Hanna: ne parázz! Ha ketten álltok a digitális mérlegre, az csalhat! Apus mesélte, hogy a kollégája csinálta ugyanezt, és kevesebbet mutatott neki gyerekkel a mérleg, mi egyedül

Egyébként is, amennyit Olivér mocorog, nem csodálom, ha "ledolgozza" a kaja nagy részét

szóval a helyedben nem aggódnék, ha "csak" 6300, akkor sem
Jó a heinekenes kép

Saci még csak üdítős üveggel nyomul
Erika: szépek vagytok
Móni: drukkolok, hogy hamar megnyugodjon Joel, és újra jól aludjon. A Chamomilla vulgaris az nem a kamilla? Szerintem

szóval azt nem tudom, hogy mennyivel hatékonyabb a bogyó, mint a tea, de talán az is segít, mert van nyugtató hatása. Ugyanígy a citromfűnek is van, nem tudom viszont, hogy ihatják-e csecsemők. Esetleg a védőnő meg tudja mondani.
Na, megvolt tegnap az iskolai anyáknapi buli

Természetesen Mesikém mondta a leggyönyörűbben a verset (én meg cseppet sem elfogult). Amitől meg tényleg meghatódtam (a versikén kívül, és most nem röhög ki), szóval ültünk szemben a 18 gyerekkel, és végignéztem a gyerekeken. Arra döbbentem rá, hogy Mesikém, és csakis ő, pont ugyanúgy ült, mint én

(két sarkát a szék két lábának támasztva, lábujjhegyen)

AZ ÉN LÁNYOM
Kaptunk muskátlit, meg egy versikét képeslapon (amit Ők rajzoltak).
Este elmentünk megköszönteni a dédit és a mamát, ma meg kimegyünk a temetőbe a másik dédihez is. Énekeltek orgonaágát
Lucus: étcsoki. Nagyon sokban nincs tej, csekkold le. Süsd magad a kenyeret, tej nélkül, abban is sok a CH, meg a gyümölcsökben (pl. banán), céklában, stb... keress cukorbetegeknek készített táblázatokat, ott látni fogod, mire érdemes rákapcsolni.
Krisz: igyekszünk sokat mozogni, de APus ugye egész nap ül, szóval a nagy sportolások sajnos csak "kiemelt időszakokra" vonatkoznak.
Csomagtartóban pelenkázás: nekem még soha nem sikerült. Mindig tele a csomagtartó

Így én az első ülésen szoktam. Jó hullámos, csúszkál is Saci
Saci becsomagolva: hát, a kapucni tartja a fejét, ha alszik, meg nem süt rá a nap, nem fújja át a szél sem így annyira