A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Voltam hathetes kontrollon, hagytam itthon 130 ml lefejt tejet(80-at nyomott csak be), erre úgy sírt Maja, míg Anyukám melegítette, majdnem elájult, anyukám jól megijedt, azt tudni kell, hogy ma csak egy órácskára mentem el, (de valamiért éreztem ezt, mert már az időponton is variáltam) máskor viszont 2 órát is shoppingoltam, beszélgettem itt-ott...félni fogok itt hagyni.
:roll: most a kiságyban szenveleg.

Katka, köszi az együttérzést, néha az is vagyok :) de lesz ez még így se, szokták mondani :lol:

Vica, (Majális) nálunk is volt Vízizű gulyás meg minden, a szomszéd volt kinn és kóstolta, az a gáz ebben, hogy képesek mindezért csillagászati árakat kérni, nem is beszélve, ahol nagy a család.

Tencsi manók aranyosak.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn: Valóban öregbítettem Dömét! :lol: :lol: Elnézést Nemlajos! :oops:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

kaptam én is anyáknapi virágot a fiamtól :D kicsit megkésve, mert tegnap az esőben nem volt kedve virágboltba menni :lol: :lol:
és olyan édes volt: megkérdeztem tőle mit hoztál anyának? erre ő egy határozott hosszú eööööööööööööö-vel és vigyorral válaszolt

:lol: :lol: IMÁDOM!!!! :D :D :D

Kép anyáknapi virágcsokor

Kép vigyori

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Gyerkőcképek mind nagyon jók! Még több ilyet! :)

Katka, és most mennyien voltatok túrázni? Örülök, h jól sikerült most is.

Gabka, voltunk ma jelentkezni az oviban, továbbra is jók a benyomásaim, mindjárt írok pü-t (elég offtopik a csepeli ovi elemzés :) )

Majális: mi a Pilisben voltunk kirándulni és bográcsozni a majális alkalmából - ez már hagyomány nálunk. Egy barátunk Svájcban él, ilyenkor mindig hazajön, és összegyűlünk néhányan...
Így fogalmam sincs, hogy milyen volt a majális itt a fővárosban :)

Rszg, nekem Samu születése után volt sokáig fájdalmas a gátam, és gyakran vérzett. 3-4 hónap után gyógyult csak meg. Voltam orvosnál vele többször is, de elvileg nem volt semmi komoly ok, "csak" lassan gyógyult, mivel komolyan ödémás lettem a szülés alatt a gát környékén. Mindenesetre szerintem is kérd ki a doki véleményét. Egy barátnőmnél 8 hónapig tartott a szülés utáni gyógyulás, de neki általában is nagyon lassan gyógyulnak a sebei, sérülései.

Bea, és a kontrollon minden rendben volt?

Lassan megyek aludni, jó éjt!

erpé

egész nap sírt Döme. Sírt, üvöltött, sikoltott, alig szopizott, három elegendő szopizása volt, a többi nyammogás, meg sikoltozás a cicin, vagy attól függetlenül.
Kész vagyok...
Fogalmam nincs, mi lehet.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

rszg: nekem fájt a gátam, a hüvelyig meg el sem jutottunk, mert addigra már vége is lett...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, sajnálom! Ez elég rosszul hangzik. Megjött a mensid? Akkor meg szokott változni a tej íze, és ez megzavarhatja a babót. Vagy valamiért fájt a pocija Dömének? Kata akkor szokott türelmetlenkedni (büfi, hasgörcs, puki, vagy ezek együtt) ... Remélem, h hamar kiderül az ok, vagy legalábbis abbahagyja Döme az egész napos sírást. Hordozókendőben sem nyugodott meg? Kitartás!

Kukli, korábbi kérdésedre visszatérve (előrelapoztam egy oldalt...): én egyetemista koromban festettem mosógépben rucit, de már nem igazán emlékszem a részletekre. Azt tudom, h viszonylag magas hőfokon kellett festeni. De szerintem valamilyen kreatív boltban tudnak segíteni, meg hátha a neten is találsz ezzel kapcsolatos okosságokat.
Mit akarsz festeni?

