Sziasztok! Kép

Anikó: Kép Kép Jól esett amit írtál. Kép Kép
Holnap ügyi legyél, vigyázz a pocidra. Kép
Remélem valahogy majd nálunk is kialakul a 2 gyerekes modell, de be vagyok azért tojva. Kép
A cukor lehet, hogy már megvan, de még nem hívtam fel a házidokim. Addig is lehet bűnözni, most éppen puncsos mignonnal. Kép Kép
Nagyon sok puszi!
Ha esetleg találkozol a mellszívó ügynök pocitársaddal, őt is puszilom. Kép
Borinak szintén küldök: Kép

Linó: de jó, hogy megvagy! Kép Szegényem ez valami rémes lehet, hogy végig kitart a hányinger. Kép Már csak 5 hét, kitartás!!
A babucit megnéztem, nagyon édi. Kép
Azt hiszem kölcsönveszem az ötleted és Daninak is hoz majd valamit a tesó. Kép Ez tetszik. Kép
Drukkolok, hogy Gömböcke visszaforduljon. Kép
Puszillak:
Bellana
bellana

Már megint én. Kép
Most Dani elvan, pakolja a komódot: Kép
Még nem is írtam, hogy milyen kellemesen csalódtam egy izomagyban.
A Coránál visszafelé nem indult az autónk, lemerült az aksi. Kép Király volt, mert Dani átvolt pisilve, az eső szakadt,Ádinak dolgozni kellett volna menni...csak a szokásos.
Nem tudtunk mit csinálni, Ádi szólt egy hapsinak, hogy segítsen behúzni az autót, hátha úgy indul, de nem volt nála kötél. Nálunk sem. Azt mondta az ürge ha veszünk kötelet akkor szivesen behúz. Úgyhogy Ádi be is ment venni. A pasi nem került elő. Viszont egyszercsak nagy hévvel a kocsink elé vág egy másik és kipattan belőle egy fiatal, nagydarab, kopasz hapsi. Majd frászt kaptam, de kiderült, hogy Ádinak jött segíteni! Nekem úgy köszönt, hogy "csókolom"!! (Persze lehet, hogy Ádi anyjának nézett. Kép) Levoltam nyűgözve. Végülis összeohzták, hogy elindult az autó. Kép
Szóval ilyen is van. És már megint csalt a látszat. Kép Ezek olyan jó dolgok, megmelengetik a szivem. Kép

Bellana
bellana

Még ezt felrakom, mert olyan édes, aztán átadom a terepet más grafomán pocakosnak. Kép
Ezt a hordozót a sógoromék adták a kicsinek,(az ő 2 lányukat is kiszolgálta már.)Daninak nagyon bejött mint hintaszék. Kép
Tényleg külön huzatot és ülésszűkítőt lehet kapni valahol???
Puszi:Bellana

Kép
bellana

Sziasztok!

Látom, mindenki börzézik. Kép
Dani sajna rosszabbul van, már úgy folyik az orra mint a vízcsap, nem engedi, hogy leszívjuk, tombol, rettentő nyűgös. Én nem tudom mi történt, hogy fázott meg ennyire. Szerda óta nem, hogy jobb lenne mára teljesen k.o. Láza nincs, csak hőemelkedése, azért gondolom, hogy egy kiadós náthája van.
Apája is prüszköl. Gyanús. Ezek együtt szedték össze valahol a nyavaját. Kép
Mindenkinek szép napot, várom a beszámolókat a börzéről, puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!
Lino:Drukkolok,hogy Gömböc visszaforduljon.A képen nagyon szép pofikája van.Kép
Hogy bírtad ki ,hogy nem kérdezted meg a nemét? Nekem nem ment volna.Kép A súlya már most OK.

Bellana:Ma én is puncsos mignont ette,és már sajnálom,hogy csak egyet vettem.Kép
Cukor:félsz megtudni az eredményt,vagy csak lusti voltál felhívni a dokit?
Mellszívóügynökkel és Borival személyesen nem találkoztunk a börzén,csak telcsin beszéltünk,de mindig éppen a másik oldalon voltunk,és nagyon sokan voltak.Nekem kicsit csalódás volt maga a börze,mert nagyon drága volt minden,és elég sok volt a foltos kisruci.Én használt ruhákért soha nem kértem ennyit.Azért vettünk egy hordozót és néhány ruhácskát,de én többet vártam.Babakocsit végül a nagykerben vettünk,mert Bori mondta,hogy ma van akció.Nagyon elegáns darab,majd teszek fel képet,ha lesz ideje apának segíteni.Kép
Végre jó dolgok is történnek Veletek!Kép /Izomagy/
Danit nagyon sajnálom,jobbulást mindkét fiúnak!
A kép nagyon aranyos.Kép
Most megyek kicsit pihenni,mert a lábam teljesen kikészült a sok mászkálásban.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!!!

Süncsi Nagyon jók a képek!!!!! Kép

Annyira tetszettek, hogy rögtön rá is beszéltem a férjemet, csináljon már rólam is néhányat.
Megvettük a kiságyakat, baldahinostul, stb.
Készítettem itt egy albumot is, szívesen megadom a címet, ha valakit érdekel, lefényképeztünk mindent, pocit, kiágyat.

Egyébként jól vagyunk, bár tegnap nagy bunyó volt odabent, de más kismamiktól is halottam, hogy nekik is elvenebb volt a babájuk, mint egyébként, biztos front volt.

Zsuzsa, Mariann, Mucska (remélem senkit nem hagytam ki aki kórházban van)!
Gyógyuljatok meg hamar és nagy-nagy kitartást!

Mi egyébként szerdán megyünk kontrollra, remélem
minden rendben lesz.

Bellana!
Sajnálom, hogy így rátok jár a rúd! Daninak és a férjuradnak jobbulást! Te pedig ne idegeskedj! Én is sokszor jöttem már rá, hogy néha teljesen más embert rejt a külső, mint amit az ember először elképzel róla.

Lino!
Próbálj pihenni sokat. Tudod valamivel csökkenteni a vizesedést?

BERGONOSOK!
Meddig tart az akció? Mire vonatkozik?

BÖRZÉSEK!
Milyen volt a börze? Érdemes volt volt kimenni?

Mindenkinek akit kihagytam puszi!

Vali
cvali

Vali:engem érdekelnek a képek!!!Kép
Börzés véleményemet én már leírtam az előbb.A Bergonban nem tudom,meddig van az akció,Bori azt mondta,hogy ma a börze idején.Az akciós kocsik nekem nem tetszettek,csak néhány volt,iker speciel csak egy.Annak az árát nem néztem,a többi 20 ill 30.000 Ft volt.Nekünk az volt az akció,hogy a legújabb típus,ami 40.000 Ft,most magába foglalta a pelenkázó táskát,és az esővédőt is.Ez is valami,úgy tudom,hogy így spóroltunk kb.5000 Ft-ot.A börzén egyébként nem is volt Bergon,még használt sem,ami hasonló volt az is 30.000 Ft.Akkor már inkább újat vettünk,és van rá 2 év garancia.
Itthon összeraktuk,Kata beöltöztette a babáját Bence ruhájába,és ebben tologatja egész délután.Kép

Remélem szerdán minden rendben lesz a babócákkal!
Puszi:Anikó
vakili

Többiek,merre jártok?

Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: