sziasztok, én már lassan semmit nem merek enni..szerintetek van összefüggés a csoki és a hasfájás között?
mintha valamit megfigyelnék...de ez szörnyű, ha hónapokig nem
ehetek csokist....
bea, engem is mindenki leduciz, mert 53-mal kezdtem a terhességet, 73 voltam a végén(+20, pedig még hátra volt 6 hét), és most 58 vagyok, még van rajtam 5kg, és az nagyon meglátszik az 53-hoz képest, felsőim pont rövidek-megnövekedett körméret+cici miatt, gatyáim meg nem gombolódnak ...remélem, Kistesó előtt leadom majd azé..mert ha megint 20-az híznék...ööö
amióta csak szopizunk, már 2-3 szor egy-egy napar elfelejtettem beadni a D -vitamint

régen mindig belekevertem a cumisüvegbe.
lefagyasztattom kb. 2 adagnyi anyatejet, de van itthon bontatlan tápi. és azthiszem, ha gond lenne, inkább adnék a babónak azt 1 napig. nem vagyok megrögzött anyatejmániás. sztem pl. az is nagy dolog, ha valakinek igaz kevés a tejcije, de mondjuk napi 8 étkezésből 4 tejcis, 4 tápszeres. a babának már az is jobb, mintha csak tápit kapna.
nem szeretném, ha bárki azért kopna ki a topicból, mert roszzul érezné magát, hogy "csak" tápszert adna a babájának.fontos az anyatej, de azért kicsit túl van misztifikálva. pl. állitolag véd amegfázásoktól.. Nani amióta itthon van, folyamatoan taknyos, zöld trutyis..Néha már sztem túlöltöztetem, azé..na meg panel, valószínű a levegő nem tezs jót neki.És csak anyatejcit kap...
Nálunk még nem nyúl smemiért. Egyik nap felfedezte az öklét, de azóta nem
Meg kicsit gőgicsél.
Továbbra sem tudom, hogy lehet baba mellett "normális"életet élni, értsd: foglalkozz a férjeddel, gyerekkel,m magaddal, háztartással.de nagyon remélem, hamar rájövök a titokra
anyósom azt mondta, most ez így jó, de 3 hós korától szigorú rendre kell szoktatni, minden egyidőben legyen. van egy esti rituálé: fürdés apával-anyával, aztán kaja-alvás....de ha közbe jön egy hasfájós-orditozás-akkor módosul a progi több órával...pl.karban cipelés 6tól 11ig..mint pl. tegnap..
nemlajos: nekem is van, hogy sikongat.hiába teszem mellre, stb....nem tudom, hog ypoci, vagy mi, de néha ijesztő

((((meg amikor több óra szenvedés után amilyne kiszenvedett arcot vág, és néz felénk: Hogy Ti ezt hagyjátok, hogy így fájjon nekem?