Házimunka: hát az nálam sem úgy müxik, ahogy kellene. De ebben alapon sem vagyok erős. Ma Samu megkért, hogy takarítsam ki a lakást, mert mezítláb akar lenni, és nem szeretné, hogy szösz ragadjon a lábára :shock: :D :D Így hát kiporszívóztam (egyébként ráfért a lakásra :) )
Most már tényleg jó éjt!

erpé

Sziasztok!
Tüneményesek a babák, főleg a csokrokkal. Nekem is sikerült jó képeket csinálni (teli mosoly is van), csak egyenlőre az új gépen a kicsinyítés nem megy. :cry: Megfelelő telepített progi hiányában. :evil:
Víz: eddig egyszer adtam 30 ml-t, nem megenni engemet. :wink: Ennyi elég volt, hogy beálljon a rend, és ne óránként kérjen szopit, mert attól tényleg üres voltam, ő meg éhes. Szval minden a legnagyobb rendben, köszi. Boti amúgy ivott, pont amikor ennyiszer kért enni. És így is megmaradt a tejcim 8 hóig, gyakorlatialg amíg akartam.
Telóhoz hsz-t köszi. Marad a nokia, úgy döntöttem. Neten rendelve sokkal olcsóbb a pannonnál. Házhoz is hozzák.
Festés: van egy szupi fehér gatyóm ami kihozhattalan foltos lett. Azt szeretném pirosra. Akkor benézek a kreatív boltba, csak itt ez lehetten 2 gyerekkel. :roll:
Tegnap voltam 6(8) hetes kontrollon, minden ok. Doki amikor elkezdett "udvarolni" Katusnak, büfizett egy férfiasat rá. Asszem még finomítanunk kell a női volnalakat! :lol: :lol:
Rszg sztem még fájhat egy ideig. Sokmindentől függ. Nekem Botival 7 hó volt, most meg már szinte jó.
Vica dettó. Olyanokon hisztizünk (ált. ha teli a kezem), hogy égnek áll a hajam. Erősen gondolkozom, menjek e ilyen gyerekkel 14-én a gátra (mert ha ott megmutatja ki a legény a gáton, hát elsüllyedek). Fellépőt javaslod még? Szőnyeg még lefoglalja? Héten rendelném őket. :roll:
Erpé ez a szöszös dolog nagyon cuki beszólás! :lol: :lol: Hozzánk újra jönnek lakást nézni. Szval takaríthatok...... :twisted:
Kata pedig a hétvégén is le lett kapatva, szval neki is pedig meg kell tanulni, van élet a kézen kívűl is. Vasárnapi bulin mindenki "végigment" rajta, hogy végre egy csaj a társaságban. Hááááát most ha már víszintesbe ér nyílik a szája.... :?
Bnőm tegnap volt 34 hetesen uhu-n. Kiderült minden adat alapján (tüdő fejlettség, méretek stb...) 38 hetes. Le van fagyva!!!!!!! Bakker nem mindegy 6 vagy 2 hét. Semmi nincs meg teljesen. Remélem szerdáig kihúzza, mert szülinapozunk. :lol:
Jah és voltam fodrásznál. Most király a hajam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ébredünk....

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még: Katát kettesben Cicaborsónak hívom, Boti meghallotta, azóta Bolysózza! :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok, én már lassan semmit nem merek enni..szerintetek van összefüggés a csoki és a hasfájás között?
mintha valamit megfigyelnék...de ez szörnyű, ha hónapokig nem ehetek csokist....
bea
, engem is mindenki leduciz, mert 53-mal kezdtem a terhességet, 73 voltam a végén(+20, pedig még hátra volt 6 hét), és most 58 vagyok, még van rajtam 5kg, és az nagyon meglátszik az 53-hoz képest, felsőim pont rövidek-megnövekedett körméret+cici miatt, gatyáim meg nem gombolódnak ...remélem, Kistesó előtt leadom majd azé..mert ha megint 20-az híznék...ööö
amióta csak szopizunk, már 2-3 szor egy-egy napar elfelejtettem beadni a D -vitamint :oops: régen mindig belekevertem a cumisüvegbe.
lefagyasztattom kb. 2 adagnyi anyatejet, de van itthon bontatlan tápi. és azthiszem, ha gond lenne, inkább adnék a babónak azt 1 napig. nem vagyok megrögzött anyatejmániás. sztem pl. az is nagy dolog, ha valakinek igaz kevés a tejcije, de mondjuk napi 8 étkezésből 4 tejcis, 4 tápszeres. a babának már az is jobb, mintha csak tápit kapna.
nem szeretném, ha bárki azért kopna ki a topicból, mert roszzul érezné magát, hogy "csak" tápszert adna a babájának.fontos az anyatej, de azért kicsit túl van misztifikálva. pl. állitolag véd amegfázásoktól.. Nani amióta itthon van, folyamatoan taknyos, zöld trutyis..Néha már sztem túlöltöztetem, azé..na meg panel, valószínű a levegő nem tezs jót neki.És csak anyatejcit kap...
Nálunk még nem nyúl smemiért. Egyik nap felfedezte az öklét, de azóta nem :D
Meg kicsit gőgicsél.
Továbbra sem tudom, hogy lehet baba mellett "normális"életet élni, értsd: foglalkozz a férjeddel, gyerekkel,m magaddal, háztartással.de nagyon remélem, hamar rájövök a titokra :D
anyósom azt mondta, most ez így jó, de 3 hós korától szigorú rendre kell szoktatni, minden egyidőben legyen. van egy esti rituálé: fürdés apával-anyával, aztán kaja-alvás....de ha közbe jön egy hasfájós-orditozás-akkor módosul a progi több órával...pl.karban cipelés 6tól 11ig..mint pl. tegnap..
nemlajos: nekem is van, hogy sikongat.hiába teszem mellre, stb....nem tudom, hog ypoci, vagy mi, de néha ijesztő :(((((meg amikor több óra szenvedés után amilyne kiszenvedett arcot vág, és néz felénk: Hogy Ti ezt hagyjátok, hogy így fájjon nekem? :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi egyetértek veled, ha nincs tej, azt nem szabad szégyellni, ha pótlást kap a baba. De tényleg mindent érdemes megtenni érte, nekem van olyan ismerősöm, aki lazán rábólintott, sőt erőltette a tápszert, holott teje is volt(ez kórházas sztori), kérdeztük tőle miért nem próbálod meg szoptatni, mert mindenki látta, hogy tejes a hálingje állandóan.

Nemlajos, próbáld felhívni a védőnődet, nekik csak ez a szakmájuk, biztos tudnak okosat mondani, vagy a gyerekorvost. Ne keseredj el! Nehogy érezze rajtad Döme!

Erpé, köszi minden rendben volt. Néztük a hüvelyt, sebemet, uh volt, olyan fura volt így üresen látni a méhemet az uh gépen, tök jó, hogy nézhettem azért közben, érdekelt. Kicsit dinka vagyok, az is érdekel milyen íze lehet az anyatejnek, Maja olyan mohón issza :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, amíg én cumisüvegeztem, majdnem mindennap megkóstoltam az anxatejem, nem savanyú-e:)én megundorodtam tőle.eszméletlen tömény!!!és zsíros pfujjj.az eleje, a vizes rész,az nem. az csak nagyon édes. a férjem szereti :wink:
arra is gondoltam, a lefagyasztott anyatejeket majd sütibe sütöm :lol: mert tiszta vitamin, ugye.
múltkor hugom megmaradt tápszerünkből bejglit sütött húsvétra :lol: fincsi volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Anyáknapi babás képek és a többi babás kép is, mint mindig szuperek!!! :)
Én is kaptam Szonjától I love milkát! :)

Bea, így már jobban hangzik a másfél óra alvás. :wink:
Örülök, h okés volt a kontroll. Múltkor én is elugrottam egy fél órára, babci anyuval volt. Mire hazaéretem visított, anyu nem tudott vele mit csinálni. Nálam sem nyugodott meg. Nemtom mi lehetett vele, tényleg ijesztő. :shock: Azóta is volt párszor. Állítólag a feszültséget is levezethetik így. :roll:

Adryn, mi is megyünk Dániába!!! (álom) Nagyon szépek a képek!!!!

Pulcsi, fájhat a csokitól a baba hasa.

Én már úgy ennék paradicsomos káposztát, borsót stb stb....de még nem merek kisérletezni ezekkel a kajákkal.

Anyatejet én is kóstoltam már. Nekem ízlik! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én még nem mertem megkóstolni, félek hánynék, amúgy is lököttnek tartottam magam, hogy egyáltalán érdekel :lol: :lol:

Kuklika, kérünk új haj fotót 8) :D

Most látom mégiscsak Nokiázol, jók a Nokiák, szuper a kocsiban kihangosító sem kell olyan jó a kihangosítója, én a múltkor úgy beszéltem veled és jó minőség volt, ugye?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pulcsi Szerintem sincs semmi baj azzal, ha valakinek nincs annyi teje, mint amennyit igényel a baba és tápszert ad neki. Én sem anyatejen nőttem fel.

Tehuti Nekem is van egy pár kaja, amit megennék már. Majd szeptembertől :)

Kép

Kép
rszg

Bea: mért tartod magad lököttnek? Szted az normális, hogy egy állat anyatejét isszuk??? :P attól senki nem undorodik, pedig lehetne. Én is megkóstoltam, baromi édes, már émelyítő:x férjem a kávéjába kért egyik nap, mert elfogyott a tejszín, de pont akkor nem tudtam neki spriccolni :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos: teljesen átérzem az elkeseredésedet. Nálunk Lili volt ilyen ordítós és a mai napig nem jöttem rá mi volt a konkrét ok. Viszont nálunk 2 napja bazi szél fúj és tegnap iszonyú fejfájásom volt. A picik extra érzékenyek a frontokra, szélre, esőre. Lehet, hogy csak ennyi a gond. A lényeg, hogy ne keresd magadban a hibát.
Esteleg érdemes lenne Dömével elmenni homeopátiás dokihoz, lehet, hogy találna alkatiszert neki. Én vasárnap viszem a gyerekeket vizsgálatra, majd írok pü-t, ha gondolod

kengyel: én se biztos, hogy ráadnám :oops: , inkább próbálnék más megoldást keresni, pl ez a terpesz-rugi vagy mi a túró elég barátinak hangzik.

víz: ha valakit megnyugtat adja nyugodtan :), nem gáncsoskodni akartam vele, csak én Katka véleményén vagyok :arrow: ha lehet akkor anyatej, az is maximálisan szomjoltó. (Ha meg tápszer akkor sinlac, már ha a doki hajlandó felírni ezt a fajtát)

Kép

Kép
pgyöngyi

papilon: jogos :)

Kép

Kép
pgyöngyi

kukli: mi mármegjártuk jó pár készülékkel,és a nokia volt az egyetlen amiben nem csalódtunk....még. Igaz, hogy a férjem évente használ el egy telefont, de beszél is rajta szinte folyamatosan 10 órákat, ezt meg más készülék se bírná strapával.

egyébként, hogy írjak valamit még a 6 hónapig csak anyatej témáról: Lili 6 hós koráig kizárólag anyatejes volt, illetve elmúlt 2 éves mire leválasztottam teljesen. Ettől függetlenűl folyamatosan volt felsőlégúti megfázása, elkapta a bárányhimlőt stb. Van olyan ismerősöm,aki 2 hónapig tudta csak szoptatni a babáját, és a most 6 éves gyerek max. ha 5x volt beteg..... ennyi.

Kép

Kép
pgyöngyi

lányok:

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszi lányok, az együttérzést, a tegnapi nap maga volt a pokol, én ilyet még nem éltem meg! :shock:
Szó szerint úgy üvöltött egész nap, mintha ölnék, és SEMMIT nem tudtam vele kezdeni, nem, a kendőben sem nyugodott meg, sőt!
Viszont az éjszakát éjféltől végigaludta, ötkor és tízkor ébredt szopizni, viszont az éjszakai pelusa (csak pisis) elöl rózsaszínes volt :shock:
Nem tudom, mi lehetett ez, lehet, hogy a kukija fájt? :shock:
Most béke van és nyugalom, de a pelust eltettem, és ha lesz még ilyen, hívom a védőnőt.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gyöngyi!
Nagyon édesek a lányaid így együtt! (meg persze külön-külön is :) )
Eszter mosolya nem semmi! Nagyon szép.
Lili ugye szőke volt picinek is?

Szombaton voltunk úttörővasutazni, és a Normafánál volt egy pár egy pici babával, kb 3-4 hós lehetett. Nagyon sírt a picur, és sikítozott hangosan (mintha nyúznák). Nálunk Samu sírt így (sikítozva és sokat), sokszor megijedtek tőle, akik nem ismerték és aggódva kérdezgettek (pl. utcán, boltban, orvosnál), hogy nincs-e valami baja a babának...Hát, nem volt kellemes időszak, sokszor nem szívesen indultam el vele. Jó hír, hogy nem maradt ilyen, kb 4-5 hós korától abbahagyta a sikítós sírást.
Itt is láttam szegény szülőkön, hogy mindent kipróbálnak, hol az egyik, hol a másik ringatta, sétáltatta, etette, de sajnos nem használt semmi. Apa végül feladta, és hazaindultak...
Ezt csak azért írtam le, hogy vannak babák, akik többet sírnak és nyugtalanabbak, mint más babók, de emiatt nehogy emésszétek magatokat, vége lesz ennek a időszaknak.

Pulcsi, 58 kiló? És leduciznak? Nem semmi! Az a súly nekem álom-álom-édesálom kategória :D Jó vékony vagy te és Bea is! Adrynról már nem is beszélek...
Én 68 kilóval is nagyon boldog lennék :) (most sajnos 80 körül járok még mindig :shock: :x ) Ez ugyan 12-14 kilóval kevesebb mint a szülés előtt volt (pontosan nem tudom, de 92-94 kiló körül lehettem, mikor mentem szülni), de még elég sokat le kellene adnom, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben.
És teljesen egyetértek veled: nehogy valaki azért ne írjon, mert tápit ad a babójának. Erősen túlmisztifikált az anyatejezés szerintem is, nem kell ebbe belerokkani.

Kukli, és gyere a gátra, nehogymár ne! Ott lefoglaljék egymást a gyerekek majd! Örülök, hogy van új érdeklődő a lakásotokra! Újra hirdetitek?

Wicca, te is gyere, nincs az messze tőletek sem!
Lépek, kellene valami ebédszerűséget készítenem.

erpé

Sikerült kicsinyítenem. Dobnék először párat míg tudok. :oops:
Ne legyetek meglepve,
Kép
de már így tudok mosolyogni:
Kép
bleeeee
Kép
na bocsi
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol:
Írni nem maradt időm, de olvsatam. Ha kisasszony elalszik jövök. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah és köszi Bea!!!!!!! :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: nagggyon édes :D

Erpé: aha,Lili szőke kék szemű, Eszti meg barna kék szemű, de a kicsi is kezd szőkülni, legalábbis sokat világosodott szülés óta a haja.
Én dettó ilyen súllyal vagyok megáldva, mondjuk a rota megszabadított most 3 kilótól, de biztos 1 hét alatt visszazabálom (egésznap nasizok)

pulcsi:(asszem Te kérdezted) én is azt vettem észre, hogy az Eszter érzékeny a csokira

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi gyönyörűek a lányok! Eszti is milyen kis szőke hercegnő! Nagyon édesek együtt! Eszter mindig hagyta a borostyán láncot? Nekem egy ideje le kellett venni és csak játszik vele, de amúgy zavarja.
Erpé igen, újra meghirdettük. Míg a szocpol miatt mozog a piac. Utána állítólag esélytelen lesz minden. Tök jó lehetett a kisvasút. Most hétvégre mi is vmi kirándulósat tervezünk. Elég a bulikból. Kata haja hogy áll? Nekünk maradt még azért a tetején valamennyi.
Bea igen, nokia 7100 lesz Persze az nem ugyanaz. Csak jobban tetszett a másik. Nekem sosem kihangosítóm. Mindig a telót hangosítom ki.
Nemlajos hát én tuti a doki nénihez vinném a pelut. Vagy telóznék neki egyet legalább. Mégis jobban ért hozzá. Inkább feleslegesen menjél sztem. Majd írd meg mire jutottatok. Szegény kis Dömének sem lehet jó ez a sok sírás, puszi a kis pocijára! Neked pedig kitartás!
Rszg mi lesz szeptemberben, hogy bátrabban fogsz enni? Amúgy úgy tudom 3 hó után fokozatosan vissza lehet állni mindenre (kiv. 1-2 nyers dolog).
Tehuti paradicsomos káposztát én is ennék.
Anyatej: Botit megkínáltam, teljesen felháborodott, és közölte, hogy NEM!
Pulcsi d vitamin nekem is mumus. Van, hogy 2 naponta kap 2 cseppet. Kitartás a csokimentes napokhoz! Egy egy kis kockától csak nem lesz baj talán. Ruhákban ugyanúgy állok. Vennem kell hosszabb pólókat. De már elegem van abból, miket kell vennem. Mert ha lefogyok, akkor meg nagyok lesznek. Gatyákban egyenlőre maradnak a terhesek.
Na eddig volt Kata türelemmel….

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka Zsófinak utólag is

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli Kata nagyon édes, és a napszemüveges kép haláli :D
Fellépő eddig elég jól bevált, bár van hogy erősködnöm kell hogy álljon rá mikor már látom hogy fáradt és nem bír magával. Bezzeg mikor kérem hogy szálljon le akkor meg ott marad :evil:
A szőnyeget még nem adtuk neki oda :oops: Múlt hétvégén túl sok mindent kapott most meg elmaradt, talán egyik este mikor egyik sem hisztizik és a párom is itthon lesz.

Gyöngyi a lányaid nagyon édesek, gondolom Lili is állandóan fogni akarja a kistesót. Nálunk Panna mindig kéri.

Nemlajos, szegény Döme, biztos fájt valamilye, talán csak a pocak, de én is felhívnám a védőnőt vagy a dokit.

Utólag is köszi mindenkinek Bulcsú nevében a szülinapi jókívánságokat.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát, egyelőre minden a legnagyobb rendben, remélem, nem kiabálom el.
De amint még egyszer rózsaszínes lesz a pelus, vagy visszatért ez az üvöltözés, telefonálok.
Egyelőre még csak írtam a védőnőnek mélt.
10 órai szopi óta most ébredt fel Döme, és jóízűen eszik. Nem is hiszem, hogy ez ugyanaz a gyerek.
8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: egyszer Levinek is volt rózsaszinü folt a pelusában, de az még a kórházban volt és akkor azt mondták, hogy a kevés folyadék miatt volt. (nem adtam neki a cukros vizből, amit ott nagyon ajánlgattak, viszont még tej sem volt).
Nem lehet, hogy a sok sírás miatt nem ivott eleget egész nap?
szerintem is azért kérdezz rá a dokinál vagy a védőnődnél.

Kép

Kép
gabka77

nemlajos:örülök, hogy megnyugodott a pindur. Rózsaszín pisi ilyesztőnek hangzik

kukli: Eszternek vettem a láncot, de mikor Lili meglátta a huga nyakánkövetelt magának is egyet :) Most Apán kívűl mindenki ezt viseli :)

Kép

Kép
pgyöngyi

kukli: és varrják a mai-tei-em :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Bocsi, Lili nyakában láttam, összekevertem, tök ciki. :oops: Eszternek már vettél??????? Remélem tetszeni fog a hordozó, majd muti!!!!
Nemlajos örülök, hogy minden ok. Talán csak kiürült vmi, amitől megkönnyebült? :roll:
Vica szuper az avatarod!!!!!! :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: én értettem mit akartál írni :D . 8 hetes kortól ajánlják,pont azért, hogy megszokja a láncot. Majd rakok képet, ha meg lesz a hordozó, végűlis levehető kapucnival rendeltem

Kép

Kép
pgyöngyi

Hmmmm. Én 4 hónapra emlékeztem. :roll: Asszem 7 hósan vettem. Sokáig hordtuk is. Azon gondolkoztam, övét fogja megkapni Kata. :roll: Bár állítólag nem jó ha sokan hordják, de családban marad.
Vice egyre jobban gondolkodom a tesófellépőn...... csak annyira drágák.... :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erre találtam egyet tezsveszen. Rálicitáltam. Igaz még 2 nap, de 85 Ft-on áll. Kíváncsi leszek a végére.
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=626379555

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

na akkor lehet, hogy elolvastam valamit :shock: , mondjuk az esti alváskor leveszem róla.
Én is néztem tesófellépőt, bár Lili már nagy, de ettől függetlenűl van, hogy eszébe jut, vegyem fel. Mondjuk én azt nem értem, hogy séta közben az anyuka nem rug bele a fellépőbe? Meg nekünk a babakocsinkon a fék pont ott van ahol a fellépő lenne

Kép

Kép
pgyöngyi

mitől ilyen olcsó?

Kép

Kép
pgyöngyi

Kukli,
már többször eszembe jutott, de még nem kértem el a mei tai készítő csaj elérhetőségét. Elküldenéd pü-ben? Majd mondom neki, h neked cseppentsen valami jutalékot! :D
Egy ismerősöm 6500 HUF-ért készít ilyet, ugye jól emlékszem, hogy ez 4500 HUF.
Köszi előre is! És drukk az occsó tesőfellépőhöz!

Gyöngyi, Kukli, mire jó a borostyánkő-nyaklánc? Sok gyereken látok, de eddig lusta voltam utánanézni. Ha valamelyikötök röviden összefoglalja, annak köszi. Vagy egy tömör és infogazdag link is jöhet :)

Gabka, ovi? Voltatok? Pü-t olvastad?

erpé

Erpé: nyugtatólag hat állítólag. A bőr melegétől felszabadulnak illóolajok belőle és ezek nyugtatnak fogzáskor vagy fájdalom esetén. Én speckó még nem érzem hatását :D , de szép :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, köszi, ez gyors volt! és tényleg szép a lánc :)

Gabka, közben megtaláltam a választ...

erpé

Erpé: közben újra küldtem választ :)
gabka77

Erpé: én éppen levelezgetek a lánnyal. Beajánjalak? :) (vagy, hogy a túróba kell írni ezt a szót :oops: )

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, igen :) köszi!
mikorra lesz kész a mei tai-od? kiváncsi vagyok a te véleményedre is! egyébként a youtube-on találtam egy csomó videót, hogyan kell ezt használni és nagyon szimpi - főleg a hátonhordozás egyszerűbb a kendőhöz képest - de az majd később jön!
erpé

beajánljalak:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli, szivi :)
szép a csajos!!

Gyöngyi a tieid is nagyon szépek :)

Mi az a lánc? Teljesen le vagyok maradva, nem a gyerekpóráz, ugye?

Bea, Maja

Kép
bea1978

ja most olvasom Erpé hsz-ében, Borostyánkő-lánc..
én sem tudom mire jó :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Mi fogzásra használtuk a láncot.
http://www.borostyanlanc.hu/index.php
Mei tai: 4500+posta, baromi jó leírást ad hozzá, érthető, és használható, mindegyik hordozáshoz sztem. :wink:
Kaphatunk Kata képet!!! :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

de hogy van rajta a babán, nem fojthatja meg magát vele?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: